logo Konsalnet Ochrona Sp. z o.o.

Konsalnet Ochrona Sp. z o.o.

Radom

Opinie o Konsalnet Ochrona Sp. z o.o.

pracownik z prokuratury 2014-11-18 21:44
Pracowałem w firmie Konsalnet Ochrona sp.z o.o. ok.2,5 roku,na pełny etat.Moim managerem był p.M.Urbański,od samego początku był problem z umundurowaniem,zaczynając pracę na terenie prokuratury w Radomiu otrzymałem tylko krawat i marynarkę...po 3 miesiącach przyszły spodnie i koszula..po przegranym przetargu przez Konsalnet w.w manager obiecywał pracę na terenie innych obiektów,codziennie mówił co innego.nigdy w życiu nie spotkałem się z tak zakłamaną osobą..w końcu jak upomniałem się o nowe umundurowanie,nie została przedłużona umowa o pracę...wstyd że takie osoby pracują na stanowiskach funkcyjnych.nie polecam nikomu pracę w Radomiu.mały kulawy manager nikogo nie szanuje.
3
Krzysztof 2014-11-18 22:43
Zgadzam się z opiniami w Radomiu,na temat Konsalnet i tego małego konusa Urbańskiego..pracowałem na zleceniu z dnia na dzień mnie zwolnił bez przyczyny..nikomu nie polecam pracy u tych ludzi...
1
Stefan 2014-11-27 11:25
Pracowałem w tej firmie, totalna porażka, ale tak jest w każdej firmie ochroniarskiej, wyzysk i brak czegokolwiek
pracownik konsalnet 2014-12-08 12:31
pracowałem w konsalnet ochrona,na umowę o pracę..moje wynagrodzenie to była minimalna płaca z tym żę musiałem pracować 200 h na tą stawkę,a nie 168.ciekawe po co była umowa zlecenie za nadgodziny.już czas by do konsalnet ochrona do biura terenowego w Radomiu przy ul.chorzowska 3 zapukał PIP.konsalnet oszukuje pracowników z umowami o pracę,pomimo że osoby z orzeczeniem niepełnosprawności mają dofinansowania z FPRON do wynagrodzenia.uważajcie ...
klient obi 2014-12-08 13:27
jestem dosyć często w obi przy ul.mireckiego jako klient,stojąc przy kasie mam okazję przez kilka minut patrzeć na pracowników konsalnet..wyglądają jakby byli wyjęci z pralki ..nie do prasowani,nie do myci..nic sobą nie reprezentują,nie widać chęci do życia i jakiegokolwiek zaanagażowania..gdzie wizerunek firmy.czasem widzę pana pod wąsem z telefonem stacjonarnym w kieszonce górnej marynarki(pewnie dowódca),bo przykładu nie daje pracując bez legitymacji widocznej...
1
kient biedronki 2014-12-08 13:44
..o jejku a w biedronce ochrona w koszulach nowych,ale nawet im się nie chce ich uprasować,bo widać ślady zlożenia..tam dopiero są twarze,ale nie z plakatów..
mieszkaniec Radomia 2014-12-08 14:20
..w zeszłym roku przechodząc w godzinach popołudniowych zauważyłem jak w prokuraturze okręgowej w radomiu jest jakiś stan zagrożenia.widziałem pracownika ochrony z firmy konsalnet jak w sposób profesjonalny koordynował działania ze wszystkimi służbami które przybyły na miejsce..chwali się takich ludzi,wysoki,dobrze ubrany,postawny..aż miło było patrzeć.
Niepelnosprawny 2014-12-10 22:26
Dzięki za info, mam grupę inwalidzką będę omijał wyzyskiwaczy!
Gapowicz 2015-02-07 20:33
Byłem świadkiem tej akcji w prokuraturze. Ja również zauważyłem profesjonalizm tego pracownika Konsalnetu. Aż miło było popatrzeć. Ten mężczyzna kierował całą akcją związaną z zagrożeniem wybuchu ładunku. Robił to zawodowo i widać było, że nawet policja która przybyła na miejsce czuła przed nim respekt. Jego decyzje były krótkie i wyważone. Przyglądałem się całej akcji, która trwała kilka godzin i byłem pod wrażeniem. Takich ludzi jest mało. Gratuluję Konsalnetowi takiego oddanego i sumiennego pracownka.
biedra 2015-02-19 17:19
mirek U. jest the best:)
nutria 2016-03-29 08:01
Witam, jestem zainteresowana pracą jako operator monitoringu? Chciałam zapytać jak wygląda praca? czy zatrudniane są niepełnosprawne kobiety? Czy osoby niepełnosprawne w stopniu umiarkowanym pracują 7 godzin czy więcej?
romek 2016-04-13 21:47
mirek daje po 5 zeta na gamie hehe
2
ja 2016-05-08 16:01
Nie wiem jak w Legionowie, ale w Warszawie atmosfera jest bardzo fajna @boss_ Myślę, że spokojnie byś się tu odnalazł. Zarobki są od 1850 zł brutto, więc to tak dość standardowo na stanowisku pracownika ochrony.
klientka 2017-02-10 13:51
Dzien dobry witam
Wdniu 4-02-2017 bedac klientka w Leroy Merlin w Szczecinie na ul Struga sklep 31 zakupilam produkty w zwiazku z tym ze na lini kas byly bardzo duze kolejki postanowiłam skasowac towar w kasie budowlanej.Ze skasowanym towarem chcialam ponownie wrocic do sklepu co mi uniemożliwiła ochrona nakazujac mi podnisionym glosem opuscic sklep podniesiony ton dotyczy pana Franciszka Stasiaka nr legitymacji słuzbowej230528 a pan ochroniarz Krzysztof Sztark nr .legitymacji 284908 potwierdzil ze nie moge wejsc do sklepu jakież było moje zdziwienie że tym ludziom łatwiej jest wyganiac ludzi ze sklepu anizeli w ramach swojego obowiązku okleic zakupione przezemnie dwa drobne produkty
Chciałabym z tego miejsca pogratulowac firmie pracownikow
z wyrazami szacunku klientka
Normalny 2017-03-06 11:24
Pracowalem w tej smiesznej firmie powiem Panstwu jedno wielkie Gownoooo nie szanuja czlowieka nie mowie juz o pracowniku tej firmy ha..I ten Smieszny Kordynador Pan Mirek U.....masakra jakas po prostu niemily czlowiek ktory udaje wiekiego Bossa a jest nikim zwalnia ludzi z dnia na dzien nie liczac sie z tym czy ktos ma na chleb czy nie.Zalosne ze taki Gosciu jest jakims tam Kordynatorem czy Kierownikiem zero podejscia do czlowieka mam nadzieje ze kiedys go zwolnia i sam doswiadczy tego co my doswiadczylismy szukajac pracy w tym Naszym Kraju ktory podobno tak o nas dba....zalosne pozdrawiam wszystkich
Terq 2017-03-24 22:41
Pracownicy ochrony w biedronkach pracują po 7 dni w tygodniu. Nie dość że muszą pilnować monitoring na zapleczu na stojącą przed ekranem to jeszcze stać przy linii kas i wypatrywać złodziei. Co więcej kazali niektóre produkty na półkach zliczać ilości i zapisywać w papierach. No i układać np butelki z alkoholem równo na półce aby nie było luk . Dziwne że Biedronka nie ma bramek zapobiegającym kradziezom a monitoring powinien być przed liniom kas tak jak to mają sieciowki drogeryjne
Zostaw swoją opinię o Konsalnet Ochrona Sp. z o.o. - Radom
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Konsalnet Ochrona Sp. z o.o.