brak logo

A.Visage Łukasz Hirsz

Łódź

Opinie o A.Visage Łukasz Hirsz

Ona 2013-02-27 15:52:29
Na przestrzeni dwóch lat miałam okazję uczestniczyć w kilku fajnych akcjach i nigdy nie było problemów. Fakt, parę razy były opóźnienia, ale nie z ich winy i zawsze dostawałam pieniążki. Niestety w agencjach poślizgi nie są nowością.
anika 2013-02-28 13:54:34
pracuje dla różnych agencji i tylko z nimi są problemy!!!! Opóźnienia są nie z ich winy? a z czyjej!!!!!! sory jak nie mają kasy na koncie przedsiębiorstwa to niech płaci z własnej kieszeni!!!!!!!!!!! [usunięte przez moderatora]
Kasia 2013-03-13 10:39:35
a ja pracowałam dla nich przez rok w Płocku na degustacjach i dostawałam pieniądze zawsze po weekendzie. Od siebie polecam
ArT 2013-04-04 09:34:33
Fajne akcje, odbyłem kilka ciekawych szkoleń. Działam z nimi od ponad dwóch lat i mogę polecić.
michał 2013-04-19 22:48:07
I co otrzymałeś pieniądze? Mam ten sam problem
MAGDA 2013-06-10 09:31:33
Pracowałam dla firmy A.VISAGE na początku października 2012 roku [usunięte przez moderatora] . zero odpowiedzi na maile i telefony. Pan Łukasz Hirsz był dodatkowo na tyle bezczelny, by prosić mnie o przesłanie stroju, w którym pracowałam przesyłką konduktorską za moje własne pieniądze [usunięte przez moderatora]
aa 2013-07-02 21:42:40
[usunięte przez moderatora] Po zleceniu urywa się kontakt, unikajcie!! [usunięte przez moderatora]
anonim 2013-07-09 14:15:19
Pracowałam przy degustacji lodów Carte Dor w maju [usunięte przez moderatora] , nie polecam.
gallanonim 2013-07-19 15:20:06
Gorąco NIE POLECAM! B [usunięte przez moderatora] Nie odbiera telefonów i nie reaguje na żadne próby kontaktów! Unikajcie współpracy, jeśli chcecie mieć zdrowe nerwy.
kleopatra120 2013-08-09 10:50:17
Nie polecam , pracy dla ŁUKASZA HIRSZA!!. [usunięte przez moderatora] >
Kuba Wiertelak 2013-09-08 20:44:05
No cóż, ja współpracę z Panem Łukaszem oceniam b.dobrze. Pracowałem przy promowaniu marki Nokia w Lesznie oraz przy małym projekcie Johnson's Baby w Poznaniu i współpraca ułożyła się bardzo dobrze, łącznie z płatnością za wykonaną pracę. Kontakt też był bezproblemowy.
mysia 2013-09-09 12:45:51
NIE POLECAM! [usunięte przez moderatora] Zero reakcji na telefony, maile. [usunięte przez moderatora]
Ola 2013-09-11 10:01:39
Pracowałyśmy z koleżankami jako animatorki czasu wolnego dla dzieci na dużym evencie, który organizowali. Wynagrodzenie otrzymałyśmy gotówką po zakończonej pracy. polecam
Arek 2013-12-12 15:48:58
Pracowałem z tym panem na evencie SGGW w Warszwie. Do dziś dnia nie otrzymałem wynagrodzenia. Zero kontaktu z panem H[usunięte przez moderatora], chyba pozostał tylko sąd.
Nie polecam.
... 2014-01-04 21:29:46
Nie polecam (usunięte przez administratora)
Aga 2014-02-26 09:30:27
Pracuję dla nich na degustacjach dla Bakomy i odkąd współpracują bezpośrednio z Bakomą bez pośrednika zniknął problem opóźnień. Pieniądze dostaję często z dużym wyprzedzeniem :)
Kuba W. 2014-03-31 21:07:49
Niestety dobrze było i się skończyło. Po kilku udanych akcjach polecałem współpracę ale niestety teraz ODRADZAM! Kilka miesięcy temu pomagałem przy 2 eventach w Poznaniu. Niestety obiecanej kasy nie dostałem a telefon albo wyłączony, albo nie odbierany. Panie Łukaszu, warto palić mosty za 150zł?
magda 2014-07-15 21:07:32
Ludzie nie co z ta firma avisage pracowac jest nie wyplacalna , zero reakcji na telefony i emeile
( usunięte przez administratora )
1
Kamil. 2014-07-30 00:43:14
Ja otrzymałem pieniążki na czas. Z Panem Łukaszem kontakt był bardzo dobry i nie było czegoś takiego że musiałem za własne pieniądze wysyłać stroju. Zawsze można było się dodzwonić jeżeli był jakiś problem. Polecam w 100%
Oszukana 2014-08-06 20:52:42
NIE PRACUJCIE DLA TYCH OSZUSTÓW!! Zero kontaktu, masa czasu po terminie zlecenia i brak zapłaty!! Pozostaje tylko droga sądowa, nikt nie będzie pracował za darmo!
1
OSZUKANA 2014-08-07 19:31:33
Nie polecam! miesiąc po zleceniu nie dostałam nadal pieniędzy i nie ma z nimi kontaktu. UNIKAJCIE WSPÓŁPRACY Z TĄ AGENCJĄ!!!
niezadowolony 2014-08-08 17:16:52
nie wiezcie tym opiniom Avissage kłamie i obiecuje wypłaty ale ja sie swoje nigdy nie doczekałem , 600zł przepracowane i złamanego grosza (usunięte przez administratora)... za nic ma usilne próby kontaktu ...
M. 2014-08-29 21:10:37
OSZUŚCI I TYLE! Parę miesięcy temu pracowałam dla Avisage. .(usunięte przez administratora) to jeden wielki oszust! Po zakończeniu akcji kontakt się urwał, Pan (usunięte przez administratora)przestał odbierać telefon, a teraz numer ten w ogóle przestał istnieć. Adres na umowie to mieszkanie prywatne w którym nikogo nie można zastać, a z umową którą podpisałam mogę jedynie iść do sądu ponieważ żadna inna instytucja się tym oszustwem nie zainteresuje bo jest to zwykła umowa zlecenie. Zdecydowanie unikajcie!
puzon 2014-10-20 23:45:15
złodzieje, oszuści, wyplacili laskawie czesc wynagrodzenia po 2 miesiacach od terminu, zero kontaktu nie polecam pracy z tymi oszustami, a pracowalem z wieloma agencjami, ktore powaznie traktowali swoich zleceniobiorcow i ewentualnie informowali o jakis opoznieniach. nie polecam !
Kuba W. 2014-11-17 17:50:08
Kleks przeczytaj całą stronę raz jeszcze i ze zrozumieniem. Nie rozumiem jak możesz mieć jeszcze wątpliwości? Nie pracuje się z ludźmi, którzy są oszustami, gdyż wtedy nie będą mieli racji bytu na rynku.
Umowa o pracę? Szczególnie w tej branży? Gdzie ty żyjesz?
dzięcioł 2014-11-23 16:12:52
delikatnie pisząc - nie polecam.
kupę dziada :P
wkurzony 2014-12-09 09:35:56
Unikać, do tej pory nie widzę swoich pieniędzy...
dziadek orzechowski 2015-02-18 18:27:11
podpinam się pod wypowiedź użytykownika Kleks, teraz uważam że wszelkie nazywanie kogoś oszustem na forum publicznym powinno być podparte jakimiś dowodami i konkretnymi uzasadnieniami. nie można od tak kogoś nazywać oszustem bezkarnie. i ponawiam pytanie, jest u nich umowa o prace na czas nieokreślony?
KubaW 2015-03-09 10:13:35
Ależ oczywiście - praca była, kasy brak. Wykonałem pracę zleconą przez Pana Łukasza (pomoc w aranżacji stoiska, nadzór nad hostessą, transfer materiałów reklamowych) a ustalonych pieniędzy nie otrzymałem. Do dzisiaj posiadam jeszcze kilka materiałów, z którymi nie bardzo wiadomo było co zrobić, więc zostały u mnie. Prowadząc własną działalność, trzeba się liczyć z tym, że w dobie internetu opinia bardzo szybko się rozchodzi - szczególnie zła opinia. W moich oczach ta firma zasłużyła sobie na miano oszusta, ale oczywiście można mieć własne, inne przemyślenia. Niemniej jednak zaufanie w biznesie - czy to małym, czy to dużym, to sprawa najwyższej wagi. Do firmy Avisage zaufania już nie mam.
Michał 2015-05-07 14:32:03
Od ponad trzech lat współpracujemy - b.pozytywne relacje biznesowe
Joanna 2015-06-03 21:45:33
Nie polecam, krętacz nie może od dwóch tygodni przelać mi pieniędzy a na telefony i maile nie odpowiada.
2
luc64 2015-10-27 14:19:43
Rowniez wykonywalismy zlecenia dla w/w firmy. Na poczatku bylo placone, ale ostatnie 2 zlecenia - nie zaplacone faktury. Sprawa trafila do sadu i komornika, ale ten z powodu braku mozliwosci egzekucji, umorzyl sprawy. Firma przerejstrowana na mame (?), a karuzela kreci sie dalej. UWAGA NA TA FIRME!!!
Ania1994 2016-01-20 14:59:04
Są ok. Nigdy nie zostałam bez pomocy gdy czegoś zabrakło na degustacji a pieniądze dostałam po niecałych dwóch tygodniach.
leoo 2016-04-04 11:10:51
Współpracę mogę ocenić jako średnią. Akcja przebiegła bardzo dobrze, kontakt też był w porządku, ale wypłata bardzo długo odwlekana w końcu dostałam, ale długo trzeba było czekać. A kontakt po akcji? Tragedia przez 2 tyg. włączała się wietnamska poczta po wielu próbach się dodzwoniłam po 3 tygodniach.
Olaf 2016-10-17 13:44:00
Zaległe wypłaty chyba Pan właściciel przeznaczył na marketing szeptany ;)
Ciało 2016-10-17 20:10:05
Zaległe wypłaty z tego co ja wiem są systematycznie wypłacane, więc nie wiem dlaczego piszesz takie rzeczy, to tylko jedno forum, więc niech nie ponosi fantazja
Zostaw swoją opinię o A.Visage Łukasz Hirsz - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie A.Visage Łukasz Hirsz