logo Vistula Group S.A. Salon Jubilerski W. Kruk

Vistula Group S.A. Salon Jubilerski W. Kruk

Warszawa

Opinie o Vistula Group S.A. Salon Jubilerski W. Kruk

AGA 2011-02-24 04:56
ZGADZAM SIE Z OPINIA ,W.KRUK A DOKŁADNIE W KLIFIE TO BARDZO , BARDZO MIŁA PRACA, KIEROWNICZA SUPER!!!!
POLECAM :)
,, 2011-02-24 05:13
praca o.k ale pensja.......................marnie
pracownik 2013-05-19 14:09
przerost formy nad trescią, wynagrodzenie gorsze niż w biedronce a lansują się na wielką markę, RMS żenada, duże wymagania i nic w zamian nie oferują
2
oni 2013-11-28 11:51
nie polecam pracy w tej firmie
gryzoń 2014-01-26 12:24
W sklepie jubilerskim trzeba wciąż czyścic srebro bo ciemnieje , więc u Kruka się nie napracujesz o towaru tak mało jest że ma co ściemniec , złota też prawie wogóle , prace więc polecam wypoczniesz nie napracujesz sie a że nie zarobisz to już trudno
zajka 2016-03-06 22:22
Co do rozmowy kwalifikacyjnej to można powiedzieć że firma organizuje jeden wielki żenujący kabaret. Spotkanie w kilka osób, pisanie na kartkach to tamto...Pani Magdalena niekompetentna całkowicie jak na osobę przeprowadzającą rekrutację...:)
2
Dno płaca 2016-08-29 00:34
Zarobki to najniższa krajowa +premia. Jak nie wyrobisz targetu to masz kwotę nie do zaakceptowania w tych czasach.
Franka 2016-12-22 13:46
Żal, dno i 100 kg mułu
nieeee 2017-02-15 16:42
Praca jest straszna!!! Nie szanują pracowników, pieniądze marne ostatnio takie plany dowalają, że nie ma szans wyrobić 80% żeby dostać jakąś premie. Kierownik w jednym z salonów w Warszawie mobbinguje pracowników, wyzywa d [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nierobów a sama nie szkoli pracowników ,wiecznie czegoś wymaga a sama przychodzi do pracy kiedy chce. Obiecuje podwyżki nie spełnia obietnic a jak ktoś odchodzi wymyśla historie, które nie miały miejsca ale tylko po to żeby zmieszać człowieka z błotem. Tzw."kierowniczka" cały dzień siedzi na telefonie w salonie i na zapleczu syf nie umie ogarn [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] który sama zrobiła. Kierowniczki innych salonów są bardziej poinformowane o tym co się dzieje w/w salonie niż pracownik. Czasami jest tak że pracownik nie wie co złego zrobił ale kierowniczka zamiast porozmawiać dzwoni i opowiada o wszystkim innym kierowniczkom. Straszenie pracowników jest na porządku dziennym. Kierowniczka oczekuje że wszystkie jej sprawy związane z pracą będzie robił pracownik, bo ona jest zajęta ploteczkami. Nie polecam pracy w W.Kruk w Warszawie zwłaszcza w pewnym małym salonie!!!!!!!!
Zostaw swoją opinię o Vistula Group S.A. Salon Jubilerski W. Kruk - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Vistula Group S.A. Salon Jubilerski W. Kruk