brak logo

Kinga Centrum Handlowo-Usługowe Stanisław Wielowski

Police

Opinie o Kinga Centrum Handlowo-Usługowe Stanisław Wielowski

anonim 2011-10-07 05:23:35
Mam wrażenie, że pisał to ktoś z firmy pod naciskiem [usunięte przez moderatora]
anonim 2011-10-07 05:33:51
Jeżeli zastanawiasz się czy zacząć tam pracę - to od razu strzel sobie w łeb. [usunięte przez moderatora] . w ostatnim czasie prawie wszyscy od niego odeszli. na samym rancho już nikogo nie ma. więc jest jedna rada - [usunięte przez moderatora] - omijaj go z daleka.
gonzo 2011-10-24 14:42:01
Racja, nikt normalny nie będzie tam pracował. Uciekać [usunięte przez moderatora]
Stefan 2012-03-20 12:46:39
Znając tego człowieka, dużo musiałeś nawywijać żeby wydawać taką opinię. Polecam tę firmę.
Ewelina Zdrojska 2012-03-29 13:55:50
Witam,

Przez okres ponad dwóch lat pracowałam u Pana Wielowskigo. Zwolniłam się za porozumieniem stron gdyż wyjechałam na saksy aby zarobić więcej jak w Polsce (rozumiejąc mnie Pan Wielowski nie stawiał przeszkód). Obecnie i zagranicą jest kryzys więc wielu polaków wraca, ja też wróciłam i właśnie przeczytałam komentarze. Znam tego człowieka bardzo dobrze, jest niezwykle uczciwym i nigdy nie zalegał z wynagrodzeniem za pracę. Ludzi traktował z należytą starannością, natomiast oszustów gonił ale zawsze po uzgodnieniu z innymi pracownikami. Być może osoba pisząca źle o Panu Wielowskim to jedna z tych osób, która wyleciała z pracy za kanty. Co myśleć o takim mało rozsądnym człowieku jak ten, który negatywnie wypowiada się na temat Pana Wielowskiego. Nieszczęście polega na tym, że każdy złośliwy może dodawać komentarze bezkarnie bez podpisu. Bądź osobą odważną i podpisz się. Była pracownica Pana Wielowskiego.
Aleksin 2012-06-08 14:46:42
[usunięte przez moderatora] to jest totalny despota, sknera i zachłanny człowiek, omijajcie go z daleka, nie dajcie się zwieść, te powyższe komentarze na pewno kazał komuś napisać, [usunięte przez moderatora]
1
Szczecinianka 2012-06-25 19:08:48
Zgadzam się z Tobą w 100 procentach,znam tego Pana osobiście.To stary wredny despota,który nie widzi nic poza czubkiem własnego nosa.Nie potrafi uszanować człowieka,myśli że przyjdą pracować do niego za tysiąc miesięcznie a mu sie wydaje,że to i tak za dużo.Każdy kto u niego pracuje za chwile ucieka,bo szybko sie przekonuje co to za człowiek.Tylu pracowników co się tam przewinęło to głowa mała.Nawet jak ta Pani co wyjechała za granice,jak się tu wypowiada,no nie wiem może miała z nim jakieś lepsze układy,ale to jest naganne że wypowiada się tak w super komentarz,ponieważ w 100% jak tam pracowała,widziała jak inni są traktowani.
1
nie pracownik 2012-08-03 14:40:20
Nie mam zwyczaju wypisywać opinii w sieci na temat kogokolwiek
ale po pierwszym i jedynym kontakcie nazwijmy \\\"biznesowym\\\" nie mogłem się powstrzymać.
Nie miałem też wątpliwej przyjemności pracować u tego Pana ale
śmiało mogę powiedzieć że w trakcie spotkania aż emanował despotyzm, chamstwo,braku kultury i traktowanie ludzi z góry.
Najwyraźniej dla tego Pana to klucz do osiągania sukcesu....:)
Profil psychologiczny wymagał by niewielkiego doszlifowania i mamy idealne odzwierciedlenie dyktatury
1
hehe 2012-08-25 10:06:39
Ewelina , niestosownym jest, używać manipulacji w stosunku do byłego pracodawcy, nie licz na randkę z nim, ani lepszą propozycję pracy.
słoneczko 2012-11-29 14:47:45
ktoś - 2012-04-02 13:32:39

powiem jedno, to zły człowiek, uważajcie!!!!!!!

[usunięte przez moderatora] /div> [usunięte przez moderatora] Zwierzęta w jego zoo masowo umierają, z głodu lub braku odpowiedniej opieki, oszczędzał nawet na jedzeniu dla koni stojących u niego w hotelu. Ludzie przynajmniej mogą się zwolnić i uciekać - jego zwierzęta po prostu zdychają i są zamieniane na inne.
Gość. 2013-07-23 16:48:22
Macie rację, ten człowiek jest bezczelny i arogancki. Jeżeli tak o nim piszecie to mówi taki być ! Miałam z nim styczność i przez te kilka minut rozmowy od razu poznałam [usunięte przez moderatora]
Były pracownik 2015-02-21 15:21:56
Sumienna samanta- nie rób tego, szkoda czasu i nerwów.
Wszystkie negatywne opinie są prawdą. Jeśli szanujesz ludzi,to długo tam nie wytrzymasz, ten szef pokaze ci co to brak szacunku, buntowanie przeciwko sobie pracowników, wyzysk i chamstwo. Odradzam.
pracodawca 2015-04-07 13:53:42
szkoda, że nie ma jak sprawdzić, ale aż ciśnie się na usta pytanie, czy sumienna samanta, nie jest przypadkiem panem Wielowskim. nie wiem, jakie masz doświadczenia biznesowe, u ilu pracodawców pracowałaś i czy przypadkiem nie jesteś zwolenniczką jakiejś formy sadystyczno masochistycznej, ale jeśli zbudujesz swój zespół i jest on odpowiednio zmotywowany, to nie trzeba stać nad nim z batem. ludzie chętnie przychodzą do pracy, chętniej zostają po godzinach, jeśli rozumieją, że wymaga tego sukces przedsięwzięcia, jeśli czują, że są potrzebni, że pracodawca docenia ich wkład (dobrze, jeśli nie tylko słowem, ale również monetą). natomiast jeśli pracownik nie słyszy pochwał, a tylko ciągłe narzekania i teksty, jaki to jest bezużyteczny, niewydajny i ile to trzeba na niego łożyć (w mniemaniu pracodawcy, który płaci najniższą krajową i uważa, że to zdecydowanie za dużo), to na jakie zaangażowanie pracodawca ma liczyć? z niewolnika nie ma pracownika. twoje myślenie charakterystyczne jest dla polskiego dorobkiewicza, który wczoraj założył firmę i już najdalej za dwa lata MUSI jeździć najlepszym autem w okolicy, żeby pokazać się przed sąsiadami. poczytaj o zachodnim podejściu do pracy, (nie mówię już o amerykańskim), gdzie pracownik jest partnerem, gdzie jest doceniany, gdzie ma dodatki socjalne. w takich firmach wymaga się wiele od pracownika, ale każdy się stara, ponieważ nie chce stracić takiej pracy. to proste jak budowa cepa. jeśli uważasz, że jest inaczej i nie widzisz problemów w tym, że ze względu na ciągłą rotację pracowników, firma zamiast rozwijać się poświęca czas na ciągłe szkolenie nowej kadry, że następuje tu ujemna selekcja (niskie zarobki i kiepskie warunki powodują, że przychodzą coraz gorsi pracownicy, godzący się na coraz gorsze warunki), to zostań menadżerem w tej firmie. coraz gorszą pozycję na rynku na pewno wykorzysta konkurencja.
1
ema 2016-05-15 11:22:59
faktycznie jak czytam wasze opinie to wam sie nie dziwie, ze macie takie zdanie na temat wlascicieli, nikt nie chce pracowac w takiej atmosferze wyrzutow i wyzwisk.
Zostaw swoją opinię o Kinga Centrum Handlowo-Usługowe Stanisław Wielowski - Police
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kinga Centrum Handlowo-Usługowe Stanisław Wielowski