brak logo

Przedszkole Miejskie nr 13

Starachowice

Opinie o Przedszkole Miejskie nr 13

agata 2011-09-01 00:13:15
Uważam, że PM nr 13 jest super. Panie są bardzo miłe i bardzo troskliwe :) Moje dzieciaki uwielbiają chodzić do przedszkola i niezbyt lubią dni, kiedy nie mogą być w przedszkolu. Gorąco pozdrawiam wszystkie panie pracujące w "13" a w szczególności Panią Małgosię S. i Panią Iwonkę Ś. jak również wspaniałą Panią Dyrektor Małgosię G.
neta 2012-03-03 19:15:27
w tym przedszkolu wykorzystuje się starzystów
2
przedszkolak 2013-10-06 21:04:41
W ty przedszkolu pracują najmilsze panie i obiadki sa pyszne. Moje dziecko jest zachwycone.
2
olek 2014-07-29 15:51:07
Ogólnie przedszkole jest OK, niestety dla dzieci starszych szczególnie 6-cio latków, niektóre panie je olewają. Dzieci chodzą gdzie chcą, robią co chcą itp.
Sam widziałem jak dziewczynka sama wyszła z sali i chciała iść do domu i żadna z opiekunek tego nie zauważyła.
Pani dyrektor inaczej traktuje dzieci swoich znajomych a inaczej dzieci innych ludzi.
Ale tak jak na wstępie przedszkole godne polecenia.
wychowanek byly 2014-12-13 17:02:25
była wiesia która mnie naderwała ucho i zamykała mnie w powierzchniach w ciemnościach
rodzic 2016-01-22 23:02:56
przedszkole super ,pracują w nim super nauczyciele , dzieci bardzo lubią chodzić do tego przedszkola , ciągle coś ciekawego się tam dzieje(uroczystości , imprezy,ciekawe zajęcia)
Pogodna 2016-05-21 17:30:46
Przedszkole w 100 % godne polecenia. Drugie moje dziecko teraz uczęszcza do niego i wszyscy są zadowoleni :) Zarówno dzieci, jak i my, rodzice. Dzieci mają wspaniałą opiekę, panie są przez nich uwielbiane. Mają tam wiele zabaw, uroczystości ( jak już wspomniane wcześniej ), ciekawych spotkań, spacerów na powietrzu. Co do jedzenia? Córka często sięga po dokładki, więc....
hghbm 2016-05-22 20:51:26
@Pogodna no to super, że jesteś zadowolona także zbieram opinie o różnych przedszkolach bo niebawem i moje dziecko bedzie szło do przedszkola, chce wybrac najlpesze
Zostaw swoją opinię o Przedszkole Miejskie nr 13 - Starachowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Przedszkole Miejskie nr 13