brak logo

Eisberg Sp. z o.o. Zakład Przetwórstwa Owocowo-Warzywnego

Legnica

Opinie o Eisberg Sp. z o.o. Zakład Przetwórstwa Owocowo-Warzywnego

kaszub 2011-03-19 11:16
Siemka fajna firma pracowałem tam płaca oki ludzie prawie też szef zależy który [usunięte przez moderatora] .obsługa techniczna oki produkcja oki oto wskazówki aby tam dłógo robić nic nie gadać wykonywać to co oni chcą 100% o nic nie prosić i będzie oki ogólnie polecam są wypłacalni na czas pozdro dla całej ekipy Eisberga
2
anonim 2011-09-10 04:53
kaszub - 2011-03-19 11:16:31

Siemka fajna firma pracowałem tam płaca oki ludzie prawie też szef zależy który [usunięte przez moderatora] .obsługa techniczna oki produkcja oki oto wskazówki aby tam dłógo robić nic nie gadać wykonywać to co oni chcą 100% o nic nie prosić i będzie oki ogólnie polecam są wypłacalni na czas pozdro dla całej ekipy Eisberga

wy z biura nie macie litości...nawet tu bzdety walicie...pensja stała z premiami po stówie [usunięte przez moderatora] zakład jak każdy... [usunięte przez moderatora] ekipa ? same kable...nic nie załatwisz w administracji...po 10 15 ton przewalasz dziennie z nadgodzinami i powtzrzam PĘSJA STAŁA!!! EISBERG HAŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3
senson 2012-02-29 22:28
łaaaaaaa
ha
ha
haaaaaaaaaaaaaaaaaaa
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
B 2013-01-02 13:06
Pracowałem tam parę miesięcy ale przy zbiorach. Praca ciężka...ale taki jej charakter, i nie jest to wina pracodawcy. Kto chce pracować przy zbiorach musi liczyć się z tym, że lekko nie będzie - tu czy gdzie indziej. Nie spotkałem się z oszustwami, ciemnymi sprawami itd. [usunięte przez moderatora] Normalne jest też, że zła praca jest karcona a dobra chwalona. Ważne jest, że jeśli pracujesz dobrze, nie opierdzielasz się, to jesteś zauważony i ZAWSZE odpowiednio doceniony przy wypłacie - wiem co mówię. Jeśli wyrobisz sobie markę to aż micha się cieszy przy przelewie. Wynagrodzenie jak na polskie warunki jest bardzo dobre, wszystko czarne na białym, umowa o pracę, ubezpieczenie, ubranie robocze, ekwiwalenty itd. [usunięte przez moderatora] Pozdrawiam!
pakowacz 2013-05-14 06:25
I ja chciałbym dodać to co o tym myśle o tych ludziach a niestety są to same przykre rzeczy wice prezes czy tam kierownik produkcji przymyka oczy na wszystkie naganne zachowania wybranej grupy ludzi to prawda co czytałem wczesniej to jest klika zeby nie nazwać tego gorzej [usunięte przez moderatora] awarie maszyn to codzienność technicy tzw.nieroby bo tak ich nazywamy żadko kiedy fatygują się żeby coś naprawić zanim któryś łaskawie się zjawi trzeba próbować samemu naprawiać sprzęt to że zostaniesz do rana tez ma w nosie głęboko
4
rty 2013-05-25 17:05
Jakie są ogólne warunki pracy i płacy na linii ? proszę o rzetelną odpowiedź
luki 2013-05-26 14:27
Jesteś z wioski nie masz pracy jestes uległy i musisz zarabiać przygotuj się na niezapomniane wrażenia które dostarczy ci kierownictwo jeżeli jesteś wykształcony to ukryj to bo będziesz niewygodny nie zadawaj pytań nie zwracaj uwagi na patologie które tam zobaczysz tyraj tyraj !!!!! Ten krótki przewodnik powinien ci pomóć
1
aaa 2013-05-26 18:05
Faktycznie pogratulować fantazji i wyszukanego słownictwa w opiniach. Cóż za talenty ukryte pojawiały lub pojawiły sie w Eisbergu. A jaka znajomość realiów. Tylko pogratulować. A jaka odwaga cywilna? Cóż, taki śmietnik przyjmie wszystko, a na każdego można wylać wiadro pomyj. Ale czy bezkarnie? To się okaże. Jest to publiczne znieważanie, za które występuje się na drogę prawną. Proszę weżcie to pod uwagę "finezyjni, domorośli publicyści". Każdy cham potrafi obrażać anonimowo i szkalować ludzi. To jest mój jedyny komentarz. Wymienione chamskie i wulgarne pomówienia są tak prymitywne, że polemizować z nimi byłoby poniżej godności normalnego człowieka
a 2013-05-27 23:02
Przyjmuja u was do pracy jestem zainteresowany z kim sie mozna skataktowac
mlody 2013-05-29 15:47
tu masz racje przydala by sie dobra kontrol na zaklad to moze by troche pomysleli jak traktuja pracownikow , jak bedzie jakas skarga skladana to dolacze sie :D latwo mnie znajdziecie :P
2
jasiu 2013-05-29 15:55
takie zaklady jak ten trzeba zamykac [usunięte przez moderatora] zeby bylo malo kierownik udaje wielkiego kibica i obraza wszystkich pracownikow ktorzy mieszkaja poza legnica , najlepiej z kierownictwa potrafi swoja dobra strone pokazac p. marianna mila kobietka czasem az szkoda ze musi sie meczyc z takimi osobami , nie zamierzam tu obrazac ludzi ale pomyslcie nad waszym postepowaniem i tym jak traktujecie pracownikow bo jest kilka osob ktore czasem nagrywaly jak jasnie kierownik lub kierowniczka zmusza ludzi do pracy :D a z tego mozna zrobic szybko uzytek :D pozdrowienia dla calego zakladu :D
2
praca 2013-06-01 13:29
Witam sa u was przyjecia prosze o odp
berta 2013-06-03 19:51
tak
toja 2013-08-20 17:34
[usunięte przez moderatora] odradzam !!! Chłód !! bród i smród !! to przetwórstwo warzyw to dno .. obiecują nie wiadomo co a po fakcie przekonujesz się gdzie trafiasz i czujesz się jak śmieć ..

W ogłoszeniu czy na rozmowie jak to ci MArusia obiecuje duże zarobki !! a sprawdz co masz napisane w umowie jak ci ją dadzą do podpisania .. premia, zwrot za dojazd do pracy ? jest to gdzieś wyszczególnione w umowie ? A później zdziwienie że z 1900 zł dostajesz jedynie 1600 .. i po fakcie powiedzą Ci jeszcze "tych dodatków nie ma na okresie próbnym" ..
6
cichy 2013-10-08 17:19
Są przyjęcia ale pomyśl też o powrocie do domu bo jak nie masz lokomocji to wracasz na pieszo w środku nocy. To jeszcze dałoby się jakoś znieść tylko niech traktują wszystkich jednakowo. Skoro jednych rozdzielają z osobą dojeżdżającą to drugich też. I nieważne czy jesteś z miasta czy ze wsi. Niech to będzie sprawiedliwe. Dlaczego taka Marzena z Dorotą ma być inna niż inne.
3
Artur 2014-06-19 22:59
Dodajemy opinię jako zewnętrzna firma świadcząca usługi dla firmy Eisberg. Z przykrością musimy stwierdzić, że współpraca odbywała się w bardzo mało przyjaznym środowisku. Na bardzo negatywną opinię zasługuje głównie Pani (usunięte przez administratora) przedstawiciel handlowy na Silesia & Kraków. Sytuacja, w której Pani Katarzyna chciała zwerbować naszych pracowników pod swoje skrzydła oferując im wyższe stawki - zasługuje na największe potępienie!
1
szczęśliwa że już tam nie pracuje 2014-07-08 17:17
Jeśli się nie ma rodziny to można pracować po 11 godzin dziennie albo i więcej. Na hali patrzysz na zegar i czekasz aż kierownik zmiany przyjdzie i łaskawie powie że I zmiana do domu. Ta wybrana klika o której ktoś pisał to najgorszą robotę wybiera dla tych co im nie pasują. Stoisz np. przez 6 godzin i sprawdzasz w lodowatej wodzie szczelność woreczków z sałatą. Zimą może ręce powykręcać z zimna. Lepiej z dala od tej firmy.
2
SAVOIR 2014-07-15 17:38
Jako realizator akcji promocyjnych, zlecanych przez firmę Eisberg, potwierdzamy, że nasza współpraca z Przedstawicielami Handlowymi w/w firmy przebiega wg ogólnie przyjętych biznesowych zasad fair-play. W ciągu 3-letniej współpracy z PH Silesia & Kraków przypadki wykorzystywania personelu promocyjnego z pominięciem Agencji nie miały miejsca, a relacje pozostają w zgodzie z zaakceptowanymi przez obie strony ustaleniami.
2
była pracownica 2014-07-16 18:56
Jeśli chcecie pracować w imię ojczyzny to pracujcie za 1300 zł z nadgodzinami. Powroty do domu nawet w środku nocy. Powodzenia:))
2
lfkf 2014-10-17 05:42
Fatalne warunki,fatalna wypłata
3
ktossss 2014-12-14 11:48
( usunięte przez administratora )wątpie. stanowiska w biurach są chyba wszystkie obsadzone ale próbuj :)
1
ktosssssssssss 2015-04-19 18:24
Praca jak praca,ciągłe nadgodziny i wracanie puznym wieczorem a nawet noca do dom nie mając zadnego środka lokomocji .Po za tym ludzie pracujacy w tej firmie na produkcji sa poprostu okropnii , wredni i fałszywi.
7
klient 2015-08-30 07:23
Brak wymiany towaru w przypadku znalezienia innych elementów w produkcie. Brak odpowiedzi na email. To jest ignorowanie klienta.
szczęśliwa że już tam nie pracuje 2015-10-19 11:23
Nie ma że się nie zgodzisz. Jak nie to wylecisz z pracy. Pracujesz po godzinach i nie wiesz o której wyjdziesz do domu. Z nadgodzinami dostaniesz blisko 1400 zł i to niejednokrotnie osoby miały takie same stawki i tyle samo nadgodzin a jedna dostała więcej wypłaty od drugiej. Tam płacą jak się komu podoba. Jedna lista była na stołówce a druga u kierownika. Wracasz do domu zziębnięta bo na hali zimno a rece i nogi przemoczone bo kalosze przeciekają a te nałokietniki które dają to nic nie dają. Jak chcesz iść szybciej na rentę to ta praca dla ciebie. Lepiej idź na strefę bo już tam wyższe zarobki a przynajmniej wiesz o której wrócisz do domu.
2
szcęśliwa że już tam nie pracuje 2015-10-21 18:20
Tam właśnie pozatrudniali Ukraińców którym pasują te ich najniższe stawki bo dla nich to i tak jest dużo. Jeśli się łudzisz że za nadgodziny dużo zapłacą to powodzenia.A spróbować zawsze możesz. Jak dasz radę przetrzymać tam zimno to powodzenia. Jeden już jest na rencie tam mu ręce powykręcało.
kot 2016-09-02 18:45
Prezes Ok- interesuje się tylko wynikami , wice Prezes pozwala na łamanie praw pracowniczych odnośnie godzin pracy, stosunków międzyludzkich, wyzysk przez kierowników zmianowych głównie przez Panią z Rxx x. zakład działa na zasadzie towarzystwa wzajemnej adoracji, rodzinka i znajomi Pani luz praca, inni nawet starzy pracownicy 10 - 12 godzin w kieracie, praktycznie świątek piątek, no może piątek wolny bo wystawią cie w sobotę i niedziele, grafik pracy robiony co tydzień w sobotę lub niedzielę dowiesz się jak pracujesz od poniedziałku, ale zmiana w grafiku w z dnia na dzień to norma. Nie masz szansy coś zaplanować, kobiety dźwigają ponad normę, kilka ton na zmianę, uzupełniając braki mężczyzn, pakowaczy z powodu słabej pensji , ciężkiej i wielogodzinnej pracy. Przy odrobinie chęci ze strony szefostwa w organizacji pracy i uczciwości, z częścią fajnej załogi można było by pracować w miłej atmosferze, a tak to tylko pozostaje werbunek z Ukrainy. na teraz NIE POLECAM.
3
??? 2016-09-09 06:53
Firma szuka kierownika zakładu? O co tutaj chodzi?
Karma 2016-10-11 06:47
Już niebawem..
polo 2016-10-11 11:45
No ale wiadomo jakiego rodzaju jest wypłata u nich? Chętnie bym się załapał, bo zapewnione są odpowiednie zarobki, a przynajmniej dorzucają do tego jakieś socjale co znacznie urozmaica zatrudnienie teraz. Ciekawe tylko czy wypłata jest terminowa. Dzięki
1
pracownik 2016-12-27 14:19
terminowo :)
5
Dominika 2017-07-21 08:43
@pracownik to bardzo ważne, że wypłaty są wypłacane terminowo. A co jeszcze możesz doradzić osobom, które zastanawiają się nad podjęciem pracy w firmie? Co powinny wiedzieć przed aplikowaniem do Eisberg?
1
Były operator 2017-08-28 17:24
Potrzebuja operatorów- nikt nie chce pracować kasa śmieszna za weekendy i święta. Brak szacunku dla pracowników. Prezesie Kristof czas wymienić kierowniczki zmianowe dwie koleżanki i Kierownika który wrócił i udaje wielkiego.. Czas na zmiany to atmosfera sie zmieni. To przez nich sie zwalniami. I nie chodzi jedynie o pieniadze ale również o szacunek do ludzi. Nikt się nie pyta czy moze zostać po godzinach.
13
Xxx 2017-09-01 21:12
Co się tutaj dzieje. Koledzy z Ukrainy uciekają po takich wypłatach jakie nalicza kierownik zakładu Bartłomiej. Panie prezesie Pan nie widzi co się dzieje
6
Dominika 2017-09-04 15:25
@Były operator @xxx czy próbowaliście się zwracać z tymi uwagami również bezpośrednio do kierownictwa? Warto jest sygnalizować problemy, które wpływają na pracę pracowników firmy, a tym samym na wydajność zakładu. Czy macie taką możliwość?
1
Były operator 2017-09-06 08:15
Ogólnie nie mój już problem, ale zostało jeszcze pare osób którzy nie powinni być oszukiwani przez kierownika Bartka i traktowani przez kierowników zmiany a szczególnie p.Marianna. A nie ma mozliwosci wypowiedziec sie na temat co dzieje się w firmie może Dominiko masz pomysł, bo w prost nie ma opcji bo zwykły pracownik jest dyskryminowany. Prezes prawdopodobie ma mydlone oczy przez kierownika produkcyjnego, lub chce zamknać zakład i odejść na emeryture. Po tym wpisie jak nic nie pomoze bedziemy pisać do własciciela firmy może tam sa ludzie. Wrócił bym jak by było inne zarzadzanie i pewnie nie tylko Ja.
8
Gregor 2017-09-12 15:45
Nie polecam tego zakładu. Pracowałam tak kilka miesięcy. Kierownik zmiany pracuje sobie po 6 godzin a pracownikom kaza pracować po 10. 11 godzin. Pani kierownik siedzi 6 godzin na stołówce i tylko je. Jak się coś stanie to wydziera jape na wszystkich
4
RUDA 2017-09-13 12:21
Firma, jakich wiele. Praca na produkcji do lekkich nie należy. Jak pracujesz dobrze to nie masz problemów z bezpośrednimi przełożonymi. Największy mankament to praca do późna w nocy ( nadgodziny na drugiej zmianie; UWAGA! nikt nie pyta czy możesz zostać dłużej) i powroty do domu o dziwnych godzinach... br mało fajne. A do tego często aż do soboty nie wiesz jak będziesz pracować na następny tydzień, a to rujnuje stopniowo życie rodzinne. Gdyby nie to, można nawet polubić taka pracę i odnaleźć się w niej.
1
Dominika 2017-09-13 12:50
@Były operator myślę, że kontakt z osobami zarządzającymi firmą i próba rozmowy zawsze jest dobrym krokiem, jeśli pracownicy mają jakieś zastrzeżenia. Na stronie internetowej Eisberg widziałam numery i maile kontaktowe do przedstawicieli firmy. @RUDA piszesz o nadgodzinach. Czy rzeczywiście nie ma o nich wcześniej żadnej informacji? Jak często się one zdarzają? Możesz powiedzieć też coś więcej o tym jak wygląda system pracy w firmie? Jak często jest tworzony grafik i czy pracownik ma na niego jakiś wpływ?
1
Były operator 2017-09-18 09:51
O pani z zakładu zabrała głos pani dominika
1
Dominik 2017-09-21 21:56
Odnoszenie do ludzi jak do bydła, a Stanisław i Agata to prosto niemożliwe, jakiś despoty. Atmosfera pracy nie ma słów .Nie polecam ! Nawet Ukraińcy uciekają stond !
2
Dominika 2017-09-25 11:23
@Były operator mam wrażenie, że mylisz mnie z pracownikiem Eisberg. Nie jestem w żaden sposób z tą firmą związana. Zależy mi na tym, by poznać to jak wygląda Wasza praca oraz by osoby, które na wątek ten trafiają szukając opinii o przyszłym miejscu pracy, mogły znaleźć tutaj pomocne informacje. Dlatego właśnie dopytuje o kwestie, które nie są do końca jasne. A Ty od jak dawna nie pracujesz już w firmie? Możesz powiedzieć coś więcej o swoich doświadczeniach z pracy?
Adam 2017-09-26 19:44
Zaskakująco dużo i dokładnie chcesz wiedzieć jako osoba nieangażowana, nieprawdopodobna bezinteresowność hahahahaha...........
2
Dsa 2017-09-27 11:20
Tak praca koszmarna kierownictwo jeszcze gorsze
1
Już Pisałem i znikłem 2017-09-27 20:44
@@@ Widzę, ze wiele opinii stąd USUNIĘTO i to tylko te, które były nie przychylne firmie. Firma zachodnia, portal zachodni to i są układy i układziki.... Napiszesz PRAWDĘ to ... BACH i cie usuną. Przecież mają być tylko prozachodnie wypowiedzi. Reszta do KOSZA. Zero tolerancji, zero uczciwości tylko ...., ze aż się zygać chce.
1
Dominika 2017-10-03 13:01
@Już Pisałem i znikłem jeśli zniknęły jakieś wpisy, oznacza to, że zostały one zarchiwizowane przez administratora za naruszenie zasad regulaminu. Na wątku znajdziesz opinie zarówno pozytywne, jak i negatywne. Żadna z nich nie może jednak łamać regulaminu. Jest to jedyna podstawa do usunięcia komentarza. Zachęcam do zapoznania się z treścią zawartą w linku: www.gowork.pl/regulamin
Zostaw swoją opinię o Eisberg Sp. z o.o. Zakład Przetwórstwa Owocowo-Warzywnego - Legnica
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eisberg Sp. z o.o. Zakład Przetwórstwa Owocowo-Warzywnego