brak logo

Perełka Bar

Gdańsk

Opinie o Perełka Bar

anonim 2011-02-23 06:21:04
ale ściema......ja nie polecam!!! praca na 2 etatach za 1300zł ponadto właściciel ma tzw.okres próbny 3 dni na którym zasuwasz na czarno za 1zł/ h !!!! totalny wyzysk i przegięcie!!!
anonim 2011-03-08 07:31:25
>wiktoria-38 - 2010-12-09 20:37:34

Witam, pracuję w Perełka Bar [usunięte przez moderatora] dopiero parę tygodni ale od razu mogę stwierdzić że jest tu bardzo miło. Długo szukałem roboty i nie wiedziałem że będę mógł pracować w Perełka Bar [usunięte przez moderatora]. W tym momencie jestem zachwycony z roboty w tej firmie ichciałbym polecić każdemu tą firmę. Piszcie co myślicie o Perełka Bar [usunięte przez moderatora]. Pozdrawiam Wiktoria.

ale ściema......ja nie polecam!!! praca na 2 etatach za 1300zł ponadto właściciel ma tzw.okres próbny 3 dni na którym zasuwasz na czarno za 1zł/ h !!!! totalny wyzysk i przegięcie!!!

Hejka czytajacym.Mam pytanie-Wiktoria czy Wiktor????Ha ha ,czytajac to zastanawiam sie:),nie ma zakładu pracy gdzie po kilkujuz t
anonim 2011-03-08 07:38:57
'>wiktoria-38 - 2010-12-09 20:37:34

Witam, pracuję w Perełka Bar [usunięte przez moderatora] dopiero parę tygodni ale od razu mogę stwierdzić że jest tu bardzo miło. Długo szukałem roboty i nie wiedziałem że będę mógł pracować w Perełka Bar [usunięte przez moderatora]. W tym momencie jestem zachwycony z roboty w tej firmie ichciałbym polecić każdemu tą firmę. Piszcie co myślicie o Perełka Bar [usunięte przez moderatora]. Pozdrawiam Wiktoria.

ale ściema......ja nie polecam!!! praca na 2 etatach za 1300zł ponadto właściciel ma tzw.okres próbny 3 dni na którym zasuwasz na czarno za 1zł/ h !!!! totalny wyzysk i przegięcie!!!

Długo szukałem roboty i nie wiedziałem(..) hm....przeczytajcie to dobrze ha ha ,ciekawe.... kto podszywa sie....szef Perełki??
anonim 2011-03-09 05:39:33
Dobra ściema ta Wiktoria to zapewne sam pan [usunięte przez moderatora] ,albo lepiej jak to rozmówca określił jego młoda narzeczona napisała.Wiadomo sporo ludzi tu wchodzi i nie na rękę są takie opinie o działalności.Oni tam szukają jeleni do ostrego zapierniczania za marne grosze .Nikt normalny nie zabawi tam zbyt długo jak zobaczy co tam jest zgrane.Za 5 min spóznienia na kuchnie już są uwagi.Tego ,ze ktoś np zostaje godzinę dłużej albo i więcej oczywiście monitoring już nie obejmuje hm.Dużo by pisać na ten temat ha ha ha oni tam to jest śmieszne ale kontrolują kto ile czasu w kibelu siedzi .
Ada 2011-03-17 03:34:00
Śmiać mi się chce z opinii tych wszystkich osób na temat Baru Perełka i właściciela. Uważam że przedstawione opinie i oceny wystawiają ludzie zawistni którym nie wyszło w życiu a przede wszystkim jest to grupa śmierdzących leni którzy za to że nic sobą nie reprezentują oczekują wielkiej kasy. Wiem co piszę bo też pracowałam w tej firmie przez wiele lat i to co teraz czytam jest oburzające. Szkoda że nikt nie napisze o tym że za każdą dodatkowo przepracowaną godzinę szef zawsze płaci oraz że praca po godzinach czy w ciężkim sezonie letnim jest premiowana dodatkowo. Dalej sam fakt że dziewczyny które po urodzeniu dzieci niejednokrotnie wracają tam do pracy też o czymś świadczy. Zawsze w ciągu dnia można liczyć na ciepły posiłek a i w różne święta szef zawsze pamięta o pracownikach. Jak można wierzyc osobie która jak sama pisze pracowała tam 3 tyg czy 3 dni- śmiech. Poprostu jest to ocena nieudacznika życiowego który lub która nie potrafi ugotować czy podać tak prostych potraw i dań obia
XXXX 2011-03-17 14:08:29
Witam serdecznie muszę dodać małe sprostownie odnośnie przedmówczyni.Fakt opinie powinni też tu wystawić konsumenci ale tacy którym zaserwowano kotlety odgrzewane z 2 poprzednich dni. Jeśli chodzi o milą i normalną atmosferę w tym barze to takowej nigdy nie było.Zastanawiające jest tylko dlaczego jeśli jest tam tak miło sympatycznie prawie jak u mamy :) co najmniej od 4 lat zmieniają się pracownicy ???co jest tego powodem????nikt się nie nadawał a może coś z tym barem jest faktycznie nie tak pomyślcie. Ludzie tu piszą prawdę i nie chodzi o jakąkolwiek zawiść sedno w tym że chcą być uczciwie traktowani i wynagradzani . Nikt nie che iść do pracy ze świadomością co w danym dniu będzie nie tak i do czego się przyczepią . Hm i komu tu teraz wierzyć tym co krytycznie oceniają czy tym którzy wybielają ???? pozdrawiam cieplutko
ex pracownik 2011-03-17 16:38:12
droga koleznako co do pracy w tym barze to na pocztaku bylo tak jak pisalas.cieple posilki,premie,paczki swiateczne poprostu zyc nie umierac,ALE od roku bar przekrecil sie o 360 stopni.wlascicielowi [usunięte przez moderatora] sie w glowie!!koniec z premiami o cieplym posilku zapomnij a paczke mozesz dostac ewentualnie od meza!!nie potrafil docenic niczego!!tego ze ktos przyszedl wczeniej czy zostal o kilka godzin dluzej!!ekipa zmienia sie co chwile bo ludzie domagaja sie swoich praw.co to za zaklad gdzie wszedzie sa kamery i podsluchy!!!gdzie wyliczany ci jest kazdy ziemniak,gdzie zabraniaja sie spotykac pracownikom na piwie bo zaraz mysla ze w ty m czasie knujemy przeciwko szefowi i jego [usunięte przez moderatora] menadzer-[usunięte przez moderatora]!!!jezeli znasz [usunięte przez moderatora] pracy tylko z opowiesci babci i dziadka to masz szanse poznac go osobiscie-W BARZE MLECZNYM PERELKA!!!!i jezeli uwazasz ze jestem 3 dniowym lub 3 tygodniowym pracownikiem to moge ci udowodnic ze nie!!
anonim 2011-03-17 16:42:57
Odradzam pracy w tym barze kazdemu kto szanuje siebie i innych.Praca w tym barze to koszmar!! BIG BROTHER sie przy tym chowa.KAMERY I PODSLUCHY WSZEDZIE!!!gdyby mogli wsadzili by je nawet ( usunięte przez administratora ) dla pracownikow.Brak szacunku do pracownika,ponizanie i opierdzielanie to taktyka pracy tego baru.Oszukiwanie klientow i wciskanie im jedzenia z dnia poprzedniego to pierwsza rzecz ktora musisz dobrze sobie wyszkolic.tylko pamietaj zawsze sie przy tym usmiechaj!!Wyplacanie pieniedzy za nadgodziny i wychodzenie o godzinie wpisanej w grafiku to nie realne.Odraadzam pracy w tym BARZE!!Jeszcze jedno-DROGI KLIENCIE za nim kupisz cos na wynos zapytaj czy pojemnik nie byl wczesniej uzywany przez innego konsumenta! a wiec za nim zlozysz CV do tego baru przemysl to milion razy!!
onaaaaaaaaaaaaaa 2011-03-20 12:00:27
Hejka wszystkim,ale tu na forum zrobiło sie goraco :)))))))))). A czy pracuje tam jeszcze [usunięte przez moderatora]??Fajna dziewczyna,ale zal mi jej na tym zmywaku bylo.Recznie wszystko myte,a jej łapki takie "odmoczone".Ciekawe czy w sezonie tez reczne mycie.......Przeciez szybciej profesjonalna zmywarka sie myje,no i raczej sanepid wymaga jej na 1 miejscu.Jest tam ona wogóle??
anonim 2011-03-21 15:48:27
hej.nie pracuje juz ta [usunięte przez moderatora]. w perelce jest zmywarka tylko ze uwielbia sie psuc!!!zamiast wymienic ja na nowa wola zaoszczeedzic i niech pracownik moczy caly dzien rece w wodzie.kolezanka na cale szczescie miala wiecej rozumu niz reszta i odeszla z [usunięte przez moderatora] pracy szybciej niz pozostali(reszta zostala zwolniona)
anonim 2011-03-27 11:19:42
witam ponownie.Rotacja ludzi,kazdy ma prawo wyboru.Inni godza sie i przyjmuja "odgorne"rozporzadzenie zakladu i ulegaja,a inni uciekaja.Fajnie ,ze ta ( usunięte przez administratora )moze znalazla inna prace,taka fajna zywa babka :).ale ci co beda potrzebowac pracy pojda do podobnych(z takim traktowaniem).Ja mam teraz super prace,naprawde.Kawa-kiedy chce.Toaleta-nikt mi nie liczy minut.Pensja-na czas zawsze.Jesc tez moge(ale nie jadam-dietka:) )he he,jedyny minus to wiek wspolpracownikow he hechce sie pracowac az.
obiektywny 2012-02-27 12:23:03
rotacja na takich stanowiskach była jest i będzie, wciąż wzrastają wymagania pracowników, coraz więcej powodów do narzekań. Trzeba wziąć się do roboty i zapracować na swoje wynagrodzenie, a nie czekać na manne z nieba. Jeśli ktoś idzie do pracy się polenić to narzekać będzie wszędzie gdzie ktoś od niego będzie czegoś wymagał. Praca w tym barze jak każda inna, ażeby zarobić trzeba jednak popracować, osobiście polecam
pracownik miesiąca 2013-03-11 22:49:45
ostatni komentarz chyba pisał sam Sz.P [usunięte przez moderatora] lub jego "koleżanka" [usunięte przez moderatora]. Nie dziwi mnie fakt, że coraz mniej klientów odwiedza ten lokal. Ciekawe dlaczego tak szybko zmienia się skład ekipy pracowników. Ciekawe dlaczego Sz. P [usunięte przez moderatora] cieszy się taką reputacją na dzień dzisiejszy a nie inną... wystarczy poczytać fora żeby dowiedzieć się całej "prawdy" na temat tego miejsca i tego "szefostwa". ciekawe też dlaczego strona główna jest zablokowana... zapewne przez wrogów Szefa, ktory niewątpliwie sobie na to zasłużył. nie liczy się on niestety z ludźmi, zwłaszcza pracownikami, i nieprawdą jest że w innych zakładach pracy jest tak samo lub gorzej. może być tylko lepiej. przede wszystkim dlatego, że w innych zakładach kierownicy liczą się z potrzebami i rozumieją pracowników. niestety nie jest tak w przypadku kierownictwa w tym barze. można by podawać setki przykładów wyzysku oraz braku poszanowania praw pracownika o których zbyt długo by tu pisać. na pewno szanowne kierownictwo zdaje sobie sprawę z tego faktu. mam tylko nadzieję że zakończy się ta działalność w sprawiedliwy sposób .
nie polecam baru. nie polecam kontaktu z kierownictwem.
100 % braku szacunku. 100% kłamstwa, oszustwa.
[usunięte przez moderatora] Pozdrawiam.
jula 2013-04-21 20:12:08
Na miejscu właściciela poszukałabym tego uczciwego ,biednego , wykorzystanego pracusia i założyłabym sprawę o naruszenie dóbr osobistych można dostać odszkodowanie . Jak sie mówi a to trzeba ponieść tego konsekwencje a może właściciel po ustaleniu skromnej osoby też na jej temat coś nam ciekawego o niej napisze .Prawda nie jest tylko jednej strony a pomówienia są obrzydliwe.
jula 2013-04-22 08:20:54
jula - 2013-04-21 20:12:08

Na miejscu właściciela poszukałabym tego uczciwego ,biednego , wykorzystanego pracusia i założyłabym sprawę o naruszenie dóbr osobistych można dostać odszkodowanie . Jak sie mówi a to trzeba ponieść tego konsekwencje a może właściciel po ustaleniu skromnej osoby też na jej temat coś nam ciekawego o niej napisze .Prawda nie jest tylko jednej strony a pomówienia są obrzydliwe.
dla informacji regulamin wyrażnie określa 2. Osoby zamieszczające wypowiedzi na Forum GoWork.pl, rozpowszechniają swoje wypowiedzi na własną odpowiedzialność. Każdy wyrażający swoje opinie na Forum GoWork.pl, ponosi odpowiedzialność za wszelkie roszczenia osób trzecich z tytułu naruszenia praw tych osób.
s 2013-04-24 22:09:52
jak widać to nie jest "tylko jeden" biedny pracuś .ale jest ich więcej. Ciekawe dlaczego.
jula 2013-04-25 18:45:46
no tak trudno gdy głupota i zawiść idą w parze
pr 2013-04-27 16:42:41
głupota, zawiść, zachłanność i egoizm : )
karin 2015-01-31 21:25:44
Wiem, ze pewnie najlepszym miejscem do zapytania czy nie potrzebuja kelnerki do baru jest sam bar, ale moze bez wychodzenie w takie zimno uzyskam odpowiedz na moje pytanie. Jest szansa na zatrudnienie nowej kelnerko/barmanki ? w ogole jak teraz czujecie ten klimat jaki tam panuje w tym roku. pozdrawiam serdecznie.
czarna 2016-02-16 16:14:04
Pracowalam w tym kieracie porazka nikomu nie polecam tej pracy .Wyzysk ponizanie brak szacunku dla pracownika zapierdziel non stop bez chwili wytchnienia .SZefostwo chore na umysle opuznienia w wyplacaniu pensi na ktora trzeba sie nazapirdzielac .Masakra jakas .A jedzenie sprzedaja z poprzednich dni gora 3 zeby sie nie zmarnowalo .Ludzie stanowczo odradzam tam pracy .A najbardziej przerabana robota na zmywaku .
justynka 2016-05-11 10:11:48
czarna' podejrzewam, że etraz jak sie zacznie sezon to beda miec wielu ochotników do pracy na stanowisko Kelnerki czy Kelera, ale przeciez na napiwkach możesz też sobie troche zarobic a dowryczo chodzic w weekendy tym bardziej
Zostaw swoją opinię o Perełka Bar - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Perełka Bar