brak logo

Zorka Sp. z o.o.

Jelenia Góra

Opinie o Zorka Sp. z o.o.

teeo 2016-09-06 15:21:14
To skoro wynagrodzenie u nich jest na poziomie 2 tysięcy złotych @cs, to się nie dziwię, że zatrudnienie u nich jest tak opłacalne. W końcu i tak można u nich liczyć na jakieś premie do tego, więc wcale nie jest tak źle. A socjale się trafiają? Pozdrawiam
liroy 2016-09-06 15:22:29
A Panią kierownik z lakierni trzeba szacunku nauczyć do ludzi... Ani dzień dobry nie powie ,ręki nie poda , heh zalezy od dnia i humoru ,finansowe sprawy tez olewa.. Fiszke dasz do rozliczenia to mozesz czekac i czekac . Jak ona tak do nas to my tak do roboty.. Zwolnić ją ! Udaje damulka ze sie zna ,na codzień Wielka Pani obrażona.. pff .. Szef produkcji nowy jak najbardziej pozytywny gosciu. Szacunek dla tego Pana :) Zobaczym co dalej Pozdrawiam :)
1
teeo 2016-09-06 16:26:28
Ale skoro zarobki przekraczają te 3 tysięcy złotych to jest to dość dobra stawka. Przecież spokojnie można z tego utrzymać siebie i swoją rodzinę, a pewnie na jakieś premie zawsze jest szansa. A wypłata jest w pełni terminowa? Dziękuję za szybką odpowiedź.
Gogus 2016-09-06 18:12:27
3000 czlowieku tyle to nawet mistrzowie nie maja kto ci takich glupot nagadal jak zarobisz 1800 to bedziesz boga po nogach calowal i ludzie nie piszcie tu glupot o zarobkach bo to taka sama kicha jak w tych wszystkich chołchozach do okoła wyzysk na maksa
1
Gogus 2016-09-06 18:13:00
3000 czlowieku tyle to nawet mistrzowie nie maja kto ci takich glupot nagadal jak zarobisz 1800 to bedziesz boga po nogach calowal i ludzie nie piszcie tu glupot o zarobkach bo to taka sama kicha jak w tych wszystkich chołchozach do okoła wyzysk na maksa
1
Marcel 2016-09-06 18:47:40
Zorka Sp. z o.o. poszukuje teraz pracowników produkcji do Jeleniej Góry, pieniadze są całkiem niezłe, na pewno apropos wykonywanej pracy to są dobrze wymyślone, opieka medyczna też nie jest głupia, bardzo dobrze rozłożona i ma wiele fajnych punktów..
1
Gogus 2016-09-06 23:09:16
3000 czlowieku tyle to nawet mistrzowie nie maja kto ci takich glupot nagadal jak zarobisz 1800 to bedziesz boga po nogach calowal i ludzie nie piszcie tu glupot o zarobkach bo to taka sama kicha jak w tych wszystkich chołchozach do okoła wyzysk na maksa
Gogus 2016-09-06 23:09:35
3000 czlowieku tyle to nawet mistrzowie nie maja kto ci takich glupot nagadal jak zarobisz 1800 to bedziesz boga po nogach calowal i ludzie nie piszcie tu glupot o zarobkach bo to taka sama kicha jak w tych wszystkich chołchozach do okoła wyzysk na maksa
Marcel 2016-09-07 11:30:37
Ja uważam, że warto się zainteresować pracą w Zorka, wiadomo przecież, że są najlepsi w branży od bardzo dawna
Piekny 2016-09-07 11:30:39
Popieram przyjaciela Gogusia!!!!
lecram 2016-09-07 17:23:02
Marcel wie co mówi w końcu przeprowadza ekrutacje w orce
ertyu 2016-09-07 20:38:34
no teraz jeżeli o zatrudienie chodzi to widze ze szukają caly czas pracownikw produkcji w Jeleniej Gorze
mondzioł 2016-09-08 10:10:40
i co z tego?
2 2016-09-08 10:28:28
ertyu a jesteś pewien że dasz raDĘ SIĘ dostać na to stanowisko - doświadczenia w branży meblarskiej/drzewnej przecież wymagają, n o i moim zdaniem jest pewien mankament - trzeba pracować tutaj w systemie trzyzmianowym co WIADOMO nie każdemu będzie pasować
YetiZdalekiejKamczatki 2016-09-10 01:27:36
Ten zakład to jakaś jedna wielka ściema ze zwrotami tych samych elementów do ponownego malowania po kilka razy aż się całkiem nie zdegradują i nie będą już mieścić się w tolerancji wymiarów.

Pankowa i Panek to widzą ale nic z tym nie robią a klienci Ikei którzy kupują te wyroby plują sobie w brodę że wydali tyle kasy na coś co nie trzyma wymiarów i jest masakrycznie krzywe lub nie idzie tego produktu poskładać tak jak na ekspozycji.

Ale co się dziwić skoro pracownicy wdychają rakotwórcze i mutagenne pyły i opary lakiernicze i formaldechydu z płyt pilśniowych. A wypłaty są przetrzymywane do następnego dnia roboczego mimo że dzień wypłaty jest przed weekendem.
1
henko 2016-09-10 09:00:31
Jakie stawki proponowane są nowym pracownikom produkcji w Zorka? Widzę, że trwają dwie rekrutacje :)
. 2016-09-14 21:17:14
stawka jest dokładnie taka :
przychodzisz udajesz że pracujesz i nic nie robisz i za to masz ponad 1800zł
lol 2016-09-15 09:49:55
i przez takich brudasów jak ty jest mniejsze wykonanie co przekłada się na mniejsze zarobki. Brawo
Majeczka 2016-09-15 12:06:51
Na początku pracy zawsze może być trudno @jhk, ale zobacz, że do początkujących podchodzą z odpowiednią powściągliwością i wiedzą jak o nich zadbać, zwłaszcza, że relacje z takimi osobami są dobre, a zarobki?
. 2016-09-15 20:46:27
Te brudasie to właśnie na ciebie zarabiamy zobacz kto jest przyjmowany nie ma selekcji jak już się dostaniesz do zorki nie ważne co robisz czy nie robisz i tak kase kolo 2 dostaniesz i nie ciskaj się
1
julo 2016-09-15 21:53:08
wiesz co podjerzewam, że spokojnie na produkcji już z 2000tysiace się zarobi,
ziom 2016-09-22 18:01:44
Złoty górą
5
julo 2016-09-22 18:56:15
też tak myślę, albo i wiecej, poza tym wiem, ze teraz dochodza do tego jakies systemy mowtywujace pracowników do 100% obecnosci w pracy i za to są dodatkowe pieniadze
OgryzkiemGO 2016-09-23 06:55:13
przestań stary nie ma takiej premi to ściema
migy 2016-09-23 10:44:50
mimo niektórych komentarzy dość negatywnych które się ntutaj na forum pojawiły, nadalk chciałabym zdobyć zatrudnienie w firmie jako pracownik produkcyjny w Jeleniej Górze skoro obecnie poszukujecie. a może mi napisać ile weekendów w miesiącu jest pracujących?
TutiFRUTI 2016-09-23 10:58:13
0 chyba że chcesz to max 3 Baaardzo rzadko się zdarza że 4 wypadną, tak naprawdę nie jest zła praca ale pracować trzeba i niektórych to przerasta mam nadzieję że nie zatrudnią więcej obiboków, bo produkcja w końcu upadnie.... Fakt jest taki akord w tej firmie to ściema i to niesamowita pewne jest tylko tyle że jak dostaniesz umowę o prace to twoja stawka godzinowa + 15% premii jakościowej +15% premii obecności w pracy (brak l4 nie spóźnia się itp. itd)+ akord który zawsze będzie taki sam plus minus 100-200 zł bez znaczenia ile się zrobi czy nie zrobi zawsze jest tyle samo, powinni to zmienić bo sam widzę że zaczynam to dokładniej rozumieć i zaczynam coraz bardziej zwalniać bo chciałem dorobić się więcej a zarobiłem mniej ... Powinni to zmienić i to w szybkim tempie bo ta tendencja jest coraz większa
julo 2016-09-23 12:21:51
Tez myślałem, ze premi nie ma sobole, premie mogą mieć chyba co najwyżej pracownicy biurowi a nie na produkcji, chyba ze faktycznie zakład wyrobi normę i wtedy może dostanę sie premie?
pozdro 2016-09-23 12:27:25
premia jest tylko dla pracowników na umowe o prace pracownicy na zlecenie nic nie mają
my 2016-09-23 14:37:53
Dla mnie ważne jest to, czy oprócz obrej podstawy dorzucają jakieś premie
norman 2016-09-23 15:25:55
No i tu sie mylisz.W tamtym roku dla ludzi ktorzy nie opuscili żadnego dnia pracujacego (oczywiście po za urlopem) byla premia na koniec w wysokości 500 zl.Byla tylko jedna zasada .Trzeba bylo miec umowe o prace powyzej roku .
cśśś 2016-09-23 16:00:36
Hej, wiecie jakich średnich zarobków można się teraz spodziewać będąc początkującym pracownikiem produkcji? Nie ukrywam, że chętnie bym się załapał, zwłaszcza, że stawki są adekwatne do powierzanych zadań, a to dobry znak jest. Dziękuję za odpowiedź.
ygfycgjbhk 2016-09-23 18:26:30
nie podniecaj sie bo dla nas, roboli nie ma roznicy kto dowodzi. I tak maja nas w d...
wiesz 2016-09-23 18:36:49
No dobra, ale jaka aktualnie panuje atmosfera w firmie? W końcu dbanie o dobre relacje między pracowników są dość istotne, bo lepiej się wypełnia obowiązki.
wydu 2016-09-23 20:43:36
500 brutto,czemu tego nie napisałeś?
daszek 2016-09-23 20:46:40
widzę że ciągle się pojawiają u was ogłoszenia i oferty pracy na pracowników produkcji, mimo jednak tego że oferujecie warunki dobre, chciałabym coś więcej, dajecie?
norman 2016-09-23 21:13:32
Zwykle pominięcie.Ale wazne ze dali.
burka 2016-09-23 22:07:39
@ norman - ale o co chodzi z tym pominięciem? Czy mam rozumeic, ze dali premie, bo ktoś wyżej o tym wspominał. To byłaby dobra wiadomość, że w ogóle jest u was cos takiego jak " zjawisko premi " ...
Panek 2016-09-23 23:35:29
NIE zmieniła się szacun dla nowego szefa produkcji ale tylko lakiernia i lakiernia... w sumie tam największe straty. Atmosfera na maszynowi wygląda tak napisze według segregacji na mistrzów 1. Lawa - ściemniacz choleryk krzykacz wulgarny gość, ale stoi za swoimi pracownikami murem pracownikami tutaj to większość cfaniaki mają małe zgranie (jak nie zerowe z powodu mistrza) 2. Łysy - ekstrawertyk śmieszek pomocny normalny cwaniak ale daje rade pracownicy zgrani 3. Miniradka, nieporadek itp.itd. introwertyk nie do określenia jaka zmiana jak ludzie pracują bo co chwilkę się przestawiają maszynę zrób 15 tego 3 tego tutaj brak słów on jest jakimś bezm... zarobki zależne są od stawki godzinowej i na której zmianie jesteś 123 w takiej kolejności są zarobki. AKORD TO ŚCIEMA W TEJ FIRMIE. polecam lakiernie zostaniecie zjedzeni pakowanie najniższe zarobki ale mistrzowie normalni i fajni lakiernia to burdel na tripodzie :P
misio 2016-09-24 10:03:44
mimo niektórych komentarzy ja jednak nadal chcę odpowiedziec na nowe ogłoszenie na pracownika produkcji u was
Bicep 2016-09-24 17:28:57
i po co to piszesz po prostu to zrób a nie piszesz od 2 tyg czy dłużej, albo jesteś lebiodą albo brak ci motywacji do pracy jeżeli tak to se odpuść bo takich nie potrzebujemy dzięki wielkie
Gogus 2016-09-24 22:08:23
Poprosze o opinie o mistrzach z lakierni
bmaliwkj 2016-09-24 22:35:58
@ Bicep - pisze nsie tutaj takie rzeczy żeby ludzie wiedzieli że coś takiego jest bo uwierz ze w tałoku tych wszystkich ogłoszeń można cos przeoczyć. Lepiej taka informacje za dużo poodać niż raz za mało i ktos mialby ją przypadkowo przeoczyć. Nie sądzisz?
. 2016-09-25 09:40:49
a po polsku można ?
zuch 2016-09-25 10:04:39
Chodziło o to, że kolega pisał o aktualnych ogłoszeniach o prace na produkcję do Zorki @. ktoś go za to skrytykował nie wiem czemu..a w sumie spoko, że ktoś o tym pisze bo naprawdę można to przeoczyć
Tonek 2016-09-25 19:47:08
problem w tym że to Wy szanowna maszynownio generujecie najwięcej strat,takie buble jakie przekazujecie do malowania to woła o pomstę do .... Wy jesteście tacy zajebiści że w swoim blasku nawet tego nie widzicie,mam nadzieję że nowe kierownictwo to w końcu zauważy i zrobi z Wami porządek,nawet nie wiecie ile pracy i czasu muszą poświęcać ludzie żeby poprawiać Wasze babole,uszkodzenia i zwykłe niedbalstwo,tego ostatniego jest najwięcej ale wiem...tak trzaska się akord.. Już niedługo skończy się trójka z przodu,tego Wam życzę i będę robił wszystko żeby tak było.Pisząc o Was z dużej litery nie miałem na myśli kultury tylko szacunek do pisowni,nie schlebiajcie sobie
jhgvchszd 2016-09-25 20:01:09
@ Tomek -n no to jesli stare kierownictwo tego nie zauważyło, to sądzisz, że nowe zauważy? Ja w to watpie
Panek 2016-09-25 20:29:33
HAHAHAHAHAHAHA...
ja pracuję na lakierni i widzę jakie buble od nas wychodzą bo operatorzy to śmiechu warte niedouczone kmioty ale co tam maszynownia robi błędy około 10 % lakiernia zatapia te błędy dosłownie farbą zapewne około 35% (tyle mniej więcej brakuje na wypłacie akordu) a wózkowi to jeszcze pobijają. Napisze o tobie też z szacunkiem na jaki zasługujesz kmiocie i z malusiej literki buziaczki misiaczku.
Ps.: Proszę postarajmy się zarazem lakiernia jak i maszynownia o nie puszczajmy bubli... w sumie to nie ma powoli kto pracować eh
melka 2016-09-25 21:27:57
@ Panek -n a to nie jest tak, ze ty uważasz sie za Bóg wie kogo a że niby cała reszta rtobi źle? dlavzego tak sadzisz? nnie jestes troszke aby zbyt pewny siebie? A szacunku nnie masz do nikogo, chyba nawet do siebie
Tonek 2016-09-25 21:30:35
nie wiem czemu mnie obrażasz,mam nadzieję że w końcu nauczysz się pisać albo patrzeć co podpowiada słownik,to takie czerwone wężyki pod napisanym słowem... Pracujesz na lakierni i widzisz jakie buble od Was wychodzą??i nic z tym nie robisz??nie różnisz się niczym od kmiota jakim mnie nazwałeś.Buziaczki misiaczku
dfghj 2016-09-25 22:33:14
@ Tonek - jak masz pisac takie głupoty to już lepiej zejdz z tego forum....bo piszesz dziwne rzeczy....
Zostaw swoją opinię o Zorka Sp. z o.o. - Jelenia Góra
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zorka Sp. z o.o.