brak logo

Elgum Automotive Sp. z o.o. sp.k.

Sosnowiec

Opinie o Elgum Automotive Sp. z o.o. sp.k.

malenka 2012-01-19 17:51:55
poieram w 100000000000000000%%%
pracownik 2012-01-28 20:38:14
malenka - 2012-01-19 17:51:55

poieram w 100000000000000000%%%
ja tam pracuję i nie narzekam ,ani na pracę ,ani na wynagrodzenie.Szefostwo też spoko.
elgumka 2012-01-28 20:42:44
Normalna praca,normalni pracownicy i w porządku szefostwo.
malenka 2012-01-31 15:36:31
to w takim razie pracjemy w innych firmach bo ja odnajduje w tej firmie 75%negatywow 25%pozytywow czyli pracownicy sa ok reszta wielki minus znaczy siepraca nie jest zla ale podejscie pracodawcy ...........
elgumka 2012-02-03 16:00:53
pracownicy biurowi są ok.,szef troszkę nerwowy,pracownicy na hali normalni ciężko pracujący ludzie , ja nikogo nie bronię ,no przecież nikt na siłę nikogo tu nie trzyma,
DORA 2012-03-15 14:33:45
Jak dla mnie to ok.firma.Zarobki?... jak wszedzie teraz.Pracownicy najlepsi ludzie jakich mogłam w życiu poznać.Pan i Pani prezes za leży jak ktoś z Nimi rozmawia ogólnie ok tylko mogli By zważyć na to,że inni ludzie też mają swoje życie i problemy i nie zawsze mogą wstawić się w pracy:(
Zenuś 2012-03-17 15:10:19
DORA - 2012-03-15 14:33:45

Jak dla mnie to ok.firma.Zarobki?... jak wszedzie teraz.Pracownicy najlepsi ludzie jakich mogłam w życiu poznać.Pan i Pani prezes za leży jak ktoś z Nimi rozmawia ogólnie ok tylko mogli By zważyć na to,że inni ludzie też mają swoje życie i problemy i nie zawsze mogą wstawić się w pracy:(
Tak wszystko ok. A Zarząd bardzo wyrozumiały.Bo który szef by pozwolił pracownikowi pracować od wtorku do czwartku?Bo od piątku coś wypadnie .................?
1
qqq 2012-04-19 04:56:34
przez jakiego posrednika mozna sie tam dostac? sa moze przyjecia?
blackie 2012-11-30 18:47:23
Osoby, które piszą takie rzeczy mają kompleks niższości, jak można oczerniać kogoś w tak perfidny sposób. Owe forum jest stworzone po to, aby oceniać pracodawców a nie pracowników i jeszcze pisać po imieniu...załoga Elgum pracuje tam z wlasnego wyboru i zakład oceniam jak najbardziej pozytywnie, a co do Szefostwa to bardzo uprzejmi i kulturalni ludzie, którzy zawsze wysłuchają i służą radą. Polecam!
tez szukam pracy 2013-01-13 22:59:42
Chce zmienic prace. Tez zawsze sprawdzam info o pracodawcy, Bo o to pytaja na rozmowach kwalifikacyjnych. Wchodze na go work w tu same negatywy.....szukam dalej.
Janusz 2013-01-19 19:34:12
Ja też szukam pracy ,ale w tej firmie mają bardzo duże wymagania , na PUP w Tychach jest ogłoszenie o pracę tej firmy niezłe zarobki , tylko duże wymagania .To musi być bardzo dobra firma ,może ktoś wie czy mam szansę na zatrudnienie jeśli nie znam j. angielskiego może ktoś by mi pomógł tam się dostać na stanowisko pakowacza .
? 2013-01-20 23:27:12
Po co na stanowisko pakowacza znajomosc jezyka angielskiego? Niezla prowokacja swoja droga....
byla pracownica 2013-01-20 23:30:44
Nie polecam tej firmy. Brak mozliwosci rozwoju, szkolen czego kolwiek, stagnacja. No chyba ze ktos sie naprawde nudzi w domu i chce byc [usunięte przez moderatora] za byle co - to moze tam isc pracowac.
8888 2013-01-21 13:40:07
wiecie co szukam pracy i naprawde ciężko jest. jak wam tak zle to sie zwolnijcie wszyscy to bebe miała wieksze szanse na zatrudnienie. bez obrazy skoro mi tak zle to sie zwalniam a nie pisze ze nie polecam a sam tam pracuje. to jest jakaś porażka sami sobie [usunięte przez moderatora]. żenujace.
qq 2013-01-21 16:48:36
A w pośredniaku byłaś?
8888 2013-01-21 21:30:38
owszem byłam
8888 2013-01-22 13:57:33
na sosnowcu tez jest ogłoszenie i nie trzeba znać języka jutro jade złożyć cv a wiec moze sie cos uda
qq 2013-01-22 17:18:57
Jeśli ktoś szuka na pewno znajdzie .
bratek 2013-04-17 14:34:25
Czytajac opinie wiem i rozumiem byłych pracowników. Też tam pracowałam. Pozdrawiam byłych pracowników. Pozdrawiam z gradowania.
zadowolona 2013-05-13 17:22:28
Ja na postoju jestem już od roku.[usunięte przez moderatora] mi z tym. Pozdrawiam nadal pracujących.
begonia 2013-05-24 13:44:47
A jakie są zarobki?
saru 2013-05-27 09:47:38
Mógłby ktoś powiedzieć jakie są zarobki na wtryskarkach, byłem teraz na rozmowie i powiedziano mi że 1700-2000 na rękę, jest to prawdą?
Anonim 2013-06-05 18:12:03
Pracowałam tam i nie pamiętam żeby w tej firmie rozdawano prezenty ,nie przypominam sobie również żebym była przymuszana do pracy.Pomimo że nie wspominam zakończenia mojej pracy w tej firmie miło to uważam, że każdy ma prawo odejść jeśli mu coś nie odpowiada .Pozdrawiam pracowników biurowych i szefostwo ,a pracownikom fizycznym życzę szczęścia i wytrwałości .Ja znalazłam nową pracę i jestem zadowolona więc jeśli komuś tam ciężko niech również zmieni pracę.Przestańcie pisać bzdury .

beka20 2013-07-12 13:58:25
byla pracownica - 2013-01-20 23:30:44

Nie polecam tej firmy. Brak mozliwosci rozwoju, szkolen czego kolwiek, stagnacja. No chyba ze ktos sie naprawde nudzi w domu i chce byc op* za byle co - to moze tam isc pracowac.
wszyscy piszecie o szefostwie a ile zarabiacie tysiac czy wiecej bo mniej chyba sie nie da
QoQ 2013-12-12 00:13:25
Chlopaki na 4 wtryskarkach bez weekendow zarabiaja po 1,500/600 kola
Pracownicy sa bardzo mili fajna praca troche odciskow sie lapie ale to tam szczegol :p a co do tych co odesli to szefostwo mialo racje jak mieli co innego robic a robili co innego ;) a na innych maszynach zarobicie 1,2 kola ;P
Dobry 2014-02-04 13:28:48
I ja dodam troche od siebie
praca jak kazda inna tyle ze trzeba sie nacharowac . zawsze malo gosc od logistyki i kontroli tragedia , mydlenie oczow szefostwu ze wszystko jest ok a w prawdzie nie jest. pani basia jedynie wporzadku i czesc pracownikow z produkcji,
ogolnie zenada
darek 2015-01-14 15:55:39
pracowałem tam ponad 8 lat,chcesz wiedzy pytaj.....Nie ukrywam się za nikiem lub....innymi.Mam wiedzę i...brudne sumienie
darek 2015-01-14 16:01:03
adres dariusz.bujakwp.pl@wp.pl
Anonim 2015-01-26 16:43:43
O Darek chcesz na temat firmy gadać? Bo co już tam nie pracujesz ?Niby po co masz opisywać swoje doświadczenie?Niby czemu ktoś ma cię słuchać?Jeśli ktoś potrzebuje pracy sam się przekona jak tam jest.Byłam,pracowałam i widziałam lecz to moja sprawa ,nikt na siłę tam mnie nie trzymał.A nie oszukujmy się zawsze można było iść za zamknięte drzwi i się dogadać.A czy jest inna firma która idzie ludziom tak na rękę?Nie wspominam miło końcówki mojej pracy,ale uważam że też mogłam inaczej.
1
zuzan 2015-10-28 09:25:17
Ze co?? Szefostwo wyżej sra niż dupę ma. Mimo ze codzien przez kilka miesięcy mówiłem dzień dobry nisko się kłaniając nigdy nie usłyszałem odpowiedzi. Trzy miesiące wystarczyły żeby zobaczyć ze wszyscy tam są fałszywi z kilkoma małymi wyjątkami
Mosiek 2016-05-13 14:21:42
Wynagrodzenie to najlepsza część tej pracy, serio.
Zostaw swoją opinię o Elgum Automotive Sp. z o.o. sp.k. - Sosnowiec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Elgum Automotive Sp. z o.o. sp.k.