brak logo

Adampol S.A.

Zaścianki

Opinie o Adampol S.A.

jol 2015-02-12 10:49
dajcie znac jak wyglada praca kierowcy w tej firmie
14
szofer 2015-09-17 13:07
Witam jestem pracownikiem-kierowcą firmy Adampol,i muszę powiedzieć że jest sporo nie prawdziwych plotek o firmie.Ja osobiście nie narzekam i robie swoje. Zarobki ok 5ts.mc 2-3 tygodnie w pracy i tydzień w domu.Białystok,Tychy,Gdańsk tam potrzebują kierowców i nawet bez doświadczenia zatrudniają w firmie przechodzisz 3 mc szkolenie z instruktorem i dalej sam pomykasz.Kobieta ostatnio się szkoliła na kierowce czy została tego nie wiem.Pozdro
7
Adi 2016-01-11 23:45
Witam.
Jak teraz ma się spraw a Adampol. Jestem zainteresowany pracą w tej firmie. Czy warto? Proszę o opinie. Dzięki
3
Ziom 2016-03-01 00:29
Do !322 .Kolego pracujesz juz może w adampolu?Jak możesz daj znać bo też jestem zainteresowany pracą u nich.Mój nr tel 515735699
1
FeakMan 2016-10-05 07:23
Witam wszystkich pracowałem w de Rooy tragedia teraz pracuje w wega a i już na początku nie jest dobrze przestoje z które nie płacą czy ktoś tak szczerze powie mi jak jest w adampolu proszę o szczere opinie
selina 2016-10-05 09:46
a długie są te przestoje? ja jednak chcę skorzystać z waszych aktualnych ogłoszeń na stanowiska menagerskie
Pracownik 2017-01-28 10:28
Mam dwa pytania;
1. dlaczego Joanna P. z Cat Kleszczow was tak nie lubi?
2. czy to prawda, ze odebrala lub odbierze wam zagranicznych klientow?
Ochotnik 2017-02-05 17:51
Czy Adampol poszukuje aktualnie kierowców? Czy trasy są również po europie? Jakie stawki obowiązują? Wiem, że dobrze się u nich pracuje i mam chęć zmienić firmę.
Zostaw swoją opinię o Adampol S.A. - Zaścianki
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Adampol S.A.