Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Muehlhan Steel Services Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Muehlhan Steel Services Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
komedia - 2013-10-10 10:06:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
no dobra, ale co koniec końców było powodem Twojego zwolnienia? co takiego kiero kazał Ci robić w Muehlhan co było dla Ciebie niewykonalne?
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-17 19:29:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
granda
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-22 20:39:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no cos ty firma ok tylko kasa nie ta
zdjecie uzytkownika
przemek - 2013-12-18 14:14:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
piszesz ze firma ok tylko kasa nie ta a pod jaki wzgledem w takim razie firma jest ok >? masz na mysli atmosfere czy tak ;)? a jezeli chodzi o kase to ile proponuja na start ? zamierzam aplikowac i nie wiem czy warto.. ??
zdjecie uzytkownika
on - 2013-12-21 22:46:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zależy kim z zawodu jesteś
zdjecie uzytkownika
abdullachwisimulacha - 2014-01-22 10:39:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i tyle klepia biede za takiue pieniadze za granice nie pojedzie zaden szanujaqcy sie pracownik narka
zdjecie uzytkownika
on - 2014-02-06 19:30:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
były podwyżki po 50 groszy buhaha
zdjecie uzytkownika
młody - 2014-02-07 23:12:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
50 groszy brutto
zdjecie uzytkownika
on - 2014-02-08 14:26:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pewnie że brutto buhaha
zdjecie uzytkownika
Były - 2014-07-10 21:49:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam nie ma co sobie głowy zawracać zarobki marne sa inne firmy co płaca dużo więcej i nie ma p.o.j.e.b.o.w jak we Flensburgu gdzie stawka normalna a praca w akordzie i zarobek na poziomie 6.tys. tragedia pracowałem 1,5 roku to moge sie wypowiedzieć kiero p.o.j.e.b tak jak jego dwa ogony.Jeżeli chodzi o klimat pracy to rewelacji nie ma tam się nic nie ukryje kolega kolegę sprzeda za wyjazd do domu.Wyjazdy do domu zawsze pod znakiem zapytania,a co 2 tygodnie jedzie tylko lewa ręka kierownika MŁODY (kto był to wie o kim mówie )
zdjecie uzytkownika
kosmos to rytm - 2014-07-11 10:00:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ciekawe jest to, że tak jak piszesz nie znajdziesz tam żadnej bratniej duszy. Myślę, że to największy minus pracy tam..
zdjecie uzytkownika
Były - 2014-07-17 19:31:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tego nie można nazwać pracą.... To [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nikomu tego nie życzę.
zdjecie uzytkownika
ev - 2014-09-25 11:37:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego zdaj sobie sprawe, ze sa osoby, ktore maja czasami noz na gardle i praca w muehlhan to dla nich jedyne sensowne rozwiazanie. Oczywiscie jezeli warunki nie sprzyjaja pracy tam to predzej czy pozniej ludzie beda rezygnowali. Chociaz w firmie powinni zadbac o kazdego pracownika, ktory przynosi im realny dochod.
zdjecie uzytkownika
Cedric - 2014-11-30 16:10:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nóż na gardle, powaznie? Gdybym ja nie był zadowolony z pracy, czy miał złe warunki to bym po prostu odszedł. chyba jednak coś Was trzyma w Muehlhan Steel Services, skoro nadal pracujecie. Może atmosfera jest taka sobie, ale zarobki sa w stanie dobrze wynagrodzic trudy pracy? Ewentualnie jest na odwrót?
zdjecie uzytkownika
on - 2015-01-19 14:10:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bremen szczurownia a nie mieszkania kible zasrane nikt tu nie sprząta masakra i nieorozumienie kuchnia 1 na 30 osób katastrofa i w dodatku syf w pokojach
zdjecie uzytkownika
ta - 2015-01-19 14:13:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie okna na gwozdzie zamykane jak w oborze a w taoletach i w łazienkach zabite płytą wiórową brak luster w łazience jednej na 30 osób i ciemno jak w ..... bo żarówki powykręcane
zdjecie uzytkownika
były - 2015-01-20 13:57:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak jak ktoś napisał wyżej pieniądze w tej firmie się skończyły w niemczech jak 6500 zarobisz to maximum i to przy 200 godzinach a mieszkania tak jak wyżej napisane dyr kila i mogiła ja jak byłem w bremen to akurat był nalot szczurów na ten BUDYNEK w którym się tam mieszka.Aha no jest tam jeden pan taki który już na emeryturze być _powinien pan T A D E U S Z co życie wszystkim utrudnia i czuje się tam jak KRÓL
zdjecie uzytkownika
der - 2015-01-20 15:55:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
brać się do pracy i szukać nowej ja polecam strone rekrutacyjnarewolucja.pl otrzymasz tam po rejestracji dużo ofert pracy ;)
zdjecie uzytkownika
były - 2015-01-26 18:22:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
6500 chyba zartujesz takiej kasy sie tam nie zarabia 6000 na maxa
zdjecie uzytkownika
jadwin - 2015-01-31 00:40:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no kurcze, dla mnie nawet zarabianie 6 koła to jest spora kasa, ba, a nawet bardzo spora, nigdy tyle jeszcze nie zarabiałem... tylko pewnie jak tak super płacą to ciężko do nich się dobić, no nie? bo pewnie kandydaci walą drzwiami i oknami do Muehlhan Steel Services? Płacą terminowo, dobrze rozumiem?
zdjecie uzytkownika
do jadwina - 2015-01-31 15:20:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dla mnie jetes jelopa straszna
zdjecie uzytkownika
ON - 2015-02-01 18:29:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DO JADWIN TY Z BIEDRONKI CHYBA SIE ZERWAŁEŚ ILE OBECNIE ZARABIASZ PRACA W STOCZNI ZA GRANICĄ ZA 6000 KOŁA TO ŚMIECH NA SALI A TY DALEJ W TE BIEDRZE PRACUJ CHOCIAŻ ZA NIEDŁUGO TO TYLKO TAKICH LUDZI MUEHLHAN BEDZIE MIAŁKIEDYŚ BYŁA TAKA KNAJPA W SZCZECINIE KOTWICA SIE NAZYWAŁA I PODJEZDZALI TAM BUSEM I BRALI PO PIJAKU NASTEPNEGO DNIA BUDZIŁ SIE U NICH NA KONTRAKCIE NA KACU DZIŚ JUŻ TEJ KNAJPY NIE MA I O LUDZI WYKSZTAŁCONYCH W TYM FACHU CIEŻKO TYM BARDZIEJ ŻE ZA TAKIE PIENIĄDZE
zdjecie uzytkownika
badyl - 2015-02-14 18:18:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ON - 2015-02-01 18:29:13]:
no tak a wtedy jak brali ich po pijaku to łatwo było o wykształconych w tym kierunku... już od dawna ta branża jest niszowa i niewiele osób kształci się do niej. Co do zarobków to chyba lepiej dostawać te 6 tysięcy za granicą niż siedzieć tu na miejscu i nie mieć szans żeby zarobić cokolwiek, bo zatrudnienia tutaj u nas brak...
zdjecie uzytkownika
kapol - 2015-02-28 22:33:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No no, widzę ciekawie tu piszecie... jakie trzeba mieć doświadczenie, żeby w ogóle myśleć o robocie w Muehlhan Steel? coś konkretnego ? jakiś zawód? bo widzę że tutaj znacie się narzeczy, bo mówicie całkiem mądrze, to moze dowiem się czegoś co będę mógł u siebie na spokojnie wykorzystać i może a nóż się dostanę
zdjecie uzytkownika
Maronek - 2015-03-27 19:56:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niespecjalnie rozumiem... Jeżeli ktoś ma skłonności alkoholowe a nie posiada zbyt wielkiego doświadczenia to w Szczecinie w Muehlhan raczej nie powinien znaleźć zatrudnienia. Chyba że jest tak, że zdecydowana większość specjalistów opuściła granice naszego kraju i woli pracować na zagranicznych kontraktach.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Muehlhan Steel Services Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Muehlhan Steel Services Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie