Clarena sp. z o.o. sp. komandytowa

Wilczyce

Opinie o Clarena sp. z o.o. sp. komandytowa

Andrzej. 2014-12-04 14:40:19
Warto iść do magazynu? Fajna praca?
Andrzej. 2014-12-04 14:40:19
Warto iść do magazynu? Fajna praca?
horyzont 2014-12-06 19:58:02
I mówiąc bez patosu, jeśli nawet ludzie zintegrowani ze sobą, o poczuciu wartości do siebie i innych, trafią do tej firmy, szybko z niej zrezygnują. Rotacja będzie bezustanna, a ofert zawsze dużo, itd., itd... A mówiąc poetycko, może ta rzepka i rośnie krzepka, ale bez smaku, więc po co..?
3
Bona 2014-12-17 22:59:07
Pofatygowałam się na rozmowę, jedyne 310 km od mojego miejsca zamieszkania. Rozmowa trwała 20 minut. Bez propozycji napoju, z podziękowaniem za przyjazd do Wrocławia. Firma nie proponuje pracy na etat, a na działalność gospodarczą. Ocenę pozostawiam każdemu indywidualnie...
6
Joanna 2015-01-17 10:53:36
Absolutnie nikomu nie polecam pracy w firmie Clarena.
1
paula 2015-01-21 11:36:18
Firma faktycznie pozostawia wiele do zyczenia...Jesli chodzi o ludzi to super:)(pisze o swoim dziale)Natomiast jesli chodzi o kierownictwo no coz...Jeszcze jak byla P.Agnieszka to bylo ok.wszystko mozna bylo zalatwic,atmosfera byla zupelnie inna.A teraz zero wspolpracy,zero szacunku.Jednym slowem wszystko na poziomie ponizej zera.Ale to tak jest jak sie przychodzi na stanowisko KIEROWNICZE i chce sie przypodobac prezesowej heheh smiechu warte.No coz powodzenia dla obecnych pracownikow i tych co mysla o pracy w tej firmie:)
1
Dobra rada 2015-01-21 21:38:22
Do wszystkich nowych pracowników i chętnych do pracy w Clarenie: jeśli chodzi o pracę na mieszalni to NIGDY nie pozwólcie aby ktoś wam "pomagał" przy produkcji kremów/żeli itp, ponieważ jeśli ktoś zepsuje masę to i tak wina będzie na was zrzucona, a kierownik nie będzie chciał nawet słuchać wyjaśnień bo dla niego liczy się tylko to żeby masy były gotowe na czas. Poza tym, na Wasze miejsce czekają hieny z innych działów, które tylko czekają na Wasz błąd . . . Jakiś czas temu nowy pracownik zepsuł 200kg kremu, ale po tym co sam przeżyłem wątpie żeby była to WYŁĄCZNIE jego wina.
Jeśli chodzi o pracę jako operator (ustawiacz) maszyn na Konfekcji to pracują tam miłe Panie i praca nie jest zbyt wymagająca, wystarczy mieć zmysł techniczny żeby sobie poradzić z naprawą maszyn, która polega najczęściej na wymianie uszczelek. Minusem jest natomiast praca 3-zmianowa.
Ola 2015-01-22 13:31:17
mogę zapytać dokładnie dlaczego
?? dostałam tam pracę i teraz mam wątpliwości. umowa o współpracę to jakiś smiech na sali. .. Niewiem co robić. ..
1
C'est la vie 2015-01-23 20:25:39
Masa kremu, to jeden z najtrudniejszych procesów wytwarzania. Proces emulgowania faz, wymaga świetnego sprzętu i wykwalifikowanych fachowców. Osoba przyuczona do wykonywania działań międzyoperacyjnych, to gratka dla nielicznych, którzy lubią myśleć ;), no i nadzór specjalisty technologa procesu..
agnieszkajuszczak 2015-01-30 23:46:48
Cóż, "KIEROWNIK" to tylko stanowisko wpisane na umowie, nie znaczy nic bez "swoich podwładnych". Ja miałam to szczęście, że pracowałam z Wami - najlepszym zespołem, takim, o którym może tylko marzyć każda firma produkcyjna: lojalni, uczciwi, pracowici, zdolni do poświęceń...
Zaszczytem dla mnie była współpraca z Wami - dziękuję za nią.
Zawsze uważałam i zdania nie zmienię, że to Wy jesteście największą wartością tej firmy.
8
lustro 2015-02-03 20:45:55
a kapitan z tego statku to sam uciekł, czy wyrzucili?
10
technolog 2015-02-25 09:59:21
Jestem technologiem z wieloletnim doświadczeniem i w ramach opinii, powiem tylko, że robi się tak zwany kosztorys produkcji czyli wylicza koszt każdego etapu produkcji wraz z pracownikami, dorzuca się jeszcze dzielone na czas wykorzystania środki czyszczące, dezynfekujące, drobne prace i przede wszystkim jakiś procent na ewentualne straty na masie. Niestety takie sytuacje się zdarzają i nie koniecznie z winy pracownika, tak jak pisze C'est la vie poniżej, to trudny proces. Można zacząć się zastanawiać, jeśli to nie jest pojedynczy incydent. Są różne możliwości kontroli procesu, mogą to być dwie osoby, które muszą się podpisać, że sprawdziły się nawzajem.
Lolek 2015-02-25 19:57:50
hoho, z gowork'a zrobiło się istne forum dyskusyjne byłych pracowników, jakiś specjalistów obserwatorów z zewnątrz, hoho, ta firma to ma popularność!
Info 2015-03-18 17:41:27
witam, czy moze ktoś opisać stanowisko handlowca. Jakie podstawy, auta, takie treściwe info.
Dzięki pozdrawiam
tag 2015-03-23 16:27:43
witam, dołączam się do pytania co do stanowiska handlowca w tej firmie?
1
NiePracuj 2015-03-26 10:32:44
To dobra praca jeśli chcesz pracować 3 miesiące. Rzadko kto pracuje tam dłużej. Wymagania z kosmosu. Próbuje znaleźć jakieś pozytywy ale ... ich nie ma.
1
chmurka 2015-03-27 12:44:58
Proszę o opinię jak się pracuje na produkcji ?????????
Kasa masakra a ekipa, załoga spoko?
słonko 2015-03-29 13:14:34
szukaj normalności gdzie indziej, chyba że chcesz dołączyć do tych nieszczęśników, co jeszcze tam zostali...
10
karlo 2015-04-17 11:27:52
Aplikowałem na dh, co sadzicie o stanowisku ;jaka kasa no i co sadzicie o tych niby regionalnych.Bo slayszalem takie ,,smutne'' opinie.Licze na odpo zanim padnie decyzja.
gemini 2015-05-12 08:57:03
Prawidlowa intuicja.
Zainteresowany 2015-05-12 11:32:35
A jak z pracą w dziale marketingu? Napiszcie proszę czy warto się starać i jak sama praca? oraz atmosfera?
xxx 2015-06-10 01:21:44
Radzę śledzić oferty pracy, bo w Clarenie proces rekrutacyjny praktycznie na wszystkie stanowiska trwa cały rok. Jeszcze trudniej niż zdobyć pracę jest ją utrzymać chociażby do 4-5 miesięcy. Wnioski proszę wyciągać samemu.
lili 2015-06-10 21:32:32
Hinta, to jakiś znudzony prowokator, przecież opinie tych ludzi powyżej, "chwalą tę organizację" całym sercem...
Guder 2015-06-14 11:29:07
Nie polecam. Co do rekrutacji bez obaw. Rekrutację są były i będą. A le poco?W podsumowaniu Wilczyce -i wszystko w temacie.48hp
1
SS 2015-06-19 16:39:06
Witam!
Praca w Clarenie przypomina bieg przez pole minowe nie wiesz co Cię zabije ( ja się nie dowiedziałem :-))
Uwaga później każda inna robota jest nudna! Najlepszy pracodawca jakiego miałem!
Obecnie zatrudniam tylko byłych pracowników Clareny i mam spory wybór :-) Polecam warto!
6
Wąż. 2015-06-23 14:10:25
Nie, nie warto. Praca w tym dziale to krok w tył dla każdego specjalisty...
9
solo 2015-06-24 21:13:06
tak, nie warto.. potem, spojrzysz w tył i zapytasz, czy ten etap był mi potrzebny, skoro nie wniósł, co może zabrał trochę albo więcej..
Grundig 2015-07-08 21:57:26
tak, potwierdzam, wcale nie tani nakład, mogło być bomba..
bit 2015-08-17 21:05:19
czy szeregowy pracownik, może liczyć na normalną pracę i godziwe warunki zatrudnienia, proszę o informacje?
joanna 2015-10-01 11:38:18
dostalam propozycje pracy w ksiegowosci w Clarenie prosze o opinie o tej firmie
9
marek 2015-11-18 16:12:01
jak wygląda kwestia wynagrodzenia dla pracownika biurowego? ile zarabiacie?
Hanka 2015-12-18 21:55:44
Osobę która odpisała serdecznie pozdrawiamy pod publczke wpisik

;)))
1
pracownik 2016-01-15 12:45:48
jak pracuje od dwoch lat i co miesiac przysylaja zestaqwioenia kazdego haqndlowca co do wysokosci przelewow po przepracowanym miechu to NIKT TYLE NIE MIAL ... HMMM MASZ PODSTAWY 10-15 TYS?? CHHYBA 1500 ... PLUS PROWIZJA.... P.S. POMIMO TEJ IRRACJONALNEJ INFO I TAK ZARABIA SIE OK. ZALEZY OD TERENU. A KOSMETYKI SA WG MNIE MEGA DOBRE.
Kasia1983 2016-01-28 15:23:53
Tyle tu negatywów, że aż żal. Zostałam zaproszona na rekrutację Krajowy Kierownik Sprzedaży. Możecie napisać jaki to test będę wypełniała? W ogóle czy warto?
2
exclarena 2016-01-29 19:45:45
do Kasia1983
to dlaczego wysłałeś/aś tam cv a teraz się dopiero pytasz , czy warto ?
black/white 2016-01-29 19:50:01
teraz pytasz? to po co wysyłasz ?
była clarena 2016-02-04 22:55:06
to podaj maila podeślę cv
fredka1 2016-02-05 20:29:29
Jaka (do ja)umowa o prace; podstawa i jesteś na działalności musisz opłacić zus i podatek .Ciekawe czemu tyle osób (PH) zrezygnowało z tej dobrej pracy ,pewnie przerazili się ilością kasy w nowym systemie premiowania!
visio 2016-02-09 13:02:04
ludzie tu piszą, by ostrzec innych przed marnowaniem czasu, każdy szukający chce już pracować, może się jednak zdarzyć, że popracuje kilka miesięcy i znowu będzie szukać, a dodatkowo nosić będzie bagaż, niepewnego jutra, (usunięte przez administratora) i poczucia, że znalezienie godnego zatrudnienia może graniczyć z cudem..
3
ddddd 2016-02-10 15:32:41
Takie niestety są realia. Wiem, że trudno znalesć ogarniętego pracownika, ale równie ciężko jest znaleźć uczuciwą pracę w której są jednoczesnie godne zarobki. I zloty srodek w formie, zarobkow adekwatych do pracy i godnego trakotwania w pracy. Jak jest spokoj to kijowe zarobki jak sa dobre zarobki to traktuja cie jak G*** bo mysla ze bedziesz sie trzymal dobrze platnej parcy nawet w imie swojej godnosci. Mowie to z autopsji, ale parcy w tej firmie. Chcialam sie dowiedziec czy tu jest podobnie czy mozna liczyc na cos godnego!
lolek 2016-02-11 17:25:12
Niestety ani na jedno ani na drugie. Traktują byle jak i wcale za to nie płacą rewelacyjnie. Dodatkowo dojazd fatalny.
ababcdcd 2016-02-13 14:06:56
pozwolę zadać otwarte pytanie do dyskusji...dlaczego piszecie o tym, jak jest źle i beznadziejnie. a dlaczego nie zmienicie pracy ? jestem od niespełna 4 miesięcy w firmie i ja chce tutaj pracować . ale też na "korytarzach " słyszę u kilku osób niezadowolenie , ale one nie zmieniają pracy tylko narzekają. dlaczego zatem nie możecie odejść z Clareny ? ja tak zrobiłam w mojej ostatniej pracy. zrezygnowałam i zaczęłam szukać .
2
Sara 2016-02-16 06:16:42
Koleżanko może uchwałas się 4 miesiące twój czas nadejdzie. Nie tacy tu byli.Byli tu tacy jak ty i po nich.A le oczywiście z Tobą będzie inaczej ;))))))))
1
diaz 2016-02-16 21:26:23
Witam forum. Widziałem ogłoszenie na PH na terenie woj. pomorskiego. Czy ktoś z byłych lub obecnych pracowników może mi napisać na jaką podstawę mógłbym liczyć w tej firmie. Mam doświadczenie w sprzedaży produktów kosmetycznych
Duza_ciekawska 2016-04-07 14:11:25
Cześć a czy ktoś z Was pracował w marketingu? Jak jest?
observator 2016-04-09 21:02:36
to podobnie, jak w świecie niedźwiedzi, ach ten świat zwierząt w puchowych futrach..
olc 2016-04-11 16:25:08
Pozukują obecnie kilku pracowników i maja nowe oferty pracy między innymi Brand Manager czy Przedstawiciel Handlowy, praca w branży kosmetycznej niesie za soba wiele plusów.
hello 2016-06-11 21:59:34
a ja bym nie rozwijała tego tematu, co może być słychać w mętnej wodzie...
10
Kolorowy portek 2016-09-01 11:52:55
Jak się trzyma firma Clarena? Zarząd wciąż ten sam? :)
13
radek 2016-09-01 13:03:47
Hej , czy orientujecie sie moze czy obecnie lub tez niebawem beda rekrutowali? zazwyczaj rekrutacje z tego co pamietam mieli w maju i tak we wrzesniu, czy teraz jest szansa na stanwosika Doradcy Handlowego?
Zostaw swoją opinię o Clarena sp. z o.o. sp. komandytowa - Wilczyce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Clarena sp. z o.o. sp. komandytowa