brak logo

Zorka Sp. z o.o.

Jelenia Góra

Opinie o Zorka Sp. z o.o.

spoko kolo 2017-01-18 18:41
To jest ciekawy wątek że w Białym Domu jest taki stopień feminizacji,- łatwiej kobiety kontrolowac? czy jakas ciekawsza przyczyna?
taki sobie gosc 2017-01-18 19:13
MOZE WARTO BY BYŁO W TEJ FIRMIE W KOŃCU ZAŁORZYĆ JAKIEŚ ZWIĄZKI ZAWODOWE?
MIAŁBY KTO SIĘ ZAJĄĆ WARUNKAMI PRACY NO I OCZYWIŚCIE PŁACY. OBECNIE SKARGI PRACOWNIKÓW NIC NIE DAJĄ. Prosze o opinie znam pare osób które by sie tematem zajeły profesjonalnie..............
1
Dymek 2017-01-18 19:42
To istnieją ludzie, którym trzeba powiedzieć, że praca w takich warunkach grozi różnymi chorobami ? Nie rób jaj człowieku, to nawet dzieci wiedzą. A osobie piszącej o założeniu związku zawodowego radzę, przed zakładaniem czegokolwiek, zainwestować w słownik :)
1
Aneczka 2017-01-19 14:55
Sa mądrzejsze,silniejsze ,nie boja sie roboty i sa bardziej zaradne niz faceci.Taka jest przyczyna.
2
kali 2017-01-20 23:44
Racja.
Jeżeli mówimy o zaradności kobiet na przykładzie Białego Domu,to fakt,była tam taka Monika L.Bardzo zaradna i pracowita-).Jak ona ciężko pracowała.Szkoda tylko,że dość często czterema literami.
Dobrze,że w Orce nie ma naśladowczyń.
Oj jak dobrze.Prawda?
show me money 2017-01-24 16:59
Tobie nie chciała dać, więc teraz w ramach zemsty obrabiasz jej tylek na forum? zalosny czlowieku, wstyd, ze tacy jak Ty stąpają po swiecie
3
kali 2017-01-24 19:27
A cóż Cię tak zabolało?Jesteś jedną z tych,które za pomocą pupy mają lżej w naszym zakładzie?
A może facetem takie karierowiczki?
Show me money 2017-01-25 12:41
Nie,jestem człowiekiem,któremu jest zal niespełnionych,odrzuconych szczeniaków,którzy dla podbudowania swojego ego najeżdżają na laski ,ktore ich olały.
5
Informator 2017-01-25 18:15
W Centrum Edukacji i Pracy Młodzieży w Jeleniej Górze oraz Nestle Purina (Odział Wrocław. Nowa wieś) organizują 26 stycznia w Jeleniej Górze spotkanie Informacyjne i giełdę pracy w godz. 12.00 –13.30 (ul. Wiejska 29, sala nr 113.Jak nam powiedział przedstawiciel Nestle, zarobki w firmie są dobre np. elektromechanik zarabia od 5.000 brutto a operator maszyn średnio 5500 brutto. Do tego dochodzą dodatki, a w przypadku mieszkańców Jeleniej Góry i okolic również pakiet relokacyjny - informuje organizator.
2
Cipekc 2017-01-29 10:53
Ta napewno ktos ci da zarobic na stanowisku robotniczym 5500 brutto przestan czlowieku plesc bzdury to kraj wyzysku a przepraszam za 400 godzin miesiecznie to zarobisz fakt
7
uv 2017-02-05 21:05
skandaliczny zakład pracy.
5
Gogus 2017-02-08 23:15
Gdzie jest lawa ja sie pytam
2
geneza 15 2017-02-09 18:55
LAWA sam się załatwił , jeszcze za tuczakiem powinni zrobić porzadek
6
gogus 2017-02-09 21:03
i z włodkiem
3
12'zmxn 2017-02-10 20:09
I z M.Z.
6
JoKeR 2017-02-10 22:54
Nogi wynosił,bo ponoć nie miał w piecu czym palić.
2
Życzliwa 2017-02-13 19:41
Syffff syfff z jakiejś przyczyny szukając pracowników non stop a ogłoszenia wszędzie co drugi dzień porażka kto możemy niech ucieka i nie idzie tam do pracy zero szacunku traktują człowieka jak worek kartofli który można rzucać gdzieś się chcę i kiedy chce
4
Dami 2017-02-13 20:39
Jak ktos sie daje tak rzucać to pretensje moze miec tylko do siebie.
Życzliwy 2017-02-14 17:44
Hej życzliwa,a ty już uciekłaś czy już ci podziękowali............Mi się dobrze pracuje,nie narzekam.
4
Obama 2017-02-16 21:56
Tak kiepski i żenujący zakład że aż strach cokolwiek opisywać zarobki 2000 tys na 3 zmiany ciężkiej orki
2
klocek 2017-02-17 15:42
to taki sam zaklad jak reszta na tym terenie czyli [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
1
Jelenia 2017-02-17 20:51
Jaka praca taka płaca
4
obama 2017-02-24 12:30
Stawki śmieszne nawet bardzo 9,20 lub 10 zł to trochę żałosne jak na te czasy, ostry zapiernicz ciągle śrubowane normy więcej i więcej to bardzo złodziejski zakład najbardziej oszukują na akordzie co miesiąc problemy z zarobkami a mianowicie coś się zawsze nie zgadza na odcinku z wypłaty i trzeba się wykłócać o swoje pieniądze praktycznie jest tak co miesiąc,a więc podsumowując odradzam prace w tym zakładzie banda oszustów mowa tutaj o zarządzie cwaniactwie dyrekcji kierownictwa a przede wszystkim wszech wiedzących mistrzów którzy na mało czym się znają ale jak wyczuwam właśnie tacy są tam najbardziej potrzebni poprostu tacy niemyślący i wprowadzający najwięcej zamieszania niż pożytku to ostatnie tyczy się przede wszystkim mistrzów.
4
spoko 2017-02-24 16:23
podpadles komus i narzekasz ? Ja pracuje na produkcji .Trzeba pracowac ale da sie zarobic
2
Gogus 2017-02-24 18:08
Twoje szczescie ze mistrzowie sa nie myslacy a moze ratuja wam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za zlodziejsto w wpisywaniu lewych akordow i fuszerki i zapomiales dodac ze kazdy kazdego pod..pie..rdala --- szcxury
2
obama 2017-02-25 13:52
Witam twierdzisz że da się zarobić to czego ludzie z produkcji nie biorą chociaż by po 2000 tys zł na rękę gdzie płaca minimalna od stycznia stawka 13zł no chyba ten zakład tego nie przestrzega bo stawki dalej są minimalne i z tych zarzutów już będzie ciężko się wytłumaczyć,dlaczego ludzie jeszcze jakiś czas temu czekali na umowy o prace w pełnym wymiarze czasu pracy po osiem miesięcy albo jeszcze dłużej?czego bo to jest okradanie pracowników z ich urlopów i wszystkich innych przywilejów pracowniczych które ci ludzie powtarzam! Sami sobie wypracowali! A teraz umowa na pełen etat po czterech miesiącach co po miesiącu nie widać czy ktoś się nadaje a przede wszystkim ma chęci do pracy bo przecież to jest najważniejsze a rotacja pracowników i wciąż przyjmowanie nowych osób czym jest spowodowane? Świetnymi warunkami w tym zakładzie niech ludzie mam prośbę piszmy o tym co złe i o tym co dobre w naszym zakładzie na ul Meblowej bo jak do tej pory na nic dobrego się nie zanosi
8
J 2017-02-26 01:17
Pisz po ludzku bo ciezko zrozumieć.Znaki interpunkcyjne by sie przydały chociaz
2
Nick 2017-02-26 02:48
ble
spoko 2017-02-26 11:44
to dlaczego dalej pracujesz jak ci tak źle. Nie męcz się już
3
cos tam,cos tam 2017-03-01 15:37
szkoda , ze nie moze byc normalnie np. ide z usmiechem do pracy
2
akrygrunt 2017-03-01 19:10
bez wykształcenia jest osoba, która pisała tamten post. Ortografii i interpunkcji uczą w podstawówce. Wstyd i hańba, żeby tak kaleczyć język polski!!!!!!!!
2
Ciekawa 2017-03-07 15:36
Co jest nie tak z tym zakładem , że co 2 dzień ogłoszenie na Jelonce ?? Serio tam jest aż tak źle że się ludzie masowo zwalniają czy po prostu za dużo branego l4= zwolnienie bo i takie opinie się słyszało że tam nawet za to że człowiek zachorował wylatuje . I jak w końcu z tymi umowami jako nowy pracownik dostajesz umowę jak tak to jaka i za ile bo już się pogubiłam :P
1
adek 2017-03-07 19:52
mają dużo roboty i zatrudniają . ja zacząłem pracę narazie jest w porzadku
kinga 2017-03-07 21:29
To prawda, za dłuższe l4 zwalniają pracowników. Wielu ludzi samych rezygnuje z pracy w tym obozie. Najgorszy zakład w jakim przyszło mi pracować. Na szczęście, trafiłam już do normalnego pracodawcy. Czego życzę wszystkim!.
2
... 2017-03-08 08:56
Zakład rozwija się
Ciekawa 2017-03-08 13:30
Adek a ile już tam pracujesz ?
Brazylijska tancerka 2017-03-08 17:47
Do wypłaty w porządku oszołomki jeszcze się okaże
1
,,, 2017-03-08 18:34
To gdzie pracujesz ?
2
2017-03-09 17:23
Kolejny miesiac z wypłata poniżej wszelkiego poziomu.Paniska zarabiają grube tysiące a czemu lud,dzieki któremu ten zakład funkcjonuje,dostaje jakies ochłapy.
3
Ciekawa 2017-03-09 19:57
to ile w tym miesiącu bo wnioskuje , ze już po wypłatach ? czy 10 tego dopiero ? w sumie jak tak czytam że po 1900 za 3 zmiany to faktycznie dupy nie urywa
1
Wojtek Cejrowski 2017-03-09 20:57
1900 to juz bez przesady,nikt tak mało nie zarabia
1
Karrrambaa 2017-03-10 11:34
To napiszcie łaskawie jakie są stawki godzinowe na umowie podane. Czemu tego po prostu nie napiszecie ?
Demon 2017-03-10 13:19
Bo kazdy ma inna stawkę godzinowa!!!!!!!!! Nie jest tak ze wszyscy maja jednakowa!!!!!!!!!!!!!!
3
Ciekawa 2017-03-13 07:16
Zarabia jak jest nowy umowa zlecenie za 1950. Bez dodatkow itd akordu a potem jak sie sprawdzisz to od 1 do 3 m dadza umowe albo papa.
demon 2017-03-14 22:54
a co kogo obchodza osoby na okresie szkolenia?ich nikt pod uwage nie bierze
3
Realista 2017-03-19 16:44
Jeszcze niedawno firma działała rewelecyjnie. Obecnie na W1 pracownicy fizyczni chodzą smutni i poirytowani w związku z zarobkami które zamiast rosnąć są ucinane. Śmieszne zarobki nakładają się na jakość pracy w tym zakładzie.
4
Eryk 2017-03-20 15:08
W3 to samo
2
Adolf 2017-03-21 21:29
A co się stało z Lawą ?
Wyleciał z tego zakładu ?
Jak tu pracowałem to pamiętam go jako mega muła!
Nocna zmiana ja i kolega na stanowisku naprawczym kolega przyszedł już po kielichu i pogadaliśmy 30 minut.
Później kolega się ulotnił do ... DOMU!
Przez 7,5 godziny Lawie nie przyszło do głowy żeby się zapytać dla czego ja tam cały czas jestem sam.
Przechodził obok mnie przynajmniej 2 razy.
Tłuk i cham jakiego ze świecą szukać.
5
Aparat 2017-03-26 21:54
Dlaczego usuwacie komentarze co wy z pisu czy co
1
coskfkef 2017-03-27 13:08
usuwają bo durnotę trzeba tępic
1
Zostaw swoją opinię o Zorka Sp. z o.o. - Jelenia Góra
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zorka Sp. z o.o.