Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Muehlhan Steel Services Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Muehlhan Steel Services Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
bodzio - 2010-10-16 09:41:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MOŻE I DBA,ALE TYLKO O PRACOWNIKÓW BIUROWYCH.
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2011-01-03 19:11:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam , a nawet podam nazwisko , [usunięte przez moderatora]i i jego pociotki , kuzyni , pracowałem dwa miesiące we Francji , nie dość że przez pierwszy miesiąc uczyłem pomocnika zawodu montera , bo nawet "klina" nie umiał porządnie wbić , przez kolejny uczyłem go rysunku technicznego . Porażka , ale jak to się mówi , ma się plecy .... nie przedłużyli umowy bo z Hamburga właśnie "pociotki" [usunięte przez moderatora] się wkręcili ...... Kierownik [usunięte przez moderatora] , oszust i krętacz .
Jak się załapiecie to na dwa miesiące , nie dłużej , płacą na czas , socjal może być , mimo że kręcili z jedzeniem .
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-24 22:14:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O tej firmie powiem w ten sposób...jak głęboko komuś wejdziesz od strony zakrystii,to tak długo popracujesz...taka jest prawda.A we Francji popracowałem niecałe pół roku,bo nie którym to się w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z nudów....zwłaszcza jednemu [usunięte przez moderatora],co tak uwielbia jeść jogurciki w trakcie pracy....cóż nie ważne kto,choć chciał pokazać mi jaki jest ważniutki,zgasiłem go wyrywając słowa z gardła...ponoć [usunięte przez moderatora] rzucał biedaczek....
zdjecie uzytkownika
załoga - 2012-09-13 14:05:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to była kiedys dobra firma,od 4 lat jak wymyslili kryzys to ucieli pracowmika stawki,płaca w złotych od 35-41 zeta na godzine brutto,warunki socjalne na 3- szukaja zawsze czegos taniego nie licza sie z opinia pracowników,płaca regularnie,problem z tym ze podstawy do emerytury nie sa wysokie,okaze sie ze jak dozyjemy wieku emerytalnego to sie obudzimi z ręką w nocniku,bi się okaże że będziesz miał ok 2 tyś dochodu.Problem w tym że nie płacą odpowiednik ZUS za granica i nie należą się z tego tytuły zadne profity,więc jeżeli ma ktoś lepszą ofertę z zagranicy na warunkach zagranicznych ,to nie polecam tej firmy,ostatnio dużo ludzi odchodzi i myślę ze to będzie się pogłebiało,firma nic nie robi w sprawie podwyżek,uważaam że w przemysle ciezkim za granicą to powinno być zawsze ok 10tyś netto,a tu jest od 5800-7000 tyś,to zależy od godzin te 7 to trzeba mieć z 230 godzin,więc nie wiem czy to taka wspaniała firma,zależy jak ktoś pracował z 1 tyś w kraju to rzeczywiście jest skok do przodu,ale jak się odliczy utrzymanie,dojazdy i zycie na dwa gary to okaże sie ze cieniutko zostaje,fakt kiedyś była to dobra firma i dobrze płaciła,obecny zarząd strasznie żałuje na podwyżki i napycha swoje kieszenie,ale to sie kiedyś skonczy,lepiej żeby się obudzili w porę,pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
były - 2012-09-23 21:31:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
właściwie to wszystko prawda,miałem kiedyś swój okres w tej firmie i w Niemczech i w Francji,właśnie o co chodzi tu z tymi stawkami w złotówkach?to dla mnie jakiś wałek i się tak już bujaja od jakiegoś czasu z tego co słyszałem,a stawki jak tu piszą do 41 zeta i to mały procent,składki płacone od jakieś zaniżonej podstawy,więc wszystko wyjdzie kiedyś w praniu,mobbing i strachy na każdym kroku,ale fakt płaca na czas ale 5,5-7 tyś to szału nie ma,a zwłaszcza jak się zyje na dwa gary,a do tego rozłąka i siedzisz bo 3 mieciące albo więcej bez zjazdu,a jak chcesz jechać bo coś pilnego,to zaraz strachy że zwolnią i inne teksty,też powinna jakaś instytucja się za to zabrać,albo urlopy,nie ma szans żeby sobie zaplanować bo robi to za pracownika firma,mniej pracy to na urlop,a jak masz na prawdę coś zaplanowanego to zapomnij,bo znowu stara gadka o zwolnieniach,albo tekst że jak chcesz to pojedziesz w jedną stronę.To tak po skrócie bo nazbierało by się tego więcej,kiedyś jak znajdę wiecej czasu to opiszę lepiej i z szczegółami personalnymi,teraz jestem w innej firmie i kraju i jestem szczęśliwy że odeszłem z tej firmy bo tam przyszłości nie widzę,brak szacunku dla pracownika i kasa cieniutka,więc jak chcesz zmarnować czas i trochę życia to się zatrudnij to sam zasmakujesz,ale jak masz inna opcje to nie marnuj czasu.Teraz zauważyłem ze takie 9-11 tyś to właściwie płacą wszędzie i nie ma co się dławić w tym mulhanie,pozdrowienia
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2012-11-07 16:02:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CHŁOPAKI UCIEKAJCIE Z TEJ FIRMY RĄBIĄ WAS NA KAŻDYM KROKU Z KASĄ Z ZUS Z DIETAMI I KRĘCĄ NA WSZYSTKIM CZYM SIĘ DA I NAPYCHAJĄ SOBIE KIESZENIE CAŁKOWICIE WAS OLEWAJA SZUKAJCIE NOWEGO PRACODAWCY I UCIEKAJCIE BO W TEJ FIRMIE KASY JUZ NIE BĘDZIE,SKONCZYŁY SIE JUŻ DAWNO DOBRE CZASY W TEJ FIRMIE I ZA SPRAWĄ TEGO ZARZADU NA PEWNO SIĘ NIE POPRAWI POZDRAWIAMY I ZALECAMY ZMIANE FIRMY
zdjecie uzytkownika
KLEMENS - 2013-03-01 19:17:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A MOŻE ZAMIAST OCZERNIAĆ WSZYSTKO I WSZYSTKICH WARTO WAIĄŹĆ SIĘ DO ROBOTY. NAJPIERW PROPONUJĘ POCZYTAĆ PRZEPISY. TRZEBA WIEDZIEŹ CO SIĘ KOMU ZARZUCA.PROPONUJĘ SIE PRZESZKOLIĆ ZAMIAST ROBIC Z SIEBIE [usunięte przez moderatora].
zdjecie uzytkownika
ostatni zyjacy stoczniowiec - 2013-03-26 10:39:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyzysk w imie prawa, skladki emerytalne płacone od stawki krajowej, nadgodziny placone od stawki krajowej przewaznie jest 14zl brutto. NIE ZAGRANICZNEJ!!!!
Więc co to zmienia że rąbią zgodnie z prawem [usunięte przez moderatora]!!!
Ta firma ma milionowe zyski i pełno w niej wazeliniarzy którzy zamiast pracować to zupki gotoują co niedziela dla kierownika, albo flaszki stawiają, a robić nie ma komu, żygam na tą firme, i lepiej odkładaj na emeryture bo dostaniesz jakieś 700 zł z takich składek [usunięte przez moderatora]!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-14 12:48:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ostatni zyjacy stoczniowiec czy w takim razie wiesz może jakie są miesięcznie zarobki w Muehlhan Steel Services w Szczecinie?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-22 11:49:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy jest jeszcze jakaś osoba która może wypowiedzieć się na temat firmy Muehlhan Steel Service sp.z.o.o?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-25 18:08:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co chcesz wiedzieć?
zdjecie uzytkownika
atmosphere - 2013-09-25 13:00:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja mógłbym zapytać np. o atmosferę w pracy między pracownikami i kierownictwem oraz powiedzmy o wypłacalność obecną
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-25 19:52:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w tej firmie kilka lat i pracę straciłem NIE przez brak doświadczenia albo chęci do pracy, tylko przez to, że nie poddałem się w zupełności woli kierownika[usunięte przez moderatora], którego nie można nazwać człowiekiem. To świnia i kat. Zakazuje wyjazdów do domu na weekendy, zastrasza, ubliża. Nawet w wyjątkowej sytuacji kiedy człowiek potrzebuje dzień wolnego musi się najpierw poniżyć przed "kierownikiem", a w rezultacie i tak go nie dostanie... Wiadomo, że u kierownika [usunięte przez moderatora] nie istnieje taki termin jak "choroba". Zwolnienie chorobowe = wylatujesz z roboty. Mobbing i wyzysk to codzienność. Karty ubezpieczeniowe pracowników też trzyma kierownik także nic nam się nie należy. [usunięte przez moderatora] powinien gnić w rynsztoku, jest gorszy od kapo, gdyby miał większą władzę pobiłby samego Hitlera. Jeżeli chcesz ograniczyć swoją wolność zatrudnij się w Muehlhanie najlepiej pod kierownictwem [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
komedia - 2013-10-10 10:06:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no dobra, ale co koniec końców było powodem Twojego zwolnienia? co takiego kiero kazał Ci robić w Muehlhan co było dla Ciebie niewykonalne?
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-17 19:29:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
granda
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-22 20:39:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no cos ty firma ok tylko kasa nie ta
zdjecie uzytkownika
przemek - 2013-12-18 14:14:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
piszesz ze firma ok tylko kasa nie ta a pod jaki wzgledem w takim razie firma jest ok >? masz na mysli atmosfere czy tak ;)? a jezeli chodzi o kase to ile proponuja na start ? zamierzam aplikowac i nie wiem czy warto.. ??
zdjecie uzytkownika
on - 2013-12-21 22:46:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zależy kim z zawodu jesteś
zdjecie uzytkownika
abdullachwisimulacha - 2014-01-22 10:39:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i tyle klepia biede za takiue pieniadze za granice nie pojedzie zaden szanujaqcy sie pracownik narka
zdjecie uzytkownika
on - 2014-02-06 19:30:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
były podwyżki po 50 groszy buhaha
zdjecie uzytkownika
młody - 2014-02-07 23:12:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
50 groszy brutto
zdjecie uzytkownika
on - 2014-02-08 14:26:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pewnie że brutto buhaha
zdjecie uzytkownika
Były - 2014-07-10 21:49:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam nie ma co sobie głowy zawracać zarobki marne sa inne firmy co płaca dużo więcej i nie ma p.o.j.e.b.o.w jak we Flensburgu gdzie stawka normalna a praca w akordzie i zarobek na poziomie 6.tys. tragedia pracowałem 1,5 roku to moge sie wypowiedzieć kiero p.o.j.e.b tak jak jego dwa ogony.Jeżeli chodzi o klimat pracy to rewelacji nie ma tam się nic nie ukryje kolega kolegę sprzeda za wyjazd do domu.Wyjazdy do domu zawsze pod znakiem zapytania,a co 2 tygodnie jedzie tylko lewa ręka kierownika MŁODY (kto był to wie o kim mówie )
zdjecie uzytkownika
kosmos to rytm - 2014-07-11 10:00:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe jest to, że tak jak piszesz nie znajdziesz tam żadnej bratniej duszy. Myślę, że to największy minus pracy tam..
zdjecie uzytkownika
Były - 2014-07-17 19:31:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tego nie można nazwać pracą.... To [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nikomu tego nie życzę.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Muehlhan Steel Services Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x