brak logo

Almex Adrian Belusiak

Staszów

Opinie o Almex Adrian Belusiak

byly 2011-12-29 17:26:30
chłopie chyba ci sie sniło ze pracowałes w almexie z taka opinia:) ja tez pracowałem i nigdy tam nie wróce, oszuści i wyzyskiwacze, kombinuja tylko jak zrobic zeby nie płacic wiecej niz minimalne co kaze prawo i nie ma urlopow itp, tylko zysk i zysk, znam wielu ludzi którzy pracowało w bel-pol/almex i maja to samo zdanie, tatus i synalen adrian to niezłe cwaniaki, polecam omijac ta firme duzył łukiem, albo pogadac z tymi którzy pracowali to powiedza prawde, ci co pracuja od kilku lat za tysiac złotych to nieuidacznicy i żule, niestety wystarczy sie rozejrzej po placu na pracowników rzucic okiem:) i tak nigdzie by ich nie przyjeli to siedza kilka lat nawet w tej firmie, reszta ucieka jak tylko szybko może..
2
pracownik 2012-11-26 11:51:29
Nikomu nie polecam tej firmy!!!! Wyzyskiwacze. Pracuje się po 12 godzin i kasy za to nie widać- tylko masz najniższą krajową i ani grosza więcej.
1
Armin 2013-01-24 21:36:12
Pewnie to Ty byłeś tym pracownikiem, który zamiast uczciwie wykonywać swoją pracę i obsługiwać klientów tzn sklepy, przesypiałeś w lesie pół dnia, a pózniej były pretensje odnośnie wynagrodzenia..Tak to wyglądało w wielu przypadkach
1
Były pracownik 2013-01-26 18:29:13
Firma dno nie wiem jak sanepit się do tego jeszcze nie doczepił. Wyzyskiwacze i cwaniacy najlepiej jak by pracować 24 godz i nie mieć dni wolnych. a jak zapytać się o nadgodziny to odwrócą kota ogonem wsiadają w auto i szybciutko uciekają
1
real 2013-01-29 15:03:24
Przygłupie trzeba było się uczyć to byś został dyrektorem a nie teraz wylewasz żale i mylisz możliwości z zamiarami a przez to nawet w Almexie cie nie chcieli bo tam nierobów nie trzymają. Zejdź na ziemie i przestań oglądać tyle tv gdzie każdy piękny i bogaty i robić nie trzeba.
Były pracownik 2013-01-30 15:30:21
real - 2013-01-29 15:03:24

Przygłupie trzeba było się uczyć to byś został dyrektorem a nie teraz wylewasz żale i mylisz możliwości z zamiarami a przez to nawet w Almexie cie nie chcieli bo tam nierobów nie trzymają. Zejdź na ziemie i przestań oglądać tyle tv gdzie każdy piękny i bogaty i robić nie trzeba.
. A może mi wytłumacz czemu taki duży przesiew jest w tej firmie? Gdy pytasz się o prace to zawsze w almexie jest miejsce:D Widocznie nasz kraj to nieroby same gdzie nawet w almexie nie chcą :D
1
real 2013-01-31 08:56:15
Są ludzie którzy się angażują albo nie i tak jest w każdym zawodzie . Jest ktoś dobry w tym co robi i ktoś słaby. W almexie jest praca sezonowa więc rotacja musi być choćby po to by wyeliminować najsłabszych którym nie zależy dzięki temu firma bardzo się rozwija i to widać.
adrianek 2013-04-14 21:43:17
Rozwija się tylko w złych opiniach od pracowników!!! Już nikt ze Staszowa nie chce tyrać u adrianka i z takimi warunkami płacowymi i z taką atmosferą w pracy!
1
aaa 2013-04-22 15:46:54
co za dziadowa firma!!! kasy na czas nie ma a o premii można tylko marzyć Traktują pracowników jak swoich Cieci!!!
1
karolek 2013-06-02 15:08:59
sanepid?chyba żartujesz, oni [usunięte przez moderatora] maja kazdego w kieszeni, czy to sanepid,policja, insektorzy środowiskowi, kazdy udaje sie do przeszklonego pokoju na piętrze,dostaje dole i grzecznie wychodzi, na tych babach z sanepidu powinni wyjechac. omijajcie z daleka ten obóz pracy,no chyba ze chcecie tyrac za 1200zl
1
StahaYamaha 2014-02-02 13:58:03
Ja wiem tylko tyle, ze Staszow to dziura w ktorej jest zatrzesienie malutkich firm takich jak Almex i cala reszta swity Staszowskiej przedsiebiorczosci pozal sie Boze...
Te firme znam akurat nie jako pracownik ale dosc dobrze i powiem tyle: rozsadni ludzie szukaja dobrej pracy za dobre pieniadze i na godnych warunkach. Moim zdaniem ublizanie pracownikom, ktorzy nazywaja rzeczy po imieniu i mowia jak jest swiadczy albo o idiotycznej sluzalczosci i o tendencyjnosci opini w ktorych chyba sam szef albo jego podwladni staraja sie wyprostowac zdanie na ich temat albo o bezdennej glupocie tych ktorzy mydla ludziom oczy i mysla, ze opinia na ich temat nigdy nie wyplynie.. Z drugiej strony to narzekajacy sa sami sobie winni. Nikt wam nie kazal niszczyc wlasnego zdrowia i marnowac czasu dla zysku waszego szefuncia. Trzebabylo poswiecic czas i wysilek na samorozwoj i podniesienie kwalifikacji albo wiac za granice...a teraz panowie prywaciarzowie sie ciesza bo maja bande murzynow ktorym placa glodowe pensje ktorych rownowartosc rozwalaja na sobotnim melanzu.

Firmy nie polecam. Jak wszystkich ( usunięte przez administratora )Uciekajcie stad dla wlasnego dobra!!!!
1
gruby 2014-10-18 11:46:26
chłopie na stałe....o czym Ty mówisz...ale jak chcesz możesz tam do konca zycia pracować...nie wiem jak teraz jest ale wcześniej totalna porażka
r 2014-11-18 17:26:13
Niewiem coto za baran pisze że w bel polu jest źle ja mam praktyki już dwa lata. Jest bardzo dobry pracodawca.
pracownik 2014-12-02 18:57:32
wystarczy zajrzec na ogłoszenia o prace w urzedzie na ich stronie różni staszowscy byzmesmeni juz nawet zaczynaja traktowac ludzi normalnie, zdarza sie ze oferuja 2, 2.5 tys na reke, jedynie jak pojawia się ogłoszenie belusiaka to jest to magiczne 1680 brutto czyli minimalna krajowa:) i u niego nie ma pojęcia nadgodzin, wolnych sobót a już o urlopie mozna zapomniec. Stary dziad który mysli ze jest lepszy od innych i tyle mam o nim do powiedzenia
1
miko 2015-01-19 16:55:01
za darmo robisz to złoty pracownik z CB...takich szukają wszyscy
ex 2015-04-13 15:55:17
Przyłączam się do negatywnych opinii . Pracodawca dużo obiecuje i mydli oczy podczas rozmowy kwalifikacyjnej, ale już po paru dniach pracownik zadaje sobie sprawę z kim ma do czynienia. Atmosfera nieciekawa, zarobki kiepskie, nadgodziny niepłacone,najlepiej żeby urlopów i dni wolnych nie było wcale, a dzień roboczy w sezonie trwał 20 godzin. Rotacja bardzo duża, tylko bardzo odporni i zawzięci , nie mający perspektyw na inną pracę dłużej wytrzymują.
1
ex 2015-07-10 10:17:11
Z czasem pracy, jak to piszesz to tak wygląda, że jak ci nie pasuje to wynocha, a na twoje miejsce znajdzie się następny naiwny do pracy na sezon.
ex 2015-08-24 12:34:19
Jasne, zarobki i inne świadczenia pracownicze
też są nieważne. Ważny jest marketing internetowy heh
parkujkolomrowki 2016-02-05 21:54:36
te opinie wszystkie negatywne sa przedawnione i nikt o nich nie pamieta. teraz tam yest ok zarobki yak na staszow spoko, praca normalna okolo 9 godzin dziennie ale yak ktos chce prace lezącą za 2500 zł to nie tuta do widzenia.
1
ukryty 2016-04-25 09:39:09
Wyplata zawsze 10, bywa ze dostaniesz 1-2 dni pozniej jesli wypadnie weekend/swieto ale tak to zawsze w terminie daja
1
ciekaiwe 2016-05-10 20:19:45
Super w takim razie, że wypłata jest w terminie, nie ma się co martwić @ukryty. Słyszałem też, że umowa jest o pracę zapewniona tak samo jak i możliwość rozowju.
pracownik 2016-11-14 23:38:28
Polecam Almex, jak jesteś inteligentny i ambitny to zostaniesz doceniony.pozdrawiam:)
Zostaw swoją opinię o Almex Adrian Belusiak - Staszów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Almex Adrian Belusiak