brak logo

Lila Sp. z o.o.

Szemud

Opinie o Lila Sp. z o.o.

robol 2012-03-06 17:43:39
Szefostwo jest w porządku lecz niektóre pracownice z działu surówek są nikopetęnte oraz opryskliwe, wulgarne i bezczelne.. Zła atmosfera, i mała kasa, i duży [usunięte przez moderatora], praca od 6 do 17 za 6 zł flaki pruć ja dziękuję postoję..
4
niewolnik 2012-04-14 18:19:13
Praca bardzo ciężka za grosze.Ludzie [kobiety] wulgarne,niemiłe,pracuje się po naście godzin i tylko jedna przerwa na posiłek.Ludzi wykończą fizycznie i psychicznie.
1
zuziaxdd11 2012-04-15 14:16:24
Zgadzam się to prawda,tam wytrzymują tylko [usunięte przez moderatora] szefostwa.To co w tej firmie dzieje to szczyt chamstwa....porażka!!!
Adam 2012-04-27 19:37:44
co za bzdura! firma jest beznadziejna. Piszesz bzdury co w tej firmie jest na wysokim poziomie??? Praca jest głównie ręczna. Zatrudniają niekompetentne osoby, bo są tanie. wynagrodzenie marne, a praca po 12 godzin i tylko jedna przerwa. Warunki socjalne jak ze średniowiecza. A szefostwo traktuje ludzi bez szacunku.
1
niewolnik 2012-07-16 21:06:52
żal mi tych ludzi którzy tam pracują ponieważ jest tam szykanowanie przez pracodawce (WŁAŚCICIELKĘ) kąsa i jest fałszywa (a taka bogobojna) słyszałem że niema litości dla ludzi zwalnia nie patrząc że mają trudną sytuacje i chcą pracować to zatrudnia dzieci na sezon a gdzie jest PIP koleżanka tam pracuje i dlatego wiem co tam się dzieje bo z pracowników nikt nic nie powie a powinien
1
obserwator 2012-08-12 12:43:50
Tak to prawda co tam sie dzieje,szefowa jest ok ,ale pan [usunięte przez moderatora]. to porażka ale co zrobic jak ktoś dostaje na tacy podane dorobek życia sowich rodziców to nie ma szacunku do pracy ,ludzi i nawet swojej matki czego wielokroć byłam świadkiem.Pan [usunięte przez moderatora].ludzi traktuje jak zło konieczne i złodzieji a tak na prawde to dzieki właśnie tym kobietom istnieje jeszcze na rynku !!!
normalna 2012-08-22 23:49:45
praca w sumie niejest az taka zła.tylko kobiety co tam pracuja.niekture powinny przejsc kurs dobrych manier i szacunku do ludzi. no i powinno sie zwolnic wszystkie plotkary na przodach.a co do pana s to on powinien zapieprzac razem z nimi w tej firmie to odrazu miałby szacunek dla ludzi/a po 8 godzinah pracy nalezy sie druga przerwa to niejest wiezienie. ktos tu zle rzadzi na przodach......
2
niewolnik 2012-10-15 17:09:40
Pan [usunięte przez moderatora] to jeden wielki [usunięte przez moderatora]. pracowałam tam kilka lat i wiem dokładnie co to za człowiek.skoro jest wielkim szefem to dlaczego nie wypłaci ludzia pieniędzy ? tylko musza chodzic i prosić o swoje ciężko zarobione pieniądze. Ta firma to jedna wielka pomyłka.
obserwator 2012-11-20 06:48:02
firma beznadziejna HORROR mają pracowników za psychicznych wyjęli klamki z drzwi do szatni.Z tego co słyszałam zwalniają ludzi z pracy zatrudnionych na stałe,zostawiają tych na umowę śmieciową i na czarno tych jest więcej.Firma stoi na progu bankructwa!!! Pan [usunięte przez moderatora]. niech zakasa rękawy i weżnie się do roboty. Pomoże chociaż kobietom rozładować dostawy (7 ton kapusty) a nie wykorzystuje.bo tam niema mężczyzn do pomocy. szok wypłaty też są z dużym opóżnieniem.
