Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zorka Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Zorka Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
aparacik - 2014-10-31 07:39:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To nie lenistwo, po prostu mam spory kawał drogi do firmy i podróż mogłaby być kosztowna, a przez telefon o takich rzeczach się nie rozmawia. Na dobrą sprawę ktoś mógłby być tak łaskawy i przedstawić obecną sytuację to byłbym naprawdę wdzięczny - zaoszczędziłbym mnóstwo czasu i pieniędzy na same podróże.
zdjecie uzytkownika
Dobra dusza :D - 2014-11-06 07:28:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [aparacik - 2014-10-31 07:39:08]:
A w XXI wieku coś takiego jak komputer albo telefon to nie istnieje!?
Jak ktoś jest poważnie zainteresowany to znajdzie sposób żeby się skontaktować.
Ja ci dzisiaj napiszę że robota jest a za tydzień ty mi odpiszesz że cię wprowadziłem w błąd bo nie ma JUŻ naboru.
To nie jest miejsce na takie pytania tylko odnośnie pracy i warunków panujących w tym zakładzie. Zadzwoń pod te 2 numery telefonów skoro jesteś aż tak leniwy : 605 277 806 lub 603 338 119.
zdjecie uzytkownika
mebelek 11 - 2014-11-07 17:12:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja sie pytam co to za idiota z tego WIDZIEWICZA chodza poglozki po zorce ze ma głebokie gardlo wie ktos o co chodzi
zdjecie uzytkownika
osa - 2014-11-14 19:26:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mam pytanie odnośnie pracy w administracji. jak wygląda praca i atmosfera w biurze?
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2014-11-27 13:48:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [osa - 2014-11-14 19:26:57]:
Atmosfera fajna zresztą tak jak ludzie :) Na produkcji też fajni ludzie. A że stawki niskie to niestety prawda
zdjecie uzytkownika
Kurtkx - 2014-11-28 19:18:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niskie stawki czyli jakie - operujmy konkretnymi kwotami, bo się nie będę jako kandydat domyślał, a chciałem spróbować swoich sił w Zorce: ) Dajcie znać jeszcze czy można liczyć na umowę o pracę czy trzeba się wałkować cały czas z umową zleceniem czy innym dziełem, bo taka opcja chyba nikogo nie interesuje.
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2014-11-29 16:13:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Biurowo to wszystko zależy jak sobie wynegocjujesz i jakie masz kwalifikacje.
Produkcyjnie póki co są akordy więc stawki mają wachają się od 1,5 do 3 tyś wszystko zależy przy czym robisz i jaką masz wydajność. Zresztą nikt Ci nie bedzie konkretnymi kwotami rzucał bo jednak obowiązuje tajemnica spowiedzi :)
zdjecie uzytkownika
TakiTam - 2014-12-02 20:23:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hit00r - 2014-09-05 00:26:40]:
Człowieku weź pomyśl nad tym co napisałeś,wszystko na nie.Jestem pewny ze jesteś jedna z tych osob które już na starcie chciałyby zarabiac kokosy miec ciepłą posadke i sie obijać.Ja do takich nie należę a praca jest lekka łatwa i przyjemna,wiem to bo sam tam pracuje i nie chodzę jak na skazanie bo muszę.
zdjecie uzytkownika
sobieszów - 2014-12-04 01:13:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wystarczy popatrzeć na ludzi którzy tam pracują,większość to ćpuny i patologia.Czy majstrowie tego nie widza?
zdjecie uzytkownika
Prawda - 2014-12-04 02:46:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Andrzej - 2014-11-29 16:13:32]:
Gdyby nie interesowała to by tam nie pracowali.
Są osoby co po 2 lata robiły tam na śmieciówie zanim łaskawie dostały umowę na czas określony.
Ale to POlska - tu się dyma ludzi a nie o nich dba.
Jak ktoś nie ma wyjścia to tam pracuje , ponoć gorzej jest tylko w firmie WOJ-KAT.
zdjecie uzytkownika
hit00r - 2014-12-04 02:54:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [TakiTam - 2014-12-02 20:23:34]:
A no chyba mam prawo się wypowiedzieć ?
Wtedy jak tam robiłem jeszcze nie było tej nowej hali w użytku.
A tobie pasuje - smród , hałas i upał ?
Widocznie nie robiłeś w ciepłe dni - teraz pewnie jest tam bardzo fajna temperatura.
Dotrwaj do lata 30 stopni w cieniu to się przekonasz jak fajnie.
Były nawet przypadki omdleń.
Stanie 8 godzin to można się przyzwyczaić ale do SMRODU , HAŁASU , UPAŁU + BRAK WENTYLACJI - nie!
Zarobki też słabe i uzależnione od widzi mi się dyrekcji , która dyma w biały dzień!
Kolega z tego samego stanowiska był nie całe 2 tygodnie w pracy otrzymał 950 zł a ja prawie 4 tygodnie i 1130 to chyba coś tu nie tak!?
Co mam jeszcze więcej napisać ? O kolesiostwie , które tam panuje ?
O nastawieniu nie których majstrów ?
Nie wszyscy są tam źli tego nie mogę powiedzieć ale są tam elementy takie jak majster Lawa , który odbiera chęć do pracy.
Ciągłe przewalanie pracownika ze stanowiska na stanowisko a jak ktoś się już przyzwyczai do tego bajzlu i zacznie coś umieć to go wywalają.
Widzisz tu logikę ? Ja nie widzę.
Trzeba mieć własne zdanie a nie jak bezwolna masa - gęba na kłódkę.
Ja mówiłem otwarcie co myślę bo nie byłem w podbramkowej sytuacji.
Każdy ma własne zdanie i to moja opinia.
Ile jest negatywnych opinii o firmie - więcej czy mniej niż 50% ?
Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-12-17 21:33:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
LAWA to dziwny facet ostatnio zwiesil sie przy naszym stanowisku na kilka min.
zdjecie uzytkownika
Prawda - 2014-12-18 12:40:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Prawda jest taka że Prezes wraz ze swoją świtą zatrzymał się umysłowo w innej epoce.I tu jest ten problem wszyscy by chcieli skruszyć ten postkomunistyczny beton ale niestety dobrze został wylany przez ruskich:)Praca akordowa przy ogólnym bałaganie w zakładzie objawia się słabymi wypłatami u pracowników,jako przykład podam ciągły brak materiału.Ludzie stoją po pół miesiąca i nic nie robią ,o wyjściu do domu także mogą zapomnieć bo pomimo szczerych chęci niektórych mistrzów jest jeszcze jedna osoba w firmie a mianowicie kierownik(mowa o nowym zakładzie)który tylko czeka aby dosrać pracownikowi wiec znajduje mu zastępcze zajęcie za które i tak pracownik nie otrzyma zapłaty (najwyżej 4,8-5 zł)za godzinę tzw.postojową .Mało tego jedynym zajęciem kierownika jest szpiegowanie pracowników czy np.nie poszedł na papierosa pomimo tego że cały dzień nie ma co robić albo nie rozmawia przypadkiem przez telefon.Po uchwyceniu takiego delikwenta szanowny kierownik kara go zabraniem premii..Na koniec Dodam że zarobki pogarszają się z każdym miesiącem i tak na przykład w grudniu przed świętami była rzesza ludzi która zarobiła po ok 1000 zł.Bo jak by nie było muszą dostać dodatek świąteczny w wysokości 250 zł wiec jak to co roku bywa ucięto wypłaty pracownikom i dołożono dodatek..W
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-12-20 13:41:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a do tego szantaże kier.K.K 20,25%premii za nieobecność w sobotę przed samymi św
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-12-22 15:23:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [gość - 2014-12-20 13:41:47]:
Bo sobie na to pozwalacie.
To macie co chcieliście.
A oni to wykorzystują że w Jeleniej nie ma pracy.
Więc teraz nie narzekać tylko ładnie się uśmiechać.
Ilu jest tam zadowolonych?
Jest trochę osób , które są w stanie nie mieć czasu wolnego dla siebie i dla rodziny bo firma tak chce.
Im podziękujcie.
zdjecie uzytkownika
654654 - 2014-12-27 20:51:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napiszcie jakie są zarobki konstruktorów?
zdjecie uzytkownika
łóżko - 2014-12-28 20:05:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Konstruktor zarabia od 6tys w górę.
zdjecie uzytkownika
lewy - 2014-12-30 17:40:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to chcą zmienić kierownika skoro szukają szefa produkcji?o co chodzi............
zdjecie uzytkownika
ztBw - 2015-01-10 19:12:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie strasz bo wybieram się do was
zdjecie uzytkownika
mas0n - 2015-01-22 18:49:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dotyczy stanowiska operatora CNC.
Dość krótko tam pracowałem, ale firma wcale nie jest taka straszna jak ją malują. Praca jest dość ciężka fizycznie, zarobki dość słabe, ale ludzie są w gruncie rzeczy w porządku.
Oferują 9.50 brutto + 50% "premii, którą nie koniecznie dadzą.
Praca w dużym zapyleniu (nowe hale na meblowej), dlatego też w mojej opinii ta stawka jest dużo za niska.
zdjecie uzytkownika
Zainteresowany - 2015-01-23 23:21:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki.
Trzeba będzie uważać na tę łajzę.
Mi na szczęście niczego nie ukradli a trzymałem rzeczy w szafce przy swoim stanowisku gdzie nie ma zamknięcia.
Tego typu ludziom należało by zrobić reklamę na FB pod ich profilem.
Swoją drogą nie dziwi mnie fakt że Kirszanek olał sprawę skoro 2 kolesi okładało się po twarzach na środku hali w biały dzień ... a facet olał temat.
Że o ćpaniu nie których pracowników nie wspomnę.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-02-08 12:49:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dziwię się że poważnie stanowisko tj brygadzista na nowym projekcie jakim jest łóżko obejmuje ktoś zupełnie nie odpowiedzialny i do tego który odkąd pracuje w tym zakładzie przychodzi pod wpływem narkotyków i nikt z tym nic nie robi,myślą że jest to odpowiedzialna funkcja i jak każda praca w której pracujemy wymaga trzeźwego podejsca a nie pod wpływem środków odurzających i w dodatku istnieje coś takiego jak tajemnica zawodowa która dokładnie mówi o tym że co się dzieje w zakładzie pracy zostaje w zakładzie a nie po za nim.
zdjecie uzytkownika
eee - 2015-02-12 12:59:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co to za stanowisko "brygadzista na nowym projekcje"?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-02-10
Żródło: Gowork.pl
Jelenia Góra
(dolnośląskie)
Zorka Sp. z o.o. w związku z dynamicznym rozwojem otwiera nowe możliwości i tym samym miejsca pracy dla osób, które chciałyby wykorzystać swoje kompetencje i poszerzyć wiedzę.   Obecnie poszukujemy kandydatów na stanowisko: MISTRZ ZMIANOWY Miejsce pracy: Jelenia Góra   Opis stanowiska : Organizowanie, zarządzanie i nadzór nad wszystkimi aspektami związanymi ze sprawnym funkcjonowaniem podległego obsza
zdjecie uzytkownika
dorota - 2015-02-24 09:29:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aaaaaaaaaaaaaaaaaa - 2012-07-06 12:20:21]:
Witam wszystkich.Poszukujemy dla naszego klienta kadry zarządzającej do zakładu produkcji mebli,poszukujemy dyrektorów do 3 zakładów,szefów produkcji,brygadzistów.Umowa o pracę,atrakcyjne wynagrodzenia,chętnych zapraszam do kontaktu (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
cały świat - 2015-02-27 03:23:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
caly miesiac szukam kurcze pracy. a tutaj takie ogloszenia, piekan spraw anie pozsotaje nic innego jak aplikowac. macie moze jakies porady dala kogos nwoego kto jest zainteresowany praca. wiem, ze podejscie na poczatku towazna sprawa wiec moze jakis mi pomozeci. mam nadzieje, ze sie uda - trzymajcie kciuki .
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zorka Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Zorka Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie