brak logo

Kanclerz Sp. z o.o.

Przyszowice

Opinie o Kanclerz Sp. z o.o.

lolo 2011-02-23 11:54:51
to jakieś bzdury, [usunięte przez moderatora] , oszustwa, wałki- to specjalność pana [usunięte przez moderatora]
3
anonim 2011-08-10 08:54:43
w 100% zgadzam się z przedmówcą, jeśli dodać do tego że samochody naprawiane są na zamiennikach w niejednym przypadku to nasuwa się tylko jedno, dziadostwo po całości
3
aaa 2011-08-10 14:22:22
cieszy mnie że ktoś w końcu zaczął ten temat i wielu młodych ludzi ustrzeże się pracy w tym [usunięte przez moderatora]
1
maniek 2013-02-05 20:57:37
cała prawda, dziwne tam mają układy
amelia 2013-03-26 16:12:10
Jak ktoś jest lewusem, któremu nie chce się pracować a jedyne co potrafi to narzekać to rzeczywiście firma Kanclerz nie jest dla niego.
Pomoc 2015-02-27 13:51:40
Proszę podać kontakt do siebie telefoniczny lub mailowy , chętnie pomogę.
zantere 2015-03-02 13:03:20
Witam.
A jak na dziale handlowym? Sprzedawcy dobrze zarabiają?
bolo 2015-03-12 14:09:50
no właśnie, wie ktoś jak handlowcy zarabiają? jakie plany itp?
Krzysiek 2015-03-18 20:56:01
Śmieszna firma oferuja taką kase że tylko śmiaĆ się chce... stracony czas... Pozdrawiam
4
Lena 2015-04-22 17:03:24
Dokładnie, zgadzam się z tym co napisane powyżej. STRACONY CZAS
Tam nie liczy się dobry pracownik- fachowiec. Pomiatanie i Zero szacunku i wparcia.
3
PRACUJĄCY 2016-02-05 10:59:14
Mhhhhh ciekawe ciekawe te powyższe opinie to chyba napisane przez nieudaczników - pracuje w firmie 12 lat i jakoś nie narzekam
solidna firma oferująca dobre warunki pracy, dobre wynagrodzenie adekwatne do osiąganych wyników, jeżeli się komuś nie chce pracować to niech nie oczekuje kokosów
żonapytona 2016-04-19 15:19:43
W tej firmie pieniądze są zawsze na czas, nigdy nie było problemów z wypłatami wynagrodzeń. Tak samo premie - jakie sobie wypracujecie, takie dostajecie. Nowi, przeważnie młodzi, którzy przychodzą do firmy od razu oczekują kokosów - a może by tak trochę pokory, nauczcie się i dajcie najpierw coś od siebie a potem miejcie oczekiwania. Firma solidna, atmosfera w porządku i pieniądze ZAWSZE na czas.
były 2016-06-13 13:55:54
pracowałem kiedyś w tej firmie i było dobrze, teraz pracuje w innej i często zastanawiam się czy nie powrócić do nich.
Maniek 2016-06-15 19:49:16
Zastanawia mnie jedno jest tak dobrze to czemu w tych super firmach miesiąc w miesiąc mają ogłoszenia że szukają pracowników.
KASIA 2016-06-16 09:55:14
Dlatego, że niestety rynek pracy się zmienił i roczniki które ostatnio na niego weszły są specyficzne (tzw. pokolenie Y). Nie wiążą się na długo z pracodawcą, część z nich wyjeżdża za granicę itp.
AlojZ 2016-06-19 09:03:53
Firma dno, nie dajcie się zmylić, śmieszne zarobki + przymusowe nadgodziny darmowe + znęcajace sie psychicznie kierownictwo.
Napisalem komentarz szczegolowy na pol strony ale widocznie firma musi obserwować ten watek i po kilku dniach zostal usuniety.
Maniek 2016-06-19 13:31:38
a roczniki które mają już doświadczenie nie pójdą do roboty za 1800zł. Jeszcze dwa lata temu mieliście jakieś wymagania a teraz bierzecie jak leci. Patrząc 10 lat wstecz na jedno miejsce było 15 chętnych którzy się znali na rzeczy a teraz się proszą żebyś przyszedł jak masz jakieś pojęcie.
qur3wka kierownicza 2016-09-19 20:38:04
Mógłbyś dać nazwisko tego kierowniczyny, Kamil by się zainteresował a ja jako klient też bym się nad nim trochę popastwił.
Kasia 2016-09-22 15:37:23
no i?
Kasia 2016-09-22 15:37:41
no i?
ola 2016-09-27 15:32:44
oczywiście, że tak jest robione w naszej firmie - każde nadgodziny są do wybrania
Arek 2016-09-29 06:27:42
Czy może ktoś napisać więcej o tej firmie ?O co chodzi ?
Wojtek 2016-09-29 09:44:54
O to, że ktoś sobie coś wymyślił i teraz próbuje zrobić komuś w firmie - potocznie mówiąc "koło d...y"
Ludzie w tej firmie pracuje mnóstwo osób a większość znam od 15 lat - bo od tylu z tą firmą współpracuję jako dostawca. Zastanówmy się czy jeśli gdzieś jest źle to ludzie będą długoletnimi pracownikami? Z moich obserwacji wynika, że rotacja jeśli jest to wśród nowych bo stara załoga się nie zmienia.
1
nikt 2016-10-02 18:54:51
Potwierdzam @Wojtek starzy pracownicy wiedzą swoje i jakoś nie zwalniają się jak niektórzy co 2 miesiące, pracę trzeba szanowali i zapracować sobie na dobrą pozycję w firmie
Zostaw swoją opinię o Kanclerz Sp. z o.o. - Przyszowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kanclerz Sp. z o.o.