brak logo

Pralmag-Serwis Andrzej Ceglarski

Katowice

Opinie o Pralmag-Serwis Andrzej Ceglarski

xxxxixxxx 2012-02-27 15:33:22
wcale nie prawda żaden obóz nie opowiadaj bajek , zarobki takie sobie ale bynajmniej płacone na czas , może tylko nie zbyt miłe są brygadzistki co nie które no i pracownice PRALMAGU !!! Szef oki !!
zatroskany 2012-12-20 10:20:36
Nie wiesz co to obóz pracy i obyś nigdy nie musiał-ła się tego dowiedzieć.
wredna 2013-01-04 21:08:03
ludzi traktuja jak psy brygadzistki tylko popedzaja a same nic nie robia tam jest cyrk na kolkach ludzie sa zastraszani boja sie chodzic do pracy z daleka od tej firmy!!!!!
xxx 2013-02-18 09:14:34
Co za bzdury jak komuś nie chce się pracować to tak to właśnie wygląda jedna pracuje a druga się opieprza pozdrawiam brygadzistki
gośc 2013-02-18 21:49:29
xxx - 2013-02-18 09:14:34

Co za bzdury jak komuś nie chce się pracować to tak to właśnie wygląda jedna pracuje a druga się opieprza pozdrawiam brygadzistki
Proszę o szczere opinie o fimie gdyż zamierzam tam się przyjąć i czytając opinie sam już nie wiem
była pracownica 2013-02-24 19:02:04
Powiem ci szczerze, pracowałam dla [usunięte przez administratora] 11 lat temu, wspominam bardzo dobrze, ale pracowałam na etat, nie na umowę zlecenie (praca biurowa). Płacił zawsze na czas, ja na zarobki nie narzekałam, współpraca z szefem bardzo dobra, ale pracownicy na hali piorącej już nie mieli tak różowo.
gość 2013-04-05 11:44:09
Dziękuję za podpowiedź lecz interesuje mnie praca w samej pralni czy prawda jest że brygadzistki gonia do pracy jak by to był obóz pracy że można spotkać się z częściami ciała ilością krwi bo proponowano mi małe pieniądze biorąc pod uwagę warunki itd.
hmmm 2013-05-25 08:57:23
co do warunków zależy czy ktoś trafi na czystą stronę czy na brudną na czystej wiecej roboty ale jest czysto żadnej krwi itp. na brudnej masz przecież rękawiczki oraz strój wyrzucasz z worków foliowych na prosto na taśmę wiec jakim cudem ma ci przeszkadzać ta krew?? Najgorsze są brygadzistki no i wypłata ... ale na czas zawsze
tralalalala 2014-01-01 11:18:24
nikomu tej roboty nie polecam, atmosfera gorsza jak w rybolu, czas pracy nienormowany,pieniądze marne,szkoda pisac omijac ten zakład z daleka
bambi 2014-01-16 13:50:47
ktoś tu wspomniał(usunięte przez administratora)aby sie przekonać co to znaczy polecam podjąć pracę np w hotelu na sprzątaniu (przez agencję)czy też w chłodni z mięsem lub na pakowaniu mrożonek,ale z tych opinii,które tutaj przeczytałam wnioskuję że o TEJ firmie również można tak powiedzieć i napewno sie tam nie zatrudnię
uhgrhguhguhg 2014-02-16 11:44:24
pozdrowienia dla pani marzenki-babka do rany przyłóz
ona 2014-04-01 10:03:02
a kiedy wypłacają wypłatę?
akuku 2014-04-05 19:10:05
chyba bardzo krwiawiącej!!!
1
Dzika 2014-04-23 13:56:18
OPINIA JAK OPINIA...
Pracowałam od 2012 i powiem tak jest wstrętny typ.i dobrze ze go nie ma na giszowcu..
Hamy do Lasu
tyuuyuyuyu 2014-05-11 16:44:27
widziałam w ogłoszniu że ukraińców i białorusinów już werbują do roboty.Widac jak ten zakład zszedł na psy swoich pomiatają a co dopiero tych ze wschodu(usunięte przez administratora)
jz 2014-05-16 11:42:11
napiszcie proszę dokładnie co jest nie tak, od przyszłego tygodnia mam tam pracować
Mlody 2014-08-07 11:32:12
Witam, chciałbym podzielić się swoją opinią.mam 23 lata. Pracowalem na poczatku tego roku w tej firmie i wytrzymalem niecałe dwa tygodnie(głównie ze względu na brygadzistke Marzene). Aktualnie pracuje tam od mama, wraca z pracy i mówi, że zaczyna się bać, nie została porządnie przeszkolona(tak samo jak i ja półrokutemu) i wrzeszczą po niej codziennie ze coś źle robi(tyle, że znów inna brygadzistka). Nie polecam pracy w tym zakładzie, sam teraz pracuje w dużo cięższych warunkach, gdzie nawet coś spieprze i zrobię szkodęna rzecz zakladu pracy nikt w taki sposób mnie nie traktuje jak tam.
Pozdrawiam
basia 2014-10-01 21:16:00
nie polecam brygadzistki traktują pracownice okropnie zero szacunku do pracownika wrzeszczenie , ponizanie , grozby ustne,przymusowe zostawanie po godzinach, zastraszanie, wiekszosc ludzi zwalnia sie tam juz na poczatku pracy i maja racje jak nie zmienią brygadzistek praca zawsze bedzie tam horrorem !
egon50 2014-10-11 16:53:39
pani ela jest ok...
1
gość 2014-10-31 17:11:13
ostatnie dni w tej firmie nauczyły mnie, że do innych pracownic trzeba się( usunięte przez administratora ) bo inne rozmowy są tam potępiane przez samego kierownika. Brygadzistka też nie lepsza - jest wulgarna(w sumie jak każdy tam) i nie ma szacunku do innych. pod koniec pracy na własne uszy słyszałam, że nic nie robię (pracując cały czas i nie wychodząc jak reszta co pół godziny na papieroska). Nie polecam nikomu.
1
anonim 2014-11-06 15:35:14
moze ma ktos nr telefonu?
ulla 2015-04-21 15:18:07
pracowalam tam do niedawna jednym slowem firma dno nie polecam
ulla 2015-04-21 15:25:13
pracowalam tam do niedawna jednym slowem firma dno nie polecam
koszmar 2015-06-02 10:15:10
Pilne, czy robią jakieś problem przy rozwiazywaniu umowy zlecenia?
kajtek 2016-05-11 09:37:03
jak widze jest to przedsiębiorstwo wielobranżowe, wiec spokojnie można u nich zarobić do tych 3 tys jak widze no i też to jest średnia ze wszystkich stanowisk, wiec to co innego tak naprawde jak widze.
Zostaw swoją opinię o Pralmag-Serwis Andrzej Ceglarski - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pralmag-Serwis Andrzej Ceglarski