P.P.H.U. Lekaro Jolanta Zagórska

Glinianka

Opinie o P.P.H.U. Lekaro Jolanta Zagórska

speed 2013-07-23 00:31
czyli wszyscy odradzają podjęcie pracy w tej firmie od pracownika szeregowego , kierowcy nawet do biurowego ???
6
xangelo 2013-08-19 18:34
Po przeczytaniu opinii chętnie zrezygnowałbym z usług, które ta firma oferuje mojej gminie - niestety nie ma takiej opcji. Z tego co widziałem to banda palantów - nie możesz się doprosić o pojemnik, mimo że chcesz za niego zapłacić. Baba w biurze niemiła, obsługa - ręce opadają.
1
cela 2014-01-17 14:29
porażka
4
administrator osiedla 2014-02-19 09:30
od miesiąca nie mogę doprosić się o wymianę uszkodzonego przez nich kółka w kontenerze,totalna olewka mimo kilku e-maili i telefonów
2
Jola 2014-05-27 11:44
Firma wielka porażka
8
Cela 2014-05-27 11:53
(usunięte przez administratora) .Firma Porażka
7
Piotrek 2014-05-27 11:58
To prawda co napisałaś .Domyślam się kim Jesteś
8
cela 2014-05-27 12:02
Czysta prawda
4
CELA 2014-05-27 12:15
zmienili NICK nie CELA dobrze wiedzą
3
MMMM 2014-05-29 19:34
Dlaczego czesc mojego wpisu została usunieta,czyzby lekaro macza w tym palce ...albo tu pisze się prawde albo cukruje...niech ludzie dowiedzą się prawdy jak w lekaro jest
7
darek 2014-06-20 15:30
porażka całkowita (usunięte przez administratora)
6
administrator osiedla 2014-07-03 16:20
Od 3 miesięcy nie mogę doprosić się o wymianę uszkodzonego przez nich kółka w kontenerze,totalna olewka mimo kilku e-maili i telefonów . Osiedle Odkryta 36-38b warszawa. Zero kontaktu.
3
kierownik budowy 2014-07-03 16:23
Mimo licznych monitów, zero reakcji. Niby coś zapisują, coś przyjmują do realizacji. Kontener stoi do tej pory. Nie wiem po co pracują tam te dziewczynki ze wsi. Infolinie nie działa. Daje im jeszcze 1,5 roku działalności.
4
adam 2014-07-19 06:17
Kompletni aroganci. Klienta mają za nic. Nie wiem o co chodzi w tej firemce.
9
kmk123 2014-10-28 13:46
ana - mam taki sam odzew od Pań z biura obsługi klienta - przekaże dyspozytorowi ale nic więcej nie może zrobić.... a ja notorycznie mam przed domem śmieci niemieszczące się w kontenerze, bo Pan, który zbierał śmieci po raz kolejny z arogancją ominął mój dom. Śmieją się prosto w twarz, a Ty musisz za to płacić
5
xyz 2014-12-10 20:50
Od kilku dni ( pomimo informacji, iż gabaryty będą odbierane w określonym dniu, tj poniedziałek) oraz wielokrotnych telefonów i zapewnień, że jest potwierdzenie realizacji w danym dniu, do dnia dzisiejszego nie doczekaliśmy się na ich odbiór! Masakra. Zarówno ze względów bezpieczeństwa ( stoją od 3 dni przed ogrodzeniem) jak i estetycznym! Nigdy nie poleciłabym tej firmy!
1
klient z przymusu 2014-12-27 12:04
(Jak wszyscy) W ramach super przetargu staliśmy się klientami firmy LEKARO. Standardy pozostawiają wiele do życzenia, a panie na infolinii udzielają sprzecznych informacji.
- Wielokrotnie rosiliśmy aby worki na śmieci nie były bezładnie rzucane na posesje, bo przy wietrznej pogodzie odfruwają, albo trzeba je zbierać po ulicy / od sąsiada - bez skutku;
- kartony trzeba wsadzać do plastikowych toreb, bo samych kartonów nie wezmą - czysta ekologia;
- w deszczowe dni zostawianie otwartych pojemników na śmieci - nie wiem, czy to złośliwość, czy głupota;
- czasem zapomną o naszej ulicy i śmieci leżą 2 dni.
-
3
brakpojemnika 2015-04-27 23:11
Od dwóch miesięcy nie mogę się doprosić o większy pojemnik. Mam stary jeszcze z MPO, nie dosyć, że w kiepskim stanie to za mały, a płacę 60zł/miesiąc. Miłe panienki odpowiadają - w przyszłym tygodniu na pewno - tak z tygodnia na tydzień - czekaj tatka latka.
Pewnie za pieniądze byłby natychmiast, ale jak już będę zmuszona kupić to nie w LEKARO !
W MPO nie było problemu z pojemnikami na śmieci.
1
kita 2015-05-30 06:46
to prawda wszystko co tu piszą nie da się ukryć
3
mmmmmmm 2015-07-22 17:35
nie polecam jeżeli podejmniesz taką decyzję będziesz żałował i to bardzo
(usunięte przez administratora)
6
Sylwex 2016-05-26 00:52
Pracownicy świadczą o Firmie i to jest prawda,Podam przykład,kierowca śmieciarki za każdym razem podjechania do posesji wychodzi z kabiny i wysypuje pojemniki,co w poprzednich firmach było nie do pomyślenia widać że to go męczy i jest tak sfrustrowany,nieprzyjemny że cokolwiek go drażni a że pojemnik nie w tym miejscu że wysypałem wiaderko gruzu,albo trawę z koszenia choć pojemnik w połowie jest pusty, na moją sugestię że wyjmę,odpowiada że nie ma czasu,choć to zaledwie pól minuty na tę czynność i zostawia mi nie opróżniony pojemnik,myślę że są zmuszani do takiego tempa że zatracili już w sobie chęć zwyczjnych ludzkich odruchów. No cóż tak to jest że cena usługi jest najważniejsza,bo dobro klienta na pewno nie.
Ja 2016-09-18 18:47
Wszyscy, którzy narzekają na tę firmę mają 100% racji. Śmieci segregowane od miesięcy są nieodbierane, mimo interwencji ! Ul. Bluszczańska - Siekierki.
4
ewzab 2016-09-23 20:36
Nie polecam, bardzo niska jakość obsługi klienta, dyspozytor swoje klient swoje.
3
hihi 2016-10-02 15:15
Dla mnie ważne jest to, czy wypłata jest w pełni terminowa, wiadomo coś? Dbanie o to, żeby było wynagrodzenie na czas, jest dla mnie bardzo ważne, a skoro wiedzą, że dorzucają oprócz tego jeszcze jakieś benefity socjalne to nic dziwnego, że są tak popularni.
Szoferek 2017-01-08 17:14
Witam jaka jest obecnie sytuacja w lekaro? Jaką stawkę proponują na c +e ?
Niedoszły więzień 2017-01-28 21:19
Dzięki za pomocne opinie, wkrótce miałem rozpocząć tam "pracę"
1
klijent 2017-03-16 12:23
Z gorszą Firmą się nie spotkałem, nie kompetencja, brak rzetelności, brak jakiejkolwiek reakcji ze strony firmy na nie prawidłowości, nie odbierają nie czystości zgodnie z umową, oszuści , dziwię się że Warszawa w dalszym ciągu ma podpisaną z nimi umowę . To wstyd i dla Warszawy że ktoś taki świadczy usług.
P.S. Odnoszę wrażenie że najważniejszy w tej firmie jest dyspozytor. Przerost formy nad treścią.
Odradzam wszystkim jakiejkolwiek współpracy z Firmą Lekaro, szkoda pieniędzy i zdrowia.
Jednym słowem duże ZERO
1
pracownik 2017-03-17 07:22
A ja polecam praca przez caly rok, pieniadze na czas, duzo nowych samochodow.
nowy 2017-03-19 12:22
ILe płacą na c+e ?
1
szcześliwy bez lekaro 2017-03-20 00:30
ciekawe co z Ciebie za pracownik, skoro piszesz o 7:22???? Auta nowe????? Bardzo ciekawe buhaha
1
yucha 2017-04-04 18:16
Odradzam pracy w tej "firmie" na kierowcę. Ogłoszenie super, powielane co tydzień, treść ogłoszenia mija się z prawdą. Szkoda waszego czasu. Szukajcie dalej, bo tu nie da się normalnie pracować. (usunięte przez administratora) Odradzam jeszcze raz
3
Aneta 2017-04-12 13:28
@yucha rozumiem, że w pracy jest duża rotacja na tym stanowisku. Co według Ciebie jest jej powodem?
1
Arkadiusz 2017-04-26 11:05
Dużo nowych aut, pieniadze zawsze 1 na koncie ja nigdy problemu nie mialem kto chce popracowac i zarobic dobra pensje to szczerze polecam.
WSPÓLNOTA MIESZKAŃCÓW 2017-05-16 16:28
POWTARZAM SIĘ.....
Zgłoszenie przyjmowane sa przez sympatyczne panie,przekazane do dyspozytora i.....nic się nie dzieje.
Zamówiłem kontener 06.05 miał byc na 11.05.Interweniowałem 6-razy,wysyłałem e-maile....bez reakcji.Teraz znają mój nr.telefonu i odkładają słuchawkę.
STRZEŻCIE SIE WSZYSCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Były 2017-07-09 11:59
Dziwne....ale wszystkie negatywne opinie na temat firmy zniknęły... Sam osobiście napisałem kilka ciekawe...Nawet tutaj maczają ręce ci śmieciarze..... OBÓZ PRACY!!!!
1
Aneta 2017-07-13 16:30
@Były
jeśli zniknęły niektóre komentarze, oznacza to, że zostały one zarchiwizowane przez administratora portalu za zaruszanie zasad regulaminu. Dlatego też przed zamieszczeniem opinii należy zapoznać się z jego treścią.
Jeśli przejrzysz ostatnie komentarze, choćby te z tego roku, to zobaczysz, że nie jest to prawdą, że wszystkie negatywne komentarze zostały usunięte. Podstawą do usunięcia wpisu jest wyłącznie jego niezgodność z regulaminem. Bardzo również proszę o zachowanie kultury wypowiedzi.
kierowiec 2017-07-24 08:52
Firma ciagle rozwijajaca sie ciagle dokupuja nowe auta mozliwosc dostosowania godzin pracy nie ma problemu z wyplatami jak dla mnie jak na kierowce to praca jedna z lepszych co dziennie w domu co drugi weekend wolny.
Niezadowolona 2017-07-27 14:33
Firma tragiczna! pomimo wielokrotnych maili z prośbą o wymianę uszkodzonego pojemnika brak reakcji ze strony firmy!!! Cała sprawa toczy się już ponad 3 miesiące, gdzie na rozpatrzenie mają 14 dni! To jakieś jedno wielkie nieporozumienie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
aga 2017-08-14 08:11
to piekło a nie praca
synkowie to lucyfery razem z diablicą Jolą .
Tylko p.Jurek jeszcze normalny
NIE polecam tej pracy wiem co piszę
1
ccccccc 2017-08-14 08:16
to nie praca tylko piekło dla ludzi
1
Radoslaw 2017-08-25 11:53
uslugi firmy na wysokim poziomie przyjezdzaja na czas zawsze ubrani w firmowe ciuchy kamizelki odblaskowe nowe smieciary nie halasuja grzeczni kulturalni firma godna polecenia.
Były pracownik 2017-09-11 20:24
A ja z pracy w Lekaro byłem bardzo zadowolony. Wypłata na czas. Dobre samochody. Ugodowi szefowie - jak potrzeba byla dnia wolnego, to nigdy nie odmowili. Szkoda, ze musialem sie przeprowadzic i zrezygnowac.
Maria 2017-09-11 21:57
Pensja na czas, normowany czas pracy, jasny zakres obowiązków, stałe zatrudnienie, jak ktoś szuka normalnej pracy a nie wersalu to polecam
Pracownik 2017-09-12 14:52
jestem zadowlony z pracy w Lekaro.
Szef jest ugodowy i elastyczny.
Kazek 2017-09-12 16:11
Pracuje od kilku lat, dobrze placom, praca w fiolkach nie jest, ale jestem zadowolony, kasa regularna, nie trzeba sie martwic urlopy wolne dni wszystko jest a ze smieci smierdza w koncu trudno zeby pachnialy ktos musi ta robote robic a pieniadze godne polecam
Stasiek 2017-09-13 14:31
Fajny pracodawca. Ja polecam!
Michał 2017-09-14 12:56
Pracuję tu od dwóch lat. Fajny elastyczny szef, dobre samochody, płaca fajna, zawsze na czas.
Heniek 2017-09-15 09:26
Polecam. Może praca nie najłtawiejsza ale warunki i płace dobre!
Zostaw swoją opinię o P.P.H.U. Lekaro Jolanta Zagórska - Glinianka
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.P.H.U. Lekaro Jolanta Zagórska