Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Muehlhan Steel Services Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Muehlhan Steel Services Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Były - 2014-07-17 19:31:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tego nie można nazwać pracą.... To [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nikomu tego nie życzę.
zdjecie uzytkownika
ev - 2014-09-25 11:37:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kolego zdaj sobie sprawe, ze sa osoby, ktore maja czasami noz na gardle i praca w muehlhan to dla nich jedyne sensowne rozwiazanie. Oczywiscie jezeli warunki nie sprzyjaja pracy tam to predzej czy pozniej ludzie beda rezygnowali. Chociaz w firmie powinni zadbac o kazdego pracownika, ktory przynosi im realny dochod.
zdjecie uzytkownika
Cedric - 2014-11-30 16:10:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nóż na gardle, powaznie? Gdybym ja nie był zadowolony z pracy, czy miał złe warunki to bym po prostu odszedł. chyba jednak coś Was trzyma w Muehlhan Steel Services, skoro nadal pracujecie. Może atmosfera jest taka sobie, ale zarobki sa w stanie dobrze wynagrodzic trudy pracy? Ewentualnie jest na odwrót?
zdjecie uzytkownika
on - 2015-01-19 14:10:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bremen szczurownia a nie mieszkania kible zasrane nikt tu nie sprząta masakra i nieorozumienie kuchnia 1 na 30 osób katastrofa i w dodatku syf w pokojach
zdjecie uzytkownika
ta - 2015-01-19 14:13:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie okna na gwozdzie zamykane jak w oborze a w taoletach i w łazienkach zabite płytą wiórową brak luster w łazience jednej na 30 osób i ciemno jak w ..... bo żarówki powykręcane
zdjecie uzytkownika
były - 2015-01-20 13:57:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak jak ktoś napisał wyżej pieniądze w tej firmie się skończyły w niemczech jak 6500 zarobisz to maximum i to przy 200 godzinach a mieszkania tak jak wyżej napisane dyr kila i mogiła ja jak byłem w bremen to akurat był nalot szczurów na ten BUDYNEK w którym się tam mieszka.Aha no jest tam jeden pan taki który już na emeryturze być _powinien pan T A D E U S Z co życie wszystkim utrudnia i czuje się tam jak KRÓL
zdjecie uzytkownika
der - 2015-01-20 15:55:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
brać się do pracy i szukać nowej ja polecam strone rekrutacyjnarewolucja.pl otrzymasz tam po rejestracji dużo ofert pracy ;)
zdjecie uzytkownika
były - 2015-01-26 18:22:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
6500 chyba zartujesz takiej kasy sie tam nie zarabia 6000 na maxa
zdjecie uzytkownika
jadwin - 2015-01-31 00:40:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no kurcze, dla mnie nawet zarabianie 6 koła to jest spora kasa, ba, a nawet bardzo spora, nigdy tyle jeszcze nie zarabiałem... tylko pewnie jak tak super płacą to ciężko do nich się dobić, no nie? bo pewnie kandydaci walą drzwiami i oknami do Muehlhan Steel Services? Płacą terminowo, dobrze rozumiem?
zdjecie uzytkownika
do jadwina - 2015-01-31 15:20:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dla mnie jetes jelopa straszna
zdjecie uzytkownika
ON - 2015-02-01 18:29:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DO JADWIN TY Z BIEDRONKI CHYBA SIE ZERWAŁEŚ ILE OBECNIE ZARABIASZ PRACA W STOCZNI ZA GRANICĄ ZA 6000 KOŁA TO ŚMIECH NA SALI A TY DALEJ W TE BIEDRZE PRACUJ CHOCIAŻ ZA NIEDŁUGO TO TYLKO TAKICH LUDZI MUEHLHAN BEDZIE MIAŁKIEDYŚ BYŁA TAKA KNAJPA W SZCZECINIE KOTWICA SIE NAZYWAŁA I PODJEZDZALI TAM BUSEM I BRALI PO PIJAKU NASTEPNEGO DNIA BUDZIŁ SIE U NICH NA KONTRAKCIE NA KACU DZIŚ JUŻ TEJ KNAJPY NIE MA I O LUDZI WYKSZTAŁCONYCH W TYM FACHU CIEŻKO TYM BARDZIEJ ŻE ZA TAKIE PIENIĄDZE
zdjecie uzytkownika
badyl - 2015-02-14 18:18:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ON - 2015-02-01 18:29:13]:
no tak a wtedy jak brali ich po pijaku to łatwo było o wykształconych w tym kierunku... już od dawna ta branża jest niszowa i niewiele osób kształci się do niej. Co do zarobków to chyba lepiej dostawać te 6 tysięcy za granicą niż siedzieć tu na miejscu i nie mieć szans żeby zarobić cokolwiek, bo zatrudnienia tutaj u nas brak...
zdjecie uzytkownika
kapol - 2015-02-28 22:33:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No no, widzę ciekawie tu piszecie... jakie trzeba mieć doświadczenie, żeby w ogóle myśleć o robocie w Muehlhan Steel? coś konkretnego ? jakiś zawód? bo widzę że tutaj znacie się narzeczy, bo mówicie całkiem mądrze, to moze dowiem się czegoś co będę mógł u siebie na spokojnie wykorzystać i może a nóż się dostanę
zdjecie uzytkownika
Maronek - 2015-03-27 19:56:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Niespecjalnie rozumiem... Jeżeli ktoś ma skłonności alkoholowe a nie posiada zbyt wielkiego doświadczenia to w Szczecinie w Muehlhan raczej nie powinien znaleźć zatrudnienia. Chyba że jest tak, że zdecydowana większość specjalistów opuściła granice naszego kraju i woli pracować na zagranicznych kontraktach.
zdjecie uzytkownika
on - 2015-04-12 20:16:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ciekawie to jest na kontraktach z muehlhana zajebiste hotele zwłaszcza ten w bremen.......
zdjecie uzytkownika
były - 2015-05-05 19:48:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam Bremen nie tak źle ale Flensburg porażka zjechałem z pracy bo chciałem podwyżkę głupią "ZŁ" to nie jest wiele jak na taką firmę ale kierownik stwierdził ze nie stać go na taką.Można pracować w szybkim tępie ale to co sie tutaj dzieje to ludzkie pojecie przechodzi czysty wyzysk ludzki i co dzień jakieś głupie insynuacje ze za malo ze pojedziesz do polski na Bronowicką bo tam sie nadajeszn.A on sam sie do niczego nie nadaje.Więc odradzam prace u kierownika B.A.D.U.R.Y NORMALNY POJEB
zdjecie uzytkownika
Swuj - 2015-06-17 15:31:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pomidor to mały zakomplekśiony burak
zdjecie uzytkownika
Pan - 2015-06-17 16:41:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgadzam się z opinią co do pomidora Baranowski Jarek to laser ciągle siedzi w telefonie morze szuka chłopca powodzenia ludzi traktuje z góry bo jego ego jest większe od tego konusa mordę wydziera bo chce żeby go słyszeli jak go nie widzą nadaje się do świń paśAnia a nie do pracy z ludźmi jest majster tylko dzięki bratu kierownikowi i jego sk szydełku ciała stocznia z niego się śmieje jak wydzi era mordę i robi się czerwony jak burak panie pomidorze wszystko się kiedyś kończy i ty tez kiedyś nie robię się skończys
zdjecie uzytkownika
cinek - 2015-06-17 19:33:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cóż, muszą jakoś motywować do pracy, ale jak dla mnie straszenie zjazdem do Polski może wcale nie być dobrym rozwiązaniem, bo chyba jednak człowiek pracuje wydajniej będąc spokojnym o swoją posadę. Niemniej jednak to chyba nic na dłuższą metę, można wyjechać, by dorobić i tyle jak dla mnie, nikt tu po 20 lat pracować nie będzie.
zdjecie uzytkownika
Domino - 2015-06-22 09:45:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie wiem czy krzyki i poniżenie pracowników oraz straszenie to dobra motywacja do pracy jak ktoś nie potrafi porozumiewać się z ludźmi to pewnie nie nadaje się do kierowania załoga
zdjecie uzytkownika
Praca 2 lata remontowa - 2015-06-23 15:36:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie czemu się dziwić że jarek baran jest taki mocny w gębie ma poparcie w bracie kierownik który robi karierę u kozła bo mu donosi i buty szyję swojemu przełożonemu barany to kwiaty ktrzy swoje nie kompetencje i nierubóstwo próbują donosicielem nadrobić panie kozioł dał pan zgoda aby pan kierownik baranowski przez tydzień w zimie kazał rozbijać palety zbierane po stocni na opał dla niego do domu gdzie są te oszczędności o którym tyle musi się w firmie i 2 ludzi 4 dni malują w bazę Alicia aby kierownik baranowski mógł jeść za darmo jak ludzie mają pracować jak widzą wały tych kwiatów
zdjecie uzytkownika
heniek - 2015-07-15 20:38:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A tylko takie nowinki wiecie o waszych szefach? to bardzo mało, bo firmowymi samochodami i za firmowe pieniądze wożą całe swoje rodziny.
zdjecie uzytkownika
prawda - 2015-07-21 10:59:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ta firma jest co raz gorsza,ciągle narzekają że nie maja ludzi do pracy a jak mają podnieść złotówkę to zaczynają tą męcząca gadkę o kryzysie,sami się zapędzą w kozi róg chyba że w końcu ktoś tam przejrzy na oczy,Panie Jarzewicz 5-6 tyś za miesiąc pracy za granicą to upokorzenie i to jest przemysł ciężki a tam są pieniądzę,teraz jest minimalna 8,5 euro to byle sprzątaczka zarobi prawie tyle co pańscy spawacze i monterzy,szczerze odradzam zatrudniać się w tej firmie,a tu podam taki przykład że spawaczę palą od 2,5 do 3 rolek drutu i to paczki po 16 kg,więc jak ktoś ma o tym pojęcie to niech sobie wyobrazi i to jest w okresie 8 godzin a i tak przełożony nie jest zadowolony z tego,szukajcie lepszej firmy,ja już znalazłem pozdrowienia
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2015-07-21 11:23:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
mam propozycję,może ktoś zna namiary tel e-mail itd itd to by tu napisał na forum jest wielu oszukanych przez ta firmę i może zaczniemy w końcu działać bo dlaczego mają dalej oszukiwać ludzi w imię swoich potężnych zysków,proszę o jakieś namiary najlepiej do urzędu niemieckiego odpowiednik naszej inspekcji pracy,myślę że nie jedna osoba złoży skargę,może to w jakimś stopniu ograniczy politykę wyzysku stosowaną przez tą firmę,do tego socjal dopłaty do nadgodzin z jakieś dziwnej stawki zaszeregowania ,jakies aneksy miesięczne,oczywiście mobing,itd itd.Niemiecki urzędnik pewnie by się tym zainteresował pozdrawiam wszystkich oszukanych
zdjecie uzytkownika
kacyk - 2015-08-23 01:57:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Trzeba się chyba do tego przyzwyczaić, bo nie widzę perspektyw na to aby atmosfera miała się tutaj w jakiś sposób poprawić. Przyznam szczerze chciałbym aby coś się ruszyło, ale z tego co widzę nie ma na to najmniejszych szans. Nie wiem czy braliście udział w jakiejś niedawnej rekrutacji i możecie powiedzieć co i jak tam wyglądało?
zdjecie uzytkownika
Epa - 2015-10-14 18:22:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma skończyła pracę na Hullkonie w Szczecinie, pracownicy nie spłaceni siedzą w domach (jestem jednym z nich). Na moje pytanie odnośnie wypłaty usłyszałem, że może dostanę do końca roku i najwyżej 60%. Taka sytuacja.
zdjecie uzytkownika
igrek - 2015-10-14 22:22:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ktoś potwierdzić to co napisał Epa, bo jeśli faktycznie sytuacja jest prawdziwa, to powinno być więcej takich osób. Zdziwiło mnie to bardzo, bo niby dlaczego mają wypłacić 60%, czy mają jakieś problemy finansowe, czy coś w tym stylu, chyba wcześniej wszystkie wypłaty od Muehlhan Steel Services były na czas.
zdjecie uzytkownika
gdansk - 2015-10-23 21:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jadwin - 2015-01-31 00:40:20]:
6tys to ja mam w polsce baranie,za takie pieniadze to wstyd wyjechac osle
zdjecie uzytkownika
monter - 2015-10-25 09:11:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie, co to za glupoty, jakie 60%? wszystkie wynagrodzenia sa normalnie wypalcane, zawsze 10ego, albo wczesniej! ktos was tu niezle laduje bzdurami, a wy lykacie jak jakies leszcze!gdansk i szczecin normalnie placa, nigdy nie bylo zaleglosci, a jakis epa wypisuje bzdury, hehe...
zdjecie uzytkownika
Kont - 2015-12-08 15:12:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też słyszałem to co mówi @monter że normalnie płacą za wykonaną prace tyle ile było obiecane, więc tym bardziej dziwią mnie jakieś opinie niezgodne z prawdą, no chyba że macie inne plotki, ale branża jaka jest każdy widzi
zdjecie uzytkownika
belmondo - 2016-01-22 13:25:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kosmos to rytm - 2014-07-11 10:00:53]:
to prawda
zdjecie uzytkownika
karol - 2016-01-23 11:47:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda i ja nie raz o tym słyszałem @belmondo. Muehlhan raczej nie ma problemu z wypłacaniem należności, tym bardziej nie mają opóźnień, a ludzie są zadowoleni.
zdjecie uzytkownika
były - 2016-01-26 20:33:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie prawda to firma płaci zawsze na czas ale maja problemy z podniesieniem stawek,po prostu za mało płacą i dlatego podziękowałem im za współpracę.Dużo dobrych ludzi już odeszło a pracują starsi,średnia wieku szybko rośnie a firma nic z tym nie robi,bo prawda jest taka że 6 tyś za granicą to śmiech,a to jest stocznia a nie pakowanie i zbieranie truskawek,więc jak ktoś ma możliwość to niech szuka coś lepszego.A dodam że jeżeli chodzi o firmy z tej branży,to muhlhaen jest na szarym końcu i ciągle się bronią że płacą na czas itd itd,ale dużo firm płaci już na czas i dbają o swojego pracownika,a dodam jeszcze że ta firma praktykuje płace w złotówkach co było dla mnie wielkim zdziwieniem,a ZUS i inne składki odprowadzają w kraju i nie od kwoty zarobku tylko o wiele zaniżone,co skutkuje tym że na papierku więcej zarabiasz a nie daj Bóg wylądujesz na zwolnieniu to nie zarobisz na opłaty i w dłuższej perspektywie to są peniążki na nasze emerytury i renty.Firma o tym nie mówi jak zatrudnia ale tak własnie działają i to jest niby wszystko ok.Pracujesz w Niemczech a wypłata w złotówkach,moze jakiś mądry wytłumaczy to,bo nie wiem czy to normalne,pozdrowienia
zdjecie uzytkownika
pracowałem - 2016-02-04 19:24:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak to prawda że ta firma płaci w złotówkach i świadczenia w kraju,więc jesteś w Niemczech i latka uciekają a pracujesz na na emeryturkę krajową,pisze ,,emeryturkę" bo nie płacą od zarobków tylko od jakieś zaniżonej stawki,straciłem tam lat chociaż przyznam że płacą na czas,ale rzeczywiście jak tu pisza inni 6-6,5 tyś i to muszą być nadgodziny.Tam gdze ludzie mieszkają to ma też wiele do życzenia,warunki bardzo kiepskie.Firma nie płaci nic dodatkowo oprócz premii,a ciągle się chwalą jaka to dobra firma,powiem tak już jakiś czas nie pracuje tam ale mam kontakt z kolegami i jest co raz gorzej,zatrudniaja nowych jakiś pijaków i ćpunów i mają na godzine tyle samo co starsi albo i więcej i gówno robią,a staruchy ciągna całą produkcje,a firma udaje że tego nie widzi i ciągle gadaja o kryzysie,powiem tak pracuje teraz na warunkach niemieckich i zarabiam na emeryture niemiecka,lata uciekaja na wyjazdach ale wiem za co a w muhlhanie uciekł czas i nic z tego nie miałem,wiec ludzie nie bójcie się i szukajcie innej pracy najlepiej na warunkach niemieckich.Muhlhan po prostu was wykorzystuje i ostro robi w balona,a zarabiaja krocie na was.Wiec zyczę powodzenia i się zastanówcie ja odradzam tą firmę,pozdrowienia
zdjecie uzytkownika
pracowałem - 2016-02-04 19:32:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przepraszam korekta do ostatniego wpisu miało byc że nie płacą nic wiecej oprócz wypłaty (zero premii,wczasów pod gruszą,wyprawek za lata pracy,żadnych bonów,dosłownie nic) a jest jakas smieszna paczka,osobiscie nie widziałem ale słyszałem że szajs za około 100 i tak firma dziękuje pracowniką za cały rok pracy hehe.
zdjecie uzytkownika
nie podam - 2016-02-23 20:12:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma śmieć szodka czasu i zdrowia na debilii Bremen i Flensburg propozycja pałacy na poziomie minimalnym a praca ciężka dziwne ze w ogóle ktoś tam jeszcze pracuje za te stawki. żenada w takich warunkach powinno się zarabic kase a nie zasiłek z PCK lub MOPS
zdjecie uzytkownika
arson - 2016-03-02 19:53:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozumiem, że zdażają sie pozlizgi kilku dniowe np. z wypłatami bo czasami coś zawodzi, ale jezeli macie umowy o prace to nie musiscie sie o inne rzeczy matriwic, bo pracodawca wywiazuje sie z obowiazków.
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-03-15 12:45:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nie podam - 2016-02-23 20:12:22]:
a ile chciałbyś zarabiać ? może 3-4 tys euro. Tyle matole to zarabia inżynier.
Wam już się wszystkim w głowach pomieszało, nie liczycie tego że macie mieszkania , dojazd, ubezpieczenie i wyżywienie.Niemiec musi za to sam płacić
zdjecie uzytkownika
Haba - 2016-03-20 11:07:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2016-03-15 12:45:02]:
Nie płacą diet a powinni i wyżywienie na własną rękę więc przestań kłamać. I teraz policz sobie ile godzin musisz tam zapieprzać żeby zarobić 1.3 - 1.5 tyś euro... No policz matole. Poczytaj o warunkach mieszkalnych zapewnianych przez firmę.
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2016-04-09 16:57:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Reasumując opłaca się z nimi wyjeżdżać i chyba zarobki są ok
zdjecie uzytkownika
Haba - 2016-04-13 13:02:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tomek - 2016-04-09 16:57:17]:
Reasumując nie opłaca się, zarobki niskie na miejscu, za granicą najniższe z możliwych.
zdjecie uzytkownika
prawyj - 2016-04-19 15:02:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Cześć panowie! Ile może dostać prowadzący monter na godzinę za granicą w tej firmie. Czy jest możliwość zatrudnić się od zaraz. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Robol - 2016-04-21 11:02:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ta firma nie szanuje pracowników, tych którzy pracują już kilka lat są dobrymi fachowcami mają gdzieś.Wszystko jest na ostatnią chwilę,płacą też marnie jak na taką ciężka pracę. A najlepiej mają Ci którzy są całym sercem "oddani" swojemu kierownikowi ,choć niczego sobą nie reprezentuja to jeszcze zatruwają życie innym.
zdjecie uzytkownika
Robol - 2016-04-21 11:08:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nie podam - 2016-02-23 20:12:22]:
Kiedyś były paczki dla dzieci, ktoś kupił" kule hule"dla dzieci które raczkujacych wszystkim dzieciom do 3 lat- co za pomysłowość i marnotrawstwo pieniędzy.
zdjecie uzytkownika
Robol - 2016-04-21 11:11:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nie podam - 2016-02-23 20:12:22]:
Kiedyś były paczki dla dzieci, ktoś kupił" kule hule"dla dzieci które raczkujacych wszystkim dzieciom do 3 lat- co za pomysłowość i marnotrawstwo pieniędzy.
zdjecie uzytkownika
prawda - 2016-04-24 22:26:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Haba - 2016-03-20 11:07:48]:
Ty inżynierku?!1300 euro to jest duże według Ciebie za taką pracę?a waruneki?mieszkałeś?może jesteś jakimś majsterkiem albo kierownikiem i nie mieszkasz w obsranym pseudo-hotelu z grzybem na pokoju i 16 stopni w zimę,więc nie wypowiadaj się na tym forum bo musisz tego przeżywać!Masz całkiem dobrą kasę z tego co wiem i ludzkie warunki socjalne i masz ,,rozkaz" gnębić i ścigaj roboli.To jest prawdziwa twarz każdego majstra i kierownika w tej firmie,wierzę że kiedyś za to się wam oberwie.Firma jest do dupy i nie szanuje ludzi,płaci marnie i nie widać opcji poprawy oraz rozwoju,pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
szczeraprawda - 2016-04-24 22:29:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Haba - 2016-03-20 11:07:48]:
Ty inżynierku?!1300 euro to jest duże według Ciebie za taką pracę?a waruneki?mieszkałeś?może jesteś jakimś majsterkiem albo kierownikiem i nie mieszkasz w obsranym pseudo-hotelu z grzybem na pokoju i 16 stopni w zimę,więc nie wypowiadaj się na tym forum bo musisz tego przeżywać!Masz całkiem dobrą kasę z tego co wiem i ludzkie warunki socjalne i masz ,,rozkaz" gnębić i ścigaj roboli.To jest prawdziwa twarz każdego majstra i kierownika w tej firmie,wierzę że kiedyś za to się wam oberwie.Firma jest do dupy i nie szanuje ludzi,płaci marnie i nie widać opcji poprawy oraz rozwoju,pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
badyl - 2016-05-10 17:28:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szczeraprawda - 2016-04-24 22:29:58]:
Z tego co słyszałem to pracować tu można na naprawdę fajnych warunkach zwłaszcza jeśli chodzi o te kwestie najbardziej sporne , czyli kwestie finansowe oczywiście. Niemniej @szczeraprawda taka kasa o jakiej piszesz nie powala
zdjecie uzytkownika
prawyj - 2016-05-13 18:55:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie jeżeli tak źle w tej firmie, dla czego tak trudno dostać kontrakt do Niemiec czyli do Francji. Nie potrzebują monterów. Z tego wynika, że dobrze płacą.
zdjecie uzytkownika
on - 2016-05-17 16:39:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bo na chwile obecną brak pracy

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Muehlhan Steel Services Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Muehlhan Steel Services Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert