brak logo

Unilogo Sp. z o.o. Sp. komandytowa

Wola Gołkowska

Opinie o Unilogo Sp. z o.o. Sp. komandytowa

anonim 2011-03-08 06:05:42
hahaha, powodzenia
anonim 2011-04-11 06:39:47
Witam Zgadza się fajna firma - zarobki ok i na czas Atmosfera kolezeńska i zgrana ekipa :) Oby więcej takich firm
była 2011-04-18 10:34:02
Prosimy aby pracodawca i wazeliny nie odpisywały na te posty. Ludzie chcący tam procować oczekują prawdziwej opinii. Pewnie już tam pracujesz i już żałujesz. haha. Ostrzegałam. I to jeszcze nie koniec odejść "starych" pracowników którzy budowali tą firmę. Nastawcie sobie budzik na 3 góra 5 lat.
nigdy więcej Unilogo 2011-04-19 03:29:05
była - 2011-04-18 10:34:02

Prosimy aby pracodawca i wazeliny nie odpisywały na te posty. Ludzie chcący tam procować oczekują prawdziwej opinii. Pewnie już tam pracujesz i już żałujesz. haha. Ostrzegałam. I to jeszcze nie koniec odejść \
ooooooo prawdę ktoś napisał. Omijajcie ich z daleka. Pracodawcy jedno mówią drugie robią. Później się wszystkiego wyrzekają i robią z ciebie idiotę. UWAGA!!! STANOWCZO NIE POLECAM
pracownik 2011-04-19 11:09:22
ja ze swojej strony dodam żeby uważać na płacenie pensji i prowizji. Najlepiej załatwić sobie dużą pensję bo co na papierze to płacą bo się boją, ale jak zgodzisz sięna niską pensję a "wyższą" prowizję to masz tylko niską pensję. Podsumowując znam dużo porządniejsze firmy.
tesciowa 2011-04-20 01:45:40
Potwierdzam. Mają wiele spraw przed sądem pracy i nie tylko. Nie polecam. Właściciel to niezły cwaniak. Każdego chce wyrolować. Nawet własnego teścia!
Jurek 2011-04-20 05:49:20
Jest to firma, która stwarza duże możliwości sukcesu osobom potrafiącym wykazać się własną inicjatywą. Unilogo okazało się dla kilku byłych pracowników bardzo dobrym „inkubatorem przedsiębiorczości”. Jeśli pracę w tej firmie tak potraktować już w momencie zatrudniania się, to pomoże to uniknąć późniejszych przykrych rozczarowań. A mając już od początku podjęcia pracy nastawienie na osobisty sukces, przez parę lat należy zdobywać umiejętności zawodowe, budować dobre osobiste relacje z klientami. Później wystarczy tylko umiejętnie obejść podpisany aneks o zakazie konkurencji i zacząć działalność na własny rachunek na tym samym rynku. Po bliższym poznaniu właścicieli nie będzie się miało nawet większych skrupułów,by się tak "nielojalnie" zachować.
frajerzyna handlowczyna 2011-04-21 14:42:04
[usunięte przez moderatora] ogórek kiełbasa i sznurek. I tyle zostalo z Unilogo. Ale zapraszamy następnych frajerów do wyłojenia i sprzedania kopa w [usunięte przez moderatora]
żona 2011-04-21 14:45:37
Prześlij to teściowi
byli 2011-04-21 23:21:01
UWAGA prezes tej firmy zmienia warunki prowizyjne co miesiąc lub najdalej kwartał. Także nie zarzynajcie się, najlepiej udawać że się coś robi, lawirować, szybko chodzić po firmie bo prawdziwej twojej pracy i tak nie docenią. Także motto firmy Unilogo to: Im więcej pracujesz tym mniej masz.
piotr 2013-04-12 17:59:46
jedna z niewielu firm w tej brany która szanuje pracowników, zarobki oficjalnie odprowadzane do zus, właścicel firmy stara się dbać o pracowników, wypady integracyjne, zajęcia sportowe.
Szczerze polecam. Ps.
co do negatywnych opinii to z tego co wiem swego czasu kilku pracowników postanowiło działac na własna reke kradnąc projekty...
wyrobnik 2013-05-12 23:31:39
tłumaczenie poprzedniego postu:
wypady integracyjne - jeżdżenie po klientach od 4 rano do 22
zajęcia sportowe - poruszanie się w firmie biegiem miedzy działami.
ps.
a tobie starczy wazelinki do końca kariery w tej firmie?
obecny pracownik 2013-05-13 11:35:40
A nie zastanawiałeś się dlaczego zaczęli działać na własną rękę?
Popracujesz dłużej to może na "papierosku" się dowiesz. A wtedy zobaczysz czyje posty były prawdziwe.
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 2015-01-15 17:45:40
a mozecie opisac swoje doswiadczenia w pracy i na rozmowach kwalifikacyjnych? moze jakies rady dla osbob ktore poszukuja tam pracy? Ile tych rekrutacji jest w sumie i jakie wymagania (jezyk znam). A co z wynagrodzeniem, jakie są to miesieczne sumy i na podstawie jakiej umowy? Szukają teraz kogoś do pracy i chce wysłać papiery
2
halina malina 2015-03-20 14:12:50
ja w unilogo również poszukuję takiego wolnego stanowiska pracy gdzie mnie zatrudnią bez doświadczenia którego zaq dużego nie mam i dadzą mi szansę uczenia się zawodu. czy takie stanowisko się aktualnie u nich znajdzie dla mnie odpowiednie i atrakcyjne? i czy jest szansa na umowę o prace już na starcie?
Mr.X 2015-05-01 20:59:23
Witam, niestety ze smutkiem zgadzam się ze wszystkimi negatywnymi opiniami na temat tej firmy. Pracowałem tam prawie dwa lata - jeśli jesteś bystry i myślący-sam odejdziesz- "uciekniesz" po jakimś czasie. Właściciele są nieuczciwi, spychologia, szukanie "kozła ofiarnego" na porządku dziennym. Tam pracuje "jedna wielka rodzina- ojciec, brat,teść,szwagier itp...KAŻDY uważa się za najważniejszego w firmie, Każdy szuka winnego-byle by jak najdalej odpowiedzialność odepchnąć od siebie. Wykorzystywanie ludzi do max-nadgodziny na porządku dziennym-ale żeby zapłacić za to...zapomnij, jak się o nie upomnisz, dostajesz opierdziel,że się nie wyrabiasz i nikt za to nie zapłaci.Dużo obietnic- jak się upominasz o swoje, właściciele udają,że nie wiedzą o co chodzi. Tak jak wspomniałem, pracują tam ludzie, którzy są spokrewnieni tudzież same wazeliny- bo "normalni" dawno już odeszli. Chamstwo, bezczelność brak poszanowania pracowników- to jest domena tej firmy. Niepolecam
3
emil 2015-12-25 14:42:48
a miałem w tych chlewie pracować ale czułem pod skórą, ze to nie to. No i ciesze sie, ze wuja położyłem na tą bardachę
kinio 2016-04-20 17:24:21
dokladnie, wynagrodzenie silnie zalezy od pracodawcy - np polacki dziad vs powazna firma na zachodzie
zyga 2016-07-11 13:09:13
Hej, chciałabym spróbować swoich sił w Unilogo. Na początku oferują staż - trzymiesięczny okres próbny, a po trzech miesiącach zatrudnienie z 1800 netto. Orientuje się ktoś, czy nie jest to próba znalezienia taniej siły roboczej na trzy miesiące, a później - dziękujemy? Ile mogą płacić podczas tego okresu próbnego?
Jermusz 2016-07-28 06:30:09
Milion opini ? Stawka godzinowa tam jest ? Czy stala ? Duzo nadgodzin sie robi i platne sa ?
PPP 2016-08-01 15:04:27
Wielki minus dla firmy za firmę przeprowadzające wstępne rekrutacje na stanowiska. Rozmowa na stanowisko inżyniera sprzedaży idzie w kierunku rekrutacji sprzedawcy garnków, a nie osoby zajmującej się poważną technologią.
Wartościowy pracownik z doświadczeń, oczekuje również od Państwa swojego zainteresowania i kontaktu z osobą na szczeblu menadżerskim, rozmowa o konkretach oraz podanie przynajmniej widełek zarobkowych. Ponadto widełki zarobkowo albo co więcej konkretne kwoty i ścieżka rozwoju powinny być wymuszone prawnie u nas w Kraju, do podania w ogłoszeniu. Idzie to w parze z obowiązkami i zadaniami powierzonymi przyszłemu pracownikowi (które również jasno i konkretnie powinny być nakreślone). Takie rozwiązanie zaoszczędzi czasu potencjalnym kandydatom i zatrudniającemu. Przecież wynajęcie firm rekruterskich to też pewne koszty, a już najgorzej jak taka firma swoim zachowaniem odpędzi potencjalnego pracownika, który liczy na poważne stanowisko.

Realia są takie, że jak ktoś ma doświadczenie i sprzedawał poważną technologię, próbuje szczęścia w co najmniej 50-100 firmach, które wydają mu się poważnym partnerem w jego karierze. Czas to pieniądz oczywiście. Rekrutacje często są ukryte nie podaje się prawie żadnych konkretnych informacji ani nie mówi się nic o zarobkach. Do 2 miesięcy trwa przebicie się przez pierwszą falę rekruterskich tzw. łowców głów zanim zaczniemy rozmawiać z kimś konkretnym i dowiemy się o warunkach zatrudnienia i zarobkach. Moim skromnym zdaniem dużo firm w ten sposób traci potencjalnych wartościowych pracowników, którzy nie chcą czekać w nieskończoność, albo co gorsza zawiedzeni, są warunkami skoro już się doczekali,a ktoś za stanowisko Area Manager'a na rynek kilku krajów proponuje osobie z doświadczeniem płacę 2500zł netto :) kpina i stracony czas.
Proponuje szukać studentów. Jak przerobicie przez 2 lata pięciu takich pracowników, może w końcu pójdziecie po rozum do głowy aby komuś zapłacić 3,5-4,5 tyś netto godziwej pensji, zanim ucieknie za granicę i zaoferuj swoje usługi i doświadczenie komuś innemu, kto da i wiele większe pieniądze za kogoś kto wie jak poprowadzić biznes i gotowy jest starać się w pracy aby odnieść sukces w tym co robi.
2
erd 2016-08-01 15:38:02
Na pewno jest szansa na wyższe zarobki niż te @Obbin36, bo przecież dochodzą do tego jeszcze odpowiednie premie czy prowizje. Ale czy jest terminowa? Dzięki
Zostaw swoją opinię o Unilogo Sp. z o.o. Sp. komandytowa - Wola Gołkowska
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Unilogo Sp. z o.o. Sp. komandytowa