logo Telbridge Sp. z o.o.

Telbridge Sp. z o.o.

Kielce

Opinie o Telbridge Sp. z o.o.

Borubar 2015-07-31 13:46:24
Witam. Szanowne Panie i Szanowni Panowie (jeżeli ktoś prócz mojej osoby doda opinie). Czego się spodziewacie po call center? To są kołchozy, z tą różnicą, że u nas w kołchozach płacą :) Pracowałem w Tellbridge miesiąc, pozdrowienia dla szefa Radzia (jeżeli jeszcze tam pracujesz, może znajdziesz coś lepszego po tej swojej Politologii). Zielone boxy jak dla królików już się chyba każdemu przejadły, stare słuchawki i mało wygodne krzesełka standard we wszystkich call center. Najgorsze jest to młode "szefostwo", tak w cudzysłowie bo są to zwykle wyrośnięci gówniarze, którzy pozjadali wszystkie rozumy. Ale nie macie co narzekać, pracowałem w pewnej firmie, która jest sponsorem pewnej drużyny sportowej i tam to dopiero jest zapier***, szczególnie jak przyjdą szyby po 60 kg i 20 minut przerwy na 8 godzin pracy, człowiek musiał iść co jakiś czas do kibla posiedzieć na klapie bo tak nogi nakur*****, albo praca w piekarni, 50 stopni a Ty rób i ciesz się, że w ogóle pracujesz. No nasz piękny kielecki rynek pracy to też wszelkiej maści przedstawiciele handlowi (tylko z nazwy). Więc ludzie do roboty i przestać marudzić bo może być gorzej :)
4
Byk 2015-08-21 18:27:02
Zielono w oczach sluchawki na jedno ucho. Mlode kierownictwo ktore mysli ze PAna Boga za nogi złapali.Takich to sie powinno wyp**** na zbity Py*k Porazka. Pieniadze no spoo da sie zarobic. Nie masz wyniku po 3h do domu Cie wyrzuca. Sprzedawaj Sprzedawaj sprzedawaj. Ubezpieczenia to jest naprawde ciezka sprawa a jak trenerzy sa tacy madrzy to niech pokaza klase i siada na sluhawkę:D
2
heszkehim 2016-01-27 20:15:19
Zarobki 10-15 zl mało realne praktycznie wszscy pracują za 8,56, ciągłe awarie za które płacą tylko połowę czasu pracy zebrania w trakcie pracy na wylogowaniu za które nie płacą, menagerowie ok, grafik elastyczny, ale pieniędzy dobrych w Telbridge jako konsultant się nie zarobi,
byłem pracowałem 2016-01-28 14:33:53
8,56 na rękę to 10 zł brutto, tłumaczą to na szkoleniu. A wyższa stawka to dopiero jak przepracujesz ileś tam. Jak na calcenter ok. Płacą zawsze w czasie i tak jak pisales managerowie spoko, zawsze da się dogadać
malinka 2016-04-04 22:37:23
nie zgodzę się że nie placa za zebrania czy kolczing bo zawsze mi placili, szkolenie 100zl po ilus tam godzinach przepracowanych zawsze to cos ale mozna zarobic jak sie tylko chce tez z prowizji. kiedys tyle nie wymagali ale sie tez tyle nie zarabialo. trudno zeby zwolnili, trzeba bardzo nabroic
stokrotka 2016-04-05 09:22:18
Atmosfera jak to w call center, trzeba dać z siebie maxa, żeby zobaczyć rezultat w portfelu :)

Każdy chce pracy, gdzie za nic otrzymujemy grubą kasę - ale realia są inne.
Jeśli chcecie zarobić - polecam!
ijijfsfsdfv 2016-04-30 14:21:23
A jak wygląda ten "elastyczny grafik"? Faktycznie można pracować w dowolnych godzinach i przełożony to akceptuje czy jest ciśnienie na godziny? Jest jakieś minimum? I jak ogólnie atmosfera? Menadżer widzi w Tobie worek pieniędzy, który trzeba wycisnąć jak się tylko da czy jest w miarę po ludzku?
takata 2016-06-23 19:57:49
Ja pracowalam na pakietach, atmosfera niepowtarzalna, lepszej kadry menagerskiej nie da sie sobie wyobrazic. A.W.N. Najlepiej potrafi zmotywowac i to nie krzykiem czy karam. K.K dopiero sie uczy ale potrafi skutecznie rozluźnic atmosfere. Osobiscie uważam że jesli chodzi o CC w Kielcach- najlepsze. Stawka za h to 8,56 wiec tak jak CCIG a jesli chodzi o warunki, o niebo lepsze. Przerwy na 6h jest 50min na 8h 70min.Jesli chodzi o prowizje-niektórzy biara po 1000zł. Można? Moza Polecam. Znajdziesz lepiej?
ukytakamera 2016-07-25 21:48:06
no AWN tak zmotywowała grupe że ją wyrabali
dodon 2016-07-27 18:59:49
Tak mozna znalezc lepiej. Na sprzataniu w Norwegii - 80PLN/h. Albo zbiory w Niemczech - 38PLN/h.
2
io 2016-10-16 15:45:15
ukrywa a niby w jaki sposób wyrabiali? jakoś nie chce mi się wierzyć
Konsultant 2016-11-02 13:29:34
A od kiedy to gosciu pracodawca daje do wgladu umowe na rozmowie rekrutacyjnej? Jezeli masz info o pozytywnym przejsciu i dostajesz info na tak, w call center zazwyczaj po szkoleniu, za ktore i tak Ci placa, to i owszem. Nie siej gownoburzy jak sie nie znasz.
Rekruter 2016-11-03 21:19:32
Kolego nie wprowadzaj ludzi w błąd! Żaden pracodawca, firma itd, nie ma obowiązku i nie daje do wglądu umowy o prace, zlecenie etc. Jedynie z własnej woli może Ci pokazać umowę ramową bez szczegółów, ale takich jest na pęczki w necie. Odsiew a i owszem ludzi, którzy nie szukają pracy tylko udają że to robią.
Devote 2016-11-04 00:42:15
Nie na, ale umowa zlecenie to co innego jak zwykła umowa. W dobrym gascie jest szacunek dla czasu innych i swojego. Brak możliwości wglądu do umowy jasno komunikuje, że coś ma się niewygodnego do ukrycia.
Devote 2016-11-04 00:48:35
Po dposługuje , jeżeli ktoś jest zdesperowany, to owszem, ma małe możliwości odsiewu. Poza tym – coachu. Nie imputuj mi z łaski swej lenistwa do mnie. Znam dwa języki. Założę sie, że żaden z waszych pracowników nie posługuje się dwoma jezykami.
Rekruter 2016-11-04 09:16:53
Raz: nie pracuje w tej firmie, więc nie znam kompetencji jej pracowników.
Dwa: jasno to komunikujesz swoja ignorancje, brak znajomości zasad rekrutacji (czyt. słuchania ze zrozumieniem) i przepisów.
Trzy: Twoje zarzuty byłyby uzasadnione, gdybyś nie dostał umowy przed wykonaniem jakiejkolwiek czynności wynikającej z zakresu tej umowy (tak robią np. sieciówki w galeriach). ŻADEN odpowiedzialny pracodawca nie da umowy do wglądu przed decyzją „na TAK”, z różnych względów - poczytaj. Podczas rekrutacji otrzymujesz informacje jak wyglądają poszczególne etapy zatrudnienia i gdzie pojawia się umowa, prawda? I jestem przekonany, że tak było i w tym wypadku. Tylko TY sobie wymyśliłeś że chcesz teraz i koniec. To tak nie działa.
Cztery: znając dwa języki bez problemu znajdziesz „wymarzoną pracę”. Tylko najpierw trzeba chcieć i od czegoś zacząć… Podtrzymuje to co napisałem wcześniej...cest la vi...

Kończąc myśl: Znasz dwa języki? Plus dla Ciebie, tylko przeczytaj sobie definicje kompetencji.

Powodzenia w szukaniu pracy.
Dominik 2016-11-04 09:23:02
Generalnie w umowie cywilno-prawnej mamy równość stron. O tym Pan nie raczy pamiętać. Fakt, jeżeli Państwo nie szukalibyście frajerów, to wgląd w umowę nie stanowiłby problemu.
Pozdrawiam i życzę, żeby PIP częściej dobierał się wam do tyłków.

PS. Koledzy z branży lubią mówić co innego na rozmowie rekrutacyjnej, potem co innego podsuwać pod nos (w sensie stawki się różnią).
PS.2. Mea culpa - nie macie obowiązku okazywać umowy, jednak jest to w dobrej gestii i jest mile widziane.(no chyba, że się ma coś do ukrycia...)
Rekruter 2016-11-04 11:42:07
Panowie albo rozumiecie co ktoś pisze albo dalsza rozmowa nie ma sensu.
Powtarzam: nie kwestionuje przejrzystości umowy, dotrzymywania jej warunków i komunikowania tego! Tym bardziej jak to zostało określone wyżej: równości stron. JEST TO OCZYWISTE.

Chodzi o sam fakt kiedy to zrobić. W żadnej branży, gdzie występuje umowa pisana nie ma okazywania jej drugiej stronie przed decyzją "na tak" i nie wynika to ze złej woli. Jak sprzedajecie samochód to do każdego zainteresowanego na dzień dobry wyskakujecie z umową?! Nie, dopiero wtedy gdy uzyskacie potwierdzenie warunków sprzedaży. W przypadku pracy chcielibyście żeby każdy kto przyjdzie na rozmowę dostawał do czytania umowę? To jest rekrutacja a nie biuro doradztwa prawnego. Na rozmowie rozmawiamy o warunkach, a forma pisana jest tylko potwierdzeniem (tu mamy element weryfikacji faktów). Zapisy umowy tłumaczy się przy podpisywaniu, jak wszędzie. (poza umowami zawieranymi "na odległość" i to akurat wynika z przepisów prawa). Podkreślam, POWAŻNE firmy mówią jak jest i nie mają z tym problemu. Jasno i klarowanie omawiają proces rekrutacyjny. Jeżeli trafiliście na inne firmy to Wasz problem (pomijam te firmy...) i nie zakłamujcie rzeczywistości, tym bardziej nie wprowadzajcie ludzi w błąd że jest jakieś prawo, które tego nakazuje.

ja 2016-11-04 14:43:36
Kurcze! co chwile powiadomienia o nowych komentarzach... Niezła dyskusja się pojawiła.
Pracowałam w firmie w Toruniu - bardzo chwaliłam sobie pracę!
Wypłata na czas i firma nie ma nic wspólnego z tym co pisze P. Dominik.
Serdecznie polecam - jedno z najlepszych cc w jakich pracowałam :)

Panowie - bez nerwów, myślę, że kto jest zainteresowany pracą w tej firmie nie będzie zawiedziony, wręcz przeciwnie :D
Lila 2016-11-09 09:15:53
Chciałam zapytać jak to naprawde jest interesuje mnie stawka godzinowa w jakiej wysokości są premie i jak to jest z tym grafikiem. Bardzo proszę o szczerą odpowiedz. Z góry dziękuje
3
Borubar 2016-11-26 20:22:54
Widzę, że odkąd tu byłem przybyło trochę opinii. I co moje misie, pysie, królisie :) zmieniło się coś w tym zacnym Call Center? Minęło prawie półtora roku a w Kielcach, gdzie rządzi prezydent Wszech Kadencji nic się nie zmienia jeżeli chodzi o jakość miejsc pracy. Dalej call center, wszelkiej maści przedstawiciele handlowi lub pracownicy produkcyjni. Wszędzie krzyczą, żeby młodzi nie wyjeżdżali z Kielc, ale co Kielce nam dają? GÓW*O ! Witaj Poznaniu ! Witaj Wrocławiu lub Zagranico :)
2
Magda 2016-11-26 23:11:41
Pracowałam w tym call center 2 miesiące temu, niestety musiałam zrezygnować ze względu na studia i dojazdy. Byłam bardzo zadowolona, da się tu zarobić naprawdę dobre pieniądze nie tylko za godziny ale są bardzo wysokie premię nieraz wyższe niż to co zarabiałam za godzinę, wystarczy tylko przyłożyć się do tego co się robi. Nigdy ta firma nie oszukała mnie jeśli chodzi o wypłatę - wszytko się zgadzało nawet 1 dzień się nie spóźnili z wypłatą. A co do grafiku ustalasz go sam z managerem i mi nikt go nie narzucał z góry, były sytuację gdzie nie mogłam się wywiązać z grafiku i byli wyrozumiali jak to się mówi " szli na rękę" . Bardzo chętnie wrócę do tej firmy gdy będę miała już dojazd i z czystym sumieniem polecam ją każdemu.
Agnieszka 2016-11-28 15:40:02
Chciałabym sprostować moją opinię. Postawiłam trochę Telbridge w złym świetle, niezasłużenie, bo przecież każda firma ma swoje zasady, których się trzeba trzymać i nie powinnam ich była komentować. A więc skoncentruję się na plusach:
- jeśli ktoś jest studentem, zarobi 8,56 za godzinę+dodatki za różne konkursy+premia za podpisywanie umów, co daje całkiem satysfakcjonujące pieniądze
- grafik ustalasz tak naprawdę sam, trzeba po prostu wyrobić swój grafik, decyzja, czy chcesz brać więcej godzin nie jest Ci narzucona, to samo jest z pracą do 21-ej: możesz, ale nie musisz
- szefowie zespołu są wyrozumiali, dla przykładu Szef Zespołu pani Paulina to bardzo miła i energiczna osoba, wszędzie jej pełno i potrafi świetnie uczyć argumentacji, to samo pani Justyna
- jeśli pracujesz sumiennie, dobrze wykonujesz swoje obowiązki wszystko jest w porządku
- nie jest sztywno, są organizowane konkursy np. na najfajniejsze przebranie wraz z atrakcyjnymi nagrodami
- im dłużej pracujesz, tym większy zyskujesz bonus za swoje zaangażowanie
- jeśli masz w pracy "złe dni", nikt na Ciebie nie krzyczy, nikt Cię o to nie obwinia: jeśli tylko dobrze wykonujesz swoje obowiązki, Szefowa Zespołu stara się motywować, pocieszyć
- na projekcie Prudential jest dość rodzinna atmosfera z racji dość przystępnej liczby osób-mówiąc "przystępnej" mam na myśli okolice 20, nieco więcej-każdy więc siebie zna, wszyscy starają się wspierać siebie nawzajem, cieszą się, gdy którejś osobie wyjątkowo dobrze poszło i miała największy wynik-obce jest pojęcie "rywalizacja"
- podczas dnia, gdy na krótki okres z powodów technicznych zostało przerwane połączenie z klientami, Prudential potrafił zrekompensować to swym pracownikom np. zamawiając parę pudeł pysznych pizz :)
- wypłata nigdy się nie spóźniała
Borubar 2016-12-02 10:11:50
Twoja wypowiedź wygląda tak, jakby ktoś kazał Ci tak napisać, bez kitu "Szef zespołu pani Paulina to bardzo miła i energiczna osoba". Pff....że menagerowie są energiczni to i ja wiem. Po to jest ta strona aby pisać własną opinię. Jak masz złe dni to dostajesz opierd*l, że możesz lepiej tylko musisz się postarać, że dasz radę i takie tam :) Twoja wypowiedź jest tak bardzo tendencyjna i propagandowa, że przebija nawet obecną telewizję publiczną. Widocznie pisała to Pani Paulina, w imieniu Pani Agnieszki :D
1
Zosia 2016-12-03 08:12:12
Hej ja nadal pracuje w tej firmie. Studiuje i nie mam problemu z ustalaniem grafiku. Atmosfera jest naprawde super. Kadra wymagajaca ale da sie dogadac. Co do kasy to wyplata zawsze na czas, nigdy nie bylo tak zeby cos mi sie nie zgadzalo na koncie. Bardzo fajne konkursy. Naprawde potrafia docenic pracownika.
Zostaw swoją opinię o Telbridge Sp. z o.o. - Kielce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Telbridge Sp. z o.o.