logo Antar

Antar

Warszawa

Opinie o Antar

profil 2011-07-26 01:18:24
doszły Cię słuchy? podobno?...a nastepnie potwierdzasz? hehehehe, nie ma to jak robiić sobie samemu PR :))))
leo 2011-11-21 03:36:38
czy ktoś wie jak tam kasa i w firmie atmosfera? nie wiem czy starać się o angaż w tej firmie.
sonia 2012-07-09 18:13:37
Nie wiem, nie pracowałam, ale mam kontakt z jednym z ich handlowców, który mi mówił, że większość ludzi to u nich tam pracuje średnio już jakieś 6 - 7 lat, a mają kilku co u nich siedzą już ponad 10. Więc może nie jest tam tak najgorzej... ale sama nie doświadczyłam.
1
handlarz 2013-03-17 08:59:22
a do kolegi "były pracownik", "naiss", "xxx", "aaaa" - bo widać na oko, ze piszesz pod różnymi pseudonimami literackimi i strasznie cie to podnieca. Jak masz żal do byłego pracodawcy i chcesz mu czarnego PR-u narobić - twoje prawo, ale nie obrażaj nas, byłych kolegów, pisząc, że atmosfera w pracy jest kiepska, bo ludzie naprawdę są super.
xxx 2013-03-17 14:32:31
HANDLARZ a jak Ci tak dobrze w tej firmie to po co tu zaglądasz w niedzielę rano nie masz co robić ????????? czy musisz wybielić firemkę ......:)))) pozdrawiam całą super ekipę
handlarz 2013-03-17 15:54:20
Aż tak cię sfrustrowało, że firemka się z tobą rozstała?. Cóż, stara ekipa ceni fajnych ludzi, a nie frustratów, może dlatego nie chcieli cię dopuścić do pizzy :).Tylko mógłbyś się przedstawić, bo w firmie zakłady przyjmują, który z frustratów pisze te bajki. Hans Christian Andersen byłby z ciebie dumny. Jak wiesz rotacja w firmie jest mała, więc możliwe są tylko 4 opcje...
handlarz 2013-03-17 15:59:10
40 osób się dogaduje, a ty jeden z nimi nie. To świadczy źle o nich, czy o tobie ?
xxx 2013-03-17 21:36:27
handlarz zmień tekst 40 osób chyba nie w tej marnej firemce a TY czemu się nie podpiszesz skoro jesteś taki lojalny wobec firmy ....
już cię widze jak stoisz jak pies pod drzwiami prezesika i czekach na premie [usunięte przez admina]
xxx 2013-03-17 21:38:35
handlarz masz za zadanie od szefa wybielić firemką ..... ile ci za to obiecał...b:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
handlarz 2013-03-18 08:10:49
Nie mam czego wybielać. Po prostu cenię ludzi, którzy potrafią być obiektywni w ocenie, nawet gdy mają do czegoś uraz. A firemka nie jest ani czarna, ani biała. Ona jest taka, jak przeciętny pracodawca - z mnóstwem wad, ale i zalet. Natomiast frustracja przebijająca przez twoje wypowiedzi jest widoczna chyba nawet z księżyca. Miłego dnia życzę.
xxxx 2013-03-18 10:11:19
[usunięte przez admina]pozdrawiam cię serdecznie tylko dlaczego nie podpiszesz się jako szef przecież każdy czytając twoje opinie o 8 rano wie że to ty .... jaki pracownik jest tak wierny tej firemce no niestety zawsze tak było że prawda boli ale cóż ...... i zrób w końcu porządek z premiami [usunięte przez admina]...... ile jeszcze musi upłynąć czasu albo ilu musi odejść pracowników żebyś z tym skończył pozdrawiając całą firemkę .....
handlarz 2013-03-18 16:59:16
Strasznie cię zmartwię, ale to nie[usunięte przez admina]. Z tego co wiem, on stwierdził jedynie, że nie ma co komentować słów rozżalonego byłego pracownika. Ale mnie wymiana postów z tobą tak rozbawiła, że nie mogę się powstrzymać.
handlarz 2013-04-17 18:55:25
widzę "xxx", że pod nowymi nickami kontynuujesz swoję epopeję. Cóż za nowe, oryginalne pseudonimy - "były pracownik", "Marcinek". Tylko treść jakaś taka dość jednorodna... no ale nie można mieć wszystkiego. Aha i z tym Marcinkiem, to bardzo nieładnie zrobiłeś - podszywasz się pod realną osobę, którą zresztą kilka postów wcześniej brzydko oplułeś.
handlarz 2013-04-17 18:58:43
i z tymi czerwonymi toyotami mogłeś się trochę lepiej przygotować... akurat 6 lat temu jeszcze ich w firmie nie było. a kiedy były nowe jeździły nimi osoby, które pracują do dziś, zgodnie z moją ulubioną zasadą w tej firmie - najnowsze auta dla najstarszych handlowców :). nowicjusze dostali je kiedy już się trochę zestarzały.
handlarz 2013-04-23 17:24:32
No i proszę - PROROK ZE MNIE:):):). Od teraz używać będę nicka "handlarz- prorok"...:). Tylko kiepsko "xxx", że się już pod mój nick podszywać zaczynasz. No nie mów mi tylko, że nie masz już nawet pomysłu na nowego "nicka", bo że bajki klepiesz na okrągło te same, to widać gołym okiem :).
Stonożka 2015-01-31 03:04:05
Antar oferuje bardzo szeroką ofertę sprzętów ortopedycznych. Od poduszek po wózki - naprawdę jest w czym wybierać. Chyba nie trzeba mieć wątpliwości, że oferowany przez nich sprzęt spełnia wszelkie kryteria i założenia sprzętu medycznego. Zastanawiam się jakie są szanse na przyjęcie do pracy, czy skład w ogóle u nich rotuje?
Staruch 2016-01-15 20:25:34
Są na rynku chyba ze 20 lat, to jak nie mają doświadczenia ? Ja sam u nich już chyba ponad 10 lat siedzę.
misior 2016-06-28 13:09:44
Ja chciałem być na działalności - ale się nie zgodzili - tylko umowa o pracę wchodzi w grę....
AntyAntar 2016-07-20 11:58:43
Gówniana firma jeśli chodzi o sprzęt i jego serwis. 4x odsyłany wózek z pękniętą ramą i serwisanci nie znaleźli usterki żenada. Nie wspominam już o materiałach wykorzystanych do produkcji wózków (pewnie całość wykonana w PRC) podłokietnik po tygodniu się rozsypał jak by był ze styropianu, całkowity brak możliwości regulacji hamulców.
makarena 2016-07-20 12:01:18
@bnm a co dziwnego w tym? normalne stanowisko. masz Sprzedaż artykułów BHP stałym klientom i dostarczanie towaru w określone miejsce w obowiązkach, tylko jnie rozumiem dlaczego wyłącznie ze statusem studenta zatrudniają
Zostaw swoją opinię o Antar - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Antar