brak logo

ABOOST-DRONTEN

Dronten

Opinie o ABOOST-DRONTEN

kerisit 2016-11-04 20:21
@Kapuściany pielgrzym - twoje słownictwo najlepiej świadczy o tym jaki z ciebie pustak i tępak.
Obrażasz innych, a sam się do niczego nie nadajesz.

Ja wyjeżdżałem przez aboost już 5 razy i nie narzekam. Nie zawsze jest świetnie, ale gdy wyjedziesz w dobrym terminie i masz trochę szczęścia, to można sporo zarobić.
maja 2016-11-08 18:10
hej pracował ktos na bukietowaniu?
2
MartA 2016-11-11 02:19
A jak praca na Cykorii? Ktos cos wie, jakie warunki pracy, jakie warunki mieszkalne w IJsselmuiden, ludzie daja rade?
1
Franiu N 2016-11-14 20:40
Witam ! Mógłbym sie dowiedzieć czy jest możliwość pracy na farmach krów, kóz, drobiu, itp. ?
Również interesowały by mnie również informacje na temat samego biura i Pani kordynatorki, Pani Marzenie ? Czekam na odpowiedź .
2
Robert 2016-11-15 22:21
Witam wszystkich mieszkam w hoogblokland pracuje na jajkach w veen koło goringheim przez 1 dwa tyg super ładne wypłaty i godziny no i potem koszmar 2 dni w tyg wolne czasem 3 opłaty takie same dochodzi listopad i chłodne dni 1 pięć w salonie na dole samemu trzeba palić ok idzie przeżyć ale na górze gdzie śpimy 0 ogrzewania w pokoju jakieś 4 5 stopni na + ktoś powie ubieraj się ok przeboleje zostaje do grudnia tylko pisze pani Kordynatorka p.gabriela.w.g pozdrawiam panią bez serca mówi że ktoś przyjedzie 3 tyg zimna i dalej 0 odzewu przy tej samej liczbie godzin pracy solarisy wachaja się nawet o 30euro coś chyba nie halo ale ok pisze że chce wolne bo chory nie ma takiej opcji mówi trudno najwyżej po karetkę zadzwonić ale w pracy zimno w domu zimno a auta nawet w Afryce lepsze mają pozdrawiam całe ab i życzę upadku firmy

4
Joanna 2016-11-22 23:55
Oh az głowa boli od czytania tych wypowiedzi sfrustrowanych ludzi którzy " za niewinność zostali wyrzucenie z pracy"
Ludzie trochę samokrytycyzmu i obiektywnej oceny najpierw samego siebie a później - kolejno koordynatorek , pracodawców , biura etc.
Widać ze najwiecej "pięknych, bardzo rzeczowych, popartych argumentami typu: koordynatorki ku... itp, opini" maja do powiedzenia osoby które przede wszystkim nie znają żadnego języka i dzwonią z każda pierdoła, bo pomylili sobie koordynatorów z mamusiami lub niańkami.
Każdy podejmując świadoma decyzje wyjazdu za granice powinien wiedzieć , ze jedzie w celach zarobkowych a nie na wakacje. A żeby zarobić trzeba chodzić do pracy i zachowywać się normalnie a nie jak król świata który przyjechał i z pierwszym dniem jemu się wszystko należy- i to najlepiej za darmo. Jasne mamy swoje prawa ale mamy tez obowiązki!!
Co do samych koordynatorów - to fakt ich praca pozostawia wiele do życzenia, ale niech każdy zacznie od oceniania siebie a później innych.
Moim zdaniem jedyna prawdziwa koordynatorka jest p. Monika P. Chociaż czasami można powiedzieć ze jest nie tylko koordynatorka ale również niańka dla niektórych.
Naprawdę rzetelna osoba- zawsze odbiera telefon a kiedy nie może to oddzwania lub odpisuje. Potrafi załatwić wiele spraw w 10 minut gdzie innym jej koleżanka -koordynatorka zajmuje to np3 tygodnie, lub jest niewykonalne dla nich. Tj np umówienie na Sofii w pierwszym tygodniu pracy lub przywiezienie polisy albo chociażby obuwia roboczego. Co np dla pani A... lub pani K jest rzeczą niemożliwa.
Szkoda ze tylko ona przejmuje się losem człowieka a jest tam chyba najkrótsza stażem. Inne panie powinny się od niej uczyć , bo właśnie pomoc w sprawach trudnych to zadanie koordynatora a nie odrzucanie telefonów.
Ogólnie Ab Oost nie jest zła firma - tylko ludzie maja wygórowane oczekiwania lub znikoma wiedzę na temat praw i obowiązków w holandi.
A pani Monika - super! Zawsze pomocna
4
GGG 2016-11-26 11:56
NIE POLECAM WYIEZDZAC PRZEZ TA AGENCIE AB OOST
3
Dobry Duszek Krzyś 2016-12-07 22:30
Nie mogę się zgodzić z tą opinią. Może nie do końca. De Facto słyszałem, że ludzie miewają problemy, ale ja osobiści złego słowa nie mogę powiedzieć o mojej koordynatorce (Karolina) - może i młoda, ale zawsze wszystko miałem załatwione jak nie od ręki to na "za chwilę". Pewno zapytasz się czy mówimy o tym samym AB Oost? Tak! Miałem okazję pochodzić troszeczkę z umowami dla pracowników i osobiście stwierdzam, że jest grono ludzi którzy przedstawiają się w świetle "klienta roszczeniowego" - bo masz mi załatwić. Nie. Najpierw trzeba się ogarnąć, czasami wytrzeźwieć i nabrać kultury osobistej w stosunku do kobiet i bądź co bądź nauczyć się wysławiać oraz w sposób zrozumiały przedstawić problem. I najważniejsze: nie odkładać niczego na później! A nie jak duża część kierowców "to ja sobie zatankuje rano". Rano o 4 przed wyjazdem do pracy taki kierowca tankuje i jest problem z kartą - nie może zatankować, a jakby spróbował zatankować o 18 dnia poprzedniego to problem można załatwić szybciorem. Wtedy o 4 rano delikfent dzwoni i budzi koordynatorkę z wielkimi pretensjami że ON NIE MOŻE ZATANKOWAĆ - osobiście bym takiego po pysku nastrzelał. Finał finałem wszyscy są zdenerwowani, nie wyspani itp. co przekłada się na dalsze wykonywanie pracy wszystkich ze stron. A wystarczy tylko czasami włączyć myślenie. Pozdrawiam.
2
uteris 2016-12-08 20:48
To niestety prawda. Już 5 razy wyjeżdżałem przez aboost i zachowania niektórych ludzi są tak skrajnie lekceważące, że powinno się ich od razu wywalić.
Chyba byłem jedną z nielicznych osób, którym naprawdę zależało.

2
Rudy 2017-01-10 08:59
Witam jaod pewnego czasu pracuje w ab post i jak widzę tych wszystkich nieudaczników co przyjeżdżają do pracy którym się nie chce pracować i potrafią tylko narzekać to aż mnie szlag trafia!!! Naprawdę współczuję koordynatorem porostu rozegnal bym to całe nierobstwo !!
4
uteris 2017-01-10 12:40
Poniekąd masz rację, ale jest też dużo osób, które chcą pracować, a muszą siedzieć na domku, z powodu braku pracy.
1
lana dev rejs 2017-02-06 21:59
popieram tragedia, w czasie 3,5 miesiąca pracowałam w 11 firmach, rzucali mną jak szmatą na dwa dni tu 4 tam i tak w kółko, zarabiałam 100 euro tygodniowo, smiech i zgroza koordynatorki to taki żal że nic juz mówic nie będę, i tez pracuje od dawna za granicą, raz nie miałam opcji a tylko oni się zglowili i zaryzykowałam, najgorsza decyzja w życiu.
3
lana del rejs 2017-02-06 22:11
A. M a k o w s k a to przytępawa 27 latka sama z dzieckiem, tym tez zawsze się tłumaczy że nie zrobiła tego czy tamtego. Sprawa wygląda tak że wkopałam się w towarzystwo które było bardzo blisko z koordynatorkami, pracowałam z ich "koleżankami" od picia i przekrętów, często słyszałam ich rozmowy na żywo i przez telefon, wiedzcie że jesteście na ich językach wszyscy a okrągło, nabijają się z pracowników, sama byłam świadkiem jak Gosia odrzucała telefony bluzgając na dzwoniącego bądź opowiadała głośno o wszystkim o czym z kim rozmawiała.

a Andrzej tak, Don Andrzej Corleone XD
1
uteris 2017-02-07 08:06
lana del rejs - takich jak ty to powinni wywalać z każdej pracy. Nieudacznik z ciebie, który potem żali się w internecie.
1
Judka 2017-02-14 15:57
Hej daj znać ja też tam jadę,mam obawy ale trzeba zaryzykować, napisz maila do mnie judka.100@wp.pl
MAŁOLAT 2017-02-17 11:42
NAJLEPSZE BANIE TYLKO NA STODOLE :P
POZDROWIONKA LUBELSKIE !
1
k8 2017-02-17 12:00
Powiem Wam tak.
Pracowałem tam pare miesiecy w roku 2016.
Jezeli mam ocenic lokalizacje |Marknesse| - wioseczka , cisza spokój , brak sklepów w obrębie 1km od Stodoły. W centrum marknesse jest Jumbo /markecik/ bankomat lodziarnia pizzzeria silownia boiska pilkarskie. Ogolnie spoko jest gdzie spedzic wolne dni na spacer czy cos.
Co do stodoły to pokoje 2/3 osobowe wyglądają identycznie . szkielet łożka , 40 miesieczny materac i szafka wiezeinna obklejona vlepami badz pomazana markerem.
2 ubikacje 1 na dole 2 na pietrze , pralka 2 prysznice.
Salon : 2/3 wypierdziane sofy 2 stoliki krzesla tv 2 aneksy kuchenne szafki i 3 lodówki w kazdym mieszkaniu.
Pracujac tam i mieszkajac nie narzekałem na nic szczerze. Wazne ze bylo jak i gdzie zjesc , wzaic kapiel i odpoczac. Jezeli traficie na odpowiednich domowników to moze to byc wasz najlepiej spedzony czas za granica :)
No chyba ze Panstwo mysla ze jada do 5 gwiazdkowego Hotelu...W mieszkaniu jest 11 osob. W ?hotelu? jakies 120/150 na sezonie. jest 13 mieszkan. Palarnia itd. Na zewnatrz jest stol do pingponga i miesjce do gry w siatkówke.
DObra najwazniejsze, ABOOST...
Koordynatorki w skali 0-10 daje szczere.....4. Są to 23-28 latki głownie któe zmieniaja sie tak czesto jak własna bielizne.
Jezeli zrobia łaske i odbiora od Ciebie telefon to czuj sie zaszczycony. jezeli je wkur. to szykuj sie na
A) Brak pracy oprocz tej do zarobienia na domek
B) Zjadu do Polski
C) Problemów z kasa
BRON BOZE piszac sie jako kierowca , chyba ze jestescie inzynierami w mechanice i specjalistami od Golfów polówek itp cudów techniki 19 wieku.
Co jeszcze...aha jak piszecie sie na kierowców to liczcie sie na problemy z tankowaniem bo karty zazwyczaj sa zablokowane. numer sofi wyrabiaja...do 4 tygodni nawet z tego co widziałem.
UPOMINAC SIE O KARTE UBEZPIECZENIOWĄ!!
No jak cos wiecej soebie przypomne to dopisze w kolejnym poscie.
Pozdrawiam i zycze powodzenia :)
K8
1
opeios 2017-02-17 18:04
k8 - ale przestań jak baran straszyć i pisać bzdury. Karty nie są zablokowane, a z samochodami nigdy nie miałem problemu. Owszem są stare, ale większych problemów nie było.
A koordynatorki nie wybierają pracy, bo tym się zajmują planiści. One jedynie o tej pracy informują.
Tak w ogóle to nie polecam Marknesse. Jest dużo lepszych miejscowości gdzie można mieszkać.
3
gosc 2017-02-26 22:28
do pracy 130 km w jedna strone, pieniedzy po dzis dzien nie wyplacili, czekam juz 3 tygodnie, nikt nie raczy odebrac tel oddzwonic czy odpisac na maila, mieszkania ochyda - takie co w tv pokazuja, ze remontuja biednym ludziom, nie oplaca sie wyjezdzac bo nie dosc ze kasy nie zobaczycie to jeszcze wydacie na prawnika, ja sprawe zglosilam do sncu i inspekcie zsw, niestety tylko tyle pozostalo.
Magic 2017-02-28 19:53
Koordynator Makowska wstaje rano o 12 , bierze oddech i już skłamała.
4
nie zawodny Romek 2017-03-02 21:43
Zajebista praca w Wima plant dziś byłem i z zaparzam szefostwo bardzo miłe i pomocne
1
zygiiii 2017-03-03 10:35
Dokladnie praca ciezka ale duzo godzin a koordynatorki bardzo mile, auta sprawne I w miare nowe. Pierwsze wrazenia na plus
Sylwunia27091990 2017-03-20 18:23
Witam.
Wybiera sie ktoś na kalie na poczatek kwietnia?
Pisać: sylwunia27091990@amorki.pl
vivi1 2017-03-23 19:00
tak, wybiera się :)
sadfrog 2017-03-30 00:05
Ab ost to jest pomyłka pierwsza wypłata ok potem mi zabrali połowę bo jakaś pani księgowaliczyć nie potrafi a nasza koordynator pani Gabryśa to jest jakaś pomyłka nic nie wie każdemu co innego mówi jak chcecie tu wyjechać to się zastanówcie dobrze bo przynajmniej raz w tygodniu wole plus weekend są pary co mają ten sam wiek te same godziny pracują w tej samej firmie i inne wypłaty mają a pani gabryśa oczywiście wykręty albo wgl nie odpisuje
1
Weronika 2017-03-30 11:07
@sadfrog, a co podobało Ci się we współpracy z ABOOST-DRONTEN?
boczek 34 2017-03-31 13:43
Ludzie nie jedzcie do pracy przez te biuro bo oni tylko oszukują a pracy nie załatwiają i maja nas gdzieś a jak praca jest to po dwa dni w tygodniu. I jeszcze te sms czy jutro się idzie do pracy czy się ma wolne. Lepiej szukajcie pracy gdzie indziej a te biuro AB Oost unikajcie szerokim łukiem.
boczek 34 2017-03-31 20:55
Żebym wiedział że te biuro mnie tak zrobi w konia to bym wzioł kluczyki od Pandy i kartę do tankowania i wywalił bym to gdzieś do kanału i żałuje że tego nie zrobiłem
nunnnia 2017-04-04 17:45
W tym roku wiele zmian w AB, bylam w zeszlym roku i miala golfa a teraz nowa kia picanto, domek ok, praca jest + akcje w weekendy . Jest ok.
1
meci92 2017-04-09 13:41
masz racie tez byłem miesiac i maja na ciebie wyjebke nie odbieraja telefonu ani nie odpisuja i okradaja ja moga
xczarna 2017-04-10 22:36
Ja wraz z chłopakiem polecamy agencje ab oosst. Jestesmy juz ponad miesiac tu robota jest ja robie przy gerberach a chlopak na jajkach w venn. Kase co tydzien jest nawet niezla. Tygodniowo robie po 50 godzin wiec nie narzekam. Mieszkanie jest poprostu w dobrych warunkach. Jezeli ktos umie sie dogadac z kordynatorko moze dorabiac sobie poprzez wozenie ludzi do pracy. Auta daja firmowe i mozna tankowac z karty 2 lub 3 razy w tygodniu. A te posty co czytalam to gowno prawda. Jesli ktos nie daje sobie rady w robocie to sie wy do niczego nie nadajecie i nie dziwcie sie ze po tygodniu was odsylaja do domu. Niezwalajcie winny na agencje poniewaz to wasza wina ze boicie sie roboty. Naprawde polecam agencje AB.
3
kereias 2017-04-11 07:22
Jak pracujesz po 50 godzin w tygodniu to jesteś dosyć bezczelna.
A co z tymi co mają 30 godzin w tygodniu.
Każdy kto pracuje ponad 40, a szczególnie 50 to będzie chwalił.
1
chudy zygi 2017-04-11 09:40
ja jestem kierowca na akcje na weekend gdzie mozna dorobic po 18 godzin a szukam co weekendy chetnych zeby miec komplet w aucie , bo nikomu nie chce sie robic , wszyscy tylko pija bo juz maja weeekend , masakra a potrzebuja 50 czy 60 ludzi
Jaca 2017-04-12 21:40
Chudy zygi. Jak masz robote na sobote to dawaj jutro popołudniu pok 215 jaca
Superman 2017-05-07 10:43
Witam. Czytając opinie troche się uśmiałem.. praca jest jak w każdej agencji, czasem zdarza się dzień przestoju ale to jest winna firmy w której się pracuje a nie agencji- pracuję tu już 3 miesiące i miałem 2 dni postoju... Z koordynatorami bywa różnie..Naszczęście odeszła już Pani Gabrysia która miała swoją ulubienicę... :)
Warunki mieszkaniowe są dobre-ja nie miałem takich nawet w Polsce..w innych agencjach można trafić na pokoje bez okien :) jeśli się dba o czystość wokół siebie to mieszka się dobrze.. jak zawsze trafia się patologia która przyjeżdża tylko jarać, chlać i wciągać...później płaczą że wypłata mała a byli tylko 3 dni w pracy bo dochodzili do siebie po udanym weekendzie...
Więc jeśli chce się pracować to praca jest i można zarobić... a jak się baluje to niestety....wypłata w piątek po południu a w niedziele chodzą i chcą pożyczyć do piątku bo twierdzą że oszukali ich przy wypłacie :)
jeritis 2017-05-07 13:16
Napisz gdzie mieszkałeś, a nie piszesz o warunkach mieszkaniowych nie podając miejscowości.
1
w33zy_f 2017-05-08 21:26
Godzinę przed przyjazdem do miejscowości docelowej, miałem kontaktować się z koordynatorem. Niestety trafiłem na koordynatorkę z którą nie było kontaktu, zero pomocy z jej strony.
Nie pozdrawiam Pani Anny Makowskiej.
Kierowca nie mógł trafić pod wskazany adres, błądził po miejscowości Lelystad.
Gdyby nie jego cierpliwość to prawdopodobnie czekałbym na przystanku, bądź nie wiedząc jak jest tam na miejscu wracałbym prosto do Polski. Gdy w końcu trafiłem na miejsce to co tam zobaczyłem przeraziło mnie. Zmarnowany czas i pieniądze. W tym samym dniu wracałem do PL. NIE POLECAM.
1
jeritis 2017-05-09 17:57
Żenada to co wypisujesz. W Marknesse zapewne bardziej by ci się spodobało.
gość 2017-05-10 15:10
rozjeba..... chlopie 38 h dzienie
as 2017-05-10 20:05
Nie żenada tylko tak to wygląda..
Tk 2017-05-31 19:36
Jestem tutaj 2tygodnie warunki mieszkaniowe super na ul de morinel natomiast z pracą wygląda tak że pracuje po 10godzin w polu praca akurat moja nie jest zła holendra szefa widzimy tylko raz na koniec tygodnia na podpisanie godzin pracy trzeba przepracować tydzień aby dostać zaliczkę do200e.na ktòra trzeba czekać tydzień po przepracowaniu 2tygodni wyrabia się nr.sofi a pòźniej wypłaty co tydzień pod warunkiem że holender podpisze godziny Agencja pracy jest wypłacalna
Rrrrr1993 2017-06-02 03:32
Śmiać się chce widząc wiekszosc negatywnych komentarzy. W większości piszą je osoby które są strasznie zbulwersowane tym że nie dały sobie rady w jednym z najbardziej bezstresowych krajów świata i ogólnie rzecz biorąc posiadają przysłowiowe "dwie lewe ręce"... Niestety, za granicą również trzeba pracować. Brak chęci współpracy, wykazanie inicjatywy równej zeru ze swojej strony wiąże się z tym że koordynatorzy traktują ludzi tak jak oni ich tzn przedmiotowo. Koordynatorzy są jacy są, nie zawsze mówią prawdę, często również mają glebko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e ktoś próbuje się dodzwonić i po prostu telefonu nie odbierają. Bycie człowiekiem dla człowieka gra tu duża rolę, oczywiście z obu stron. Warunki nie wszędzie są jakie być powinny. Gdyby kiedyś ktoś miał trafić do miejscowości ijsselmuiden na hotel a właściwie były dom starców pod nazwą Terp zwany inaczej "patologią" - kategorycznie odmawiam. Chyba że widok myszy w pokoju, smród meliny i przerażająca narkomania nikomu nie przeszkadza, to i tak nie polecam. Generalnie AB Oost nie jest złym pośrednikiem i wiele się zmieniło od początku 2017 r. tj : Wypłaty zawsze na czas co jeszcze w 2016 było czymś wyjątkowym. Nie "kroją" juz wypłat jak kiedyś na każdym możliwym kroku (co tydzień inna, godzin zawsze tyle samo)
Flota samochodów od podstaw wymieniona na nowe, ciężko już trafić na jakiegokolwiek rozje...... golfa czy polówke. Na moje oko firma dostała ostro po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo zmieniło się nawet podejscie do pracownika. Zaczął się sezon, przemiał ludzi katastrofalny lecz ciężko znaleźć kogoś kto przyjechał i siedzi na domku lub zarabia tylko tyle żeby starczyło na mieszkanie i ubezpieczenie, również nowość. Generalnie w każdej agencji jest tak samo lecz biorąc na celownik AB Oost dużo pozytywnych zmian. Pracuję przez te biuro już prawie drugi rok i bystrym okiem obserwuję zmiany które są naprawdę pozytywne. Polecam.
aresiwo 2017-06-02 20:56
@Rrrrr1993

Piszesz w dużej części bzdury koleś i widać że nie masz większego pojęcia o Aboost.
Po pierwsze "Patologia" to żaden hotel, ale taki mały domek oddalony 1,5 km od hotelu.
Właśnie ten budynek kiedyś nazywano patologią bo tacy ludzie tam mieszkali, ale to dawne czasy.

Poza tym problemy z wypłatami to zawsze była skrajna rzadkość (chyba że nastąpiła pomyłka), a pracuje w aboost od 2013 roku. Jednak w przypadku pomyłki to zawsze robili korekty, więc finansowo pracownik nie tracił. Wypłaty były i są w piątki.

Samochody różne, bo co prawda kupili wiele nowych, ale starocie również pozostały. Nowe to głównie te małe Pandy.

Zawsze największą wadą aboostu był nadmiar ludzi w stosunku do zapotrzebowania na pracę.
Jednak ostatnio to się zmieniło i naprawdę nieliczne osoby nie mają pracy. Najczęściej tacy co lubią sobie popić, powygłupiać się czy jacyś nieudacznicy, nieporadni.
OLGA 2017-06-07 17:39
Hej pojechałaś do IJsselmuiden? Ja pracowałam przy cykorii i agencja zachowała się w ok jednak miała tragiczną ogranizację. Praca przy cykorii wymaga dużej sprawności rąk, szefowa stoi nad tobą i bardzo pośpiesza, jednocześnie trzeba to robić bardzo dokładnia. W hali jest zimno i bardzo mokro : trzeba kupić gumiaki i zakładać ze 3 pary skarpet. Praca jakies 8 godzin , na stojąco przy taśmie z cyjorią. Pracowałabym dalej ale wysiadła mi ręka w nadgarstku.
OLGA 2017-06-07 17:45
Cześć pracownicy. Szukam osób które pracował w okolicy Dronten. Jestem dziennikarką, chcę opisać to jak to jest pracować przez agencję. Sama kiedyś pracowałam przy Cykorii. Potrzebuję Waszych opinii , przemyśleń i doświadczeń. Zachęcam do kontaktu
sylwia.s 2017-06-08 12:00
podasz namiar???
AB oost - ABY OSZUKAĆ 2017-06-08 15:26
Z miłą chęcią wypowiem się na ten temat
csqw 2017-06-20 22:57
Siemanko. Mam zamiar się wybrać z chłopakiem do Holandii właśnie przez tą agencję.. czytając wasze opinie jestem do tego sceptycznie nastawiona. Jechać czy nie? Ryzykować? Może ktoś z Was zna naprawdę pożądaną agencję?
jeritis 2017-06-21 15:40
@csqw - agencja jest dobra jeśli wiesz do jakiej pracy jedziesz. Pytaj się w Polsce gdzie będziesz pracować i czy praca jest na długo.

PolakTezCzlowiek 2017-06-22 21:11
Wypłaty nigdy nie bylo na czas, do tej pory czekam na dwa przelewy i zawsze przychodzila suma mniejsza niz w salarisie. Biuro nie odbiera telefonów tak samo jak koordynatorki. Mialem jechać na nagraną prace w magazynie, okazalo sie, ze praca w polu... Podobno agencja z wyplat miala nic sobie nie pobierac, holender placil im 1000€ tygodniowo, my dostawalismy po 360€. Wykorzystuja i oszukuja ludzi. Jesli nie dostane reszty wyplat i korekt za poprzednie sprawa trafi do sądu.
Zostaw swoją opinię o ABOOST-DRONTEN - Dronten
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ABOOST-DRONTEN