Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zorka Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Zorka Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
sadowy - 2015-04-28 21:12:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
głaby bo ja nie mam co robic tylko pisac o was a i owszem lubie sie nabic i hu. wam w łep palanty
zdjecie uzytkownika
mebelek 100 - 2015-04-29 07:21:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [romu - 2015-04-28 16:59:36]:
bo zorke nie stac na prawdziwego technologa, wiec zatrudnili jego atrape
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-04-29 18:38:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najepij bo zadarmo a potem leżeć jak świnia pod płotem tak tylko może sadowy
zdjecie uzytkownika
sadowy - 2015-04-29 19:25:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zal ci tupe sciska/ gosciu/ odwazny jestes tylko tu ped ale
Oferty Pracy odpowiedz
2015-04-21
Żródło: Gowork.pl
Jelenia Góra
( )
ZORKA Sp. z o.o. w związku z dynamicznym rozwojem otwiera nowe możliwości i tym samym miejsca pracy dla osób, które chciałyby wykorzystać swoje kompetencje i poszerzyć wiedzę.   Obecnie poszukujemy kandydatów na stanowisko: MISTRZ NARZĘDZIOWNI Miejsce pracy: Jelenia Góra   Opis stanowiska : Zorganizowanie nowego wydziału Narzędziowni Zapewnienie efektywnego procesu przepływu narzędzi Budowanie i kontrolowa
zdjecie uzytkownika
alfa i omega - 2015-04-30 05:03:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A Ty jestes za to masz tak male jaja ze mozesz spokojnie nosuc spodnice bo nic nie bedzie wystawac.tylko totalna mameja jedzie komus na forum a w realu wlazi w tylek bez mydla.mozesz byc z siebie bardzo dumny.nie ma to jak anonimowy hejt w necie bo poza nim jest sie mala tchorzliwa pipka.a Korzeniak to najwieksza pomylka Zorki.i smierdzi mu z buzi.pora umyc zeby panie Januszu
zdjecie uzytkownika
alfons kostka - 2015-04-30 05:05:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ty wyluzuj
zdjecie uzytkownika
ESESMAN - 2015-05-01 16:55:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pan (usunięte przez administratora) to wstyd dla zakładu.Ale właściwie to nie tylko on.Panie z pakowania też powinno wymienić się na lepsze modele bo te zachowują się jak stare przekupki z targowiska.Dalej jest pan Złotnik, któremu brakuje kultury i dobrego wychowania.Można tak wymieniać i wymieniać.Kiedy akord zostanie zlikwidowany?
zdjecie uzytkownika
Komorowski - 2015-05-21 00:47:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo to ciekawe co tu ludzie wypisują ale po za wzajemnymi pomówieniami i oszczerstwami nie można się niczego dowiedzieć.
Na dalszych stronach są jakieś informacje i można mieć pojęcie ale nowych brak.
A zakład nawet najgorszy zawsze może pójść do przodu.
A tu informacji zero.
zdjecie uzytkownika
dje - 2015-05-21 17:48:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
troche sie zawiodlem na mistrzu Marcinie z pakowania,robilem wiele na stanowisku na jakim pracowalem aon mnie zle potraktowal,z reszta jak ta cala byla ekipa ze stanowiska tam jest obluda i zawistnosc dlatego sie zwolnilem.pozdrawiam pania Asie z zaopatrzenia.
zdjecie uzytkownika
dje - 2015-05-21 18:06:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
przepraszam za bledy.
zdjecie uzytkownika
wow - 2015-05-24 15:34:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zorka to zbiór oszołomów i ćpunów... trochę mniejszy niż w jelenia plast ale i tak nie ma się czym chwalić kropka... jeżeli szukasz pracy prawie na 100% cię wezmą i jeżeli nie robisz jakichś większych problemow nie wywalą. Ja na szczęście zmieniłem na mniejszy zakład i nie ma tam takiego burdelu i zawiści.
zdjecie uzytkownika
mason - 2015-05-24 22:14:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam nadzieje że zmieni się prezydent bo mam już dosyć pracy na śmieciowej umowie jaką daje mi zorka przez 1 cały rok a propo 'pana'lawe trzeba zmienić tak jak rząd.ten facet nawet nie umie dobrze policzyć stanu na maszynowni a co dopiero zarządzać ludżmi jego prostactwo i chamstwo jest nie do zniesienia. apeluję do zarządu zorki aby pana lawę zdjąć z dotychczasowej funkcji ponieważ panuje nieład.
zdjecie uzytkownika
wojtekxxx - 2015-05-26 15:02:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam - prosze o normalną odpowiedź czy kontrola jakosci tez pracuje na 3 zmiany, i czy idzie zaronic 2 tys na tym miejscu
zdjecie uzytkownika
malarz - 2015-05-26 15:15:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
czytam to i nie wierzę, żona mi pokazała. stek bzdur i już. pracuje w zorce prawie rok. zaczynałem od umowy zlecenia po 3 miesiącach dostałem na stałe. zaczynałem od pensji 1700 - 1900. potem nagle 2200 - 2500. myślałem ze to fajnie.cieszyłem się bo robota nie jest zła. Normalna - jak sie chce pracować a nie szukać lżejszej od spania. dwie ostatnie pensje - 3200.
więc ktoś kto to piszę to niech się zastanowi - i nie pierniczy a spojrzy w lustro - bo może jest jednym z tych co się opieprzają albo chleją częściej jak pracują
zdjecie uzytkownika
Bronek - 2015-05-27 23:13:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [malarz - 2015-05-26 15:15:52]:
Skoro to prawda co piszesz to może łaskawie oświeć nas na jakim stanowisku się tyle zarabia ?
Skąd te opinie że ludzie robią tam rok na śmieciówie bez żadnego urlopu i chorobowego?
Może mają złe stanowiska ?
Takie bzdury z tymi 3200 to możesz wciskać ludziom , którzy nigdy tam nie byli.
Jak ja tam robiłem to ani razu nie dostałem więcej jak 1500!
Masz ludzi za idiotów ?
No chyba że chodzi tobie o stary zakład.
Na nowym zakładzie jedynymi zaletami było to że robiłeś te 8 godzin i miałeś gdzieś.
W zasadzie zerowa odpowiedzialność bo w tym bajzlu każdy zwalał na kogoś innego.
zdjecie uzytkownika
malarz - 2015-05-28 13:07:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bronek - 2015-05-27 23:13:00]:
Bronek - zapewne robisz na warsztacie - tak zgodze się - tam 1500
moze ja miałem wiecej szczęścia.. nie wiem
ja robie na maszynowni - nie mam zwyczaju opowiadac bajek bo po co ? ....
za idiotów nikogo nie robie - żle ci idz do drexa tam kazdy ma ok 2 tys
po co sie męczysz ? drex umowy daje... nie widze sensu ciagnąc dalej rozmowy
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-06-07 19:19:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam to że pracuje sie w zorce na smieciuwach rok amoże i dlózej to prawda osobiście sama sie przekonalam pracuje tram i gdybym sama niewychodzila umowy po roku to pod anie nazekac wszedzie jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] moje jest takie zdanie jak ktos chce to pracuje tyle ze na smiecach i trzeba oswoje walczyc
zdjecie uzytkownika
Jojo --- do działu HR - 2015-06-14 19:57:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Słuchajcie ciotki z działu kadr szumnie nazywanym HUMAN RESOURCES HR. Jeżeli nie znacie realiów obecnego dzikiego rynku pracy, bo sie zasiedzieliście w jednej Zorce to nie zawracajcie ludziom dupy, po to żeby ich dobić na pseudo rozmowie kwalifikacyjnej.
zdjecie uzytkownika
stary cap - 2015-06-18 19:52:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy w koncu zarobki beda w miare wyrownane?jedni zarabiaja ponad 3 tysiace, inni z ledwoscia 1800 a haruja tak samo a wrecz gorzej.
zdjecie uzytkownika
AC - 2015-06-19 19:03:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
brak konkretnego mistrza na zmianie. żaden nie wie o co chodzi. mistrzowie z łapaki - nie wszyscy - wyliczyłbym 2. Pan Złotnik niech idzie na spoczynek a nie zajmuje miejsce młodym.Wasze planowanie to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie planowanie.
zdjecie uzytkownika
Fax - 2015-06-19 19:28:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jas fasola jest ok nic nie kuma
zdjecie uzytkownika
onkapierdonka - 2015-06-24 00:29:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy jest tu ktoś z sobieszowskiego oddziału? Dlaczego nikt nie wypowie się na temat mistzunia Marka- zjodzieja? I jego popieprzonej ferajny- Emilii i Marcina? Nie uwierzę, że nikt o niczym nie wie. Zorka popełniła wielki błąd zatrudniając tych ludzi, a zwłaszcza mistrza. Sam zakład jak każdy inny- można znaleźć tu dobrych ludzi i dobrą pracę, ale można też natknąć się na szuję, gnidy i złodziei
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Na rozmowie mowia jedno,w praktyce jeat zupelnie inaczej.
Pytania: Ile chcialbys zarabiac?chore pytanie.na jaka odpowiedz liczyl kierownik?
zdjecie uzytkownika
Jojo - 2015-06-24 13:30:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [onkapierdonka - 2015-06-24 00:29:30]:
Dokładnie, obsatwiają się po znajomościach zamiast zatrudnić z zewnątrz kogoś kto dobrze dostał po tyłku i sie otrzaskał.
zdjecie uzytkownika
onkapierdonka - 2015-06-25 14:39:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Obstawiają po znajomościach? Nie do końca tak to wygląda. Poznają się w pracy. Tak jak wcześniej wspomniani właśnie. Kierownictwo Zorki za bardzo ufa niektórym swoim pracownikom, nie doceniając tym samym innych.Mistrz Marek był za bardzo rozpieszczony przez kirownika i całą resztę. Bo dobry, bo ogarnia wszystko, bo co jeszcze?? I wyszło na to, że okradł zakład na grubą kasę, wielu ludzi o tym wiedziało, nikt nie chciał gadać na głos.Ale tak to w Zorce bywa, że wszyscy gadają o tym, o czym nie powinni, a kiedy przychodzi co do czego to siedzą cicho. Wątpię, że ktokolwiek uwierzył mistrzowi, że tą wychuchaną Zafirę kupił bo zaoszczędził :) sam się podłożył :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zorka Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Zorka Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert