brak logo

Medagro International Sp. z o.o. Grupa Angelini

Łazy

Opinie o Medagro International Sp. z o.o. Grupa Angelini

mikołaj 2013-09-14 21:52:01
Potwierdzam, firma bardzo popsuła się. Osoba z biura na siłę ratuje opinię. Nie polecam.
1
jozin z bazin 2013-09-15 15:08:55
Rozumiem ze dla ciebie tylko kasa ma znaczenie, byc moze na twoim stanowisku wszystko ma rozowe kolory.
Sa jednak osoby dla ktorych poza placa liczy sie jakosc pracy, a tej ostatnie w firmie brakuje wyraznie.
M.in. dzieki gierkom uprawianym przez hrabianke.
1
jozin z bazin 2013-09-15 15:12:08
Koala - 2013-09-14 17:44:27

Nie pasuje komuś praca - won! Praca w Medagro jest świetna, ludzie mili, życzliwi, pracownicy w biurze kompetentni. Nieroby niech szukają sobie nowej pracy, a bajki o makulaturze niech sobie ktoś gdzieś wsadzi...Pani z HR kompetentna, miła i sympatyczna. Firma ma ugruntowaną pozycję, jest stabilna, zapewnia pakiet socjalny, wysokie zarobki. Ludzie mili i życzliwi, rotacja mała. Polecam tą firmę!
Mam nadzieje ze nikt, kto czyta tego typu wypowiedzi nie ma watpliwosci przez kogo zostaly one zamieszczone.
Z rzeczywistoscia w spolce nie maja nic wspolnego, niestety.
jajajaj 2013-09-15 18:13:40
Koala - 2013-09-14 17:44:27

Nie pasuje komuś praca - won! Praca w Medagro jest świetna, ludzie mili, życzliwi, pracownicy w biurze kompetentni. Nieroby niech szukają sobie nowej pracy, a bajki o makulaturze niech sobie ktoś gdzieś wsadzi...Pani z HR kompetentna, miła i sympatyczna. Firma ma ugruntowaną pozycję, jest stabilna, zapewnia pakiet socjalny, wysokie zarobki. Ludzie mili i życzliwi, rotacja mała. Polecam tą firmę!
Przepraszam, ale poplułam się czytając ten tekst! Co to za kpina?
Edek 2013-09-15 18:23:27
Potwierdzam, że ta firma to istny syf z hrabianką na czele.
wiewióra 2013-09-16 16:20:51
Koala - 2013-09-14 17:44:27

Nie pasuje komuś praca - won! Praca w Medagro jest świetna, ludzie mili, życzliwi, pracownicy w biurze kompetentni. Nieroby niech szukają sobie nowej pracy, a bajki o makulaturze niech sobie ktoś gdzieś wsadzi...Pani z HR kompetentna, miła i sympatyczna. Firma ma ugruntowaną pozycję, jest stabilna, zapewnia pakiet socjalny, wysokie zarobki. Ludzie mili i życzliwi, rotacja mała. Polecam tą firmę!
Gratuluje kultury osobistej jest powalająca. Jak można tak napisać na dodoatek wiemy wszyscy kto tak napisał. Dział hr jest nie do pobicia.To, że ludzie z biura są kompetentni to jakaś kpina. Kto tam jest kompetentny? ( usunięte przez administratora ). Nie polecam tej firmy jako pracodawcy.
Marek 2013-09-16 16:47:07
Czyli ktoś zainteresował się tematem i problemem jaki jest od dawna jeżeli szukają osoby "wpisującej". Z tego co zauważyłem, kilka osób dodaje tu opinie i lepiej, aby góra skupiła się na problemach jakie są w firmie (a ukazane tutaj), a nie poszukiwaniu kto co wpisał. Jeżeli na górze nic się nie zmieni to opinie też nie ulegną zmianie. Dzięki temu, że portal jest niezależny (i mam nadzieję, że nic nie wykasuje) my pracownicy mamy prawo mówić co myślimy i ukazywać prawdę skrzętnie zamiataną pod dywan. Pracuję od kilku lat i tak źle jak teraz w tej firmie nie było nigdy.
Jagodzianka 2013-09-16 17:13:08
Wpisujcie opinie!!! Wykorzystajmy okazję, że ktoś się interesuje!!!
Kiara 2013-09-16 22:26:26
A co tu pisać?? Biuro złe i niekompetentne, teren też do kitu! Już się pogubiłam! Moim zdaniem ktoś krecią robotę tu robi i tyle! Warto? Zastanówcie się, do czego to prowadzi!!!
Kiara 2013-09-16 22:32:03
I tak się zastanawiam... Czemu nikt z piszących na forum nie używa powtórnie swojego pierwotnego nicka ???
kurczak 2013-09-17 07:51:05
Kiara - 2013-09-16 22:32:03

I tak się zastanawiam... Czemu nikt z piszących na forum nie używa powtórnie swojego pierwotnego nicka ???
a może w celu zachowania większej anonimowości? Dla mnie to logiczne...Każdy może bać się nieobliczalnych ruchów pewnych osób w firmie, szukania, sprawdzania, szukania po komputerach, tabletach. ( usunięte przez administratora ) i nie dziwi mnie to, że ludzie nawet nicki zmieniają bo czują strach na każdym kroku...
2013-09-17 14:12:21
W Angelini jest super polecam tę firmę każdemu.
2013-09-17 21:12:34
- 2013-09-17 14:12:21

W Angelini jest super polecam tę firmę każdemu.
I ja również bardzo polecam firmę, jest książę i królowa, hrabina i rodzinny dwór a za dworem jest długo, długo, długo nic i jest plebs.
1
Ja 2013-09-18 10:27:01
Niestety ( usunięte przez administratora ) Lata świetności firma ma już za sobą. Budowanie planów sprzedażowych na dany okres, wstecznie po otrzymaniu wyników to czysty absurd!
1
2013-09-19 14:00:25
Jest super dla ciebie hrabianko i twoich " zaufanych ludzi", Masz tu jak pączek w maśle. Przyszłaś jako kierownik nagle masz volvo i jesteś 2 po prezesie. Śmieszy mnie że spędzasz swój jakże cenny czas na wpisywaniu tych głupot na forum. weź się za siebie bo każdy się z ciebie śmieje.
2013-09-19 14:11:45
- 2013-09-17 14:12:21

W Angelini jest super polecam tę firmę każdemu.
Uzasadnij swoją wypowiedź czemu ci się pracuje super? Bo ci hrabianka wydała rozkaz żeby wpisywać takie posty? Co tu jest super? Plany wysyłane po zakończonym Q, śmieszny budżet z którym wstyd chodzić brak rabatów , kosmiczne plany specjalnie estymowane żeby premie wzięło 5 % ludzi? A może ci się podoba chora atmosfera w biurze? Proszę o odpowieź
1
2013-09-19 16:27:50
Z informacji aktualnych - dorośli ludzie na ostatnim spotkaniu zorganizowanym przez dorosłych ludzi z firmy głodowali...Szkolenie wyjazdowe kilka dni a na szkoleniu brak obiadów. Widać w pełni zakrojone oszczędności...
2013-09-20 22:27:50
- 2013-09-19 16:27:50

Z informacji aktualnych - dorośli ludzie na ostatnim spotkaniu zorganizowanym przez dorosłych ludzi z firmy głodowali...Szkolenie wyjazdowe kilka dni a na szkoleniu brak obiadów. Widać w pełni zakrojone oszczędności...
Naprawdę??? A ile dni tak głodowaliście??? I daliście radę??!! Ten wpis to już porażka!!!
2013-09-23 22:10:35
Melanja - 2013-09-23 17:26:47