1
pracownik 2013-06-29 20:35:36
Ludzie w tej firmie nie da się zarobić lecz narobić! Szefostwo tylko patrzy jak cie wykorzystać. Nie wypłacają pieniędzy i na dodatek [usunięte przez moderatora] wchodzi na psyche. Z tym człowiekiem nie da się pracować. Odradzam prace w tej firmie.
Dziewczyna 2013-08-20 19:39:48
Fajna praca, nie rozumiem waszych zastrzeżeń. Kobiety są całkiem, całkiem, można się przyzwyczaić i do pracy i do ludzi. Jedyne co trzeba byłoby poprawić to zarobki, które są nieadekwatne do ciężko wykonywanej pracy i od lat się nie zmieniają. Warzywa zaś są świeże, a zakład lśni.
były pracownik 2013-11-05 00:25:46
Nie ma o czym pisać ta śmieszna firma jest w upadłości kwestia paru tygodni i zbankrutuje. Ci wszyscy którzy tam jeszcze pracują niech pomyślą o znalezieniu nowej pracy żeby czasem nie obudzić się z ręką w nocniku że nie będzie zapłaty za wykonaną pracę.
pracownik 2013-12-02 19:10:27
Zakład lśni? A skąd niby śruby w surówkach? Pełno brudu w fugach od kafelków? robaki na obieraku? Wstyd i chańba. A ludzie te świnstwa jedzą! Przydałby się sanepid,sanepid,sanepid i jeszcze raz sanepid!!!!!!!!! ochyda!
Anonim 2014-07-24 22:59:48
ZAKŁAD JEST BEZNADZIEJNY PRZYJMUJĄ NOWE KOBIETY, A NIE MAJĄ WYPŁACONE TYM CO PRACUJĄ. TRZEBA CZEKAĆ NA PIENIĄDZE TYLE CZASU, BEZ PRZESADY, ALE KAŻDY CHCIAŁBY DOSTAĆ SWOJE CIĘŻKO ZAROBIONE PIENIĄDZE, A NIE ŻE BĘDZIE CZEKAĆ NA NIE 2-3 MIESIĄCE JAK NIE WIĘCEJ.
I PZDR DLA TYCH, KTÓRZY CHODZĄ DO SZEFOSTWA I DONOSZĄ!
1
marna kasa 2014-09-17 18:10:27
Podzielam, niesamowicie marna kasa!
1
Michał 2014-10-17 12:05:56
witam mam pytanko odnoścnie tej firmy? Czy ktos miał do czynienia ze stanowiskiem kierowcy w tej firmie??
2
sanepid 2014-11-07 15:44:11
Firma beznadziejna, harówa po 14 godz o własne pieniądze trzeba się prosić wynagrodzenia opóźniane nawet o 2msc szefostwo strasznie niesympatyczne brak higieny na stanowiskach pracy zaniedbane samochody towar niehermetycznie zamknięty brak sterylności co tydzień nowy komornik sklada wizytę TRAGEDIA !!! gdzie jest PIP ?
