brak logo

Galicja Tomaszek Sp. z o.o.

Łańcut

Opinie o Galicja Tomaszek Sp. z o.o.

lawenda 2016-02-22 11:25
Może firma nie jest zła ale zarządzający nią popełniają błędy których ofiarą padają nie lodówki tylko ludzie.
Przypomnę ,,ludź,, to taki humanoid który ma rodzinę,myśli i czuje.

Kierowanie się zaś plotkami przy podejmowaniu decyzji personalnych świadczy o braku wiedzy i elementarnej kultury biznesu.

Może nie jest tak źle? tak? to znaczy jak?
suchy wiór 2016-03-05 12:48
Przecież jest dobrze, więc o co wam chodzi?
Do roboty, nie po forach opiniotwórczych się szlajacie.
baśka 2016-04-10 12:10
Dochodzą słuchy o dziurawym dnie białego okrętu. Czyżby nabierał wody? Wcale mnie nie pociesza to ,,wcale,, również znam wiele ,,słabych,,.
Trzeba uważać gdyż zawsze gdy chodzi o podejście do ludzi jest takie
jak okolice z których wywodzi się ,,góra,,.
2
foro 2016-04-18 11:13
Chyba ci się kolory pomyliły , ja stawiam na inny kolor
Zgadnij jaki ?
baśka 2016-04-18 19:11
Niby mam do wyboru dwa czerwony lub zielony?
Chcesz bym dostała zeza?
ol 2016-04-19 10:06
To nie jesteś zorientowany co się na rynku dzieje.
Który kolorek bardzo wypłowiał.
Kombinuj dalej.
baśka 2016-04-20 11:21
No nie jestem, uświadom mnie zatem bym mogła zaspokoiwszy ciekawość spać w nocy.
A z resztą, wcale to że komuś się noga powinie mnie nie cieszy.
Zapewne kłopoty i tak odczuje zwykły Kowalski lub jaka inna grucha.
3 2016-04-20 15:26
No niestety jak zwykle prosty pracownik po tyłku dostanie.
Poczekaj sama zobaczysz niedługo.
A jakie w branży powiatowej znasz kolorki ?
suchy wior 2016-04-22 12:03
Kolega niech nie wypowiada farmazonów. Niech pisze zrozumiale dla wszystkich.
Jest kiepsko? to niech napisze, gdzie, Niech sobie zasuszony inteligentnie przeczyta i niech poleci z relacją do kapitan białego okrętu,
Takie gadanie wiem, ale nie powiem jest dziecinne,
Kto wie czy jutro będzie futro?
Obserwatorka - była... 2016-04-23 14:45
Ojoj.. to u Was też rysy się pojawiają?? Ciekawe to... ciekawe... U różowych Titanic a u Was jak z okrętem ??? Coś za dużo wspólnego te nicki mają z Waszymi personaliami ;)
lawenda 2016-04-25 11:03
E tam, niech sobie gadają że tonie. To tylko gadanie, ja i tak sobie dam radę, jak nie na tym, to na innym okręcie.
Najwyżej popłynę na morze śródziemne w cieplejsze klimaty. Mnie tam wszystko jedno jak nie królowa to inny król.
3
kuchnie 2016-05-10 19:14
W ofercie a i owszem, jest wybór.Czy jednak z sieciówkami dadzą radę?
Może we ,,Włochach,, pod Warszawą?)))))
Zresztą powoli zaczynają wchodzić na internetowe rynki południowe. Zapewne potrwa to kilka lat. Jak się ogarną to sobie dadzą radę.
barabarajestruda 2016-07-19 16:54
Oczywiście pięciu chętnych na jedno miejsce .
suchywiór 2016-07-22 11:05
Polecam, zatrudnij się. Jako pierwsza praca super. Poznasz zasady działania wściekłego kapitalizmu, nauczysz się życia oraz innych cennych wartości .
Szkoda mi ciebie, ale widzę że jesteś zdeterminowana.
Tak więc zatrudniaj się na pewno zapamiętasz ten dzień na długo.
krupa 2016-07-23 15:00
Oczywiście zatrudnij się. Nie zamoczysz się gdy nie wejdziesz do wody.Jak do tej pory nie udało mi się dowiedzieć kto w firmie nosi spodnie,znaczy rządzi i podejmuje decyzje. Z zarządem to bym raczej nie przesadzał władza jest w jednej ręce tylko pytanie w której?
pablo 2016-08-05 12:26
Co chcesz, jak głosi slogan reklamowy ,,firma rodzinna od pokoleń,, Nie powiedziano od którego pokolenia?
Byłoby to ciekawe opracowanie dla podkarpackich historyków .
ruda 2016-08-10 12:21
Czy w Oddziale warszawskim wszystko toczy się sprawnie? nie ma żadnych zgrzytów?
Plotka mówi że jest coś na rzeczy. A w Łańcucie lubią plotki, więc?
krupaikamienikupa 2016-08-11 17:59
Markę, siłę i nieleczoną....anginę. Czytałeś co napisałeś? CV będzie świetnie wyglądać? Tylko gdzie?
Raczej firma nie ma takiego potencjału jak marki np.Producentów.
Świetnie to będziesz wyglądał gdy znajdziesz pracę , jak zwolnią cie z dnia na dzień bez podania przyczyny
A zwolnić mogą gdyż plotka ma wartość nie do przecenienia.
Także uważaj by cię koleżanka nie oplotkowała, gdyż może być to koniec twojej kariery oraz
plama na cv.
magdzia 2016-08-15 14:42
Szczególnie w Warszawce. Łańcut ma swoją ,,Dymarkę,, na ,,Wypasie,, , Warszawka zaś swoją kadrową.
No i oczywiście tam jest dopiero rodzinna atmosfera, być może w innych oddziałach jest lepie?
Ale podzwoń popytaj się Handlowców?
magdzia 2016-08-16 21:20
Pytasz się o konkrety, proszę bardzo. Podejmowanie decyzji na podstawie opinii obiegowych/plotek/
Niestety decyzji personalnych krzywdzących, bez rozmowy z osobami zainteresowanymi?
Więcej? Wiem gdyż tam pracowałam.
Jeżeli nie chcesz słuchać rad, to twoja sprawa, twoje życie. Stracony czas nigdy nie powróci.
Natomiast lekcja pozostanie bezcenna.
janusz 2016-08-17 13:55
Do obsługi sekretariatu? A co sekretarka zaciążyła? Skoro zaciążyła to poszła na macierzyński. Jeżeli szukają kandydata do obsługi sekretariatu to zapewne nie będzie miała możliwości powrotu, nikt przecież nie przyjdzie do pracy na kilka miesięcy?
Taka to już prorodzinna atmosfera.
Do obsługi tego stanowiska nadawałaby się tamtejsza babcia, ta co ciągle gdy przyjeżdża szefowa otwiera stronę startową ze zdjęciami wnuka by pokazać jaka jest ,,dobra,, i ,,miła,,
3
marcin 2016-08-18 15:53
Znasz kogoś, nie z agencji pracy tymczasowej, który przyjdzie do pracy na trzy miechy?
janusz 2016-08-19 16:35
hmm,oczywiście i nie mówmy sobie po nazwisku @alik.
Ja tam wiem że nie jest to robota ze snów, jak nie masz co wrzucić do gara to idź tylko nie zapomnij łyknąć czegoś na uspokojenie.
Zdaje się że Maciek potrzebuje uspokajaczy po każdorazowych odwiedzinach niewyżytej babci.
1
Joloooo 2016-08-24 00:15
Kocham Was czytać:)))) czuję , jakbym tam nadal oddychał tym samym powietrzem !!! Co ciekawego? Co nowego ???
boski 2016-08-24 17:05
Przyłączam się do czytania ze zrozumieniem))))))))))).
Atmosfera zupełnie jak w Wyszkowie, wszyscy się kochają))))
1
boski 2016-08-30 15:26
@rty, coś mnie ominęło? Umowa o pracę na czas nieokreślony?
Czyżby nieruchomy poruszyciel, jakaś reforma w sposobach zatrudniania?
Może młode pokolenie nadchodzi?
A może pobożne życzenia?
Kapitalizm galicyjski w czystej postaci?))))
1
boski 2016-09-07 11:27
Pracuj tak dalej, garb ci sam wyrośnie i to taki dwuskładnikowy.
Co ja gadam? będziesz jak ten wielbłąd wielogarbny.
boski 2016-09-11 12:42
Ludzie nie czytajcie tego, są to opinie dewiantów którzy nic tylko by pisali i czytali zło. Samo zło, a tam jest jak w niebie. Barabara jest niczym anioł w pięknych złotych włosach ona was dożywi ona wam pomoże.
Oni wszyscy chcą powiedzieć że ziemia jest w układzie heliocentrycznym.
Wszyscy wiemy że ziemia jest płaska i słońce nad nią się kołuje )))))))))))))

Zamknijcie oczy, zasłońcie buzie, zatkajcie uszy. Pracujcie , starajcie się , lepszej pracy w W-wie dla was nie ma)))))))))))))))))
mania 2016-09-14 10:05
Oczywiście niebawem wejdą na giełdę.
Ludzie, rodacy idźcie tam do pracy, będziecie notowani....na giełdzie.
Ale swoją drogą ciekawa ta postać ,,barabary,, jeżeli myślimy @boski o tej samej ........
Chodziło ci o kadrową z Warszawy?
Tylko ona potrafi taak pięknie raportować we właściwych dla siebie kolorach tęczy.
mania 2016-09-17 15:20
Zawsze mówiłem że rude/farbowane/ jest ..........., dowolność skojarzeń.
Mali ludzie tak mają, gorzej że nikt na to nie spojrzał krytycznie. Może z tym żyje się wygodniej, może lepiej, może człowiek czuje się wyróżniony, w jadłospisie.
Po prostu trzeba mieć odpowiedni charakter, taki jak kiedyś mieli utrwalacze władzy.
Bierut, Stalin też robili sobie foty z dziećmi,zwierzętami by stać się postrzeganym jako dobrzy ludzie.
Co tu gadać liczy się pieniądz nie tam sentymenty pracujcie i pomnażajcie dobro dla wybranych.
spięty 2016-09-19 12:41
Jaki leżak? przeca to stare i zbutwiałe niczym omszały pień drewna i tak samo lotne, oczywiście leżak.
lawenda 2016-09-25 09:54
Idź zapisz się, popracuj kapkę. Sam zrozumiesz jakie osoby kreują politykę personalną Oddziału/patrz Kaczorowa/.
Dostaniesz rozstroju nerwowego jak ........., każdy wie o kogo chodzi.
Co na to zarząd? .....
grusza 2016-09-26 08:05
Wystarczy byś przejechał się ulicami Warszawy wieczorem. Zazwyczaj przy Żeromskiego stoi ich samochód z czerwoną plandeką. Obejrzyj sobie w jakim jest stanie. Stan jest adekwatny do jakości pracy oraz jej konkurencyjności dla pracownika.
Dla mnie jest to rzeźba w ......... /lodzie/.
Praca zaś bez daleko idących perspektyw. Szukaj dalej, no chyba że nie masz co jeść?
grusza 2016-09-27 08:45
Oczywiście je możesz sobie wyrobić gdy trochę sobie poobcujesz z rzeczywistością.
Z wsze możesz przekonać się o tym na własnej skórze.
Sęk w tym że zacznie cię boleć w najmniej oczekiwanym momencie. zdrowia i czasu szkoda.
Ale jak w reklamie, wybór należy do macanta.
sucharektomasz 2016-09-30 09:57
Jak powiedział klasyk;
można się wyrobić jak ... w toalecie.
Nie znasz dnia ani godziny, lub jeszcze szybsze,nie chwal dnia przed zachodem słońca.
To powiedziawszy janusz zamknął komputer i pooobiegł do ........................??
Jesteś tylko owieczką, gdy można cię ostrzyc , ok.
Gdy wełna przerasta to do rzeźni.
barabara 2016-10-06 08:01
Słyszałem że mają być podwyżki)))))))))))))))))))))))))???
Zadzieram....,i lecę ze swoim cv.
jaro 2016-10-10 20:06
weź maja mnie nie rozśmieszaj, bo dostanę zajadów.

Oczywiście najlepsza firma na świecie a praca w niej daje każdemu dużo radości, satysfakcji oraz przyjemności.
Nie wiem co jeszcze napisać by pracownikom żyło się lepiej?
Ludzie, rodacy,cieszcie się z tego że jutro idziecie znów do pracy.
Od jutra lodówki pralki okapy będą się sprzedawały jeszcze lepiej, szczególnie wolnostojące.
Słyszałem że istnieje komp reagujący na polecenia głosowe, czy już taki zamówiono?
Jakże by to ułatwiło pracę mistrzyniom wolnego stoju.
jaro 2016-10-12 09:42
To znaczy? jaka? frazeolog od siedmiu boleści, jego mać.
lukas 2016-10-14 11:58
Zapewne minimum krajowe plus prowizja. O ile oczywiście ci się uda.
Ale to zawsze zależy od rozmowy z jedną osobą E.T./nie mylić z estrial terestrial/.
Jeżeli dobrze wynegocjujesz i nikt co później z kolegów i koleżanek nie podłoży nogi to może być ciekawie.
lukas 2016-10-15 17:48
przybliży ci zapewne rty, ta co robi w Łańcucie co poranek burze mózgów, znaczy wodę z mózgu.

Zresztą nie słuchaj tylko idź do szefowej i rozmawiaj. Bez jej aprobaty nikt nie ruszy nawet palcem.
Nie słuchaj bajek o odpowiedzialnych osobach bez rozmowy z królową to strata twego czasu.
Ale później się pilnuj pełno zazdrośników może ci zrobić koło pióra. Niestety podatność na obiegowe ploty to słaby punkt.
Szybki jak strzała , a zresztą nie moja sprawa, ja plotami się nie zajmuje.
spięty 2016-10-19 09:50
Być może. Być może też ziemia zderzy się z Marsem.
Poza tym wiele jest jeszcze na rynku firm które nie podchodzą w ten sposób do pracownika.
tomasz.januszek 2016-10-20 13:55
bo firma jest najlepsza, jest jak ojciec i matka.
Jan złota rączka 2016-11-15 16:29
bardzo dobra firma
płaci dużo i uczciwie
za pierwszą wypłatę zakupy kupiłem używaną PS3 a za resztę która mi została fifę 2013 była promocja za 39 zł

- jestem bardzo zadowolony -
- do pracy mogę przynosić swoje kanapki ,
-jak kończę pracę zawsze zdążam na Wiadomości tylko te w TVP po są po Faktach
- mogę wykorzystywać w pracy swoje narzędzia do których jestem przyzwyczajony
- szef mnie odpowiednio motywuje - wiem, że jestem beznadziejny więc nie oczekuje premii
- w wakacje nie biorę urlopu - bardziej należy się mojemu kierownikowi

ogólnie czekam na następną wypłatę to już za 28 dni :-)
spięty 2016-11-16 11:10
Czy wypłatę dostaniesz na czas? Jak szef cię motywuje? jakich wyrazów używa czy wpisuje się to w image firmy ??????

Śmieszne by to było gdyby nie okazywało się straszne.
Zresztą na urlop możesz zawsze pojechać w Podkarpackie, nawet do Łańcuta. Zmienisz otoczenie, klimat, wypoczniesz.
grusza 2016-11-26 16:23
Słyszałam o zmianach personalnych w przyszłym roku w oddziale warszawskim?
Strach si e ba c restrukturyzacji, o ile będzie?
4
szybki 2016-12-25 13:16
Dla wszystkich ciężko pracujących. Dla tych spokojnych i cierpliwych, nie żyjących z krzywdy.
Zdrowych, spokojnych świąt Bożego Narodzenia.
Również dla tych z MAX kuchnie,Max Elektro, oby cierpliwie płynęli białym okrętem by nie wypadli na mieliznę, bo ktoś miał takie życzenie.
To co się daje zazwyczaj wraca z powrotem do darczyńcy.
Nieważne czy to Januszek, Ewunia czy Kubuś
1
Wisienka :) 2017-01-11 19:48
Mam wrażenie że te negatywne opinie wywodzą się głównie od leserow, którzy to nic nie robiąc chcieliby zarabiać $.
Jak w każdej firmie są plusy i minusy ale jeżeli uczciwie pracujesz to i zostaniesz doceniony!
gruszeczka :) 2017-01-15 15:31
Mam jednak wrażenie że wisienka nie wie co może gruszka. Gdyby był jednolity sposób oceny pracownika? ale w Warszawie jest raczej subiektywny, liczy się obiegowa opinia nie zaś wyniki.

Co do pracy w Warszawie
Gdyby plotka nie niszczyła ludzi?
Obrażasz mnie pisząc że ten kto ma negatywne zdanie o polityce personalnej jest leserem.
Po pierwsze, to nie korporacja skupiona na wynikach, to mała firma w której rządzi ten kto .....
Czy jest system oceny? Gdy są wyniki a ktoś nie leży handlowcowi mającemu tubę wazeliny w ręku,., to najpierw sprawdza się pracownika, czy też na podstawie dajmy na to donosu /nie sprawdzonego/ wywala się go na bruk.
Jakiś klasyk w tej firmie kiedyś powiedział żę takich... do pracy jest cała kolejka.
I nic nie pomoże twoje zaklinanie rzeczywistości o plusach i minusach. Jest widzimisię to jest noga -d pa- brama bez względu na pracowitość.
Leser? durna pało spod Karpackich lasów. Ruda z Wyszkowa też była leserem jak to napisałaś?
3
wąski 2017-01-30 11:30
Czy piszesz o przydupasie kadrowej?
Czy to nieporozumienia w rodzince,a może kończy się czas kadrówki?

Jego mi akurat szkoda . Jednym słowem nie znasz dnia ani godziny, gdy twój mały świat runie na ołtarzu białego okrętu
firan 2017-01-30 17:55
Niemożliwe, czekoladę wy...li?
A może tu chodzi o innego Jarka?
Nie do wiary, wizytówkę białego okrętu?
2
Zostaw swoją opinię o Galicja Tomaszek Sp. z o.o. - Łańcut
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Galicja Tomaszek Sp. z o.o.