Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Medagro International Sp. z o.o. Grupa Angelini

Pracowałeś w firmie Medagro International Sp. z o.o. Grupa Angelini i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kurczak - 2013-09-08 21:21:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o co chodzi z tym volvo i makulatruą? Nie jestem z biura, ale z terenu, dlatego tak bardzo mnie to zaciekawiło...
zdjecie uzytkownika
Klik - 2013-09-08 21:24:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez admina]... Jeden karownik imieniem( usunięte przez administratora )ostaje wszystkie zamówienia z grup, ma superrr wyniki, inni nie mogą normy wyrobić bo...dziwnym trafem mają towar na swoim terenie nie od siebie :D
zdjecie uzytkownika
elena - 2013-09-11 09:32:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestes z terenu i bardzo cie to ciekawi, po pierwsze zadzwon do biura i zapytaj a po drugie wolne zarty
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-11 21:23:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po pierwsze - ci z terenu nie mają dobrego kontaktu z biurem (przesyłanie informacji/plotek), teren(pracownik szeregowy, czyli śmieć-medyczny) i biuro to dwa oddzielne światy. A ciekawi mnie dlatego bo nie potrafiłam zrozumieć idei tej zbiórki, ale już wiem :)
zdjecie uzytkownika
Kiara - 2013-09-13 21:34:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie, że Wam się chce... Pracujecie w tej firmie, zarabiacie kasę wiec dajcie spokój!!!
zdjecie uzytkownika
Kiara - 2013-09-13 21:44:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I jeszcze jedno... Nikt Was nie nie trzyma na siłę w tej firmie, jeżeli jest Wam źle, to droga wolna! Zawsze można zmienić Pracodawcę...
zdjecie uzytkownika
volvo - 2013-09-14 10:20:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bez obaw - właśnie szukam nowej pracy...Szanowna "p"ani hr.
zdjecie uzytkownika
Koala - 2013-09-14 17:44:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie pasuje komuś praca - won! Praca w Medagro jest świetna, ludzie mili, życzliwi, pracownicy w biurze kompetentni. Nieroby niech szukają sobie nowej pracy, a bajki o makulaturze niech sobie ktoś gdzieś wsadzi...Pani z HR kompetentna, miła i sympatyczna. Firma ma ugruntowaną pozycję, jest stabilna, zapewnia pakiet socjalny, wysokie zarobki. Ludzie mili i życzliwi, rotacja mała. Polecam tą firmę!
zdjecie uzytkownika
Kiara - 2013-09-14 19:28:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
volvo - 2013-09-14 10:20:26

Bez obaw - właśnie szukam nowej pracy...Szanowna "p"ani hr.
Hmmm... Zatem powodzenia! Ciekawa jestem, czy jeszcze u nas pracujesz :) I niestety muszę Cie rozczarować! Nie jestem Panią z HR, ale też pracownikiem biura..
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-14 21:20:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiara - 2013-09-14 19:28:31

volvo - 2013-09-14 10:20:26

Bez obaw - właśnie szukam nowej pracy...Szanowna "p"ani hr.
Hmmm... Zatem powodzenia! Ciekawa jestem, czy jeszcze u nas pracujesz :) I niestety muszę Cie rozczarować! Nie jestem Panią z HR, ale też pracownikiem biura..
Pracuję i mam świetne wyniki, poza wynikami mam godność i szacunek, do siebie jak i do innych. Kilka lat temu ta firma szanowała i mnie, wszystko było normalne, miłe, a mi się chciało. Dzisiaj wszystko jest chore, a wyniki mam dzięki mojej wieloletniej pracy, wypracowanym relacją, poza wynikami nie mam nic, nie mam szacunku, wsparcia, niczego. Wiecznie jest źle, wiecznie jest mało. W biurze cyrki na kółkach, nowi dyrektorzy i nowa polityka, Brak spójności w działaniach, słowach. Kasa marna, leków coraz więcej, budżety minimalne. Jeżeli ktoś ma układy z górą może wiele zyskać np. awansować, zostać zatrudnionym po znajomości np. dziewczyna bez kwalifikacji z firmy MSD od razu wskoczyła w tej firmie na kierownika, przykładów jest wiele. Źle się dzieje w tej firmie i każdy pracownik terenowy to potwierdzi. Ps. biuro rządzi się swoimi własnymi prawami, układami i zasadami.
zdjecie uzytkownika
mikołaj - 2013-09-14 21:52:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Potwierdzam, firma bardzo popsuła się. Osoba z biura na siłę ratuje opinię. Nie polecam.
zdjecie uzytkownika
jozin z bazin - 2013-09-15 15:08:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rozumiem ze dla ciebie tylko kasa ma znaczenie, byc moze na twoim stanowisku wszystko ma rozowe kolory.
Sa jednak osoby dla ktorych poza placa liczy sie jakosc pracy, a tej ostatnie w firmie brakuje wyraznie.
M.in. dzieki gierkom uprawianym przez hrabianke.
zdjecie uzytkownika
jozin z bazin - 2013-09-15 15:12:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koala - 2013-09-14 17:44:27

Nie pasuje komuś praca - won! Praca w Medagro jest świetna, ludzie mili, życzliwi, pracownicy w biurze kompetentni. Nieroby niech szukają sobie nowej pracy, a bajki o makulaturze niech sobie ktoś gdzieś wsadzi...Pani z HR kompetentna, miła i sympatyczna. Firma ma ugruntowaną pozycję, jest stabilna, zapewnia pakiet socjalny, wysokie zarobki. Ludzie mili i życzliwi, rotacja mała. Polecam tą firmę!
Mam nadzieje ze nikt, kto czyta tego typu wypowiedzi nie ma watpliwosci przez kogo zostaly one zamieszczone.
Z rzeczywistoscia w spolce nie maja nic wspolnego, niestety.
zdjecie uzytkownika
jajajaj - 2013-09-15 18:13:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koala - 2013-09-14 17:44:27

Nie pasuje komuś praca - won! Praca w Medagro jest świetna, ludzie mili, życzliwi, pracownicy w biurze kompetentni. Nieroby niech szukają sobie nowej pracy, a bajki o makulaturze niech sobie ktoś gdzieś wsadzi...Pani z HR kompetentna, miła i sympatyczna. Firma ma ugruntowaną pozycję, jest stabilna, zapewnia pakiet socjalny, wysokie zarobki. Ludzie mili i życzliwi, rotacja mała. Polecam tą firmę!
Przepraszam, ale poplułam się czytając ten tekst! Co to za kpina?
zdjecie uzytkownika
Edek - 2013-09-15 18:23:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam, że ta firma to istny syf z hrabianką na czele.
zdjecie uzytkownika
wiewióra - 2013-09-16 16:20:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koala - 2013-09-14 17:44:27

Nie pasuje komuś praca - won! Praca w Medagro jest świetna, ludzie mili, życzliwi, pracownicy w biurze kompetentni. Nieroby niech szukają sobie nowej pracy, a bajki o makulaturze niech sobie ktoś gdzieś wsadzi...Pani z HR kompetentna, miła i sympatyczna. Firma ma ugruntowaną pozycję, jest stabilna, zapewnia pakiet socjalny, wysokie zarobki. Ludzie mili i życzliwi, rotacja mała. Polecam tą firmę!
Gratuluje kultury osobistej jest powalająca. Jak można tak napisać na dodoatek wiemy wszyscy kto tak napisał. Dział hr jest nie do pobicia.To, że ludzie z biura są kompetentni to jakaś kpina. Kto tam jest kompetentny? ( usunięte przez administratora ). Nie polecam tej firmy jako pracodawcy.
zdjecie uzytkownika
Marek - 2013-09-16 16:47:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli ktoś zainteresował się tematem i problemem jaki jest od dawna jeżeli szukają osoby "wpisującej". Z tego co zauważyłem, kilka osób dodaje tu opinie i lepiej, aby góra skupiła się na problemach jakie są w firmie (a ukazane tutaj), a nie poszukiwaniu kto co wpisał. Jeżeli na górze nic się nie zmieni to opinie też nie ulegną zmianie. Dzięki temu, że portal jest niezależny (i mam nadzieję, że nic nie wykasuje) my pracownicy mamy prawo mówić co myślimy i ukazywać prawdę skrzętnie zamiataną pod dywan. Pracuję od kilku lat i tak źle jak teraz w tej firmie nie było nigdy.
zdjecie uzytkownika
Jagodzianka - 2013-09-16 17:13:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wpisujcie opinie!!! Wykorzystajmy okazję, że ktoś się interesuje!!!
zdjecie uzytkownika
Kiara - 2013-09-16 22:26:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co tu pisać?? Biuro złe i niekompetentne, teren też do kitu! Już się pogubiłam! Moim zdaniem ktoś krecią robotę tu robi i tyle! Warto? Zastanówcie się, do czego to prowadzi!!!
zdjecie uzytkownika
Kiara - 2013-09-16 22:32:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I tak się zastanawiam... Czemu nikt z piszących na forum nie używa powtórnie swojego pierwotnego nicka ???
zdjecie uzytkownika
kurczak - 2013-09-17 07:51:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiara - 2013-09-16 22:32:03

I tak się zastanawiam... Czemu nikt z piszących na forum nie używa powtórnie swojego pierwotnego nicka ???
a może w celu zachowania większej anonimowości? Dla mnie to logiczne...Każdy może bać się nieobliczalnych ruchów pewnych osób w firmie, szukania, sprawdzania, szukania po komputerach, tabletach. ( usunięte przez administratora ) i nie dziwi mnie to, że ludzie nawet nicki zmieniają bo czują strach na każdym kroku...
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-17 14:12:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Angelini jest super polecam tę firmę każdemu.
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-17 21:12:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
- 2013-09-17 14:12:21

W Angelini jest super polecam tę firmę każdemu.
I ja również bardzo polecam firmę, jest książę i królowa, hrabina i rodzinny dwór a za dworem jest długo, długo, długo nic i jest plebs.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2013-09-18 10:27:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niestety ( usunięte przez administratora ) Lata świetności firma ma już za sobą. Budowanie planów sprzedażowych na dany okres, wstecznie po otrzymaniu wyników to czysty absurd!
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-19 14:00:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest super dla ciebie hrabianko i twoich " zaufanych ludzi", Masz tu jak pączek w maśle. Przyszłaś jako kierownik nagle masz volvo i jesteś 2 po prezesie. Śmieszy mnie że spędzasz swój jakże cenny czas na wpisywaniu tych głupot na forum. weź się za siebie bo każdy się z ciebie śmieje.
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-19 14:11:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
- 2013-09-17 14:12:21

W Angelini jest super polecam tę firmę każdemu.
Uzasadnij swoją wypowiedź czemu ci się pracuje super? Bo ci hrabianka wydała rozkaz żeby wpisywać takie posty? Co tu jest super? Plany wysyłane po zakończonym Q, śmieszny budżet z którym wstyd chodzić brak rabatów , kosmiczne plany specjalnie estymowane żeby premie wzięło 5 % ludzi? A może ci się podoba chora atmosfera w biurze? Proszę o odpowieź
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-19 16:27:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z informacji aktualnych - dorośli ludzie na ostatnim spotkaniu zorganizowanym przez dorosłych ludzi z firmy głodowali...Szkolenie wyjazdowe kilka dni a na szkoleniu brak obiadów. Widać w pełni zakrojone oszczędności...
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-20 22:27:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
- 2013-09-19 16:27:50

Z informacji aktualnych - dorośli ludzie na ostatnim spotkaniu zorganizowanym przez dorosłych ludzi z firmy głodowali...Szkolenie wyjazdowe kilka dni a na szkoleniu brak obiadów. Widać w pełni zakrojone oszczędności...
Naprawdę??? A ile dni tak głodowaliście??? I daliście radę??!! Ten wpis to już porażka!!!
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-23 22:10:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Melanja - 2013-09-23 17:26:47

- 2013-09-20 22:27:50

- 2013-09-19 16:27:50

Z informacji aktualnych - dorośli ludzie na ostatnim spotkaniu zorganizowanym przez dorosłych ludzi z firmy głodowali...Szkolenie wyjazdowe kilka dni a na szkoleniu brak obiadów. Widać w pełni zakrojone oszczędności...
Naprawdę??? A ile dni tak głodowaliście??? I daliście radę??!! Ten wpis to już porażka!!!
No niestety prawda w oczy kole? Przecież nie było obiadów pierwszego i ostatniego dnia i to nie pierwszy raz. No chyba że kanapki to obiad...
Kanapki to oszczędny obiad. Wszystko w myśl firmy - tniemy koszty :D Ale mówiąc serio - śniadania i kolacje to zdecydowanie za mało...Nie każdy dba o linię i funkcjonuje o dwóch (marnych!!!!) posiłkach...
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-24 08:09:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
...i to jest właśnie pogląd i obraz kreowany przez górę...klapki na oczach, jak te małpy - nie widzą, nie słyszą, ale z tą różnicą, że mówią...Problem jest tego typu, że ludzie byli autentycznie głodni, a góra nic nie widzi i nic nie wie bo...po co interesować się osobiście głupimi spotkaniami, wyjazdami i ludźmi...I brak informacji o tym co dzieje się " w terenie" nie tylko zamyka się na kwestii obiadów...
zdjecie uzytkownika
komakoolik - 2013-09-26 14:03:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zauważyłem, że w tej firmie szukają kierowników regionalnych. Czy ktoś może zna powody skąd nagle te poszukiwania? Czy wśród obecnych Ph nie ma kandydatów na to stanowisko?
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-26 17:33:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Podwładni nie są na tyle kompetentni, aby być wziętym pod uwagę pod katem awansu (opinia firmy), poza tym i tak na bank stanowiska są już zajęte (po znajomości jak większość kier i wyżej postawionych ludzi). Poszukiwania w necie to przykrywka...bo rekrutacja i tak musi się odbyć.
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-09 10:12:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko przykry jest fakt, że ludzie z terenu pracują po kilka lat, mają wiedzę, kompetencje, chęci, predyspozycje a nawet nikt nie da im możliwości rozwoju. Zatrudniane są osoby z zewnątrz "po znajomości" często bez doświadczenia i kompetencji (oj wielu ich jest teraz wielu...) i później dziwić się dlaczego firma idzie na dno...
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2013-10-21 11:51:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałam w Medagro prze 3 lata, 2 lata temu. Firma, mała - dystrybucyjna - przecież niema własnych leków , więc nie można oczekiwać ,nie wiadomo czego. awanse- są ,wewnatrz firmy równiez. ( były wtedy) płaca - nie najwyższa to prawda- ale j/w. to firma dystrybycyjna. Atmosfera- wspominam dobrze- szczególnie swój dział :).Brak dużej roatacji, nie wywala sie ludzi z dnia na dzień.. trzeba spojrzeć tez na plusy. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma :) więc ja bym wystawiła takie 4 - :)
zdjecie uzytkownika
klops - 2013-11-14 07:36:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a ja wystawiam na dzień dzisiejszy 2+ Plus jest za dobre produkty jakie rep promuje i za ludzi, którzy są w moim zespole. Reszta na przestrzeni dwóch lat bardzo, bardzo, bardzo popsuła się, włącznie z atmosferą, spokojem, polityką i szefostwem.
zdjecie uzytkownika
Prosiaczek - 2014-05-30 22:50:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ooo, widzę ze od jakiegoś czasu na forum cisza nastała...Mozna z tego zatem wnioskować, iz firma wzięła sobie do serca negatywne jakby nie patrzeć opinie pracownikow, i nastąpiła diametralna poprawa sytuacji "plebsu" - jest juz lepiej traktowany, nastąpił gwałtowny wzrost wynagrodzeń do poziomu rynkowego, socjalu itp. Czy tak? Bo pojawiają sie czasem oferty do Angelini, a ja mam juz nieco dosyć mojej korporacji i zastanawiam sie nad zmiana. Będe wdzięczna za każda rzeczowa opinie. Pozdr
zdjecie uzytkownika
korpoman - 2014-08-29 12:54:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie jakie stanowiska do obsadzenia są teraz i jakie muszę mieć wykształcenie i może napiszcie jak przebiega rekrutacja z doświadczenia. A jak jesteście głodni na szkoleniach to sobie zróbcie na wyjazd kanapki:) Jak wygląda realnie socjal u nich? Napiszcie czy to jakaś normalna praca czy typowa korporacyjna akcja
zdjecie uzytkownika
oni - 2014-09-15 21:27:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Korpoman - jak się jedzie na dwa lub 3 dni na szkolenie to raczej kanapek na 3 dni nie narobie :D Kwstia warunków pracy - bez zmian. Jest się numerkiem który ma robic robic robić i nawet jeżeli zrobisz supr wynik to i tak premię dostaje tylko X przedstawicieli w PL bo tylko taka pula jest na cała PL. Premie dostają nie wszyscy wg siatki premiowej, a tylko np. 15 naj w PL. Socjalu brak, jedynie grupówka i ubezpieczenie zdrowotne, nic poza tym. Na święta to paczkę lub bony sam sobie kup :D
zdjecie uzytkownika
acccfqacfcf - 2014-09-24 19:02:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [oni - 2014-09-15 21:27:29]:
a macie GPSy? jakimi autami latacie?
Ile doświadczony rep może otrzymać na początek
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-09-30 16:53:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie, mam pytanie, jakie zarobki może dostać na początek przedstawiciel z wieloletnim doświadczeniem?
zdjecie uzytkownika
CENTRUM - 2014-09-30 22:58:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nawet jak masz wieloletnie doświadczenie to dostaniesz ok 4200 brutto.
GPS'ów nie ma, ale są lokalizatory na firmowych tabletach.
Samochody od punto przez bravo po hyundai'e.
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-10-01 11:40:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [CENTRUM - 2014-09-30 22:58:33]:
Czyli wizyty są na bieżąco raportowanie? I odwiedzany lekarz musi się pokrywać z lokalizacją? Ile linii jest w firmie? Czy przyznane auto zależy od zaszeregowania w specjalistyce czy poz? Dzięki za odp.
zdjecie uzytkownika
planktoonowiec - 2014-10-01 19:48:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [aaa - 2014-10-01 11:40:17]:
wizyty sa non-stop monitorowane i aanalizowane przez zespol "smutnych kierownikow", lewizna przechodzi jak ktpos nie przesadza i tzreba z tym uwazac coby po premii nedznej nie polecieli. A typ auta to tylko i wylacznie umiejetnosc "wiesz czego". Generalnie firmy nie polece i szukam innego lepszego pracodawcy.
zdjecie uzytkownika
korpoman - 2014-10-18 13:46:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
@oni to jeszcze lodówkę przenośną trzeba zabrać na kanapki ;) Rzeczywiście nie oferując żadnych dodatków strzelają sobie w stopę, bo pracownicy, którzy w jakiś sposób mogliby przynosić im zyski zapewne zrezygnują z medagro na rzecz pracodawcy, który w większym stopniu doceni ich działania. Widzę, że trzeba mieć i tak spore szczęście by się nie przyczepili do czegokolwiek.
zdjecie uzytkownika
były legionista - 2014-11-09 14:35:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co taka cisza na forum?????????
zdjecie uzytkownika
były legionista - 2014-11-09 14:37:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rozumiem ze w korporacji jest wszystkim bardzo dobrze i sa zadowoleni:)
zdjecie uzytkownika
wiusa - 2014-12-05 08:07:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Edek - 2013-09-15 18:23:27]:
fakt, wiele świadczy o osobie z postem won! Ujmując ogólnie-żal. Każdy ma prawo wyrazić swoją opinię, dzięki temu inni mogą się przynajmniej zastanowić, pisząc tak do i o kolegach z pracy wiele wnosisz w to zastanowienie.
zdjecie uzytkownika
Frugo - 2015-09-03 12:18:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@wiusa może post o którym piszesz, nie jest zbyt hmm... kulturalny, ale faktycznie wiele wnosi. Bo można zacząć mieć poważne wątpliwości dotyczące tej firmy, a tym bardziej załogi, która tam pracuje. Pracodawcy chyba za często zapominają o tym, że firma ma wizytówkę w postaci pracowników. I to jaką..
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-09-25 12:56:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jest w porządku. Dobre produkty, godziny pracy, szkolenia, szkoda tylko, ze niskie płace.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2016-01-22 14:34:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
znow czystki we firmie dzial hr przeprowadza, ciekawe kto za chwile bedzie pracowal, bo raczej nie hr.....
bez komentarza.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Medagro International Sp. z o.o. Grupa Angelini

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert