Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zorka Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Zorka Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
eee - 2015-02-12 12:59:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a co to za stanowisko "brygadzista na nowym projekcje"?
zdjecie uzytkownika
dorota - 2015-02-24 09:29:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aaaaaaaaaaaaaaaaaa - 2012-07-06 12:20:21]:
Witam wszystkich.Poszukujemy dla naszego klienta kadry zarządzającej do zakładu produkcji mebli,poszukujemy dyrektorów do 3 zakładów,szefów produkcji,brygadzistów.Umowa o pracę,atrakcyjne wynagrodzenia,chętnych zapraszam do kontaktu (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
cały świat - 2015-02-27 03:23:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
caly miesiac szukam kurcze pracy. a tutaj takie ogloszenia, piekan spraw anie pozsotaje nic innego jak aplikowac. macie moze jakies porady dala kogos nwoego kto jest zainteresowany praca. wiem, ze podejscie na poczatku towazna sprawa wiec moze jakis mi pomozeci. mam nadzieje, ze sie uda - trzymajcie kciuki .
zdjecie uzytkownika
MEBELEK11 - 2015-03-01 19:21:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakas patologia w tej zorce panuje biednego cichego zabojce pseudonim zwolnili za jakoms smiesznom bujke a gosciu o pseudonimie mamuska dalej pracuje [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jeszcze ten nowy szef prodykcji zenada czlowiek odnosi wrazenie ze dalej panuje komuna
zdjecie uzytkownika
Batman - 2015-03-02 23:03:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o prace w zakładzie Zorka to nie mam co narzekac placa jaka jest to jest wazne ze na zycie starczy.Poza tym na wyplaty nie ma co narzekac jak jest powiedzenie jaka praca taka placa.Jesli chodzi o mistrzow to sa spoko jeśli sie im nie podpadnie.Wiec nie narzekajcie chlopy tylko wezcie sie konkretnie do roboty.
zdjecie uzytkownika
casanova - 2015-03-02 23:32:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogolnie jest to zaklad o ktorym sie mowi w sachych superlatywach a tak naprawdę najnizsza krajowa- a najgorsze jest to,ze jest pelno niudacznikow w srod mistrzow itp. najnizsza krajowa 0 socjalu - nędza i tyle.
zdjecie uzytkownika
Jocker - 2015-03-02 23:41:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
W Jeleniej Górze mnóstwo ludzi ma bardzo mylne pojęcie jeśli chodzi o pracę w Zorce,a w szczególności na temat zarobków.Wielu ludzi myśli,że tam zarabia się nie wiadomo jakie pieniądze.Dla wiadomości ludzi,którzy myślą o pracy w tym zakładzie:są 3 zakłady w jednym-w Cieplicach(czyli przy korycie)tam zarabia się najwięcej. W Sobieszowie podobnie,natomiast w nowym zakładzie jest najgorsza sytuacja.W tym nowoczesnym zakładzie pracownicy spłacają kredyt ,który został zaciągnięty przez firmę na budowę tego obiektu.Dlatego też otrzymują głodowe stawki mniej więcej od 950-1500 zł./m-c. Dlatego omijajcie szerokim łukiem nowy zakład przy Spółdzielczej. Chyba ,że jesteście w dramatycznej sytuacji życiowej.
zdjecie uzytkownika
Batman - 2015-03-02 23:51:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak juz wyżej pisałem to na forum bzdety piszecie ze was az sie nie chce czytac jest dobrze i zarobki gites powiem wam wam ze na maszynowaniu poniżej 2 tys.nie schodzę i czy to zle?Przestancie pisac głupoty tylko piszczie jak jest naprawdę.Dlatego zachęcam zeby przychodzili nowi pracownicy którzy naprawdę chcą pracować a nie leserzy.a co do majstrow to naprawdę sa ok.a jeśli chodzi o majstra LAWE to tez jest ok.
zdjecie uzytkownika
Ewa Kopacz - 2015-03-05 20:41:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę że ktoś z obsługi zakładu wziął się za pisanie postów ... śmierdzi fałszem i obłudą.
Ale jakoś trzeba zniwelować to prawdziwe opinie , które w większości przypadków są negatywne.
Chyba że jesteś kimś z mentalnością niewolnika to ci odpowiada walenie tak jak oni sobie zechcą i olanie własnego życia osobistego.
Liczy się tylko norma i zgęszczanie ruchów za 2200 zł ... tak nisko upadliście żeby zasuwać jak debila za takie pieniądze ?
Bo co , bo w Jeleniej jest syf i nie ma roboty to tak się dzieje.
Zarobki są mierne , chyba że ktoś się ustawi ale nie na nowym zakładzie.
A majster Lawa to muł jakich mało , czasami jest OK bo wszystko olewa i można z zakładu wynieść jakieś rzeczy.
Z resztą on sam wynosi materiał żeby pokazać jakim tam jest bogiem.
Jak dla mnie burak jakich mało - nawet nie raczy odpowiedzieć DZIEŃ DOBRY bo to wielka ujma dla takiego pacana.
Prymityw.
zdjecie uzytkownika
Stefan - 2015-03-06 04:17:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fałsz i obłuda, ...marne 2200. Zawsze jest Pionier, Dobiegniew itp. Tam jest szczerość, otwartość i praca za niezłą kasę. Polecam spróbować.
...i potem możemy pogadać o podłych warunkach w Zorce.
zdjecie uzytkownika
Ewa Kopacz - 2015-03-09 22:30:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Stefan - 2015-03-06 04:17:09]:
Czyli twoim zdaniem skoro są firmy gorsze od Orki to oznacza że tam jest dobrze i super ?
Tylko że to są firmy z mniejszym kapitałem niż orka.
I te 2200 zł to jest jałmużna ( o ile będzie ci dane tyle dostać ... masz na to marne szanse , na nie których stanowiskach jest to nie osiągalne ) za ten nakład pracy , który musisz w to włożyć!
Typowa mentalność Polaka - nie ważne że ciebie kopią i traktują jak robotnika przymusowego liczy się to że dostanę swoje 2200.
Do póki takie będzie postrzeganie pracy w tym kraju to nic się nie zmieni!
Majstrowie są OK po za jednym - Lawą ( jeśli jest zmiana 1 i 2 ).
Majster Krzysiek też nie do końca jest w porządku ale z nim można czasem porozmawiać jak z człowiekiem.
reszta majstrów jest w porządku aczkolwiek dobrze wiedzą jakie tu są warunki i dla tego zachowują się bardziej po ludzku.
Ale co ja wiem ... niech przychodzą nowi ludzie i zobaczymy czy opinie o firmie będą dobre czy złe.
Każdemu pasuje co innego i każdy ma inne priorytety.
WPADNIJCIE DO FIRMY TO SAMI SIĘ PRZEKONACIE.
zdjecie uzytkownika
Zerro - 2015-03-13 17:04:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ewa Kopacz - 2015-03-09 22:30:36]:
Kazdy prezes i rekruter ma inne priorytety. Byłem w zorce 2 razy, i mnie wystawili, III raz sam ich wystawiłem. Miłych snów Kopaczka.
zdjecie uzytkownika
Krystian - 2015-03-14 10:35:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ewa Kopacz - 2015-03-09 22:30:36]:
10 lat temu pytalem sie o prace w pewnym zakladzie ERG Bierun, na rozmowie bylem u dyrektora Jerzy Olek , który potwierdzil ze na zakladzie sa przyjecia . Rozmowa z nim byla bardzo ladna a mianowicie zadal mi 3 pytania , - Panie Jarku ma pan srednie wyksztalcenie ? Bo to by zwiekszylo szanse na dostanie pracy. - odpowiedzialem Tak mam panie dyrektorze . Na to dyrektor o ta fajnie naprawde ale wiesz pierwszenstwo maja osoby które ukonczyly zasadnicza szkole przyzakladowa ERG Bierun . Moja odpowiedz - tak sie sklada ze ukonczylem te szkole . Odp. dyrektora - o to juz naprawde super , alejeszcze tylko jedno masz jakies referencje , chodzi mi o takie referencje czy jestes dobrym pracownikiem , ile dni w roku chorujesz itp. Moja odpowiedz - oczywiscie mam nawet przy sobie . No to fajnie napisz cv do kadrowej i wszystko bedzie ok. Po tygodniu nikt nie zadzwonil a przyjecia na zaklad sie zakonczyly . Kto dostal prace ? Znajomi dyrektora i znajomi , znajomych dyrektora bylytam nawet osoby po wyksztalceniu podstawowym które nie spelnialy zadnych kryteriów bydostac sie do tej pracy . Wtamtym dniu podjalem wyjazd za granice - i wiecie co nie zaluje .
zdjecie uzytkownika
adrian - 2015-03-16 19:50:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Serio Zorka prowadzi takie nietypowy system rekrutacji? W ogóle skąd Krystian wiesz, kto dostał prace, skoro już Cie w firmie potem nie było, to chyba tylko Twoje przypuszczenia, nie? Może ktoś ostatnio przechodził ten proces rekrutacji i napisałby jakie pytania jemu zadawali, bo przecież te 3 pytania to maks minuta rozmowy.
zdjecie uzytkownika
Świadek Jehowy - 2015-03-17 20:13:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adrian - 2015-03-16 19:50:07]:
Jedno z pytań: Rozmiar buta szefa? (jakim cie wykopie z firmy) ;)
zdjecie uzytkownika
mason - 2015-03-27 16:15:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja już wiem co jest z tym lawą, już wiem dlaczego ma traume.jak był małym chłopcem to jego ojciec uprawiał z nim odmianę sexu zwaną 'fetysz'i odkrył że zamiast siusiaka ma pipkę i zaczął przebierać się za dziewczynkę. gdy skończył 10 lat tata kupił mu na urodziny wibrator i życzył mu fajnego i ciepłego chłopaka
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2015-03-29 23:08:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mason - 2015-03-27 16:15:46]:
A czym ci ten oszołom Lawa zawinił?
Im więcej prawdziwych opinii tym lepiej a nie jakieś puste hejty bez pokrycia.
Taką postawą nikogo nie przekonasz że z niego pacan nad pacany.
zdjecie uzytkownika
Dobry chińczyk - 2015-04-13 20:13:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wiecie może czy przyjmuja teraz do Zorki na murzynów? Pilnie poszukuje jakiegoś zatrudnienie no i może jakiegoś zarobku albo jakiejś jałmużny ;)
zdjecie uzytkownika
nożownik - 2015-04-14 15:02:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zorka jest ok tylko ludzie dziwni i pomyleni. mistrzowie nie ogarniaja o co kaman, technolodzy sie na niczym nie znaja, zero szacunku do pracownika, co drugi to ćpun , zarobki śmieszne.
zdjecie uzytkownika
zetwu - 2015-04-18 20:21:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pozdro dla faziego !!!! 2 face man !
zdjecie uzytkownika
MEBELEK11 - 2015-04-18 22:31:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co wy chcecie od zorki bardzo fajny zaklad w czasie pracy mozna naprawic auto jak ktos ma potrzebe u mechanikow polecam tu daniela złota raczka a co do technologów to racja sa siebie warci a ten nowy szew produkcji to karierowicz i palant co wymysla
zdjecie uzytkownika
lol - 2015-04-20 14:54:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nożownik - 2015-04-14 15:02:11]:
zorka jest ok? A ty gdzie pod stołem u kierownika masz stanowisko?
zdjecie uzytkownika
palczewski - 2015-04-23 18:51:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jakie trzeba miec plecy w tej firmie zeby tak szybko awansowac najpierw moj serdeczny kolega kamil szydlowski tera radek tuczak na mistrza a mankowski na brygadziste a ja im tak pomagalem.fakt ze sam jestem brygadzista no coz mogło by byc lepiej,a tak mosze sie uzerac co z niektórymi mam nadzieje ze to tylko pogloski nozownik ty to jestes jednak idiota
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-04-21
Żródło: Gowork.pl
Jelenia Góra
( )
ZORKA Sp. z o.o. w związku z dynamicznym rozwojem otwiera nowe możliwości i tym samym miejsca pracy dla osób, które chciałyby wykorzystać swoje kompetencje i poszerzyć wiedzę.   Obecnie poszukujemy kandydatów na stanowisko: MISTRZ NARZĘDZIOWNI Miejsce pracy: Jelenia Góra   Opis stanowiska : Zorganizowanie nowego wydziału Narzędziowni Zapewnienie efektywnego procesu przepływu narzędzi Budowanie i kontrolowa
zdjecie uzytkownika
budzik - 2015-04-24 23:53:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [palczewski - 2015-04-23 18:51:39]:
czy to serio ty pisales? :o
zdjecie uzytkownika
t - 2015-04-25 01:07:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ty wielce odwazny a podszywasz sie pod kogos.podpisz sie swioim nazwiskiem.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zorka Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Zorka Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie