brak logo

Galicja Tomaszek Sp. z o.o.

Łańcut

Opinie o Galicja Tomaszek Sp. z o.o.

sylwek 2016-02-02 20:00:52
Czy 1295 netto na rękę Maćku to dużo, może zbyt mało? czy można przeżyć z taka wypłatą?
To jak napluć komuś w twarz.
Jeżeli proponuje się takie zarobki w jednej z firm należącej do M.K./projekt Galicyjski/ w W-wie, to ile się zarabia w Łańcucie?)))))))
Marian 2016-02-02 23:40:30
Zarzad? Jesli glownym zarzadzajacym jest nieopierzony polglowek to dziekuje.Dajcie sobie spokoj z oddzialem na slasku, lipa i tyle. Chyba ze ktos lubi lizac cztery litery to ok, ale i tak zostanie wyruchany, bo uklady sie licza i subiektywne opinie kierowniczkow, ktorzy tam byli i to widzieli, kazdy wie gdzie i co. Niektorzy wyzej sraja niz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] maja, ale na uklady nie ma rady
Podkowa 2016-02-03 11:48:58
Maryjan przeca Malarek zna się na rzeczy, no chyba że coś mnie ominęło i przeszedł on do historii. Ale to raczej wykluczam gdyż byłoby to nieekonomiczne dla oddziału ze Śląska.
Natomiast rzeczywiście wszedłem na Max/chyba franczyza tomaszkowa/ w W-wie niejakie
H.image, zarobki są tam de-best nic tylko jeść pasztetową raz w tygodniu popijając wodą, a do pracy przy Płochocińskiej zapylać rowerkiem.
To jakieś chore.
botoks 2016-02-04 08:31:49
Wpisałem się tutaj sądząc że jest normalnie. Skoro netto 1295, to ktoś tu jest chory.
Zakładam że pierwszą ofiarą naiwności jestem ja, dlatego wypisuję się ze swoich naiwnych myśli, oraz czytania tego wątku.
jeden tysiąc dwieście dziewięćdziesiąt pięć złotych, śmiać się czy płakać?
Jest taka oferta w Warszawie pod szyldem M.K.
Jeżeli się toleruje takie wygłupy? cóż? niech pracują tam ci co muszą.choć wątpię. Zasiłek w pośredniaku jest chyba taki sam.
lawenda 2016-02-20 18:00:30
oczywiście, oczywiście @alik. Pracownik powinien umieć jak w wojsku odpowiedzieć rozkaz, ogonkiem zamerdać i położyć się na pleckach.Zapewne nikt nie wie, bo kogo to obchodzi że niektórzy po przejściach musieli zatrzymać się u psychologa.
Znam takich i to jest wstrętne oraz mocno zdehumanizowane.
W imię czego?
Zapomniałby, białego okrętu)))))
lawenda 2016-02-22 11:25:53
Może firma nie jest zła ale zarządzający nią popełniają błędy których ofiarą padają nie lodówki tylko ludzie.
Przypomnę ,,ludź,, to taki humanoid który ma rodzinę,myśli i czuje.

Kierowanie się zaś plotkami przy podejmowaniu decyzji personalnych świadczy o braku wiedzy i elementarnej kultury biznesu.

Może nie jest tak źle? tak? to znaczy jak?
suchy wiór 2016-03-05 12:48:12
Przecież jest dobrze, więc o co wam chodzi?
Do roboty, nie po forach opiniotwórczych się szlajacie.
baśka 2016-04-10 12:10:13
Dochodzą słuchy o dziurawym dnie białego okrętu. Czyżby nabierał wody? Wcale mnie nie pociesza to ,,wcale,, również znam wiele ,,słabych,,.
Trzeba uważać gdyż zawsze gdy chodzi o podejście do ludzi jest takie
jak okolice z których wywodzi się ,,góra,,.
foro 2016-04-18 11:13:02
Chyba ci się kolory pomyliły , ja stawiam na inny kolor
Zgadnij jaki ?
baśka 2016-04-18 19:11:42
Niby mam do wyboru dwa czerwony lub zielony?
Chcesz bym dostała zeza?
ol 2016-04-19 10:06:07
To nie jesteś zorientowany co się na rynku dzieje.
Który kolorek bardzo wypłowiał.
Kombinuj dalej.
baśka 2016-04-20 11:21:45
No nie jestem, uświadom mnie zatem bym mogła zaspokoiwszy ciekawość spać w nocy.
A z resztą, wcale to że komuś się noga powinie mnie nie cieszy.
Zapewne kłopoty i tak odczuje zwykły Kowalski lub jaka inna grucha.
3 2016-04-20 15:26:34
No niestety jak zwykle prosty pracownik po tyłku dostanie.
Poczekaj sama zobaczysz niedługo.
A jakie w branży powiatowej znasz kolorki ?
suchy wior 2016-04-22 12:03:56
Kolega niech nie wypowiada farmazonów. Niech pisze zrozumiale dla wszystkich.
Jest kiepsko? to niech napisze, gdzie, Niech sobie zasuszony inteligentnie przeczyta i niech poleci z relacją do kapitan białego okrętu,
Takie gadanie wiem, ale nie powiem jest dziecinne,
Kto wie czy jutro będzie futro?
Obserwatorka - była... 2016-04-23 14:45:25
Ojoj.. to u Was też rysy się pojawiają?? Ciekawe to... ciekawe... U różowych Titanic a u Was jak z okrętem ??? Coś za dużo wspólnego te nicki mają z Waszymi personaliami ;)
lawenda 2016-04-25 11:03:03
E tam, niech sobie gadają że tonie. To tylko gadanie, ja i tak sobie dam radę, jak nie na tym, to na innym okręcie.
Najwyżej popłynę na morze śródziemne w cieplejsze klimaty. Mnie tam wszystko jedno jak nie królowa to inny król.
2
kuchnie 2016-05-10 19:14:11
W ofercie a i owszem, jest wybór.Czy jednak z sieciówkami dadzą radę?
Może we ,,Włochach,, pod Warszawą?)))))
Zresztą powoli zaczynają wchodzić na internetowe rynki południowe. Zapewne potrwa to kilka lat. Jak się ogarną to sobie dadzą radę.
barabarajestruda 2016-07-19 16:54:46
Oczywiście pięciu chętnych na jedno miejsce .
suchywiór 2016-07-22 11:05:15
Polecam, zatrudnij się. Jako pierwsza praca super. Poznasz zasady działania wściekłego kapitalizmu, nauczysz się życia oraz innych cennych wartości .
Szkoda mi ciebie, ale widzę że jesteś zdeterminowana.
Tak więc zatrudniaj się na pewno zapamiętasz ten dzień na długo.
krupa 2016-07-23 15:00:44
Oczywiście zatrudnij się. Nie zamoczysz się gdy nie wejdziesz do wody.Jak do tej pory nie udało mi się dowiedzieć kto w firmie nosi spodnie,znaczy rządzi i podejmuje decyzje. Z zarządem to bym raczej nie przesadzał władza jest w jednej ręce tylko pytanie w której?
pablo 2016-08-05 12:26:15
Co chcesz, jak głosi slogan reklamowy ,,firma rodzinna od pokoleń,, Nie powiedziano od którego pokolenia?
Byłoby to ciekawe opracowanie dla podkarpackich historyków .
ruda 2016-08-10 12:21:17
Czy w Oddziale warszawskim wszystko toczy się sprawnie? nie ma żadnych zgrzytów?
Plotka mówi że jest coś na rzeczy. A w Łańcucie lubią plotki, więc?
krupaikamienikupa 2016-08-11 17:59:18
Markę, siłę i nieleczoną....anginę. Czytałeś co napisałeś? CV będzie świetnie wyglądać? Tylko gdzie?
Raczej firma nie ma takiego potencjału jak marki np.Producentów.
Świetnie to będziesz wyglądał gdy znajdziesz pracę , jak zwolnią cie z dnia na dzień bez podania przyczyny
A zwolnić mogą gdyż plotka ma wartość nie do przecenienia.
Także uważaj by cię koleżanka nie oplotkowała, gdyż może być to koniec twojej kariery oraz
plama na cv.
magdzia 2016-08-15 14:42:08
Szczególnie w Warszawce. Łańcut ma swoją ,,Dymarkę,, na ,,Wypasie,, , Warszawka zaś swoją kadrową.
No i oczywiście tam jest dopiero rodzinna atmosfera, być może w innych oddziałach jest lepie?
Ale podzwoń popytaj się Handlowców?
magdzia 2016-08-16 21:20:54
Pytasz się o konkrety, proszę bardzo. Podejmowanie decyzji na podstawie opinii obiegowych/plotek/
Niestety decyzji personalnych krzywdzących, bez rozmowy z osobami zainteresowanymi?
Więcej? Wiem gdyż tam pracowałam.
Jeżeli nie chcesz słuchać rad, to twoja sprawa, twoje życie. Stracony czas nigdy nie powróci.
Natomiast lekcja pozostanie bezcenna.
janusz 2016-08-17 13:55:48
Do obsługi sekretariatu? A co sekretarka zaciążyła? Skoro zaciążyła to poszła na macierzyński. Jeżeli szukają kandydata do obsługi sekretariatu to zapewne nie będzie miała możliwości powrotu, nikt przecież nie przyjdzie do pracy na kilka miesięcy?
Taka to już prorodzinna atmosfera.
Do obsługi tego stanowiska nadawałaby się tamtejsza babcia, ta co ciągle gdy przyjeżdża szefowa otwiera stronę startową ze zdjęciami wnuka by pokazać jaka jest ,,dobra,, i ,,miła,,
2
marcin 2016-08-18 15:53:28
Znasz kogoś, nie z agencji pracy tymczasowej, który przyjdzie do pracy na trzy miechy?
janusz 2016-08-19 16:35:33
hmm,oczywiście i nie mówmy sobie po nazwisku @alik.
Ja tam wiem że nie jest to robota ze snów, jak nie masz co wrzucić do gara to idź tylko nie zapomnij łyknąć czegoś na uspokojenie.
Zdaje się że Maciek potrzebuje uspokajaczy po każdorazowych odwiedzinach niewyżytej babci.
1
Joloooo 2016-08-24 00:15:35
Kocham Was czytać:)))) czuję , jakbym tam nadal oddychał tym samym powietrzem !!! Co ciekawego? Co nowego ???
boski 2016-08-24 17:05:23
Przyłączam się do czytania ze zrozumieniem))))))))))).
Atmosfera zupełnie jak w Wyszkowie, wszyscy się kochają))))
1
boski 2016-08-30 15:26:11
@rty, coś mnie ominęło? Umowa o pracę na czas nieokreślony?
Czyżby nieruchomy poruszyciel, jakaś reforma w sposobach zatrudniania?
Może młode pokolenie nadchodzi?
A może pobożne życzenia?
Kapitalizm galicyjski w czystej postaci?))))
1
boski 2016-09-07 11:27:12
Pracuj tak dalej, garb ci sam wyrośnie i to taki dwuskładnikowy.
Co ja gadam? będziesz jak ten wielbłąd wielogarbny.
boski 2016-09-11 12:42:05
Ludzie nie czytajcie tego, są to opinie dewiantów którzy nic tylko by pisali i czytali zło. Samo zło, a tam jest jak w niebie. Barabara jest niczym anioł w pięknych złotych włosach ona was dożywi ona wam pomoże.
Oni wszyscy chcą powiedzieć że ziemia jest w układzie heliocentrycznym.
Wszyscy wiemy że ziemia jest płaska i słońce nad nią się kołuje )))))))))))))

Zamknijcie oczy, zasłońcie buzie, zatkajcie uszy. Pracujcie , starajcie się , lepszej pracy w W-wie dla was nie ma)))))))))))))))))
mania 2016-09-14 10:05:42
Oczywiście niebawem wejdą na giełdę.
Ludzie, rodacy idźcie tam do pracy, będziecie notowani....na giełdzie.
Ale swoją drogą ciekawa ta postać ,,barabary,, jeżeli myślimy @boski o tej samej ........
Chodziło ci o kadrową z Warszawy?
Tylko ona potrafi taak pięknie raportować we właściwych dla siebie kolorach tęczy.
mania 2016-09-17 15:20:46
Zawsze mówiłem że rude/farbowane/ jest ..........., dowolność skojarzeń.
Mali ludzie tak mają, gorzej że nikt na to nie spojrzał krytycznie. Może z tym żyje się wygodniej, może lepiej, może człowiek czuje się wyróżniony, w jadłospisie.
Po prostu trzeba mieć odpowiedni charakter, taki jak kiedyś mieli utrwalacze władzy.
Bierut, Stalin też robili sobie foty z dziećmi,zwierzętami by stać się postrzeganym jako dobrzy ludzie.
Co tu gadać liczy się pieniądz nie tam sentymenty pracujcie i pomnażajcie dobro dla wybranych.
spięty 2016-09-19 12:41:19
Jaki leżak? przeca to stare i zbutwiałe niczym omszały pień drewna i tak samo lotne, oczywiście leżak.
lawenda 2016-09-25 09:54:21
Idź zapisz się, popracuj kapkę. Sam zrozumiesz jakie osoby kreują politykę personalną Oddziału/patrz Kaczorowa/.
Dostaniesz rozstroju nerwowego jak ........., każdy wie o kogo chodzi.
Co na to zarząd? .....
grusza 2016-09-26 08:05:42
Wystarczy byś przejechał się ulicami Warszawy wieczorem. Zazwyczaj przy Żeromskiego stoi ich samochód z czerwoną plandeką. Obejrzyj sobie w jakim jest stanie. Stan jest adekwatny do jakości pracy oraz jej konkurencyjności dla pracownika.
Dla mnie jest to rzeźba w ......... /lodzie/.
Praca zaś bez daleko idących perspektyw. Szukaj dalej, no chyba że nie masz co jeść?
grusza 2016-09-27 08:45:23
Oczywiście je możesz sobie wyrobić gdy trochę sobie poobcujesz z rzeczywistością.
Z wsze możesz przekonać się o tym na własnej skórze.
Sęk w tym że zacznie cię boleć w najmniej oczekiwanym momencie. zdrowia i czasu szkoda.
Ale jak w reklamie, wybór należy do macanta.
sucharektomasz 2016-09-30 09:57:51
Jak powiedział klasyk;
można się wyrobić jak ... w toalecie.
Nie znasz dnia ani godziny, lub jeszcze szybsze,nie chwal dnia przed zachodem słońca.
To powiedziawszy janusz zamknął komputer i pooobiegł do ........................??
Jesteś tylko owieczką, gdy można cię ostrzyc , ok.
Gdy wełna przerasta to do rzeźni.
barabara 2016-10-06 08:01:47
Słyszałem że mają być podwyżki)))))))))))))))))))))))))???
Zadzieram....,i lecę ze swoim cv.
jaro 2016-10-10 20:06:29
weź maja mnie nie rozśmieszaj, bo dostanę zajadów.

Oczywiście najlepsza firma na świecie a praca w niej daje każdemu dużo radości, satysfakcji oraz przyjemności.
Nie wiem co jeszcze napisać by pracownikom żyło się lepiej?
Ludzie, rodacy,cieszcie się z tego że jutro idziecie znów do pracy.
Od jutra lodówki pralki okapy będą się sprzedawały jeszcze lepiej, szczególnie wolnostojące.
Słyszałem że istnieje komp reagujący na polecenia głosowe, czy już taki zamówiono?
Jakże by to ułatwiło pracę mistrzyniom wolnego stoju.
jaro 2016-10-12 09:42:00
To znaczy? jaka? frazeolog od siedmiu boleści, jego mać.
lukas 2016-10-14 11:58:19
Zapewne minimum krajowe plus prowizja. O ile oczywiście ci się uda.
Ale to zawsze zależy od rozmowy z jedną osobą E.T./nie mylić z estrial terestrial/.
Jeżeli dobrze wynegocjujesz i nikt co później z kolegów i koleżanek nie podłoży nogi to może być ciekawie.
lukas 2016-10-15 17:48:55
przybliży ci zapewne rty, ta co robi w Łańcucie co poranek burze mózgów, znaczy wodę z mózgu.

Zresztą nie słuchaj tylko idź do szefowej i rozmawiaj. Bez jej aprobaty nikt nie ruszy nawet palcem.
Nie słuchaj bajek o odpowiedzialnych osobach bez rozmowy z królową to strata twego czasu.
Ale później się pilnuj pełno zazdrośników może ci zrobić koło pióra. Niestety podatność na obiegowe ploty to słaby punkt.
Szybki jak strzała , a zresztą nie moja sprawa, ja plotami się nie zajmuje.
spięty 2016-10-19 09:50:42
Być może. Być może też ziemia zderzy się z Marsem.
Poza tym wiele jest jeszcze na rynku firm które nie podchodzą w ten sposób do pracownika.
tomasz.januszek 2016-10-20 13:55:20
bo firma jest najlepsza, jest jak ojciec i matka.
Jan złota rączka 2016-11-15 16:29:32
bardzo dobra firma
płaci dużo i uczciwie
za pierwszą wypłatę zakupy kupiłem używaną PS3 a za resztę która mi została fifę 2013 była promocja za 39 zł

- jestem bardzo zadowolony -
- do pracy mogę przynosić swoje kanapki ,
-jak kończę pracę zawsze zdążam na Wiadomości tylko te w TVP po są po Faktach
- mogę wykorzystywać w pracy swoje narzędzia do których jestem przyzwyczajony
- szef mnie odpowiednio motywuje - wiem, że jestem beznadziejny więc nie oczekuje premii
- w wakacje nie biorę urlopu - bardziej należy się mojemu kierownikowi

ogólnie czekam na następną wypłatę to już za 28 dni :-)
spięty 2016-11-16 11:10:44
Czy wypłatę dostaniesz na czas? Jak szef cię motywuje? jakich wyrazów używa czy wpisuje się to w image firmy ??????

Śmieszne by to było gdyby nie okazywało się straszne.
Zresztą na urlop możesz zawsze pojechać w Podkarpackie, nawet do Łańcuta. Zmienisz otoczenie, klimat, wypoczniesz.
grusza 2016-11-26 16:23:27
Słyszałam o zmianach personalnych w przyszłym roku w oddziale warszawskim?
Strach si e ba c restrukturyzacji, o ile będzie?
3
Zostaw swoją opinię o Galicja Tomaszek Sp. z o.o. - Łańcut
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Galicja Tomaszek Sp. z o.o.