brak logo

Zorka Sp. z o.o.

Jelenia Góra

Opinie o Zorka Sp. z o.o.

Tadam 2016-08-09 12:00:20
Masz rację ale jest on bardzo prosty pracuje w tej firmie znam system ale niestety nie mam uprawnień na widlaki i jest nadal aktualna
Majeczka 2016-08-09 12:12:11
Mówiecie, że jedyna jest pewna stawka godzinowa a akord to ściema, wiec jak to włąsicwie wygląda? moim zdaniem to, ze jest ustalona u nich stawka godzinowa to jest to naparwde dobra stawka z tego co widze tak naparwde. A szkolenia tez chyba robią wewnętrzne.
Misja 2016-08-09 22:47:56
chyba sobie jaja robisz, jakie szkolenia. Stawka dla nowych 16,50 zł a starzy dostają o wiele mniej niż oni bo akordem nie nadrobisz bo zawsze wynosi koło 700-1000zł nie ważne ile zrobisz.. eh
Qol 2016-08-09 22:49:35
No są szkolenia, przecież wszyscy na tym forum o tym mówią, to chyba nie można powiedziec, że nie ma
Misja 2016-08-09 22:53:01
bhp to są a nie czekaj tylko ogólne nie na maszynę
teeo 2016-08-10 09:06:15
Super, że jest zapewniona umowa o pracę, bo o takie stabilne zatrudnienie jest dość trudno w dzisiejszych czasach.
czas na zmiany 2016-08-10 09:19:34
lol co ty gadasz to się już zmieniło nawet w jg
artek 2016-08-10 12:14:25
Widzę, że cały czas można aplikować w Jeleniej Górze na pracowników produkcji, nie wiem, czy nawet nie ma tam kilku wakatów? W każdym razie widzę kilka ogłoszeń tego typu. Z tego, co widzę w ogłoszeniu to praca na trzy zmiany, tak? Mam akurat doświadczenie w produkcji mebli
mmmmmmmmm 2016-08-10 16:59:14
jakie szkolenia??? gdzie? kiedy ? tyle juz pracuje a nic nie wiem
Marcel 2016-08-10 19:41:18
Są szkolenia, przecież nie ma się co w ogóle nastawiać na inny zestaw, przecież każdy o tym wie i trzeba się przyzwyczaić do tego, że tutaj też są, nie wiem skąd taka opinia, że nic nie ma, skoro j est, niech ktoś inny niż ja potwierdzi to, skoro nie wierzysz
zdziwiony 2016-08-10 22:44:28
ty a jak się na nie dostać ??? Gdzie mam się zapisać ?
ertyu 2016-08-10 22:58:08
@Marcel sa szkolenia? no to super przeciez to wlasnie na nich mozna sie nauczyc najciekawszych i najbarfziej potrzebnych rzeczy do dalszej pracy prawda?
zdziwiony 2016-08-12 11:15:22
coś mi się wydaje że ten Marcel i to gadanie o szkoleniach to prowokacja Zorki, nikt nigdy nie słyszał o szkoleniach dla pracowników, popytałem ludzi w pracy i nikt nic nie wie.... a tak poza tym znowu wypłaty ucięte o 400-500 zł
ertyu 2016-08-12 11:52:55
No ale skoro tak napisali w ogłoszeniu to widocznie tak jest z tymi szkoleniami nikt by sobie raczej tego nie wymyślił jeżeli tak napisali to tak też to powinno wyglądać mam rację? Jak dla mnie przynajmniej to jest bardzo ważne żeby się wdrożyć do pracy
zdziwiony 2016-08-12 12:23:33
Wdrożenie do pracy a szkolenia to dwie różne sprawy, fakt pokażą ci jak obsługiwać maszyny ale szkolenia na nią nie ma jako takiego
Drej 2016-08-12 12:59:46
A to akurat prawda, jeśli chodzi o wdrożenie i szkolenie to faktycznie są to dwie różne sprawy, ale to przecież nie powinno być dla nikogo tajemnicą, wszystko jest do obgadania na spotkaniach pierwszych
Slicznotka 2016-08-12 13:51:04
Jaka tajemnica?wyplata w tym miesiacu w porzadku.
1
Ju 2016-08-12 14:26:51
No właśnie, wypłaty są w porządku mi się wydaje, że wszystko jest takie jak trzeba, zresztą jak na Jelenią Górę to chyba jest wszystko w porządku całkiem
1
Drewniak 2016-08-16 22:12:31
Jakie wporzadku? non stop przycinaja z akordu a wszczegolnosc z grupowego na lakierni :/ Jaka sprawiedliwosc w tym zakladzie? Co drugiego pracownika kantują miesiecznie o 100-300 zl !!! Co trzecia osoba Ci to powie bo reszta boi sie odezwac albo walczyc o swoje... Nie warto sie rozpisywac jak i starac sie w robocie. Miej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a bedzie dane.. -Zorka ... Pozdrawiam
2
teeo 2016-08-16 22:13:00
Kiedyś to szukali kierownika grupy robót elektrycznych, ale ostatnio nie pokazało się żadne ogłoszenie, co dowodzi temu, że relacje jak i zarobki są na bardzo dobrym poziomie. Zastanawiam się jednak czy dowiadywac się u nich o jakieś ogłoszenie, bo doświadczenie mam.
ju 2016-08-17 23:50:00
ja tam nigdy nie mam problemu, zawsze wyplata jest taka jak sie nalezy a tez jestem na lakierni
1
Niom 2016-08-18 13:32:12
Powiem Wam tak, ja też nigdy nie mam problemu bo wypłata jest faktycznie na czas i tak jak trzeba, a jeśli coś złego się z nią dzieje to po prostu idzie się do kadr i gada przez chwilę, że jest jakiś przypał i wszystko się wyjasnia, nie ma co robić problemu
ewa 2016-08-19 12:07:17
czy to prawda ze 2 pracowników zginęło ostatnio w wypadku koło firmy?? czy oni z JG??
gtuij 2016-08-19 12:47:26
czy ktoś może odn iesć się do tego co napisała @ewa? czy faktycznie takie wydarzenie miało mmiejsce w firmie Zorka Sp. z o.o.?? Prosze o odpowiedź. Przegladam ofetry pracy dla chłopaka i nie chce wpakować go w jakieś problemy, zwłaszcza że jest jedna oferta
ewa 2016-08-19 13:51:34
to nie był wypadek na terenie zakłądu wiec spokojnie mozesz szukac tam pracy dla chłopaka


o wypadku piszą tu:
(usunięte przez administratora)
1
teeo 2016-08-19 14:25:12
Najważniejsze jest to, że umowa jest w pełni respektowana @Dano, ale zastanawiam się czy wypłata jest terminowa. W końcu dobre stawki o czasie są dość istotne.
Marcin..jelenia 2016-08-20 08:17:41
To nie będzie lepszy czas. ...nikt nie posklada tego tak jak on. Szkoda.
5
Albinos 2016-08-20 23:54:51
Hahahahahahahaha
3
jako 2016-08-21 10:05:22
stawki od dobrym czasie? Nie rozumiem, napisz po prostu o zarobkach
Bezpankowie 2016-08-21 12:54:00
Nareszcie tego sZEFA pRODUKCJI nie ma może w końcu skończą się poprawki w takiej ilości i nastawienie ludzi się zmieni palniety buc odszedł
2
390 2016-08-21 13:39:28
jako ale o jakim stanowisku piszesz i zarobkach? bo teraz to widze poszukiwany jest pracownik produkcji, tylko właśnie ciekawe czy stawki będa konkurencyjne do tego co oferuje konkurencja w Jeleniej Górze
Pancur 2016-08-21 17:37:25
16,5 brutto + premia 30% zza stanie i nic nie robienie (dosłownie)
goru 2016-08-21 17:40:13
czyli mam rozumieć że konkurencyjne jednak;) szkoda tylko że trzyzmianowy system pracy,. ale nie można mieć wszystkiego
Gogus 2016-08-21 19:51:52
Arku co sie stalo ze cie posuneli a bylo ludzi szanowac i sluchac
5
lo 2016-08-21 20:51:02
dodaj kolego ze tylko przez jeden miesiac, pozniej wchodzi sie w akord i stawka maleje.
Majeczka 2016-08-22 12:34:28
Firma na pewno oferuje z tego co widze proponuje ciekawą i pełną wyzwań pracę w prężnie rozwijającej się Firmie no i na pewno możliwość rozwoju zawodowego jako pracownik produkcji. A Wszystko w Zielonej Górze z tego co widze i na pewno tez można z doświadczeniem przychodzić.
Maja 2016-08-22 14:59:20
pewno tak ale ja tam tego nie widzę tylko nie kminie coś napisała majteczka brak składu i ładu tak jak w każdej firmie można przychodzić z doświadczeniem lol i firma się mieści w Jeleniej Górze a nie w zielonej. Ta firma może się rozwinie bo nie mam panka bo mam dość tych poprawek i badziewia jakie kazał robić buziaki
majo 2016-08-22 15:52:21
majeczka ja również jestem ciekawa tej oferty na produkcję ale napisz mi dokładnie co rozumiesz przez ten rozwój zawodowy
normalny 2016-08-23 18:17:35
Kłamiesz.Pracuje
bow 2016-08-24 12:34:38
majo ale na to stanowisko gotowości do pracy w systemie 3 zmianowym wymagają więc lekko nie ma jednak
leszek 2016-08-25 21:50:29
powinni zamknąć to forum.
1
norman 2016-08-26 06:39:07
Ściemniasz
norman 2016-08-26 06:41:04
Jeśli sądzisz że operator nic nie robi to zapraszam na maszynę .
norman 2016-08-26 06:44:28
Ciężko ruszyć cztery litery do mistrzowki po normy ? Jeżeli jstes inteligent to chyba umiesz sobie policzyć wypłatę
Pikant 2016-08-26 13:54:41
ale z ciebie pupa wołowa nawet nie wiesz o czym piszesz, chyba tutaj nie pracujesz... kiedy wam się zgadzał dodatek akordowy ? ? zawsze jest taki sam różni się maksymalnie do 200zł eh a normy są ale co z tego jak i tak jest naliczane jak się chce. Na chorobowym 2tyg więcej zarobiłem niż na urlopie 2tyg wyjaśnij mi to. Robię to samo cały czas i zawsze tyle samo... Brak jest mi fiszki napisze to tak by taka ciemna masa zrozumiała "dodatek akordowy pracownik wykonał operacji wiercenie deski 2346 szt , dany materiał to 2 szt to jeden kpl, (mam nadzieje ze ogarniasz) czyli wykonał 1173 kpl zostanie mu zapłacone za 500kpl na następny miesiąc przechodzi mu 430 kpl do wypłaty a 70 kpl to odpad" czyli fiszka rozpisująca za co nam zapłacą a co przejdzie na następny miesiąc by pracownik wiedział co jest grane i wtedy normy mają prawo bytu. Płacą nam dodatek akordowy za materiał który opuścił zorkę. Zresztą taką fiszkę łatwo mogą zrobić jeżeli tak wyliczają wypłaty a zapewne jest tak że wyjechało 500 kp czegoś a zrobiłeś 1000kp to dostaniesz kasę za 500kpl a druga połowa przepada ale nie no wszyscy się godzimy na wszystko eh. Fiszka którą nam dają jest mało zrozumiała da wielu pracowników nawet nie wiecie na ilu. Fakt forum powinni zamknąć a zorka na sub stronie powinna otworzyć własne forum (np. nie widoczne dla normalnego użytkownika ale dla pracownika na subdomenie ) z informacjami dla pracownika jak i z naszym narzekaniem pomysłami itp. itd. może nie było by tu tyle syfu ... tylko nie pisz mi Norman że można się wykłócić g.. prawda pozdrawiam idę na browarka
francuz 2016-08-26 15:12:51
rozpisales sie tak, ze po drugim zdaniu odechcialo mi sie czytac
gość 2016-08-26 19:51:53
praca w ZORCE jest dla niektórych zabawą w godzinach pracy można siedzieć na facebooku, a ludzie którzy się starają mają takie same zarobki jak te nieroby gdzie jest sprawiedliwość
ruda 2016-08-26 20:08:31
coś o tym wiem,czasami widać fotki jak na niektórych zmianach poza przerwami ludzie są zapracowani ŻAŁOSNE!!!!!!!
ruda 2016-08-26 20:09:45
coś o tym wiem,czasami widać fotki jak na niektórych zmianach poza przerwami ludzie są zapracowani ŻAŁOSNE!!!!!!!
norman 2016-08-27 13:48:51
A ja Ciebie oskarzalem i inteligencję .Ciężko sobie codziennie zapisywać co się robi później pod koniec miecha policzyć to z normami średnio stowke odjąć na braki I odjąć 55% .Normalnie tragedia .A urlop czy chorobowe jest całkiem z innej średniej liczone Pikant. A pracuje tam dziecko drogie już z osiem lat.
Zostaw swoją opinię o Zorka Sp. z o.o. - Jelenia Góra
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zorka Sp. z o.o.