brak logo

brinks katowice

Katowice

Opinie o brinks katowice

anonim 2010-05-24 14:25:29
mam nadzieje ze ten gostek kiedys pop�ynie tak jak to za�atwia kolegom juz zwolnionym zycze mu tego
ktosik 2010-05-25 17:18:51
Jest jeszcze jeden co lubi ale to sie sami dowiemy za niedługo a swoją drogą jak to jest ze zwalnia sie chłopaków a teraz sie pilnie poszukuje pracowników ciekawa polityka w tej firmie czas sie zwijac z tej firmy
ziom 2010-05-28 16:51:59
ale co sie dziwicie, wywalmy tych którzy mają w zwyczaju mysleć i niestety głośno domagaja się swego, teraz nas zastraszają, jest cicho bo nikt nie chce popłynąć, w tej firmie sciany mają uszy, cel osiagniety bo nikt co ma rodzine na utrzymaniu sie nie bedzie wychylal. a co wiecej slyszalem plote ze nasz wspanialy manager zalatwil chlopakom wilczy bilet, to jest polityka pomowien tak sie nie robi, a to smieszne zebranie ktore nam ostatnio zafundowali moze ktos mi podpowie co nam chcieli przekazac?
wierny pracownik 2010-05-28 17:01:50
(usunięte przez administratora)co z tego ze polecieli, wszyscy jestescie odwazni na tym forum, krzyczycie 1 przez 2. Wiemy kto ich sprzedał, i co z tego? Ktos cos z tym zrobił, patrzymy na niego z pogardą, ktoś mu nie podał ręki? wszyscy podają i ja też, żebym przypadkiem nie został uznany za kogos co podburza tłum, zresztą chłopak wie które (usunięte przez administratora) ciągnąc, a my?? my to robimy za frajer
uuu 2010-06-03 18:07:31
Wszedzie tak samo.Brinks powoli stacza sie na dno.Katowice,Poznan,Warszawa,Gdansk...Wymienic kierownikow cog to bedzie lepiej.To stare cwane wygi i wiedza komu z centrali (usunięte przez administratora)lizac.Falszywe gnojki
...- .- --. tak to ja 2010-06-16 22:16:44
Ale juz za chwileczke juz za momencik PIP dobierze sie do ich tylków za przestrzeganie normatywu czasu pracy za te dni wolne ktore dają za soboty za inne grzeszki.
Może to nie dużo ale reszcie chlopaków pomoże
pozdro dla tych co wiedzą (reszta podobno same mongoly skąd oni ich biorą ?????)
hmm 2010-06-18 20:54:07
raczej watpie zeby im cokolwiek zrobili, uklady ukladziki, ktos w ogole wie co sie stalo z tymi chlopakami ktorych zwolnili??
anonim 2010-06-19 07:57:15
Ch�opaki podobno nie mog� znalesc pracy bo posz�a fama po firmach na Sl�sku ze organizowali strajk w Brinksie tak sie za�atwia ludzi
brak 2010-06-20 12:19:25
no to nieciekawie, ale co zaden z tych 3 co polecieli nic nie znalazl?? przeciez to juz prawie 2 miesiace, no ale dzieki temu nikt juz teraz nie podskoczy, nie stac mnie zebym byl bez roboty
WIELKI SZU 2010-07-16 17:19:36
witam ponownie miłośników BRINKS BIEDY pozdrowienia dla całych KATOWIC (dla tych co tam jeszcze pracują - chociaz nie wiadomo jak długo przeciez kryzys w BRINKS BIEDZIE jeszcze trwa tak nam mówią ) a propo kto to jest ten NAJLEPSZY w GKO bo ja tam widze kilku PS najlepsi są ci mdlejący
ktos 2010-08-02 12:02:22
Nam kochana firma zafundowa�a prezent za ponad 6000 z� WARIOGRAF dla sumiennych pracowników !!.
Ani (usunięte przez administratora)A przepraszam, ani podstaw do podejrzeÅ� nic.
Nikogo nie znaleźli 6 kóÅ�ek poszÅ�o sie(usunięte przez administratora) gdyby kazdy pracownik GKO i COG dostaÅ� przynajmniej po 200 zÅ� premii nie bo po co najlepiej kase wyrzucic w bÅ�oto a ludzie w tym JA [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za x zÅ� co jest smieszne na nasze czasy i naszÄ� odpowiedzialnoÅ�Ä�. Po prost szkoda sÅ�ow. Mam nadzieje ze ktos z gory to przeczyta i przejzy na oczy albo popÅ�yniemy wszyscy bardzoo szybko, ale .... Ci co zarabiaja grosze znajda taka robote za tyle ale ktos kto pracuje u gory za 5 lub 10 kóÅ�ek spadnie bardzo szybko i bedzie to bolesny upadek.
anonim 2010-08-05 19:16:25
Witam wszystkich pracowników GKO,panowie je�li wszyscy razem sie nie zjednoczymy to nic sie nie znieni,ludzie na sto�kach sa tam z przypadku,conajmniej jeden tzw.inspektor i nie pomne o tzw.koordynatorze,ludzie którzy w�ród nas nie dawali sobie rady teraz nami maj� kierowa�...
xyz 2010-08-08 11:40:55
nigdy sie nie zjednoczymy chyba nie pamietasz 1 kwietnia albo nie pracowalas to ci przypomne wszyscy staneli nie wyjechali na znak protestu ale znalazl sie jeden co wyjechal popytaj o najlepszego
WIELKI SZU 2010-08-13 13:39:12
www.brinks.pl
-Wynagrodzenie pracowników obejmuje wynagrodzenie zasadnicze oraz PREMIE. Firma oferuje również pracownikom SZEREG ŚWIADCZEŃ SOCJALNYCH !!!!!
-Zapewniamy:** dobre warunki socjalne ,
-Premiujemy: * zdyscyplinowanie i zaangażowanie oraz dobre wyniki w pracy
LEGENDA.
* ŻART
** (usunięte przez administratora)ŻART
ps. albo to są kpiny albo pracujemy w innej BRINKS BIEDZIE

panowie i panie do działań trzeba walczyć w końcu mamy nowego PREZESA
lolo 2010-08-15 15:15:31
Najlepszy to jeden z nielicznych ....ktoś kto ma ambicję i pod....a bo nie radzi sobie. To nie ten mdlejący.
wizjoner 2010-11-04 12:47:44
Pracowałem i nie pracuję w "bronksie". Samo-zwolnienie, ambitnie - byle iść do przodu...
Teraz mogę popatrzeć na to z boku, dystansu. Rozwinąłem skrzydła po wyjściu z katowickiego Babilonu.. Kierownictwo powinno zostać wybrane w wewnętrznym "plebiscycie" lub inną drogą - nie tylko przez staż pracy. Miło było na początku, wiele fajnych ludzi tam poznałem.. Szkoda ludzi ambitnych, którym wzrok mętnieje po paru miesiącach pracy.
ps.1
Co do sprzętu - powinniście się wstydzić tego złomu do monet.
ps.2
Minimalne wykształcenie powinno być na poziomie średniego - nie zawodówek, a nerwusów powinno się wywalać na pierwszym kroku bo mącą i wprowadzają zamęt w środowisku [!!]
ps. 3
Więcej zrozumienia dla pracowników Szanowne Kierownictwo...
..bo wszystko ma swoje granice. A związki - nic Wam nie pomogą..
anonim 2010-11-24 19:44:07
(usunięte przez administratora) Ta firma to poprostu kpina z ludzi.... Na poczÄ?tku by??o fajnie....a z czasem, gdy wykwalifikowania pracownicy przestali byÄ? potrzebni, zaczÄ???o siÄ? obcinanie pensji i same (usunięte przez administratora)!!!
Wyrolowany 2010-12-23 14:10:16
Ta firma to zgraja (usunięte przez administratora)i nic więcej. Nikomu nie polecam zatrudnienia się w tej zbieraninie (usunięte przez administratora)! Zabieranie nadgodzin w poczet niedogodzin, systematyczne zmniejszanie wynagrodzeń poprzez cudowne aneksy.... Najnowsza genialna myśl firmy to ..... "wsparcie świąteczne" wypłacane po świętach (sic!).
Pracownicy na święta zostali z pustymi kieszeniami, bo na dzień dzisiejszy nie doszły na konta nawet zaliczki.....
Brinks stacza się na dno.... Tylko szkoda, że pracowników traktuje się jak najgorszych....... Tylko lizusy mają się lepiej....
anonim 2011-02-19 21:09:40
Witam. Pracowałem w kilku firmach "ochrony". ("ochrony" napisałem ponieważ z ochroną nie ma to nic wspólnego). Od obiektów poprzez konwoje i grupy inetrwencyjne. Jestem juz zmęczony waszym ciągłym narzekaniem. Wymagacie od pracodawców wiele a tymczasem wiekszość z was to dno. Zbieranina ludzi - piekarzy, murarzy, byłych górników na odprawach, emerytów, rzeźników, mechaników itp. Co wami kierowalo wybierając ten zawód? Źle wam to idźcie pracować w zawodzie! Za godziwe zarobki!
zmęczony narzekaniem 2011-02-19 21:16:33
Co do Brink`s. Firma jak inne. Nastawiona na zysk. Ale wedle mnie jest dużo plusów. Wypłaty na czas. Większe brutto od innych firm ochrony. Premie! Socjal jako taki. Bony lub kasa na święta. I aspekty niezarobkowe - dobry sprzęt, wyposażenie, ubiór, SZKOLENIA! A wy co? Większość z was dalej dno.
xxxx 2011-02-24 18:41:43
A Ty to niby kto jesteś z BORU czy GROMU wielki fachowiec a mogę się założyć ze najgorsza łajza by cie zagieła w ochronie na byle czym znam takich "TA KROWA CO DUŻO RYCZY ........"
Nanaan 2011-02-28 09:12:05
O widzę, że najlepszy się już pojawił na forum. Albo inna pierdoła z grupy trzymającej władzę. Po 1. Ciulu Jaka wypłata na czas? Jawnie załadowali nas w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w poprzednim miesiącu z wypłatą z zlecenia (które samo w sobie jest niezgodne z prawem!). Kasa miała być 30.01, w okolicach 09.02 dostalismy dopiero aneksy do umowy. Kasa wpłyneła 16. Jeszcze z prognozą za ostatni dzień. Po 2. Większe brutto od innych? Tzn, że mamy się cieszyć, że ktoś ma gorzej od nas? Piątka za pomysł! Po 3. To, że ty i inna tobie podobna zgraja (usunięte przez administratora) dostaję jakieś premie to nie znaczy, że one są na porządku dziennym. I nawet nie próbuj mi wmówić, że premia jest w tej firmie za zasługi. Tutaj możesz ją dostać co najwyżej za to jak głęboko weźmiesz w (usunięte przez administratora) Po 4. Socjal? Jaki znowu socjal? Mówisz o wczasach pod gruszą których nie ma? Po 5. Dobry sprzęt, wyposażenie, ubiór - naprawdę muszę to komentować? W Brinksie jedyne co jest naprawdę dobre to broń. I tylko tyle. Oni nawet szatnię potrafili (usunięte przez administratora). Tak więc serdecznie pozdrawiam Cie (usunięte przez administratora). Wysłałeś już linka do kogo trzeba z tym forum? Pochwal się jaki to dobry jesteś.
:-/ 2011-03-01 09:07:06
Kolejny przykład idioty na stanowisku. Nie wiem, czy kolega "zmęczony" jest tak odrealniony czy tak mocno zapatrzony w swoje EGO, ale wiedząc jakie są zarobki i jaki jest socjal (jest?) trzeba być cymbałem, żeby pisać takie pierdoły i być z tego dumnym. Jesteś "zmęczony"? To nie czytaj !!! Chcesz poczytać? Nie odpisuj !!! A jak już musisz coś napisać, to najpierw pomyśl (to pewnie boli :-D) Co ty chcesz zrobić, dobry PR firmie? Rozejrzyj się. Dopóki nikt nie zadba o podstawowych pracowników nigdy nie będzie dobrze. Pracujemy bo musimy. Aby do znalezienia lepszej pracy. Ps. Ponieważ mam umowę, na terminowość wypłaty nie narzekam. Tu plus. Ale ze zleceniowcami to pojechali. Swoją drogą to zrobiliście coś przez te kilka dni do otrzymania aneksu? Odezwał się któryś? Nie? Cóż. Nie dziwmy się zatem, jak będą nam robić takie "niespodzianki". Sami im na to pozwalamy. A to przykre.
PICIPOLO 2011-05-04 23:33:41
Panowie konwojenci a co tak na tym forum cicho albo w k-cach zostały same [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] albo jest tak pięknie słyszałem że za etat można nawet 1200zl zarobić oj tyle pieniędzy i na jaką lokatę wpłacić.
Sluchy chodzą po mieście że w "BRONKSIE" już tylko ledwo etat bez zlecenia niedługo zostanie ale co się dziwicie kontrakt się kończy ludzie są niepotrzebni,jak będą potrzebni to się paru mongołów znajdzie.Choćby zleceniowcy.Nie widzę już teraz starych starych "wyjadaczy"słyszalem że poszli po rozum do glowy i dobrze wszystkim normalnym życzę tego samego. a najlepszy do "miecza" pod biurko. pozdro.
anonim 2011-10-25 10:54:56
Ta firma to dno. A\" najlepszy\",który broni zarząd to (usunięte przez administratora),który sie pytał-jak była próba strajku-czy rozwalił strajk. Idiota,który miał nadzieję,że po tym fakcie zostanie awansowany a jak zaksięgował KFC chcieli go zwolnić. Pełzał po biurze na kolanach to go zostawili. Zdrajca i konfident bez ambicji-we wszystkich pomieszczeniach bankomatów go opisali. Ogólnie kierownictwo brinksa to zero bez przygotowania-akwizytorzy kawy i ludzie,którzy siedzieli w budzie spisując numery rejestracyjne-teraz im się wydaje, że moga kierować norm ludzmi. Wierzę,że ludzie którzy mają ambicje nie zostana tam ani minuty. Nie polecam-chyba, że chcesz pracować w obozie pracy.
... 2012-04-07 15:40:57
Dlaczego tu zrobiło się tak cicho,czy już wszystkim podoba się praca w Brinksie,napiszcie jak nowy świetnie wynegocjowany kontrakt z pewnym bankiem i nowe oszczędności w firmie...
__* 2012-05-20 17:34:39
W Brinksie jest fajnie, można przełożonemu napluc w twarz i nie ma z tego żadnych konsekwencji. Jak ktoś chce w ten sposób podleczyc swoje kompleksy to tu jest odpowiednie miejsce.
krzych 2012-11-10 15:00:47
Panowie prosze o opinie o Brinksie na śląsku bo są przyjęcia w Wodzisławiu warto?
Ktoś 2012-11-11 07:56:34
Kolego, jeżeli interesuje Cię praca od rana do wieczora przez 5-6 dni w tygodniu za marne grosze.... 2 koła za etat nie zarobisz...Ba... nawet się nie zblizysz do tej kwoty. Zeby cokolwiek zarobić musisz nadganiać nadgodzinami....
Totalny wyzysk i kolesiostwo.
Beznadziejne szefostwo.
Szukają ludzi i biorą jak leci z ulicy.
Jedyne plusy to to, że jest etat od ręki oraz w większości fajna załoga...fachowcy.

Pozdro
:) 2012-11-16 06:51:55
Z Brinksa Wodzisław wszyscy uciekają. Ciągłe kłótnie, wykorzystywanie ludzi przez szefostwo to codzienna norma. Faktycznie szef i i jego zastępca są po zawodówkach i licencjami I stopnia. A żeby było zabawniej zarządzają ludzmi z licencją 2 stopnia!!!! Tak jak napisał przedmówca TOTALNE KOLESIOSTWO! Ludzie się przyjmują i po krótkim czasie się zwalniają. KOLEDZY OMIJAJCIE TĘ FIRMĘ Z DALEKA!
********* 2012-11-26 00:26:09
Naprawdę straszne to kierownictwo z Wodzisławia :) Na tym stanowisku ważne jest doświadczenie,wiedza,umiejętności i znajomość pracy od podstaw ,a nie jaki ktoś ma stopień licencji czy wykształcenie. A jeśli kogoś z licencją II stopnia tak to boli to niech przejmie stery - jestem pewien że po tygodniu zrezygnuje.
W Brinks Wodzisław zawsze największym problemem byli ludzie, a przynajmniej niektórzy z nich. Całe szczęście większość z tych problemowych ludzi, którzy byli przyczyną większości kwasów opuściła ostatnio nasze szeregi. Pozostali uczciwie wykonują swoją pracę bo są dorośli i wiedzą na co się zdecydowali.
Od początku istnienia Brinks Wodzisław nie było ani jednego przypadku aby ktoś zwolnił się po krótkim okresie pracy, więc fajne bzdury ktoś wypisuje.

Jak kogoś interesuje praca w Filii Wodzisław niech przyjdzie i sam wyrobi sobie własne zdanie, a nie słucha tych bzdur !!!
: ))) 2012-11-27 20:54:20
Jestem przerażony perspektywą utraty tak wspaniałej i intratnej posady :-)
:) 2013-07-09 07:17:32
Kolego nie ma już Brinksa.... Jest Impel....
Niby zmian wielkich nie ma...Ludzie Ci sami, umowy te same, tylko logo się zmieniło.. Lipa jak była tak jest!
:) 2013-07-09 14:48:11
Umowy są stare z Brinksa, kasa też. Syf robią ludzie, tzw."kolesie"....
Póki co to dopiero początek nowej firmy, ale ludzie zostali Ci sami, więc nie wróży to dobrze... No ale cóż, trzeba mieć nadzieje...
? 2013-07-31 14:20:33
Umowy są stare z Brinksa. Jedynie ostatnio Impel zrezygnował z umów-zleceń i został sam etat.
blondi 2014-06-04 17:45:36
Ja pracowalam tam jakis czas (usunięte przez administratora)jakich malo, umowy o prace praca w systemie 12godz dzien i 12 godz na noc ale to teraz za impela to fikcja siedzi sie czasem i po 16 godzin. Odradzam osoba c maja rodzine dzieci to praca da mlodych bez rodziny z dobra psycha . Pozdrawiam
młody rycerz waldek 2015-01-28 15:21:12
ja jestem studenciakiem o których wspominaliście i jako pierwszego pracodawca intensywnie interesuje mnie właśnie brinks katowice. czy z racji mojego dopiero startu karioery zadowej i znikomego doświadczenia zawodowego mam szansę dostac jakieś zatrudnienie w brinks katowice? nie toleruję tylko umów o dzieło
zupan 2015-03-30 00:48:28
Z tego co kojarzę to Brinks raczej jest bardziej skłonny zaufać osobom z odpowiednim doświadczeniem. Ja osobiście nie mam nic przeciwko studentom, bo oni też muszą gdzieś doświadczenie zdobywać, ale zadania są na tyle odpowiedzialne, że można się rzeczywiście obawiać czasami czy młodsze osoby podołałyby... może chociaż jakieś staże w Katowicach są możliwe...
belo 2016-05-11 19:23:23
zależy co uważasz za zdrowe podejście w tym przypadku
Zostaw swoją opinię o brinks katowice - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie brinks katowice