brak logo

Euros Polska Sp. z o.o.

Ustroń

Opinie o Euros Polska Sp. z o.o.

pracownik 2014-02-11 19:17:20
A wypłat nadal nie ma:(Mimo osobistego zapewniania przez kierownika że w poniedziałek najpózniej będą!!!Ciekawe czy nasze "duże dzieci"robią coś w tym kierunku,czy nadal moze szukają autorów tych niesprawiedliwych,kłamliwych i brzydkich wpisów:)Niedługo ludzie nie będą jak mieli do pracy dojechać że o środkach na życie nie wspomnę.W takiej sytuacji,gdy pracodawca zalega z pensją,pracownik ma prawo rozwiązać umowę z "automatu"-nie obowiązuje Go żaden okres wypowiedzenia-takie tam info dla pracowników:)(usunięte przez administratora)
pracownik? 2014-02-11 19:38:35
Praca specyficzna,w szkodliwych warunkach gdzie uczulenia nie tylko na żywicę można się nabawić. W powietrzu unosi się pełno kurzu i pyłu że nawet maseczki ochronne nie pomagają.z tego też powodu ludzie najnormalniej w świecie chorują,są bardziej podatni na choroby płuc i oskrzeli i są za to karani zabraną premia-tak jakby chorowali na własne zyczenie.O oszczędzaniu na pracownikach to prawda w stu procentach.O podejściu kierownictwa do ludzi-również.Marketing fatalny,wciąż braki w materiałach do pracy i pretensje że nic się nie robi lub zbyt wolno.Nie polecam nikomu tej firmy-szkoda czasu-wystarczy przejść za płot.Firma po sasiedzku a jakże inne podejscie do ludzi.Ponieważ pracuja tam ludzie odpowiedzialni ,znający się na swojej pracy i z szacunkiem do podwładnego.Pozdrawiam byłych współpracowników i polecam pracę u sąsiada:)
pracownik 2014-02-11 20:01:25
Może ktoś z kierownictwa wypowie się na temat tego co zostało tu napisane?:)Czy będzie tak jak zawsze czyli cisza i unikanie problemu?
pracownik 2014-02-11 21:28:40
jest super jest super wiec o co wam chodzi
Ełros timm 2014-02-11 23:08:21
Mają ludzi za "Łosi" nadal kasy na koncie niema, Nie dość ze pracujemy na tych nierobów z Niemiec to nawet nie dostalismy tej smiesznej wypłaty. Góra z Warszowic leje na to zapewne bo (oni też czekają).(usunięte przez administratora) Bo jak tu chodzic zadowolonym ze sie ma prace skoro nie płacą... Człowiek zachoruje to odrazu po premii...Na samą myśl o tej firmie robi sie źle. trzeba zmienic miejsce pracy(usunięte przez administratora)Szacunek do pracownika na zmianach nie istnieje Majsterki co jeden to lepszy.(usunięte przez administratora).. nawet jak nie mają racji to i tak trza im kiwnąc "ta masz racja" wtedy jest spokoj... Haha. A co do sąsiada to wiekszosc czeka na tel od nich:) i sąsiednich firm.
lfizol 2014-02-12 07:57:53
Na zmianie b i tak majster ma to co mieć facet powinien na zmianie a to lizusoslaw pospolity.-a niuniek niech odda nam tylko to co nam powinien zwlas.czczą wyplaty i juz problem zniknie bo sami się wtedy zwolnimy-zenada panowie zenada
Esmeralsa 2014-02-12 14:49:09
odpowiedz na pyt pracownika do kierownika "kiedy będzie wypłata " kierownik na to "jestem zwykłym pracownikiem jak wy!!!!!!!!!!"z pozdrowieniami dla biedaków z BIURA!!!!!!!!
pracownik 2014-02-12 21:10:03
Jeżeli na myśl o Eurosie robi Ci się niedobrze to się po prostu zwolnij.
Po co masz się katować przychodzenie do tej pracy? Idź do sąsiada.
Nick 2014-02-20 11:08:08
Oszczędzać. Proste.
niuniek 2014-03-03 16:38:44
Oszczedzać ????nie bądż głupi w tej firmie nie da sie oszczedzac(usunięte przez administratora).
pracownik 2014-06-23 09:06:25
Chyba poprawiło się, bo jest grobowa cisza!
cesarok 2014-08-06 22:26:02
Wszyskto bez zmian czekamy na zeszło roczne wczasy pod grusza płacą na czas wypłaty jak to można nazwać wypłatą . Mały czyli KOMANDOS trochę mniej gwiazdorzy .
Kolo 2014-08-27 12:20:57
Bardzo dużym plusem są umowy na stałe. Tutaj na strefie rzadko kiedy można dostać trzecią umowę na stałe. Pracowałem na strefie z kilku firmach i tak naprawdę nie jest tutaj tak źle. Wiele osób odeszło do JBG-2 i teraz narzekają, bo muszą robić nadgodziny, żeby dostać dobrą wypłatę. Wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma. Zarobki na początku nie są wysokie, ale co roku dochodzi dodatek stażowy. Jeżeli zostaną podpisane nowe kontrakty, będzie potrzeba dużo pracowników, ok 100.
cesarok 2014-08-28 20:48:42
Na wiosnę wszyzescy co dostali 3 umowę to na 7 miesięcy albo im nie przedłużyli 1 wyplata to 1360 a potem długo 760 ja miałem tak rok a po roku 80 więcej to sobie policzcie i stała spiewka jak podpiszą umowę . MAJSTEREK komados wyzywa ludzi od luji parkowych itd .
XXXXXX 2014-08-29 10:52:03
Kolego odnośnie umów to chyba nie jesteś na topie. Bo Panowie czekają na umowę na stałe już ponad rok. Sytuacja firmy jest jaka jest.
Zarobki rewelacyjne nie są, wszędzie tak samo. Co do Panów, którzy odeszli do JBG-2 to tylko dwóch narzeka, bo sami zgodzili się na niekorzystne warunki dla nich samych.
Co do reszty Panów co odeszli do JBG-2 zapytajcie ich, każdy jest zadowolony. Może i robią nadgodziny, ale zarobią, mają pakiet socjalny i pracę w godnych warunkach sanitarnych.
Natomiast żadne pieniądze nie oddają Ci zdrowia jakie tu stracisz. Zapylenie przekracza dopuszczalne normy. Brak odciągów, które by niwelowały chociaż odrobinę tego syfu.
Nowi pracownicy mają uczulenia skórne i problemy z oddychaniem w wyniku czego sami rezygnują z pracy, a Ci którzy wytrzymali i tak po 2 latach wychodzi im uczulenie z podwójnym uderzeniem i również odchodzą. Praca dla desperatów. Przyjdź sprawdź i przekonaj się!!!
JANO 2014-10-18 21:39:09
Euros to lipa banda debili tam na wierchu familia cesarokow
1
cesarok 2014-10-23 19:00:16
Cesaroki to prostaki przykładem jest komandos który zachowuje się jak by miał coś z głową mieli go zdegradować bo było dużo skarg na niego .
1
SJZ 2014-10-29 07:44:27
Czytam opinie i jak się właśnie dowiedziałem że tam kierują ****** cesaroki to juz nie mam zamiaru wysyłać CV, bo pierwsza obraza ze strony tego komandosa i ścierali by go z posadzki. cześć !
