brak logo

Dolux-M Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe

Boreczno

Opinie o Dolux-M Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe

anonim 2011-02-10 01:50:56
kpina to najgorsza firma [usunięte przez moderatora] w woj.war.maz. -pracujesz 10-14 godz też w niedziel [usunięte przez moderatora] .skandal
xxxano 2013-05-28 14:19:59
Wiesz co anonim jestes jakis dziwny moj staz w tej firmie jest dosc spory i nigdy mniej niz 1800zl nie zarobilem... malo zarabiaja ci ktorym sie pracowac solidnie nie chce albo pija w pracy i nie dziwi mnie fakt ze zarabiaja po 800zl ja bym dal im 500 i trzymal jako tania sile robocza bez szkoly. poza tym z podstawowka niech sie ciesza ze ktos jeszcze ich zatrudnia [usunięte przez moderatora]
xxxxxxxxxxxxxxxxx 2013-06-16 00:57:59
Piszesz 1800zł to ty [usunięte przez moderatora] dopuki bedzie tam żądził obecny szef produkcji :) to dobrze nie będzie...
xxx 2013-06-26 10:43:13
Firma,fabryka to duże słowa, [usunięte przez moderatora] Praca przez 9 godzin na zmianie,sobota,niedziela za 1200 zł. [usunięte przez moderatora] Nie polecam.
awa 2013-06-27 22:19:37
FIRMA OK
kolo 2013-06-27 22:26:04
firma ok'tylko kierownictwo [usunięte przez moderatora]
doris 2013-07-01 21:26:22
to niesamowite co się tam dzieje,sama kiedyś tam pracowałam i wiem ile można zarobic,szkoda gadac [usunięte przez moderatora]
pracownica 2013-07-24 15:25:11
Zgadzam się z opinią o tym zakładzie.Zakład z zewnątrz ok.,ale w środku zgnilizna i syf [usunięte przez moderatora] Praca w sobotę i niedzielę-brak organizacji i pomysłu na pracę. [usunięte przez moderatora] Zresztą na produkcji tam nikt ale to nikt się nie zna.Przychodzą ludzie z zewnątrz,ale jest to chwila gdy odchodzą [usunięte przez moderatora]
Bolek 2013-07-25 21:40:55
Jesli chodzi o kierownictwo w tej firmie to ludzie bez żadnej wiedzy i rozumu zarządzają tą firmą.Kierownictwo powinno pielić buraki,i zbierać ślimaki na sprzedaż.
ciekawy 2013-08-05 20:39:27
a kto tam jest spoko w tym dolux-m
ciekawy 2013-08-05 20:52:49
ciekawy - 2013-08-05 20:39:27

a kto tam jest spoko w tym dolux-m
to jest pytanie do was kto tam jest spoko?
doris 2013-08-06 22:03:08
PALACZE!!!!!!!!
ciekawy 2013-08-06 22:22:10
a poza palaczami?
jolka 2013-08-07 10:59:33
żeby wyrażać swoją opinię naucz się pisać poprawnie po polsku,bo najłatwiej kogoś krytykować.
doris 2013-08-10 21:24:49
najważniejsze jest dobrze zarobic,a tam jest róznie,jak jest sprzedaż to zarobisz,jak jest przestój to jest mała kasa-proste.lepiej omijac ten zakład z daleka i nie będzie żadnego problemu.Ukłon dla starych pracowników.
2013-08-24 10:54:14
ja tam pracowalem i moim zdaniem można się dogadać jedynie z Zygmuntem jedyny pracownik co ma jakieś pojęcie o produkcji.
ciekawy 2013-09-03 20:51:55
a jak machanicy tam mają?
ciekawy 2013-09-03 20:53:31
ciekawy - 2013-09-03 20:51:55

a jak machanicy tam mają?
przepraszam mechanicy
daro 2013-09-05 11:19:10
ciekawy - 2013-09-03 20:53:31

ciekawy - 2013-09-03 20:51:55

a jak machanicy tam mają?
przepraszam mechanicy
Powiem krotko to nie latwizna ddac zarobic wszystkim duzo w terazniejszej koniunktorze gdy polowa lub wiecej zalogi ma to gdzies odpekac dzionek a szef niech glowkoje pensja ma byc . zastrzegam ze nie pracuje tam i nie pracowalem ale widzialem jak pracuja.
doris 2013-09-08 13:17:58
A to bardzo ciekawe jak nie pracowałes a wiesz jak tam jest,chyba nie powinnes sie wypowiadac na ten temat.
sałata 2013-10-06 12:44:41
Jeśli pracownik zarabia 5 tyś to mało? pytam się mało? w norwegi lepiej nie zarobicie!!!!!!!! (usunięte przez administratora)
doris 2013-10-08 22:34:56
W tej firmie mozna zarobic 5 tys,ale w 3 miesiące.
pracownik 2013-11-07 09:56:40
Zero organizacji w kadrze,wyzysk ludzi-pracowników,płace żałosne,dyrektor kolejny wyżeracz pieniędzy-zero pojęcia o prowadzeniu firmy,byle dogodzić szefowi kosztem ludzi,dobra gadka pół sukcesu!za to brak podejścia do osób którzy naprawdę chcą i umieją pracować,szacunku wcale!!!kierownik kobieta (usunięte przez administratora),obecnie po awansie,ambitna,jednak władza daje we znaki...niestety...
pracownik 2013-11-20 13:10:37
widzę,że nastąpiły jakieś zmiany,ale szkoda,że na gorsze.Pan dyrektor został wyrzucony z szynaki w iławie rudy pewnie też[zastąpi pana zygmunta] .pani kierowniczka woda sodowa uderzyła jej do głowy.nic nie robią tylko obcinają dniówki ludziom,jak tak dalej będzie to nie wiem czy ktoś zarobi więcej niż tysiąc złotych.Poza panem dyrektorem oczywiście i jego kolesiem z iławy.Pracownicy muszą mieć mniejsze zarobki,bo dyrekcja musi zarobić[dojazdy kosztują]. Ale pamiętajcie w tej firmie nie liczą się ludzie tylko właściciel i jego córeczka.Najważniejsze jest to,żeby oni pływali w luksusie.Nieważne jakim i czyim kosztem.Pracownicy mogą pracować bez umów i za głodowe pensje,byle właściciel miał kasę.
jamci 2013-12-04 18:38:48
Co do kierownictwa, to się nie mogę zgodzić. mają dobre podejście do firmy jako takiej. niestety ludzie tam pracujący jeszcze nie wyszli z czasów komuny gdzie wszystko się wszystkim należało. W obecnych czasach jest inaczej. chcesz kasę to ją zarób!! czy ktoś zapłaci w sklepie za spleśniały chleb?? nie. każdy ma jakieś oczekiwania ale niestety trzeba mierzyć siły na zamiary. jeśli mam tylko podstawowe wykształcenie to nie oczekuję że będe zarabiał kupę kasy... proste.
bez szkoly heh 2013-12-06 01:20:52
w tej firmie sa ludzie bez szkoly i co z tego,,,ale za to maja umiejetnosci i do tego szkola nie jest potrzebna,normy ze sasiedniej galaktyki chyba wzieli bo tam takie maja zeby tylko ludzie sie nie wyrabiali i nie zarabiali,proste,kierownictwo ma jakas szkole ale niema umiejetnosci w organizacji pracy,
you can dance? 2013-12-18 19:08:56
To co się dzieje na chwilę obecną w tym zakładzie nadaje się tylko do programu pani Jaworowicz!! Kompletny rozgardiasz od strony patologicznego kierownictwa,brak jakichkolwiek motywacji dla ludzi,no wypłaty żałosne.Odniosę się do wypowiedzi poprzedniczki jamci,jak nie zauważyłaś to komuna już dawno przestała istnieć,a ludzi się nie czepiaj bo przy takim traktowaniu to wcale się nie ma co dziwić że większość ma to gdzieś,jeszcze jedno jeżeli człowiek nie ma wykształcenia to jest jego indywidualna sprawa,za to twój komentarz jest żałosny i może jesteś wykształcona(ny) to jednak brak ci życiowego doświadczenia.Trzeba patrzeć na ludzi i w tak małej miejscowości umieć żyć ze sobą w zrozumieniu,przecież wszyscy się tu znają,jedyny zakład w okolicy a tacy jak kierowniczka i dyrektor wraz z technologiem po prostu rozpier...zakład!!!moja ocena dla kadry???brak minusowej skali!
xxxxx 2014-04-13 13:21:30
(usunięte przez administratora) Pracujac tam to sie nawet utrzymać nie idzie. Robisz po 200 godzin miesięcznie a i tak najniższej krajowej (usunięte przez administratora)
bullka 2014-04-20 10:04:15
Czy to prawda,że SYNDYK wsiadł na tę firmę? Pozdrawiam
1
pracownik11 2014-05-20 06:08:52
TEATR ! KOMEDIA , DRAMAT A RACZEJ TRAGEDIA !!! Powiem krótko jeden wielki teatr ! (usunięte przez administratora)
!!!!! 2014-05-20 22:04:37
Żadna nowość,każdy wie że to dramat!
SPERMA 2014-05-20 22:06:58
Tej firmy nawet syndyk nie chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wiciek 2014-07-01 11:43:21
Praca jak wszędzie (usunięte przez administratora)
ciekawy 2014-08-12 14:01:20
wiko chyba cię pogieło albo tam nie pracowałeś, zobacz ilu dobrych pracowitych specjalistów odeszło, ilu dyrektorów,kierowników ,technologów,mechaników,operatorów itp.
doris 2014-09-18 09:59:44
liderów już też nie ma,a jedyny co był i trzymał ręke na pulsie to był pan Jarek,szkoda że tak się tam sypie i wielka szkoda że własciciel nie reaguje że odchodzą ludzie którzy budowali tą firme.
doris 2014-10-07 14:17:44
....,może i tak,ale maszyna sama sie nie włączy ani sama sie nie posprząta,a niektóre mają po kilka ładnych lat.
ktosik 2014-10-10 18:58:32
tam ludzie pracują za maszyny,bo to nie działa tamto nie działa...uwaga na paluszki bo już część pracowników sobie poodcinała!po maszynach i tak trzeba poprawiać,więc tak czy siak ludzie nie są zastpieni
były 2014-10-13 22:27:10
zwolnić dyrektorka dyscyplinarnie
2
1 2014-11-06 11:54:42
tam nie istnieją przepisy bhp,kodeks pracy itp. tam istnieje tylko bat na pracowników i niech się nie wypowiadają wazeliniarze i ci co tam nigdy nie pracowali potencjał firma ma ale nic poza tym
2 2014-11-06 11:58:08
chyba firmy pomyliłeś
ona 2014-12-08 19:31:46
katastrofa ale ludzie którzy tam pracuja są sami sobie winni dali sobie wejśc na głowe pozwolili a żeby traktowali ich jak smieci pracuja jak im karzą po 12 godz wiem to bo tez tam pracowałam ale nigdy nie tyle godz ja sobie nie pozwolę ma szacunk do siebie !!!
rozsądny 2015-03-17 21:36:44
o chyba ktoś z rządzących się wypowiedział tylko jak z tarcicy 4 klasy zrobili renomowanych producentów i skąd z 30 zrobili 130 pracowników?
doris 2015-04-05 14:49:26
Kiedyś nie było dyrektora,było dwóch kierowników i świetnie dawali sobie rade a teraz odkąd rzadzi dyrektor sa tylko reklamacje i jego zebrania co nie maja ładu ani składu,osoba nie odpowiednia na tym stanowisku,szef powinien go przenieść na impregnację,chociaz podejrzewm ze tam też by se nie dał rady,bo o wszystkim trzeba mieć pojęcie a on tylko smrodzi w firmie.
ciekawy 2015-04-11 13:35:55
doris masz zupełną rację jego by trzeba było zaimpregnować ile przez niego dobrych fachowców odeszło
1
lis lis kury gryzł 2015-04-13 20:14:36
Dyrektor przypomina mi Shreka a Kamila Fione!!
kamasutra 2015-06-05 22:25:23
Jak czytam te wypowiedzi to mi watroba gnije, zwlaszcza te opinie ktote sa pozytywne na temat tej firmy, to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiem bo tam pracowalem. Tam jestes tylko robolem ktory niema nic do powiedzenia a jak sie odezwiesz to Pan ( zal mi go ) dyrektor straszy cie zwolnieniem.To no doprowadza ta firme do ruiny,a kierownicy to przydupasy zwlaszcza Kamilka kierownik od siedmiu bolesci malo mu w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] niewejdzie zeby sie utrzymac na stanowisku. Jarek tesz jest dobry gigus tez trzyma palec w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zeby posady nie stracic ,bo gdzie pojdze. Jedyny normalny to byl Janek ale dobrze ze odszedl.Niektozy pracownicy tez niesa nic warci ale szkoda gadac. Mam nadzieje ze Dyrektor pusci Lubiejeskiego z torbami za moje krzywdy i cierpienia!!!!!

intruz 2015-06-18 20:02:11
a kto tam jeszcze został? a co z mechanikami, ostrzarzem,operatorami,palaczami i innymi? bo z kierownictwa 2 osoby no i pseudo dyrektor
zxc 2015-10-19 13:10:23
wszystko wszystkim ale tu się nie zgodzę gdyż maszyny też trzeba umieć ustawić, nie ma przecież maszyn które ustawiają się same więc jak możesz uważać że ludzie są nie potrzebni
kapusta 2016-01-12 17:08:56
nie wiem ale ten zakład powinien pip zamknąć za łamanie wszystkich praw pracowniczych ...pracowałem i wiem co tam jest takiego zakładu drugiego to nie ma ...wielu dobrych kierowników odeszło a kapusta który donosi na wszystkich kierowników lepszych ,wykształconych i znających sie na technologii, maszynach i nowoczesnym zarządzaniu lin itd to on nawet nie słyszał o tych metodach ale jak ktoś jest słaby to donosi aby sie utrzymać tak było jak donosił na ludzi Marka iJanka ato był duet co naprawdę robił dobra robote i jedyni fachowcy co przy tak złym stanie maszyn 20 letnich coś wychodziło a nawet ponad mozliwości ...kpina z szefostwa i kapusiów ta firma nie ma przyszłości
345 2016-05-11 19:55:16
no szkoda tylko @oer ze nikt z nich sie tu nie wypowiada
Zostaw swoją opinię o Dolux-M Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe - Boreczno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dolux-M Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe