brak logo

Galicja Tomaszek Sp. z o.o.

Łańcut

Opinie o Galicja Tomaszek Sp. z o.o.

marcin 2016-08-18 15:53
Znasz kogoś, nie z agencji pracy tymczasowej, który przyjdzie do pracy na trzy miechy?
janusz 2016-08-19 16:35
hmm,oczywiście i nie mówmy sobie po nazwisku @alik.
Ja tam wiem że nie jest to robota ze snów, jak nie masz co wrzucić do gara to idź tylko nie zapomnij łyknąć czegoś na uspokojenie.
Zdaje się że Maciek potrzebuje uspokajaczy po każdorazowych odwiedzinach niewyżytej babci.
1
Joloooo 2016-08-24 00:15
Kocham Was czytać:)))) czuję , jakbym tam nadal oddychał tym samym powietrzem !!! Co ciekawego? Co nowego ???
boski 2016-08-24 17:05
Przyłączam się do czytania ze zrozumieniem))))))))))).
Atmosfera zupełnie jak w Wyszkowie, wszyscy się kochają))))
1
boski 2016-08-30 15:26
@rty, coś mnie ominęło? Umowa o pracę na czas nieokreślony?
Czyżby nieruchomy poruszyciel, jakaś reforma w sposobach zatrudniania?
Może młode pokolenie nadchodzi?
A może pobożne życzenia?
Kapitalizm galicyjski w czystej postaci?))))
1
boski 2016-09-07 11:27
Pracuj tak dalej, garb ci sam wyrośnie i to taki dwuskładnikowy.
Co ja gadam? będziesz jak ten wielbłąd wielogarbny.
boski 2016-09-11 12:42
Ludzie nie czytajcie tego, są to opinie dewiantów którzy nic tylko by pisali i czytali zło. Samo zło, a tam jest jak w niebie. Barabara jest niczym anioł w pięknych złotych włosach ona was dożywi ona wam pomoże.
Oni wszyscy chcą powiedzieć że ziemia jest w układzie heliocentrycznym.
Wszyscy wiemy że ziemia jest płaska i słońce nad nią się kołuje )))))))))))))

Zamknijcie oczy, zasłońcie buzie, zatkajcie uszy. Pracujcie , starajcie się , lepszej pracy w W-wie dla was nie ma)))))))))))))))))
mania 2016-09-14 10:05
Oczywiście niebawem wejdą na giełdę.
Ludzie, rodacy idźcie tam do pracy, będziecie notowani....na giełdzie.
Ale swoją drogą ciekawa ta postać ,,barabary,, jeżeli myślimy @boski o tej samej ........
Chodziło ci o kadrową z Warszawy?
Tylko ona potrafi taak pięknie raportować we właściwych dla siebie kolorach tęczy.
mania 2016-09-17 15:20
Zawsze mówiłem że rude/farbowane/ jest ..........., dowolność skojarzeń.
Mali ludzie tak mają, gorzej że nikt na to nie spojrzał krytycznie. Może z tym żyje się wygodniej, może lepiej, może człowiek czuje się wyróżniony, w jadłospisie.
Po prostu trzeba mieć odpowiedni charakter, taki jak kiedyś mieli utrwalacze władzy.
Bierut, Stalin też robili sobie foty z dziećmi,zwierzętami by stać się postrzeganym jako dobrzy ludzie.
Co tu gadać liczy się pieniądz nie tam sentymenty pracujcie i pomnażajcie dobro dla wybranych.
spięty 2016-09-19 12:41
Jaki leżak? przeca to stare i zbutwiałe niczym omszały pień drewna i tak samo lotne, oczywiście leżak.
lawenda 2016-09-25 09:54
Idź zapisz się, popracuj kapkę. Sam zrozumiesz jakie osoby kreują politykę personalną Oddziału/patrz Kaczorowa/.
Dostaniesz rozstroju nerwowego jak ........., każdy wie o kogo chodzi.
Co na to zarząd? .....
grusza 2016-09-26 08:05
Wystarczy byś przejechał się ulicami Warszawy wieczorem. Zazwyczaj przy Żeromskiego stoi ich samochód z czerwoną plandeką. Obejrzyj sobie w jakim jest stanie. Stan jest adekwatny do jakości pracy oraz jej konkurencyjności dla pracownika.
Dla mnie jest to rzeźba w ......... /lodzie/.
Praca zaś bez daleko idących perspektyw. Szukaj dalej, no chyba że nie masz co jeść?
grusza 2016-09-27 08:45
Oczywiście je możesz sobie wyrobić gdy trochę sobie poobcujesz z rzeczywistością.
Z wsze możesz przekonać się o tym na własnej skórze.
Sęk w tym że zacznie cię boleć w najmniej oczekiwanym momencie. zdrowia i czasu szkoda.
Ale jak w reklamie, wybór należy do macanta.
sucharektomasz 2016-09-30 09:57
Jak powiedział klasyk;
można się wyrobić jak ... w toalecie.
Nie znasz dnia ani godziny, lub jeszcze szybsze,nie chwal dnia przed zachodem słońca.
To powiedziawszy janusz zamknął komputer i pooobiegł do ........................??
Jesteś tylko owieczką, gdy można cię ostrzyc , ok.
Gdy wełna przerasta to do rzeźni.
barabara 2016-10-06 08:01
Słyszałem że mają być podwyżki)))))))))))))))))))))))))???
Zadzieram....,i lecę ze swoim cv.
jaro 2016-10-10 20:06
weź maja mnie nie rozśmieszaj, bo dostanę zajadów.

Oczywiście najlepsza firma na świecie a praca w niej daje każdemu dużo radości, satysfakcji oraz przyjemności.
Nie wiem co jeszcze napisać by pracownikom żyło się lepiej?
Ludzie, rodacy,cieszcie się z tego że jutro idziecie znów do pracy.
Od jutra lodówki pralki okapy będą się sprzedawały jeszcze lepiej, szczególnie wolnostojące.
Słyszałem że istnieje komp reagujący na polecenia głosowe, czy już taki zamówiono?
Jakże by to ułatwiło pracę mistrzyniom wolnego stoju.
jaro 2016-10-12 09:42
To znaczy? jaka? frazeolog od siedmiu boleści, jego mać.
lukas 2016-10-14 11:58
Zapewne minimum krajowe plus prowizja. O ile oczywiście ci się uda.
Ale to zawsze zależy od rozmowy z jedną osobą E.T./nie mylić z estrial terestrial/.
Jeżeli dobrze wynegocjujesz i nikt co później z kolegów i koleżanek nie podłoży nogi to może być ciekawie.
lukas 2016-10-15 17:48
przybliży ci zapewne rty, ta co robi w Łańcucie co poranek burze mózgów, znaczy wodę z mózgu.

Zresztą nie słuchaj tylko idź do szefowej i rozmawiaj. Bez jej aprobaty nikt nie ruszy nawet palcem.
Nie słuchaj bajek o odpowiedzialnych osobach bez rozmowy z królową to strata twego czasu.
Ale później się pilnuj pełno zazdrośników może ci zrobić koło pióra. Niestety podatność na obiegowe ploty to słaby punkt.
Szybki jak strzała , a zresztą nie moja sprawa, ja plotami się nie zajmuje.
spięty 2016-10-19 09:50
Być może. Być może też ziemia zderzy się z Marsem.
Poza tym wiele jest jeszcze na rynku firm które nie podchodzą w ten sposób do pracownika.
tomasz.januszek 2016-10-20 13:55
bo firma jest najlepsza, jest jak ojciec i matka.
Jan złota rączka 2016-11-15 16:29
bardzo dobra firma
płaci dużo i uczciwie
za pierwszą wypłatę zakupy kupiłem używaną PS3 a za resztę która mi została fifę 2013 była promocja za 39 zł

- jestem bardzo zadowolony -
- do pracy mogę przynosić swoje kanapki ,
-jak kończę pracę zawsze zdążam na Wiadomości tylko te w TVP po są po Faktach
- mogę wykorzystywać w pracy swoje narzędzia do których jestem przyzwyczajony
- szef mnie odpowiednio motywuje - wiem, że jestem beznadziejny więc nie oczekuje premii
- w wakacje nie biorę urlopu - bardziej należy się mojemu kierownikowi

ogólnie czekam na następną wypłatę to już za 28 dni :-)
spięty 2016-11-16 11:10
Czy wypłatę dostaniesz na czas? Jak szef cię motywuje? jakich wyrazów używa czy wpisuje się to w image firmy ??????

Śmieszne by to było gdyby nie okazywało się straszne.
Zresztą na urlop możesz zawsze pojechać w Podkarpackie, nawet do Łańcuta. Zmienisz otoczenie, klimat, wypoczniesz.
grusza 2016-11-26 16:23
Słyszałam o zmianach personalnych w przyszłym roku w oddziale warszawskim?
Strach si e ba c restrukturyzacji, o ile będzie?
4
szybki 2016-12-25 13:16
Dla wszystkich ciężko pracujących. Dla tych spokojnych i cierpliwych, nie żyjących z krzywdy.
Zdrowych, spokojnych świąt Bożego Narodzenia.
Również dla tych z MAX kuchnie,Max Elektro, oby cierpliwie płynęli białym okrętem by nie wypadli na mieliznę, bo ktoś miał takie życzenie.
To co się daje zazwyczaj wraca z powrotem do darczyńcy.
Nieważne czy to Januszek, Ewunia czy Kubuś
1
Wisienka :) 2017-01-11 19:48
Mam wrażenie że te negatywne opinie wywodzą się głównie od leserow, którzy to nic nie robiąc chcieliby zarabiać $.
Jak w każdej firmie są plusy i minusy ale jeżeli uczciwie pracujesz to i zostaniesz doceniony!
gruszeczka :) 2017-01-15 15:31
Mam jednak wrażenie że wisienka nie wie co może gruszka. Gdyby był jednolity sposób oceny pracownika? ale w Warszawie jest raczej subiektywny, liczy się obiegowa opinia nie zaś wyniki.

Co do pracy w Warszawie
Gdyby plotka nie niszczyła ludzi?
Obrażasz mnie pisząc że ten kto ma negatywne zdanie o polityce personalnej jest leserem.
Po pierwsze, to nie korporacja skupiona na wynikach, to mała firma w której rządzi ten kto .....
Czy jest system oceny? Gdy są wyniki a ktoś nie leży handlowcowi mającemu tubę wazeliny w ręku,., to najpierw sprawdza się pracownika, czy też na podstawie dajmy na to donosu /nie sprawdzonego/ wywala się go na bruk.
Jakiś klasyk w tej firmie kiedyś powiedział żę takich... do pracy jest cała kolejka.
I nic nie pomoże twoje zaklinanie rzeczywistości o plusach i minusach. Jest widzimisię to jest noga -d pa- brama bez względu na pracowitość.
Leser? durna pało spod Karpackich lasów. Ruda z Wyszkowa też była leserem jak to napisałaś?
3
wąski 2017-01-30 11:30
Czy piszesz o przydupasie kadrowej?
Czy to nieporozumienia w rodzince,a może kończy się czas kadrówki?

Jego mi akurat szkoda . Jednym słowem nie znasz dnia ani godziny, gdy twój mały świat runie na ołtarzu białego okrętu
1
Iwona 2017-04-12 13:47
@Wisienka :) a jak firma Galicja Tomaszek docenia swoich pracowników?
1
szybki 2017-05-28 15:01
Coś przycichło o oddziałach, trwa zapewne okopywanie się na zasiedzianych miejscach.

Skończył się czas walki o ogień?
1
Ola 2017-06-09 12:46
Mam zapytanie, czy ( usunięte przez administratora )to jeszcze tam w W-wie pracuje? Czy może już odeszła na emeryturę?
Będę wdzięczny za odpowiedź?
1
fankajarka 2017-06-14 22:36
Widzę, że posty są usuwane bardzo sprawnie, jak pracownicy. Cenzura straszna. Gdzie są wszystkie posty o ostatnio zwalnianych pracownikach?????????????????????????????????????
1
basiunia 2017-06-15 08:45
Zapewne nie jest to zbyt medialne, gdyż pracodawca nie zwalnia. Pracownicy w tym handlowcy zwalniają się sami gdyż są na własnej działalności.
No przecież wypalili się i jest potrzebna świeża krew.
Czy w Warszawie pracuje osoba u której grzeje się telefon od ciągłego dzwonienia do Januszka?
1
Iwona 2017-06-22 11:51
@fankajarka jeśli jakieś komentarze zniknęły oznacza to, że zostały one zarchiwizowane przez administratora za naruszanie zasad regulaminu. Dlatego też przed zamieszczeniem komentarza należy się z nim zapoznać.
1
Montecarlo i Sardegna 2017-07-17 12:59
Ludzie ten rok to jest rok dla Galicji.
Pada jedna sieć i w to miejsce wejdzie na pewno Galicja.
W tym roku co najmniej 30 nowych sklepów.
Więc do roboty i powodzenia.
Ewa i Janusz trzymam za was kciuki.
4
Cuba libre 2017-07-28 12:39
Oczywiście, wszyscy trzymamy kciuki.......
Oby tak dalej, gruszka też je trzyma))))))) Oby do emerytury,
1
Iwona 2017-08-12 11:31
@Montecarloisardegna czy to potwierdzone informacje? Dużo osób wchodzi tutaj po jakieś informacje dotyczące rekrutacji, więc dobrze byłoby potwierdzić takie zmiany kadrowe, które Galicja Tomaszek ma mieć w przyszłości.
1
Sardegna i Montenegro 2017-08-13 13:53
Potwierdzone niczym istnienie UFO. By się progresywne rozwijać trzeba mieć stały wzrost sprzedaży oraz klientów. Jak jest to wiedzą właściciele i ich otoczenie.
Dlatego powstrzymaj się od skakania do góry gdyż możesz niechcący uderzyć głową w sufit.
I kto wtedy będzie wazelinował na forum?
1
Iwona 2017-08-22 10:04
W takim razie nie rozumiem, z jakiego powodu zamieszczane są tutaj posty, które mogą wprowadzić innych w błąd @sardegna i montenegro, jako pracownicy możecie wyczuć w tym ironię, natomiast osoby, które poszukują informacji na temat Galicji po raz pierwszy, zwyczajnie nie wiedzą o co w powyższych komentarzach chodzi. Jeśli możecie być bardziej konkretni, na pewno zwiększy to poziom merytoryczny forum.
Sardegna i Montenegro 2017-08-26 12:12
Cóż, merytoryka? Z Rzeczywistością oraz jej negatywnymi skutkami można zetknąć się będąc bezpośrednio w ku cyklonu/pracy/.
Ja bynajmniej osobiście negatywnie postrzegam nadzór właścicielski oraz sposoby zarządzania zespołem ludzkim.
Oczywiście to moja subiektywna opinia którą podziela jeszcze /jak widać/ kilkanaście osób, byłych i obecnych uczestników forum.
Zatem? osobiście wystawiam niską ocenę pracodawcy , chcąc by o tym wiedziały osoby chcące zasięgnąć w/w informacji.
1
szansa 2017-08-29 14:19
W tempie katastrofalnym rozsypuje się grupa MYCENTER.
Agd market właśnie ogłosił upadłość a zobowiązania to 201 milionów złotych
W związku z tym Galicja ma ogromną szanse na rozwój.
Miejmy nadzieję że ten sukces przełoży się jakoś na warunki pracy.
Wystawiam pracodawcy pozytywną opinię jako wyraz zaufania.
1
Ryba 2017-08-30 09:19
Pewnie że ma szansę : karuzela , karuzela......................
Iwona 2017-08-30 11:26
@sardegna i montenegro, dobrze byłoby jeszcze jakbyś podał powody tego negatywnego postrzegania, Sama opinia nie wystarczy żeby osoba, która nie jest zaznajomiona z tematem uznała to za prawdę. Podasz powody i fakty dotyczące pracy w Galicji Tomaszek?
Desperado. 2017-08-30 17:54
Galicja i szefostwo podnosi nie realne poprzeczki i progi do wykonania
Żeby sie zesr... to i tak nie wykonalne i oto im chodz
Bo trzeba utrzymac pozatrudnianych menagerow nierobow udajacych ze pracujà
A ludzie bają sie odezwac bo wiedza ze poleca na pysk.
W korporacji niemasz prawa glosu .
1
Sardegna i Montenegro 2017-09-02 13:13
Ja znam sprawę, Ewunia też. Piszesz fakty? gdybym je publicznie podał? od ręki by wiedzieli kto to napisał.
Mogę to zrobić jeszcze raz twarzą w twarz, podać powody oraz fakty które nigdy nie były brane pod uwagę.
Zapadają decyzje na podstawie ploty, noga [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] brama. Zatem traktuję tą firmę oraz jej szefostwo tak jak na to zasługuje. Moja opinia jest negatywna, nie boję się o tym mówić gdyż mało kto mnie w życiu zrobił tak na kolorowo.
Po prostu niektórzy muszą uczyć się zarządzania zespołem ludzkim oraz kultury w zachowaniu wobec innych, tyle. Pozostał niesmak.
Chętnych do pracy zawsze znajdą, na krótko do momentu gdy ktoś nie zorientuje się jak to działa.
2
Iwona 2017-09-06 14:01
Rozumiem Twój punkt widzenia @sardegna i montenegro, ale w takim wypadku nie ma jak odnieść się do Twojego negatywnego zdania. Oczywiście masz do niego prawo tutaj na forum ale nie jest ono równoważne z opiniami, które podają powody, dla których uważają tak, a nie inaczej o Galicja Tomaszek Sp. z o.o.
Sardegna i Montenegro 2017-09-08 09:34
Nie masz racji .TO JEST OPINIA,, TO ŻE PRACOWNIK JEST TRAKTOWANY PRZEDMIOTOWO
jest ostrzeżeniem dla tych co chcą podjąć ryzyko współpracy i powinni liczyć się lub są przyzwyczajeni do bata nad grzbietem oraz całowania w mankiet przy każdej okazji mając nadzieję że nikt z góry na nich krzywo nie spojrzy lub nikt na nich nie wyśle fałszywego donosu.

Starasz się zminimalizować moją opinię, zmarginalizować ją do subiektywnej opinii mało znaczącej jednostki.
Ja również mam prawo ostrzegać tych którzy żyją w nieświadomości.

Powody?
-plota
-widzimisię/fakt że właściciel może wszystko-rozumiem to/ tylko czemu w ten sposób bez poszanowania praw pracownika .
-umowy o pracę-sposoby zatrudniania/nie piszcie mi że wszyscy mają umowy na czas nieokreślony i ZUS odprowadzany od płacy brutto/chyba dostanę zajadów/
-nienormowany czas pracy za który zazwyczaj nie otrzymuje się gratyfikacji
1
zasuszony 2017-09-21 11:17
Gdyż praca jest na miarę marzeń dla wielu. Natomiast kontakt z zarządem ma w sobie coś z boskości i obcowania ze świętością.

Zatem wszystkie ręce na pokład trzeba zakasać rękawy i zrobić plan.
Tak po cichu się zapytam a jak z wierzytelnościami?
Iwona 2017-09-21 15:24
@Sardegna i Montenegro, w żaden sposób nie staram się zmarginalizować Twojej opinii dotyczącej Galicja Tomaszek, po prostu wskazywałam na to, że brakuje w niej przykładów, ale teraz jak widzę zostały zawarte. Odnosisz się do warunków pracy i to jest już punkt odniesienia. Kwestia umów na przykład, jakie w takim razie firma (skoro nie o pracę) umowy oferuje?
Sardegna i Montenegro 2017-09-21 17:36
Wszyscy mają niby umowy na czas nieokreślony? Wypowiedzenie trwa niby trzy miesiące? a może jednak według widzimisię zdecydowanie krócej?
Tak jak napisałem, czy od całego dochodu brutto jest odprowadzany ZUS?
Czy nie ma patologii w postaci samozatrudnienia?


Iwona przestań bo uwierzę w duchy.
1
Zostaw swoją opinię o Galicja Tomaszek Sp. z o.o. - Łańcut
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Galicja Tomaszek Sp. z o.o.