ufffo 2014-11-05 18:36:11
Majstrowie wszyscy tacy sami-nie tylko Komandos-fałszem bije na kilometr od Nich:)jeden drugiego podkopuje,gadają sobie nawzajem za plecami,mieszają w to pracowników,ścigają się w tym,kto lepiej kierownikowi wlezie...Na zmianie C jest najgorszy wichrzyciel-przy ludziach mówi jedno,zejdzie "góra"-całkiem co innego gada:)Szkoda czasu i zdrowia -wiem to z autopsji-praca dla desperatów.Pozdro dla wytrwałych
2
gosc 2014-11-28 23:03:53
prawda prawda i sama prawda robilem z majsterkiem z c to wiem co to za gosciu-usmiecha sie gada udaje ze jest fajny a potem odwraca sie i mowi co za idioci tu robia i tak samo robi z kierownikami i zwyklymi robolami
1
cyborg 2014-11-28 23:56:02
Czytam ostatnie wpisy i nie kumam was ludziska w firmie kiepsko nawet zle a wy jaracie sie tym typkiem.Przeciez kazdy juz go zna kto tu robi kazdy slucha jego newsow a nabija sie z niego slucha tylko dlatego ze jest majstrem bo nigdy nic ciekawego nie mowi tylko ploty ploty i ploty i to zazwyczaj nie prawdziwe olejcie juz goscia bo nie wart komentarzy sam sie wylozy bo juz raz ze sie gubi a dwa ze kazdy ma go gleboko gdzies tyle w temacie bo szkoda pisania bay
sprawiedliwy 2014-11-29 13:22:07
Ludzie piszecie pierdoly i tyle. Pracuje w tej firmie to wiem jak jest. Nikt nie jest swiety, a plotkowanie jest wszedzie. Bylem juz pod wszystkimi majstrami i wydaje mi sie , ze ten na zm. C jest najlepszy. Zaczynal jak my i ma wiedze, bo w znacznym stopniu mi ja przekazal. Szanujmy to co mamy barany. A plotkarzami to sa najlepsi z jastrzebia. Tak wspaniala czworka to elminuje kazdego na drodze i zastrasza. Wykonczyli cesaroka, ruda i irke probuja wykonczyc! Pisze bo nikt nie pisal o nich, niech wszyscy wiedza jak jest. Ludzie maja tez ich juz dosc.
2
Xxx 2014-11-29 16:04:29
Wydaje mi sie, ze opinia o majstrach jest lekko przesadzona. Pracowalam u jednego i u drugiego i jakos nie narzekam. Ludzie sami nakrecaja cala sytuacje w firmie. A majster ze zm. C musial komus zajsc za skore i wiem chyba komu;-) Powodzenia majsterku w walce z glupota:-)
1
:) 2014-11-29 17:52:57
Dzień dobry
Z tego, co tu czytam to sprawa dotyczy chyba mojej osoby.
Kiedyś musiał nastać ten moment, żeby w końcu napisano o mnie.
Osoby, które to piszą chyba nie radzą sobie emocjonalnie z problemami i wypisują tutaj bzdury w sprawie mojej osoby.
Kolego jeden i drugi, jeśli macie jakieś problemy to zapraszam na rozmowę, przecież pracujemy wszyscy razem. Po co te obelgi w moją stronę i szarganie mojego imienia.
Jeśli stanąłem komuś na drodze w osiągnięciu jakiegoś celu no to z mojej strony przepraszam.
Jeśli trapią Was jakieś problemy w związku z moją osobą to zapraszam do mojego przełożonego lub też ze skargą do rady pracowniczej.
I tutaj kolejny problem, przecież jestem w radzie przewodniczącym?
Więc pytanie z mojej strony, dlaczego tam się znalazłem z większością głosów?
Przecież jestem wichrzycielem, plotkarzem, gubię się rzekomo w tym, co robię?
Panowie następnym razem zastanówcie się co piszecie, ja osobiście nie będę się zniżał do waszego poziomu, bo wiem że tam przegram, a to dlatego, że macie tam większe doświadczenie.
Natomiast czy wpisami się przejmuję, raczej nie. Z natury nie złoszczę się na ludzi, którzy piszą coś o mnie. Ja im współczuję, że nie mogą nic napisać o sobie.
I osobiście myślę, że Panom przejdzie złość, nie wiem, czym uwarunkowana.
Przestaną zachowywać się jak przedszkolaki tylko zaczną jak dorośli ludzie!
Pozdrawiam
1
ŻORY 2014-11-29 22:23:16
ZAJEBISTY WPIS JAK PISZECIE O NICH TO PISZCIE BEZ BYKÓW
2
JO 2014-11-30 09:51:44
ZLOTY JESLI TO TY TO WPIS NA POZIOMIE. TOBIE TEZ DOLKI PODKOPUJA. HEHEHE
2
gosc 2014-12-01 09:28:59
Za wpisami pewnie stoji ta pinda z fantastycznej czworki slyszalem co nieco pewnie stanol majster jej na drodze irke tez wykancza ciagle marudzi i gada pierdoly o ludziach wszyscy to lebry tylko ona robi i jastrzebioki takie rzeczy opowiada nikt nie chce z niom robic bo ma dosc sluchania jej rozwalic towarzystwo po zmianach
2
twoj zastępca 2014-12-01 10:09:20
Witam

Radziu piękny wpis:) Tylko mam nadzieje ze jesteś w stanie udowodnić że to"My"napisaliśmy no bo chyba nie opierasz swojej wypowiedzi tylko na domysłach.I kijowo by było jak by się okazało ze to jednak ktoś inny to napisał .
pozdrawiam
adam
2
Twój Majster :) 2014-12-01 10:27:22
Witam
Drogi Adamie :) Nie mam nic wspólnego z tymi bzdurami,dokonałem tylko jednego wpisu, a to już wiesz. I przede wszystkim w mojej wypowiedzi nie wskazałem osoby , która to pisze. Szkoda, że takie rzeczy mają miejsce na forum. Osobiście myślę, że wspólnie wyjaśnimy tą niedorzeczną sytuację. Osobiście pozdrawiam kolegę szargającego naszą opinię!!!
3
cesarok 2014-12-03 23:22:29
Zinterpretuj uważnie tekst,kto do kogo pisał gamoniu!!!
1
Były Eurosowicz 2014-12-08 20:08:04
Komedia ,dawno się tak nie usmiałem, dorośli ludzie a na forum wylewają swoje żale... Każdemu majsterkowi sie oberwało:D tak to jest władza uderza do głowy, Jednak leje na ten syfff i bande oszołomów z góry oraz tych fałszywych brygadzistów.... Ja się tylko pytam kiedy wypłaci ta zasra.na firma zaległe wczasy pod gruszą??. Pozdro dla normalnych ludzi a tacy też tam są Piona:)
2
cesarok 2014-12-14 21:26:53
Komandos długo będziesz ciągnął L4

1
elo 2014-12-15 10:45:33
Witam, czy ktoś coś wie odnośnie zaległych wczasów??? Jakieś rokowania?
2
kandydat 2014-12-29 17:34:23
Witam , i jak sytuacja w firmie? Szukam pracy a euros szuka pracowników , na jakie wynagrodzenie mogę liczyć ?
2
Anus 2015-01-03 14:58:07
Wczasy pod gruszą? Zapomnij! Przecież jasno było powiedziane, że za 2014 socjal zabrany, a za to co mieliście dostać za 2013 zrobiliśmy sobie z całą "górą" wigilijkę na Ruwnicy. Poza tym musieliśmy mieć kase na paliwo by dojechać na wigilijke do Berlina... A Wy też mieliście przecież wigilijkę firmową - tylko że za swoje. Skoro Was stać to nie płaczcie o jakieś marne kilka złotych. Poza tym macie przecież mieć podwyżkę po nowym roku... roboty, a kasę? Znowu obiecam i nic nie dam
3
już wolny 2015-03-01 12:51:10
Z wypłatami też już zaczynają coś kręcić-za miesiąc styczeń dostaliśmy kasę w dwóch ratach -pytanie brzmi-co będzie w tym miesiącu za miesiąc luty?-w czterech ratach???!!! A w Ustroniu robota jak zawsze, czyli-Jest jej Dużo,robi się coraz szybciej i szybciej,ludzie zap.......ją w pocie czoła a firma wiecznie narzeka "NIE MAMY PIENIĘDZY"-więc gdzie są te Pieniądze? kto jest odpowiedzialny za finanse tej firmy? Przemyślenia na temat tych i wielu innych problemów dotyczących tego Zakładu zostawiam Wam. Pozdrowienia dla Wszystkich chłopaków i dziewczyn pracujących w Tej-jak to nazwać-PARODII-:Zakład produkujący śmigła do elektrowni wiatrowych"-brzmi to nawet bardzo profesjonalnie,ale szkoda że w rzeczywistości tak nie jest.
4
mirek 2015-03-29 19:46:35
Kierownikowi Marianowi śmierdzi potwornie z ust, nóg,pupy i w ogóle ze wszystkiego. Bob Gozdecki powinien zasięgnąć porady wielkiego specjalisty z zakresu psychiatrii , a jego niepodobny brat bambucz paweł debil już dawno powinien być odizolowany od społeczeństwa i jednocześnie zamknięty z podobnymi sobie (klatka z gorylami) . Hubert Witkowski i jego wyłupiaste ,tępo patrzące ślepia już dawno powinny widzieć tylko i wyłącznie czerwone [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] innych szympansów.
1
XXXXXXXXXXXXXXXXX 2015-06-06 00:00:24
No,no widzę że sytuacja się powtarza.Wpierw kombinują jak tu zrobić z wypłatami,tak żebyśmy dostawali jak najpóżniej na konto,w końcu wymyślają:Zmieniamy warunki umowy dotyczące wynagrodzenia,ściślej mówiąc dnia w którym będziemy dostawać pieniądze na konto. Czyli TYM RAZEM będzie to do- SIÓDMEGO DNIA KAŻDEGO MIESIĄCA.Piszę grubym drukiem nie bez przypadku"TYM RAZEM"bo warunki umowy co do wynagrodzenia w którym dniu powinniśmy dostawać kasę to w tej firmie się już zmieniały Wiele razy.NO I CO W ZWIĄZKU Z TYM:WIADOMO NIKT SIĘ NIE SPRZECIWIAŁ CO DO ZMIANY,KAŻDY TO ZAAKCEPTOWAŁ-SZCZERZE MÓWIĄC TO NIKT SIĘ NIE ODEZWIE BO BYŁBY Z GÓRY NA PRZEGRANEJ POZYCJI,KAŻDY O TYM DOSKONALE WIE,ALE OK. NO I CO -SIÓDMY DZIEŃ TEGO MIESIĄCA WYPADA W NIEDZIELE,WIĘC JASNA SPRAWA ŻE POWINNIŚMY DOSTAĆ KASE DZISIAJ,A TU NIC,WIELKIE K...A NIC.JAK ZWYKLE MAJĄ NAS W D...E . WCZASY POD GRUSZĄ TO JUŻ PŁACĄ I PŁACĄ.NIE ROZUMIE POLITYKI TEJ FIRMY-NAJPIERW W ŻORACH BUDUJĄ HALE PRODUKCYJNĄ PRZYSTOSOWANĄ DO PRODUKCJI MAŁYCH ŁOPAT,ALE DOSTAJĄ KONTRAKT NA DUŻE ŁOPATY,PO CZYM ZACZYNAJĄ BUDOWAĆ DUŻĄ HALE NO I CO??? W CHWILI OBECNEJ NIE MA ROBOTY W ŻORACH .LUDZIE KTÓRZY ZOSTALI PRZYJĘCI DO TZW.
"WIELKI PROJEKT" SIEDZĄ TERAZ NA POSTOJACH.I NIKT TU TERAZ DO NIKOGO NIE MA ŻALU-CHODZI O RELACJE PRACOWNIK/PRACOWNIK LUB JAK KTO WOLI ŻORY/USTROŃ. MY TU TYLKO JESTEŚMY ZWYKŁYMI PIONKAMI/MARIONETKAMI.DRUGA SPRAWA:BUDUJE SIĘ PO GODZINACH FORME DO NAJWIĘKSZEJ ŁOPATY NA ŚWIECIE"SEA ANGEL
"-PO KILKU LATACH OD WYBUDOWANIA FORMY LUDZIE SIĘ DOPIERO DO PROSILI O KASĘ O "DZIEŁO"I TO NIE PO DOBROCI-SPRAWA MUSIAŁA TRAFIĆ DO SĄDU ŻEBY W KOŃCU LUDZIE MOGLI ODZYSKAĆ SWOJE PIENIĄDZE. A W SPRAWIE BUDOWANIA ŁOPAT NA TEJŻE FORMIE
: ZOSTAWALI WYSYŁANI LUDZIE DO NIEMIEC I JAK WIADOMO ZA DELEGACJE PO ZA GRANICAMI PAŃSTWA NALEŻY SIĘ CAŁKIEM PRZYZWOITA KASA(DIETA)-NO I CO?-ZAKŁAD WYSYŁAŁ LUDZI DO NIEMIEC NO I JAK TO NA POCZĄTKU Z KASĄ BYŁO WSZYSTKO OK ALE IM BLIŻEJ KOŃCA PROJEKTU KASE JUŻ PRZESTAWALI PŁACIĆ.NAWET JUŻ PO ZAKOŃCZENIU CAŁEGO PROJEKTU LUDZIE CZEKALI JAK ZWYKLE NA KASĘ ,KTÓRA JAK NAJBARDZIEJ SIĘ WSZYSTKIM NALEŻAŁA BO W GŁÓWNYM CELU PO TO TAM WYJEŻDZALI.POWIEM TAK-JEŻELI CZŁOWIEKA NIE STAĆ NP.NA NOWY SAMOCHÓD TO GO NIE KUPUJE,A NIE ŻE PO KUPNIE PO KILKU MIESIĄCACH OKAZUJE SIĘ ŻE NAJZUPEŁNIEJ GO NA NIEGO NIE STAĆ I POWIEM WIĘCEJ,ZAMIAST ŻEBY GO SPRZEDAĆ BY WYJŚĆ Z TYCH PROBLEMÓW Z NAJMNIEJSZĄ STRATĄ,TO CIĄGNIE TO I CIĄGNIE I KOŃCA NIE WIDAĆ,PROBLEMY SĄ CORAZ WIĘKSZE I WIĘKSZE I POTEM JEST CIĘŻKO WYJŚĆ Z TAKICH PROBLEMÓW FINANSOWYCH.NIE ROZUMIEM TAKICH LUDZI-PO PROSTU JEŚLI MNIE NA COŚ NIE STAĆ TO NIE KUPUJĘ-PROSTE,PRAWDA.I TAK SAMO JEST W NASZEJ FIRMIE.WYDAJE MI SIĘ,BA JESTEM TEGO PEWIEN-LUDZIE KTÓRZY SĄ ODPOWIEDZIALNI ZA STAN OBECNY TEJ FIRMY PORWALI CIĘ Z MOTYKĄ NA SŁOŃCE,NIE MAJĄ W OGÓLE NIE MAJĄ POJĘCIA CO DO PROWADZENIA TAK OGROMNEJ PRODUKCJI.CHODZI GŁÓWNIE O SAMĄ GÓRĘ-O ZARZĄD ,DYREKCJE USTROŃ/BERLIN.CO JEST K...A GRANE Z TYMI LUDZMI? CO ROBIĄ LUDZIE KTÓRZY SĄ ODPOWIEDZIALNI ZA CAŁĄ SYTUACJE KTÓRA WYNIKŁA.ZAKŁAD W USTRONIU ODWIEDZIŁ KOMORNIK-PO PROSTU SZOK, NAGLE OSZCZĘDNOŚĆ- ZA DUŻO RĘKAWIC POBIERACIE ITD.OD KILKU LAT -ZERO PREMII,ZERO PODWYŻEK JUŻ NIE MA WCZASÓW POD GRUSZĄ,NIE MA BONÓW ŚWIĄTECZNYCH. CO DO ROBOTY W USTRONIU TO JAK ZWYKLE-"CIĄGLE MAŁO,MAŁO,MAŁO,JAK TU PRZYŚPIESZYĆ PRODUKCJE.W WYŻEJ WYMIENIONYM TEKŚCIE NIKOGO NIE CHCIAŁEM OBRAZIĆ,PO PROSTU TYLKO OPISUJĘ SYTUACJE FIRMY. JEŻELI KTOŚ SIĘ ZASTANAWIAŁ CZY SIĘ ZATRUDNIĆ W TEJ FIRMIE I PO PRZECZYTANIU TEGO POSTU NADAL MA CHĘCI PRZYŁĄCZYĆ SIĘ DO "OBOZU PRACY"-NO CÓŻ TO JEGO PROBLEM,JEGO DECYZJA LECZ PROSZĘ CIĘ ZASTANÓW SIĘ JESZCZE KILKA RAZY. NA KONIEC POZDRAWIAM WSZYSTKICH PRACUJĄCYCH W TEJ FIRMIE W ŻORACH JAK I RÓWNIEŻ W USTRONIU!!!
3
Pracownik 2015-06-09 10:04:51
Witam
Widzę że ten który podpisuje się krzyżykami jest tyle samo wart co Jego podpis.
Czasem kolego warto przeczytać coś ze zrozumieniem.
Otóż faktycznie zmienili nam termin wypłaty ale na siódmy dzień kalendarzowy z siódmego dnia roboczego miesiąca.
Jeżeli nie zauważasz tej subtelnej różnicy ( a sądząc z podpisu pewnikiem tak jest)to świadczy o Twojej indolencji w tej sprawie.
Zapytaj Karolka - On Ci też powie że w tym przypadku ta zmiana jest na naszą korzyść.Nie zmienia to faktu , że spóźnili sie z wypłatą w tym miesiącu.
A co do " obozu pracy" . Mamusia Cie zmusza do pracy tutaj?
Zwolnij sie po prostu . Idź do Firmy gdzie wszyscy bedą mili , będą wypłacane "grusze" , "jabłonie " i inne "śliwy".
Zachowaj sie jak facet z J...ami i połóz w kadrach papiery , jako powód podaj że nie chcesz byc w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i tyle.
1
zapierdalacz 2015-09-24 23:12:56
oddajcie nam zaległe wczasy pod gruszą.Z odsetkami!!!
Ksysio 2015-10-20 15:22:58
Nic.
Ewentualnie robotę w syfie, który Cię truje od środka na początek najniższą krajową. Ciuchy jak się ubrudzisz są do wywalenia, a z magazynu nie idzie się doprosić nawet o buty.
Jak nie podpadniesz majsterkowi, ani nie wysypie Cię uczulenie to może zostaniesz na dłużej. Ale to nic pewnego, bo po siedmiu miesiącach dowiesz się nagle z dnia na dzień (zazwyczaj na dzień przed końcem umowy), że Ci jej nie przedłużą.
Wczasów i innych dodatków nie ma. i skoro zabrali to już nie dadzą.
1
monolog 2016-01-31 13:05:31
To co tam odchodzi czyli władza Pana Makosia i Pana Mareckiego to jest szczyt chamstwa,arogancji i cwaniactwa.Kiedyś się goście przejadą na tym choć by na ulicy.
3
jano 2016-03-14 05:08:22
cesaroki to prostaki
janko 2016-05-17 10:00:23
A to znajomy raczej prawdy ci nie powiedział.Owszem ludzie zarabiają 3tyś.na rękę,nawet i więcej,ale żeby tyle zarobić trzeba przynajmniej przepracować 10 lat(co roku dostajesz dodatek za wysługę lat).Na sam początek na rękę dostajesz miesięcznie znacznie mniej niż 2tyś.
zapierdalacz 2016-09-22 21:38:48
No i znowu największe nieroby pojadą do NIEMIEC. Bo na nich tam czekają z otwartymi rękoma zwłaszcza na tego siwego Kadafiego co mu ręce upierdoliło.Tego dyrekcja nie widzi jak jeden większy, drugiemu mniejszemu w dupe wejdzie byle pojechać.Dzieci to taki huj niema z kim zostawić ale naraz to by pojechał najlepiej na cały czas(grubas posrany)Takie to mendy pracują w EUROSIE!!!!
4
nano 2016-10-06 20:09:28
EUROS pod młotek?
Epik 2016-10-06 23:03:27
Serwis oto dom EUROS w ustroniu na sprzedaż! !!!!!???? Co to się dzieje nikt nam nic nie mówi paranoja tylko zwlekają z tyg. na tydz. z postojem.
Info w sprawie firmy 2016-10-10 01:56:33
"moli"wejdz Sobie na serwis otodom ,zaznacz w 3 polach:
1 Miejsce:Ustroń
2 hale i magazyny
3 na sprzedaż .
Fajna cena: 5.000.000.
Źal !!!!!!!!!
Info w sprawie firmy 2016-10-10 10:11:13
Hallo,obudź się. Jaka "między nami pracownikami sprawa"??? "można tutaj naprawdę dobrze zarobić"???co Ty wygadujesz? Wejdź sobie na tą stronę co podałem powyżej. Jest tam wyraźnie napisane że firma wystawiła w Ustroniu Wszystko na sprzedaż, więc nad czym tu się zastanawiać. Nas pracowników Wszystkich wysłali na postuj i nic nie mówią, to jak ma być normalna atmosfera.
heh 2016-10-10 16:37:56
Ważne dla mnie jest to, że atmosfera teraz każdemu odpowiada, a skoro tak jest to lepiej wypełnia się obowiązki.
Zostaw swoją opinię o Euros Polska Sp. z o.o. - Ustroń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Euros Polska Sp. z o.o.