Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zorka Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Zorka Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ala - 2013-11-26 10:15:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Można tam pracować ale oczywiście na zlecenie i co miesiąc obiecują umowe o pracę i tak jej nie zobaczysz jak masz szerokie plecy to zostajesz jeżeli potrzebują stanowisko dla swojego to bardzo szybko je znajdą [usunięte przez moderatora]cię momentalnie do gorszej roboty i nic sobie z tego nie robią traktują ludzi jak [usunięte przez moderatora] mistrze nie mają szacunku a kierownik ma to wszystko w [usunięte przez moderatora]./ praca na akord a gonią cię jak byś to robił na godziny..jeden przychodzi bo ma plecy to umowa o pracę jest odrazu ciocie ,tatusiowie wciągają [usunięte przez moderatora] zaraz po szkole a te młode młotki i tak niewiedzą jak robić ale oczywiście mistrz ani kierownik do takiego nic niema bo to są właśnie znajomości porażka ta cała firma;/
zdjecie uzytkownika
Cała prawda o Zorce - 2013-11-26 12:14:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak masz chęci i zapał do pracy to w Zorce będziesz zarabiał tak jak ja 3500zł miesięcznie. Daję z siebie wszystko ale moja rodzina jest szczęśliwa i nie żałujemy sobie niczego. Jedyne co mnie drażni to mistrz nazywany potocznie "LAWA" jest arogancki, przemądrzały i chwali się swoimi osiągnięciami w pracy zawodowej. Patrząc na jego wygląd i dziewczęce dłonie widać że w życiu to nimi mógł co najwyżej[usunięte przez moderatora]:) Poza tym przychodzi z psem do pracy zawsze na nockę pewnie dla tego że gdyby prezesi się dowiedzieli szukałby roboty nowej. Pies biegając wyłącza maszyny, zagrażając zdrowiu pracowników. "mistrz" "LAWA" [usunięte przez moderatora]. mimo zakazu wynosi z firmy odpady MDF, robiąc to w spektakularny sposób. Ta żeby wszyscy widzieli że jest szychą. A jest zwykłym pionem który ma dwie lewe ręce. Podsumowując praca w Zorce jest ok ale przez takich ludzi jak "LAWA" [usunięte przez moderatora] odechciewa się tam pracować! Można przecież takiego gałgana wymienić na kogoś mądrzejszego i bardziej ogarniętego.
zdjecie uzytkownika
mycha - 2013-11-26 18:58:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałam w zorce było okropnie starzy pracownicy zarabiają bardzo dobrze bo znajom się na normach wiedza które rzeczy opłaca sie robić , to nie jest normalne że piekarz zostaje szefem produkcji po szkole zawodowej chodzi o cieplice stawki sa akordowe i naprawde trzeba się narobić ale kosztem zdrowi żeby zarobić
zdjecie uzytkownika
xmen - 2013-11-26 20:53:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja też pracowałem w Cieplicach słuszna racja a ci mistrze to wogule skąd oni ich wzieli chyba z kosmosu i tak samo po zawodówkach bo inteligencją to oni nie świecą.... tak piekarz wielki kierownik który nic nie umie załatwić tylko zbywa jak ktoś przyjdzie.. ludzie.. omijajcie szerokim łukiem tych wykorzystywaczy niema przyszłości w tej firmie...stawki 5gr.6gr..
zdjecie uzytkownika
normalny - 2013-12-09 18:13:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gościu,umowy dostają ci którzy pracują a nie udają że chodzą do pracy.
zdjecie uzytkownika
świnia @ - 2013-12-10 12:18:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To wszystko na temat Pana L[usunięte przez moderatora] to czyste oszczerstwa. Zazdrościcie mu bystrosci umysłu i intelektu, jak również umiejętności w podejmowaniu szybkich decyzji i zdolności przywodczych. A co do psa, to go nie doceniacie. Nie tylko potrafi wyłączyć, ale i włączyć maszynę
zdjecie uzytkownika
laska - 2013-12-11 21:52:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszcie piszcie, ciekawych rzeczy można się dowiedzieć.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2013-12-18 17:13:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje na tzw. nowym zakładzie około 2 lata i uważam, że jeśli ktoś się stara (bez jakiejś wielkiej przesady) nie ma problemu z umową o prace. Kasa zależy od tego, co robisz, np. na pakowaniu czy czyszczeniu są dużo lepsze zarobki niż na wózku. Atmosfera pracy jest dość dobra, a jeśli chodzi zdolność podejmowania decyzji i zarządzania na poziomie kierownika czy mistrza jest wątpliwe i występuje zwykła spychologia, nie wiadomo do kogo zwrócić się z problemem bo i tak nic się nie dowiesz.
Mimo wszystko ogólnie polecam.
zdjecie uzytkownika
Big boss - 2014-01-10 00:14:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do iłek. Lawa przepracował dużo lat w firmie meblarskiej jako ochroniarz. I się nie sprawdził. A co do łysego to są jego początki i już przewyższa tego starego kawalera.
zdjecie uzytkownika
elo - 2014-01-10 14:58:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale narzekacie . ci ludzie robia co moga kazdy ma jakies wady . spoko praca zarobki tez . nara.
zdjecie uzytkownika
anonimowy alkocholik - 2014-01-10 17:37:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ide na vipa
zdjecie uzytkownika
wazelina - 2014-04-08 19:30:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich w orce jest super można zarobić w granicach 3 do 4 tysięcy zł miesięcznie jest dużo nadgodzin i sobót dobrze płatnych teraz.Jak się zostaje na nadgodziny to dostaje się darmowe obiady z firmowej stolowki.Jak się przyjdzie w niedziele do pracy to jest 2 godzinna przerwa na kościół która tez jest płatna.Jak nie masz samochodu na dojazd do pracy to dostajesz firmowy samochód za darmo tylko go tankujesz.Co 4 miesiące dostajesz nową odzież roboczą.Jak pracujesz w szkodliwych warunkach pracy typu nadmierny hałas lub zapylenie to co pół roku dostajesz dodatkowe 2 tysiące zł premi. Raz w roku firma opłaca ci rachunek za prąd i wodę.Na okres zimy dostajesz talon na 2 tony węgla jak masz dzieci to na 3 tony.Raz w roku odbywa się konkurs na najlepszego pracownika roku pierwsze trzy miejsca są nagradzane.Ostatnio za 1 miejsce ziomal dostał 10 tys złotych.Kobiety są traktowane z bardzo wielkim szacunkiem za urodzenie dziecka dostają 3 tys zł wyprawki.Co sobotę pieką placki w firmie dla pracowników do kawy. No i oczywiscie jest trzynastka i mundurowka ale to juz sami zobaczycie.
zdjecie uzytkownika
oooooooooooooo - 2014-06-17 18:21:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pierdziele takich bzdur to ja jeszcze nie słyszałem:/
zdjecie uzytkownika
dominia - 2014-06-19 18:54:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki masakra (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Majeczka - 2014-07-28 15:11:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie uwierzycie, ale ja na tą firmę natknęłam się, bo potrzebowałam do pracy na studia firmy, która dba o środowisko naturalne i jest bardzo ekologiczna, szczerze mówiąc nie sądziła,, że zorka jest taką firmą, a coś o niej już wcześniej słyszałam. Generalnie ich EKO plan bardzo mi się podoba, bo prowadzą realne wyliczalnie uniknięta emisja CO2, kupują energię fizycznie wyprodukowaną w tzw. źródłach kogeneracyjnych, gdzie oszczędność paliwa sięga do 30% w stosunku do źródeł konwencjonalnych. Mają też certyfikaty związane z ochroną środowiska jak certyfikat akcesyjny i taki, który poświadcza po zakończeniu umowy ile uniknęli emisji CO2. Nie orientuje się jak u nich praca wygląda, ale sądzę, że zarobki nie są jakieś wspaniałe, bo działają z tego co wiem na zasadach korporacyjnych..na pewno nadgodziny się zdarzają bardzo często, bo projekty czekają itd, mój kolega pracował w podobnej firmie...
zdjecie uzytkownika
mona - 2014-07-28 15:13:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no dziwne to co napisał 'wazelina' wygląda to jak oferta marzeń, taka praca idealna ;) ciekawe co to za samochód oferują ;) a tak wracając na serio do tematu, to czemu macie takie złe doświadczenia z pracy? tylko o zarobkach napisane zostalo, wiec ja pytam jaka to jest kasa i czego mozna ise oprocz tego spodziewac
zdjecie uzytkownika
srona - 2014-07-29 21:13:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mona - 2014-07-28 15:13:14]:
jaka to jest kasa? zalezy o ktory miesiac pytasz,
czego mozna sie spodziewac oprócz kasy? haha,
a ta Majeczka to czego sie nacpala?
zdjecie uzytkownika
mona - 2014-08-11 18:47:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to zalezy to wszystko od miesiaca o ktory pytam? od czego to wszystko zalezy czemu w niektorych miesiacach jest latwiej cos zarobic. w ogole to o jakich stanowiskach my mowimy bo tego nikt nie napisal jeszcze. sa opinie ale bez konkretnych stanowisk. ja nie rozumiem czemu sie tak dziwicie, ze pytam o cos oprocz kasy. jakies dodatki moglby byc na swieta czy na wakacje na dzieci. moje znajome jakos dostaja takie dodatki, szkoda ze u nich nigdy pracy nei ma
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-08-13 09:54:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogólnie umowy o dzieło,kasa najniższa,a tam gdzie można zarobić to tylko starzy pracownicy robią. Ogólnie odradzam nie warto tak tyrac za taka kasę. Porazka
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-08-13 09:55:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogólnie umowy o dzieło,kasa najniższa,a tam gdzie można zarobić to tylko starzy pracownicy robią. Ogólnie odradzam nie warto tak tyrac za taka kasę. Porazka
zdjecie uzytkownika
były - 2014-08-16 03:10:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Omijajcie z daleka.umowy smieciowe i jak psa traktują ludzi po paru miesiacach człowiek ma nadzieję ze zacznie zarabiać i niespodzianka dalej (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Stefan - 2014-08-20 02:53:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie ! Nie słuchajcie tych totalnych bzdur. Sami sprawdźcie jak tam jest. Mam wrażenie, że autorami tych krytycznych opinii są życiowi nieudacznicy i zwykłe nieroby. Uczciwy człowieku, przyjdź, popracuj 2-3 miesiące jak się należy i jak umowy nie dostaniesz wtedy możesz krytykować. Osobiście znam wiele osób zadowolonych z pracy w Zorce, z zarobków również, ale ich opinii tu nie ma , bo normalni ludzie nie mają czasu na ślęczenie przy kompie a jeżeli już, to na pewno nie czytają takich bzdur.
zdjecie uzytkownika
czemu smieciowe sa zle? - 2014-08-26 13:04:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak jak w nicku mam pytanie do was. dlaczego tak zle gadacie na umowy smieciowe, takie czasy ja chyba sie tego nie boje pracowalam juz nie raz na takiej umowie i zawsze jakos dawalo rade. co znaczy wedlug was kasa najnizsza, to znaczy ze ile za godzine czy moze jest inaczej rozliczana praca ? pozdrawiam ewa
zdjecie uzytkownika
$$$$ - 2014-08-27 18:17:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam pracuje ok 3 lat w KJ i jestem cholernie zadowolony z tej pracy,moze i małe zarzuty bym znalazł ale wszedzie gdzie sie nie pojdzie to cos sie znajdzie.Jest to zakład w którym mozna na prawde awansowac i robic swoja mała kariere zawodowa ,trzeba chciec i miec jakies ambicje. Zarobki rózne od naiskich za łatwe tanie czynności do dobrze opłacanych trudniejszych operacji ale... to nie jest sortownia smieci czy fabryka kopert gdzie byle kto moze robic wszystko. To jest fabryka mebli i co za tym idzie trzeba miec pojecie o obróbce drewna wtedy mozna liczyć na dobrze płatne zajecia. Najlepoiej chyba zarabiaja chlopaki na maszynowni,nie zauwazylem zeby ktos narzekał a chcac niechcac znam tu wszystkich z racji swojego stanowiska. Krótko mowiąc kto ma szkołe ten ma lżej ,chyba że osoba jest rozgarnieta i szybko załapie podstawy zawodu . Jest duze grono ludzi którzy wielce narzekaja na forach itd ale z doswiadczenia wiem ze narzeka zawsze ten co od siebie nic nie da tylko oczekuje że zasypia go pieniedzmi. Polecam ten zakład ,jest too przyszłosciowa firma i jak ktos chce i mu zalezy to na prawde moze miec fajna sytuacje. A przede wszystkim niech nikt nie liczy zena dzien dobry zaproponuja mu nie wiadomo jakie stawki.
zdjecie uzytkownika
niezadowolona - 2014-09-01 11:39:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przepracowałam w tym chorym miejscu miesiąc czasu i bardzo tego żałuję!! Teraz jestem w ciąży i na całe szczęście muszę odejść z tego miejsca, ale fakt, że dopiero za tydzień jestem w stanie przynieść zwolnienie lekarskie od ginekologa jest wielkim problemem. Jest koniec miesiąca więc należy zrobić rozliczenie miesięczne- chociaż codziennie wypełniamy raport dzienny- więc potrzebny mi jest zeszyt który mam w szafce w pracy a nie mogę się do niego dostać więc wypłaty mogę nie dostać... Przyjmując się dowiedziałam się tylko tylę, że pierwszy miesiąc pracuję na godziny 9 zł na godzinę jednak już na hali okazało się, że tak jest przez tydzień a mój akord jest wliczany w godziny- oczywiście nikt mi tego bliżej nie wyjaśnił. nie wiem za jakie stawki pracowałam- podobno to co starsze pracownice kazały mi robić było najgorszą i najmniej opłacalną pracą. Jak dla mnie praca koszmarna...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zorka Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski