Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zorka Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Zorka Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Gogus - 2015-12-21 17:59:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piekny jak ty rozumiesz sytuacje ja juz troche w zorce pracuje i nie bylo jeszcze wyplaty zeby czegos nie brakowalo juz nawet nie chodze sie prosic bo czuje sie jak zebrak to jakas ku..rwa porazka a najgorsze jest to ze w innych jeleniogorskich cholchozach jest podobnie czyli nadzieji na lepszy zywot brak ale my ty moj zorkowy mozgu mamy siebie i tak jak my nikt nie kuma tych przekretaszkow i zyj
zdjecie uzytkownika
Provizor - 2015-12-21 18:49:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
500 zł za brak chorobowego przez rok, to jakieś kpiny?300 zł na święta po całym roku urywania pensji co miesiąc?Prezes Chałaj może być dumny ze swoich pomysłów,ale one nie przekładają się na realne życie.ABC przetrwania w zorce zaczyna powoli przechodzi w maksymę:mam na wszystko wy...ne bo nie ma po co się starać.Tak się nie podnosi morale tylko deprymuje ludzi.
zdjecie uzytkownika
irc - 2015-12-21 19:25:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do PROVIZER zrob to co ja,ja sie zwalniam ofert pracy jest duzo zorka nie jest jedyna firma w jeleniej,place zmalaly i maja wejsc nowinki od pierwszeg dla pracownikow napewno nie dla nas.
zdjecie uzytkownika
imperator - 2015-12-21 20:14:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piekny i Gogus psiocza na firmę, pierwszy raz chyba, prezes wyraźnie mówił idą zmiany na lepsze, firma się rozwija
zdjecie uzytkownika
Piekny - 2015-12-22 08:26:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie sposób nie psioczyć, kiedy dzieją się takie nieprzyjemne rzeczy :( pensje maleją z miesiąca na miesiąc, pracy jest mnóstwo, lecz człowiek nie jest w stanie tego przerobić, w związku z czym pretensje są z każdej strony, jakość materiału woła o pomstę do nieba, farby z odzysku, no kochani panuje jeden wielki bałagan.Kolega wyżej ma rajcję- kierownictwo nas demotywuje :( Szefowie chyba zapomnieli o dwóch zasadach- jaka płaca, taka praca oraz o tym,że nie są jedynym miejscem pracy w Jeleniej Górze.
zdjecie uzytkownika
Gogus - 2015-12-23 18:50:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwaga uwaga tutaj Gogus a zycze wam wszystkim Wesołych Świąt wy moi Zorkowicze a dla Pieknego zyczonka extra zeby nie bylo Piekny bawimy sie na placu ratuszowym w klimatach ruda tanczy ja szalona
zdjecie uzytkownika
nikt istotny - 2015-12-24 11:06:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
piekny zabieraj gogusa wsiadajcie do tego waszego cieniasa bez wydechu i wypad z zorki jak wam nie pasuje!
a poza tym wesolych swiat
zdjecie uzytkownika
Gogus - 2015-12-24 12:20:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj nikt istotny czy czuje od ciebie pot i smrod ze skarpet czy tylko mi sie wydaje kopciuchu
zdjecie uzytkownika
nikt istotny - 2015-12-24 21:31:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Haha dlogo myslales nad tym tekstem?Wiecznie piszesz że ci nie pasuje w zorce to sie zwolnij i daj miejsce innym
zdjecie uzytkownika
Gogus - 2015-12-24 23:42:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Νikt istotny a przypomnij mi kiedy pisalem ze jest mi zle piszemy ze robi sie zle a to roznica i zapamietaj ze dzieki takim jak ja cos sie moze zmienic bo nie boja sie ze mnie zwolnia a wiesz dlaczego bo nie jestem uwiazany tak jak wielu z was kredytami i mowie co mi nie pasuje a ty jaki twardy jestes za plecami a w firmie panie kochany mistrzu wszystko sie da zrobic i tyle i zyj
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-12-25 10:14:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ze dzieki takim jak ja cos sie możne zmienić????
Haha ciekawe czy w firmie jesteś taki mądry i powiesz to na głos a nie na forum pod nikem wylecisz szybciej niż cichy zabójca z lini
zdjecie uzytkownika
Piekny - 2015-12-25 12:38:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie apeluję do Was- dajcie sobie siana.jeśli komuś nie pasują moje rozmowy z Gogusiem to NIECH ICH NIE CZYTA! proste, nawet dwulatek by skumał.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-12-25 13:23:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Piekny - 2015-12-25 12:38:48]:
dajcie sobie siana to ty i twój lowelas wymięcie się numerami i piszcie takie śmieci w esach a nie na forum dawno admin powinien je osunąć
zdjecie uzytkownika
Piekny - 2015-12-25 17:59:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2015-12-25 13:23:57]:
zazdrosniku Ty, nu nu nu! Powtarzam po raz enty : nie pasuje-nie czytaj. I po problemie. Widzisz jakie to proste?
zdjecie uzytkownika
Gogus - 2015-12-26 11:51:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piekny widze z toba nie ma zartow pogoniles chloptasi jak trza oni sa ja mohery z trwam mowia ze tvn zly a przeciez go nie ogladaja nasze pogaduchy im sie nie podobaja to poco czytaja ja i ty to dwaj ziomale ktorzy sie martwia przyszloscia naszego grajdolka i zyj
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-12-26 13:22:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Piekny - 2015-12-25 17:59:01]:
nie proste raczej żenujące jak się czyta co wypisują geje na forum
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-12-26 15:58:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Geje nic ująć nic dodać
zdjecie uzytkownika
Piekny - 2015-12-27 12:43:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Goguś oni chyba na nas lecą,ale nie dla psa kiełbasa. Odrzuciliśmy ich zaloty i teraz nie pozostało im nic innego jak rzucać mięsem i obrażać. W sumie w tym kraju nie można się spodziewać po ludziach niczego innego. To Cebullandia a jej mieszkańcy pozbawieni są wyobraźni, tolerancji, poczucia humoru,dystansu. Smutne ale prawdziwe.Dobrze ze Ty Goguś uchowałeś się jeden normalny wśród tych ludzi srających wyżej niż mają tylki.Leczcie swoje kompleksy póki jest dla was nadzieja kochani.
zdjecie uzytkownika
mARta - 2015-12-27 12:45:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Adam - 2015-12-26 15:58:52]:
a Ty co materacem jestes ze wiesz,ze to geje? czy moze pozna swój swego?????????????
zdjecie uzytkownika
zauroczony - 2015-12-28 01:55:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [he he - 2015-11-18 20:20:11]:
może to o mnie Ci chodzi? ;*
zdjecie uzytkownika
?? - 2015-12-28 20:01:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do kogo to?
zdjecie uzytkownika
mARta - 2015-12-29 11:47:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do Adama, nauczcie się czytać bo wstyd za was
zdjecie uzytkownika
weronika - 2015-12-29 17:08:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wydaje mi się, że u nich jest dobra praca jako inspektor ds. bhp, bo tutaj w firmie dbają bardzo o wszytskie atesty i na bhp to stawiają bardzo w tym zakresie.
zdjecie uzytkownika
?? do zauroczonego - 2015-12-29 20:00:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zauroczony do kogo piszesz?
zdjecie uzytkownika
Marcel - 2016-01-04 00:38:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej czy ktoś wie czy kierownik działu kontroli jakości nadal jest aktualny i można, albo warto właśnie się tam zaczepić na chwilę? :) Z góry dziękuję za odpowiedź
zdjecie uzytkownika
pavulon - 2016-01-09 19:09:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Marcel - 2016-01-04 00:38:51]:
jest nadal aktualny ale nie na chwilę lecz do samego końca,Twojego lub Zorki
zdjecie uzytkownika
krokus - 2016-01-09 22:46:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie sądzę, żeby tak na chwilę, od samego wystawienia oferty nie minęło 2 tygodnie, a przecież proces rekrutacji nie jest taki krótki, wielu kandydatów jest sprawdzanych.
zdjecie uzytkownika
kokret - 2016-01-12 00:21:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie. Może powiedzcie o czym w firmie powinno mówić się głośno, a się nie mówi. Gdzie widzicie problemy, co można by waszym zdaniem zrobić aby było troszkę lepiej. Proszę o zasypanie forum takimi pytaniami, stwierdzeniami, jak kto chce. Z góry dziękuję.
zdjecie uzytkownika
pradziad - 2016-01-12 23:59:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kokret - 2016-01-12 00:21:25]:
moim zdaniem to co należałoby poprawić w firmie to oczywiście poziom wynagrodzeń. Chyba nie powiecie mi , że nie nalezy Wam się wiecej w tej chwili ?
zdjecie uzytkownika
pan w kasku - 2016-01-13 19:57:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pradziad - 2016-01-12 23:59:09]:
moim zdaniem zmiany powinno się zacząć od kierownictwa. Z Panem kierownikiem lakierni,ktory nie raczy nawet powiedziec dzien dobry, nie da się nic załatwic ani dogadać w zadnej sprawie,najmniejsza rzecz to wielki problem dla niego, ciezko sie o cokolwiek doprosic, notorycznie ludzie sa przez Niego ignorowani. Druga sprawa to fatalnej jakości materiał, z którego wymagają zrobienia cudów.A niestety nie jesteśmy ani cudotwórcami ani czarodziejami.Wystarczy zainwestować w dobrą jakość materiału, a praca będzie szła zupełnie inaczej.Co do wypłat to ile by człowiek nie zarabiał to i tak będzie narzekał.Jasne,ze mogloby byc lepiej, ale niestety jest jak jest i to sie nie zmieni.Co chwile dostajemy nowe zakazy,rozkazy...a coś od siebie, na korzysc pracowników?czy "góra" zapomniała,ze szacunek dziala w dwie strony?od nas wymagają wszystkiego,sami z siebie nie dają nic. pracownicy są dla nich ścierkami i nic wiecej.na rozmowie kwalifikacyjnej wyraźnie mówią,że umowa bedzie po 3 miesiacach, a w praktyce jest zupelnie inaczej.czeka sie od pol roku w góre. Koljeny przyklad oklmywania pracownika i pokazania,ze ma się nas głęboko w poważaniu.
zdjecie uzytkownika
obi - 2016-01-14 16:55:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale to można zgłosić w tym HR co nie ? czy po co on tam jest
zdjecie uzytkownika
pradziad - 2016-01-16 18:10:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesli interesuje Was praca Zorce to liczyć musicie się z umową o pracę oraz prywatną opieką medyczną chociażby. Jednym słowem - chyba rzeczywiście warto
zdjecie uzytkownika
konkret - 2016-01-16 21:59:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę zmiany w tematyce na forum na lepsze. Oczekujemy od prezesa, dyrekcji kierownictwa ustosunkowania się do zadawanych tu pytań i wyrażanych opinii. Nie bredźcie o prywatnej opiece zdrowotnej tylko ją każdemu dajcie. Załatwiajcie sprawy bez zbędnej zwłoki i biurokracji z należytym profesjonalizmem. Pokażcie, że zasługujecie na swoje stanowiska, bo jesteście najlepsi w swojej dziedzinie, a nie tylko kolegą, znajomym czy rodziną kogoś kto Was tam wkręcił. Żądamy profesjonalistów nami rządzących a nie kolesi kolesiów z zadartą brodą wyżej niż nos. Czekamy na działania
zdjecie uzytkownika
hipek - 2016-01-18 20:04:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chłopak dobrze pisze @konkret. Uważam, że masz rację, ale może warto byś to powtórzył do właścicieli bezpośrednio, na fora mogą nie zaglądać, a Twoje postulaty mogą wnieść wiele do warunków pracy w Zorka Sp. z o.o.
zdjecie uzytkownika
konkret - 2016-01-18 23:34:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zaglądają, bez obawy np: "pradziad", no nie?
zdjecie uzytkownika
romak - 2016-01-20 20:06:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@konkret nie rozumiem o co chodzi? chyba to jakiś pracownik, ale nie wiem. Wydaje mi sie, ze inspektor ds. bhp moze naprawde i do 3000 zł zaorbić poczatkujący.
zdjecie uzytkownika
sandra - 2016-01-20 22:29:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sylwia, pzepraszam za wszystko, co o Tobie pisałam !!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
adrianos - 2016-01-21 10:20:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja mam pytanie z innej beczki. Mianowicie, czy są przyjęcia do biura? Jak ta praca wyglada finansowo?
zdjecie uzytkownika
konkret - 2016-01-21 19:45:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kim jesteś, że znasz i publikujesz zarobki pracowników. Jeśli tak robisz opublikuj zarobki po kolei od samego zarządu. Co ty na to?
zdjecie uzytkownika
konrad - 2016-01-23 09:45:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkoda że na formum padają same pytania bez odpowiedzi, bo też jestem ciekawy jak się pracuje w bhp. jestem zainteresowany pracą jako inspektor bo mam w tym kierunku kwalifikacje,a wrzucili niedawno fajna ofertę.
zdjecie uzytkownika
wojtek - 2016-01-23 12:33:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [konrad - 2016-01-23 09:45:24]:
moze nikt sie nie orientuje jak wyglada praca w bhp. zloz cv, umow sie na spotkanie i dowiesz sie wszystkiego.bo z ludzmi jak to z ludzmi, sto osob i sto roznych opinii.
zdjecie uzytkownika
konkret - 2016-01-23 21:06:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca super luzik, żadnej odpowiedzialności
zdjecie uzytkownika
lokal - 2016-01-25 09:57:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@konkret, no to zależy jeszcze na jakim stanowisku. Poszukiwany jest tutaj teraz np. inspektor ds. bhp, tu juz odpowiedzialność pewna jest. Oczywiście wymagana jest biegła praktyczna znajomość aktualnych przepisów i zasad BHP, prawa pracy oraz przepisów o ubezpieczeniach społecznych.
zdjecie uzytkownika
SZCZERY - 2016-02-03 14:02:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widać że goguś i piękny do zwykłe geje bez rodzin. Fakt w Polsce geje nie mogą się pobierać. Wystarczą im te grosze które zarabiają w tej marnej firmie. Fakt wazelina jest tania. Myślę też że to trik zarządu ten goguś i piękny który ma mydlić oczy czytającym to forum. POWIEM WAM ZATEM TAK TA FIRMA BYŁA OK MOŻNA W NIEJ BYŁO FAJNIE ZAROBIĆ. TERAZ TO PO PROSTU [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ZA TO CO ONI PŁACĄ OPŁACA SIĘ ZNALEŹĆ INNĄ PRACĘ W JG. NA DWIE ZMIANY BEZ PYŁU HAŁASU itd. LUDZIE POWOLI SZYKUJĄ SIĘ DO ZERWANIA Z TĄ FIRMĄ. GRANICE SĄ BARDZO BLISKO I OPŁACA SIĘ NAWET POKONAĆ DZIENNIE PARĘ KM. A TEN KUNDEL PANEK NIECH SE SAM ZAPIERDA.. W TYM KOŁCHOZIE. NIE POLECAM PRACY W TEJ FIRMIE.
zdjecie uzytkownika
obibok - 2016-02-03 14:07:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Oni udają że płacą, ja udaję że pracuję polecam wszystkim takie podejście do sprawy.
zdjecie uzytkownika
ertyu - 2016-02-03 16:08:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
heej, szkoda ze zakonczyla sie u nich rekrutacja..pamietam ze jeszcze jakis czas temu szukali osob na przyklad na stanowisko szefa produkcji..trzeba czekac
zdjecie uzytkownika
ona48 - 2016-02-03 20:16:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pradziad - 2016-01-16 18:10:57]:
szukam prace .czy zorka daje w koncu umowy o prace czy nie bo nie rozumiem?ile zarobie jako kobieta z nockami na reke?czy jest teraz jakas rekrutacja na produkcje?
zdjecie uzytkownika
Pewny - 2016-02-04 19:38:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ona48 - 2016-02-03 20:16:52]:
W Jeleniej przyjmują chyba cały czas, jeśli chodzi o zarobki to zależy gdzie i na jakim stanowisku, nie ma jednej stawki na produkcji, pensja na rękę jest pomiędzy 1600 a nieco ponad 3000 na akordzie na maszynowni.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Na rozmowie mowia jedno,w praktyce jeat zupelnie inaczej.
Pytania: Ile chcialbys zarabiac?chore pytanie.na jaka odpowiedz liczyl kierownik?
zdjecie uzytkownika
konkret - 2016-02-04 23:42:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedni mają umowy o pracę inni mają umowy zlecenia przez kilka miesięcy
zdjecie uzytkownika
konkret - 2016-02-05 09:17:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@lokal, poziom wiedzy większości z kadry kierowniczej jest znikomy, lub z jakiegoś powodu udają takich co takiej wiedzy nie mają, jeśli już dostaną jakiś stołek to się go kurczowo trzymają, a tu się liczą znajomości. Macie Panie i Panowie dużo do zrobienia, aby być szanowanym za swoje kompetencje

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zorka Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert