brak logo

beck-pollitzer

Sosnowiec

Opinie o beck-pollitzer

Kinga 2010-10-22 11:00:26
Niskie zarobki i słaba motywacja do pracy lub raczej żadna, dwans zawodowy zerowy. Firma jest jednym wielkim maglem, jeden drugiegio obgaduje a jak podpadniesz co niekturym pracownikom to cie zwolnią. Najśmieszmiejsze jest to że wszystcy w koło wiedzą że jesteś zwolniony tylko nie ty i do końca nic nie wiesz. Nie polecam tej firmy. Obłuda i nie lojalność, nie liczenie się z nikim i nie szanowanie pracowników. Szef ni ema pojecia o zarządzaniu ludzmi.
bekfucker 2012-07-10 23:51:33
mechaniku i elektryku
jak jeszcze nie przekonałeś się u innych pracodawców że jesteś śmieciem to polecam tę firmę
osiągniesz to dzięki mieszance-firma dla której jesteś ZEREM bez żadnych praw - umowa zlecenie a potem samozatrudnienie i dzięki kolegom którzy mają cię za konkurencję do udziału w robotach.
z reguły się boi banda [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ów i wieśniaków więc reagują jak psy-agresją
firma bek and[usunięte przez administratora] wita
powodzenia
Ona 2013-08-31 14:24:04
Kinga, może napisz na jakim stanowisku pracowałaś albo w jakim dziale.
Bo taki ogólniki to żadna opinia.
5
Lisica 2013-10-07 22:09:14
Witam wszystkich, miałem przyjemność pracować w firmie Beck&Pollitzer. Jeśli chodzi o pracownika fizycznego to oczywiście umowa zlecenie lub własna działalność gospodarcza (częściej preferowana). Pracownicy biurowi to inna bajka. Mają wszystko co przysługuje pracownikowi etatowemu tzn. paczki świąteczne, wczasy pod grusza, premię roczną i inne fanty.
1
fylus29 2013-10-08 09:57:10
firma jak firma pracownicy fizyczni ja bubuja i coniekturzy tz kierownicy bo niekturzy niemaja pojecia o pracy maja stawki po znajomosci a od pracy sie migaja sam tam pracuje i widze te przekrety jest [usunięte przez administratora]stale ci sami jeden niedawno mial wypadek i niewróci do pracy do roboty tak ale do podziału wypad do domu taka prawda niestety
2
ele 2014-02-10 08:29:57
jak zarabacienw tej firmie na reke i jak wygladaja podzialy?
pracownik 2014-04-04 22:28:21
pracuje tu 10 lat i jest coraz gorzej,jesli szef to czyta,to niech zajmie się tymi (usunięte przez administratora)inżynierami,bo jest mi wstyd za nich,ws. W.S. "stary uparty osioł"nie wiem co on jeszcze robi w tej firmie-
2
kolo 2014-04-04 22:35:26
masz rację-wiodąca firma na świecie-ze starymi,zapominającymi się "inżynierami" i ze starym sprzętem,tam wszystko i wszystcy mają po 150 lat
EPJ 2014-04-11 13:27:32
MECHANIK - OSOBA ZNAJĄCA SIĘ NA ROBOCIE (NIE WSZYSCY)
ELEKTRYK - OSOBA ZNAJĄCA SIĘ NA ROBOCIE (NIE WSZYSCY)
KIEROWNIK - IDIOTA PO SZKOLE ORNITOLOGICZNEJ LUB PRZYRODNICZEJ NIE MAJĄCY POJĘCIA O PRACACH KTÓRE WYKONUJE FIRMA ALE KIEROWNIK (NIE DYSKUTOWAĆ)
O PREZESACH - ODPOWIEDZ WE WŁASNYM ZAKRESIE
SZKODA ŻE TAK MAŁO PRACOWNIKÓW SIĘ WYPOWIADA WIEKA SZKODA
DLA LUDU!!!!!!! 2014-06-22 20:41:25
Ludzie na zasiłku jest lepiej niż w tej poronionej firmie !!!!!!!!
Prezes kompletny IDIOTA i tak dobiera personel kierowniczy????
Poza 3 kierownikami cała pozostała reszta to imbecyle którzy twierdzą że podkładka kontrująca to pęknięta podkładka , ktoś im to wcisnął .
Ludzie prezes dostaje informacje że kierownik kręci lody na boku np (ZAROBEK NA BOKU )
i co robi ?????
MA PRETĘSJE DO ZAŁOGI ŻE MU DONOSZĄ O PROBLEMIE ŻE NA KIEROWNIKA SKARRZĄ
CZY KTOŚ UMIE NAZWAĆ TAKIEGO PREZESA ???????
Panie Stachura weź się w garść , ale poco ANGOLE I TAK PŁACĄ A POSADKA CIEPŁA A I NA BOKU COŚ SIĘ PRZYROBI NA LUDZIACH
POWODZENIA NIE POLECAM STRATA CZASU!!!!!!!!!!!!!!!!
1
tania siła robocza 2014-07-01 16:31:01
Pracuję w tej firmie od lat sam nie wiem po co. Zarobki nędzne które ledwo na chleb starczają.
ktos tam 2014-08-05 10:12:41
Beck jest naprawdę fajna firmą
a reszta to ludzie - to ludzie tworzą atmosferę,
niech każdy robotnik przyzna sam do lustra ile zarabia na samozatrudnieniu - właśnie - tyle ile niegdzie by nie zarobił. Owszem praca na maxa ale jest ok. Nie ma co narzekać, tylko do przodu
2
yeti 2014-08-06 22:31:20
kiedyś tam pracowałem i jestem szczęsliwy ze mnie zwolnili wsumie za nic takiego bo niechciałen jechac za granice na projekt poniewarz z mojom stawkom to była by porazka miałe prace w kraju równiez w tej firmie inni pracownicy siedzieli w domu bo podobno niebyło pracy w firmie ale uparli sie na mnie ja tez sie uparłem i nie pojechałem to mnie zwolniono tu jest młyn pracujesz dla becka w pod firmie ktura ma z ciebie kozysc to jestes super gosc a jak jestes niepotrzebny lub podpadniesz to spadaj co do kierownictwa to jest paru kolesi którzy pracuja razem z ludzmi i wiedza co o co chodzi w robocie i umieją pomoc mały świnka zuzia troszke romcajs murawa chary poter i jeszcze paru kasa idzie na pierdoły nieraz a na potrzebne rzecz szkoda zatrudnijcie sie tam i sprobojcie tej smietanki szanowna dyrekcjio zajmi sie firmą tak jak powinnaś a bedzie lepiej pozdrawiam i szacuneczek
yeti 2014-08-07 18:07:33
firma istnieje w polsce około 12-14 lat cos koło tego kwalifikacjie zeby tam pracowac moga byc mizerne na niekrtorych projektach zastanawiałem sie poco niektorzy tu sa ????????????? zaden z nich był pozytek pracowałem tam bardzo niedawno mozna powiedziec ze wczoraj ile osob tam pracuje tyle opini o firmie wiem jedno nieprzejmują sie pracownikami fizycznymi bo ludzie z inzynieringu to inna bajka maja stała pęsjie dodatkowo diety krajowe i wieksze zagraniczne wolne płatne a ludzie pracujący dla beka duzo gorsze warunki i to tyle pozdrawiam






uczciwa opinia 2014-09-11 12:58:15
Drodzy Państwo - Beck & Pollitzer jest uczciwą firmą a większość zamieszczonych w tym miejscu opinii to zdecydowanie desperackie wypociny tych, którzy rozwiązali swój stosunek pracy w mało sprzyjających warunkach. Poza tym skoro w firmie jest tak źle i lepiej być na zasiłku to oczywiście droga otwarta - żyjemy w wolnym kraju i każdy ma prawo decydować za siebie. A tak na marginesie - znakomita większość osób, które w przeszłości były pracownikami Becka prosi o powrót do firmy:) ciekawe dlaczego skoro jest w niej tak "źle" :)) Oczywiście żeby nie było tak różowo - firma ma swoje słabe punkty ale jaka firma ich nie ma?! I tak na zakończenie - pracuję tu od ponad 10 lat, były wzloty i upadki ale uważam, że opinie rozgoryczonych osób wprowadzają innych w błąd i są po prostu nieuczciwe. Zanim ktokolwiek zdecyduje się na zamieszczenie swojej opinii niech się choć przez chwilę zastanowi co pisze.
3
pan uczciwy 2014-10-11 01:01:49
jesli chcesz miec przerwe w zyciorysie to sie zatrudni ci co tam pracowali bądz przcuja wiedzą jak tam jest super piszsz bzdury zeby oczy zamydlic innym skoro jest tak super to skąd te negatywne opinie ????? tylko niemówcie że to pisza ludzie zemsty! piszą bo tak jest !!!zazrudnij sie to sie przekonasz.
hans klos 2014-11-28 19:51:43
A jak wygląda u nich kwestia płatności za faktury ? Czy są rzetelni i płacą na czas?
yeti 2014-12-07 12:21:25
płatnosc u nich to podstawa chyba ze pracujesz u posrednika dla bec ka
yeti 2014-12-07 12:21:25
płatnosc u nich to podstawa chyba ze pracujesz u posrednika dla bec ka
1
olek 2015-01-23 13:54:35
Ni nie wiem. Pracowałem bezpośrednio dla Becka i do dziś nie mogę się doprosić płatności. Faktura przeterminowana o miesiąc....
1
oferty 2015-02-19 11:55:08
olek możesz napisać coś więcej o problemach z płatnościami? Przysłali mi zapytanie ofertowe na usługi i zastanawiam się czy wogóle podejmować z nimi współpracę.
ziomek0000 2015-07-06 20:26:01
Współpracuje z beckiem od ponad 2 lat. Pieniadze zawsze na czas(chyba ze wystąpi błąd w rachunku/fakturze to zdarzają sie nawet do tygodnia poślizgu) Pieniadze zawsze mogly by być lepsze ale nie ma co narzekać.
1
Su 2015-11-24 10:55:13
Wykonywałem dla nich usługi związane z rejestracją suwnicy, płacą zawsze bardzo terminowo.
Ludzie nie narzekajcie w każdej firmie nie jest perfekcyjnie.
1
Zumi 2016-10-07 18:38:38
Czytam i czytam i się dziwię. Ludzie każda firma ma swoje plusy i minusy.
Ale tu chodzi o uczciwość. Mogę potwierdzić że są uczciwi. Kaska na czas. Nogdy nie mialem opoznien chyba ze zonca pomylila mi sie w fdktorze. Jest ok a zawsze moze byc lepiej
Uwazam ze Jeśli tylko masz chęć do roboty i daż trochę z siebie to wszystko gra. Jeski znikasz na budowie lub snujesz się po kątach to nikt tego nie wytrzyma. Nawet koledzy bo ktoś musi te robotę zrobić.
3
Zumilas 2016-10-07 18:39:16
Czytam i czytam i się dziwię. Ludzie każda firma ma swoje plusy i minusy.
Ale tu chodzi o uczciwość. Mogę potwierdzić że są uczciwi. Kaska na czas. Nogdy nie mialem opoznien chyba ze zonca pomylila mi sie w fdktorze. Jest ok a zawsze moze byc lepiej
Uwazam ze Jeśli tylko masz chęć do roboty i daż trochę z siebie to wszystko gra. Jeski znikasz na budowie lub snujesz się po kątach to nikt tego nie wytrzyma. Nawet koledzy bo ktoś musi te robotę zrobić.
df 2016-10-07 18:52:04
oczywiście że tak jest ze każda firma ma swoje plusy i minusy nigdy nie będzie tak ze coś jest idealna
Zostaw swoją opinię o beck-pollitzer - Sosnowiec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie beck-pollitzer