Smak Mak Sp. z o.o. Sp. k.

Leszno

Opinie o Smak Mak Sp. z o.o. Sp. k.

bańka 2015-05-06 20:38:33
pominęłam fakt pani od BHP...kiedy pracownik przychodzi do pracy pierwsze co powinien przejść jest Bezpieczeństwo i Higiena Pracy,lecz ta pani o tym nie wie,a kiedy coś sie dzieje zabiera na stołówkę ów pracownika i mu sapie ze tego nie wolno i tamtego też...gumy nie żuj i tu podpisz...tak moja droga pani to nie działa(podkreśle nie kompetentni ludzie na nieodpowiednich stanowiskach)niech pomieli trawieńce do tego by sie nadała
robol 2015-05-07 09:05:11
Do Bańki - kłamiesz ! bo imprezy były organizowane i są ! :) a ty chyba zwolniłaś się albo cie zwolnili i zakompleksioną babą jesteś
ktoś 2015-05-08 12:45:17
Bańka skończ bajki opowiadać bo bracia Grimm przy tobie to początkujący amatorzy ...
1
Ktoś 2015-05-08 12:50:23
Przepraszam nie do bańka a do robol to się tyczy ...
bańka 2015-05-08 15:38:45
Robol-ja wiem swoje i zakompleksiona nie jestem...pracowałam tam troche a ty jesteś jednym z tych co palec w d...trzyma i lata do kierownictwa z każdym problemem.dziękuje za twoją opinie ale my wiemy swoje :)i jesli na imprezie bywałeś to należysz do tych co sie bawili a my je...liśmy,bo kąkolewo do pracowników nie zrobiło impr wiec Sorry (przez 4 lata)
2
ktoś 2015-05-10 18:27:03
Jeśli były imprezy podaj datę ostatniej takiej gdzie po za przedstawicielami brygadzistami kierownictwem byli jeszcze pracownicy produkcyjni z Kąkolewa i Leszna no robol ... jaka to data ??
Ukcio 2015-07-22 22:18:25
A więc tak pracowałem tam 5 lat i tak Szefostwo oceniam na 5+ indywidualnie szło się dogadać przez kierownictwo nigdy !! ale tak kierownictwo w Kąkolewie miało swoje widzimisię ale znośne to było panie w biurze w Kąkolewie i w Lesznie bardzo pomocne we wszystkim i teraz rodzynek programu Kierowniczka Halina i jej mąż Jureczek dwie siły robocze podpadniesz jednemu i masz przesrane bo Halinka to kierowniczka a Jureczek zwykły robol co go PLECKI bolą jak bolą to siedzieć w domu a nie zajmować miejsce innym wszyscy faceci dostawali w du.. Jurek nigdy bo go plecy bolą i on nie może tak ciężko pracować mało tego urlopy na żądanie ODMAWIANE !!! bo kto bedzie jak ciebie nie będzie bo Jurka nie ma urlopy Jurka były chyba gumowe czy jakieś a jak się odmówiło się czegoś pani Halinie to mściła się do upadłego i tak jest do dziś z tego co wiem i niech ktoś mi powie że tak nie jest i nie mam racji a Szefostwu proponuje się przyjrzeć kierownictwu a nie pracownikom co robią co mogą żeby wszystko było jak należy pozdrawiam ps odszedłem z firmy tylko i wyłącznie przez Halinę i Jurka bo choć jestem młody o zdrowie psychiczne jak i fizyczne trzeba dbać ..
1
ph 2015-07-23 08:59:19
jaka praca po 10 godz ? no chyba że w ogóle nie jesteś zorganizowany :)
1
robor 2015-11-22 14:40:58
W tej firmie niema sprawiedliwości jedni robią jak woły a drudzy co chwile na papierosa chodząa pani kierownik słucha tylko donosicieli i nic z tym nie robi a mąż pani kierownik robi jak robi bo go kręgosłup boli i co drugi dzień ma wolne ,a jak chce się wolne to nie da bo trzeba się zapisywać ale to tylko niektórzy tylko do zapisów należą.
1
mycha 2015-11-26 11:02:51
Jak może być tak że pani kierownik może sobie przyjeżdżać na piętnastą albo po czternastej bo ona musi bo dopiero jak mąż wróci z pracy to ona przyjeżdża tak samo mąż p kierownik ile razy później jest na pracy ciekawe jak ma liczone a urlop to nie wiadomo ile ma jak ciągle wolne i on może obojętnie kiedy nierozumiem tego że szefostwo nic z tym nie robi ręce opadają powinno być sprawiedliwie a nie że mąż p kierownik plusy ma
3
panienki 2015-12-04 15:25:30
Popierany tego co opisał prawdę tak jest bo my pracujemy na linii to też traktuje się jednych tak drugich lepiej co donoszą,pani kierownik .widzimy kto co ile ma zadane do robienia jedni za dwóch,a inni tyle że szkoda mówić też widzimy ile panowie maja do robienia na kuchni,a szczególnie mąż pani kierownik .a jak ktoś podpalenie pani kierownik to ma u niej przerywane,bo tylko umie ładnie badać przed prezesami.
1
pracownik 2015-12-05 22:55:51
Też pracuję z wami na produkcji przez 5 lat i nie zauważyłam żeby kierownik (wcześniejszy lub obecny)traktował ludzi nierówno. Co za bzdury wypisujecie, a jeśli już chcecie coś dodać nauczcie się najpierw poprawnie pisać, może należało by wrócić do podstawówki a potem zająć się pracą a nie plotkami.
Gabi 2015-12-06 00:44:50
To jest jedna z najlepszych firm w regionie kadra zarządzająca jest wyrozumiała lecz ta firma jest dla osób ambitnych i pracowitych a nie dla leni i pasożytów którzy myślą że manna im z nieba sama poleci. Polecam osobom które doceniają stałość zatrudnienia i kasę na czas.
1
Były pracownik a może obecny 2015-12-12 09:38:59
Nie będziemy czarować pani kierownik ma na Imię Halina jest osobą preferującą mobbing w miejscu pracy nie potrafi normalnie rozmawiać z pracownikami pomijając fakt że praktycznie nie widzi i do czego podejdzie to popsuje następstwem tego jest obciążanie pracowników kosztami naprawy... urlop na żądanie w tej firmie a w zasadzie w dziale LESZNO nie istnieje bo P. Jurek miał wyjazd o urlopach P. Jurka wie tylko P. Halina i jak jakiś inny pracownik jest w sytuacji gdzie potrzebuje wolnego to ma się to w DU*IE i ktoś nie dostanie może zbiorowy pozew otworzy szefostwu OCZY że P. Halina jest osobą nieudolnie a wręcz fatalnie SPRAWUJĄCĄ STANOWISKO KIEROWNICZE już nie wspominając że wielu pracowników posiada własne rodziny i P.Halina ma w poszanowaniu to czy ma kto z kim dzieci zostawić a sama wnuka przyprowadza sobie do pracy bo nie ma z kim w domu siedzieć fakt dziecko bardzo pocieszne ale albo wszyscy są traktowani równo ze zrozumieniem albo NIE PS. P.Halino niech pani się nie bawi w detektywa co kto tu na panią piszę bo z KOSMOSU te opinie się nie biorą :-)
Były pracownik a może obecny 2015-12-12 09:49:27
wydaje mi się że ten wpis tu STANOWCZO NIE PASUJE a opinie i krytyka jakoś innych kierowników się nie tyczy co świadczy o tym że może nie są idealni ale jednak znośni .. pozdrawiam ps. im bardziej włazi się komuś w du*e tym bardziej tam cię ktoś ma ...
1
Do Mariana :) 2015-12-12 13:10:04
Marian, chłopie obudź się,,,pracowałam z tobą i ty w ogóle nie potrafisz sie zachować w stosunku do nas kolegów i koleżanek a co dopiero do kogos kto wydaje ci polecenia . No moze halina nie jest najlepsza ale co zrobic,,,,jest i tyle a najgorsa tez nie jest ! mi tam sie robi w smaku dobrze i nie narzekam bo to nic nie da. MArian roboty jest w brud chocby w eurolajnie !
robotnica 2015-12-12 18:47:45
Nie narzekaj na szefa swego możesz mieć gorszego A jak tak bardzo nie pasuje to roboty w Lesznie jest w od licha. Ja pracuje już kilka lat i Halina nie jest taka zła Ale to moja opinia i nikomu w d.. nie właze
zwolnionyMarian 2015-12-13 14:02:58
Popieram ta osobę która napisała że prawda z kosmosu nie przychodzi bo taka jest prawda .a po drugie jak się coś wykonuje sumiennie i dobrze to zawsze jest źle,i zawsze było krzyczenie Marian Marian i Marian ile można to znosić to jest mobing a jak chciałem urlop to nigdy nie dostałem bo pani kierownik mąż bo z dziećmi do szpitala musi jechać i jeszcze inni i do pracy może przychodzić jak mu się podoba bo dzieci pilnuje .Popieram te zbiorowe doniesienie kto jest chętny a paninHonorata to tak samo jak pani kierownik od samego początku mobing stosowała jak Łukasz nawet pracował ile można wytrzymać takiego darcia to się odpowiedziało nerwowo a jeszcze dobrze że prezes zakłada kamery bo nie chciał by widzieć ile towaru poszło do wyrzucenia to masakra przez wiecie sami nieudolność kierownikiem I Honoraty zeby prezes nie widział jak ciemno było.a co do komentarza wyżej do robotnicy ,to siedzisz w biurze irodzinka to ok zawsze ci bedzie pasowalo.
marian 2015-12-14 20:42:40
A jak sie miało odzywać jak ruda ciągle się darla a do kolegów zależy których bo tych co nie robili a ktoś musiał za nich robić to co szkoda słów no właśnie w eurolajnie jest do pracy potrzeba no właśnie to możesz iść bo ją o swoje prawa będę się starać co wolno a co nie wolno a mobing już jest zgłoszony a w smak mak to trzeba robić za Leniuchowo i jeszcze z pyskiem ruda ipani kierownik wrzeszczy bo jak niektórzy chłopów nie maja to tak jest a jak szef opieprzyl p kierownik to zła jak osa chodziła i zwalniaławszystkich od ręki bo ktoś prawdę napisał powinien szef zmienić kierownictwo ale na dobre to tak nie wyjdzie ale ich sprawą.faktycznie nerwowo i mobing w tej pracy niema czego żałować a mobing kosztuje w sądzie i zadośćuczynienie jak ktoś na kimś się wyzywal
dudus 2015-12-15 13:23:07
Jakie to jest podejście pracownika smak mak pana Krzysztofa do dostawców jak przyjeżdżają z towarem jak się upomni o pojemniki zaległe to kaze spier..... Z towarem.Jakie to jest podejscie do dostawców.
ulla 2015-12-16 08:17:26
Praca dla ambitnych a nie dla Leniuchowo co pracują i plecy ich bola a zarobki dobre trzeba robić równo a nie jednych oszczędzać a drugich gnac jak bydlo
1
ulla 2015-12-16 08:18:31
Praca dla ambitnych a nie dla Leniuchowo co pracują i plecy ich bola a zarobki dobre trzeba robić równo a nie jednych oszczędzać a drugich gnac jak bydlo
pracownik produkcij 2015-12-16 18:48:58
Opinię wstawiacie że w tej firmie smak mak jest mobing ale żeby zebrać się razem i powiedzieć prezesem to się każdy boi czego lepiej powiedzieć to może coś z tym zrobią a nie między sobą tylko gadac .prezesi powinni wiedzieć co się dzieje we firmie nie bać p kierownik i Honoraty bo one tylko umia krzyczec
ja 2015-12-27 20:14:48
a jakie zarobki?Bo jest ogloszenie
pracownica 2015-12-28 18:44:25
Idż na rozmowę to się dowiesz i sam zdecydujesz czy warto ja pracuję już kilka lat w smakmak.
nowa 2015-12-28 20:37:24
co za tajemnica pytałam i tak sie nie dowiedzałam
pracownk lini 2015-12-30 13:27:18
Nie polecam pracy w tej firmie jak jest p Halina i Honorata pani Halina jest kierowniczką p Honorata brygadziska
Serducho 2015-12-30 21:57:12
Zgadzam sie ze odkad Halina zostala kierowniczka w firmie dzieje sie zle te jej przekrety marnowanie towaru i tuszowanie wszystkiego ciekawe gdzie szefowie maja oczy. Pracuje tam juz kilka lat ale zastanawiam sie nad odejsciem. Ale zanim to zrobie to pograze pseudo kierowniczke.
1
pracownik liny 2016-01-01 13:56:44
My wiemy jak jest we firmie powinno się wspierać no właśnie i jednakowo traktować a nie jedni maja ulgę a drudzy zapierdalaja no właśnie dla nikogo nie powinno być ale są osoby co maja ulgę to dużą i darcie się na niektóre osoby no ale szefowie tego nie widza racją z tym marnowaniem towaru i ws,ystkiego no ale jak szefom to pasuje to ich sprawa może kiedyś im się oczy otworzą .
1
pracownik a moze juz nie 2016-01-03 21:15:00
Witam tak czytam te wszystkie kom i śmiać mi się chce zachowujecie się jak w przedszkolu A tak ślicznie piszecie na p.Haline jaka ona jest ale jak był p.Mateusz kierownikiem i co dziennie ktoś od niego wychodził z rykiem to nikt nie pamięta mi się wydaje ze jesteście nie sprawiedliwi a jej zazdrościcie ze z pracownika produkcji awansowała na kierownika zakładu
pracownik a może nie 2016-01-04 16:25:26
A kto jej zazdrości bo ją nie nie chciałabym być kierowniczką ale jak już została to trzeba mieć podejście do pracowników a nie tylko do swojego mezusia traktować trzeba równo ale rodzina i znajomi bo większość jest w tej firmie od p Haliny to są traktowani lepiej a ją niema jej czym zazdrości wolę być pracownikiem ale do ludzi trzeba mieć szacunek do takich roboli
takitam 2016-01-06 15:32:48
tak tak cudze chwalicie a nie wiecie jak tam gdzieś jest, dla mnie w Smakmaku jest ok , pracuje na lini i jak każdy muszę pracować a nie opierdalać się i jak niektórzy tylko narzekać potrafią , ale taki juz polak jest ..
ktoś 2016-01-06 19:44:59
Zasadnicza różnica w moim przekonaniu między P.Mateuszem a P.Halinom fakt P.Mateusz miał swoje kaprysy był jaki był ale szło się dogadać z a P.Haliną jeśli się nie kabluje na resztę to się nie da nic załatwić taka prawda jak dostała stanowisko kierownicze to no sorry na początku piękna przemowa jak macie problemy przyjdźcie powiedzieć i co poszło się powiedziało coś co się nie podoba to się zaczęło dzień bez zje... dzień stracony już nie wspomnę o wydzwanianiu do domu a jak ktoś nie odebrał to wielkie sapy dlaczego kwestia urlopu to jak w przedszkolu musiało się przynosić i pokazywać papiery że faktycznie człowiek gdzieś musi wstawić urlop na żądanie odmawiany zasadniczy problem jaki tam jest Kierownictwo nie reprezentuje pracowników nic nie szło przez nich załatwić gdzie indywidualna rozmowa z szefostwem rozwiązywała wszystkie problemy no ale czy od tego nie są kierownicy żeby przedstawiali szefostwu sugestie pracowników ?? Bo przecież wszyscy pracownicy nie będą latać do szefów po kolei bo oni też mają swoje obowiązki a kwestia zazdrości tego stanowiska nie ma czego i można by tu wiele pisać ale tak jak już ktoś napisał niektóre rzeczy powinny jednak zostawać w ścianach zakładu nie po za nim a tu można bezpiecznie i anonimowo napisać co komu na sercu leży i komu co się nie podoba jeśli chodzi o postępowanie względem pracowników bo pracę można stracić szybko a wiadomo jaki czasy są mizerne pozdrawiam
pracownk lini 2016-01-07 13:27:31
Dobrze że można zarobić w biurze 3000nic do tego się niema zarobki są ok w tej firmie tylko kierownictwo i brygadziska p Honorata to masakra no w każdej pracy trzeba robić powinno się zwrócić do tych osób co dobrze wiedzą co się odbijają ale tak jest w tej firmie że jedni robią za dwóch też szukam pracy bo jak one są to w psychiatryku można się znaleźć AJak się mówi prawdę to straszą zwolnieniem przesadą za prawdę zal
pracownik obecny lub nie 2016-01-07 20:46:26
podziwiam tych co piszą tu takie rzeczy z kosmosu mi sie podoba praca jak każda inna trzeba pracować a te osoby co myślą że będą ściemniać to nie dla nich i one piszą tu chyba te bzdury idzie zarobić . Szefy fajni i kierownik w Lesznie tez .Wiec niewiem co wy od niego chcecie :) pozdrawiam a jak chcecie kogoś oczerniać to prosto w twarz czemu tego nie powiecie
pracownk lini 2016-01-08 13:28:01
Szefostwo fajne na nich narzekać nie można ale na kierowniczke p Halinę to ręce opadają zawsze bronić ją będą te osoby które wlaza w tyłek jej albo rodzinka śmiać mi się chce z tego dobrze wiecie co się dzieje ale szefom może oczy się otworzą ,jbronia ją tylko te osoby wiecie same które .co tu pisać więcej
leon 2016-01-08 18:27:28
Szefowie są zapatrzeni w nowego kierownika jak w boga...... i nikogo już nie słuchają a on im mówi co oni chcą usłyszeć... i są zadowoleni.. a na produkcji i tak wszyscy robią jak chcą o co chcą.... zresztą kierownik i tak nie wie nawet połowy tego co na produkcji......
1
były.. 2016-01-08 20:18:39
Popieram kolegę pracowałem tam do niedawna i to co jest na produkcji to inny świat do tego co się opowiada na durnych zebraniach.... zresztą widać to jakości ich produktów . Tak źle z produktami to nie było chyba nigdy a pracowalm tam troche.
PRACOWNIK 2016-01-14 18:10:49
Ludzie jak wam nie pasuje to się zwolnijcie i juz. Ja napierdzielam swoje w robocie zarobie swoje i ide do chaty. tu wam nie pasuje halina tam mateusz i kierowniczka a gdzie indziej bedzie lepiej ??? no nie , moze byc jedynie gorzej
robol 2016-01-14 18:13:51
a ja mam wrazenie ze to pisze JEDNA osoba . Która dostała w kosc od kierownika czy kierowniczki. Bo w Smaku jest OK , tak uwazam
pracownik lini 2016-01-15 12:20:12
Jedną osoba tego nie pisze my pracujemy w smak maku to wiemy jak jest a po co ma pisać jedną osoba jak niby w kość dostała od kierowniczki to po co ma pisać ją pracuje i wiem jak jest przecież nie napisze kto bo bym miała te [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak poszukać innej pracy to wtedy napisze kto a tak to wszyscy wiedzą jaką atmosfera jest w pracy niema co ukrywać
obserwator 2016-01-15 20:25:39
Czy ktoś z Was potrafi pisać po polsku ?
banditoss 2016-01-16 13:12:16
Tylko przedstawiciele bo to serce tej firmy (ha ha)bez praktyki,i biuro się liczy ,reszta to robole w oczach szefostfa. Huj wam w ryj kierownictwo zajebane
banditoss 2016-01-16 13:25:31
Imprezy dla przedstawicieli to rytual ,a reszta siedzi obok i na to patrzy. Wyjazd integracyjny ,gdzie każdy z każdym się pierdolil,to tez było potrzebne,zeby zepsuc harmonie w firmie.Zenada,i brak slow na to co tam się wyprawialo i dzieje nadal.Uklony do kierownictwa i puszczalskich przedstawicielek.
prac 2016-01-26 14:08:03
co jeszcze wymyślisz ? afera ? widać ze nie masz co robić? zajmij się sobą na początek a potem oceniaj innych. ja robię w smakmak już sporo czasu i jak dla mnie jest spoko. a ze robią spotkania ? no robią i się bawią ale nie tak jak piszesz, nie oceniaj innych swoją miarką
ja 2016-01-26 16:24:26
Przecież nikt tego nie wymyśla sobie co tu się pisze prawda musi być a ci co piszą zer jest dobrze albo tak czy tak to wiadomo kto pisze .Tu sama prawdę się pisze piszą ci co pracowali ci co pracują kto się przyzna ten co pracuje że napisał zeby zaś mia [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] lepiej tu napisać i niech wszyscy wiedzą co się dzieje w smak maku .a ci co chwała niech sobie chwała bo to tylko ci co wlaza w tyłek nikt inny.
bolek 2016-01-29 15:55:31
Jak tam w d... mam , robie swoje i spadam na chate. rotota jak gdzie indziej wszędzie tak samo
patka 2016-04-21 11:27:16
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mnie boli od tych ich samochodow trardo smrod i stare smierdzace rozlewajace sie flaki
wiki 2016-04-28 13:30:49
W intermarche w dniu 28.04.2016 kupiłam Flaczki wołowe 900g nr partii: 0404 F termin ważności 18.06.2016 lecz jestem bardzo rozczarowana są tak niesamowicie kwaśne w niczym nie przypominające flaków. To jest tak jakby ktoś do reszty zupy pomidorowej dolał wody trochę jakiegoś kwasku i wrzucił flaczki. To jest po prostu masakra.
1
kam 2016-08-10 22:01:44
maciek' raczej atmosfera nie opiera sie tutaj na poztywnych relacjach...
Zostaw swoją opinię o Smak Mak Sp. z o.o. Sp. k. - Leszno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Smak Mak Sp. z o.o. Sp. k.