brak logo

Mac-Benz Zenon Maciej i Barbara Kłaczkiewicz

Szamotuły

Opinie o Mac-Benz Zenon Maciej i Barbara Kłaczkiewicz

Młody 2013-05-04 12:12:14
Najgorsza stacja benzynowa w Szamotułach.Paliwo to dno,po każdym tankowaniu są problemy z autem.Nie polecam tej firmy a wręcz odradzam tankowania na niej.Może mniej wody panie Macieju a wiecej benzyny
Stary 2013-05-04 12:15:23
Odkąd przestałem tam tankować autko chodzi jak zegarek
janek 2013-05-04 12:34:25
Stary - 2013-05-04 12:15:23

Odkąd przestałem tam tankować autko chodzi jak zegarek
jak chcesz zegarek to do zegarmistrza.moja firma jest najlepsza a takie opinie to sobie wsadzcie wiecie gdzie.woda też kosztuje.Pozdrawiam.U mnie tankuje sie nonstop a auta na wode nie chodzą-[usunięte przez moderatora]
mlody 2013-05-10 11:57:07
Słuchaj [usunięte przez moderatora] Maciejku pewnie ,że bedziemy tankować gdzie indziej i nie [usunięte przez moderatora]
Grzegorz 2013-05-21 14:47:44
Ludzie nie tankujcie tam paliwa moja znajoma po zatankowaniu musiała zrobićć remont generalny silnika w samochodzie co miał przejechane 30 000 km.Paliwo to dno gorszego w Szamotułach nie zatankujecie.
Paweł 2013-05-22 07:35:14
Już tam nie pojade tankować.Pani w okularach tankowała gaz-była niemiła,opryskliwa i niekompetentna-chyba pracuje tam za kare lub nie wzięła relanium.Nie będe polecał tej stacji.
1
Kornel 2013-06-13 17:16:23
No i wszystko jasne skąd ta woda w paliwie.Ostatnio spotkałem pana Macieja w kasynie-przegrywał niesamowite kwoty.Spytałem go skąd ma tyle kasy-odpowiedz od burków którzy tankują na mojej stacji.Widze po komentarzach ,że tych burków bedzie coraz mniej a ruletka kręci sie codziennie-Powodzenia
3
Maciej 2013-07-15 14:55:17
Te wszystkie opinie mam gdzieś,ostatnio kupiłem grunt przy Chrobrego,nowego Mana a na moim koncie pojawiło się pare milionów wiecej i co dupki bez kasy minka wam zrzedła.A tankowanie za 20 zł to możecie sobie odpuscic bo z tego to ja kasy nie mam.
Szczepan 2013-07-15 15:52:48
Szkoda ,że będą robić droge do Kepy ,bo ja bedac mechanikiem splajtuje nie majac samochodów ,które tankowały na Kępie.Może, jednak tej drogi na róbcie i pozwólcie ludziom tam tankować od tego zależy los mojej rodziny.Dziękuje
Maciej B 2013-07-28 22:58:19
Ta Pani jest miła dla wszystkich klientów ,a ten co źle o niej napisał to zwykły prostak !
Ktosiek 2013-07-29 00:17:08
Paweł - 2013-05-22 07:35:14

Już tam nie pojade tankować.Pani w okularach tankowała gaz-była niemiła,opryskliwa i niekompetentna-chyba pracuje tam za kare lub nie wzięła relanium.Nie będe polecał tej stacji.
Kolejny [usunięte przez moderatora] z przerośniętym alter-ego zapewne starym gównem się buja jak by postał 12 godzin i słuchał sobie podobnych ciekawe jak by się zachowywał xd ! Tankuje tam co parę dni i nie mam żadnych problemów a jeżdżę takim autem co ludzie takiego pokroju mogą se w tv popatrzeć .
Pozdrawiam wszystkich nie zadowolonych :)
Brtosz D. 2013-07-30 21:37:30
Milioner się wziął , a na stacji zasuwają za grosze......przynajmniej byś Panie im stroje sprawił należyte , ponoć personel swiadczy o pracodawcy w tym świetle marnie wypadasz ! Generalnie ludzie zamożni nie chwalą sie swoim majtkiem w takich miejscach , oby ktoś z pracowników przeczytał będzie powód do wniosku o podwyżkę skoro żeś taki filantropijny heh
Mały 2013-07-31 23:41:44
Paweł - 2013-05-22 07:35:14

Już tam nie pojade tankować.Pani w okularach tankowała gaz-była niemiła,opryskliwa i niekompetentna-chyba pracuje tam za kare lub nie wzięła relanium.Nie będe polecał tej stacji.
Co do tabletek, to nie wiem jakie Ty łykasz, ale na pewno Ci nie pomagają (poproś lekarza o zmianę dawki lub zamiennik). Pani w okularach jest akurat miła i zawsze stara się być życzliwa wobec klientów. Może Ty jesteś zwykłym chamem i prostakiem i czymś ją uraziłeś albo raczej na pewno jesteś. :) A za karę, to ludzie muszą się z Tobą męczyć. Co do kompetencji, to raczej nie powinieneś się wypowiadać, bo ciężko zatankować gazem auto przy którym instalację wykonano własnoręcznie w szopie po paru głębszych. Gdybym ja miał być kompetentny, to podałbym Ci gaz doustnie. Do pełna :D Więc nie czepiaj się innych Pawle frustracie i przejrzyj czasami słownik ortograficzny.
jar 2013-10-17 18:23:15
masakra
Wow 2013-11-03 17:42:58
Jaka cisza czyżby zamknęli ten biznes xd
deka 2014-08-03 20:12:11
no tak woda w paliwie.....jakis czas temu bylem na wymianie opon przy ulicy chrobrego wulkanizacja nalezaca do mc benz lysy koles mi tak wywazyl kola ze bily z kazdej strony pokechalem na poprawke niby cos zrobil ale pewnie sam niewie co i dalej bicie...trzeba wymienic felgi bo krzywe to byla jego odpowiedz.udalem sie do innego wulkanizatora 10min i po klopocie.a wiec nalezalo przeczytac instrukcje od wywazarki panie
hey 2014-08-24 15:50:10
Ha Ha woda w paliwie nie no takich bzdur to kolego nie wypisuj to nie lata 80-te
Yupi 2014-08-24 16:27:38
Morze woda i źle wyważone kola to czysta złośliwość , co do życzliwości personelu no cóż jestem tam dosyć często i widzę wiecznie te same twarze czy oni siedzą 24 godz. na dobę chyba tak , jak byście siedzieli tyle czasu na stacji i mieli kontakt z takimi klientami jacy tu wypisują ciekawe czy byście tez się szczerzyli do każdego !! A poza tym to szef mógł by ubrać ich porządniej bo w tych wypranych ciuchach bardziej straszą niż zachęcają do zakupów , ponoć personel jest reklama firmy , tu akurat cienko to widzę .Pozdrawiam wszystkich nie zadowolonych i tez tych co nie bardzo wiedza o czym piszą
paweł 2015-01-29 12:34:23
nie widze, żeby nowe ogłoszenia od nich sie pojawiały, więc w sumie to cięzko stwierdzić czy kogoś poszukują czy jednak nie.. mam nadzieje, ze coś nowego niedługo będzie, to da rade jakoś się dowiedzieć co i jak tak naprawde. Ogólnie ztego co wiem, t sama firma jest dobra i wydaje mi się, ze dobre mają podejscie do pracowników.
koper 2015-03-31 03:46:29
Nie ma Mac benz na swojej stroni ani zakładki karieta ani info o pracy ani nic takiego, wiec ciężko stwierdzić czy obecnie kogoś poszukują. Wiadomo, że Mac--Benz to stacja i hurtownia paliw, dostarcza ona olej opałowy, olej napędowy i benzynę w ilościach hurtowych na terenie województwa wielkopolskiego.
jachu 2015-12-04 17:19:40
Mailem rozwolnienie po hod dogach od pana w okularach z łysiną :), za to Pani robi pyszne co sprawia ze dalej je jem.
Pozdrawiam cala załogę prycz w/w Pana Wesołych Świat.
er 2016-05-14 15:10:55
Stacja i Hurtownia Paliw i to z bezdotykową myjnią to miejsca @tomek gdzie nie ma miejsca na konflikty, a tylko na naprawdę zacny zysk, także dla pracowników
1
Zostaw swoją opinię o Mac-Benz Zenon Maciej i Barbara Kłaczkiewicz - Szamotuły
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mac-Benz Zenon Maciej i Barbara Kłaczkiewicz