brak logo

Unipharm Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Unipharm Sp. z o.o.

zaciekawiona 2011-11-08 12:24:47
o jakich specjalistach mowisz? o wlascicielu ktory jest informatykiem? konkrety jakies... kiedys mieli takiego grubego dyrektora (lekarza) ktory slinil sie do kazdej przedstawicielki na wszelakich sympozjach i reprezentowal zenujacy poziom intelektualny (szczegolnie jak na lekarza)
1
milamila 2012-08-07 18:18:13
Fajna mała wręcz rodzinna firma - idealna dla młodego przedstawiciela który chce się czegoś nauczyć i wdrożyć, choć są tam też osoby które pracują od kilkudziesięciu lat. Ja polecam.
1
rep 2013-03-10 14:19:31
Ja też pracuję w Unipharm i uważam że jest normalnie i dużo lepiej niż w większości firm teraz. A nie jest to moja pierwsza praca jako Repa. Podobnie jak na rynku, 8 wizyt do lekarzy i 5 aptek. Łatwo nie jest, ale dużo lepiej niż w generykami, albo drogimi "oryginałami". Trzeba robić swoje i tyle. Przynajmniej nie ma ryzyka redukcji.
repka 2013-03-25 13:59:10
Ja tez pracuje w Unipharm i uważam, że negatywne opinie są mocno przesadzone. Jest tak jak wszędzie - ciężko, ale jak robisz swoje to jestes bezpieczny. Wiadomo, jak coś komus nie podpasuje, to mogą Cie zwolnić, ale to tak samo jak wszędzie. Nigdzie nikt nie da Ci pewności na pewna pracę. Tu przynajmniej nie ma korporacyjnych wymogów i atmosfera jest mimo wszystko rodzinna.
beti 2013-05-24 00:00:01
zgadzam sie z poprzedniczką koleżanka tam pracowała i opowiadała co się działo na wyjazdach firmowych ,o najaranych śliniących się kierownikach nie polecam jednym słowem . Firma na przeczekanie w dalszej karierze jak najbardziej na stale zdecydowanie nie .
1
Darek 2013-12-04 19:23:18
Nie polecam. GPS.Traper.Nie dla ludzi kreatywnych, tylko grzecznie wykonujących rozkazy.
Kandydat 2014-01-03 10:39:18
Witam co do firmy to niby amerykański koncern ale na rozmowie kwota 3000zł na rękę dla doświadczonego REPa, wstrząsnęła rekrutującym choć sam zapowiadał że jak chcesz odnieść sukces to 10h w polu to standard czyli 14,20/h. Sama rozmowa to same ogólniki - promowanie suplementów, wizyt 8 lekarskich 5 aptecznych auta fordy focusy bądz KIA. Darmowe 600km na miesiąc potem tankujesz za swoje.
Moja opinia to - szkoda czasu.
1
pracownica 2014-01-09 13:21:09
nie polecam tej firmy , imprezy , szkolenia mocno zakrapiane %% zero wiedzy , kierownicy wykozytuja swoje stanowisko nie tylko do celów słuzbowych , nie polecam , ogolnie slaba firma duzo pracowac najlepiej za darmo
2
lilka 2014-01-24 12:01:16
A jaka jest kasa dla przedstawiciela z długoletnim doświadczeniem? Na mazowieckie normalni regionalni?
kris 2014-02-13 18:47:53
Witam
Ja dziś byłem na rozmowie w krakowie i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony.
Nie bede pisał o szczegółach napiszę jedynie ,że nie spotkałem sie jeszcze na żadnej rozmowie z takim profesjonalnym podejściem.
2
jola lojalna 2014-07-01 22:22:11
Szukam ludzi z rekrutacji do firmy Unipharm na teren Radomia, Puław, Garwolina.
Bylam na rekrutacji miesiąc temu, dostałam informację, że przechodzę do 2 etapu i do tej pory nie mam odpowiedzi co z dalszym etapem rekrutacji. wiem, że nadal nie zatrudnili nikogo. Ktoś coś wie dlaczego to tak długo trwa?
gorek 2014-09-24 08:04:38
Powiem tak, szkoda czasu.
Rozmowy faktycznie bardzo pozytywnie nastawiają.. :) trzeba tylko dodać, że masz robić o kilka wizyt aptecznych dziennie więcej niż jest założone za założone jest 5 plus medyczne... no i oczywiście kasa... :)
jak ktoś nie ma doświadczenia i pracy bardzo długo..albo chce(o dziwo!! ) zmienić branżę na farmaceutyczną i zdobyć doświadczenie to może... ale również nie polecam..może się tylko zrazić, nic więcej..nie warto dla 2,5 tyś...na prawdę...
Jak myślicie dlaczego po raz kolejny pojawia się ogłoszenie o prace... :)
jola lojalna 2014-10-04 10:55:42
Podobno nie zatrudnili do teraz nikogo na ten teren. I wczoraj pokazało się ogłoszenie na pracuj.pl czyli dalej szukają. I co? Znowu szopka z rekrutacją? Ja już w tym uczestniczyłam, chyba szkoda czasu.
Anonim 2015-01-24 11:37:01
Same gnioty, które nie wypisze lekarz. nie warto!
1
pl 2015-03-28 12:06:04
był ktoś wczoraj na rekrutacji w Krk?
Pracownik 2015-06-19 22:43:58
zamordyzm. Najważniejszy jest traper. Paranoja!! Nie znam firmy , która taki kładzie nacisk na traperach. Zero szkoleń...w tej firmie się nie rozwiniesz. Odradzam osobom z doświadczeniem. Duża rotacja przedstawicieli; normalni uciekają, resztę zwalniają za słabą zapamiętywalność!
4
Dane aktualne 2016-07-29 21:49:39
Firma od 3 lat jest liderem wzrostu w całej branży, najlepsza dynamika. Czołowe pozycje. Preparaty bardzo dobrej jakości, marki znane i reklamowane, liderzy w swoich kategoriach. Promocja do lekarzy specjalistów - rekomendacje.
Zupełnie inna firma niż 5lat temu i wcześniej. Ogólnie nic że starych czasów nie zostało. Nie kierować się opiniami i legendami sprzed lat. Super atmosfera i ludzie, rodzinna firma żadne korpo. Pracy dużo, ale gdzie jej nie ma. Czy warto aplikować? TAK!
2
ROZCZAROWANA 2016-08-31 02:08:45
I co myślicie o ostatniej cyklówce? Zaskoczeni?
10
jujk 2016-09-04 20:04:26
To skoro jest dwuskładnikowe wynagrodzenie @bye to nie jest tak źle, bo dorzucają do tego odpowiednie premie.
xxx666 2016-12-01 13:53:30
"jujk" co do premii to bym nie liczył są uznaniowe i szanowny pan dr bardzo chętnie zabiera, nigdy nie dostaniesz zasad na papierze jedynie na cyklówkach są ładnie prezentowane minimalna 1000 max 10000 :)))) ale w momencie wypłaty pojawia się TRAPER lekarski oraz apteczny i po premii.
1
Zostaw swoją opinię o Unipharm Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Unipharm Sp. z o.o.