logo Thyssenkrupp Presta Steertec Poland Sp. z o.o.

Thyssenkrupp Presta Steertec Poland Sp. z o.o.

Międzyrzecz

Opinie o Thyssenkrupp Presta Steertec Poland Sp. z o.o.

Ucho 2016-01-20 22:17:29
Jeżeli chodzi o biuro to faktycznie dział Jakości i Produkcji są przeludnione. Powinni zredukować po jednej osobie tak jak na hali. Większość z nich jest niekompetentna i nie mają żadnego planu działania.
1
bzdurniak 2016-01-24 18:51:06
a mi się kęsy podoba. Lubiem kablować i mam komu. Wzglendy dzieki temu mam. Nikt mi nie podskoczy.
1
4CUT 2016-01-25 11:21:15
Mistrzostwo językowe :)
Hee 2016-01-26 08:33:28
Jaki słuchacz taki donosiciel
balum balum 2016-02-06 22:45:17
Razem stoimy. Podzieleni upadniemy.
olgierd 2016-02-13 10:22:12
Najgłupszy typ.
Gdyby był klientem własnych pomysłów popukałby się w głowę.
Jego działania i decyzje powodują większość błędów.
Prawdopodobnie „kultura organizacyjna pracy” jest mu obca.
(kultura i organizacja w jego intelekcie nie łączy się w parę)
Komunikacja pozioma w firmie jest mu obca.
Gdzie jest analiza SWOT?
Z kulturą osobistą ma problemy. Ta mentalność brudnej wody i manieryzm egzystencjalny. Sposób odzywania się do ludzi. Prawdziwy samiec alfa.
Jest też „rodzynek w cieście” (Zarządzanie kompetencjami). Niekompetentny na stanowisku człowiek próbuje zarządzać kompetencjami. Sprzeczność sama w sobie.
Podsumowując: Kluczowe stanowisko po znajomości. Tępy wyraz twarzy. Same braki. Przekonanie o nieomylności. Bredzi od rana do wieczora.
Może jakiś Kęs yyy wiedzy byś zaczerpnął kolego?
Nowy 2016-02-24 20:24:28
Wie ktoś może ile miesięcznie się zarabia w tej firmie? Mówię o takiej pensji dla początkujących.
Ehe 2016-02-25 21:39:44
Firma się powoli zamyka wiec się tutaj nie pchają.
2222 2016-03-04 09:58:34
Leszek na kierownika produkcji i będzie porządek
ty 2016-03-10 19:17:15
Płatek postawisz obiad ,Leszek jest na szkoleniu nic się nie dowie
2
rezygnator 2016-03-26 08:37:45
Dwie zmiany. Z ilu zmian kęsy wysłał na tygodniowe szkolenie CNC zmianowych? Z trzech zmian? Nie. Z dwóch. Coś to nam mówi? TAK. Zmieńcie kierownika produkcji.Decyzje tego TYPA niszczą firmę.
NCV123 2016-03-29 19:01:20
Arbuz, tam wysyłają ludzi kompetentnych! Nie takich ja Ty!
metron 2016-04-09 22:12:38
Tu chodzi o DWIE zmiany. Żaden rozwój. Włazisz w d.... , kablujesz, to jedziesz. Kto z produkcji pojechał? Nikt. Firma się kończy. Przypominam. Papier toaletowy też się rozwija.
PRACA 2016-04-16 12:39:49
OTWIERAJA SIE W PARKU KOLEJNE DWIE FIRMY NIE MA CO PANIKOWAĆ skoro góra już gówna sprząta to i Kęsy też zacznie ;)
kiedyś 2016-04-16 15:23:08
tylko tak. kto stuka teraz tempom dzide z wiochy. Niemiez jakiś czy tempy rudziasz? tom prozty.. taką?
1
1334 2016-04-20 23:41:15
Podwyżki, dobreeee. Ciekawe kto je otrzyma? Prędzej firma się rozpadnie..
bim bom 2016-04-23 03:31:11
na kęs j ego
(Wierszyk jazzowy)
Jak długopis do pisania, każda d... jest do s....
Tak i kęsy ma zalety długopisu lup kuwety.

Kocie szczyny z jego głowy są wielkości z tyłu krowy
Każdy pomysł mózg rozdziela, kęsy myśli o cholera.
Głowa wielka, pełna, szczera pojemnością bliska zera.

Jak uroni pomysł wielki to zagląda do butelki.
Na dnie owej buteleczki są kolejne wnet wycieczki.
Dookoła wszyscy wuje, takie coś się tam gdzieś kluje.

Wszyscy słabi on jest wielki, tak wygląda dno butelki.
Sen, mamroty oczadziałe o wielkości swojej własnej
W jego głowie takiej ciasnej

Przebudzenie już sie zbliża.
Pędzi sługa do roboty
Palnie dwie lub trzy głupoty
Czwarta bzdura jest w gratisie,
Takie drobne widzimisię.


Pod niemieckim przewodzeniem, kęsy sobie obmacuje
Popaprańca z brudna szmatą, gdzie po hali brud zarasta
Każdy sobie gdzieś coś rzuci, albo zwierze sobie zchlasta.

Pusto w wiadrze, woda brudna
Panny płaczą, ratuj chamie
A ten głupek sobie myśli
Czasem głowę sobie łamie

Koniec jazzu.
chodź Tyramem miał być z rana
znowu wyszedł na Barana
leszek 2016-05-03 21:50:54
dobre
marek g 2016-05-03 21:55:54
ja tyle lat pracuje w tej firmie a komu teraz mam w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wejść bo nie wiem ? kto podpowie?
byly pracownik 2016-05-04 13:13:09
Teraz to juz nikomu firma i tak konczy produkcje. Niech sie ciesza ludzie co w soboty moga robic zawsze to nadgodxiny.Wiele osob samo sie zwolnilo jak przeszliscie na 3zm bo tam syf coraz wiekszy . Kesy i tak juz sobie droge toruje do Cnc Przytoczna tylko tam nie bedzie juz kierownikiem.
Pracownik 2016-05-09 19:45:21
Dziwię się temu wylewanemu tu jadowi. Ja jestem zadowolony z pracy. Wystarczy robić to, do czego zostało się zatrudnionym i wszystko jest w porządku. Wypłaty są przelewane na czas. Jak na międzyrzeckie warunki zarobki są godne. Jeżeli ktoś tylko chce, ma szanse rozwoju. Nie ma problemu z wyjazdami na szkolenia i ze zdobywaniem nowych kwalifikacji. Wystarczy się zaangażować w pracę i można odnieść wiele satysfakcji, zarówno zawodowej, jak i osobistej. Takiego pracodawcy ze świecą szukać.
1
Też Pracownik. 2016-05-10 01:47:13
Widać, że pracujemy w innych firmach. "Robić to, do czego zostało się zatrudnionym", "szansa rozwoju", "wyjazdy na szkolenia", "Zaangażować w pracę" ???. Stek bzdur, andronów i farmazonów. Wąska grupa "ambitnych" znajomków i lizusów ma "szanse rozwoju". Reszta to nawóz. Gdzie się uchowałeś kolego? Bez właściwych układów, protekcji, donosów ( delikatnie napisane) to sobie możesz pojechać.Pracujemy, bo musimy. Po naszych plecach wspina się na wątpliwą ścieżkę kariery taka kiełbasa jak Ty. Zwykła parówa.Lubisz ganiać ludzi i ich dojeżdżać? Czerpiesz z tego satysfakcję? Masz taką wartość dodaną do swojej "ciężkiej" pracy. A może jesteś Tym najlepszym? Masz Osobistą Satysfakcję, Słodycz, Uniesienie? Kandydat na najlepszego. Masz problem. Kęsy zostaje na swoim stanowisku. Pan L też. Jest szeroko. Możesz wjeżdżać.
nowy 2016-05-10 21:35:37
fajna firma ma potencjał jeszcze tylko małe szkolenie i mogę działać polecam
Wawrzus 2016-05-15 20:28:11
Stalowy,gdzie się hartowałeś ? w kryminale czy u komorników ?. Chcesz wszystkim gęby pozamykać jak jakiś PiSowiec który nie wie nic o demokracji ?
olgierd 2016-05-28 10:46:50
Dobry kandydat na miejsce po ...... ?
Znający zagadnienia, inteligetny fachowiec.
Problemy produkcji w małym palcu.
Bez szkody dla firmy, przestojów itp.
To Arturo nasz.
hababa 2016-05-29 23:06:31
olgierd.. masz całkowitą racje!
locha 2016-05-29 23:23:36
stoi przy myjce dyszy i sapie uffff jak grąco pufffffjak groco dyszy i sapie i puka i stuka zaglada w rury obudów i szuka wióra ,tłusta parówa w kręconych włosach co posiada żółte papiery na głowę
1
nowy 24 2016-05-30 17:33:01
mnie się tam podoba fajna firma oby tak dalej
1
spych 2016-06-01 15:04:53
Najważniejsze teraz są wiosenne porządki. Jeśli wywiozą śmiecia będzie ok.
Swag 2016-06-08 20:52:56
Kto twierdzi ze jest ok to jest smieszny :D
Biuro szuka dziury w calym i osoby chodzace po hali z biura donosza o wszystkim co na hali sie dzieje.
Niedlugo zeby pojsc sie odlac bedziesz musial krzyczec o pozwolenie bo telefonow tez zabronic maja calkowicie ;)
kiler 2016-06-09 23:55:38
kesy cnc przytocznom odpusc sobie ja juz ci opinie wystawilem tak ze polewacz na orlene to jest twoje miejsce pracy
1
kiler 2016-06-10 00:02:48
pozdrowienia dla calej zalogi oprucz paruwek kesego . bylo milo niepasowalem padalcowi * czytamy kesemu *
CocoJumboIdoPrzodu 2016-06-15 00:08:13
tajne/poufne/PRAWDZIWE! Po wakacjach ZWOLNIENIA! a już od czerwca cięcia! Sobie wywalczyli grubą kasę i odprawy, to udają że coś robią w sprawie przyszłości. NIE WIERZCIE! NIECH UCIEKA KTO MOŻE, BO NIE PRZEDŁUŻĄ Z TOBĄ UMOWY LUB WYWALĄ! WIEM CO MÓWIĘ! ROBOTA JEST I NA DZIEŃ DOBRY PŁACĄ 21 ZŁ/H. NA PRAWDĘ UCIEKAJCIE Z TEGO BURDELU! NIECH SIĘ TAM PARZĄ SAMI!
Wawrzon 2016-06-17 13:23:57
Nie mam nic wspólnego z Waszą firmą. Przypadkiem przeczytałem ten dział i odniosłem wrażenie, że Coco... smażysz pasztety tylko dla jaj. Bo z Twoich wypowiedzi, poza jadem, nic wartościowego nie wynika. Masz problemy psychiczne, nie lubisz ludzi i nie podajesz żadnych rozwiązań. Ja na miejscu pracodawcy, za słowa: uciekajcie z tego burdelu, niech się tam parzą sami - skierował bym sprawę do prokuratury, no chyba że masz rację w co wątpie /miejscowi to wiedzą/.
Przyjaciel Konia 2016-06-19 10:16:33
Wawrzon. Mamy sytuację z której powoli wybrniemy. Mamy dobrych ludzi i kilka innych atutów. Pozwolisz, że przypadkiem poradzimy sobie sami. Ty, przypadkiem odwiedzaj inne fora dyskusyjne. "Swoje święte" oburzenie zostaw dla swojej rodziny. Świebodzin też dziura. Całkiem przypadkiem.
Dodatkowe mieszanie urzędasów tylko pogorszy sprawę.
Coco........ przesadziłeś. Troszkę delikatności.
Gizbern 2016-06-21 09:47:36
....w zasadzie nie łamcie się tymi zwolnieniami o których mówi "cocojumbo"...,dlaczego? Co sie robi przed zamknięciem? Chyba sprząta,..., a do robienia porządków są szmaty i tylko tacy zostaną do końca....
Wawrzon 2016-06-21 12:04:02
Jeśli moją celną diagnozę potwierdzasz, to dziwię się kierownictwu, że za obraze firmy i pracowników /burdel, szmaty/ nie nie zgłosili sprawy w prokuraturze. Widać że kierownictwo nie ma jaj.
Trawka 2016-06-23 19:32:31
Gizbern to ten głupek z filmu, serialu Robin Hood. Poziom pisowni i wypowiedzi mówi wszystko. Czy takie cudo ma coś do powiedzenia? Nic. Chcesz kogoś obrazić? Może. Cienias jesteś.
1
turek 2016-06-23 23:46:45
Firma ok. Polecam. W kazdej firmie znajdzie sie jakis nierob co nic mu nie pasuje i bzdury wypisuje... robota spoko:) jestem zadowolony.
2
dawny pracownik 2016-06-24 23:14:03
sądząc po twoim nicku jesteś tym co myśli że w koncernie zrobi karierę takich jak ty karierowiczów w tej firmie było wielu śladu po nich nie ma tak że zejdź na ziemię bo w pewnej chwili znikniesz
1
turek 2016-06-24 23:24:29
Ktos sie chyba mylil... bo dalej ok 100 osob pracuje... nieroby ferment sieja
2
pracownik 2016-06-25 10:18:25
Kilka osób opuściło ponoć ZZ. Może troszkę sie uspokoi. Praca jest dobra. Będę spokojnie pracował. Jakby jeszcze obiecana podwyżkę dali to by było świetnie. Tych co najbardziej mieszają to pozapisywali sie do rady zakładowej z fantomasem na czele. Kolejni będą mieć stołki i robić będą zamieszanie.
bobo 2016-06-25 23:34:49
Witam i co sprawa najjaśniejszego K.została nie wyjaśnona jak zwykle zamieciona pod dywan przez pana który chyba problemu nie widzi z resztą dla niego nic i nikt oprócz cyferek się nie liczy taki zawód niestety.Co gorsza ten najjasniejszy zaczyna sie chyba mścić , wniosek taki że coś wie , wniosek drugi że tam u góry maja długie języki i nie umieją ich trzymać za zębami.
Teraz z innej beczki sprawa związków troszeczkę wyluzujcie to nie jest wasza prywatna wojna i nie róbcie głupich zdziwionych min jak ludzie wam się wypisują.Widzę że u was też się zawiązała klika i kilku przydupasów waszych zapraszacie na imprezy związkowe choć co niektóre przydupaski nie zapłaciły ani jednej składki bo się niby uczą....wniosek następny też macie swoich równych i równiejszych.
A i jeszcze do tych co się wypisali:nie podejmujcie tak szybko decyzji zapomnieliście jak szybko się do tych związków zapisaliście i namawialiście innych wiem jak już pisałem związki przesadzaja ale jak ich zabraknie to się wam góra do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dobierze i nie bedziecie mieli sie komu poskarżyć,jesteście jak chorągiewki na wietrze .Mogliście najpierw porozmawiać każdy zasługuje na to żeby poprawiać swoje błędy a wy zachowaliście się jak dzieci nie to nie zero odpowiedzialności.
nowomowa 2016-06-27 18:14:21
nie wiem czy wiesz ale do końca zostają szefowie związków, nie do ruszenia i inni ich poplecznicy, jeżeli dla ciebie to też szmaty to OK
5
fantomas 2016-07-15 17:21:16
Debilu jeden mogłeś się też zapisać ale najwidoczniej masz za mało rozumu i nikt by na Ciebie kmiocie nie zagłosowało.
pracownik 2016-07-17 20:07:59
Ładnie Fantomas. Jak jesteś zmianowym to można wyzywać ludzi? Miałeś ochote na stanowisko Kesego i co? Dalej będziesz zamieszanie robić.
Po ścianie ...... 2016-07-30 20:52:10
Piękne głosowanie.
Demokracja to stara wariatka.
Na jej tle widać powolny upadek Związków. Stworzone z chęci niszczenia i zawłaszczenia same stały się areną własnego upadku. Zarozumiałość i buta zostały nagrodzone.
Przyszło Nowe. Nowa Rada. "R.Z." Jedni głosowali za, drudzy przeciw. Powstał Owy Twór. Stara Wariatka wybrała "kwiat załogi" do reprezentowania.
Tak wybraliście, tak macie.
Fikcja demokratyczna.
Możecie wybrać jeszcze kilka "ciał przedstawicielskich".
Na koniec macie do zrobienia dokładnie tyle samo. Lecz mniej Was będzie.
Nowy? 2016-09-15 20:40:11
Hej, czy do podstawy zarobków doliczana jest jakaś premia? Chętnie bym się załapał.
Mirek 2016-09-18 22:19:17
No ja nic nie wiem o premii, aczkolwiek są tacy ludzie, co uważają, że taka premia jest, to chyba Thyssenkrupp Presta Steertec Poland Sp. z o.o. zależne jest od stanowiska o którym mówimy, są różne, sprzedażowe może
Bezrobocie 2016-11-05 18:43:09
Pytanie kto następny? Będą nas zwalniać bo maleją zamówienia - kończą się projekty.
Zostaw swoją opinię o Thyssenkrupp Presta Steertec Poland Sp. z o.o. - Międzyrzecz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Thyssenkrupp Presta Steertec Poland Sp. z o.o.