logo ThyssenKrupp Xervon Polska Sp. z o.o.

ThyssenKrupp Xervon Polska Sp. z o.o.

Biłgoraj

Opinie o ThyssenKrupp Xervon Polska Sp. z o.o.

gość 2012-03-08 15:02:42
ostatnio pojawia się w necie oferta pracy dla majstra robót rusztowaniowych, byłem rozmawiałem czekałem na odpowiedź, w odpowiedzi dostałem numer telefonu do podwykonawcy, który zaproponował mi prace na rusztowaniach bez umowy 1.70pln/m montażu i akord. do kolegi dzwonili z biura z pytaniem czy chce pracować na rusztowaniach, jak odpowiedział że nie interesuje go taka praca to zdziwiona pani zmieniła etat nagle na majtrs robót rusztowaniowych i taka sama historia jak w moim przypadku (kolega nie pojechał z głupoty tylko żeby się przekonać że procedura postępowania z ofertą majstra to norma)
obserwator 2012-05-07 12:07:30
Szkoda gadać, 2 Panie które nie mają pojęcia o tej branży,ale za to w gębie to ho ho ,Odradzam prace w xervonie w Gdansku ,ludzie pomału zwalniają sami ,za chwile zostaną same Panie .
Pojedzcie tam i zobaczcie sami
nowy 2012-08-25 15:51:03
Mam pytanie czy ktoś z tą firmą wyjechał do Holandii jako monter rusztowań jak to wygląda ?? zarobki , praca , atmosfera, i inne detale???
Prawa ręka Zofia 2012-08-29 14:56:31
Atmosfera beznadziejna,
Zarobić masz nie Ty, a prezes.
byly 2012-09-15 00:55:51
tak pracowałam jest tragedia obiecanki na każdym kroku pani niby kierowniczka nie potrafi podjąc samodzielnie decyzji tylko o wszystkim decyduje zoska.zarobki tragiczne 5200 na miesiac w delegacji w holandi okradaja z diety liczy sie tylko [usunięte przez moderatora] ludzie w tej firmie to tylko woly i niedoswiadczony majster [usunięte przez moderatora] co niezna jezyka ani robotyz ktorego niemcy robja sobie jaja [usunięte przez moderatora]
obserwator 2012-09-20 20:10:54
Panowie szkoda gadac ,zrobili babska kadre w gdansku zero pojecia o pracy tylko tabelki,i non stop na telef bo samemu ciezko podjac decyzje jak sie nie ma pojecia o pracy,pracuje troche na stoczni ale takiego syfu i bałaganu to dawno nie widzialem ,wszedzie porozwalany material a w biurze tylko kawka i kawka ciekawe co jeszcze ,wescie sie do pracy
stoczniowiec 2012-10-01 08:26:57
obserwator - 2012-09-20 20:10:54

Panowie szkoda gadac ,zrobili babska kadre w gdansku zero pojecia o pracy tylko tabelki,i non stop na telef bo samemu ciezko podjac decyzje jak sie nie ma pojecia o pracy,pracuje troche na stoczni ale takiego syfu i bałaganu to dawno nie widzialem ,wszedzie porozwalany material a w biurze tylko kawka i kawka ciekawe co jeszcze ,wescie sie do pracy
masz racje totalne bagno ,Panie [usunięte przez moderatora] obudz sie i zrób tam co trzeba ,musisz usunąc pewne osoby ,i zatrudnic faceta z jajami .
pozdr
kozdii 2012-10-01 18:53:19
Witam mam pytanie dostałem ostatnio od tej firmy umowę na podwykonactwo gdyż mam swoją firmę rusztowaniową zaproponowali gdańsk lub bełchatów co do gdańska tojuż czytałem i jestem przerażony a o bełchatowie ktoś słyszał proszę o opinie o pracy dla tej firmy jako podwykonawca na własnej działalności
były podwykonawca 2012-10-02 08:40:06
Człowieku daj sobie spokój z tą firmą a tym bardziej z Gdańskiem bedziesz pracował w soboty i niedziele o słynna Pani kierownik bedzie robila cie w balona ,zawsze bedziesz w plecy,a jesli chodzi o Bełchatów to przeciez tam oni mało co robia ,wszyscy ludzie przeszli do konkurencji wiadomo dla czego ,ludzi traktują jak przedmioty i nie bede pisał wiecej dopowiedz sobie sam......................................................................................................................................................................................... z dala od nich.
1
kozdii 2012-10-10 18:41:56
Wielkie dzięki kolego za info o tej firmie bo już miałem podpisać umowę na podwykonawcę,w takiej sytuacji umowa londuje do kosza i zrywam wszelaki kontakt dobrze że jest internet i takie fora oraz ludzie którzy pomagają innym.A tak na marginesie możesz podać jakieś przykłady przekrętów tej firmy wobec ciebie.
były pracownik 2012-10-12 14:32:19
Witaj uważajcie na Panią [usunięte przez moderatora] z gdańska najwieksza ściemniara w trójmieście ,przestrzegam przed nią.
1
cytat 2013-04-04 16:11:02
Nowości z firmy. Nie tak niedawno w Bełchatowie wyszło szydło z wora i pokazali na co stać xervon. Policja z domów wywiozła kilku pracowników między innymi [usunięte przez moderatora] kierownika oddziału podejrzewanych o kradzież i wywóz złomu z bełchatowskiej elektrowni. No niestety tego faktu już nie udało się zakamuflować panu kierownikowi tak jak wcześniejszych wpadek [usunięte przez moderatora] (niech sobie tylko przypomnę ....aha wpadka po alkoholu na bramce budowy 13-go bloku i późniejsze utrzymywanie kuzynka na starej elektrowni mimo braku prowadzenia tam jakichkolwiek prac).No cóż Panie [usunięte przez moderatora] szczęście kiedyś się kończy prawda??
1
Janek 2014-04-25 18:21:17
Potwierdzam, ta firma to pomyłka, nikomu nie życzę pracy za takie pieniądze i w takich warunkach.

Zarobki żałośnie niskie do tego astronomiczne wymagania wobec pracownika, traktowanie pracowników z góry, bardzo zła atmosfera pracy, ludzie bardzo niemili, począwszy od tej pruderyjnej i pretensjonalnej kadrowej, która na powitaniu zmiesza cię z błotem.

Wszyscy tam zdają się wyobrażać na swój temat niestworzone rzeczy, kim to oni nie są i czego sobą nie reprezentują kiedy w rzeczywistości są przeciętniakami kiszącymi się w rozpadającej budzie pracując w nic nie znaczącej na polskim rynku firmie.

To co tam się dzieje najlepiej obrazuje to co wypisuje tutaj ten pracownik tej firmy zza swojego biurka. Nie zna czlowieka i z góry nazywa go leniem bo nie chce harować za 1500 złotych 7 dni w tygodniu po 10 godzin.

Z ręką na sercu mogę powiedzieć, że to najgorsza firma w jakiej kiedykolwiek pracowałem i nikomu tego nie polecam.
1
wojciech 2015-02-11 12:26:46
łooo, też bym chciał zarabiać 1500 zł tygodniowo. Mam nadzieje, że uda się wszystko zrobić teraz u mnie, żebym jakoś od wakacji u nich już pracował, bo teraz bym sobie studia skończył,a potem próbował sie wbić jakoś do tej firmy zajmującej się rusztowaniami i izolacjami technicznymi i innymi budowlanymi rzeczami.
pracownik 2015-05-18 21:23:06
to zalezy jak lezy stawka miedzy 9 euro a 11 euro brutto umowa na czas okreslony rok,lub dwa lepiej to niz nic
nieznajomy 2015-08-06 13:27:03
9,5 e to stawka dla montera rusztowan osobiscie bylem tam,warunki nawet spoko ,pralka itp wszystko jest lodowki w pokojach,z internetem tez nie ma problemu.
ios 2016-05-12 20:07:58
Z tego co wiem @barno 10 euro netto wychodzi, więc super jest
Zostaw swoją opinię o ThyssenKrupp Xervon Polska Sp. z o.o. - Biłgoraj
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ThyssenKrupp Xervon Polska Sp. z o.o.