brak logo

Terry Sp. z o.o.

Dębica

Opinie o Terry Sp. z o.o.

jeden z tych roboli 2011-05-11 07:57:28
[usunięte przez moderatora] Brak przerw,żenująco niskie zarobki wręcz upokarzajace za taką ciężką prace. [usunięte przez moderatora] skandaliczne warunki sanitarne a zakład przecież spożywczy a gdzie nie spojrzeć do brud i syf. [usunięte przez moderatora] . W miesiącach letnich temperatura na hali dochodzi do 60 stopni jak nie lepiej,wentylacja to padaka która nie za bardzo działa,pomieszczenia szczelnie zamknięte tak że nie ma przeplywu powietrza ale co tam [usunięte przez moderatora] SKANDAL,zwłaszcza że pare ton w tym pustynnym skwarze trzeba przerzucić.Nie polecam tego syfu nikomu,strata czasu, nerwów i zdrowia. [usunięte przez moderatora]
jeden z tych roboli 2011-05-11 08:05:52
zachęcam osoby które tam pracują lub pracowały o opinie o tej "firmie" może ktos wreszcie zrobi z nimi porzadek ,bo terry to takie male panstwo w państwie [usunięte przez moderatora]
realistka:) 2012-01-26 09:44:55
[usunięte przez moderatora] Pracują tam i młode i średnie i starsze,(chodzi o wiek oczywiście),na naszym rynku pracy jest totalna katastrofa z zatrudnieniem kobiet,dlatego każda boi się o pracę.Praca jest CIĘŻKA!!! Szczególnie ciastownia!!!, tam tez pracują kobiety!!!! Praca w gorącu, ciężko trzeba dźwigać, tempo bardzo szybkie, [usunięte przez moderatora] Większość tych kobiet musi tam pracować bo ma rodzinę którą trzeba utrzymać, z tej MARNEJ JAK NA TAK CIĘŻKĄ PRACĘ WYPŁATY!!! Przykre jest to traktowanie [usunięte przez moderatora] brak przerw, często nie ma jak iść do toalety!!! Praca na 3 zmiany,naprawdę ciężko, ale sprawiedliwości nigdy nie było!!! i nie będzie!!! współczuję wszystkim osoba tam pracującym!!!
krec0na 2012-04-11 21:35:13
a na tasmie przy pakowaniu tez jest ciezko?
oplanka 2012-04-19 21:37:01
Miałam się tam właśnie zatrudnić ale po przeczytaniu opini na ich temat to im podziękuję.
Netia 2012-06-19 11:46:32
Moja opinia na temat firmy. Praca jak każda inna a wiadomo ze wszedzie dobrze gdzie nas nie ma. Jak ktos nie ma checi to pracy to i miodu nie bedzie mieszal.Zarobki sa jakie sa ale przynajmniej wyplacane w terminie. Na świeta Bożego Narodzenia była nawet jakas premia w kopertach co tez jest malym plusem. Najgorsze w tym wszystkim jest kierownictwo ktore nie ma bladego pojecia o tym co robi. Szefowie swoje a kierownictwo swoje.Brak porozumienia miedzy ludzmi zarządzającymi. Brygadzistki bez jakiegokolwiek przeszkolenia do kierowania ludźmi.Praca naprawde wylacznie dla ludzi odpornych na stres.Co do temperatury w lecie na hali to racja ze dochodzi do 60 stopni ale jak piece chodzą na okragło to co sie dziwić. Na stomilu też nie jest chłodniej.
aga 2012-10-30 18:58:24
tez chciałam sie zatrudnic bo mam ciężką sytuacje ale [usunięte przez moderatora] dziękuję
niki 2013-02-13 21:02:06

Przesadzacie nie jest tak źle. Jak ktoś chce pracować to będzie jak nie to każdy pracodawca będzie zły. Pracują starsze kobiety ale to chyba dobrze? Nie mówie jest ciężko ciastownia naprawde ma gorąco w lecie. Ostatnio zrobili wentylacje czasami teraz to nawet za zimno jest, płacą minimum jak ktoś dłużej pracuje to ciut lepiej aleczy w dębicy gdzieś płacą lepiej. Wydaje mi się że zależy do jakiej brygady trafisz. Ja mam brygade ok pracuje już 3 lata. Największym problemem są niektórzy mechanicy - zachowują się czasami tak jak po prostu jak ostatnie chamy. Jest ciężko ale nie najgorzej,ujdzie. Jak czytam, że komuś ciężko ale do pracy nie pójdzie to chyba ciężko nie miał.
kocham terry 2013-03-28 23:58:10
No pani wyżej to widze że zadowolona jest z tej [usunięte przez moderatora] pracy no ale jak ktoś nie ma żadnych wymagań co do swoich pracodawców i samej pracy to ok miejsce idealne dla kogoś kto na wszystko się zgodzi za najniższą krajową i wieczne upodlenie.Też tam pracuje już jakiś czas ale nie pamiętam że by wentylacja była zrobiona ,tak są nowe wentylatory ale przy temperaturch jakie mamy w lecie to nic nie daje i dalej jest masakrycznie gorąco.Wyjątkową niekompetencją wykazuje się nie jakie pseudo kierownictwo nieco przytępawe ale co po nich można więcej się spodziewac jakie kierownictwo i właściciele taka firma.( usunięte przez administratora )to intelektualne dno,potrafiące tylko gonić ludźmi jak bydłem,brak jakiegokolwiek poszanowania ciężkiej pracy jaką tam ludzie wykonują ,brak jakiejkolwiek wiedzy na tema produkcji,zero zdolności organizacyjnych,te dwie panie to totalne zera wraz z panem Piotrem dzięki któremu pracownicy tej że firmy muszą pracować nawet w takie święta jak Boże narodzenie,Serce krwawi jak widzi sie jak można bardo poniżyć i upodlić człowieka w imie mamony ,niepochamowanej żądzy zysku.
agusia 2013-04-11 19:25:23
kocham terry - 2013-03-28 23:58:10

No pani wyżej to widze że zadowolona jest z tej [usunięte przez moderatora] pracy no ale jak ktoś nie ma żadnych wymagań co do swoich pracodawców i samej pracy to ok miejsce idealne dla kogoś kto na wszystko się zgodzi za najniższą krajową i wieczne upodlenie.Też tam pracuje już jakiś czas ale nie pamiętam że by wentylacja była zrobiona ,tak są nowe wentylatory ale przy temperaturch jakie mamy w lecie to nic nie daje i dalej jest masakrycznie gorąco.Wyjątkową niekompetencją wykazuje się nie jakie pseudo kierownictwo nieco przytępawe ale co po nich można więcej się spodziewac jakie kierownictwo i właściciele taka firma.( usunięte przez administratora )to intelektualne dno,potrafiące tylko gonić ludźmi jak bydłem,brak jakiegokolwiek poszanowania ciężkiej pracy jaką tam ludzie wykonują ,brak jakiejkolwiek wiedzy na tema produkcji,zero zdolności organizacyjnych [usunięte przez moderatora] pracownicy tej że firmy muszą pracować nawet w takie święta jak Boże narodzenie,Serce krwawi jak widzi sie jak można bardo poniżyć i upodlić człowieka w imie mamony ,niepochamowanej żądzy zysku.
prawda Mechanicy są beznadziejni 6 mechaników jest wporzatku reszta chamstwo jesli tak bedzie nadal to u u firma idzie z butami [usunięte przez moderatora] naj bardziej pozdrawiam reszte załogi A
oddana 2013-04-15 00:53:14
nie ma co szukac winy wsrod mechanikow sa jacy sa bez nich ta fabryka by nie istniala Tomek i Łukasz sa najzdolniejsi nie spotkalam sie nigdy zeby sobie nie dali rady z czyms a pracuje juz pare lat reszta jakos nadrabia wiadome nie ma ludzi idealnych wszyscy tam pracuja pod wielka presja ktora wykonczyla by niejedna osobe pozdrawiam wszystkie kobiety z produkcji bez nas nie bylo by tej firmy a tym bardziej paluszkow :)
hehe nie powiem:-) 2013-04-17 12:01:12
ja tez chętnie podziele sie opinią na temat pracy:-) osobiście chodzę do pracy ze względu na najbliższych pracowników. Kierownictwo sobie a my sobie sterem,okrętem i morzem:-) Mechanicy najlepsi na świecie a jeżeli czujecie parcie na prace i np.coś się zepsuło a oni akurat naprawiają inną awarie to poprostu nie pracujecie tylko czekacie na usunięcie usterki-chłopaki się przecież nie rozerwą:-) żeby tam przetrwać trzeba olać głupie komentarze i wywiązywać się ze swoich obowiązków. Kariery tam raczej nie zrobisz ale w trakcie poszukiwania czegoś bardziej ambitnego warto tam przyjść i się przekonać jak to wygląda :-)
Duzo widzał 2013-04-27 00:16:59
[usunięte przez moderatora] to jest tragedia i to pisze do tych dwóch pań [usunięte przez moderatora] a my musimy robic za 1200 a trzeba sie orobić zeby zapracować
rewelka 2013-05-03 23:01:23
Podpisuje sie pod ta opinia , trzeba miec stalowe nerwy i anielska cierpliwosc,haos bieganina,duchota ,zastraszanie ludzi przez "te dwie",wolna amerykanka,malo kasy,malo czasu,brak szacunku i ze strony przelozonych i mechanikow ( chamy ! ),ponizanie,wmawianie ludziom ze w tym wieku ( chodzi o starsze osoby ) nie znajda pracy,huk maszyn doprowadza do nerwicy,SYF !,nie stworzone warunki do pracy na sporzywce,dziury w podlodze,gruz sie sypie,kapie z sufitow,mechanikow to zalewa jak sie sprzata na ciastowni-smierdzi,zaduzo pracy na jedna osobe na stanowisku.Nie ma kiedy wykorzystac urlopow,roba piatek swiatek i niedziela czlowiek zmeczony ,planowany urlop szlag trafia bo sie nie da !
Kazdy kto tam pracuje , wie z czym ma do czynienia.Apel do szefostwa ,my tez mamy rodziny i potrzebujemy normalnie funkcjonowac,czy trzeba miec tyle szmalu zeby az tak do reszty byc zgorzknialym typem bez sumienia ?ciagle malo i malo i malo a my co mamy powiedziec ,jak ci braknie to sobie pozycz ! pozdrowienia dla wszystkich pracownikow z produkcji .
mała mi 2013-05-24 22:20:58
Dawniej to przynajmniej wypłata była lepsza. A teraz dają jakies wolne i to najgorsze ze brygadzistki daja jak juz przyjdziesz do pracy!! Tak jakby [usunięte przez moderatora] trudno było im powiedzieć chociaż dzień wcześniej. To co teraz się wyrabia to tragedia!!! Podobno miało być lepiej a jest coraz gorzejBlodni w biurze wydziera się nawet o własną wypłatę nie można się zapytać. Mechanicy potiwerdzam nic nie umieją, cwaniaki i jeszce się wydzierają że się po nich chodzi. [usunięte przez moderatora] Nawet im się nie chce podejść. Naszczęście jużniedługo, oby tą firmę zamkneli jak najszybciej
rewelka 2013-06-30 20:02:59
Nie jest atrakcyjna ta praca to fakt ale zeby znowu zamykac bude to nie,kazdy moze sie zwolnic jak mu nie pasuje,sa ludzie ktorzy tylko z tego sie utrzymuja.Jesli chodzi o wracanie ludzi do domu to skad brygadzistki maja wiedziec ile potrzeba jej osob na zm,z dnia na dzien to sie przeciez zmienia ,gora odpowiada za wszystko i tyle, taka logistyka kazdy chce rzadzic ,brak organizacji ..........nie ma kto tym pokierowac jak nalezy, temat bez konca.
bąbel 2014-02-04 15:44:14
Amen [*]
1
tomek 2015-01-19 12:45:01
no ale jednak jeśli chodzi o jakość to mam warazenie, że jakoś spełniają się w tym zakresie, no nie? powiedzcie mi jeszcze taką rzeczy, czy nie jest jednak tak, że narzekają na prace u nich te osoby, które jakoś wymigują się od zadań i nie chcą za bardzo się przemęczać w pracy? dajcie znać jak to wygląda.
krezus 2015-02-04 02:41:09
jeśli chodzi o Terry to firma zajmuje się głównie dwoma aspektami handlowymi. Po pierwsze: importem (wykładzin domowych i obiektowych) , a po drugie i to na szerszą skalę dystrybucją m. in. - dywanów i chodników, - paneli podłogowych i podłóg, - mebli systemowych, - akcesoriów wykończeniowych i elementów wyposażenia wnętrz;
1
kret 2016-05-21 11:53:53
firmy chyba nie byłoby na to stać. Zresztą, to chyba zbędne.
Zostaw swoją opinię o Terry Sp. z o.o. - Dębica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Terry Sp. z o.o.