logo Telbridge Sp. z o.o.

Telbridge Sp. z o.o.

Kielce

Opinie o Telbridge Sp. z o.o.

malinka 2016-04-04 22:37
nie zgodzę się że nie placa za zebrania czy kolczing bo zawsze mi placili, szkolenie 100zl po ilus tam godzinach przepracowanych zawsze to cos ale mozna zarobic jak sie tylko chce tez z prowizji. kiedys tyle nie wymagali ale sie tez tyle nie zarabialo. trudno zeby zwolnili, trzeba bardzo nabroic
1
stokrotka 2016-04-05 09:22
Atmosfera jak to w call center, trzeba dać z siebie maxa, żeby zobaczyć rezultat w portfelu :)

Każdy chce pracy, gdzie za nic otrzymujemy grubą kasę - ale realia są inne.
Jeśli chcecie zarobić - polecam!
1
ijijfsfsdfv 2016-04-30 14:21
A jak wygląda ten "elastyczny grafik"? Faktycznie można pracować w dowolnych godzinach i przełożony to akceptuje czy jest ciśnienie na godziny? Jest jakieś minimum? I jak ogólnie atmosfera? Menadżer widzi w Tobie worek pieniędzy, który trzeba wycisnąć jak się tylko da czy jest w miarę po ludzku?
takata 2016-06-23 19:57
Ja pracowalam na pakietach, atmosfera niepowtarzalna, lepszej kadry menagerskiej nie da sie sobie wyobrazic. A.W.N. Najlepiej potrafi zmotywowac i to nie krzykiem czy karam. K.K dopiero sie uczy ale potrafi skutecznie rozluźnic atmosfere. Osobiscie uważam że jesli chodzi o CC w Kielcach- najlepsze. Stawka za h to 8,56 wiec tak jak CCIG a jesli chodzi o warunki, o niebo lepsze. Przerwy na 6h jest 50min na 8h 70min.Jesli chodzi o prowizje-niektórzy biara po 1000zł. Można? Moza Polecam. Znajdziesz lepiej?
ukytakamera 2016-07-25 21:48
no AWN tak zmotywowała grupe że ją wyrabali
1
dodon 2016-07-27 18:59
Tak mozna znalezc lepiej. Na sprzataniu w Norwegii - 80PLN/h. Albo zbiory w Niemczech - 38PLN/h.
5
io 2016-10-16 15:45
ukrywa a niby w jaki sposób wyrabiali? jakoś nie chce mi się wierzyć
Konsultant 2016-11-02 13:29
A od kiedy to gosciu pracodawca daje do wgladu umowe na rozmowie rekrutacyjnej? Jezeli masz info o pozytywnym przejsciu i dostajesz info na tak, w call center zazwyczaj po szkoleniu, za ktore i tak Ci placa, to i owszem. Nie siej gownoburzy jak sie nie znasz.
Rekruter 2016-11-03 21:19
Kolego nie wprowadzaj ludzi w błąd! Żaden pracodawca, firma itd, nie ma obowiązku i nie daje do wglądu umowy o prace, zlecenie etc. Jedynie z własnej woli może Ci pokazać umowę ramową bez szczegółów, ale takich jest na pęczki w necie. Odsiew a i owszem ludzi, którzy nie szukają pracy tylko udają że to robią.
Devote 2016-11-04 00:42
Nie na, ale umowa zlecenie to co innego jak zwykła umowa. W dobrym gascie jest szacunek dla czasu innych i swojego. Brak możliwości wglądu do umowy jasno komunikuje, że coś ma się niewygodnego do ukrycia.
1
Devote 2016-11-04 00:48
Po dposługuje , jeżeli ktoś jest zdesperowany, to owszem, ma małe możliwości odsiewu. Poza tym – coachu. Nie imputuj mi z łaski swej lenistwa do mnie. Znam dwa języki. Założę sie, że żaden z waszych pracowników nie posługuje się dwoma jezykami.
Rekruter 2016-11-04 09:16
Raz: nie pracuje w tej firmie, więc nie znam kompetencji jej pracowników.
Dwa: jasno to komunikujesz swoja ignorancje, brak znajomości zasad rekrutacji (czyt. słuchania ze zrozumieniem) i przepisów.
Trzy: Twoje zarzuty byłyby uzasadnione, gdybyś nie dostał umowy przed wykonaniem jakiejkolwiek czynności wynikającej z zakresu tej umowy (tak robią np. sieciówki w galeriach). ŻADEN odpowiedzialny pracodawca nie da umowy do wglądu przed decyzją „na TAK”, z różnych względów - poczytaj. Podczas rekrutacji otrzymujesz informacje jak wyglądają poszczególne etapy zatrudnienia i gdzie pojawia się umowa, prawda? I jestem przekonany, że tak było i w tym wypadku. Tylko TY sobie wymyśliłeś że chcesz teraz i koniec. To tak nie działa.
Cztery: znając dwa języki bez problemu znajdziesz „wymarzoną pracę”. Tylko najpierw trzeba chcieć i od czegoś zacząć… Podtrzymuje to co napisałem wcześniej...cest la vi...

Kończąc myśl: Znasz dwa języki? Plus dla Ciebie, tylko przeczytaj sobie definicje kompetencji.

Powodzenia w szukaniu pracy.
2
Dominik 2016-11-04 09:23
Generalnie w umowie cywilno-prawnej mamy równość stron. O tym Pan nie raczy pamiętać. Fakt, jeżeli Państwo nie szukalibyście frajerów, to wgląd w umowę nie stanowiłby problemu.
Pozdrawiam i życzę, żeby PIP częściej dobierał się wam do tyłków.

PS. Koledzy z branży lubią mówić co innego na rozmowie rekrutacyjnej, potem co innego podsuwać pod nos (w sensie stawki się różnią).
PS.2. Mea culpa - nie macie obowiązku okazywać umowy, jednak jest to w dobrej gestii i jest mile widziane.(no chyba, że się ma coś do ukrycia...)
Rekruter 2016-11-04 11:42
Panowie albo rozumiecie co ktoś pisze albo dalsza rozmowa nie ma sensu.
Powtarzam: nie kwestionuje przejrzystości umowy, dotrzymywania jej warunków i komunikowania tego! Tym bardziej jak to zostało określone wyżej: równości stron. JEST TO OCZYWISTE.

Chodzi o sam fakt kiedy to zrobić. W żadnej branży, gdzie występuje umowa pisana nie ma okazywania jej drugiej stronie przed decyzją "na tak" i nie wynika to ze złej woli. Jak sprzedajecie samochód to do każdego zainteresowanego na dzień dobry wyskakujecie z umową?! Nie, dopiero wtedy gdy uzyskacie potwierdzenie warunków sprzedaży. W przypadku pracy chcielibyście żeby każdy kto przyjdzie na rozmowę dostawał do czytania umowę? To jest rekrutacja a nie biuro doradztwa prawnego. Na rozmowie rozmawiamy o warunkach, a forma pisana jest tylko potwierdzeniem (tu mamy element weryfikacji faktów). Zapisy umowy tłumaczy się przy podpisywaniu, jak wszędzie. (poza umowami zawieranymi "na odległość" i to akurat wynika z przepisów prawa). Podkreślam, POWAŻNE firmy mówią jak jest i nie mają z tym problemu. Jasno i klarowanie omawiają proces rekrutacyjny. Jeżeli trafiliście na inne firmy to Wasz problem (pomijam te firmy...) i nie zakłamujcie rzeczywistości, tym bardziej nie wprowadzajcie ludzi w błąd że jest jakieś prawo, które tego nakazuje.

2
ja 2016-11-04 14:43
Kurcze! co chwile powiadomienia o nowych komentarzach... Niezła dyskusja się pojawiła.
Pracowałam w firmie w Toruniu - bardzo chwaliłam sobie pracę!
Wypłata na czas i firma nie ma nic wspólnego z tym co pisze P. Dominik.
Serdecznie polecam - jedno z najlepszych cc w jakich pracowałam :)

Panowie - bez nerwów, myślę, że kto jest zainteresowany pracą w tej firmie nie będzie zawiedziony, wręcz przeciwnie :D
1
Lila 2016-11-09 09:15
Chciałam zapytać jak to naprawde jest interesuje mnie stawka godzinowa w jakiej wysokości są premie i jak to jest z tym grafikiem. Bardzo proszę o szczerą odpowiedz. Z góry dziękuje
4
Borubar 2016-11-26 20:22
Widzę, że odkąd tu byłem przybyło trochę opinii. I co moje misie, pysie, królisie :) zmieniło się coś w tym zacnym Call Center? Minęło prawie półtora roku a w Kielcach, gdzie rządzi prezydent Wszech Kadencji nic się nie zmienia jeżeli chodzi o jakość miejsc pracy. Dalej call center, wszelkiej maści przedstawiciele handlowi lub pracownicy produkcyjni. Wszędzie krzyczą, żeby młodzi nie wyjeżdżali z Kielc, ale co Kielce nam dają? GÓW*O ! Witaj Poznaniu ! Witaj Wrocławiu lub Zagranico :)
4
Magda 2016-11-26 23:11
Pracowałam w tym call center 2 miesiące temu, niestety musiałam zrezygnować ze względu na studia i dojazdy. Byłam bardzo zadowolona, da się tu zarobić naprawdę dobre pieniądze nie tylko za godziny ale są bardzo wysokie premię nieraz wyższe niż to co zarabiałam za godzinę, wystarczy tylko przyłożyć się do tego co się robi. Nigdy ta firma nie oszukała mnie jeśli chodzi o wypłatę - wszytko się zgadzało nawet 1 dzień się nie spóźnili z wypłatą. A co do grafiku ustalasz go sam z managerem i mi nikt go nie narzucał z góry, były sytuację gdzie nie mogłam się wywiązać z grafiku i byli wyrozumiali jak to się mówi " szli na rękę" . Bardzo chętnie wrócę do tej firmy gdy będę miała już dojazd i z czystym sumieniem polecam ją każdemu.
Agnieszka 2016-11-28 15:40
Chciałabym sprostować moją opinię. Postawiłam trochę Telbridge w złym świetle, niezasłużenie, bo przecież każda firma ma swoje zasady, których się trzeba trzymać i nie powinnam ich była komentować. A więc skoncentruję się na plusach:
- jeśli ktoś jest studentem, zarobi 8,56 za godzinę+dodatki za różne konkursy+premia za podpisywanie umów, co daje całkiem satysfakcjonujące pieniądze
- grafik ustalasz tak naprawdę sam, trzeba po prostu wyrobić swój grafik, decyzja, czy chcesz brać więcej godzin nie jest Ci narzucona, to samo jest z pracą do 21-ej: możesz, ale nie musisz
- szefowie zespołu są wyrozumiali, dla przykładu Szef Zespołu pani Paulina to bardzo miła i energiczna osoba, wszędzie jej pełno i potrafi świetnie uczyć argumentacji, to samo pani Justyna
- jeśli pracujesz sumiennie, dobrze wykonujesz swoje obowiązki wszystko jest w porządku
- nie jest sztywno, są organizowane konkursy np. na najfajniejsze przebranie wraz z atrakcyjnymi nagrodami
- im dłużej pracujesz, tym większy zyskujesz bonus za swoje zaangażowanie
- jeśli masz w pracy "złe dni", nikt na Ciebie nie krzyczy, nikt Cię o to nie obwinia: jeśli tylko dobrze wykonujesz swoje obowiązki, Szefowa Zespołu stara się motywować, pocieszyć
- na projekcie Prudential jest dość rodzinna atmosfera z racji dość przystępnej liczby osób-mówiąc "przystępnej" mam na myśli okolice 20, nieco więcej-każdy więc siebie zna, wszyscy starają się wspierać siebie nawzajem, cieszą się, gdy którejś osobie wyjątkowo dobrze poszło i miała największy wynik-obce jest pojęcie "rywalizacja"
- podczas dnia, gdy na krótki okres z powodów technicznych zostało przerwane połączenie z klientami, Prudential potrafił zrekompensować to swym pracownikom np. zamawiając parę pudeł pysznych pizz :)
- wypłata nigdy się nie spóźniała
Borubar 2016-12-02 10:11
Twoja wypowiedź wygląda tak, jakby ktoś kazał Ci tak napisać, bez kitu "Szef zespołu pani Paulina to bardzo miła i energiczna osoba". Pff....że menagerowie są energiczni to i ja wiem. Po to jest ta strona aby pisać własną opinię. Jak masz złe dni to dostajesz opierd*l, że możesz lepiej tylko musisz się postarać, że dasz radę i takie tam :) Twoja wypowiedź jest tak bardzo tendencyjna i propagandowa, że przebija nawet obecną telewizję publiczną. Widocznie pisała to Pani Paulina, w imieniu Pani Agnieszki :D
6
Zosia 2016-12-03 08:12
Hej ja nadal pracuje w tej firmie. Studiuje i nie mam problemu z ustalaniem grafiku. Atmosfera jest naprawde super. Kadra wymagajaca ale da sie dogadac. Co do kasy to wyplata zawsze na czas, nigdy nie bylo tak zeby cos mi sie nie zgadzalo na koncie. Bardzo fajne konkursy. Naprawde potrafia docenic pracownika.
1
zainteresowana 2017-01-04 15:56
Czy ktoś może pracował na stanowisku ,,Specjalista Back Office,,?? Jak ta praca wygląda czy też trzeba prowadzić sprzedaż telefoniczną i wciskać ludziom różne rzeczy??
4
prawnik PiP oraz telbridge 2017-01-22 14:15
Back Office to oni sobie wymyślili w swoich głowach. To jest normalny front office, bo kontakt z klientem jest .Darmowe tygodniowe wprowadzenie - nazywają to - nie, nie "back office' m" :), a "szkoleniem" po którym nikt nic nie wie, lecz przynajmniej wyjaśnia się jedno - to że jednak będziesz ...dzwonić.
1
ccnews 2017-01-22 15:42
Prawnik PIP, czy Twoja wypowiedz jest spojna z nazwa...podpowiem: nie, ani troche i w zadnym momencie. Tak samo jak nie masz o tym pojecia, nie masz i o pracy w call center. A juz bankowo w dzialach BO. Milego dnia.
1
luuu 2017-01-24 16:03
jakies opinie o back office?
nowa 2017-01-24 17:52
zgrana ekipa wszyscy są pomocni, kontakt z klientem jest to prawda ale w większości spraw kończy się na sprostowaniu i wyjaśnieniu . Polecam płatnośc na czas.
2
Prawnik PiP, player w wolnych chwilach astronauta 2017-01-24 23:07
"front office działy, posiadające kontakt z klientem (np. sprzedaż, obsługa klienta), umieszczając w back-office zespoły odpowiedzialne za produkcję lub rozwój produktów, dostarczające narzędzia teleinformatyczne lub działy administracji"

CZEKAMY NA REKOMPENSATY ZA BŁĄD KONSULTANTA !!:)




























auututu 2017-01-25 17:49
jakies szczegoly odnosnie back office ? zarobki ? premie? jak wyglada praca itp
zoli 2017-02-21 19:45
POTWIERDZAM!!!!
Nicku_zgadnij_kto 2017-03-01 17:05
Powiem swoja opinie. Pracował w dokładnie 3 call centrach w Kielcach. Najpierw w ccig, potem telepromo no i ostatnio w telbridge skuszony projektem infolinii. Fajnie ze jest nowa
lokalizacja w koncu z oknami ale nie zmienia to faktu ze wciąż jest to jak "wiezienie".

Prawda jest taka ze szkolenie wstepne jak i okres douczania jest za friko - nic nie zarabiasz na tym.
Premia obiecywana na poziomie 1000 zł jak sie okazało maks to 200 zł. I co najważniejsze zapomnij
o telefonie czy krzyzowce w boksie.

Przed pojsciem tam (co mnie bardzo przekonało) słyszałem o własnych laptopach prywatnych ktore mozna wziac do pracy i w miedzy czasie sobie grac, o luznym stosunku do telefonów w boksach, o ludziach co po 2 ksiazki dziennie sobie czytaja... wszystko to bzdury i rzeczy nieprawdziwe niestety.
Jak jest "nalot" to siedzisz 5 godzin i gapisz sie w monitor, albo jedyna rozrywka to bawienie się z własnym cieniem... masakra. telefonu nie wyciagniesz nawet na ułamek sekundy bo od razu do domu wyganiaja. Ciekaw jestem kiedy okaze sie ze infolinia jest nieoplacalna i wszyscy znow beda dzwonic projekty sprzedazowe ktore niestety sa najmniej opłacalne w całych Kielcach.
1
Zgadlem kto 2017-03-01 20:33
Sam sie czlowieku dyskredytujesz tym co piszesz. Przeczytaj to jeszcze raz i pomysl bo jesli tego nie zrobisz to cale zycie bedziesz kopal doly (chociaz prace fizyczna tez ktos musi wykonywac). Idziesz do pracy a nie posiedziec. Przez takich ignorantow inni maja przesrane bo jeden ciul nie potrafi pracowac wg jasno okreslonych zasad. Nie znam przypadku zeby firma zmienila zasady pod jednego pracownika. To pracownik zaczynajac prace potwierdza ze akcpetuje zasady panujace w firmie. Ty bys chcial zeby w Twojej firmie ludzie mieli wszystko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Tym wpisem wystawiles przede wszystkim sobie negatywna opinie.
3
ZERQ 2017-03-02 19:00
Człowieku własny komputer w firmie z dostępem do bazy klientów? Tylko ktoś niepoważny mógłby wziąć takie coś na poważnie. To samo z graniem w gry czy czytaniem książki. Do pracy idzie się pracować. W każdej pracy ludzie są zatrudniani po to aby wypracować taki zysk który zadowoli pracodawce. Nikt z prywatnych przedsiębiorców nie będzie dokładał do interesu, wyjątkiem jest państwówka.
1
pracownica 2017-03-15 14:32
dlaczego opinie o pewnej Pani Patyrycji z Back office są usuwane ??
Atmosfera się bardzo popsuła szkoda że nie ma juz Krzyśka i Jacka z nami
PP. 2017-03-17 17:39
Z ciekawosci jakie to byly opinie?
pracownica 2017-03-23 16:54
ze jest wulgarna i psuje atmosferę słabo też ogarnia systemy
Oszukany pracownik 2017-04-20 08:02
" Zasady zdobywania premii są wyjaśniane na każdym szkoleniu" - zasady były zmieniane kilka razy w miesiącu i sądzę że moje słowa jest w stanie potwierdzić każdy kto pracuje lub pracował na dziale BO. Co do zatwierdzania godzin tu się zgadzam, pracownik sam zatwierdza, ale bardzo często jest tak że wychodzisz z pracy po 8 godzinach a w systemie jest..... 7 i pracownik czy chce czy nie chce musi godziny zaakceptować.
4
Była pracownica 2017-04-22 12:21
Polecam Telbridge w Kielcach gdzie pracowałam przeszło 2 lata. Pracowałam w kilku call center i to okazało się najlepsze. Pozdrawiam wszystkich z projektu Orange, świetni ludzie, których zawsze będę mile wspominać... pozdrawiam
11
Były pracownik 2017-05-04 20:11
Pracowałem na infolinii. Projekt ogólnie ok przy czym kadra zarzadzajaca to jakas żenada. Szefowa zespołu która o co by się nie zapytalo to nic nie wie. Coach ktora zamiast pomagać to poniza i wyzywa soe na ludziach. To ich trzeba przeszkolic a nie ludzi którzy odbierają telefony. Dobrze ze sa liderzy bo bez nich ta infolinia by padla...
7
Pracownik 2017-05-23 12:23
Infolinię jako projekt sam w sobie jest ok. Ale to jak traktują ludzi to porażka, chcesz wyjść do łazienki to musisz czekać na swoją kolej nawet godzinę bo są kolejki na przerwę trzeba mieć jakaś plakietke z napisem przerwa. Byłam świadkiem sytuacji że jeden z pracowników chciał mieć dwa dni wolnego że względu na kogoś z rodziny w szpitalu gdzie szefowa zespołu Moniką mówi że nie ma takiej opcji że ma być i koniec dyskusji bo ma grafik. Kurcze nawet na umowę o pracę można wsiąść wolne a co to mówić o zlecenie. Grafikujesz się do 22 i nagle się dowiadujesz że grafik został zmieniony i masz być do 24. Tak się nie traktuje pracowników. Ja już szukam czegoś innego bo nie zatrudniała się do pracy w kolchozie i innym też radzę czegoś poszukać bo lepiej nas napewno niebeda traktować.
3
agent 2017-05-24 13:44
Do toalety wyjsc nie możesz? Przerwa to przerwą ale do toalety wychodzi się kiedy jest potrzeba. Z grafikiem tez nie miałem problemu. Jak się niekreci i przychodzi zgodnie z podanymi terminami to da się dogadac kiedy jest potrzeba. A co do godzin to juz podczas rozmowy i szkolenia mowili ze długość pracy info ma być wydluzona.
1
Wiem 2017-06-08 18:51
Ciekawy jestem kto ma takie uprawnienia i usuwa niektore wpisy zeby firmie nie zaszkodzic
3
Szelemele 2017-06-10 20:33
Jak ktoś lubi pracować za 1000-1500 złoty to niech pracuje jak dla mnie najgorsze call center w Kielcach
1
pracownik 2017-06-12 16:39
To nie wina collcenter tylko kadry zarządzającej. Mowia jedno robia drugie. Jak cis chcą od ciebie. To są mili ale jak ty czegoś potrzebujesz to nigdy ich nie ma. Klent ma pytanie potrzebujesz pomocy to. Słyszysz od szefowej zespolu splaw go bo nie mam czasu albo wiedzy. Piotrek to samo trzymasz rękę w gorze a on się odwraca i udaje ze nie widzi. Ja osobiście pracuje do końca tygodnia bo nie będę robiła z siebie idiotki przed klientami
3
Daisy1234 2017-06-28 18:51
Jak długo trwa szkolenie?
Pan K 2017-06-29 17:57
Uwaga, szczególnie na Panią K z Bo. Sama gubi się w swoich kłamstwach. Prawda jest taka że nikt nie chce pracować przy rozpatrywaniu zgłoszeń na Bo. To zazwyczaj sytuacje bez rozwiązania. A ona żeby znaleźć frajerów wciska kity że to awans i że tam jest tak cudownie że tam się odpoczywa (wolne weekendy i stale godziny pracy 9-17)w rzeczywistości jak już kogoś uda jej się,, złapać,, to się okazuje że godziny ona ustala pod siebie a soboty są obowiązkowe. Także uwaga. Jeśli chodzi o infolinie to nie mam zastrzeżeń.
1
Pracownik 2017-07-01 14:39
Pracowałeś na bo ? Mi pracowalo się ok. Na każde rozwiązanie jest odpowiedz i w trudnych przypadkach mozna liczyc na pomoc. A co wazne nie trzeba non stop wydzwaniac do ludzi. Nie ma co narzekac, przychodzisz do pracy! Niedziele wolne, wiekszosc sobot tez. Przynajmniej nie trzeba siedziec do pozna albo tyrac na nogach caly dzien !
1
Pan K 2017-07-02 22:04
Ok, każdy ma swoje odczucia, ale ja nie nawidze kręcenia i jak mi ktoś mówi że wszystkie soboty są wolne, żeby tylko namówić do pracy tam a potem się okazuje że jest inaczej to jest to dla mnie zwykle krętactwo. Mówi się od początku jak jest. I najśmieszniejsze jest to że Pani K. gdy usłyszała że rezygnuję, stwierdziła że sobota akurat trafiła się tylko jedna a tak to są wolne, zapominając że umówiła się ze mną już na następną :D
4
Gorzka prawda 2017-07-07 09:22
Ja mam rzetelnie coś do powiedzenia poniewaz jestem osobą, która tam pracowała. Naprawdę to nie sa żadne oskarżenia lecz po prostu gorzka prawda. Tam tak naprawdę jest ludzie...Nawet jak masz wyniki to i tak ucinaja Ci na stawce godzinnowej bo np. za długo miałeś przerwę trenerska jak wprowadzales dane do systemu...Chcecie się przekonać, idźcie sami i zobaczcie. Ja dobrego slowa o Telebridge nie powiem. Pozdrawiam
2
Pracownik 2017-07-07 11:09
Patrzcie jak konkurencja robi PR :) Sprawdźcie opinie o innych CC w Kielcach, identyczny wpis! Ciekawe u kogo jej nie bedzie :) przerwa trenerska?
1
Malwina 2017-08-15 21:34
Pracowałam tam ponad tydzień. Od pierwszego dnia molestował mnie jakiś koleś. A to obcierał się o mnie, a to niby przypadkiem dotykał mnie w biust i inne dziwne zachowania. Ostatniego dnia poszedł za mną do toalety i zmusił do seksu oralnego. Nie żebym nie lubiła seksu, ale nie z byle kim i byle gdzie. W dodatku poplamił mi bluzkę i jak wróciłam na stanowisko pracy to wszyscy wiedzieli co zaszło i się głupio usmiechali pod nosem. A najgorsze, że po południu miałam w tej bluzce iść do chłopaka i nie poszłam, bo mieszkam kilkanaście kilometrów od Kielc i nie zdążyłam się przebrać. Powiedziałam dość i następnego dnia już nie przyszłam do tej pracy.
5
Zostaw swoją opinię o Telbridge Sp. z o.o. - Kielce
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Telbridge Sp. z o.o.