Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zorka Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Zorka Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
M.B. - 2013-03-12 08:58:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z poprzednikami.Pracowałem tam.Obiecano mi na poczatek 1500zł na ręke,a po okresie próbnym nie mniej jak 2000zł na ręke a i miałem byc kierownikiem działu.Okazało sie ze zrobili ze mnie zwykłego robola a miałem najniższa krajową.Obiecano mi tez po okresie próbnym etat, niestet!Banka prysła!Ja nie polecam tej firmy uczciwym ludziom, bo ta firma to nic innego ja tylko [usunięte przez moderatora]!
Pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
gość - 2013-03-12 19:46:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakiego działu miałeś zostać kierownikiem?
zdjecie uzytkownika
biskup_kj - 2013-03-20 10:49:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
M.B. - 2013-03-12 08:58:35

Zgadzam się z poprzednikami.Pracowałem tam.Obiecano mi na poczatek 1500zł na ręke,a po okresie próbnym nie mniej jak 2000zł na ręke a i miałem byc kierownikiem działu.Okazało sie ze zrobili ze mnie zwykłego robola a miałem najniższa krajową.Obiecano mi tez po okresie próbnym etat, niestet!Banka prysła!Ja nie polecam tej firmy uczciwym ludziom, bo ta firma to nic innego ja tylko [usunięte przez moderatora]!

Pozdrawiam!
ciekawe kto dał ci taką propozycję ??
kierownik działu został cyt. "zwykłym robolem" ??
zastanawiające
ja w zorce przepracowałem 4 długie lata w kontroli jakości
i dopiero po tym okresie otrzymałem nieśmiałą propozycję awansu
firma bardzo fajna
miła atmosfera zarówno w białym domu jak i na produkcji (a conajmniej znośna:) większość osób staje na wysokości zadania, choć jak wiadomo w każdym koszyku znajdzie się zgniłe jabłko. niestety zarobki które oferuje pracodawca zmusiły mnie (no, może skłoniły) do emigracji. 1.5-1.7k to jednak poniżej moich oczekiwań.
nie mniej jednak pracownikom poszukującym długoterminowego zatrudnienia z możliwością podnoszenia kwalifikacji i możliwością awansu polecam firmę, niemal każdy kto będzie zaangażowany, zdyscyplinowany i ambitnie podejdzie do swoich obowiązków, ma szanse na "długoterminowe kontrakty"
zdjecie uzytkownika
bywalec - 2013-04-27 17:18:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"pełno nieudaczników wśród mistrzów"
A ty gdzie byłeś, gdy szukano kandydatów na stanowisko mistrza?
Ile osób z produkcji złożyło cv na mistrza, czy kontrolera jakości? Najłatwiej produkcją zarządza się na palarni, tam wszyscy wiedzą jak powinno się to robić.
zdjecie uzytkownika
Stefan - 2013-05-22 19:00:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tymi mistrzami to faktycznie do bani. Wiecznie się czepiają, ciągle mówią co mamy robić i w jakiej kolejności, na fajkę chodzić nie dają. Paranoja. Wcześniej wyjść się nie da , trzeba 8 odbębnić. Oni cholera zmuszają nas do pracy, to mobbing prawie.
Sorki !!!!! niech ktoś podpowie, ta Zorka to jakiś ośrodek wczasowy ? Bo już sam nie wiem.. Myślałem , że to poważna firma
Pozdrawiam kolegów(- żanki) . PRZYSTOSOWANY
zdjecie uzytkownika
Niezadowolony - 2013-10-15 15:51:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zorka oczywiście musiała mnie potraktować jak "człowieka" . Pracując cały miesiąc + jako podający na linii lakierniczej ( większa stawka godzinowa) + premia miesięczna zarobiłem( usunięte przez administratora )+ jako podający jest raczej mało SATYSFAKCJONUJĄCE .. Odradzam .
zdjecie uzytkownika
nikola - 2013-11-17 21:19:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
głupoty opowiadacie jak ktoś chce pracować to będzie nie ważne czy za 1000 czy 1500zl ja pracuje w miłej atmosfeże i chodze do pracy z miłą chęcią i na pensje też nie nażekam
zdjecie uzytkownika
żółw - 2013-11-23 17:23:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Takich pierdół to jeszcze nie widziałam żeby ktoś pisał. Jakie głodowe stawki???? Praca akordowa ile zrobisz tyle zarobisz wiec nie za najniższą krajową;-)) Fakt faktem w Zorce są ludzie i ludziska ale da się żyć. Pracujesz na swoją rodzinę a nie na kogoś. Kto chce pracować pracować będzie. Polecam tą firmę. Oby się rozwijała jak najlepiej i utrzymała się jak najdłużej na rynku pracy. A i do MB kierownik jest jeden więc ciekawe na co startowałeś heheh
zdjecie uzytkownika
ala - 2013-11-26 10:15:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Można tam pracować ale oczywiście na zlecenie i co miesiąc obiecują umowe o pracę i tak jej nie zobaczysz jak masz szerokie plecy to zostajesz jeżeli potrzebują stanowisko dla swojego to bardzo szybko je znajdą [usunięte przez moderatora]cię momentalnie do gorszej roboty i nic sobie z tego nie robią traktują ludzi jak [usunięte przez moderatora] mistrze nie mają szacunku a kierownik ma to wszystko w [usunięte przez moderatora]./ praca na akord a gonią cię jak byś to robił na godziny..jeden przychodzi bo ma plecy to umowa o pracę jest odrazu ciocie ,tatusiowie wciągają [usunięte przez moderatora] zaraz po szkole a te młode młotki i tak niewiedzą jak robić ale oczywiście mistrz ani kierownik do takiego nic niema bo to są właśnie znajomości porażka ta cała firma;/
zdjecie uzytkownika
Cała prawda o Zorce - 2013-11-26 12:14:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak masz chęci i zapał do pracy to w Zorce będziesz zarabiał tak jak ja 3500zł miesięcznie. Daję z siebie wszystko ale moja rodzina jest szczęśliwa i nie żałujemy sobie niczego. Jedyne co mnie drażni to mistrz nazywany potocznie "LAWA" jest arogancki, przemądrzały i chwali się swoimi osiągnięciami w pracy zawodowej. Patrząc na jego wygląd i dziewczęce dłonie widać że w życiu to nimi mógł co najwyżej[usunięte przez moderatora]:) Poza tym przychodzi z psem do pracy zawsze na nockę pewnie dla tego że gdyby prezesi się dowiedzieli szukałby roboty nowej. Pies biegając wyłącza maszyny, zagrażając zdrowiu pracowników. "mistrz" "LAWA" [usunięte przez moderatora]. mimo zakazu wynosi z firmy odpady MDF, robiąc to w spektakularny sposób. Ta żeby wszyscy widzieli że jest szychą. A jest zwykłym pionem który ma dwie lewe ręce. Podsumowując praca w Zorce jest ok ale przez takich ludzi jak "LAWA" [usunięte przez moderatora] odechciewa się tam pracować! Można przecież takiego gałgana wymienić na kogoś mądrzejszego i bardziej ogarniętego.
zdjecie uzytkownika
mycha - 2013-11-26 18:58:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałam w zorce było okropnie starzy pracownicy zarabiają bardzo dobrze bo znajom się na normach wiedza które rzeczy opłaca sie robić , to nie jest normalne że piekarz zostaje szefem produkcji po szkole zawodowej chodzi o cieplice stawki sa akordowe i naprawde trzeba się narobić ale kosztem zdrowi żeby zarobić
zdjecie uzytkownika
xmen - 2013-11-26 20:53:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja też pracowałem w Cieplicach słuszna racja a ci mistrze to wogule skąd oni ich wzieli chyba z kosmosu i tak samo po zawodówkach bo inteligencją to oni nie świecą.... tak piekarz wielki kierownik który nic nie umie załatwić tylko zbywa jak ktoś przyjdzie.. ludzie.. omijajcie szerokim łukiem tych wykorzystywaczy niema przyszłości w tej firmie...stawki 5gr.6gr..
zdjecie uzytkownika
normalny - 2013-12-09 18:13:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gościu,umowy dostają ci którzy pracują a nie udają że chodzą do pracy.
zdjecie uzytkownika
świnia @ - 2013-12-10 12:18:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To wszystko na temat Pana L[usunięte przez moderatora] to czyste oszczerstwa. Zazdrościcie mu bystrosci umysłu i intelektu, jak również umiejętności w podejmowaniu szybkich decyzji i zdolności przywodczych. A co do psa, to go nie doceniacie. Nie tylko potrafi wyłączyć, ale i włączyć maszynę
zdjecie uzytkownika
laska - 2013-12-11 21:52:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszcie piszcie, ciekawych rzeczy można się dowiedzieć.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2013-12-18 17:13:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje na tzw. nowym zakładzie około 2 lata i uważam, że jeśli ktoś się stara (bez jakiejś wielkiej przesady) nie ma problemu z umową o prace. Kasa zależy od tego, co robisz, np. na pakowaniu czy czyszczeniu są dużo lepsze zarobki niż na wózku. Atmosfera pracy jest dość dobra, a jeśli chodzi zdolność podejmowania decyzji i zarządzania na poziomie kierownika czy mistrza jest wątpliwe i występuje zwykła spychologia, nie wiadomo do kogo zwrócić się z problemem bo i tak nic się nie dowiesz.
Mimo wszystko ogólnie polecam.
zdjecie uzytkownika
Big boss - 2014-01-10 00:14:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do iłek. Lawa przepracował dużo lat w firmie meblarskiej jako ochroniarz. I się nie sprawdził. A co do łysego to są jego początki i już przewyższa tego starego kawalera.
zdjecie uzytkownika
elo - 2014-01-10 14:58:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale narzekacie . ci ludzie robia co moga kazdy ma jakies wady . spoko praca zarobki tez . nara.
zdjecie uzytkownika
anonimowy alkocholik - 2014-01-10 17:37:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ide na vipa
zdjecie uzytkownika
wazelina - 2014-04-08 19:30:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich w orce jest super można zarobić w granicach 3 do 4 tysięcy zł miesięcznie jest dużo nadgodzin i sobót dobrze płatnych teraz.Jak się zostaje na nadgodziny to dostaje się darmowe obiady z firmowej stolowki.Jak się przyjdzie w niedziele do pracy to jest 2 godzinna przerwa na kościół która tez jest płatna.Jak nie masz samochodu na dojazd do pracy to dostajesz firmowy samochód za darmo tylko go tankujesz.Co 4 miesiące dostajesz nową odzież roboczą.Jak pracujesz w szkodliwych warunkach pracy typu nadmierny hałas lub zapylenie to co pół roku dostajesz dodatkowe 2 tysiące zł premi. Raz w roku firma opłaca ci rachunek za prąd i wodę.Na okres zimy dostajesz talon na 2 tony węgla jak masz dzieci to na 3 tony.Raz w roku odbywa się konkurs na najlepszego pracownika roku pierwsze trzy miejsca są nagradzane.Ostatnio za 1 miejsce ziomal dostał 10 tys złotych.Kobiety są traktowane z bardzo wielkim szacunkiem za urodzenie dziecka dostają 3 tys zł wyprawki.Co sobotę pieką placki w firmie dla pracowników do kawy. No i oczywiscie jest trzynastka i mundurowka ale to juz sami zobaczycie.
zdjecie uzytkownika
oooooooooooooo - 2014-06-17 18:21:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pierdziele takich bzdur to ja jeszcze nie słyszałem:/
zdjecie uzytkownika
dominia - 2014-06-19 18:54:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki masakra (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Majeczka - 2014-07-28 15:11:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie uwierzycie, ale ja na tą firmę natknęłam się, bo potrzebowałam do pracy na studia firmy, która dba o środowisko naturalne i jest bardzo ekologiczna, szczerze mówiąc nie sądziła,, że zorka jest taką firmą, a coś o niej już wcześniej słyszałam. Generalnie ich EKO plan bardzo mi się podoba, bo prowadzą realne wyliczalnie uniknięta emisja CO2, kupują energię fizycznie wyprodukowaną w tzw. źródłach kogeneracyjnych, gdzie oszczędność paliwa sięga do 30% w stosunku do źródeł konwencjonalnych. Mają też certyfikaty związane z ochroną środowiska jak certyfikat akcesyjny i taki, który poświadcza po zakończeniu umowy ile uniknęli emisji CO2. Nie orientuje się jak u nich praca wygląda, ale sądzę, że zarobki nie są jakieś wspaniałe, bo działają z tego co wiem na zasadach korporacyjnych..na pewno nadgodziny się zdarzają bardzo często, bo projekty czekają itd, mój kolega pracował w podobnej firmie...
zdjecie uzytkownika
mona - 2014-07-28 15:13:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no dziwne to co napisał 'wazelina' wygląda to jak oferta marzeń, taka praca idealna ;) ciekawe co to za samochód oferują ;) a tak wracając na serio do tematu, to czemu macie takie złe doświadczenia z pracy? tylko o zarobkach napisane zostalo, wiec ja pytam jaka to jest kasa i czego mozna ise oprocz tego spodziewac
zdjecie uzytkownika
srona - 2014-07-29 21:13:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mona - 2014-07-28 15:13:14]:
jaka to jest kasa? zalezy o ktory miesiac pytasz,
czego mozna sie spodziewac oprócz kasy? haha,
a ta Majeczka to czego sie nacpala?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zorka Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x