brak logo

FarmaProm.pl Sp. z o.o.

Kraków

Opinie o FarmaProm.pl Sp. z o.o.

kleks 2012-10-31 15:01:16
Bardzo słabe zarobki i zerowe szanse na awans. Dobre miejsce jako pierwsza praca po studiach zakładając że pracujesz po godzinach lub jesteś na utrzymaniu rodziców
7
były pracownik 2012-11-24 11:46:10
Jako programista zarobki wydaje mi się standardowe - kokosów nie ma, ale na chleb wystarcza. Dobra praca dla ludzi po studiach żeby poznać realia pracy i mieć pierwszy wpis do CV. Na rozwój raczej nie ma szans, awansować nie ma jak. Dla osoby która ma doświadczenie, chciała by je poszerzać i i/lub oczekuje czegoś więcej niż klepanie w legacy code - odradzam.
menual 2013-09-22 11:56:20
Bardzo słabe zarobki a do tego konfidencka atmosfera pracy.
Dobre jako pierwsze miejsce pracy, gdzie nie pójdziesz później to będzie Ci lepiej:)
1
Katarzyna 2013-09-26 15:58:53
Witam jestem zainteresowana nawiązaniem współpracy ze specjalistami IT. Czy ktoś z Państwa byłby zainteresowany? Praca na terenie Kielc. Bardzo proszę o informację, spróbujemy wówczas nawiązać kontakt.
Pozdrawiam

Katarzyna
kejtiii 2013-10-01 22:11:29
bardzo słabe zarobki
2
jacoobs 2013-10-02 16:36:09
Omijać z daleka!
2
Jacob 2015-09-10 10:08:59
Pracowałem w FarmaProm 2 lata jako programista Android i iOS. Zrezygnowałem z pracy dlatego, że zdecydowałem się na wyjazd za granicę i spróbowanie czegoś nowego. FarmaProm wspominam jako firmę z pozytywną atmosferą pracy, dającą programistom wolną rękę w podejmowaniu decyzji (przynajmniej działy mobilne, w których pracowałem). Zarobki również miałem powyżej ówczesnych krakowskich stawek. Minus jaki pamiętam to zbyt mało doświadczonych pracowników - często warto zatrudnić 1 senior developera niż 5 niedoświadczonych programistów.

Polecam!
Andrzej 2015-09-28 14:20:45
Rekrutacja jest otwarta cały czas
https://www.farmaprom.pl/praca/
Zapraszamy.
M. 2015-10-06 22:05:36
Pracuję w tej firmie i naprawdę nie wiem gdzie czytałeś pochlebne opinie na temat tej firmy. Prawda jest taka że jest tutaj źle. Bezpłatne nadgodziny, praca za 2-3 osoby, ciągły brak ludzi do pracy, dziwne zagrania psychologiczne, ogółem zła atmosfera. Jak ktoś może to ucieka, ja i kilka innych osób też planujemy.
4
LiLu 2015-10-14 21:37:37
Widać, że @marek pracuje w HR FarmaProm, taki zorientowany ;)
Bejbe 2015-10-14 22:11:58
FP ciągle poszukuje tych ludzi. A już ogłoszenia dla opiekunów są od zawsze. Chyba kadrę zarządzająca HD przerasta oszacowanie zasobów ludzkich. Z tego samego powodu pewnie te nadgodziny.
Ktoś 2015-10-15 10:42:34
hej,

jak czytam niektore wpisy, to zastanawiam się, czy osoby, ktore to pisza w ogóle kiedykolwiek miały do czynienia z firmą Farmaprom.
Większość osób, które tu pracuje, jest w firmie bardzo wiele lat i nie zamierza zmieniać pracy. Rekrutacje są dosyć często, bo firma bardzo dobrze się rozwija i ciągle poszukujemy profesjonalistów, którzy zasila nasz zespół. Niestety nie każdy spełnia nasze oczekiwania.
@Ktoś 2015-11-02 22:14:21
Ponieważ nie każdy daje się wykorzystywać. Dlatego nie spełnia oczekiwań... Nawet opiekunów klientów się nie szanuje. Praca za marne stawki.
1
e4rt 2016-05-11 19:44:43
@ala ale widze ze ca;ly czas na to stanowisko programsity PHP w Krakowie poszukuja oferuja umowę b2b lub inną formę zatrudnienia w zależności od potrzeb,współtworzenie sukcesu polskiej, dynamicznie rozwijającej się firmy
Zostaw swoją opinię o FarmaProm.pl Sp. z o.o. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FarmaProm.pl Sp. z o.o.