brak logo

Impel Business Solutions

Wrocław

Opinie o Impel Business Solutions

Klara 2017-02-04 20:57
A jakie to perspektywy? Możesz coś więcej o nich napisać ?
mokka 2017-02-05 15:26
niekórzy nie powinni w ogóle brać udziału w dyskusji. niedojże obrażają, to jeszcze guzik wiedzą na temat samej firmy. akurat wypłata na czas to jest atut. niestety takie są czasy, więc radzę się rozejrzeć na rynku pracy a potem być pewnym, że to standard. nie wiem gdzie ten brak szacunku, ja tego nie widzę, można sobie dorobić nadgodzinami, więc dla mnie same plusy.
2
Sparta 2017-02-05 20:22
Skąd pieprzyć głupoty głupia babo i nie pisz durnoctw , że wypłata na czas to jest atut ! To jest obowiązek a nie atut ! Jeśli praca ponad godziny to okazywanie szacunku to współczuję ci i radzę upewnić się czy aby wszystko w porządku z twoją psychiką bo normalny człowiek to raczej by tego nie napisał !
7
roman 2017-02-05 22:09
pracuje w impel od pol roku i nie bardzo rozumiem o co to cale zamieszanie. wyplata na czas to w pewnym sensie atut przynajmneij dla mnie bo u wczesniejszego pracodawcy byl to niestety problem a mam niestety jakies zobowiazania takze o wyplate jestem spokojny. dla mnie wazna jest elastycznosc, moge sie dogadac , pozamieniac itp,
3
ja 2017-02-06 14:20
Nie przypominam sobie ,żeby jakiś Roman pracował w Impel Business Solutions,a takowego dotyczy owe forum , więc albo ktoś tu ściemnia na maxa, albo Roman pomylił spółki Impela !
4
zenek 2017-02-06 14:54
Zawsze znajdzie się powód do narzekań, załatwiajcie to we własnym zakresie - chcecie pracować - pracujecie, nie chcecie to nei ,laski nie robi firma.pracujac w innej firmie zgloszono przeniesienie pod innego kierownika,nie chcieli wiec pozostalo sie zwolnic i przyjsc tutaj pracowac.powarzne klasyczne problemy zglaszac i tyls co mozecir zalatwiac ami.zawsze mozna zota w domu-w polsce brak przymusu pracy.
arab 2017-02-06 18:53
Człowieku zanim cokolwiek napiszesz naucz się ortografii!!!
Poważnie pisze się przez "ż" a nie " rz"!!!
Co za patologia tutaj brednie wypisuje ! ROMAN I ZENEK COFNIJCIE SIĘ DO PODSTAWÓWKI!
2
solo 2017-02-06 19:29
Rotacja pracownikow to nie wina struktur firmy ale niestety "niemocy" tych, którzy myslą, że wydolą gdy tymczasem nigdy nie sprawdzili się w czesniej w żanej pracy. Dziwi fak pretensji bez pokrycia i takiego pospolitego czepialstwa.
eryk 2017-02-06 21:28
Czyli sam przyznałeś, że rotacja jest spora! Ciekawe natomiast jest to , że w innych firmach nie ma non stop ogłoszeń i nie ma tym samym ciągłej rekrutacji tylko ludzie pracują przez lata więc o czymś to świadczy! Tylko w waszej firmie jest ta "niemoc" jak to nazwałeś ludzi i stąd ciągła selekcja?! Żenada, sam gubisz się w tym co piszesz! Tyle w temacie!
3
Ernst 2017-02-06 21:42
Każdy kij ma dwa końce, jeśli jest rotacja to obustronnie.u mnie w regionie niema ogłoszeń o pracę z Impla, zato widze Solids,Jocker,juwentus czasem i securitas tesz.na sprzatanie jest duzo z Impela.rotacja to albopracownik do d..,a nie w jakiej"niemocy"(kto to pisal?) albo kadra daje d...,nie daja rady albo do wymiany,no niewiem.tyo nietylko wina firmy
muhamad 2017-02-06 21:48
Nie pisze, tylko jest napisane... Do podstawówki, już!
Arizona 2017-02-06 22:27
Nie umiesz nic swojego wymyślić tylko powtarzasz po kimś?! Sądząc po stylu pisania i totalnych błędach ortograficznych jestem przekonana, że pisze to jakiś nieuk analfabeta, który pierwszej klasy szkoły podstawowej nawet nie ukończył!
4
Olek 2017-02-07 17:09
Przeszedłem już przez kilka firm i w Impel najlepiej mi się pracuję, już jestem ponad rok i super! Kasa zawsze na czas, ludzie w porządku. Narzekają głównie ci którym pracować się nie chce, taka prawda. Impel polecam.
1
AFRIM 2017-02-07 18:21
TAKA PRAWDA, ŻE TE WSZYSTKIE POZYTYWNE OPINIE O FIRMIE PISZĄ LUDZIE, KTÓRZY DBAJĄ O PIJAR FIRMY. NIKT MI NIE POWIE , ŻE JEST INACZEJ.
MOŻE I SĄ LUDZIE , KTÓRYM SIĘ NIE CHCE PRACOWAĆ ALE SĄ TEŻ TACY , KTÓRZY CHCĄ. A NIESTETY W FIRMIE IMPEL CI PIERWSI PRZEWAŻAJĄ ! TAM NIE MUSZĄ SIĘ STARAĆ WIĘC TAKIM OBIBOKOM TAKA FIRMA BĘDZIE ODPOWIADAĆ. BO SIĘ NIE NAROBIĄ A PARĘ GROSZY ZAROBIĄ. NO I DODATKOWO TE CIĄGŁE WYJŚCIA NA PAPIEROSKA TO POTWIERDZAJĄ.
5
daniela 2017-02-08 00:35
a na papieroska to w innych agencjach ochrony nie wychodzą? tam chcą pracować i zapier...?? pewnie nie udałi ci sie stołka dorwać i zadrościsz.
3
gość 2017-02-08 11:12
Zamknij się pustaczko, bo akurat w impelu to pracować nikt normalny i szanujący się nie chce! U was w tej firemce jest samowolka więc każdy się obija i ma jeszcze za to jakieś grosze więc nic tylko składać podanie do impela!
Taaa nie "udałi mi się " jak to napisałaś stołka dorwać , zabawna jesteś mała istoto!
Naucz się pisać poprawnie, bo aż żal jak się czyta te twoje wypociny ! Ortografia nie jest twoją mocną stroną . Widać jakie nieuki tam pracują. !
4
Wiktoria 2017-02-08 13:20
Opanuj sie, po co te mocne slowa i obrazanie innych? zwlaszcza pracownikow Impela? Moj tata pracuje w tej firmie jako ochroniarz i nie zycze sobie bys go obrazala! Normalna praca dla normalnych ludzi. To, ze trafilas na jakichs obibikow nie pozwala Ci szufladkowac tak wszystkich. W kazdej pracy/firmie mozna spotkac jakies marginesy spoleczne.
Jak wida Twoja mocna strona nie jest kultura i zyczliwosc. Pozdrawiam!
2
eryka 2017-02-08 14:10
pustaczkiem jest ten kto wypisuje takie bzdury jak ty zazdrośniku . ! oceniać człowieka po firmie w której pracuje - trzeba mieć moher w głowie. Impel to różne oddziały, w tym osoby które sprzątają ,im też powiesz że się obijają cyrkówko? bo chyba tylko to potrafisz prócz bluszczu który wylewasz , niespełniona dewoto .! nie wypisywałabyś takich bzdur gdybyś miała co robic - musialas tu pracować skoro to oceniasz - jeśi nie to ty to dopiero masz pusty łeb !
1
gość 2017-02-08 14:59
DO Wiktorii 2017-02-08 13:20

Dziecko drogie, tutaj mowa jest o Impel Business Solutions bo nie wiem czy dociera to do ciebie?! Na jakiej podstawie uważasz , że obrażono twojego tatę??? Ja go nie obrażam bo go nie znam i nie napisane jest , że wszyscy to nieroby w Impelu, ale większość tych co znam owszem, twojego taty akurat nie znam więc skończ z tymi swoimi uwagami bo nie wiesz o co chodzi !
Moją mocną stroną jest kultura ale nie do takich pustaków jak ty ! Zresztą widać , ze te wszystkie opinie pisze jedna bądź dwie te same osoby! WY TO DOPIERO MACIE KULTURY AŻ NADTO !!! HHAAA! PATOLOGIA SPOŁECZNA! ŻEGNAM !!!
4
Jakub 2017-02-08 15:23
Wiktoria a jak się nazywa twój tata? Może ja go znam to się wypowiem...
1
ew 2017-02-08 15:25
To może być ten mały czesiu co śpi na nockach zamiast patrolować ;)
2
sergiusz 2017-02-08 18:56
Fajna praca, mega ludzie ,idę rano z przyjemnością.
1
sadyba 2017-02-08 19:08
Przestańcie już sobie słodzić, przecież to widać , że pisze te same pozytywy firma Impel. Dajcie już spokój. Brak słów.
9
wroclove 2017-02-17 13:55
siemka, wiecie gdzie mozna znalezc jakies ogloszenia z praca dla studentow? moze jakies staze? albo praca biurowa?
Gość 2017-02-17 14:15
2
aneta 2017-02-18 16:34
Dostaliście już PIT-y?
gość 2017-02-19 17:46
nie
Gość 2017-02-21 18:11
IMPEL JAK ZWYKLE ZAWSZE NA OSTATNIĄ CHWILĘ Z PITAMI
niebieski 2017-02-25 14:04
Sugerując się jakąkolwiek opinią na tym forum trzeba mieć na uwadze, że w IBS struktura jest dość rozbudowana, jest kilka działów, zespołów. Każdy ma swoją specyfikę, swojego przełożonego, swoich współpracowników, kolegów. Jeden zespół trzyma się razem, inny pracuje i tylko pracuje. Zresztą jak w każdej innej firmie. Ogólnie uważam, że atmosfera w IBS jest ok, wiele osób pracuje tam po kilka lat, można zawrzeć tam znajomości a nawet przyjaźnie - to na pewno atut tej firmy - ludzie życzliwy, z wiedzą i doświadczeniem. Minusem są nadgodziny, które nie są tymczasowe, a stają się normą. Dobra praca na start, choć stresująca, odpowiedzialna, bardzo dużo można się nauczyć, ale trzeba wiedzieć kiedy powiedzieć dość, bo firma wymaga często bardzo specjalistycznej wiedzy a w zamian oferuje nieciekawe warunki pracy.
1
Aniaaa 2017-02-26 13:46
Witam,
pracowałam tam tylko i aż 9 miesięcy - tylko bo dłużej sie po prostu nie dało, a aż bo od kiedy odeszłam zastanawiam się po co się męczyłam tyle czasu. Płaca taka sama jaką można dostać we Wrocławiu np na kasie w sklepie. Odpowiedzialność no cóż kwoty takie że się sną po nocach. Wsparcie od głównych księgowych znikome bo wiecznie nie mają czasu. Obowiązków tyle że ciągle siedzieć trzeba po godzinach, pomimo tego że grafik trzeba układać z wydłużeniem w okresie zamknięcia miesiąca to i tak siedzi sie po godzinach (czytaj: praca po 12-14 h). Co do atmosfery to zależy gdzie sie trafi, u mnie panowała zasada : nie powiem jej że coś ma zrobić na dzisiaj to dostanie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ale jest tam sporo ludzi pomocnych miłych i przyjaznych że aż szkoda że się tam męczą. Były premię kwartalne zależne od wprowadzonych dokumentów przez pracownika, ale je wstrzymali potem wymyślili ze będą dawane tylko tym co się angażują w dodatkowe projekty. Pytanie tylko kiedy robić coś dodatkowo jak półtorej etatu to za mało żeby zrobić to co sie ma w obowiązku. Czyli na premie nie ma co liczyć. Niby wypłata na czas ale kurde czy to jest atut czy obowiązek pracodawcy ... ? O rotacji chyba jeszcze nie napisałam. Wiec każdy kto tylko sie zaznajamia w temacie tego co sie tam dzieje odchodzi jak tylko się czegoś nauczy :) Ogólnie to miałam wrażenie ze są tam na stałe tylko osoby które się tam zasiedziały i nie zmieniały dawno pracy i sie po prostu boją zmiany. A z dobrych rzeczy powiem że faktycznie opinią ludzi którzy pracowali tam kilka lat wcześniej to było inaczej i faktycznie było to dobre miejsce pracy ale to było kiedyś. No i dodam ze płaca od tamtych dobrych czasów sie nie zmieniła :) jeszcze trochę i najniższa krajowa ich dogoni.
Podsumowując nie polecam.
3
Kasia 2017-02-28 10:23
A mi sie dobrze pracuje, pieniazki sa dobre, a to chyba dla większości najważniejsze. Ludzie z pracy fajni, tworzymy zgrany zespół. Przez cały czas jak tu jestem nie było większych problemów. Mówcie co chcecie, ale dużo jest ludzi zadowolonych z Impel.
2
Asia 2017-02-28 20:57
Mi tez dobrze sie u nich pracuje. wiadomo czasami trezba zostac dluzej ale wydaje mi sie ze po prostu takie mamy czasy i wszedzie jest podobnie. atmosfera i towarzystwo mam spoko, nie narzekam. w poprzednim miejscu byl problem z wyplacalnoscia takze cenie sobie ze tu mam spokoj ;-)
Patrycja 2017-03-01 09:30
Masz rację nie ma co grzebać się taki świat. Wszędzie pracować trzeba, brak przełożonych wypłat czy opóźnień wszystko jest na czas. Wszystko spoko.
kostek 2017-03-01 17:41
Impel ciagle liczy się jako pracodawca, w skali kraju zatrudnia liczną kadrę; oczywiście jest sito w rekrutacji jak wszędzie, nie każdy ma kwalifikacje oprócz oczekiwań kasy z górnej półki
modra 2017-03-02 14:48
jej to ja mam zupełnie inne odczucia. właśnie, że ogólnie praca na plus w impelu. ludzie fajni, można brać nadgodziny jeśli ktoś chce , a firma ogólnie jest zarządzana bardzo dobrze moim zdaniem :)
1
amanda 2017-03-02 19:31
Nie warto sugerować się skarajnymi opiniami, trzeba racjonalnie sprawdzić na swojej skórze. Impel ma całą gamę ofert z pewnoscią znajdziecie coś sensownego dla siebie.
Ktos 2017-03-03 12:07
Wypłat a na czas ? Hahaha z 10cio dniowym opóźnieniem to jest na czas? Umowa zlecenie haha nie ozusowana nie opodatkowana a Pan Rogowski jeszcze się lad nie uśmiecha i udaje że jest dobrze
1
ksawery 2017-03-03 18:29
Póki co wypłacalność Impela bez zarzutu.
1
Pawlak ze Sami Swoi 2017-03-04 09:08
wszyscy udają, że jest dobrze w pracy to w pracy - komu zależy to do niej chodzi. jakiś Pan Rogowski, Pan Jaśkowiak czy Michalak. wyplacalnosc bez zarzutu owszem nawet po wprowadzeniu nowej ustawy nie są bezczelni jak inne firmy i wypłacają.
4
Roman 2017-03-04 22:08
pierwsze slysze o opoznieniach. u mnie wyplata zawsze byla o czasie
Kara12 2017-03-05 12:25
ja mam kasę zawsze na czas. i można się dogadać naprawdę w każdej sprawie. Mi praca w Impel daje dużo satysfakcji
1
martyna 2017-03-05 16:52
osobiście jestem bardzo zadowolona z pracy. Fajne jest to że wysiłki pracowników są doceniane i są możliwości awansu ;) od razu przyjemniej się pracuje jak ktoś widzi ciężką pracę i wynagradza za to
sonia 2017-03-05 18:03
Impel wciaż jest poważną firmą na rynku pracodawców, mozna tu poszukać czegoś odpowiedniego dla siebie za całkiem przyzwoite pieniądze tylko trzeba trochę wysiłku.
sanna 2017-03-05 22:25
nie no bez jaj, impel hajs zawsze wypłaca na czas. nie wiem skąd masz takie info ale nie jest prawdziwe ;) ogólnie firma w porządku, nie ma się czego czepić.
marcinosss 2017-03-06 22:28
pracując w impelu nigdy nie narzekałem, fakt, może kokosów to nie było ale miałem gwarancje stabilnej i pewnej pracy
3
marcinosss 2017-03-06 22:48
zapomniałem jeszcze wspomnieć że z wypłatami nigdy problemów nie było a dodatkowym + była możliwość zmian godzin co bardzo mi odpowiadało, atmosfera w pracy miła, kierownicy do dogadania się także osobiście polecam
3
Doris 2017-03-07 16:53
wszystkie pozytywne komentarze się powtarzają - to tak jak gdyby ktoś co parę razy gdy ktoś odważy się napisać coś o firmie - prostował - wypłata na czas - fajna firma, wypłacalna. Rozumiem że firmie zależy na dobrych opiniach ale przecież to portal pracowników a nie "wspomagaczy".
3
filip 2017-03-09 19:55
Impel swiadczy usługi branżowe jako firma zewnętrzna, często dla pracodawców jest to finansowo bardziej korzystne niż zatrudnienie armii ludzi na etatach, gdzie zakres obowiązków nie zajmuje ustawowych godzuin. To zrozumiałe.
nina 2017-03-10 19:04
Gdziekolwiek startujemy do pracy to po pierwsze liczy się fachowość, nikt dzisiaj nie zatrudnia "gońca" do roznoszenia powietrza. Impel ma fajne oferty, ciekawą robotę, ale na Boga trzeba chcieć się uczyć.
1
Marta 2017-04-05 12:07
NIE MIESZAJ W TO BOGA!!!
7
Zostaw swoją opinię o Impel Business Solutions - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Impel Business Solutions