Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Muehlhan Steel Services Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Muehlhan Steel Services Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Były - 2014-07-17 19:31:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tego nie można nazwać pracą.... To [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nikomu tego nie życzę.
zdjecie uzytkownika
ev - 2014-09-25 11:37:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kolego zdaj sobie sprawe, ze sa osoby, ktore maja czasami noz na gardle i praca w muehlhan to dla nich jedyne sensowne rozwiazanie. Oczywiscie jezeli warunki nie sprzyjaja pracy tam to predzej czy pozniej ludzie beda rezygnowali. Chociaz w firmie powinni zadbac o kazdego pracownika, ktory przynosi im realny dochod.
zdjecie uzytkownika
Cedric - 2014-11-30 16:10:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nóż na gardle, powaznie? Gdybym ja nie był zadowolony z pracy, czy miał złe warunki to bym po prostu odszedł. chyba jednak coś Was trzyma w Muehlhan Steel Services, skoro nadal pracujecie. Może atmosfera jest taka sobie, ale zarobki sa w stanie dobrze wynagrodzic trudy pracy? Ewentualnie jest na odwrót?
zdjecie uzytkownika
on - 2015-01-19 14:10:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bremen szczurownia a nie mieszkania kible zasrane nikt tu nie sprząta masakra i nieorozumienie kuchnia 1 na 30 osób katastrofa i w dodatku syf w pokojach
zdjecie uzytkownika
ta - 2015-01-19 14:13:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie okna na gwozdzie zamykane jak w oborze a w taoletach i w łazienkach zabite płytą wiórową brak luster w łazience jednej na 30 osób i ciemno jak w ..... bo żarówki powykręcane
zdjecie uzytkownika
były - 2015-01-20 13:57:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak jak ktoś napisał wyżej pieniądze w tej firmie się skończyły w niemczech jak 6500 zarobisz to maximum i to przy 200 godzinach a mieszkania tak jak wyżej napisane dyr kila i mogiła ja jak byłem w bremen to akurat był nalot szczurów na ten BUDYNEK w którym się tam mieszka.Aha no jest tam jeden pan taki który już na emeryturze być _powinien pan T A D E U S Z co życie wszystkim utrudnia i czuje się tam jak KRÓL
zdjecie uzytkownika
der - 2015-01-20 15:55:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
brać się do pracy i szukać nowej ja polecam strone rekrutacyjnarewolucja.pl otrzymasz tam po rejestracji dużo ofert pracy ;)
zdjecie uzytkownika
były - 2015-01-26 18:22:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
6500 chyba zartujesz takiej kasy sie tam nie zarabia 6000 na maxa
zdjecie uzytkownika
jadwin - 2015-01-31 00:40:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no kurcze, dla mnie nawet zarabianie 6 koła to jest spora kasa, ba, a nawet bardzo spora, nigdy tyle jeszcze nie zarabiałem... tylko pewnie jak tak super płacą to ciężko do nich się dobić, no nie? bo pewnie kandydaci walą drzwiami i oknami do Muehlhan Steel Services? Płacą terminowo, dobrze rozumiem?
zdjecie uzytkownika
do jadwina - 2015-01-31 15:20:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dla mnie jetes jelopa straszna
zdjecie uzytkownika
ON - 2015-02-01 18:29:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DO JADWIN TY Z BIEDRONKI CHYBA SIE ZERWAŁEŚ ILE OBECNIE ZARABIASZ PRACA W STOCZNI ZA GRANICĄ ZA 6000 KOŁA TO ŚMIECH NA SALI A TY DALEJ W TE BIEDRZE PRACUJ CHOCIAŻ ZA NIEDŁUGO TO TYLKO TAKICH LUDZI MUEHLHAN BEDZIE MIAŁKIEDYŚ BYŁA TAKA KNAJPA W SZCZECINIE KOTWICA SIE NAZYWAŁA I PODJEZDZALI TAM BUSEM I BRALI PO PIJAKU NASTEPNEGO DNIA BUDZIŁ SIE U NICH NA KONTRAKCIE NA KACU DZIŚ JUŻ TEJ KNAJPY NIE MA I O LUDZI WYKSZTAŁCONYCH W TYM FACHU CIEŻKO TYM BARDZIEJ ŻE ZA TAKIE PIENIĄDZE
zdjecie uzytkownika
badyl - 2015-02-14 18:18:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ON - 2015-02-01 18:29:13]:
no tak a wtedy jak brali ich po pijaku to łatwo było o wykształconych w tym kierunku... już od dawna ta branża jest niszowa i niewiele osób kształci się do niej. Co do zarobków to chyba lepiej dostawać te 6 tysięcy za granicą niż siedzieć tu na miejscu i nie mieć szans żeby zarobić cokolwiek, bo zatrudnienia tutaj u nas brak...
zdjecie uzytkownika
kapol - 2015-02-28 22:33:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No no, widzę ciekawie tu piszecie... jakie trzeba mieć doświadczenie, żeby w ogóle myśleć o robocie w Muehlhan Steel? coś konkretnego ? jakiś zawód? bo widzę że tutaj znacie się narzeczy, bo mówicie całkiem mądrze, to moze dowiem się czegoś co będę mógł u siebie na spokojnie wykorzystać i może a nóż się dostanę
zdjecie uzytkownika
Maronek - 2015-03-27 19:56:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niespecjalnie rozumiem... Jeżeli ktoś ma skłonności alkoholowe a nie posiada zbyt wielkiego doświadczenia to w Szczecinie w Muehlhan raczej nie powinien znaleźć zatrudnienia. Chyba że jest tak, że zdecydowana większość specjalistów opuściła granice naszego kraju i woli pracować na zagranicznych kontraktach.
zdjecie uzytkownika
on - 2015-04-12 20:16:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawie to jest na kontraktach z muehlhana zajebiste hotele zwłaszcza ten w bremen.......
zdjecie uzytkownika
były - 2015-05-05 19:48:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Bremen nie tak źle ale Flensburg porażka zjechałem z pracy bo chciałem podwyżkę głupią "ZŁ" to nie jest wiele jak na taką firmę ale kierownik stwierdził ze nie stać go na taką.Można pracować w szybkim tępie ale to co sie tutaj dzieje to ludzkie pojecie przechodzi czysty wyzysk ludzki i co dzień jakieś głupie insynuacje ze za malo ze pojedziesz do polski na Bronowicką bo tam sie nadajeszn.A on sam sie do niczego nie nadaje.Więc odradzam prace u kierownika B.A.D.U.R.Y NORMALNY POJEB
zdjecie uzytkownika
Swuj - 2015-06-17 15:31:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pomidor to mały zakomplekśiony burak
zdjecie uzytkownika
Pan - 2015-06-17 16:41:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z opinią co do pomidora Baranowski Jarek to laser ciągle siedzi w telefonie morze szuka chłopca powodzenia ludzi traktuje z góry bo jego ego jest większe od tego konusa mordę wydziera bo chce żeby go słyszeli jak go nie widzą nadaje się do świń paśAnia a nie do pracy z ludźmi jest majster tylko dzięki bratu kierownikowi i jego sk szydełku ciała stocznia z niego się śmieje jak wydzi era mordę i robi się czerwony jak burak panie pomidorze wszystko się kiedyś kończy i ty tez kiedyś nie robię się skończys
zdjecie uzytkownika
cinek - 2015-06-17 19:33:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cóż, muszą jakoś motywować do pracy, ale jak dla mnie straszenie zjazdem do Polski może wcale nie być dobrym rozwiązaniem, bo chyba jednak człowiek pracuje wydajniej będąc spokojnym o swoją posadę. Niemniej jednak to chyba nic na dłuższą metę, można wyjechać, by dorobić i tyle jak dla mnie, nikt tu po 20 lat pracować nie będzie.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-06-22 09:44:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
Domino - 2015-06-22 09:45:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem czy krzyki i poniżenie pracowników oraz straszenie to dobra motywacja do pracy jak ktoś nie potrafi porozumiewać się z ludźmi to pewnie nie nadaje się do kierowania załoga
zdjecie uzytkownika
Praca 2 lata remontowa - 2015-06-23 15:36:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie czemu się dziwić że jarek baran jest taki mocny w gębie ma poparcie w bracie kierownik który robi karierę u kozła bo mu donosi i buty szyję swojemu przełożonemu barany to kwiaty ktrzy swoje nie kompetencje i nierubóstwo próbują donosicielem nadrobić panie kozioł dał pan zgoda aby pan kierownik baranowski przez tydzień w zimie kazał rozbijać palety zbierane po stocni na opał dla niego do domu gdzie są te oszczędności o którym tyle musi się w firmie i 2 ludzi 4 dni malują w bazę Alicia aby kierownik baranowski mógł jeść za darmo jak ludzie mają pracować jak widzą wały tych kwiatów
zdjecie uzytkownika
heniek - 2015-07-15 20:38:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A tylko takie nowinki wiecie o waszych szefach? to bardzo mało, bo firmowymi samochodami i za firmowe pieniądze wożą całe swoje rodziny.
zdjecie uzytkownika
prawda - 2015-07-21 10:59:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ta firma jest co raz gorsza,ciągle narzekają że nie maja ludzi do pracy a jak mają podnieść złotówkę to zaczynają tą męcząca gadkę o kryzysie,sami się zapędzą w kozi róg chyba że w końcu ktoś tam przejrzy na oczy,Panie Jarzewicz 5-6 tyś za miesiąc pracy za granicą to upokorzenie i to jest przemysł ciężki a tam są pieniądzę,teraz jest minimalna 8,5 euro to byle sprzątaczka zarobi prawie tyle co pańscy spawacze i monterzy,szczerze odradzam zatrudniać się w tej firmie,a tu podam taki przykład że spawaczę palą od 2,5 do 3 rolek drutu i to paczki po 16 kg,więc jak ktoś ma o tym pojęcie to niech sobie wyobrazi i to jest w okresie 8 godzin a i tak przełożony nie jest zadowolony z tego,szukajcie lepszej firmy,ja już znalazłem pozdrowienia
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-21 11:22:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2015-07-21 11:23:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mam propozycję,może ktoś zna namiary tel e-mail itd itd to by tu napisał na forum jest wielu oszukanych przez ta firmę i może zaczniemy w końcu działać bo dlaczego mają dalej oszukiwać ludzi w imię swoich potężnych zysków,proszę o jakieś namiary najlepiej do urzędu niemieckiego odpowiednik naszej inspekcji pracy,myślę że nie jedna osoba złoży skargę,może to w jakimś stopniu ograniczy politykę wyzysku stosowaną przez tą firmę,do tego socjal dopłaty do nadgodzin z jakieś dziwnej stawki zaszeregowania ,jakies aneksy miesięczne,oczywiście mobing,itd itd.Niemiecki urzędnik pewnie by się tym zainteresował pozdrawiam wszystkich oszukanych
zdjecie uzytkownika
kacyk - 2015-08-23 01:57:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba się chyba do tego przyzwyczaić, bo nie widzę perspektyw na to aby atmosfera miała się tutaj w jakiś sposób poprawić. Przyznam szczerze chciałbym aby coś się ruszyło, ale z tego co widzę nie ma na to najmniejszych szans. Nie wiem czy braliście udział w jakiejś niedawnej rekrutacji i możecie powiedzieć co i jak tam wyglądało?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Muehlhan Steel Services Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Muehlhan Steel Services Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert