Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zorka Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Zorka Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2015-08-17 04:31:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ja tam pracowałem jakiś czas temu i zgodzę się z przedmówcami że zarobki są marne a oczekiwania spore.
Zwłaszcza że po przyjściu do nowej pracy jeśli sam się nie nauczysz i nie zadbasz o to aby ktoś ci to wyjaśnił - to nic nie będziesz wiedział.
Im po prostu nie zależy.
A gdy ktoś już się SAM czegoś nauczy i ogarnie swoje stanowisko to go wywalają bo śmiał coś powiedzieć - prosto w oczy.
Mnie wywalili za to że powiedziałem majstrowi iż nie zamierzam bardziej zgęszczać ruchów za takie pieniądze.
Miałem też opory gdy mnie przewalali na zupełnie inne stanowiska - tutaj to jest norma z którą ciężko mi było przejść do normalności.
Co ciekawe jest tam wybitna osobistość - majster Lawa ... gość posiada bardzo analityczny umysł ... przez 8 godzin swojej zmiany na nocce nie zauważył że mojego kolegi nie ma na stanowisku.
A kolega przyszedł sobie po spożyciu - pobył ze mną 40 minut pogadaliśmy i zniknął.
Heheh poszedł sobie do domu w najlepsze a ten cymbał chodził koło mnie ze 3-4 razy i nawet mu nie przyszło do głowy aby zapytać.
Po prostu ten zakład to jest jeden wielki cyrk.
Brak wentylacji przepełnia czarę goryczy bo jak ja mam zgęszczać ruchy skoro leje się ze mnie pot jak z mopsa!
Hałas też tu nikomu nie przeszkadza ... słuchawki przysługują jedynie tym co pracują na maszynowni bo gdzie indziej tracisz słuch odrobinę wolniej ...
Rzygać się chce.
Jedyną zaletą było to że robiłeś 8 godzin i ani minuty dłużej!!!
zdjecie uzytkownika
dupsko - 2015-08-17 12:48:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kgcbkou - 2015-07-30 06:38:11]:
a najlepsi sa te oszołomy co przychodza godzine wczesniej do pracy i juz zapierdalaja i zabieraja najlepiej platne elementy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na maksa
zdjecie uzytkownika
Zdezelowany - 2015-08-17 14:14:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ze wszystkim sie zgodzę poza wzmianką o słuchawkach bo dostępne są one dla każdego.A jeśli nie słuchawki to zwykłe stopery.W Zorce pracują niekompetentni ludzie.Mistrzowie wyróżniają swoje zmiany,w większości nie znają się na swojej pracy,jeden drugiemu podkłada świnie.za byle co grozi utrata premii...nie dość,że człowiek zarabia grosze to jeszcze chcą mu zabrać jak najwięcej.ubrania robocze są nie do zniesienia.niech sobie pan kierownik założy owe wdzianko i tyra 8 godzin w największym upale.Niech zobaczy jak fajnie pracuje się nie mogąc oddychać i ociekając potem.
zdjecie uzytkownika
X. - 2015-08-18 15:32:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nienawidze tego miejsca i tych ludzi.Jeden drugiego potrafi tylko obgadywac.Jak nie za grube to za chude,jak nie zlodzieje to cpuny....i tak w kolo.A to pewnie Ci obrabiacze tylkow maja najwiecej za skora!najlepiej patrzec na kogos a nie na siebie,prawda?zajmijcie sie pracą ludzie a nie glupotami.
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-08-19 10:10:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
I tak największą (usunięte przez administratora) na zakładzie jest vel kierownik "świnia" Kirszanek. Gość jest po prostu obłędny, nie daje pracownikowi dojść do słowa mało tego pastwi się często nad pracownikami produkcyjnymi za błędy nie wynikające z ich winy. Chyba był dobrze gnębiony w szkole i dlatego teraz się wyżywa na bogu ducha winnym ludziom. Nie zdziwię się jak na sobotnim festynie ktoś nie wytrzyma presji po %%%% i po prostu jebnie go w ten zarośnięty cymbał :)
zdjecie uzytkownika
Gogus - 2015-08-19 21:38:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ej juz ktorys raz slysze ze ten kiszonek gnebi ludzi to co tam nie ma facetow zeby to scierwo oklepac kim on jest ze go sie tak boicie sami sobie jestescie winni
zdjecie uzytkownika
Głos Ludu - 2015-08-19 22:44:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gogus - 2015-08-19 21:38:31]:
No jasne :)
Bo my żyjemy na dzikim zachodzie ... a jak ktoś jest mendą to nią pozostanie.
Tam pracują tylko ci co nie mają wyjścia i mają kupę w gaciach żeby nie stracić tej roboty.
W grupie są mocni w pysku a po za grupą nawzajem siebie obgadują.
zdjecie uzytkownika
Gogus - 2015-08-20 04:02:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tos wlasnie pisze panie i panowie ze sami sobie winni jestescie mocni w gebie a w majtach cioty
zdjecie uzytkownika
riki - 2015-08-20 18:22:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja się zastanawiam, czy nie spróbować tutaj swoich sił jako kontroler jakości, poszukują do Zorki akurat, praca w Jeleniej Górze. Nie napisali jednak zbyt wiele w tym ogłoszeniu jeśli chodzi o ofertę w zamian. Wiadomo, że jest umowa o pracę, no i tyle z konkretów, reszta to ogólniki. Może jest ktoś w stanie polecić prace w dziale jakości. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Piekny - 2015-08-20 19:59:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wy sie puknijcie w te durne lby.za robote sie wezcie w koncu a nie zajmujecie sie tylko plotkowaniem i obrabianiem dup.nie jeden w zorce powinien dostac po tepym ryju to moze nauczylby sie jeden z drugim pilnowac swojej dupy a nie o cudzej gadac.ale tak to juz jest jak frajerstwo ma wlasne zycie nudne to musi pogadac o innych.co smieszniejsze to nie laski tylko przyglupi faceci najwiecej fermentu sieją.wstydzcie sie panowie.
zdjecie uzytkownika
Gogus - 2015-08-21 01:17:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Do piekny chcielibysmy wziasc sie za robote ale napewno przychodzisz do roboty godzine wczesniej i wszystkie drogie elementy zabierasz dla siebie to co nam zostaje --- narzekanie
zdjecie uzytkownika
irc - 2015-08-21 10:56:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do piekny,a ty co robisz?twoje slownictwo od innych niczym nie odbiega!!! podpisz sie swoimi inicialami bo na podanie swojego nazwiska jestes za bardzo tchorzem.ale ja sie domyslam kim jestes,mocny w gebie a w zasadzie leniem do pracy i nie potrafisz odnalesc sie na swoim staniwisku.
zdjecie uzytkownika
Piekny - 2015-08-21 13:33:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chlopaki nie denerwujcie sie tak bo wam zylki popekaja hehe.prawde sie napisalo to i zareagowali ci,ktorzy wlasnie sa tacy a nie inni.bo gdybyscie sie czuli ok to zaden z was nawet by nie zwrocil uwagi na moj wpis.ale widac dotknelo was niezle haha.milej imprezy zycze.nie zachlysnijcie sie darmowym zarciem i piwem co by sobie wstydu nie narobic!
zdjecie uzytkownika
Gogus - 2015-08-21 14:56:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piekny ty to jednak jestes gosc rozszyfrowales nas chyba po studiach jestes szacun
zdjecie uzytkownika
Damian - 2015-08-21 21:28:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
A ja nie mam wstydu by się przyznać jak się nazywam. Jestem studentem, aktualnie skończyłem drugi rok politechniki wrocławskiej ZOD (Zamiejscowy Oddział Dydaktyczny) w Jeleniej Górze. O ile miło wspominam pracę wakacyjną w Zorce w Cieplicach bo atmosfera w pracy była fajna, pieniądze też bardzo fajne to o hali jeleniogórskiej niestety nie mogę aż tak przyjemnie się wypowiedzieć. Nie wiem kto liczy wypłaty ale osoba która się tym zajmuje powinna beknąć za błędy sięgające kilkuset złotych w mojej wypłacie( i znając życie nie tylko mojej). Nikt nie potrafił mi pomóc. Czy to kadrowe, panie z rachunkowości, mistrzowie, kierownik - każdy rozkładał ręce co do problemu a jedyne czego pragnąłem to uczciwego wyrównania mojej wypłaty, która okazała się kpiną. Nie wiem czy któryś z kierowników to czyta, nie obchodzi mnie to ale gdy ktoś mnie pyta o to jak pracowało mi się w Zorce to zakład w Cieplicach zawsze sobie będę chwalił i złego słowa nie dam powiedzieć bo na prawdę z miłą chęcią bym tam popracował ale niestety nie ma miejsc. Ale gdy ktoś mnie pyta jak pracuje się na hali jeleniogórskiej no cóż... Sami wiecie jak jest, czytając powyższe komentarze z wieloma aspektami nie trudno się zgodzić. W firmie nie ma kompetentnych ludzi, którzy potrafili by zadbać o uczciwe finanse pracowników oraz odpowiednie poszanowanie pracownika. Nie będę rzucał nazwiskami ale jest pewna osoba w firmie, która przy rozmowie o moich finansach potraktowała mnie dosłownie jak śmiecia - nawet nie dała mi dojść do słowa, po prostu rozmowa była jednostronna a opierała się na tym że ta osoba przemawiała a ja musiałem słuchać w milczeniu. Czasami mam wrażenie że pracownicy pracujący na zlecenie (a szczególnie studenci i osoby uczące się) są traktowane gorzej, jak osoby drugiej kategorii. Dlatego dziwię się że nikt jeszcze nie podjął tematu rozmowy z Zarządem Zorki na temat traktowania pracowników i słowności kierowników/mistrzów itd. Bo jakby nie patrzeć to jedno mówią, drugie myślą a trzecie robią - idąc tą drogą długo to wszystko nie pociągnie:) Pozdrawiam ! ;)
zdjecie uzytkownika
irc - 2015-08-22 08:46:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Damian zgadzam sie z toba ale nie tylko studeci sa zle traktowani w jeleniej tak zwane w3.miski rzucaja ludzi na inne stanowiska,co nie maja wprawy jak ci ktorzy robia to na co dzien prawie z zamknietymi oczami,a ten (rzucony) ma wpisywane w raporcie dziennym jakies smieszne szkolenie lub godz.za marne 5zl.tak sie dzieje na pakowaniu.a to sie dzieje dlatego,ze jakis tam mistrz zapomnial o danym elemecie do wyrobu lub kierownik zmienil,(dzis tego nie robimy,robimy cos innego)i dlatedo jest takie zdanie jakie jest.PIEKNY ja na takie imprezy nie chodze!mnie stac na piwo i jedzenie!ciesz sie bo bedzie wiecej dla ciebie.
zdjecie uzytkownika
Gogus - 2015-08-22 17:10:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piekny ty ancymonie
zdjecie uzytkownika
Piekny - 2015-08-23 22:28:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gogus Ty dziki kocurze
zdjecie uzytkownika
gogus - 2015-08-24 11:57:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Piekny - 2015-08-23 22:28:06]:
piekny ty mordo nasza
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-24 23:26:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
Gogus - 2015-08-24 23:27:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja opyle siniaka pod okiem mojego ziomka po sobotniej zadymie a piwo byle slabiutkie oj slabiutkie
zdjecie uzytkownika
pooleczka - 2015-08-27 16:19:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak wam sie podoba zmiana systemu wynagrodzenia? Przynajmniej wiadomo dlaczego dziwnym trafem Impreza odbyla sie miesiac wczesniej. Recepta na nowa wizje jest dokladna I precyzyjna robota zeby nie przepuscic bubla co wiaze sie z mniejszym akordem ale wtedy jest szansa na premie inaczej nie zobaczymy dwojki z przodu na wyplacie aczkolwiek przy zwiekszonej produkcji moga byc problemy na pakowaniu . Nie dajcie sie omamic I wierzyc ze bedziecie zarabiac tak jak dotychczas bo gdyby tak bylo to nie byloby nowych zasad. Jesli tak bedzie to w zorce zostana same lewusy I ci ktorzy zarabiali 1600 a teraz beds mieli 1900.
zdjecie uzytkownika
zooma - 2015-08-27 18:26:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A moze panek chce zniszczyc wszystko zeby inna firma przejela milionowy obrot zorki. Chyba ze prezesowi na reke ze ludzie beda fkurfieni na panka a nie na prezesa.
zdjecie uzytkownika
uczciwy - 2015-08-31 19:21:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogólnie praca jak praca ale na zarobkach strasznie oszukują a umowny 3 miesięczny okres próbny to dopiero ściema ogólnie w zakładzie na meblowej panuje spychologia pozdrawiam cala niepowazna kadrę kierownicza
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Na rozmowie mowia jedno,w praktyce jeat zupelnie inaczej.
Pytania: Ile chcialbys zarabiac?chore pytanie.na jaka odpowiedz liczyl kierownik?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-09-01 20:33:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
Piekny - 2015-09-01 20:34:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ci cos nie pasuje to sie zwolnij
zdjecie uzytkownika
pooleczka - 2015-09-01 23:16:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piekny super pomysl to juz nie Te czasy zeby trzasc galotami ze cie zwolnia zobacz ile fabryk sie buduje no I granice otwarte. Jak bedziecie gnoic ludzi I Marnie placic to... Kupa I smrod zostanie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zorka Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Zorka Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert