brak logo

Zorka Sp. z o.o.

Jelenia Góra

Opinie o Zorka Sp. z o.o.

m 2016-12-19 22:53
nikt nie kuma tego co napisales
lucek 2016-12-19 23:22
Czy zna ktoś dziewczynę z sobieszowa z linii lakierniczej brunetke?
3
Aparat 2016-12-20 06:46
Było się uczyć to byś zakumał pozdro
Leonardo 2016-12-20 10:48
Czy chodzi o dziewczynę która zapierda.. jak koń czy o tą która zajmuje się tylko swoimi paznokciami?
3
Szcc 2016-12-20 11:16
Ile Ty masz lat ze piszesz takim prymitywnym językiem?
1
Ula cebula 2016-12-20 11:18
Tak,nie jedna osoba ja zna.Jak chcesz poznać i Ty to polecam przestać byc leszczem wypytującym po internecie tylko zwyczajnie podejść,zagadać i zapoznać sie.Ale czego tu wymagać od facetów w tych czasach....
2
Krasna 2016-12-20 12:27
Biedna jesteś fluidowa tapeciaro do roboty pasztecie.
1
lucek 2016-12-20 13:08
Taka w kręconych włosach,niska.
To jest pomocnik lakiernika na przodzie, śliczna jest.....
3
spoko loko 2016-12-20 13:49
Praca w orce czyni wolnym. Ciekawe za ile lat przy pracy w rakotwórczym pyle drzewnym buczynki zaczną się pierwsze zachorowania na meblowej.
1
szzzzzzz 2016-12-20 23:03
Nie jestem pedałem zeby czymkolwiek smarowac pysk
Dymek 2016-12-21 07:50
Nikt nikogo nie zmusza do pracy w zakładzie o takich warunkach.Widzialy gały co brały,wiec po co ten komentarz?Boisz sie o zdrowie,warunki sa uciążliwe-złóż wypowiedzenie i szukaj czegos bardziej odpowiedniego.
3
,,,,,,,,,,,,,,, 2016-12-24 13:28
wesołych świąt!!!!!!!!!!
2
.[;[; 2016-12-25 22:59
Niema to jak podszywanie sie pod kogoś innego ... Żenada...
2
,,|,, 2016-12-26 11:37
te o co ci biega ?? piszesz ten tekst już 2 raz idź lepiej na pasterkę
3
Gh 2016-12-28 22:40
Ko ko ko ko euro spoko
moczymorda 2017-01-09 22:54
czy wypłaty w tym miesiącu można uznać za jakiś nad wyraz brutalny żart?
7
... 2017-01-10 14:12
A może jaka praca taka płaca?
1
,,,,,,,,,,,,,, 2017-01-10 19:43
A w jakiej firmie lepiej płacą? Daj znać jak już znajdziesz
kegermajster 2017-01-10 23:54
W biedronce lepiej placa a nie narobi sie człowiek jak niewolnik
Brat wielkiego oka 2017-01-10 23:56
nie musisz cudzej pracy oceniać tak kiepsko jak swojej własnej :(
... 2017-01-11 07:31
To nie jest ocena cudzej pracy. Wszędzie płacą jednakowo. Umiecie tylko narzekać, a może trzeba też coś od siebie dać. Oczywiście nie ma tak że " czy się stoi czy się leży ".
Mork 2017-01-11 10:58
A co zakład nam daje od siebie? 700 złotych mniej niz przy poprzedniej pensji? Z miesiąca na miesiąc jest coraz mniej.Ile by człowiek nie robił,jak by nie robił tak zawsze cos utną.I dlaczego ustawowo podyzwka należy sie wszystkim a my jej nie dostaniemy?
kali 2017-01-15 00:27
A jak spisują sie osoby przeniesione z Sobieszowa i Cieplic?
1
Kamil 2017-01-15 17:33
Ludzie z Sobieszowa są nauczeni pracy a nie narzekania a panie rewelacja zresztą nie tylko one
2
show me 2017-01-17 15:49
szkoda, że Ty nie jesteś nauczony stosowania znaków interpunkcyjnych
spoko kolo 2017-01-17 19:55
orka to wspaniała firma w ktorej mozna zrobić karierę od magazyniera do prezesa ( tak jak Obecnie), a choroby zawodowe są pracownikom obce )))
kali 2017-01-17 22:26
Dokładnie tak.Kariera w towarzystwie miłych i wiernych kobiet:)
spoko kolo 2017-01-18 18:16
Akurat przy przyjmowaniu nikt nie mówił o zapyleniu i w dodatku pyłem rakotwórczym wiec chybiona jest ta uwaga. Niestety mamy taki rynek pracy jak na Czarnym Lądzie, ale w tym masz racje-trzeba szukać czegoś lepszego, tylko szkoda ludzi którzy nie mają wyboru i muszą w takich warunkach pracować- może ciebie to nie rusza, za to mnie tak. Życze wszystkim którzy pracyją w takich warunkach by znależli cos lepszego. Pozdrawiam
spoko kolo 2017-01-18 18:41
To jest ciekawy wątek że w Białym Domu jest taki stopień feminizacji,- łatwiej kobiety kontrolowac? czy jakas ciekawsza przyczyna?
taki sobie gosc 2017-01-18 19:13
MOZE WARTO BY BYŁO W TEJ FIRMIE W KOŃCU ZAŁORZYĆ JAKIEŚ ZWIĄZKI ZAWODOWE?
MIAŁBY KTO SIĘ ZAJĄĆ WARUNKAMI PRACY NO I OCZYWIŚCIE PŁACY. OBECNIE SKARGI PRACOWNIKÓW NIC NIE DAJĄ. Prosze o opinie znam pare osób które by sie tematem zajeły profesjonalnie..............
Dymek 2017-01-18 19:42
To istnieją ludzie, którym trzeba powiedzieć, że praca w takich warunkach grozi różnymi chorobami ? Nie rób jaj człowieku, to nawet dzieci wiedzą. A osobie piszącej o założeniu związku zawodowego radzę, przed zakładaniem czegokolwiek, zainwestować w słownik :)
1
Aneczka 2017-01-19 14:55
Sa mądrzejsze,silniejsze ,nie boja sie roboty i sa bardziej zaradne niz faceci.Taka jest przyczyna.
2
kali 2017-01-20 23:44
Racja.
Jeżeli mówimy o zaradności kobiet na przykładzie Białego Domu,to fakt,była tam taka Monika L.Bardzo zaradna i pracowita-).Jak ona ciężko pracowała.Szkoda tylko,że dość często czterema literami.
Dobrze,że w Orce nie ma naśladowczyń.
Oj jak dobrze.Prawda?
show me money 2017-01-24 16:59
Tobie nie chciała dać, więc teraz w ramach zemsty obrabiasz jej tylek na forum? zalosny czlowieku, wstyd, ze tacy jak Ty stąpają po swiecie
3
kali 2017-01-24 19:27
A cóż Cię tak zabolało?Jesteś jedną z tych,które za pomocą pupy mają lżej w naszym zakładzie?
A może facetem takie karierowiczki?
Show me money 2017-01-25 12:41
Nie,jestem człowiekiem,któremu jest zal niespełnionych,odrzuconych szczeniaków,którzy dla podbudowania swojego ego najeżdżają na laski ,ktore ich olały.
5
Informator 2017-01-25 18:15
W Centrum Edukacji i Pracy Młodzieży w Jeleniej Górze oraz Nestle Purina (Odział Wrocław. Nowa wieś) organizują 26 stycznia w Jeleniej Górze spotkanie Informacyjne i giełdę pracy w godz. 12.00 –13.30 (ul. Wiejska 29, sala nr 113.Jak nam powiedział przedstawiciel Nestle, zarobki w firmie są dobre np. elektromechanik zarabia od 5.000 brutto a operator maszyn średnio 5500 brutto. Do tego dochodzą dodatki, a w przypadku mieszkańców Jeleniej Góry i okolic również pakiet relokacyjny - informuje organizator.
2
Cipekc 2017-01-29 10:53
Ta napewno ktos ci da zarobic na stanowisku robotniczym 5500 brutto przestan czlowieku plesc bzdury to kraj wyzysku a przepraszam za 400 godzin miesiecznie to zarobisz fakt
4
uv 2017-02-05 21:05
skandaliczny zakład pracy.
2
Gogus 2017-02-08 23:15
Gdzie jest lawa ja sie pytam
1
geneza 15 2017-02-09 18:55
LAWA sam się załatwił , jeszcze za tuczakiem powinni zrobić porzadek
3
gogus 2017-02-09 21:03
i z włodkiem
3
12'zmxn 2017-02-10 20:09
I z M.Z.
6
JoKeR 2017-02-10 22:54
Nogi wynosił,bo ponoć nie miał w piecu czym palić.
1
Życzliwa 2017-02-13 19:41
Syffff syfff z jakiejś przyczyny szukając pracowników non stop a ogłoszenia wszędzie co drugi dzień porażka kto możemy niech ucieka i nie idzie tam do pracy zero szacunku traktują człowieka jak worek kartofli który można rzucać gdzieś się chcę i kiedy chce
2
Dami 2017-02-13 20:39
Jak ktos sie daje tak rzucać to pretensje moze miec tylko do siebie.
Życzliwy 2017-02-14 17:44
Hej życzliwa,a ty już uciekłaś czy już ci podziękowali............Mi się dobrze pracuje,nie narzekam.
3
Obama 2017-02-16 21:56
Tak kiepski i żenujący zakład że aż strach cokolwiek opisywać zarobki 2000 tys na 3 zmiany ciężkiej orki
klocek 2017-02-17 15:42
to taki sam zaklad jak reszta na tym terenie czyli [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
1
Jelenia 2017-02-17 20:51
Jaka praca taka płaca
3
Zostaw swoją opinię o Zorka Sp. z o.o. - Jelenia Góra
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zorka Sp. z o.o.