brak logo

Hussar Gruppa

Warszawa

Opinie o Hussar Gruppa

A 2013-05-18 22:24:49
Nister - 2013-04-23 12:02:50

Pracowałem jako kierowca warunki pracy i socjal jest ok. Pracy było sporo ale bez przesady.
( usunięte przez administratora )
mala 2013-07-31 13:20:27
witam.mój mąż ma wyjechać do belgi z tej firmy jako mechanik.jak tam jest na prawdę
Mlotek 2013-09-12 12:59:22
pracują młotkami?

h8ters gonna hate - co jak co, ale jeśli chodzi o wyposażenie pracowników przez firmę w narzędzia do pracy, to nie można narzekać. Sprzęt dają, wszystko jest, co najwyżej osoby , które wykonują naprawę to młotki. Pracowałem i odszedłem sam. rotacja? jak wszędzie, tylko jednak zadziwiający jest fakt, że na 5 osób z którymi zostałem zatrudniony, zaraz po podpisaniu umowy 4 uciekły na L4. Zamiast pracować ludzie wolą [usunięte przez moderatora] psioczyć. Po prostu jakoś ciężko chyba niektórym zrozumieć, że prezes tej firmy po prostu ma swoją wizje i wymaga robienia tego co on chce, bo to jego firma. a że ludzie wolą robić inaczej niż on chce, to i rotacja duża. hala w Belgii , jak hala na której dokonuje się napraw -ludzie oczekują hotelu a to przecież praca a nie wakacje!!!
Meluzyna 2013-09-15 21:04:34
Mlotek - 2013-09-12 12:59:22

pracują młotkami?



h8ters gonna hate - co jak co, ale jeśli chodzi o wyposażenie pracowników przez firmę w narzędzia do pracy, to nie można narzekać. Sprzęt dają, wszystko jest, co najwyżej osoby , które wykonują naprawę to młotki. Pracowałem i odszedłem sam. rotacja? jak wszędzie, tylko jednak zadziwiający jest fakt, że na 5 osób z którymi zostałem zatrudniony, zaraz po podpisaniu umowy 4 uciekły na L4. Zamiast pracować ludzie wolą [usunięte przez moderatora] psioczyć. Po prostu jakoś ciężko chyba niektórym zrozumieć, że prezes tej firmy po prostu ma swoją wizje i wymaga robienia tego co on chce, bo to jego firma. a że ludzie wolą robić inaczej niż on chce, to i rotacja duża. hala w Belgii , jak hala na której dokonuje się napraw -ludzie oczekują hotelu a to przecież praca a nie wakacje!!!
O! Pan prezes napisał :)
Były 2014-01-06 23:33:16
Koszmar
neutralny 2014-01-21 00:35:59
nie najgorzej, bywało lepiej!
lololo 2014-02-18 17:13:34
To nie pan prezes, on pisze w innym języku.
rico 2014-02-21 08:19:06
lepiej niech pan prezes powie jak to było z deportacją ukraińskich mechaników do Polski przez belgijski urząd pracy....
MIK 2014-03-12 08:57:21
JAK ZWYKLE W POLSCE KAŻDA FIRMA JEST BEE ,I NAJGORSZE ŻE KIEROWCY BY CHCIELI ZAJMOWAĆ SIĘ TYM CO DO NICH NIE NALEŻY .rico -JAK SZEF ŚCIĄGA TYCH UKRAIŃCÓW TO CIEBIE POWINNO H----- OBCHODZIĆ CZY KTOŚ NAPISZE JAK JEST NAPRAWDĘ W TEJ FIRMIE A BABY NIECH POBAJCUJĄ NA INNYM FORUM MOŻE DLA KIEROWCÓW ZDEWOTNIAŁYCH ZAŁOŻYĆ
Bobik 2014-03-14 12:01:16
A czy znalazł się taki któremu wszyscy dogodzili? Tylko liczą się plotki i co ktoś usłyszał,proponuje na pudelku podziałać.
Guma 2014-03-14 12:07:37
moim zdaniem w porządku firma
Piotrek 2014-03-17 14:46:28
Polecam!
obserwer 2014-04-04 10:22:39
Ta firma to jedna wielka porażka. Każdy kto w niej pracował to wie.
mario 2014-06-09 14:17:55
Jakoś nikt tu o kasie nie pisze za prace, a przecież to główny motyw do pracy.
3
UGI 2014-07-01 16:50:37
Pracuję i jestem zadowolony. Wg mnie najlepsze jeszcze przed tą firmą, bo wizji na rozwój jest masa. A że bywają różne problemy to normalne, zwłaszcza w firmie powiązanej z transportem. Odkąd pracuję - ludzi, których zwolni - zrobili to słusznie (w większości przypadków). Kasa - jest plusem. minusem - presja na wynik. To chyba normalne.
Ania 2014-07-03 00:00:43
A jak wygląda atmosfera pracy w biurze? Pytam ponieważ pojawiła się oferta pracy na stanowisku specjalisty ds.wsparcia sprzedaży.Zastanawiam się nad aplikacją dlatego bardzo proszę o szczerą odpowiedź
1
UGI 2014-07-10 13:38:16
Atmosfera w zespole wsparcia jest Bardzo dobra ;)
Daro 2014-10-25 22:47:50
Widzicie bo dobrych mechaników się szanuję sam takich poszukuję sami praktykanci serdecznie wszystkich pozdrewiam
zenek 2014-10-29 10:06:13
Witam znalazłem ogłoszenie że ta firma potrzebuje kierowców. Mógłby ktoś wypowiedzieć się o tej firmie konkretnie jak traktuje się tam kierowców jakie jest wynagrodzenie. Czy system pracy podany na ich ogłoszeniu jest realny czyli 4 na 1.
obserwer 2014-12-02 16:36:25
Czy ktoś może mi powiedzieć co reklamuje firma Hussar na swoich ciężarówkach??
6
Jogi 2015-02-16 22:36:11
UGI ty sam w to nie wierzysz co piszesz czy ty przypadkiem nie jesteś z warszawy
wino 2015-02-27 15:00:14
Prawda
fryc 2015-03-27 19:25:41
zastanawiam się nad pracą w tej firmie jako mechanik samochodowy w Belgii. Czy ktoś powie mi coś konkretnego na ten temat??
zwolniony 2015-05-22 11:03:07
firma daleka od profesjonalizmu, pani manager hr nie zna kodeksu pracy, prezes ma chorobe dwubiegunowa, zwalnia ludzi calymi partiami, nie placi podwykonawcom na czas, ludziom tak samo.. jeden wielki balagan, brak poszanowania dla pracownika, brak jakiejkolwiek analityki, wszystko robione na hurra, ksiegowosc tragiczna, opieszala i niekompetentna. Prawa reka prezesa jest jego brat, ktory uwaza sie za eksperta, a w rzeczywistosci jest inaczej i dyrektorka more, ktora wiecej robi krzykiem niz wiedza i doswiadczeniem.
7
jaka 2015-05-28 11:45:47
Piękna laurka. nic dodać, nić ująć. Tak właśnie wygląda praca w tej pożal się Boże firmie
3
rico 2015-06-18 19:15:57
na wszelkie problemy płacowe i te dotyczące czasu pracy kierowców i mechaników tej firmy najlepszym lekarstwem jest belgijski urząd pracy. Bardzo szybko zrobi z tym porządek. Tak jak kiedyś.....
3
POLVIK 2015-07-29 12:06:07

Firma Polvik jest firmą organizującą pracę w krajach Skandynawskich, Niemczech oraz Wielkiej Brytanii.

Aktualnie poszukujemy mechaników samochodów oraz naczep ciężarowych, lakierników naczep samochodów ciężarowych i wiele innych.

Jeśli byliby Państwo zainteresowani pracą w Szwecji, Danii, Wielkiej Brytanii czy też Niemczech to bardzo proszę o kontakt pod adresem mailowym:
marek@polvik.com
xyz 2015-08-25 11:54:51
ciekawi mnie czy oględziny pojazdów po kolizjach i wypadkach dla ubezpieczycieli nadal wykonują mechanicy samochodowi i co o tym myśli na przykład taka Warta.
1
kaja 2015-09-14 21:59:46
ja tez pracuje dla firmy hussar nie narzekam 10 zawsze jest wypłata na czas pozdrawiam
mechanik 2015-09-19 12:21:25
kolego zgadza się aby więcej takich firm w Pl
wypłata na czas 10 bez problemu biuro też polecam
XYZ 2015-09-28 13:36:28
to właściwie jak jest z tą wypłatą, jest na czas czy dziesiątego??
1
aa pol 2015-10-20 13:23:19
tak potwierdzam 10 są wypłaty Polecam firme Hussar Gruppa
xyz 2015-10-20 16:24:16
a jeśli dzieśiątego wypada niedziela lub święto, to kiedy płacą??
1
gosc 2015-10-22 10:21:38
Ile zarabia mechanik samochodowy w Hussar Gruppie?
Akim 2015-10-29 20:03:09
Nie dałbym im do naprawy nawet trabanta istna żeżnia młotek i przecinak sami ruscy bez szkoły mechanicznej porażka i sami dodają se pochwały na blogu po ich naprawie mój szef mało zawału nie dostał auto młotkiem obite gratulacje nie polecam
2
gościu 2016-01-12 11:46:40
A mnie interesuje to czy nadal mechanicy zatrudnieni w Belgii pracują w niedzielę i święta?!
3
sławek 2016-01-13 10:29:53
Ja tam jeżdziłem. Robota trzeba przyznać zorganizowana nie było czekania po trzy dni na ładunek. Mi kase płacili na czas. Minusy to jazda bocznymi drogami po FR i czasem jak dyspozytor poszedł po bandzie to popatrzyłem na mapę i jechałem po swojemu trochę się awanturowali ale to w końcu kierowca odpowiada za bezpieczeństwo swoje i zestawu. Drugi minus jazda 4/1 to bzdura jeżdzisz tak długo aż zmiennika znajdą. Trzeci trafi się " szychta " w święta to opłatek bierzesz do auta.Generalnie za te pieniądze są lepsze firmy.
sławek 2016-01-13 10:30:39
Ja tam jeżdziłem. Robota trzeba przyznać zorganizowana nie było czekania po trzy dni na ładunek. Mi kase płacili na czas. Minusy to jazda bocznymi drogami po FR i czasem jak dyspozytor poszedł po bandzie to popatrzyłem na mapę i jechałem po swojemu trochę się awanturowali ale to w końcu kierowca odpowiada za bezpieczeństwo swoje i zestawu. Drugi minus jazda 4/1 to bzdura jeżdzisz tak długo aż zmiennika znajdą. Trzeci trafi się " szychta " w święta to opłatek bierzesz do auta.Generalnie za te pieniądze są lepsze firmy.
gosciu 2016-02-08 17:50:46
jakie to są dni poza tygodniem?? Masz jakiś kosmiczny kalendarz??
1
gość 2016-03-04 18:54:51
minimalna płaca w Belgii to 1500 euro, ale znając życie to taka zacna firma jak ta pewnie płaci swoim mechanikom znacznie więcej?!! Bo to i umiejętność jazdy po Europie muszą posiadać i opisywać uszkodzone pojazdy dla firm ubezpieczonych...
1
skibson 2016-03-20 10:56:26
Na swojej stronie mają ofertę współpracy dla przewoźników, chciałbym z nimi nawiązać współpracę, dostałem namiary na nich od znajomego, skoro ktoś poleca, znaczy to że tragedii niema. Jaka jest opinia innych?? Warto zaczynać czy nie??
2
Adam 2016-04-10 20:55:10
Witam, bardzo proszę o info nt. pracy mechanika w Belgii - proszę o info byłych mechaników jak i spostrzeżenia kierowców, którzy tam byli i widzieli warunki. Pozdrawiam
Praktykantka 2016-06-03 09:14:51
Świetni ludzie, wyrozumiała szefowa, przyjazna atmosfera w biurze - jestem bardzo zadowolona ze współpracy z tą firmą i cieszę się, że to z nią zaczynam swoją karierę. :)
PS. Czasami można oberwać gumką recepturką, gdy Panowie spedytorzy mają przerwę :D
Kleszcz 2016-08-03 23:08:02
Witam,


Jak wygląda w Hussar praca na stanowisku spedytora? jaka podstawa i premia
uleczka 2016-08-04 10:05:20
Specjalista ds.Sprzedaży z językiem niemieckim jest teraz u nich potrzebny z tego co widze.. dajcie jeszcze znac jak u Was jest teraz z zarobkami, bo to chyba sie zmienia z tego co zauważyłem jednak...
MECHANIK 2016-11-02 22:58:22
Dla mechanikow jest to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Obiecują ze zarobisz 2000 euro a tu dojerzdzasz na miejsce do roboty w belgii i wchodzisz do warsztatu w kturym spisz . Jest tam syf kiła . Dowodzi tam pan Darek chory psychicznie człowiek . Pracują tam przede wszystkim Ukraińcy i Białorusini, szkoda jest mi tych ludzi bo Pan Darek sobie na nich poprawia ego bo wie ze są od niego zależni, jak zarobi się 1000 euro to będzie dobrze . Prawda jest taka ze tylko Polak Polakowi może coś takiego zrobić . Hussar to oszuści.
MECHANIK 2016-11-02 22:59:30
Dla mechanikow jest to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Obiecują ze zarobisz 2000 euro a tu dojerzdzasz na miejsce do roboty w belgii i wchodzisz do warsztatu w kturym spisz . Jest tam syf kiła . Dowodzi tam pan Darek chory psychicznie człowiek . Pracują tam przede wszystkim Ukraińcy i Białorusini, szkoda jest mi tych ludzi bo Pan Darek sobie na nich poprawia ego bo wie ze są od niego zależni, jak zarobi się 1000 euro to będzie dobrze . Prawda jest taka ze tylko Polak Polakowi może coś takiego zrobić . Hussar to oszuści.
MO 2016-11-22 13:24:39
Może ktoś powiedzieć o konkretach pracy w Belgii jako mechanik? Faktyczne zarobki, zakwaterowanie. Co ile jazdy do Pl. Ogólnie jak to wygląda. Pozdrawiam MO.
MECHANIK 2016-11-26 04:05:46
Wiec wygląda to tak . na miesiąc zarobisz ok 1000 do 1200 euro . Będziesz mieszkał w większości z Ukraincami i Białorusinami w warunkach polowych (syf kiła i mogiła ).dowodzi towarzystwem Pan Darek który pochodzi z warszawy i będzie Ci to powtarzał, pan Darek , nie słucha disco polo , nie lubi dresów , także kolego uważaj bo koleś ma nastanie w głowie , pan inelektualista. Nie trac czasu i nadziei ze zarobisz pieniądze . Obiecują kupę złota a zarobisz bardzo mało. Nawet system 4na1 to kłamstwo.
Powodzenia
Jarwgr 2016-11-29 11:16:49
Dasz jakiś namiar na siebie mam propozycje i mnie to wszystko bardzo ciekawi?? jaswgr@onet.pl
Zostaw swoją opinię o Hussar Gruppa - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hussar Gruppa