brak logo

Mebin Producent Mebli

Stobiecko Szlacheckie

Opinie o Mebin Producent Mebli

ASIA 2011-12-21 22:01:11
Zgadzam się. Super firma super ludzie bardzo kompetentni. Firma bardzo poukładana.
1
Ewa 2012-02-09 21:01:45
Zgadzam się z Wami Mebin to bardzo rzetelna firma. Ludzie są mili i zawsze chętni do pomocy. Mam od nich umeblowany prawie cały dom i jestem bardzo zadowolona. Mebelki super jakość. Zdecydowanie polecam.
ania 2012-05-24 19:13:32
owszem mebelki super polecam, ale co do reklamacji to bardzo ciężko się z nimi dogadać raz mówią że tak a za miesięc jak przyjeżdzają do reklamacji to już całkiem inna gadka.
2
Jan 2013-03-03 22:15:36
Też jestem szczęśliwym posiadaczem mebli od nich i mogę śmiało stwierdzić, że to był świetny wybór.
Zadowolona 2013-03-10 21:38:37
Bardzo dobra obsługa duży wybór od nowoczesnych po stylowe. Mają jadalnie, sypialnie, kuchnie, super jakość-meble na lata.
1
Ewka 2013-03-12 20:30:31
Miła obsługa, chętna do pomocy, meble bardzo dobre jakościowo, dostawa w terminie. Polecam.
Anka 2013-04-16 21:57:30
bardzo ciekawe wzory mebli, można powiedzieć, że nie powielane , widać że idą swoją drogą
Ada 2013-04-23 16:12:59
muszę przyznać, że jestem zaskoczona kompetencją sprzedawców, panie miłe, uśmiechnięte i przede wszystkim kompetentne,to sama przyjemność kupować w Mebinie
Aga 2014-01-01 16:36:35
bardzo dobra jakość mebli , ludzie kompetentni , obsługa na wysokim poziomie
kecaj 2014-03-24 16:36:27
meble bardzo fajne ładne
co do reklamacji czy wymiany bo niezgodne z katalogiem
to w starym prl-u klient mial jakies prawa u tej firmy nie ma sie zadnych
poprostu zero i z tego powodu frima jest nierzetelna i jej poziom jest bardzo obnizony
rademenes 2014-11-18 20:05:46
Zakupiłem meble z Kolekcji Rossano i jestem bardzo zadowolony. Meble widziałem raz i zdecydowałem się na zakup w salonie W Świdnicy. Zarówno obsługa u dystrybutora, jak i producenta super. Nie obyło się bez drobnej reklamacji, ale serwis bardzo kompetentny. Bardzo polecam. Szkoda tylko, że w sklepach są tylko poszczególne elementy kolekcji. Ja kupowałem u dystrybutora i jestem zadowolony. Znam wady i zalety mebli z drewna.
enjot 2014-12-10 21:25:30
Niestety moja opinie nie może być tak pozytywna jak poprzednie. Również dokonałem zakupu mebli CORINO. Ekspozycja w sklepie wykonana była bez zarzutów. Po zakupie i złożeniu mebli w domu wyszły niedoróbki i to bardzo widoczne. Uważam, że przy takiej cenie za meble powinni posiadać w zakładzie kontrole jakości i mebel nie powinien zostać wysłany do klienta z takimi błędami. I jak już ktoś się wypowiedział wcześniej: na serwis dłuuuuugo trzeba czekać. W tej cenie takie błędy są niedopuszczalne. Chyba, że serwis jeździ za meblami do klientów.
enjot 2014-12-12 21:22:31
W dniu 09.12. br. wysłałem faks do firmy z wezwaniem do usunięcia usterek. Do dzisiaj nikt nawet nie zadzwonił. SKANDAL.Ale jeżeli wypuszcza się buble w takiej ilości to serwis musi jeździć po całym kraju i to naprawiać. A reklama firmy MEBIN ? Jakość!!!!!!!!No to mamy jakość.
Czekam dalej. Opowiem Państwu jaki był dalszy efekt dbania o klienta przez firme MEBIN.Zwłaszcza, że moje pieniądze są już w ich obrocie.
Enjot.
1
enjot 2014-12-16 21:11:05
Proszę Państwa odwołuję te negatywne opinie, które zamieściłem powyżej!!!!!!. Wszystko się wyjaśniło i z pełną odpowiedzialnością stwierdzam, że do firmy MEBIN nie można mieć zastrzeżeń. A nieporozumienie wynikło z tego, że meble otrzymałem złożone w całości i tam powstało pewne niedopatrzenie, które miało później wpływ na moją błędną opinie i zdenerwowanie. Reasumując- serwis się pojawił, usunął usterkę i poinstruował z czego wynikają moje negatywne uwagi.W związku z powyższym nie pozostaje mi nic innego jak odwołać wszystkie negatywne uwagi i przeprosić producenta za zachowanie. Byłem faktycznie zdenerwowany, ale niepotrzebnie, gdyż wina producenta była minimalna, a prawie żadna. I tak to jest z tym internetem. Głupot można napisać, opinie zepsuć i to bezpodstawnie. Ale ważne jest też to, że człowieka powinno stać na przyznanie się do błedu, co czynie i jeszcze raz przepraszam za pochopne uwagi.
6
nik 2015-02-08 12:55:39
Tyle lat pracowałeś i jakoś tak źle Ci nie było, a jak się zwolniłeś lub Ciebie zwolnili to wszystko jest złe. Ja kogoś takiego bym zwolnił gdybym usłyszał że o poprzednim miejscu pracy mówi tylko źle.
3
Bodzio 2015-02-17 22:38:33
A skad wiesz ze zle mu nie bylo moze bylo zle ale jak ktos robi tyle lat to ciezko sie zwolnic i tymbardziej ze widzisz jak jest z praca..dobrze pisze i moze o kolejnym pracodawcy nie bedzie juz musial tylko zle pisac.
2
anonim 2015-05-11 09:18:57
Mówi prawdę wiem bo też tam pracowałem
Bary 2016-07-18 13:26:45
Szkoda, że nie mogę dołączyć do grona szczęśliwych posiadaczy mebli MEBIN. Zakupiliśmy komplet MAGANDA. Odnoszę wrażenie, że ten komplet był robiony w kilku miejscach i ci co to składali nie do końca wiedzieli , że składają meble do kompletu. Jak na cenę mebli sporo drobnych niedoróbek. Różne blaty jeden mniej drugi bardziej szorstki. Różny fornir na górach witryn. Jeden wykończony na gładko, kolejne szorstkie i trudno kurze pościerać ( to chyba nie jakaś nowina, że kurze się z mebli ściera). Różna barwa. Na jednej widoczne wkręty mocowania, w kolejnej zastosowano widocznie inną technologię bo wkrętów nie widać. Tylne płyty w witrynach po trzech dniach się wyprężyły tak, że wszystkie lampy led podświetlające półki, spadły ( Wilgotność w mieszkaniu zgodnie z zaleceniem producenta) Oczywiście podczas reklamacji stwierdzono, że to wszystko jest w normie. Nic na to nie można poradzić. ..... Owszem, meble wyglądają bardzo ładnie. Informacja dla kupujących : Ponieważ klient nie ma możliwości obejrzenia mebli przed zakupem (dostarczane są już zmontowane) warto może ustalić, aby przedstawiciel firmy był przy rozpakowaniu i odbiorze mebli. Oczywiście powodów do rozpaczy nie ma, ale jak się kupuje meble za 14 tys. chciało by się aby wszystko było ok. Reasumując jakość do ceny na minus niestety. Firmie życzę jak najlepiej. Podnieście nieco poziom końcowej kontroli jakości. Nie można wychodzić z założenia, że jak już meble u klienta to po sprawie.
No5 2016-07-18 14:40:57
Wiesz co, no ja Ci chcę powiedzieć, ze to ogólnie jest serwis pracy i nie do końca tutaj jest miejsce na narzekanie na to jakie są meble i kto je i gdzie składał, moim zdaniem to warto powiedzieć sobie, jakie mają umowy, lub akie zmiany i ile trwają.
Zostaw swoją opinię o Mebin Producent Mebli - Stobiecko Szlacheckie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mebin Producent Mebli