2
tomek 2015-02-16 16:22:53
a jak macie jakieś pytania odnośnie pracy u nich? bo ja nie wiem jak teraz mam do tego podchodzić juz tak naprawde.. dajcie mi może znać czy w tej Lila dochodzi jeszcze do jakiś przekrętów czy już nie? czekam na jakieś informacje odnośnie zatrudnienia u nich, bo nie wiem już konkretnie co potrzeba tam
ilona 2016-01-10 15:32:36
Co prawda nie mam nic wspólnego z tą firmę, nie pracowałam dla niej, ale chcę się dowiedzieć czy ktos z was wie jeakiego oni uzywaja majonezu czy cos dodaja? Piszę, bo moj synek jest alergikiem i dostal jakas wysypke po tym jak zjadl surowke z marchewki, niby na sklad nie jest uczulony. dzwonilam do firmy i oni oczywiscie powiedzieli ze to nie jest ich wina i ze nie moga podac nazwy producenta majonezu. dlatego moze ktos z was wie to od razu do producenta bym się skierowala
bede wdzieczn za pomoc
andrzej 2016-01-26 19:47:46
ja tam mysle ze oni uzywaja duzo konserwantow, albo sztucznych rzeczy ktorych nie wpisuja no bo jak surowka wytrzyma ponad tydzien bez konserwantow...?? zwlaszcza ze czuc jakby smietane np w tej surowce z marchewki ( @ ilona)
vivi 2016-02-01 14:29:33
Umowa zlecenie na rok i po 12h na dobę za mniej niż 10 zł/h, nie dziękuję
vivi 2016-02-02 09:20:52
... bo zaproponowali mi pracę to wiem, nie konsultanta tylko kierowcy,umowę zlecenie tak na początek ale nie na rok. Ta firma to jakiś żart, zresztą wystarczy przeczytać opinie, od 4 lat nikt nie wypowiedział się pozytywnie o tej firmie. Różnie można podejść do pracy i pracodawcy bo każdy jest inny, ale powtarzające się opinie o braku wypłacalności i spóźnieniach z wypłatami już jest nie dopuszczalne. Żyjemy w nowoczesnym świecie a nie w średniowieczu, szanujcie się!
3
any 2016-05-15 21:18:01
Nie dajcie się nabrać na dobre zarobki.
Obiecanki cacanki a głupiemu .....
Jak chcecie żebrać o własne ciężko zarobione pieniądze to proszę bardzo.
Ja już od kilku lat tam nie pracuję a z tego co wiem to nie ma żadnej zmiany.
Krótko mówiąc porażka.
2
xxx 2016-05-27 13:23:08
Witam, ja pracuje na stanowisku kierowcy i praca super 2500 zł netto .
xxx 2016-05-27 13:24:47
wypłacają co miesiąc , więc nie wiem skąd te negatywy.
Normalny 2016-07-09 02:16:58
A kto ci kazał tak napisać ? Szef bo inaczej ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
sopel 2016-07-29 22:35:48
Jakie wyższe zarobki hehe najniższa krajowa, pierwszy rok umowa zlecenie i żadnych premii. Takie tam są realia. Jedyne co słyszałem że poprawiło się z wypłacaniem tych marnych wynagrodzeń. Ponoć płacą terminowo. Ale praca tam to jakaś masakra. Obóz pracy. A pracownicy tam to co rusz nowi i na chwilę bo nikt nie wytrzymuje atmosfery
2
xxx 2016-08-12 12:39:55
nikt nie kazał mi nic napisać .
jak ktoś nie wykonuje swojej pracy tak jak powinien to może i nie płacą .
LW 2016-09-26 11:17:18
NIE POLECAM TAM APLIKOWAĆ. Dyrektor Szymon Płachecki, który myśli, że mu wszystko wolno obraża ludzi na rozmowie o pracę. Może i mam nadwagę, ale to nie powód, dla którego wielce dyrektorek może mówić, że mnie nie zatrudni, bo nie wie czy znajdzie wielko gabarytowe krzesła dla mnie jednocześnie sprawdzając czy to na którym siedzę się przypadkiem nie zdążyło połamać pode mną. Szczyt chamstwa i pospólstwa. Nie można tak traktować ludzi!
8
AS 2016-09-27 17:15:46
Tak właśnie tam "wielce dyrektorek" traktuje pracowników -wszystkich bez wyjątku. I jak czytam wcześniejsze komentarze tam ceni się profesjonalizm to śmiać mi się chce.
4
NiE zAdOwOlOnA. 2016-10-05 16:41:50
Pracowałam w tej firmie ponad rok. Generalnie nie polecam tam pracować. Zarobki beznadziejne, nadgodziny z "łaską wypłacane", pensja również rzadko kiedy była na czas, "kosili" pensję na wszystkim co się dało. Oczywiście o stałej umowie można Sobie pomarzyć, tylko wiele obiecują. Urlopy bezpłatne, jeśli w ogóle dadzą Tobie dzień wolny,wyjść o 14 bądź przed było niemożliwe. Jeśli chodzi o zachowanie szefostwa to powinni się najpierw na uczyć traktować ludzi. Na porządku dziennym były odzywki typu "Ku***" do pracownika. Szanowny dyrektor ma problem zwysłowieniem się, sam chyba czasami nie wiedział czego chce, albo nie potrafił się odezwać. Z obowiązkami pracownika nie było problemu, ale Swoich praw pracownik juz nie mógł dochodzić. Jeśli macie jakiekolwiek pytania, z chęcią na nie odpowiem.
3
LW 2016-10-12 20:16:23
Nie zadowolona, jak nie masz nic przeciwko to może jakiś donos do rzecznika na niego. Może się ogarnie w końcu?
1
NiE zAdOwOlOnA 2016-10-13 08:54:30
Jesli uwazasz, ze lila sobie radzi ba rynku, to jestes w ogromnym błędzie.. Gdyby nie pracownicy, ktorzy poswiecaja sie dla tej pracy, to lila dawno by nie istniala.. Donosy,.nie donosy - wszystko juz bylo, a efekty? Brak.
3
LW 2016-10-16 10:26:12
Firma z takim wlascicicirlem nie byla i nie befzie okej. Wchodzac do biura widac ze pracownicy sa zastraszeni. W tych czasach nikt nic nie zrobi. Wola pracowac w takich warunkach niz szukac nowej pracy.
2
LW 2016-10-16 10:31:37
Niezadowolona to nie ja pisalam o tym ze sobie radzi. Jak dla mnie to najgorsza firma na rynku. Nikt z mojego otoczenia juz napewno nie bedzie kupowal produktow od nich. Tymbardziej ze zdazaja sie produkty nie swieze, po ktorych mozna sie niezle rozchorowac czy nawet z muchami. Blee
OBI 2016-10-17 19:48:14
Wypłata jest zawsze na czas, na socjal tam nie licz. Premie też są wg widzi mi się pana dyrektora.
xx 2016-10-19 14:33:42
czyli nigdy
Jm 2016-10-19 16:55:30
No i dobrze, że wypłata jest na czas, jak dla mnie przynajmniej to bardzo ważny czynnik, który motywuje do działania, wiele firm ma z tym jakies problemy, na szczęście chociaż Lila zachowuje się uczciwie
NiEzAdOwOlOnA 2016-10-25 16:08:01
Wypłaty niestety, ale też zawsze nie są na czas... chyba, że ma się stałą umowę.
A o premii mozna zapomnieć...
1
robol 2016-10-29 07:17:18
z tego co słyszałem to wyplaty na czas ale umowy są śmieciowe. Moja znajoma będąc w ciąży nie dostała przez szefową wychowawczego, pracowała tam dobre 5 lat a potraktowała ją jak śmiecia. wie c nie polecam tej firmy bo nawet dziewczyny w ciąży tam wykorzystują!!!
1
Znajoma 2016-11-22 18:03:14
Praca w Lilii to porażka.Na zakładzie rządzą przydupce szefowej.Sześć pań ma premię za donoszenie plotek do biura i są one nietykalne.Mogą się opieprzac do woli i przedłużać pracę ,bo marne pensje nadganiaja n adgodzinami.W tej firmie uczciwie porządnie pracujący zarabiają najniższa krajową a stare przydupce mają za opieprzanie się premię 300 zł.Dlatego jest duża rotacja.Szefowa jest wscibska lubi plotki i jest zazdrosna a najgorsze że wierzy kłamcą zazdrosnikom i oszustom
1
sisi 2016-12-01 10:27:56
ale głupoty ;) coś czuję, że to pani chciała donosić, ale nie wyszło ;)
Zostaw swoją opinię o Lila Sp. z o.o. - Szemud
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lila Sp. z o.o.