Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dolux-M Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe

Pracowałeś w firmie Dolux-M Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
doris - 2013-08-06 22:03:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PALACZE!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2013-08-06 22:22:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a poza palaczami?
zdjecie uzytkownika
jolka - 2013-08-07 10:59:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
żeby wyrażać swoją opinię naucz się pisać poprawnie po polsku,bo najłatwiej kogoś krytykować.
zdjecie uzytkownika
doris - 2013-08-10 21:24:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najważniejsze jest dobrze zarobic,a tam jest róznie,jak jest sprzedaż to zarobisz,jak jest przestój to jest mała kasa-proste.lepiej omijac ten zakład z daleka i nie będzie żadnego problemu.Ukłon dla starych pracowników.
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-24 10:54:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tam pracowalem i moim zdaniem można się dogadać jedynie z Zygmuntem jedyny pracownik co ma jakieś pojęcie o produkcji.
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2013-09-03 20:51:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak machanicy tam mają?
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2013-09-03 20:53:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawy - 2013-09-03 20:51:55

a jak machanicy tam mają?
przepraszam mechanicy
zdjecie uzytkownika
daro - 2013-09-05 11:19:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawy - 2013-09-03 20:53:31

ciekawy - 2013-09-03 20:51:55

a jak machanicy tam mają?
przepraszam mechanicy
Powiem krotko to nie latwizna ddac zarobic wszystkim duzo w terazniejszej koniunktorze gdy polowa lub wiecej zalogi ma to gdzies odpekac dzionek a szef niech glowkoje pensja ma byc . zastrzegam ze nie pracuje tam i nie pracowalem ale widzialem jak pracuja.
zdjecie uzytkownika
doris - 2013-09-08 13:17:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to bardzo ciekawe jak nie pracowałes a wiesz jak tam jest,chyba nie powinnes sie wypowiadac na ten temat.
zdjecie uzytkownika
sałata - 2013-10-06 12:44:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli pracownik zarabia 5 tyś to mało? pytam się mało? w norwegi lepiej nie zarobicie!!!!!!!! (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
doris - 2013-10-08 22:34:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tej firmie mozna zarobic 5 tys,ale w 3 miesiące.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-11-07 09:56:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zero organizacji w kadrze,wyzysk ludzi-pracowników,płace żałosne,dyrektor kolejny wyżeracz pieniędzy-zero pojęcia o prowadzeniu firmy,byle dogodzić szefowi kosztem ludzi,dobra gadka pół sukcesu!za to brak podejścia do osób którzy naprawdę chcą i umieją pracować,szacunku wcale!!!kierownik kobieta (usunięte przez administratora),obecnie po awansie,ambitna,jednak władza daje we znaki...niestety...
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-11-20 13:10:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę,że nastąpiły jakieś zmiany,ale szkoda,że na gorsze.Pan dyrektor został wyrzucony z szynaki w iławie rudy pewnie też[zastąpi pana zygmunta] .pani kierowniczka woda sodowa uderzyła jej do głowy.nic nie robią tylko obcinają dniówki ludziom,jak tak dalej będzie to nie wiem czy ktoś zarobi więcej niż tysiąc złotych.Poza panem dyrektorem oczywiście i jego kolesiem z iławy.Pracownicy muszą mieć mniejsze zarobki,bo dyrekcja musi zarobić[dojazdy kosztują]. Ale pamiętajcie w tej firmie nie liczą się ludzie tylko właściciel i jego córeczka.Najważniejsze jest to,żeby oni pływali w luksusie.Nieważne jakim i czyim kosztem.Pracownicy mogą pracować bez umów i za głodowe pensje,byle właściciel miał kasę.
zdjecie uzytkownika
jamci - 2013-12-04 18:38:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do kierownictwa, to się nie mogę zgodzić. mają dobre podejście do firmy jako takiej. niestety ludzie tam pracujący jeszcze nie wyszli z czasów komuny gdzie wszystko się wszystkim należało. W obecnych czasach jest inaczej. chcesz kasę to ją zarób!! czy ktoś zapłaci w sklepie za spleśniały chleb?? nie. każdy ma jakieś oczekiwania ale niestety trzeba mierzyć siły na zamiary. jeśli mam tylko podstawowe wykształcenie to nie oczekuję że będe zarabiał kupę kasy... proste.
zdjecie uzytkownika
bez szkoly heh - 2013-12-06 01:20:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w tej firmie sa ludzie bez szkoly i co z tego,,,ale za to maja umiejetnosci i do tego szkola nie jest potrzebna,normy ze sasiedniej galaktyki chyba wzieli bo tam takie maja zeby tylko ludzie sie nie wyrabiali i nie zarabiali,proste,kierownictwo ma jakas szkole ale niema umiejetnosci w organizacji pracy,
zdjecie uzytkownika
you can dance? - 2013-12-18 19:08:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co się dzieje na chwilę obecną w tym zakładzie nadaje się tylko do programu pani Jaworowicz!! Kompletny rozgardiasz od strony patologicznego kierownictwa,brak jakichkolwiek motywacji dla ludzi,no wypłaty żałosne.Odniosę się do wypowiedzi poprzedniczki jamci,jak nie zauważyłaś to komuna już dawno przestała istnieć,a ludzi się nie czepiaj bo przy takim traktowaniu to wcale się nie ma co dziwić że większość ma to gdzieś,jeszcze jedno jeżeli człowiek nie ma wykształcenia to jest jego indywidualna sprawa,za to twój komentarz jest żałosny i może jesteś wykształcona(ny) to jednak brak ci życiowego doświadczenia.Trzeba patrzeć na ludzi i w tak małej miejscowości umieć żyć ze sobą w zrozumieniu,przecież wszyscy się tu znają,jedyny zakład w okolicy a tacy jak kierowniczka i dyrektor wraz z technologiem po prostu rozpier...zakład!!!moja ocena dla kadry???brak minusowej skali!
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2014-04-13 13:21:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) Pracujac tam to sie nawet utrzymać nie idzie. Robisz po 200 godzin miesięcznie a i tak najniższej krajowej (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
bullka - 2014-04-20 10:04:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to prawda,że SYNDYK wsiadł na tę firmę? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
pracownik11 - 2014-05-20 06:08:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TEATR ! KOMEDIA , DRAMAT A RACZEJ TRAGEDIA !!! Powiem krótko jeden wielki teatr ! (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
!!!!! - 2014-05-20 22:04:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żadna nowość,każdy wie że to dramat!
zdjecie uzytkownika
SPERMA - 2014-05-20 22:06:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tej firmy nawet syndyk nie chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
wiciek - 2014-07-01 11:43:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jak wszędzie (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
wiko - 2014-07-29 13:36:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ale chcecie tym samym powiedzieć , że Dolux-M już nie produkuje swoich mebli i innych elementów z drewna i płyty? przez 25 lat udawało im się utrzymać na rynku, a teraz nagle im się coś zawaliło? to brzmi aż niedorzecznie. Choć fakt, że co raz więcej firm obecnie ledwo wiąże koniec z końcem. Miejmy nadzieję, że jeszcze uda im się jakoś odbić i wyjść na prostą , bo to zasłużony zakład z ponad 100 pracowników...
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-08-12 14:01:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wiko - 2014-07-29 13:36:32]:
wiko chyba cię pogieło albo tam nie pracowałeś, zobacz ilu dobrych pracowitych specjalistów odeszło, ilu dyrektorów,kierowników ,technologów,mechaników,operatorów itp.
zdjecie uzytkownika
bloger - 2014-09-07 16:49:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ciekawy - 2014-08-12 14:01:20]:
no dobrze jedni odchodzą drudzy przychodzą... to nie jest dom , aby musieć w nim zostać na całe życie. Ważne , że Ci ludzie tworzyli te firmę i żal byłoby patrzeć na to jak ona teraz pada. Osoby, które obecnie są zatrudnione też myślę, że będą w stanie ją pociągnąć w górę - potrzeba jest jednak lidera
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dolux-M Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x