brak logo

Zorka Sp. z o.o.

Jelenia Góra

Opinie o Zorka Sp. z o.o.

wrc 2016-10-05 19:04:25
piszesz raz ze sie zna a teraz ze nie .
fajna dziewczyna pracuje u was na lakierni,blondynka :).
,,. 2016-10-05 19:39:56
a nie ciekawi Was ludzie dlaczego non-stop pracowników ? Coś musi być z tym zakładem nie tak skoro non stop są ludzie poszukiwani...
ygfycgjbhk 2016-10-05 20:57:37
niestety za wysokie progi dla zorkowskich roboli. Laska by na zadnego z was nawet nie splunela
2
. 2016-10-05 21:13:56
nom masz racje za małe zarobki, brak ferrari albo marnego porschaka, ale nie oceniajmy dziewki z wyglądu tylko z pryzmatu własnej kieszeni :P
wrc 2016-10-06 19:41:41
Moze i tak byc,ale ona mnie nie interesuje po prostu napisalem ze jest ladna,jest czym oko nacieszyc:)
1
Cipek 2016-10-07 18:22:14
Gdzie jest gosia gdzie jest gosia ja sie pytam
Cipek 2016-10-07 18:22:50
Gdzie jest gosia gdzie jest gosia ja sie pytam
bob 2016-10-07 18:47:55
Zorka daje ogłoszenia już od kilku miesięcy. Szukają na produkcję i do transportu. Zaglądajcie na ,,jelonka.com'' Nie dziwię się naprawdę, że ludzie nie chcą tam pracować!!!
Osobiście się przekonałem jaki to żałosny zakład.
Mała 2016-10-07 19:00:16
Z czym żałosny? A może nie chciało pracować się?
7
xmen 2016-10-08 18:12:49
Ty szukasz pracy czy tylko chcesz o niej poklikać?chcesz wiedzieć co oferują?przyjdź i zapytaj zamiast siedzieć przed komputerem i się zastanawiać co oferują,widać tak Ci na pracy zależy..
1
. 2016-10-11 08:04:51
wypłaty dalej nie ma ...
ja 2016-10-11 16:04:31
Za cały miesiąc tyrki 2000 z groszami...........d.py nie urywa,ale nowy dyrektor obiecał że będzie lepiej,zobaczymy.
Nie jestem robotem 2016-10-12 09:28:01
na maszynowni za takie marne grosze ... 2700 przepracowane 2 soboty ... akord zmniejszony o 350 zł ... mam pytanie jak to jest jestem na L4 2tyg - 2760 jestem na urlopie 2 tyg - 2463 jestem 3 weekendy -3000 cały miesiąc pracy bez soboty 2400 + - 100zł (czy robię akord większy czy mniejszy wypłata zawsze taka sama ) nie rozumiem tego może mi to ktoś wytłumaczyć. Unormujcie te wypłaty albo robimy na godziny albo na akord, bo mamienie nas zrobisz więcej to zarobisz to g... prawda
1
Nick 2016-10-12 21:12:23
Wez juz nie sciemniaj
Nick 2016-10-13 10:56:20
robiąc tyle bubli chciałbyś zarabiać nie wiadomo ile?zacznij robić dobrze i poprawnie a zarobki same podskoczą
1
Nie jestem robotem 2016-10-13 11:28:55
sorki człowieczku ja nie jestem od lawy i nie jestem z lakierni
1
. 2016-10-17 06:18:18
nie ale powinny, akordem dorabiasz sobie w sumie to nie ale powinniśmy
. 2016-10-18 20:57:58
mam już powoli dość zorki mam nadzieję że po dzisiejszym audycie dostana po d... wypłaty są tak piękne że normalnie cudo porównywalne do biedronki (pensja biedronki + wykładanie towaru np. cocacola), jak i w Tesco by dało rade tyle wyciągnąć. Wiem nikt mnie tam nie trzyma ale ja lubie swoją prace na maszynowni bo trzeba myśleć na tych maszynach na których pracuje, a jak już poznasz akord wyliczasz ile masz zrobić elementów w ciągu miesiąca na 1100 zł akordu ( bo więcej nie dostaniesz chociaż byś się zeserem) tyle robisz czyli jakieś 15 dni pracy maksymalnie i stopujesz pracę bo i tak ci już za to nie płacą.
1
pracujacy 2016-10-19 17:07:40
no to jak już naprodukujesz tych elementów na maszynowni to zrób to chociaż dobrze, bo bubli tyle co wypuszczacie to i tak za dużo tego akordu dostajesz. Weź się za robote lepiej, albo idz do biedronki.
4
Taafff 2016-10-19 19:45:36
uuuuuuuuuu niedotykalska pakownia
2
Jelonek 2016-10-22 11:57:15
To co sie dzieje w tym zakładzie to jakies jaja! Maszynownia produkuje bubel za bublem,lakiernia wiecznie zalewa elementy a pakownia odrzuca byle co bo maja za duzo materiału i w tyłkach im sie przewraca.Jakosc materiałów pobieranych z poza zorki to kpina,90% nadaje sie tylko na śmietnik!wstyd !!!!
9
Nie jestem robotem 2016-10-24 19:50:20
100%prawdy
2
Gogus 2016-11-01 19:24:35
A ja sie pytam gdzie jest małgorzata nawet sie nie poźegnałaś a my nie którzy tęsknimy dlaczego gosiu odeszłaś odpisz
2
Piekny 2016-11-04 15:48:42
To nie ja pisałem!!
Gogus 2016-11-04 18:48:24
Piekny przeciez wiem ze to nie ty my kolesie git a ten podszywacz to napewno jeden z tych co kazdego dnia narzeka w naszej powoli odmieniajacej sie zoreczce a co u ciebie byku jeden czy jeszcze robisz w tej jak rodzinnej atmosferze bez arka .p . Dobry był .
2
Piękny 2016-11-06 11:26:25
Serio gogusiu zacząłeś mnie wku....
Piękny 2016-11-06 12:08:35
Goguś przyjacielu moj ano robie cały czas w naszym kochanym zakładzie i prawdę powiedziawszy brakuje mi arka i gosi.Ale takie zycie,trzeba sie przyzwyczaić do zmian.Wazne ze wypłaty sa coraz lepsze.A co u Ciebie mordo ?
szukający z wilkami 2016-11-08 21:27:59
Zaglądam tu czasem w nadziei że dowiem się czegoś ciekawego o tym pracodawcy... a najczęściej czytam jak niejaki Piękny narzuca się Gogusiowi lub odwrotnie,umówcie się gdzieś w jakimś romantyczno-sympatycznym miejscu(kibel wam polecam)i wypolerujcie sobie po klamce aż do spustu.... wam będzie lżej a My poczekamy na normalne opinie o tym zakładzie.
1
Waserman 2016-11-08 22:08:53
Wiecie może jak jest naliczany dodatek akordowy?? Czy jak pracujesz na akordzie to opłaca się zapylać jak mrówka by więcej zarobić czy to jest ściema ? Jak zmienny jest dodatek akordowy ? to mnie zastanawia bo nie wiem czy mam aplikować do Zorki czy wyjechać za granicę, proszę o normalną odpowiedz. Dwom pedałkom Gogusiowi i Pięknemy dziękuje o nie odpisywanie
1
Gogus 2016-11-09 03:43:32
Jedz za granice bo cwaniakow to w zorce juz jest za duzo i swietych krów teź a pedalek to chyba cie zro.bił
3
Piekny 2016-11-09 12:51:39
To, że Ciebie ciągnie do mężczyzn i zabawiasz się z koleżkami we wzajemne polerowanie gałek czy tam klamek , nie oznacza, że każdy to robi. Ale rozumiem, każdy mierzy swoją miarką. Współczuję tak płytkiego podejścia do życia. Jeśli coś Cię razi w oczy to po co zwracasz na to uwagę? Po co czytasz skoro możesz to zwyczajnie zignorować? Zalatuje hipokryzją aż wstyd.
2
Waserman 2016-11-09 16:59:35
wiesz czytałem to forum i sam doszedłem do wniosku że jesteście pedałami, ja nie obraziłem nikogo!!! ważnego... Chciałem dowiedzieć się na temat akordu bez waszego spaczenia, czemu sądzicie że jestem cwaniakiem ? Moi rodzice to mama i tata nie wiem czy u was to pies i pies albo mama pies. KTO WAM DAJE PRAWO OBRAŻAĆ CZYICHŚ RODZICÓW dekle
2
Lejek 2016-11-10 10:29:44
A goguś jest w liczbie mnogiej ze piszesz "wam"?
2
Gogus 2016-11-12 18:52:07
Jak tam po wypłacie po wystąpiła kiszka
Kiszka 2016-11-13 14:06:46
a ciebie co to interesuje ? taki nie rób jak ty to powinien zarabiać minimum 1450 zł
Gogus 2016-11-13 18:13:27
Fakt moźe i nic nie robie ale 4500 na łapkę przyklejone i kto jest debesciak
Piękny 2016-11-14 06:56:13
chyba w snach tyle zarabiasz, eh dekielku
Piekny 2016-11-15 19:16:16
prosze przestac sie pode mnie podszywac. nie sadzilem,ze mam az tylu fanow i kazdy chcialby mna byc
Piękny 2016-11-16 06:48:42
kompleksy się leczy najlepiej polerując klamkę gogusiowi
Warsaw shore 2016-11-16 17:28:50
Nie musisz opowiadać na forum o swoich zajęciach i upodobaniach :/
2
Gogus 2016-11-17 06:29:09
Masz rację i odczepcie się od Pięknego
2
Aparat 2016-11-19 20:35:05
Gdzie jest olaf ola la co on robi -- zdjeciaa pstryka co potrafi ola la pstrykać zdjecia i ka..p..c ola la
5
Piękny 2016-11-22 10:27:01
widzę że Olaf rządzi forum bo usunął mój wpis już wiemy co robi zajmuje się forum i nic nie robi
Ffff 2016-11-23 06:46:55
Jestes żałosny z tym podszywaniem sie pod pięknego
1
Piękny 2016-11-23 22:46:14
Masz racje skarbie buziaczki
2
Gogus 2016-11-26 21:45:10
a kiedyś ja byłem twym skarbem :P zdrada tak bardzo boli
Belladonna 2016-12-04 11:28:55
Po pierwsze nie przenoście nam kobietom szatni na stronę pakowni! Nie chcemy tego absolutnie!Dlaczego panowie nie mogą sie tam przenieść tylko zawsze baby maja najgorzej?Po drugie- bedzie standardowo dodatek swiąteczny?
. 2016-12-05 06:32:00
Same tego chciałyście bo za mało macie prysznicy eh a teraz narzekanie lol
odpowiadam 2016-12-05 13:35:58
Nie wszystkie osoby lubią brak higieny związany z dzieleniem jednego prysznica z dziesiatkami innych, obcych kobiet, wiec prosze nie uogólniać, ze "wszystkie".
Ogryzek 2016-12-05 13:42:02
więc problem został rozwiązany i nie ma co roztrząsać proste taniej was przeprowadzić niż kłaść nowe rury robić kabiny przynajmniej będzie spokój
Zostaw swoją opinię o Zorka Sp. z o.o. - Jelenia Góra
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zorka Sp. z o.o.