brak logo

Eltech Centrala Techniczna Sp. z o.o.

Świdnica

Opinie o Eltech Centrala Techniczna Sp. z o.o.

ja 2013-12-12 15:59:43
poczytajcie sobie, a wnioski nasuną się same.
ja 2013-12-12 20:13:40
dla jasnosci: to dotyczy Rzeszowa.
elemelek 2014-04-12 21:01:14
Centrala w Świdnicy (usunięte przez administratora) Atmosfera tragiczna. Ci, którzy do czegoś doszli (czytaj - samochód służbowy) nadęci jak kalafiory, reszta się uśmiecha patrząc jak wbić innym nóż w plecy. O każdym drobiazgu prędzej czy później (raczej prędzej) dowie się od "życzliwych" dyrektor, zresztą, nie trzeba życzliwych - wszędzie są kamery(usunięte przez administratora)
1
Marek 2014-05-18 12:54:35
Ja tam pracuje, i jakoś sobie to cenie, pensja ponad średnią krajową, zawsze na czas, wszystko oZUSowane, dla narzekających polecam Tesko, Banki lub inne Korporacje
Ewa 2014-05-21 14:39:35
Pracuję w centrali w Świdnicy od kilkunastu lat. Gdyby było tak źle, jak pisze "elemelek", to nie pracowałoby tutaj tak wielu ludzi z ponad 10-,15-letnim stażem. Czytając to, co napisał, mam wrażenie, że chodzi o jakąś inną firmę... Atmosfera bardzo fajna, bo tworzą ją przecież ludzie, a Ci rzeczywiście są OK. Płaca, składki ZUS, narzędzia pracy - bez zastrzeżeń.
Marcin 2014-05-21 14:42:12
elemelek - czy te informacje masz jakoś potwierdzone czy zasłyszane? Pytam bo chciałem tam złożyć podanie o pracę, ale jakoś nie uśmiecha mi się pracować gdzieś, gdzie atmosfera jest tragiczna. Podpytywałem znajomych, mówili, że nie jest tak źle, ale wiadomo - co człowiek to opinia...jestem jednak zdziwiony tym, co piszesz bo z mojego wywiadu wynika coś zupełnie innego...
1
Danny 2014-05-26 10:59:05
A możecie powiedzieć (czyt. napisać) ile się tam zarabia?? Chodzi mi o dolną granicę??
taka 2014-06-08 16:50:29
Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Ogólnie nie polecam tej firmy.
2
taka 2014-06-08 16:54:19
pracy tak szybko nie znajdziesz, więc siedzą, nie mając innych perspektyw...
taka 2014-06-08 17:00:12
tak pracują, bo nie tak łatwo znaleźć inną pracę to jedno a drugie przyzwyczajenie robi swoje, nie każdemu chce się szukać czegoś nowego i zaczynać od początku; jak to mówią (usunięte przez administratora)
2
Danny 2014-06-09 08:30:16
Kto chce pracować to prace sobie znajdzie, nie rozumiem skoro jest mi w danej firmie źle to szukam innej i odchodzę. Wszystko zależy od człowieka jaką wysoko ceni swoją wartość.
Danny 2014-06-09 08:36:42
Powiem Ci że nie należy się właśnie przywiązywać do miejsc, bo jak taką osobę za parę lat zwolnią to zostanie w czarnej (usunięte przez administratora). Skoro gdzieś mi się nie podoba to nie będę tam siedział nie wiadomo jak długo tylko szukam czego nowego i odchodzę i tyle.
Danny 2014-06-09 09:39:45
Ewa piszesz że pracujesz w eltechu jakiego rzędu są tam zarobki??
taka 2014-06-09 13:58:10
A szukałeś/szukałaś pracy?? Dziecinne i naiwne jest twierdzenie, że jak ktoś chce pracować to znajdzie pracę. Ty żyjesz w Polsce???????
1
Danny 2014-06-09 17:16:34
Tak się składa że żyje w Polsce i szukałem pracy. W poprzedniej firmie pracowałem prawie 7 lat a na bezrobotnym byłem raptem 3 tyg. bo już byłem w innej firmie. A mało tego Ci powiem dostałem się do lepszej firmy i na lepsze stanowisko więc wiem co piszę. Dodam tylko że dopiero wtedy gdy już podjąłem zatrudnienie to się rozwiązał worek z ofertami. Szukanie pracy jak sama nazwa wskazuje polega na szukaniu pracy, szukanie pracy to też praca,praca do Ciebie nie przyjdzie jak będziesz siedzieć w domu. A ja nie pisałem że ludzie mają odchodzić z firmy bo im źle, w trakcie zatrudnienia już się szuka czegoś nowego i dopiero jak coś jest na rzeczy to mówi się dziękuję.
taka 2014-06-09 18:35:14
Nigdzie nie ma napisane, że nie pracuję, lub że nie szukam pracy. Każdyw ie jak to się robi :D Ameryki nie odkryłeś:) Nie dopowiadaj sobie. Gratuluję musisz być mega specjalistą.... Może więcej ambicji, a zostaniesz prezesem jakiejś super dużej firmy. Powodzenia, tego Ci zyczę.
Danny 2014-06-10 07:09:15
Wiesz co taka, podjąłem na tym forum zupełnie inny wątek i nie mam zamiaru wdawać się w jakieś dyskusje z Tobą bo uważam że nie jest ona na odpowiednim poziomie, moje zdanie jest niezmienne bez względu na to co napiszesz - nikt nikogo w żadnej firmie na siłę nie trzyma i tyle, a Ty też masz do prawo do swojej opinii. Koniec, dziękuję za podjęty wątek.
Danny 2014-06-10 09:23:23
A i dziękuję "taka" za życzenia zostania prezesem dużej firmy :). Podaj mi swoje namiary bo jak tylko do tego dojdzie to chętnie Cię zatrudnię :D
taka 2014-06-10 11:17:56
Mieć szefa o takiej mentalności....to prawie jak w .... Ale jak będę w potrzebie i nie będą mnie nawet w Tesco czy w Biedronce chcieli to się zgłoszę. Ciao!
jaaaaa 2014-06-10 11:19:47
a co z tym macaniem haha prawda w oczy kole, czyżby wstyd komuś było????
Danny 2014-06-17 10:25:54
Mam pytanie. Czy ktoś z Was pracuje bądź pracował w ELTECHU?? I czy te osoby są w stanie mi powiedzieć ILE SIĘ TAM ZARABIA!!! ????
partyzant 2014-08-19 07:34:40
Zasadniczo może być, lepiej omijać z daleka dział aparatury pomiarowej - urzęduje tam wyjątkowo niesympatyczna koleżanka, której jedynie miotły brakuje jako pojazdu służbowego, przy tym wie wszystko najlepiej i wszystko jej przeszkadza. Kierownik ją trzyma, bo odwala za niego niewdzięczną robotę.
Acha, poza tym wszędzie kamery, podgląd ekranu komputera. Pozostali ludzie - różnie, są "sektory" gdzie jest normalnie (a nawet wesoło), są miejsca, gdzie jeden na drugiego wilkiem patrzy i cały dzień słowa nie powie.
1
Natan 2014-09-02 09:18:25
Ja tam jestem zdania, że nie ma miejsca, gdzie wszystko będzie ok. Zawsze znajdzie się ktoś, kto nie będzie Ci pasował, ale z tego typu konfliktami trzeba sobie umieć poradzić...przecież to nie przedszkole...oby w codziennej pracy pojawiały się tylko takie problemy.
ovo 2014-09-22 22:35:09
Wszędzie gdzie nas nie ma to najlepiej .Pracować trzeba za darmo nigdzie nie dają
Dobry pracownik 2014-09-29 15:06:10
raczej ponad najniższą bo średnia to okło 4000zł :)
JAcek 2014-09-30 00:47:08
Ja natomiast słyszałem same dobre opinie, dużo można się nauczyć w tej firmie, ponoć nigdy nie było problemów finansowych, ja się pokusiłem i sprawdziłem w dostępnych danych finansowych i wynika z nich że średnia jest około 6000,- tyś brutto, więc jakoś nie rozumie niektórych narzekaczy
ewa 2015-01-20 19:52:33
Zarobki 3000 zl netto.
Paweł 2015-02-05 14:28:30
A co to za kwota najniższa, średnia, najwyższa? Skąd taka informacja jeżeli można wiedzieć?
gosc 2016-07-23 20:12:27
Nie polecam
Gosc 2016-07-25 07:40:17
z jakichś konkretnych powodów? Może jakieś przydatne informacje dla planujących aplikować? Pojawiło się kilka nowych stanowisk....
gość 2016-08-26 08:20:52
:( kiepsko
kloe 2016-08-30 15:30:23
@gosc - piszesz że nie polecasz i kiepsko. Podaj jakieś szczegóły .... bo w najbliższym czasie chcę wysłać cv na pracownika działu handlowego. na rynku świdnickim są dobre opinie o eltechu. powyżej też w większości pozytywnie
gosc 2016-09-06 17:38:39
Nie polecam
Oburzona 2016-09-06 19:08:35
Slabo płacą 1600 Na rękę, liczą się tylko wzrosty, kiepska atmosfera, szkoda zachodu....
rob 2016-09-07 07:48:12
byłem ostatnio u nich na rozmowie na doradcę. wrażenia ... miło, konkretnie, wyjaśniono mi nurtujące mnie kwestie, do tego profesjonalne podejście do zestresowanego kandydata :) mam nadzieję że mi się uda, bo nie do końca spełniam wymogi. stawiają wymagania, ale doradcy proponują wynagrodzenie powyżej 2-2,5 tys. na rękę. potwierdza się to co pisał powyżej @spryt. może być i więcej ale przy doświadczeniu w sprzedaży narzędzi do przemysłu, a ja takiego nie mam
m 2016-09-07 18:50:29
MOBING
Bolek 2016-09-08 08:03:14
technik utrzymania ruchu? Chyba nie pojawiło się takie stanowisko? Poza tym to przecież handlówka, wiec może o innym ELTECHU piszesz?
DJ 2016-09-08 12:43:38
utrzymaniu ruchu?toż to handlówka i chyba nie prowadzi produkcji tylko sprzedaż?
DJ 2016-09-08 12:47:04
Lubie takie posty troli biegających po internecie i rzucających cokolwiek i gdziekolwiek. Pytanie co na to administrator bo oskarżenie konkretne, szkoda że pewnie bezasadne jak to w tego typu przypadkach bywa, ale za to psuje opinie
1
DJ 2016-09-08 12:50:34
teraz też są na stronie jakieś ogłoszenia na specjalistów, a to, ze się nie powtarzają to raczej dobrze o nich świadczy bo ludzie nie rotują! Róbcie co chcecie, ja zaryzykuję ze swoją aplikacją. @rob czego można się spodziewać na rozmowie? Jakioś się specjalnie przygotowywać?
DJ 2016-09-08 13:47:45
To chyba nie ten ELTECH? Patrzę u nich na stronie i nie widzę takich ogłoszeń. fs jesteś pewny, że piszesz o Eltechu ze Świdnicy? Chyba, że publikują jeszcze gdzieś indziej ogłoszenia, a na stronie są tylko wybrane?
1
DJ 2016-09-29 07:40:59
Ale takiego stanowiska jak specjalista ds. badań marketingowych i analiz statystycznych to jednak nie widzę :)
. 2016-09-30 10:43:36
Nie polecam
Emi 2016-10-16 12:00:40
No nie ma "czemu sie uczepić " tylko jak Takich ludzi zatrudniaja to....
mo.ni 2016-10-16 20:55:49
pracuję dobrych kilka lat. polecam. ludzie w zespole fajni. kierownik w porządku. pensja ok i na czas. żadnych ukrytych haczyków. dobre miejsce pracy na mapie Świdnicy i okolic
mo.ni 2016-10-16 20:56:23
pracuję dobrych kilka lat. polecam. ludzie w zespole fajni. kierownik w porządku. pensja ok i na czas. żadnych ukrytych haczyków. dobre miejsce pracy na mapie Świdnicy i okolic
nick 2016-10-16 22:55:52
No cóż...poprawnej polszczyzny nikt tam nie wymaga ...na pewno...
Jan 2016-10-19 19:43:34
Eltech Centrala Techniczna Sp. z o.o. w tym momencie nie ma wielu ogłoszeń, ale mam nadzieję, że jakieś się wkrótce pojawią, bo szukam pracy dla siebie i mojej dziewczyny, najlepiej takiej z umową o pracę
Luki 2016-11-20 23:28:52
Brak perspektyw rozwojowych...... jesteś tylko cyfra...zero szans na awans ....starzy kierownicy grzeją stanowiska. ...
Zostaw swoją opinię o Eltech Centrala Techniczna Sp. z o.o. - Świdnica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eltech Centrala Techniczna Sp. z o.o.