logo Bisnode Polska Sp. z o.o.

Bisnode Polska Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Bisnode Polska Sp. z o.o.

Prawda 2014-12-20 12:04:53
Mówię jak jest. Firma bardziej niz rodzinna, az dziw , że centrala patrzy na to i nie reguluje tych spraw A MOŻE O TYM NIE WIE ? jezeli nie masz koneksji rodzinnych lub nie jesteś w klice wzajemnej adoracji to ciężki twój los, nikt za toba się nie upomnii. Jest glówny bos i jego malżonka kgierowniczka – stworzono dla niej dzial specjalnie jak przyszła z urlopu m., teraz znowu nieobecna. o tym w firmie wiedzą wszyscy . Sama praca to za mało musisz się rozpłaszczać a i tak możesz się nie spodobać. Najlepiej być kimś z rodzinki lub kierownikiem lub być w układzie towarzyskim. Kierownicy PORAŻKA Na 1 pracownika przypada wielu kier/ i dyr. Harujta na dobrobyt rodzinki !!!Nie zbudujesz dobrobytu wlasnego na krzywdzie innych!
5
zadowolony 2015-01-16 15:05:05
to może trochę słów od pracującego. jestem TU już 3 lata i po kolei: pracujesz zarabiasz (prowizje za realizację planów jedne z najwyższych w branży), socjal: benefit, luxmed, pramerica itd. za niewielkie pieniądze. Jak się starasz to nie wylecisz po 3 miesiącach, ale najgorsze o to żę niektórym tu przeszkadza, że ludzie pracują razem i zawiązują związki małżeńskie to od razu któreś musi zmieniać robotę! Firma nie boi się ludzi kreatywnych, chcesz robić coś nowego co może przyniesie profity to na pewno osoby zarządzające to rozważą a jak dadzą zielone światło to jeszcze udziel Ci super wsparcia! Nie dziwię się, że na takim forum są tylko opinie na NIE, dziwię się osobom które takimi opiniami się sugerują i ludziom którzy wylewają żale bo nie potrafią sumiennie pracować Szczerze polecam pracę tu osobom odważnym, pracowitym, przyjmującym krytykę, reszcie polecam biedronkę.
3
pracownik 2015-01-19 09:34:49
Ha ha ha zgadzam sie z opinią powyżej,,, dla leni polecamy biedronkę.
Pracuję tu czwarty rok. wiadomo, raz lepiej raz gorzej.W zależności od moich wyników odbieram większą lub mniejszą premię.
Również w sytuacjach kryzysowych mogę liczyć na wsparcie przełożonych.
Dla ludzi kreatywnych i ceniących fajny klimat w pracy polecam jak najbardziej.
1
Rycerz 2015-01-24 12:11:46
Wysyłanie niepokornych do pracy w biedronce jest efektem zemsty za ruszenie układu towarzysko-rodzinnego. NIE WIERZCIE, że wszyscy dostają pomoc i wsparcie. To dostaje układ. Zbyt długo tu pracuje i widziałem nie jedną akcje niszczenia ludzi przez kordo/ kier/dyr. Niszczenie w formie ciągłych najazów miało na celu „doping przez zwierzchnika tępą siekierą”, żeby się już zwolnił/ zwolniła bo ciągłego najazdu i równiez za bardzo dobrą pracę nikt nie wytrzyma w dłuższej perspektywie. A pozbycie wiązało się z koniecznością załatwienia pracy dla swojaka lub kogoś z rodzinki. Układy bardzo przeszkadzaja w pracy a szczególnie koneksje małżeńskie. Sami idźcie do robo w biedronce tylko wy się nawet do tego nie nadajecie.
3
pracownik 2015-01-28 08:26:20
Rycerzu... skoro tak Ci tu zle to czemu nadal siedzisz???? nie wiem w którym jestes oddziale... jesli Płock to jeszcze w stanie jestem Cię zrozumiec... jesli Wawa, masz mnóstwo perspektyw
zaskoczyłeś mnie, bo nie jestem w żadnym układzie.Zwykły podrzędny pracownik ze mnie.Może mam szczęscie do swoich przełożonych, może dobrze pracuję i nikt nie ma powodów żeby mnie gnębić???
Może jestem w odpowiednim oddziale gdzie nie obserwuję takich sytuacji.
2
zadowolony 2015-02-02 14:36:57
rycerzu dałem ci tylko kierunek, propozycję. jak mój poprzednik, nie chcesz - nie pracuj. zwolnij miejsce dla innych, ambitnych nawet z polecenia nie przeszkadza mi to. przyszedłem tu z nikąd, bez polecenie, znajomych itp. a jednak się utrzymałem. hmmm to może nie szukaj winy w otoczeniu.....
1
powiernik 2015-02-26 07:43:19
Firma o złej reputacji wśród pracowników. Pseudo dyr. i kier. bez wykształcenia. Zatrudnianie rodziny i znajomych to normalka. Płaca tylko na górze zadowalająca .Zołnierz premii nie zobaczy. Sprawy o mobbing ustały, ale maja ich w dorobku pare. Teraz starają sie robić wszystko zgodnie ....starają się.A tu za górami za lasami komkurenja z normalnyni pracownikow 1 imb-cyl ze śląska niejaki BM zdegradowany na handlowca -byl kier reg i doprowadził do odejscia wielu najlepszych handlowców, którzy mieli dość retya został mu tylko kuzyn bo siostrze i zonie stołówke otworzył jak sie juz napracowały w Bisnodzie i plany robily na poziomie przedszkolaka
4
samozlo 2015-02-26 17:08:44
Potwierdzam koles z siewierza słaby byl. Kuzyn jeździł za niego, siostrę i żonę. Teraz bedzie za kuzyna plany robil. Pupilek dyrektorki M. A co do niej to gdzie znajdzie prace jak ktos z góry zobaczy, że nic nie umie. Słaba kadra. Odradzam. Firma ma coraz mniejsze notowania.
3
Zatr 2015-03-05 21:49:27
Potwierdzam Kolege z pracy,
Jednak Kto rozglada sie po forum szukajac pracy, bedzie mial mieszane uczucia.
Niech wierzy w co chce, jego czy tam jej sprawa, jednak napisze 2 zdania bo nalezy sie to tej firmie: ci co pracuja i marudza, trzymaja sie tej pracy- ciekawe czemu? Bo tak zle tu jest? Pomyslcie sami przeciez dzis sa ogromne mozliwosci dla handlowcow, ogloszenia o prace pekaja w szwach; ci co nie dawali rady bo sprzedaz nie jest lekka praca, choc stwarza takie pozory wylewaja tu swoje zale, tak jest i bylo w kazdej mojej pracy przedtem : gowork + bluzgi + teoria spiskowo-ukladowa, a wielu z przeszlych pracodawcow wspominam dobrze i podobne posty zostaly ode mnie na gowork
Nie narzekam, zarabia sie naprawde dobrze jesli sie po prostu sprzedaje , wyplata zawsze na czas, a i przed sie zdarza, atmosfera pozytywna, chyba ze nie idzie praca jak nalezy- to nerwowa jak wszedzie
Zadne uklady kolezenskie nigdy tu nie pomogly- w dziale sprzedazy ocenie podlega sprzedaz nic tego nie zmieni ani tu ani nigdzie indziej w dzialach sprzedazy.
3
x 2015-03-06 18:50:23
Zgadzam się z moim poprzednikiem i zastanawiam się dlaczego ludzie tak długo pracują w Bisnode, skoro tak tu źle. Praca dla ludzi umiejących pracować a nie dla tych którzy maja tylko wybujałe ambicje i wysokie mniemanie o sobie. Zastanówcie się czy to nie jest tylko mniemanie i nic więcej. Sam pracuję tu już kilka lat i znam przypadki odejść ludzi i powrotów. Skoro tak tu źle to dlaczego ludzie wracają.
Firma na pewno nie pozbywa się ludzi dobrych. Na takich jej zależy i dba o nich. Sam nieźle zarabiam i jestem bardzo zadowolony. Że Wam tak się nie nudzi pisać ciągle jak źle, jak słabo. Na koniec dobra rada. Zastanówcie się czy to nie wy jesteście problemem, a nie szukacie winnych w koło.
Praca warta polecenia. Atmosfera super. Wiadomo nie osiągasz celu to masz czasami przechlapane, ale wszystko w Twoich rękach i wszystko zależy od Ciebie. Warunek jeden musisz wiedzieć po co tu przyszedłeś. Jak jesteś świadom tego i umiesz to robić to praca jest na lata.
2
anerzam 2015-03-16 21:48:15
Ten wpis to sponsorowany jest albo pisze go elokwentna dyr. Najlepsi potworzyli swoje firmy i są dla B konkurencja. A prace w B nie milo wspominam choć krótko tam byłem to atmosfera fatalna. Zero pomocy na początku. Brak profesjonalności na każdym kroku. Nie polecam!!!
3
pękam ze śmiechu 2015-03-19 09:02:07
hahahahaha "najlepsi potworzyli..." - o pęknę :D !!! rozumiem że najlepsi studiowali na uniwersytecie potwornym. Brak "profesjonalności" - tylko jedna osoba mogła swą niebywałą elokwencję przelać na publiczne forum. to pan prezes zarządu w firmie bez zarządu (bo to zwykła działalność bez szczególnej formy prawnej). Więc proszę "nairam" użyj czegoś do weryfikacji tekstu pisanego :D
Post 2015-03-21 00:55:07
potwierdzam "peany na cześć" smarowane są przez mądrą inaczej dyr. ona ma jedną śpiewkę. Chwali, że międzynarodowa firma wypłaca pensje !!! dla niej jest to specjalny wyróżnik tej firmy wydzielający ja na tle innych w Polsce, tak jakby była to łaska bisnode, że musi płacić ludziom. No I wysyłanie niektórych do bierdrony to jej pomysł.
1
pracownik 2015-03-23 11:28:10
Dobra, żebyśmy mieli jasność. dużo tu negatywnych wypowiedzi, niektóre nawet bez składu gramatycznego. pytanie do niezadowolonych, dlaczego tu nie pracujecie? Jaki był powód rozstania? jeżeli ktoś cię wywalił to napisz czy spełniałeś zadania (jeżeli sprzedaż - pokaż swoje wykonanie planów). Forum ma służyć pomocą. podpowiedz więc niezadowolony były pracowniku co konkretnie Ci się nie podoba, może powinno powstać forum o pracownikach - np. Dżon Kowalski nie robi planów a na pytanie dlaczego mówi że to nie on jest winien tylko system, może pracuje w terenie i nie podjeżdża biura więc siedzi cały dzień w domu i narzeka, że ciężko mu.
RKGP 2015-03-24 22:09:27
ty sama nie wysmarowałaś swoich wyplocin ze składnią gramatyczną i na siłę wciskasz propagandę, że jest tak świetnie jak w ZSSR w latach 50. Ludzie nazwali sprawy po imieniu jak się naprawdę pracuje w firmie . Realizacja planów jest bez znaczenia liczą się tylko układy.
2
elton 2015-04-09 07:04:31
Widzę, że Siewierz i była pracownica nocnego a obecnie dyr. dołączyła do gowork. Ciekawe kiedy się zarząd zorientuje o co chodzi w siedzibie polskiej i pogoni grono wzajemnej adoracji z anezram na czele. I tak jesteś marionetką w rekach hodowcy kotków.
Firmy nie polecam nic się w niej nie zmieniło i nie zmieni....atmosfera fatalna -wina kierownictwa.
1
Gwiazda 2015-04-09 22:43:31
Eltonie a tak z ciekawości to która w nocnym zbobywała szlify ????? a tu zbiera kasę jako dyr????
2
MM 2015-04-16 09:45:21
Witam wszystkich zainteresowanych , czytam te Wasze opinie i jestem zażenowana,
Jaki Mobbing !!!???
Nie rozumiem czemu czepiacie się ludzi , którzy w tej firmie pracują?
Również miałam przyjemność przepracować tam parę miesięcy , ale na prawdę była to przyjemnośc , ludzie sympatyczni , pomocni , nikt nikogo nie "dusi" pomoc z każdej strony .
Jak ktoś nie chce pracować to przecież nie musi , ale żeby oczerniać innych nie rozumem tego !
A cóż takiego macie do kierownictwa?
Takiej Szefowej to ze świecą szukać , walczy o swoich pracowników jak lwica , o wszystkich , ( nie ma tu wybranych) a Wy czepiacie się wszystkich ! czego chcecie od BM ze śląska ? Świetny facet , kulturalny , pomocny i przede wszystkim robi plany i bierze kasę - więc to musi być zazdrość , nic innego!
A Szef ? Znowu zazdrość ? , aż mi przykro , że wcześniej dobrali do współpracy ludzi , którzy ich teraz szkalują , ale cóż takie "elementy" również plączą się po rynku pracy.
Generalnie dla przyszłych pracowników - polecam , warto spróbować swoich sił ,tylko trzeba słuchać co do Was mówią , bo to wszystko ważne i nikt niczego nie owija w bawełnę .
Pozdrawiam cały zespół pracujący w Bisnode Polska
To były dobre miesiące , i wszystkim Wam bardzo za nie dziękuję
Śogłam 2015-04-17 20:29:15
Manipulatorka firmowa jest w swoim żywiole ! to się nazywa PROPAGANDA NA CAŁEGO (: Propaganda jest działaniem zmierzającym do ukształtowania określonych poglądów majacym zrobić wodę z mózgu czytającym. Polega na manipulacji intelektualnej i emocjonalnej z użyciem nieetycznych lub fałszywych argumentów. Propaganda zmierza do upowszechnienia trwałych postaw społecznych, poprzez narzucenie lub zmuszenie odbiorców do przyjęcia treści, składajacych sie z kłamstw lub półprawd.
9
Pracownik 2015-04-22 11:48:39
Pracuję w Bisnode już kilka lat i powiem jedno, firma bardzo uczciwa i dba o swoich pracowników w działach sprzedaży chcą żeby sprzedawać, robić plany i ZARABIAĆ. Jak czytam te wypociny, obelgi i kłamstwa to za głowę się łapię, było kilka osob w tej firmie którzy już nie pracują bo po prostu nie robili planów ba nie robienie planów to mało powiedziane, nic nie sprzedawali albo kończyli z wynikami na poziomie kilku tysięcy i to trwało bardzo długo poza tym tylko narzekali, plotkowali, obgadywali innych, czepiali się wszystkiego i nic poza tym nie robili, zastanówcie się czy gdybyście byli pracodawcą to ile wytrzymali byście z takimi pracownikami?
Podsumowując w firmie jest świetny klimat i kierownictwo. Przełożeni zawsze pomogą, doradzą ale nie każdy to przyjmie, bo musiałby zacząć pracować, a to BOLI. Zdecydowanie polecam pracę w Bisnode.
glen 2015-04-29 10:32:47
jakby nie było dobrze nie obrzygiwali by nas tutaj ci co już nie mają dobrze (czytaj nie pracują)
pomyśl trochę. jak masz sugerować się opiniami innych, sugeruj się tych dobrych w swoim fachu, a nie akolitów z manią wielkości i kompleksem niższości zarazem.
ci, co zostali oddelegowani zawsze napiszą, że do bani i sami głupcy w kierownictwie, że najlepsi pracownicy sami odchodzą, pensje głodowe, i Bóg wie co jeszcze tam było, itd. jak to czytałem, to aż mi ich szkoda, naprawdę zachowanie rozkapryszonych nastolatków, ale jeszcze bardziej mi szkoda ich przyszłych pracodawców.
wiesz że tak naprawdę jest tylko jeden sposób by przekonać się jak jest
a jak jesteś naprawdę dobry to nawet do głowy ci nie przyjdzie takich rzeczy wypisywać tu czy gdziekolwiek indziej.
jeżeli jednak próbujesz swoich sił w sprzedaży to pamiętaj że tu rozlicza cię efekt twojej pracy.
1
adrin 2015-05-13 20:42:55
ktoś raczej mk. usiłuje wcisnąć wszystkim kit oraz to, że ci co piszą prawdę niewygodną dla tej pani nie pracują, jest to nieprawda, oczywiście fakt powiedzenia własnego zdania - popartego faktami w firmie, skończył by się koniecznościa szybkiego znalezienia nowej robo i nie mam powodu , żeby marnowac swój staż pracy dla kaprysu tej pani, To ona zadaje pyatania i na nie odpowiada
11
pracownik-były 2015-06-26 06:52:01
Widzę, że ponownie poszukują pracowników... A więc dla tych którzy chca się dowiedzieć co to mobbing i w niedzielę mieć ból brzucha przed poniedziałkiem. Mieć nad sobą śmiesznych dyr bez kompetencji serdecznie polecam tą firmę.... Szkoda czasu chyba, że na chwilę tzn do pierwszego braku planu a resztę się dowiecie. Oferta firmy mało konkurencyjna. Konkurencja ma ciekawsze i bardziej rzetelne dane nie sprzed 3 lat...
7
Zorientowany w temacie 2015-07-18 19:10:56
Ta firma to sekta a nie wywiadownia. Za marną kasę praca z niekompetentnymi ludźmi. Warunki lokalowe pracy tragedia! Traktują ludzi jak roboli w fabryce. Koneksje i układy na porządku dziennym! Szukajcie Pracodawcy, który będzie Was szanował i uczciwie wynagradzał!
5
niunia 2015-07-23 12:54:04
szkolenie antymobbingowe wprowadzone dla świętego spokoju. jeszcze przez 2 miesiące po zakończeniu współpracy na dźwięk dzwonku samsunga miałam palpitacje serca, BM dzwonił 40-80 razy dziennie
5
alfaiomega 2015-08-30 14:18:12
dopiero teraz wprowadzono szkolenie antymobbingowe ???? trochę za późno. Ale ten kto robił mobbing i pomawiał pracowników będzie się smażył w piekle, niech na kolanach nie prosi Mateńki o litość dla siebie.... wszystko wróci do niej/niego z wielokrotną siłą
3
null 2015-09-02 21:53:59
Te elementy zostały zwolnione po tym jak robiły plany,dokonywały sprzedaży, a wszystko było przypisane innemu elementowi ,który liże tyłek zajebistej pani dyrektor.Wszyscy się przejedziecie ,wszystko w swoim czasie . Żenada co się dzieje w tej firmie,ale jak kierownikiem zostaje ktoś kto nie miał ,ani sprzedaży ,ani rozmów na odpowiednim poziomie z klientami ,to czego się spodziewać .
Jaki pan taki kram
1
null 2015-09-02 22:09:19
Te elementy zostały zwolnione po tym jak robiły plany,dokonywały sprzedaży, a wszystko było przypisane innemu elementowi ,który liże tyłek zajebistej pani dyrektor.Wszyscy się przejedziecie ,wszystko w swoim czasie . Żenada co się dzieje w tej firmie,ale jak kierownikiem zostaje ktoś kto nie miał ,ani sprzedaży ,ani rozmów na odpowiednim poziomie z klientami ,to czego się spodziewać .
Jaki pan taki kram
2
pracownik 2015-09-03 14:32:43
padam ze smiechu. Ludzie macie nową prace? bo współczuję pracodawcy który w tej chwili ma z wami kontakt. po nim tez bedziecie tak jezdzic jak was zwolni? zwalnia sie ludzi za brak wynikow,wy do tego jestescie zaklamani, obłudni i co najwazniejsze nielojalni. powodzenia za jakis czas- jak firma ( w której siedzicie) upadnie ;) badz zwolnia was za brak targetów. no coz, powodzenia.
dla tych co czytaja - nie wierzyc w te obłudne teksty zakłamanych leni.
pracuje tu któryś rok. - jest ok- kto chce, przekona sie sam
2
Odpowiedź 2015-09-04 23:05:27
kim są Elementy?
że też niektórzy sie czepiają. przecież nie wszystkich mobbingują, tylko dobrych i mających własne zdanie handlowców, a tak to w firmie panuje rodzinna atmosfera ;) ;) nawet bardzo ;)...dla grupki ... i to z grupki tak padają (ze śmiechu), to niech sie tak stanie
4
pracownik 2015-09-07 10:38:49
och jak bardzo się mylisz.!!!! nie jestem z żadnej grupki,ani z rodziny,ani z kadry kierowniczej. zwykły szary człowieczek który dobrze pracuje, nie obgaduje, jest lojalny wobec pracodawcy. tyle w temacie :)
1
Kolor 2015-09-16 22:53:30
W szarych domach szarzy ludzie mózgi toną im w obłudzie
Monotonne, szare życie, beznadziejna szara praca Oto czyściec też jest szary, a ich życie ma smak kary
Tu jest szare dno widzać szare, zakłamane zło
Mijają im szare dni a innym przez nich kolory bledną
Szarym ludziom jest o innych wszystko jedno
Wróżą sobie z szarych fusów jaka jest ich przyszłość szara
i tyle(:
4
pracownik 2015-10-13 08:44:38
Kolor chyba Greya się naczytałaś:) Buhahahahahahahaha
zyj dalej w swiecie obłudy, ułudy i kłamstwa
1
pracownik 2015-10-19 13:06:18
maciejka brawo
oczywiście że atmosfera jest ok. zawsze była, ale niekoniecznie dla ludzi którzy czerpali satysfakcję z knucia intryg i robienia szumu.
jak ktos chce byc celebryta niech napisze do pudelka.
jak ktos chce pracowac w fajnej, rozwijającej się firmie - zapraszamy :)
mur 2016-01-02 17:00:57
Płacą terminowo i wywiązują się z obietnic. Moja rezygnacja (z działu sprzedaży) była wypadkową tego, że nie podobały mi się oferowane produkty i cwaniackiego, lekceważącego podejścia do szeregowych pracowników reprezentowanego przez pewną osobę z kręgów kierowniczych. Z tego co wiem, to już po moim odejściu osoba ta dostała po tyłku i teraz siedzi grzecznie i cicho. Tacy ludzie niestety się trafiają i jeśli firma potrafi sobie z nimi poradzić, to jest to na plus.
Ogólnie praca dobra na początek kariery.
mur 2016-01-02 17:01:08
Płacą terminowo i wywiązują się z obietnic. Moja rezygnacja (z działu sprzedaży) była wypadkową tego, że nie podobały mi się oferowane produkty i cwaniackiego, lekceważącego podejścia do szeregowych pracowników reprezentowanego przez pewną osobę z kręgów kierowniczych. Z tego co wiem, to już po moim odejściu osoba ta dostała po tyłku i teraz siedzi grzecznie i cicho. Tacy ludzie niestety się trafiają i jeśli firma potrafi sobie z nimi poradzić, to jest to na plus.
Ogólnie praca dobra na początek kariery.
1
Kruszębeton 2016-01-28 23:25:29
Tak właśnie wyglądają chore stosunki w firmie, dyr. nazwę ją Butaprena od lat nienawidzi dyr. nazwę go Zębaty. Dlatego o 17.00 przed pójsciem do domu jeszcze mu się przyłożyła . Butaprena gdzie się da sieje intrygi na Zębatego i z chęcią wbija mu siekierę w plecy. Zębaty jest kapryśny , a nie tak podły jak Butaprena, dzięki której niejeden musiał się ewakuować z firmy . Właśnie taka „dobra atomo-sfera” panuje tutaj. Chcecie poznać jak Butaprena ziaje nienawiścią do Zębatego?
Nawet jest to nielogiczne, żaden pracownik po odejściu nie będzie wiedział, czy ktoś z dyr. dostał po tyłku za niego. Kobito nie pisz bzur.
6
alo 2016-02-18 16:15:30
Marek, dawaj do nas. z takim podejściem jesteś o krok dalej niż Ci co uwierzą w negatywne opinie i o kilometr dale niż ci co je piszą. Powodzenia i mam nadzieję zobaczenia choć i tak anonimowo.
Opinia 2016-03-06 23:38:01
skasowano ciekawą opinie , boją sie prawdy
poprawny 2016-03-07 11:59:34
skasowano ciekawą opinię, boją się prawdy.... tak to powinno wyglądać poprawnie ortograficznie!
Edi 2016-03-22 17:33:11
to ludek z firmy sam stawia sobie pytanie niby o pracę i sam odpowiada, mało inteligentne
zadowolonyporacownik 2016-04-04 10:32:39
Cześć kubek. jestem szczęśliwym pracownikiem Bisnode już ponad 3 lata. w tym czasie jako handlowiec miałem różne okresy, lepsze i gorsze. miło wspominam te gorsze bo otrzymałem mnóstwo wsparcia i życzliwości. oczywiście lepiej wspominam te lepsze czasy ;) wracając do tematu pewnie wiesz jak jest w pracy handlowca, raz lepiej raz gorzej z różnych przyczyn. nie mogę narzekać i dziwię się że inni to robią ale cóż..... dużo zmieniło się w firmie. odeszły lub firma rozstała się z osobami które za cel miały sianie ogólnej nienawiści do wszystkich dookoła i podżeganie do konfliktów. byli też bajkopisarze i kręty. teraz jest inaczej. działy które kiedyś walczyły ze sobą teraz współpracują, naprawdę współpracują. ale wymagało to zmian. zmian których efekty teraz czytasz/czytacie powyżej. niektórzy nie potrafią żyć w stadzie. podsumowując jak się nie boicie wyzwań, zapraszam.
Tomek 2016-07-29 23:12:10
Witam,
Przygoda z Bisnode trwała 1,5 roku. Pracowałem w dziale sprzedaży. Przez ten czas na pewno nauczyłem się sprzedawać. Lepiej sprzedawać. Jeżeli chodzi o dyrekcję to cóż... M jesteś bardzo dobrym człowiekiem i znasz się na swojej pracy :) polecam każdemu mieć taką przełożoną. Nie zawsze ma rację, ale jest sprawiedliwa i uczciwa i co najważniejsze potrafi słuchać, a to ważna cecha. Firma godna polecenia jako pracodawca. Uczciwe pieniądze za uczciwą pracę. Współpracownicy to bardzo fajni ludzie. Pozdrawiam cały FS.
Dziękuję Bisnode, wiele się nauczyłem przez ten czas. O biznesie, o finansach. Ok mogłbym też trochę ponarzekać bo nie zawsze było kolorowo, ale ogólnie wynik jest na plus. Polecam spróbować wkoncu na tym polega zbieranie doświadczeń.
3
Adon 2016-08-09 23:52:06
M jest żywym szatanem niestety anie dobrym człowiekiem
4
Nick 2016-09-16 22:02:57
oczywiście MK
1
Nick 2016-09-16 22:03:33
oczywiście MK
biała 2016-10-18 15:21:37
nie radzę w Płocku aplikować na stanowisko doradcy klienta, niestety ostatnio odeszło od nich wielu ludzi a powodem niestety jest kierownictwo. Ciekawi mnie tylko czy Dyrektorzy z Warszawy wiedzą co się dzieje, że ludzie zaczęli masowo odchodzić. W tej firmie najlepszy był okres jak kierownikiem był facet , była miła i przyjazna atmosfera, w której [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się pracowało, później niestety zaczęło się wszystko sypać, bo ciężko jest wytrzymać z kierownictwem które ma zmienne nastroje jak kobieta w ciąży. Nie polecam szczególnie pod kierownictwem AS.
2
jas 2016-10-18 15:29:30
jakby ktoś szukał pracy to w firmie w Warszawie potrzebny jest obecnie Bisnode Polska Digital Marketing Specialist
Didi 2016-11-08 01:06:05
widziałam właśnie ogłoszenie, jakich mniej wiecej zarobkow mozna sie spodziewac? z gory dziekuje za odpowiedz, pozdrawiam
1
goodjob 2016-11-25 15:53:21
sky is the limit ;)
2
Zostaw swoją opinię o Bisnode Polska Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bisnode Polska Sp. z o.o.