P.P.H.U. Lekaro Jolanta Zagórska

Glinianka

Opinie o P.P.H.U. Lekaro Jolanta Zagórska

adam 2014-07-19 06:17
Kompletni aroganci. Klienta mają za nic. Nie wiem o co chodzi w tej firemce.
8
mmmmmmm 2014-07-24 23:19
to jest wielki burdel szkoda słów
5
ana 2014-10-15 15:35
Od 4 miesięcy próbuje wymienić kosz ze 120 na 240 litrów i problem. Dzwoniłam tam z 15 razy i za każdym razem słyszę jakąś pannę która mi mówi, że jej przykro i że przekaże dyspozytorowi ale więcej nic nie może zrobić.
Ręcę opadają firma śmieć!!! nawet śmieci nie powinna wywozić!
5
kmk123 2014-10-28 13:46
ana - mam taki sam odzew od Pań z biura obsługi klienta - przekaże dyspozytorowi ale nic więcej nie może zrobić.... a ja notorycznie mam przed domem śmieci niemieszczące się w kontenerze, bo Pan, który zbierał śmieci po raz kolejny z arogancją ominął mój dom. Śmieją się prosto w twarz, a Ty musisz za to płacić
5
pracownik 2014-11-23 21:00
szukają pracowników bo pracownicy uciekają jak się tam dostaną . Od pracowników biurowych,pomocników śmieciarek ,kierowców oraz sortowni
2
mmmmmmm 2014-11-26 10:31
człowieku mówię ci to z prawdziwego zródła ta praca to wyzysk ludzi nawet w biurze.Jak się tam jeszcze nie zatrudniłeś to unikaj tej firmy z daleka bo zmarnujesz sobie życie i nabawisz się nerwicy .
2
mmmmmmmmmmm 2014-11-26 10:49
ludzie traktowani są jak niewolnicy pracują po 17 godzin głodni ,przemoczeni żadnej soboty wolnej nawet w niedziele zmuszani są do pracy oprózniąć kosze na Warszawie i karani finansowo jak coś nie wyjdzie kiedy dostaną karę z Urzędu Miasta to stara ściąga to z pracowników nie dając żadnego potwierdzenia o ukaraniu finansowym nawet po tysiąc zł karze.A płaci za pracę poniżająco .Piszą ze biuro pracuje do 21.00 to dlaczego pracownicy odbierają tel o 21.45 przecież firma jest już nieczynna .Może to was ludzie nauczy to tej firmy wchodzi się wiadomo na którą godzinę ale żadna osoba nie umie odpowiedzieć żonie o której będzie w domu.Współczucie dla tych ludzi co dają się tak poniżać .
7
mmmmmmmmmmm 2014-11-26 10:49
ludzie traktowani są jak niewolnicy pracują po 17 godzin głodni ,przemoczeni żadnej soboty wolnej nawet w niedziele zmuszani są do pracy oprózniąć kosze na Warszawie i karani finansowo jak coś nie wyjdzie kiedy dostaną karę z Urzędu Miasta to stara ściąga to z pracowników nie dając żadnego potwierdzenia o ukaraniu finansowym nawet po tysiąc zł karze.A płaci za pracę poniżająco .Piszą ze biuro pracuje do 21.00 to dlaczego pracownicy odbierają tel o 21.45 przecież firma jest już nieczynna .Może to was ludzie nauczy to tej firmy wchodzi się wiadomo na którą godzinę ale żadna osoba nie umie odpowiedzieć żonie o której będzie w domu.Współczucie dla tych ludzi co dają się tak poniżać .
3
xyz 2014-12-10 20:50
Od kilku dni ( pomimo informacji, iż gabaryty będą odbierane w określonym dniu, tj poniedziałek) oraz wielokrotnych telefonów i zapewnień, że jest potwierdzenie realizacji w danym dniu, do dnia dzisiejszego nie doczekaliśmy się na ich odbiór! Masakra. Zarówno ze względów bezpieczeństwa ( stoją od 3 dni przed ogrodzeniem) jak i estetycznym! Nigdy nie poleciłabym tej firmy!
1
Norbert Senior 2014-12-11 13:47
MPO - Wróć !!!
Zmiana, zgodnie z zasadą Lekaro "Nowa jakość" polega na tym, że śmieci muszą stać na ulicy (do ogrodzonego placyka się nie pofatygują), że sortowane wywozi się dwa razy rzadziej, że niektórych domów nie ma w harmonogramie, że panienka pod telefonem nic nie może. Nowa jakość jest tak uderzająca, że warto pójść dalej i w ogóle przestać wywozić śmieci. Będzie jeszcze taniej. Może by ktoś z nadzoru antykorupcyjnego znalazł tego urzędnika od Pani Prezydent, który wpuscił firmę Lekaro na Mokotów ? Bo w to, że wygrali przetarg prezentując taką "nową jakość" nie uwierzę !!!
2
Piotr pracownik 2014-12-21 16:52
można wylądować w takim [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jeżeli trzeba utrzymać rodzinę ale długo nie da się tak pracować , nawet wypadek śmiertelny śmieciarka przejechała kobietę w Warszawie kierowca pracował po 16-17 godzin dziennie i pomocnicy też to przemęczenie ludzi kręci się w głowie po tylu godzinach , a ciało potrzebuje odpoczynku
6
klient z przymusu 2014-12-27 12:04
(Jak wszyscy) W ramach super przetargu staliśmy się klientami firmy LEKARO. Standardy pozostawiają wiele do życzenia, a panie na infolinii udzielają sprzecznych informacji.
- Wielokrotnie rosiliśmy aby worki na śmieci nie były bezładnie rzucane na posesje, bo przy wietrznej pogodzie odfruwają, albo trzeba je zbierać po ulicy / od sąsiada - bez skutku;
- kartony trzeba wsadzać do plastikowych toreb, bo samych kartonów nie wezmą - czysta ekologia;
- w deszczowe dni zostawianie otwartych pojemników na śmieci - nie wiem, czy to złośliwość, czy głupota;
- czasem zapomną o naszej ulicy i śmieci leżą 2 dni.
-
3
max 2015-01-13 16:50
powinno zostac to zamkniete a ludzi do domu rozpuscic robilem tam
7
piotrek 2015-02-03 08:34
a do tego karaluchy chodzą wszędzie ,nawet po kawie i ekspresie do kawy ochydnie to wygląda ale jak ktoś przyjdzie to proponują wyśmienitą kawę z ekspresu .
5
piotrek 2015-02-03 08:45
Hańba aby nie wezwać pogotowia tylko zawieść pracownika własnym samochodem do szpitala aby zatrzeć ślady i nie mieć z tego powodu nic . Pracownik wpadł do prasy zmiażdzyło mu nogi wypadek w [pracy ) mógł wykrwawić się na śmierć wsadzili go do busa jak smieć zawieżli do Otwocka do szpitala . Rodzina założyła sprawę w tej sprawie a pracownik został za to zwolniony .Brudy pani Zagórskiej rosną codziennie jak góra śmierdzących śmieci w Woli Duckiej widać z drogi .
7
kini 2015-02-07 19:51
moj tata w tym pieprzniku pokaleczył palce to powiedzieli mu idz do domu i jedz do lekarza. ludzie tam jest gorzej jak w obozie w oświecimiu i jest kupa lizusów którzy nie maja obcinanych pensji . A smród jak diabli bo mieszkam w pobliżu i nie ściemniajcie ze to sater
6
brakpojemnika 2015-04-27 23:11
Od dwóch miesięcy nie mogę się doprosić o większy pojemnik. Mam stary jeszcze z MPO, nie dosyć, że w kiepskim stanie to za mały, a płacę 60zł/miesiąc. Miłe panienki odpowiadają - w przyszłym tygodniu na pewno - tak z tygodnia na tydzień - czekaj tatka latka.
Pewnie za pieniądze byłby natychmiast, ale jak już będę zmuszona kupić to nie w LEKARO !
W MPO nie było problemu z pojemnikami na śmieci.
1
666 2015-04-28 09:25
synek kamil to ukryty gej i na skarge leci do taty.odnośnie pana j zagór... jak go zabraknie to firma padnie albo przeniesie się na ukraine bo te parszywce które trzyma w biurze czyli(3) 1 jolanta 2 córka kamil i 3 pęcherz strateg od haków wiec panie jurku 100 lat
3
Warszawa 2015-05-07 19:54
Ta firma to jedna wielka kpina !! Ludzie trzymajcie się od nich z daleka. Piszą na swojej stronie, że są rzetelni i terminowi - nie dotrzymują terminów, lekceważą klienta. Zamówienia nie są realizowane pomimo monitów ze strony klientów. Nie potrafią wyjaśnić, czemu towar nie trafił przez ponad dwa tygodnie do klienta. Firma krzak !!!
4
kita 2015-05-30 06:46
to prawda wszystko co tu piszą nie da się ukryć
2
piotrek 2015-06-08 09:50
Ludzie przeczytajcie co firma Lekaro robi opisała to gazeta super expres
Trup na wysypisku jak nielegalnie zatrudniła pracownika a pózniej przysypany
był nieżywy śmiećmi . SKANDAL SKANDAL SKANDAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
6
mmmmmmm 2015-07-22 17:35
nie polecam jeżeli podejmniesz taką decyzję będziesz żałował i to bardzo
nawet rok to za długo w takim burdelu i ze starą Jolą szefowa Lekaro
5
Jotka 2015-08-25 12:26
Pani Zagórska z Lekaro to lepsze ziółko jest - powiązała się z mafiozami, żeby dostać kontrakt na Warszawę ....ciekawe, kiedy zajmie się tym CBŚ, może przy okazji wyjaśniania interesów nieruchomościowych stołecznego miasta i jego zarządu.
6
ineedmoney 2015-08-27 16:01
mnie dziś lekaro okradło . panowie zamiast zabrać śmieci z pod śmietnika zabrali z głębi podwórka MOJĄ szafkę którą wyniosłem sobie na podwórko żeby ją wyczyścić i odnowić , wspomnę tylko że szafeczka była zabytkowa dodatkowo panowie przywłaszczyli sobie ogromną donice która była baaardzo daleko od śmietnika . Panie z infolinii łącznie z panem kierownikiem powiedzieli mi żebym sobie na policje poszedł bo oni mają w dupie . Na przekór śmieciarzom pójdę i zgłosze kradzież bo szafka warta z 300 zł donica z 50 zł.
lala 2016-02-02 10:34
lalusiu piszesz bzdury że ta firma jest taka wspaniała .Osoba która napisała
o wypadkach,działaniach starego czyli Jurka i starej czyli Joli.Oraz szczurach
czyli Robercie,Kamilu i Marku To naprawdę szczury chamskie

LUdzie to jest prawda

Jak widzę że ktoś pisze takie bzdury to niech się zatrudni tam i po miesiacu na własnej skórce przekona się o tym burdelu.Pracowałem tam dość długo i widziałem bardzo dużo poniżających scen . Nawet niegodnych zachowań całej rodziny Zagórskich bijatyki pomiędzy synami i starym
3
Sylwex 2016-05-26 00:52
Pracownicy świadczą o Firmie i to jest prawda,Podam przykład,kierowca śmieciarki za każdym razem podjechania do posesji wychodzi z kabiny i wysypuje pojemniki,co w poprzednich firmach było nie do pomyślenia widać że to go męczy i jest tak sfrustrowany,nieprzyjemny że cokolwiek go drażni a że pojemnik nie w tym miejscu że wysypałem wiaderko gruzu,albo trawę z koszenia choć pojemnik w połowie jest pusty, na moją sugestię że wyjmę,odpowiada że nie ma czasu,choć to zaledwie pól minuty na tę czynność i zostawia mi nie opróżniony pojemnik,myślę że są zmuszani do takiego tempa że zatracili już w sobie chęć zwyczjnych ludzkich odruchów. No cóż tak to jest że cena usługi jest najważniejsza,bo dobro klienta na pewno nie.
Ja 2016-09-18 18:47
Wszyscy, którzy narzekają na tę firmę mają 100% racji. Śmieci segregowane od miesięcy są nieodbierane, mimo interwencji ! Ul. Bluszczańska - Siekierki.
3
ewzab 2016-09-23 20:36
Nie polecam, bardzo niska jakość obsługi klienta, dyspozytor swoje klient swoje.
2
Katarina83 2016-09-30 12:33
Ta firma to wielkie nieporozumienie, kpina, żenada i wszystko co najgorsze. Olewają klienta, kłamią, wiecznie nie ma dyspozytora, nie odpisują na maile. Wywozy gabarytów czy kontenera z gruzem są nieterminowe albo w ogóle ich nie ma! A jak wywożą śmieci to jeszcze po sobie burdel zostawią.
Porażka!!
3
hihi 2016-10-02 15:15
Dla mnie ważne jest to, czy wypłata jest w pełni terminowa, wiadomo coś? Dbanie o to, żeby było wynagrodzenie na czas, jest dla mnie bardzo ważne, a skoro wiedzą, że dorzucają oprócz tego jeszcze jakieś benefity socjalne to nic dziwnego, że są tak popularni.
Szoferek 2017-01-08 17:14
Witam jaka jest obecnie sytuacja w lekaro? Jaką stawkę proponują na c +e ?
Szoferek 2017-01-11 12:35
Czyli ile potrafi uciąć z jednej wypłaty?
1
Rafał 2017-01-11 12:45
Jeżeli pracujesz na umowę o pracę to nie ma prawa nic Ci uciąć z wypłaty, no chyba że było ujęte to w umowie a Ty to podpisałeś wtedy na legalu może Ci ucinac. Jeżeli uszkodzisz auto czy towar to nie ma prawa żądać od Ciebie kasy za to, oczywiście jak nie było ujęte to w umowie. Więc warto czytać co się podpisuje. Pozdrawiam
2
Pracownik 2017-01-13 17:18
Nie polecam nikomu pracy w tej firmie. Pracowałem tam trzy dni, zrezygnowałem prosiłem o rozliczenie to z wielkimi pretensjami kto komu ma niby zapłacić. Kup [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nikomu nie polecam. Mają ludzi za śmieci. Niech zaczną od siebie.
3
kochas joli 2017-01-18 09:26
Pani Jolanto oby tak dalej dym@( tych bedokow garwoliniakow do utraty tchu za 1500 :) no na rękie no szooooooookkkkk
1
Więzien 2017-01-23 12:54
Zakład Karny LEKARO tak to powinno wygladac
2
Niedoszły więzień 2017-01-28 21:19
Dzięki za pomocne opinie, wkrótce miałem rozpocząć tam "pracę"
1
Ana 2017-02-19 12:51
Ja tam też pracowalam i zaluje kazdego dnia przepracowanego tam. Mają ludzi za smieci... Smród brud i zlodziejstwo..
5
BYŁY 2017-03-10 13:23
Jednym słowem firma KRZAK, praca od 5 do 21, auta to jeżdzące trupy. Czas pracy kierowcy tu nie obowiązuje. A właściciele mają pracowników za śmieci. Pensje ucinają za wszystko, kary i nagany.
Widzę, że nic na dobre tu się nie zmieniło. Nie polecam nawet największemu wrogowi pracy w LEKARO, szkoda czasu, a najbardziej zdrowia i nerwów...
2
klijent 2017-03-16 12:23
Z gorszą Firmą się nie spotkałem, nie kompetencja, brak rzetelności, brak jakiejkolwiek reakcji ze strony firmy na nie prawidłowości, nie odbierają nie czystości zgodnie z umową, oszuści , dziwię się że Warszawa w dalszym ciągu ma podpisaną z nimi umowę . To wstyd i dla Warszawy że ktoś taki świadczy usług.
P.S. Odnoszę wrażenie że najważniejszy w tej firmie jest dyspozytor. Przerost formy nad treścią.
Odradzam wszystkim jakiejkolwiek współpracy z Firmą Lekaro, szkoda pieniędzy i zdrowia.
Jednym słowem duże ZERO
pracownik 2017-03-17 07:22
A ja polecam praca przez caly rok, pieniadze na czas, duzo nowych samochodow.
nowy 2017-03-19 12:22
ILe płacą na c+e ?
1
szcześliwy bez lekaro 2017-03-20 00:30
ciekawe co z Ciebie za pracownik, skoro piszesz o 7:22???? Auta nowe????? Bardzo ciekawe buhaha
1
Siedzę tu 2017-03-23 02:32
Zrobisz ze 350 godzin to może 5000 weźmiesz
1
yucha 2017-04-04 18:16
Odradzam pracy w tej "firmie" na kierowcę. Ogłoszenie super, powielane co tydzień, treść ogłoszenia mija się z prawdą. Szkoda waszego czasu. Szukajcie dalej, bo tu nie da się normalnie pracować. Wytrzymałem w tym zakładzie karnym prawie tydzień, auta niby nowe, ale stan ich rzeczywisty to porażka. Odradzam jeszcze raz
1
Aneta 2017-04-12 13:28
@yucha rozumiem, że w pracy jest duża rotacja na tym stanowisku. Co według Ciebie jest jej powodem?
yucha 2017-04-13 13:09
Pani Aneto, firma lekaro to firma rodzinna, a co za tym idzie dbają tylko o własne interesy, pracowników mają za śmieci. Ja jako kierowca mogę tylko wypowiadać się w tej kwestii i zostałem oszukany co do umowy, zarobków, czasu pracy czy stanu faktycznego aut. Ludzie tu przychodzą i szybko odchodzą, bo w takich warunkach na takich autach nie da się pracować i w dodatku czas pracy dla kierowcy według nich nie obowiązuje, jest to kpina w biały dzień i tyle. A ci co tam pracują to albo się przyzwyczaili do takich nieludzkich warunków, albo są chytrzy na zarobki, bo można zarobić około 5000 zł na rękę, o ile właścicielka nie utnie z pensji- było to poruszane już na tym forum., jak również przepracuje się ponad 300 h w miesiącu... tyle na ten temat. "FIRMA KRZAK"
3
Arkadiusz 2017-04-26 11:05
Dużo nowych aut, pieniadze zawsze 1 na koncie ja nigdy problemu nie mialem kto chce popracowac i zarobic dobra pensje to szczerze polecam.
Prawda 2017-05-14 00:33
Arkadiusz to co piszesz to jakaś bajka a wiem co mówię...Tak pieniądze są pierwszego ale jakie????Najniższa krajowa na resztę czekasz tydzień albo lepiej i pewny nie jesteś czy dostaniesz całość bo może kara może nieobecny albo zmiana stawki...co do nowych aut to nie wiem może odbierasz śmieci z salonów samochodowych bo ja ich nie widzę.A przykład w niedługim czasie kierowca dostał 2tys mandatu za jak to powiedziałeś "nowy" samochód.W tej firmie pracują ludzie którzy muszą lub nie mają życia prywatnego. Jeśli ktoś potrzebuje zglupiec lub zerwać wszystkie znajomości zapraszam Wola Ducha 70a.NIE WARTO MARNOWAĆ ŻYCIA
WSPÓLNOTA MIESZKAŃCÓW 2017-05-16 16:28
POWTARZAM SIĘ.....
Zgłoszenie przyjmowane sa przez sympatyczne panie,przekazane do dyspozytora i.....nic się nie dzieje.
Zamówiłem kontener 06.05 miał byc na 11.05.Interweniowałem 6-razy,wysyłałem e-maile....bez reakcji.Teraz znają mój nr.telefonu i odkładają słuchawkę.
STRZEŻCIE SIE WSZYSCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zostaw swoją opinię o P.P.H.U. Lekaro Jolanta Zagórska - Glinianka
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.P.H.U. Lekaro Jolanta Zagórska