- 2013-09-20 22:27:50

- 2013-09-19 16:27:50

Z informacji aktualnych - dorośli ludzie na ostatnim spotkaniu zorganizowanym przez dorosłych ludzi z firmy głodowali...Szkolenie wyjazdowe kilka dni a na szkoleniu brak obiadów. Widać w pełni zakrojone oszczędności...
Naprawdę??? A ile dni tak głodowaliście??? I daliście radę??!! Ten wpis to już porażka!!!
No niestety prawda w oczy kole? Przecież nie było obiadów pierwszego i ostatniego dnia i to nie pierwszy raz. No chyba że kanapki to obiad...
Kanapki to oszczędny obiad. Wszystko w myśl firmy - tniemy koszty :D Ale mówiąc serio - śniadania i kolacje to zdecydowanie za mało...Nie każdy dba o linię i funkcjonuje o dwóch (marnych!!!!) posiłkach...
2013-09-24 08:09:36
...i to jest właśnie pogląd i obraz kreowany przez górę...klapki na oczach, jak te małpy - nie widzą, nie słyszą, ale z tą różnicą, że mówią...Problem jest tego typu, że ludzie byli autentycznie głodni, a góra nic nie widzi i nic nie wie bo...po co interesować się osobiście głupimi spotkaniami, wyjazdami i ludźmi...I brak informacji o tym co dzieje się " w terenie" nie tylko zamyka się na kwestii obiadów...
komakoolik 2013-09-26 14:03:59
Zauważyłem, że w tej firmie szukają kierowników regionalnych. Czy ktoś może zna powody skąd nagle te poszukiwania? Czy wśród obecnych Ph nie ma kandydatów na to stanowisko?
2013-09-26 17:33:26
Podwładni nie są na tyle kompetentni, aby być wziętym pod uwagę pod katem awansu (opinia firmy), poza tym i tak na bank stanowiska są już zajęte (po znajomości jak większość kier i wyżej postawionych ludzi). Poszukiwania w necie to przykrywka...bo rekrutacja i tak musi się odbyć.
1
2013-10-09 10:12:58
Tylko przykry jest fakt, że ludzie z terenu pracują po kilka lat, mają wiedzę, kompetencje, chęci, predyspozycje a nawet nikt nie da im możliwości rozwoju. Zatrudniane są osoby z zewnątrz "po znajomości" często bez doświadczenia i kompetencji (oj wielu ich jest teraz wielu...) i później dziwić się dlaczego firma idzie na dno...
były pracownik 2013-10-21 11:51:43
pracowałam w Medagro prze 3 lata, 2 lata temu. Firma, mała - dystrybucyjna - przecież niema własnych leków , więc nie można oczekiwać ,nie wiadomo czego. awanse- są ,wewnatrz firmy równiez. ( były wtedy) płaca - nie najwyższa to prawda- ale j/w. to firma dystrybycyjna. Atmosfera- wspominam dobrze- szczególnie swój dział :).Brak dużej roatacji, nie wywala sie ludzi z dnia na dzień.. trzeba spojrzeć tez na plusy. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma :) więc ja bym wystawiła takie 4 - :)
klops 2013-11-14 07:36:28
a ja wystawiam na dzień dzisiejszy 2+ Plus jest za dobre produkty jakie rep promuje i za ludzi, którzy są w moim zespole. Reszta na przestrzeni dwóch lat bardzo, bardzo, bardzo popsuła się, włącznie z atmosferą, spokojem, polityką i szefostwem.
1
Prosiaczek 2014-05-30 22:50:29
Ooo, widzę ze od jakiegoś czasu na forum cisza nastała...Mozna z tego zatem wnioskować, iz firma wzięła sobie do serca negatywne jakby nie patrzeć opinie pracownikow, i nastąpiła diametralna poprawa sytuacji "plebsu" - jest juz lepiej traktowany, nastąpił gwałtowny wzrost wynagrodzeń do poziomu rynkowego, socjalu itp. Czy tak? Bo pojawiają sie czasem oferty do Angelini, a ja mam juz nieco dosyć mojej korporacji i zastanawiam sie nad zmiana. Będe wdzięczna za każda rzeczowa opinie. Pozdr
korpoman 2014-08-29 12:54:03
wiecie jakie stanowiska do obsadzenia są teraz i jakie muszę mieć wykształcenie i może napiszcie jak przebiega rekrutacja z doświadczenia. A jak jesteście głodni na szkoleniach to sobie zróbcie na wyjazd kanapki:) Jak wygląda realnie socjal u nich? Napiszcie czy to jakaś normalna praca czy typowa korporacyjna akcja
oni 2014-09-15 21:27:29
Korpoman - jak się jedzie na dwa lub 3 dni na szkolenie to raczej kanapek na 3 dni nie narobie :D Kwstia warunków pracy - bez zmian. Jest się numerkiem który ma robic robic robić i nawet jeżeli zrobisz supr wynik to i tak premię dostaje tylko X przedstawicieli w PL bo tylko taka pula jest na cała PL. Premie dostają nie wszyscy wg siatki premiowej, a tylko np. 15 naj w PL. Socjalu brak, jedynie grupówka i ubezpieczenie zdrowotne, nic poza tym. Na święta to paczkę lub bony sam sobie kup :D
2
acccfqacfcf 2014-09-24 19:02:44
a macie GPSy? jakimi autami latacie?
Ile doświadczony rep może otrzymać na początek
1
ja 2014-09-30 16:53:31
Witajcie, mam pytanie, jakie zarobki może dostać na początek przedstawiciel z wieloletnim doświadczeniem?
CENTRUM 2014-09-30 22:58:33
Nawet jak masz wieloletnie doświadczenie to dostaniesz ok 4200 brutto.
GPS'ów nie ma, ale są lokalizatory na firmowych tabletach.
Samochody od punto przez bravo po hyundai'e.
aaa 2014-10-01 11:40:17
Czyli wizyty są na bieżąco raportowanie? I odwiedzany lekarz musi się pokrywać z lokalizacją? Ile linii jest w firmie? Czy przyznane auto zależy od zaszeregowania w specjalistyce czy poz? Dzięki za odp.
1
planktoonowiec 2014-10-01 19:48:31
wizyty sa non-stop monitorowane i aanalizowane przez zespol "smutnych kierownikow", lewizna przechodzi jak ktpos nie przesadza i tzreba z tym uwazac coby po premii nedznej nie polecieli. A typ auta to tylko i wylacznie umiejetnosc "wiesz czego". Generalnie firmy nie polece i szukam innego lepszego pracodawcy.
2
korpoman 2014-10-18 13:46:35
@oni to jeszcze lodówkę przenośną trzeba zabrać na kanapki ;) Rzeczywiście nie oferując żadnych dodatków strzelają sobie w stopę, bo pracownicy, którzy w jakiś sposób mogliby przynosić im zyski zapewne zrezygnują z medagro na rzecz pracodawcy, który w większym stopniu doceni ich działania. Widzę, że trzeba mieć i tak spore szczęście by się nie przyczepili do czegokolwiek.
4
były legionista 2014-11-09 14:35:18
co taka cisza na forum?????????
były legionista 2014-11-09 14:37:46
rozumiem ze w korporacji jest wszystkim bardzo dobrze i sa zadowoleni:)
wiusa 2014-12-05 08:07:14
fakt, wiele świadczy o osobie z postem won! Ujmując ogólnie-żal. Każdy ma prawo wyrazić swoją opinię, dzięki temu inni mogą się przynajmniej zastanowić, pisząc tak do i o kolegach z pracy wiele wnosisz w to zastanowienie.
Frugo 2015-09-03 12:18:25
@wiusa może post o którym piszesz, nie jest zbyt hmm... kulturalny, ale faktycznie wiele wnosi. Bo można zacząć mieć poważne wątpliwości dotyczące tej firmy, a tym bardziej załogi, która tam pracuje. Pracodawcy chyba za często zapominają o tym, że firma ma wizytówkę w postaci pracowników. I to jaką..
anonim 2015-09-25 12:56:41
Firma jest w porządku. Dobre produkty, godziny pracy, szkolenia, szkoda tylko, ze niskie płace.
anonim 2016-01-22 14:34:17
znow czystki we firmie dzial hr przeprowadza, ciekawe kto za chwile bedzie pracowal, bo raczej nie hr.....
bez komentarza.
4
Statkowy 2016-02-11 13:53:52
Jakie to są czystki, czy to przedstawiciele farmaceutyczni lecą? Widocznie były za małe zyski i za bardzo spoczeli na laurach, no chyba że to wina reform leków
kandydatka 2016-03-18 11:40:30
Czy jest realna szansa ze zatrudniaja ludzi bez doświadczenia na pm? Czy nie zawracać sobie głowy i nie aplikować?
azik 2016-04-07 23:10:23
@kandydatka, aktualnie chyba przedstawicieli nie szukają. Doswiadczenie milo miec w sprzedaży, bo produktowe to sa szkolenia.
reks 2016-05-12 20:21:10
firma zmieniła nazwę na Angelili Partner, już jakiż czas temu. Dziwię się, że tutaj nadal wisi stara nazwa. Widać, że firma stawia na kreatywność i zaangażowanie swoich pracowników. Szkoda tylko, że na ten moment nikogo nie potrzebują. Na stronie brak ofert
Kazia 2016-08-16 23:43:05
Czy ktoś mógłby napisać jak pracuje się w biurze Warszawie? Dotychczasowe opinie nie napawają optymizmem. Jaka jest atmosfera, ludzie?
mARKO 2016-08-17 10:27:02
z nowych ofert to powiem Wam, ze tylko jedną widziałem - jako Przedstawiciel Farmaceutyczny i to całkiem dobra praca, bo jednak można się tutaj rozwijać.
Aniooolekkk 2016-09-24 22:41:02
Rozwijać? Wolne żarty... Stamtąd to sie ludzie raczej zwijają, co pokazuje dobitnie ostatni rok, nawet i w biurze sie ponoc mocno przerzedziło. Jakby tak cudownie i różowo było, to by sie tak nie działo.
ssss 2016-09-24 22:54:22
@ Aniooolekkk - a jaki jestr powód w takim razie, że według ciebie sporo ludzi odeszło? co sie takiego dzieje w firmie? No bo faktycznie jakby na to spojrzec, to nie poszukują teraz pracowników, co by mogło śiadczyc ze coś tam sie dzieje. Prosze o ijfo
Aniooolekkk@ 2016-09-27 14:59:23
No co ty M., ty nic nie wiesz.... no nie , to nie mozliwe zupelnie jest,
napisz prosze czego chcesz sie dowiedziec - moze uda mi sie ci pomoc - a tak btw jestes chyba II po ....
Co w takim razie twoj dzial robi calymi dniami ??? , chyba zajmujesz sie czyms zwiazanym z praca w korpo ?
oikj 2016-09-27 23:30:43
No dobrze, ale czy oferta pracy na specjalistę ds. kadr i płac jest wciąż aktualna? Chętnie bym się załapał, bo dbają o stabilne zatrudnienie. To dobry znak na to, że się dobrze dzieje, bo warunki pracy jak i atmosfera sprawiają że lepiej się wypełnia swoje obowiązki.
Zostaw swoją opinię o Medagro International Sp. z o.o. Grupa Angelini - Łazy
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Medagro International Sp. z o.o. Grupa Angelini