Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dolux-M Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe

Pracowałeś w firmie Dolux-M Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2014-04-13 13:21:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) Pracujac tam to sie nawet utrzymać nie idzie. Robisz po 200 godzin miesięcznie a i tak najniższej krajowej (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
bullka - 2014-04-20 10:04:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to prawda,że SYNDYK wsiadł na tę firmę? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
pracownik11 - 2014-05-20 06:08:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TEATR ! KOMEDIA , DRAMAT A RACZEJ TRAGEDIA !!! Powiem krótko jeden wielki teatr ! (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
!!!!! - 2014-05-20 22:04:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żadna nowość,każdy wie że to dramat!
zdjecie uzytkownika
SPERMA - 2014-05-20 22:06:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tej firmy nawet syndyk nie chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
wiciek - 2014-07-01 11:43:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jak wszędzie (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
wiko - 2014-07-29 13:36:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ale chcecie tym samym powiedzieć , że Dolux-M już nie produkuje swoich mebli i innych elementów z drewna i płyty? przez 25 lat udawało im się utrzymać na rynku, a teraz nagle im się coś zawaliło? to brzmi aż niedorzecznie. Choć fakt, że co raz więcej firm obecnie ledwo wiąże koniec z końcem. Miejmy nadzieję, że jeszcze uda im się jakoś odbić i wyjść na prostą , bo to zasłużony zakład z ponad 100 pracowników...
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-08-12 14:01:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wiko - 2014-07-29 13:36:32]:
wiko chyba cię pogieło albo tam nie pracowałeś, zobacz ilu dobrych pracowitych specjalistów odeszło, ilu dyrektorów,kierowników ,technologów,mechaników,operatorów itp.
zdjecie uzytkownika
bloger - 2014-09-07 16:49:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ciekawy - 2014-08-12 14:01:20]:
no dobrze jedni odchodzą drudzy przychodzą... to nie jest dom , aby musieć w nim zostać na całe życie. Ważne , że Ci ludzie tworzyli te firmę i żal byłoby patrzeć na to jak ona teraz pada. Osoby, które obecnie są zatrudnione też myślę, że będą w stanie ją pociągnąć w górę - potrzeba jest jednak lidera
zdjecie uzytkownika
doris - 2014-09-18 09:59:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
liderów już też nie ma,a jedyny co był i trzymał ręke na pulsie to był pan Jarek,szkoda że tak się tam sypie i wielka szkoda że własciciel nie reaguje że odchodzą ludzie którzy budowali tą firme.
zdjecie uzytkownika
grey - 2014-10-07 02:50:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [doris - 2014-09-18 09:59:44]:
liderzy byli są i będą. Jedni gorsi drudzy lepsi, ale ich praca nie jest jednak tak wielką filozofią, aby człowiek na tym stanowisku nagle stał się niemożliwy do zastąpienia. Zwłaszcza , że produkcja produktów Dolux-M odbywa się przede wszystkim na maszynach, więc człowiek niewiele ma przy nich do powiedzenia
zdjecie uzytkownika
doris - 2014-10-07 14:17:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
....,może i tak,ale maszyna sama sie nie włączy ani sama sie nie posprząta,a niektóre mają po kilka ładnych lat.
zdjecie uzytkownika
ktosik - 2014-10-10 18:58:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tam ludzie pracują za maszyny,bo to nie działa tamto nie działa...uwaga na paluszki bo już część pracowników sobie poodcinała!po maszynach i tak trzeba poprawiać,więc tak czy siak ludzie nie są zastpieni
zdjecie uzytkownika
były - 2014-10-13 22:27:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zwolnić dyrektorka dyscyplinarnie
zdjecie uzytkownika
franek_77 - 2014-10-28 16:52:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czytam to czytam i sam już nie wiem co myśleć o tej firmie, ale jedno chciałbym wiedzieć. Jak wygląda sprawa odszkodowań, bo wiadomo praca z maszynami, albo jeszcze gorzej bez, a w takich sytuacjach mimo ostrożności, czy tam znajomości BHP o wypadek nie trudno? Więc wiecie coś na temat ewentualnych odszkodowań?
zdjecie uzytkownika
1 - 2014-11-06 11:54:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [franek_77 - 2014-10-28 16:52:08]:
tam nie istnieją przepisy bhp,kodeks pracy itp. tam istnieje tylko bat na pracowników i niech się nie wypowiadają wazeliniarze i ci co tam nigdy nie pracowali potencjał firma ma ale nic poza tym
zdjecie uzytkownika
2 - 2014-11-06 11:58:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bloger - 2014-09-07 16:49:36]:
chyba firmy pomyliłeś
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-12-08 19:31:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
katastrofa ale ludzie którzy tam pracuja są sami sobie winni dali sobie wejśc na głowe pozwolili a żeby traktowali ich jak smieci pracuja jak im karzą po 12 godz wiem to bo tez tam pracowałam ale nigdy nie tyle godz ja sobie nie pozwolę ma szacunk do siebie !!!
zdjecie uzytkownika
awcb - 2015-02-26 23:28:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jest dynamicznie rozwijającym się podmiotem zatrudniającym blisko 130 pracowników. Produkcja odbywa się w przestronnych halach, wszystkie materiały i komponenty używane w procesie produkcyjnym pochodzą tylko od renomowanych producentów i spełniają wszelkie wymagania norm ekologicznych (FSC) i jakościowych (ISO).
zdjecie uzytkownika
rozsądny - 2015-03-17 21:36:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [awcb - 2015-02-26 23:28:25]:
o chyba ktoś z rządzących się wypowiedział tylko jak z tarcicy 4 klasy zrobili renomowanych producentów i skąd z 30 zrobili 130 pracowników?
zdjecie uzytkownika
Tomo - 2015-03-19 17:43:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dynamicznie rozwijający się podmiot - brzmi jak jakiś tekst z broszury reklamacyjnej, a może tak napiszecie wprost jak się obecnie pracuje w Dolux-M? Czy rzeczywiście co jakiś czas zwiększają zatrudnienie? Warunki dla pracowników przy okazji ulegają poprawie? Co dla przykładu ostatnio zmieniło się na plus?
zdjecie uzytkownika
doris - 2015-04-05 14:49:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedyś nie było dyrektora,było dwóch kierowników i świetnie dawali sobie rade a teraz odkąd rzadzi dyrektor sa tylko reklamacje i jego zebrania co nie maja ładu ani składu,osoba nie odpowiednia na tym stanowisku,szef powinien go przenieść na impregnację,chociaz podejrzewm ze tam też by se nie dał rady,bo o wszystkim trzeba mieć pojęcie a on tylko smrodzi w firmie.
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2015-04-11 13:35:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [doris - 2015-04-05 14:49:26]:
doris masz zupełną rację jego by trzeba było zaimpregnować ile przez niego dobrych fachowców odeszło
zdjecie uzytkownika
lis lis kury gryzł - 2015-04-13 20:14:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dyrektor przypomina mi Shreka a Kamila Fione!!
zdjecie uzytkownika
pomek - 2015-04-13 21:19:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda, że przez niefrasobliwość odchodzą właśnie Ci dobrzy pracownicy co nie dadzą sobie w kaszę dmuchać. A w ich miejsce rzucą świeżaka i męcz się z takim.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dolux-M Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Dolux-M Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe?
Zadaj pytanie
alert