brak logo

Ledolux Sp. z o.o.

Rzeszów

Opinie o Ledolux Sp. z o.o.

sh 2012-10-06 00:56:12
Jeśli nie masz co robić- (usunięte przez administratora)to firma dla Ciebie. Na podstawie wizji i opowieści prezesa mozna już napisać dobrą książkę. Może i pomysł jest dobry ale niestety osoba prezesa (usunięte przez administratora) spowoduje szybką destrukcję interesu. Zastanówcie się zanim tam idziecie, a jeśli już się decydujecie i macie łeb na karku, to przynajmniej się ceńcie- sielanka nie będzie trwała długo :)
Harris 2012-10-17 20:30:18
Proszę poczytać opinie o firmie FH, i już będziecie wiedzieć jak jest w firmie LEDOLUX :)
XXX 2012-11-28 10:59:56
(usunięte przez administratora) Ciągle zmienia koncepcje i nie wiadomo co cie czeka jak jesteś w pracy. Ma 1000 pomysłów na minutę(usunięte przez administratora)Polecam tylko awaryjnie jak ktoś nie ma naprawdę wyboru a to omijajcie tą Firmę.
Były Foto 2013-02-03 23:02:04
Racja!Ta firma zmieniła tylko nazwę.Dawniej to Foto Hurt.Pracowałem tam kilka lat,zresztą szkoda słów.[usunięte przez moderatora] banda przygłupasów nie majacych własnego zdania.Poczytajcie na forum FH tam wszystko zostało powiedziane.Radzę omijać z daleka!
Dobry 2013-02-04 15:37:21
Powiem jedno.To jest najbardziej chora firma w województwie!Wiele firm "poznałem"ale o takim bagnie nie wiedzialbym gdybym tam nie pracował.To jest Foto Hurt pod innym szyldem.Człowieka mają za śmiecia,a najlepiej jakby zostawał po godzinach i nie brał pieniędzy.Dno i 100 metrów szamba!
yyy 2013-03-27 11:07:16
Nie licz na premię.
Artur swojego brata traktuje jak najgorszego śmiecia to jak może traktować zwykłego pracownika.
Miłego odśnieżania dachu MAGISTRY INŻYNIERY :-)
Artur 2013-03-28 21:07:12
Panowie bez takich tekstów, widzę że waszego nieróbstwa nie da się wyleczyć normalnymi metodami ! Zielenina...
nie ma że się nie da... 2013-04-02 15:16:08
Bo w Ledoluxie to jest tak jak w wym kawale [usunięte przez moderatora]... Jak jest wam źle tam gdzie pracujecie, to idźcie do pracy do Ledoluxa /no bo do FH już nie przyjmują/ i popracujcie tam przynajmniej z rok. Wtedy jak już sięgniecie dna psychicznego i się zwolnicie albo was [usunięte przez moderatora]. to później w innej firmie nawet kopiąc rowy będziecie szczęśliwi spełniając się przy "łopacie", mówiąc innym jak było wam źle a teraz jest[usunięte przez moderatora].
A co do FH to ktoś kiedyś powiedział że nie da się rozwalić takiej dużej firmy jak FH - A[usunięte przez moderatora] to widocznie usłyszał, a przecież dewizą Jego jest że nie ma, że się nie da... /no i udowodnił niedowiarkom /.
lost & found 2013-04-03 18:43:22
Właśnie pokazałeś swój poziom. Pracowałam już w nie jednej firmie, i dużo już widziałam, ale takiej zazdrości byłych pracowników[usunięte przez moderatora] jeszcze nie. Buraki, buraki, jeszcze raz buraki, nawet z godnością odejść nie potraficie
kgfsf 2013-04-08 16:11:57
[usunięte przez moderatora] Naszczęście wiele kobiet w LEDOLUXIE nie pracowało i wiem dobrzez że żadna z nich się o prezesie Arturze dobrze nie wypowiadała oprócz jednej.
[usunięte przez moderatora].
.
I nie wypisuj bredni że wszyscy zazdroszczą wam pracy z A[usunięte przez moderatora].
Bo zapewniam Cię i sama o tym dobrze wiesz że każdy kto z nim pracował nie chciałby drugi raz popełnić tego samego błędu.
Zazdroszczą wam szczególnie Ci którzy pozakładali własne firmy i teraz mają życie jak w Madrycie i kupę kasy a nie 1350 zł netto dla magistra inżyniera.
gdg 2013-04-10 19:22:11
[usunięte przez moderatora] Tak jestem baranem że dałem się namówić i wkopałem się w to [usunięte przez moderatora] zwane LEDOLUX.
Natomiast jeżeli chodzi o moje kwalifikacje to tylko LEDOLUX jest taki wybredny i mnie nie docenił bo i przed nim i po nim zarabiałem i zarabiam znacznie więcej - tyle ile nawet od[usunięte przez moderatora] nie wyciągasz[usunięte przez moderatora]
Marysia 2013-04-15 12:36:40
Chyba tam bieda piszczy jak dyrektor szuka sobie nowej pracy w krakowie...
Mariusz 2013-04-26 21:23:09
Witam
Interesuje mnie praca w firmie LEDOLUX, mam troche doświadczenia (3 lata) przy produkcji elementów półprzewodnikowych, z jednej z warszawskich firm. Czy inżynier z takim doświadczeniem może liczyć na zarobki w granicach 5-6 k na rękę?, pytam ponieważ z powodów życiowych przenoszę się do Rzeszowa :), proszę o jakieś informację jeśli ktoś takowe posiada.
good advice 2013-04-29 11:11:41
Tam dyrektor zarabia dwa razy mniej więc odpowiedź sobie sam.
Po drugie poszukaj opini o FOTOHURCIE - to to samo
Po trzecie to ta firma już ładnie zmierza w tym samym kierunku co FOTOHURT
Mariusz 2013-05-02 21:03:27
Dziękuję za informację
Nie murzyn 2013-05-10 22:30:39
Składam wypowiedzenie bo tylko garba,nerwów i stresów się można w tej marnej firemce dorobić.Banda wieśniaków[usunięte przez moderatora] tu robi za marne grosze.Ja już mam dosyć bycia poniżanym.
1
Kali 2013-05-13 16:43:29
Oj tam, oj tam
To że w tej firmie jest wszechobecny [usunięte przez moderatora] to przecież każdy wie kto zna prezia - tylko nie podskakuj bo jego żonka i tak cię [usunięte przez moderatora] ;-)
A co do firmy to nie jest jak Fotohurt.
Przecież to taka wyjątkowa firma w całej Europie.
Nie każdy ma takie cojones żeby wmawiać calej Europie że coś wyprodukował jak nie wyprodukował - tylko odkupił po extra cenie od Tajwańców a teraz sprzedaje drożej bo jeszcze koszty przesyłki musiał zapłacić i zarobić na tym i jeszcze mówi że to z jego produkcji.
Czekaj, czekaj ... coś mi to przypomina.
AAAA przecież tak samo było z Fotohurtem i marką Icam (inne marki przepakowane w pudelka Icam).
Czyli w sumie przepraszam.
Jednak Ledolux i Fotohurt to to samo[usunięte przez moderatora]
Były 2013-07-16 11:07:33
"Firma oparta jest na zespole specjalistów z branży LED, która łączy europejską jakość z wiedzą Tajwańskich inżynierów. Charakteryzuje nas szybkie tempo rozwoju, niezależnie od koniunktury gospodarczej."
cytat ze strony głównej LEDOLUX

ALE BZDURY.. GRONO SPECJALISTÓW SIĘ JUŻ WYSYPAŁO I ZOSTAŁO TYLKO PARĘ OSOBNIKÓW.
SZYBKIE TEMPO MARNOWANIA POTENCJAŁU I WYKAŃCZANIA BĘDĄCEJ JUŻ W STANIE AGONALNYM FIRMY.
Artur 2013-10-03 09:49:14
Idzie zima a odśnieżać dachu komu ni ma
Też były 2013-10-04 17:57:54
I jak tam? Dycha ta firma jeszcze?
Jeszcze raz bo usunięto 2013-10-28 17:18:57
Cytat ze strony firmy : Firma oparta jest na zespole specjalistów z branży LED, która łączy europejską jakość z wiedzą Tajwańskich inżynierów. Charakteryzuje nas szybkie tempo rozwoju, niezależnie od koniunktury gospodarczej.

GORSZYCH BZDUR NIR SŁYSZAŁEM. SPECJALIŚCI BYLI ALE UCIEKLI A CO DO SZYBKIEGO TEMPA TO JEST SZYBKIE TEMPO POGRĄŻANIA BĘDĄCEJ I TAK JUŻ W STANIE AGONALNYM FIRMY
erni 2013-12-14 15:59:50
Witam,

W poniedziałek mam się wstawić w LEDOLUX-ie podpisać umowę na stanowisko Młodszego Inżyniera i tutaj moje pytanie: czy firma daje jakieś możliwości rozwoju i podnoszenia swoich kwalifikacji? I czy z czasem w miarę nabytego doświadczenia i ewentualnych szkoleń można liczyć na jakąś podwyżkę? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam
1
byly3 2013-12-16 13:04:43
Witaj erni,
tak w skrócie - poczytaj komentarze o firmie i uwierz mi na słowo - wszystkie mają odniesienie do faktycznego stanu rzeczy w firmie. Jak jesteś sadomaso to możę ci się tam spodobać, w innym przypadku powątpiewam.
dobra rada 2013-12-17 19:32:19
(usunięte przez administratora) Jak kompletnie nie masz gdzie pracowac mozesz sprobowac ale to tylko w ostatecznosci. Nie licz na jakikolwiek rozwoj a tym bardziej na wzrost wynagrodzenia.
Pewnie kaza ci odsniezac dach - jak tak wspomnij mnie i uciekaj stamtad.
(usunięte przez administratora)
nieprzyjaciel P.K. 2013-12-17 20:20:18
... oczywiscie jako nastepny dyrektor
fotohurt fun 2013-12-19 19:07:37
Radze poszukac opini o fotohurcie bo admina tego forum meczy artek i większość negatywnych komentarzy i prawda o firmie ktora jest dla niego niewygodna zostala juz usunieta
W przypadku usuniecia tego wpisu przez admina prosze o uzasadnienie z ktorymi punktami regulaminu wypowiedz ta sie nie zgadza gdyz mam podejrzenia ze to forum nie jest obiektywne
1
gość 2013-12-21 10:02:01
Witam Państwa,
mam zacząć pracę w firmie, w dziale handlowym na stanowisku dotyczącym obsługi rynku niemieckiego. Czy ktoś miał do czynienia z ta pracą i mógłby mi udzielić przydatnych informacji ? Dziękuję za odpowiedzi, pozdrawiam
rafael 2013-12-28 19:57:52
pewnie ze tak -czytac nie potrafisz - UCIEKAJ STAMTAD
Bezsensowna praca wedlug bzdurnych pomyslow prezesa, wyjazd do Niemiec i wbijanie sie na sile do niezainteresowanych klientów (najlepiej wlasnym saochodem ), wysylanie spamowych mali do i tak juz przetrzebionego rynku niemieckiego (maile juz byly wysylane do wszystkich którzy mogliby miec cos wspolnego z lightingiem), wiecej nie napisze bo pewnie admin by to usunal. J.w. jak nie masz szans na znalezienie czogos innego to prosze a jak masz nawe mozlowosc pracy na kasie wybierz kase
Ledolux- legal notice 2014-01-13 13:37:20
Ledolux Sp. z o.o. zarejestrowany w Rogoźnicy 301, jest jedyną władną spółką do używania zarejestrowanej prawnie nazwy LEDOLUX. Ledolux jest firmą z większościowym udziałem kapitału zagranicznego . Każdy kto szkaluje Ledolux z Rogoźnicy 301 , podlegał będzie odpowiedzialności prawnej. Władze Ledolux to : Michael Chen- CEO, Frank Lee -CMO, Joseph Shich _CFO. (usunięte przez administratora)
ledo-luks fan 2014-01-26 04:35:40
Juz trzęsę portkami.
Arcik nie zgrywaj kozaka bo juz po tekscie widac twoja propagande.
Prawda w oczy kole a nikt firmy nie szkaluje tylko jej prezesa i sposob w jaki nia zarzadzasz marnotrawiac jej potencjal
W twoich rekach ta firma to marnosc nad marnosciami - bo ty ze wszystkiego zrobisz marnosc
Joseph 2014-04-01 21:40:51
Prawo do wyrażania opinii daje Ci Konstytucja.
Opinia może być subiektywna, niepochlebna i całkowicie nieprawdziwa. Nie ma to wpływu na prawo jej wyrażania.
1
Jaaaaa 2014-10-31 21:59:05
Najpierw zapytaj czy jest czym handlować!!!
szutka 2015-01-31 05:48:35
no widzisz - ja to mam wrazenie, ze w wiekszosci ludzie tutaj pisza dlatego zeby sobie cos ponarzekac a nie przekazac konkretne wiadomosci - coz pozostaje - teraz trzeba sie wziac do roobty i zastanowic sie nad tym co najbardziej potrzebne - istotne jest dla mnie to ile mozna zarobic - rozpoczynam dyskusje
zyczliwy 2015-04-07 12:07:50
Nie polecam,liczy się własny interes a pracowników ma się za nic.w tej firmie nikt nie pracuje dłużej niż jedna umowa zlecenie.to mówi samo za siebie, a jeśli już masz własne zdanie to proszę bardzo, ale nie może być inne jak pana Mateusza
1
czytaj 2016-06-09 18:42:58
Jest napisane ze dyrektor 2 tysie z ogonkiem bierze to czego ty oczekujesz (co prawda wyksztalcenie samochodowka)
mario 2016-06-16 14:57:17
czytaj' oni zajmuja sie działanoscia żarówek ledowych i innych tow ykształcenie koniecznie musisz mieć po samochodówce? to chyba nie jest wyznacznikiem tego by nawet dostac sie do biura, prawda? A na zleceniu ile zarobisz?
Zostaw swoją opinię o Ledolux Sp. z o.o. - Rzeszów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ledolux Sp. z o.o.