brak logo

Invest Inpro Sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o Invest Inpro Sp. z o.o.

jajacek 2012-11-19 16:17
[usunięte przez moderatora] nie płaca pracowałem tam i wiem pozdrawiam
2
orzeszek 2013-02-12 18:32
firma nieporozumienie...przestroga dla studentów- wykorzystać na maxa, 100% dyspozycyjności, pokazać że jeszcze nic nie umiesz, naucz sie kłamać...porażka, odradzam letnie praktyki studenckie
2
ja 2013-03-16 21:53
Takie firmy niepowinny istnieć wcale bez wzgledu na bezrobocie wpl i bede wszystko robił zeby takie firmy nieistniały
1
gość 2013-04-11 13:42
Pracowałem tam i przestrzegam przed tą firmą, Jeden wielki przekręt i [usunięte przez moderatora] . Omijać tą firmę szerokim łukiem. Pozdrawiam
2
józek 2013-07-07 20:55
Potwierdzam wszystkie opinie pracowalem tez tam ledwie co sie odczepilem odnich czymaja cie zalegla kasą 3mies to ich sposob dziwi mnie ze tak malo opinii tu jest [usunięte przez moderatora]
2
Maciej 2013-08-24 15:31
Skandal, ludzie którzy piszą te komentarze powinni się wstydzić. Pewnie to nieuczciwa konkurencja. Ta firma to wzór, gdyby wszystkie firmy tak funkcjonowały to byłoby cudownie. Świetni pracownicy, którzy szybko i dokładnie wykonują swoją pracę. Wiem z pewnego źródła, że zarobki są wysokie i nigdy nie ma problemów z zaległymi wypłatami. Fantastyczna firma, serdecznie polecam!
Anon 2014-01-11 09:41
Firma wywiązuje się z obowiàzków , pracownicy żetelni.Wykonywali u mnie montaż pompy ciepła i naprawdę jestem z nich zadowolony.Z czystym sumieniem można ich polecić .
2
stary pracownik 2014-01-13 12:12
To ze firma ma dobrych pracowników i jest Pan zadowolony z montazu to może prawda, ale jest to strona gdzie możemy ocenic pracodawce a nie usługi jakie wykonuje jego personel. A tego jak pracodawca traktuje swoich ludzi to juz Pan nie wie i nie Pan powinien sie wypowiadac. Dobrze ze firma posiada jeszcze pracowników którzy ratuja jej reputacje ale jesli pracodawce nie zacznie odnosic sie do nich z szacunkiem to i tego niedłgo zabraknie
2
wkurzony 2014-03-23 10:53
To już naprawdę pomyłka(usunięte przez administratora)
2
wolny od hama 2014-04-12 23:03
Ludzie przestrzegam przed tą firmą, nie płacą na czas są nawet dwu tygodniowe poślizgi w płatnościach pensji, ale zdaniem .(usunięte przez administratora) Obowiązki coraz większe a płatności na tym samym poziomie.ździerstwo na każdym kroku.
3
kol. 2014-04-19 20:23
Praktyki, praca - z pewnością odradzam - wyrabiasz ponad 100% normy za darmo, bo przecież tak się pracuje, potem za grosze tyrasz i jeszcze wysłuchujesz narzekań i OPR bo to miało być na rano a dano ci to godzinę temu... Porażka. Dobrze, że niektórzy pracownicy byli w porządku bo inaczej szkoda tam jeden dzień spędzić...
3
ulubieniec firmy 2014-05-27 23:08
skandalem to jestes TY !!!!!!, że bronisz nieuczciwych pracodawców ,a dowodem na to są usuwane negatywne opinie o tej Firmie .A zarobki w tej firmie ,to chyba sobie narysowałes na kartce wysokie .Jestes na pewno tchórzem i lizusem ,że wypisujesz takie głupoty.A moze jestes synem własciciela firmy to wtedy masz wysokie zarobki a nie głodowe i opóznione wypłaty..Takie wysokie wynagrodzenia ,że pracownicy ze szcęscia sami pozwalniali się z pracy .!!!!!!!!!!!!!!!!!!Z daleka od tej firmy.
2
banan 2014-08-01 14:06
Wiktorku, nie radze, poszukaj normalnej firmy na praktyki, w tej się niewiele nauczysz, a jeszcze w wekendy bedziesz mial telefony i robote do wykonania, moze kiedys to byla Firma, ale teraz z racji rozdwojenia jaźni jej właściciela, nie powinna istniec
2
zenek 2014-08-12 02:25
Pracowałem dla nich na kontraktach które mieli we Francji, podkreślam mieli bo nie zostało z nich już zbyt wiele.Wszystko to dzięki właścicielom tego bałaganu.Oszczędzali na wszystkim nawet na rękawiczkach roboczych zamiast zapewnić solidne rękawice przysyłali ogrodnicze.Wypłaty na czas nie było nigdy.Zawsze tłumaczenie że to strona francuska zawala terminowe przelewy za wykonane roboty, gdy pytaliśmy francuzów jak to jest z zaległościami finansowymi Ci robili wielkie oczy i zaprzeczali wszystkiemu.Nie szanują ludzi, nawet nie wiedzą co to jest szacunek.Kompletne zera!!!!!!!
2
boguś 2014-10-30 06:00
potwierdzam. CAŁY dochód firmy płynie w prywatną kieszeń właściciela. Wielkie zdziwienie i oburzenie, gdy potrzebna jest kasa na paliwo. Auta najlepiej pchać po ulicach. Wypłat nigdy nie ma na czas. No i główne motto - "ludziom się nic nie należy"
2
wiko 2014-11-03 09:15
Zgadzam się jak najbardziej z opiniami reszty osób. Pracownicy się starają co nie którzy ale pracodawca oszust na maksa. Nie płaci ludziom na czas. Pracowałem tam i widziałem jak żony przychodziły pytać o wypłaty bo mąż w pracy za granica a wypłaty nie ma już dwa miesiące to tylko zbywał i mówił ze będzie że francuzi nie zapłacili a to nie prawda. On brał do swojej kieszeni. To karierowicz. Rodzinna firma. Po trupach do celu kosztem innych ludzi. Zasuwasz starasz się a ciagle zle i mało. I na każde zawołanie. I ciągle jeden problem nie ma wypłat. Jedyni Ci dostają na czas co bez nich firma by sobie nie poradziła.
4
dawid 2014-11-13 12:19
Firma jak najbardziej rzetelna - polecam.
4
BYLY PRACOWNIK 2014-12-02 21:22
ilonka ,ty to chyba jak to pisalas to BYLAS NACPANA ,,,,,,,,!!!!!!ALBO PIJANA .ta firma to taka rzetelna jak ty sama ,jezeli tak twierdzisz o tej marnej firmie !!!!!!!!!!!!!!!!! A moze jestes corka własciciela to musisz bronic firmy ,moze znajda sie jacyś durni ktorzy masz nadzieje ze przyjda na Was pracowac!!!!LUDZIE Z DALEKA OD TEJ FIRMY .JAK NIE WIERZYCIE TO POPYTAJCIE WSZYSTKICH KTORZY Z TAMTĄD ODESZLI .JEDNO OSZUSTWO I OKRADANIE PRACOWNIKÓW Z PIENIEDZY , O KTORE CO MIESIĄC MUSIELI SIE WYKŁÓCAĆ.!!!!!
były pracownik 2014-12-02 21:29
JEZELI JESTES BYLYM PRACOWNIKIEM ,TO JAKIE TY MASZ NADZIEJE ,,,??? ZE MAJA DOBRE WARUNKI I SYSTEM ZMIANOWY W FIRMIE ? TAM JUZ PRAWIE NIKT NIE ZOSTAŁ ,A JEZELI SAM TAM PRACOWAŁES TO NIE ŁUDZ SIĘ ZE CI LUDZIE MAJĄ SZACUNEK DLA PRACOWNIKA.OBUDZ SIĘ ZE SNU
Spayki 2014-12-06 15:16
Zenek jak mogłeś doprowadzić do rozpierd......... tak prężnej firmy, pozwoliłeś na odejście najlepszych oludzi.Nie płacisz na czas, nie płacisz składek od kwot które ludzie otrzymują w kopertach.Ludzie jeżdżą samochodami nie sprawnymi bez ważnych badań technicznych albo bez dowodów rejestracyjnych.Na funkcje kierowników zatrudniasz praktykantów uczących się chłopaczków którzy nie mają za wielkiego pojęcia w danym fachu.Ludzie robią swoimi narzędziami.Daję tej firmie jeszcze troszkę czasu , ale prędzej czy później , ta resztka dobrych ludzi która tam się ostała i się jeszcze łudzi że będzie lepiej obudzi się, tylko żeby nie było za późno.Właścicielu, pamiętaj że wszystkie sprawy organizacyjne należą do kierowników a nie pracowników.
4
Niekontrolowany kontroler 2015-01-12 17:57
Wypłaty spóźnione, brak pieniędzy na jakiekolwiek elementy wyposażenia (ubrania, narzędzia)brak jakiegokolwiek dodatku socjalnego, juz nawet nie mówie o jakichś premiach świątecznych, ale o zwykłym dodatku na proszek do prania. Chcesz być wydymany bez mydła? Zapraszamy do Inpro!
5
Juskowiak 2015-04-22 06:07
tuż przed świętami właściciel przyjeżdża nowym autem do biura. Wypłat czy paczek świątecznych brak.
byly pracownik 2015-06-25 14:37
Jasne ze auto właściciela nie jest ważne. Problem w tym że nie ma pieniędzy na wypłaty a na auta się znajdują. z reszta nie tylko na wypłaty brakuje pieniędzy. A odpowiedź na pytanie dlaczego pracownicy narzekają a zostają przy tym pracodawcy jest prosta: bo każdemu jest winny pieniądze. Umowa o prace na najniższych warunkach a reszta wypłaty pod stołem. Gdy już 3 miesiące nie ma pełnej obiecanej wypłaty, każdy myśli o odejściu a wtedy dostaje wiadomość że umówionej kasy nie będzie. Nie wierze w żadną pozytywna opinie na temat tej firmy, bo to jest po prostu cyrk.
4
bronek 2015-08-07 13:39
matko, to ta firma jeszcze istnieje?????? To jakieś nieporozumienie!!!!!!! Człowieku nie słuchaj tego co ci na Polibudzie mówią, że firma ma dobre opinie, że rzetelna, że duzo sie nauczysz. Dobrą opinię ma firma z pracowitymi ludźmi, a tych w tej firmie już nie ma, zostali zdeptani, rzetelność - kłamstwo, tu prędzej cię wykorzystają, oszukają i okradną, nie nauczysz się niczego w tej firemce, bo nie ma od kogo, uwierz mi jeśli jesteś po studiach posiadasz większą wiedzę od właścicieli tej firemki, a jeśli będziesz próbował przekazać swoją wiedzę, to uznają się wymądrzasz i cię będą poniżać na każdym kroku, a jak będziesz przez kilka miesięcy prosił o należne wynagrodzenie, to już na maxa cię zniszczą. Uwierz te wszystkie opinie są prawdziwe, nawet na start do zdobycia doświadczenia ta firemka sie nie nadaje, jej własciciele to dorobkiewicze bez wiedzy, cwaniacy, totalne dno
5
mk 2016-03-08 23:54
Czy ktoś wie jak ma się firma?
mk 2016-03-09 22:09
No właśnie jeszcze nie tak dawno były więc pytam. A prezes ten sam? Bo podobno ciężki charakter, jeśli ten sam.
mk 2016-04-20 19:22
Nie wiem jak Tobie,ale mi pracuję się lepiej w przyjaznej atmosferze i kiedy wiem,że szef jest w porządku.
pyzka 2016-05-10 09:55
mk' wlasnie o to chodzi by każdy do siebie odnosił się z szacunkiem.
1
Zostaw swoją opinię o Invest Inpro Sp. z o.o. - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Invest Inpro Sp. z o.o.