Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zorka Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Zorka Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zetwu - 2015-04-18 20:21:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pozdro dla faziego !!!! 2 face man !
zdjecie uzytkownika
MEBELEK11 - 2015-04-18 22:31:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co wy chcecie od zorki bardzo fajny zaklad w czasie pracy mozna naprawic auto jak ktos ma potrzebe u mechanikow polecam tu daniela złota raczka a co do technologów to racja sa siebie warci a ten nowy szew produkcji to karierowicz i palant co wymysla
zdjecie uzytkownika
lol - 2015-04-20 14:54:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nożownik - 2015-04-14 15:02:11]:
zorka jest ok? A ty gdzie pod stołem u kierownika masz stanowisko?
zdjecie uzytkownika
palczewski - 2015-04-23 18:51:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jakie trzeba miec plecy w tej firmie zeby tak szybko awansowac najpierw moj serdeczny kolega kamil szydlowski tera radek tuczak na mistrza a mankowski na brygadziste a ja im tak pomagalem.fakt ze sam jestem brygadzista no coz mogło by byc lepiej,a tak mosze sie uzerac co z niektórymi mam nadzieje ze to tylko pogloski nozownik ty to jestes jednak idiota
zdjecie uzytkownika
budzik - 2015-04-24 23:53:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [palczewski - 2015-04-23 18:51:39]:
czy to serio ty pisales? :o
zdjecie uzytkownika
t - 2015-04-25 01:07:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ty wielce odwazny a podszywasz sie pod kogos.podpisz sie swioim nazwiskiem.
zdjecie uzytkownika
chrzan - 2015-04-28 16:51:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mebelek11 to pan SADOWY z maszynowania .. dziekuje
zdjecie uzytkownika
romu - 2015-04-28 16:59:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a korzeniak to po co jest w tej firmie?
zdjecie uzytkownika
romu - 2015-04-28 16:59:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a korzeniak to po co jest w tej firmie?
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-04-28 17:08:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mebelek to tylko na imprezach zakładowych( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
zabity - 2015-04-28 21:11:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak kazdy.....
zdjecie uzytkownika
sadowy - 2015-04-28 21:12:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
głaby bo ja nie mam co robic tylko pisac o was a i owszem lubie sie nabic i hu. wam w łep palanty
zdjecie uzytkownika
mebelek 100 - 2015-04-29 07:21:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [romu - 2015-04-28 16:59:36]:
bo zorke nie stac na prawdziwego technologa, wiec zatrudnili jego atrape
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-04-29 18:38:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najepij bo zadarmo a potem leżeć jak świnia pod płotem tak tylko może sadowy
zdjecie uzytkownika
sadowy - 2015-04-29 19:25:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zal ci tupe sciska/ gosciu/ odwazny jestes tylko tu ped ale
Oferty Pracy odpowiedz
2015-04-21
Żródło: Gowork.pl
Jelenia Góra
( )
ZORKA Sp. z o.o. w związku z dynamicznym rozwojem otwiera nowe możliwości i tym samym miejsca pracy dla osób, które chciałyby wykorzystać swoje kompetencje i poszerzyć wiedzę.   Obecnie poszukujemy kandydatów na stanowisko: MISTRZ NARZĘDZIOWNI Miejsce pracy: Jelenia Góra   Opis stanowiska : Zorganizowanie nowego wydziału Narzędziowni Zapewnienie efektywnego procesu przepływu narzędzi Budowanie i kontrolowa
zdjecie uzytkownika
alfa i omega - 2015-04-30 05:03:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A Ty jestes za to masz tak male jaja ze mozesz spokojnie nosuc spodnice bo nic nie bedzie wystawac.tylko totalna mameja jedzie komus na forum a w realu wlazi w tylek bez mydla.mozesz byc z siebie bardzo dumny.nie ma to jak anonimowy hejt w necie bo poza nim jest sie mala tchorzliwa pipka.a Korzeniak to najwieksza pomylka Zorki.i smierdzi mu z buzi.pora umyc zeby panie Januszu
zdjecie uzytkownika
alfons kostka - 2015-04-30 05:05:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ty wyluzuj
zdjecie uzytkownika
ESESMAN - 2015-05-01 16:55:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pan (usunięte przez administratora) to wstyd dla zakładu.Ale właściwie to nie tylko on.Panie z pakowania też powinno wymienić się na lepsze modele bo te zachowują się jak stare przekupki z targowiska.Dalej jest pan Złotnik, któremu brakuje kultury i dobrego wychowania.Można tak wymieniać i wymieniać.Kiedy akord zostanie zlikwidowany?
zdjecie uzytkownika
Komorowski - 2015-05-21 00:47:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo to ciekawe co tu ludzie wypisują ale po za wzajemnymi pomówieniami i oszczerstwami nie można się niczego dowiedzieć.
Na dalszych stronach są jakieś informacje i można mieć pojęcie ale nowych brak.
A zakład nawet najgorszy zawsze może pójść do przodu.
A tu informacji zero.
zdjecie uzytkownika
dje - 2015-05-21 17:48:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
troche sie zawiodlem na mistrzu Marcinie z pakowania,robilem wiele na stanowisku na jakim pracowalem aon mnie zle potraktowal,z reszta jak ta cala byla ekipa ze stanowiska tam jest obluda i zawistnosc dlatego sie zwolnilem.pozdrawiam pania Asie z zaopatrzenia.
zdjecie uzytkownika
dje - 2015-05-21 18:06:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przepraszam za bledy.
zdjecie uzytkownika
wow - 2015-05-24 15:34:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zorka to zbiór oszołomów i ćpunów... trochę mniejszy niż w jelenia plast ale i tak nie ma się czym chwalić kropka... jeżeli szukasz pracy prawie na 100% cię wezmą i jeżeli nie robisz jakichś większych problemow nie wywalą. Ja na szczęście zmieniłem na mniejszy zakład i nie ma tam takiego burdelu i zawiści.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-05-20
Żródło: Gowork.pl
Jelenia Góra
(dolnośląskie)
ZORKA Sp. z o.o. z siedzibą w Jeleniej Górze jest dynamicznie rozwijającą się firmą w branży meblarskiej. Istniejemy na rynku prawie 70 lat. Jako jedni z pierwszych w Polsce rozpoczęliśmy współpracę z firmą IKEA i od 35 lat pomagamy w ten sposób podnosić komfort życia. Poszukujemy pracowników utalentowanych i zaangażowanych w swoją pracę, którzy wspólnie przyczynią się do budowania sukcesu Naszej Firmy. &
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
mason - 2015-05-24 22:14:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam nadzieje że zmieni się prezydent bo mam już dosyć pracy na śmieciowej umowie jaką daje mi zorka przez 1 cały rok a propo 'pana'lawe trzeba zmienić tak jak rząd.ten facet nawet nie umie dobrze policzyć stanu na maszynowni a co dopiero zarządzać ludżmi jego prostactwo i chamstwo jest nie do zniesienia. apeluję do zarządu zorki aby pana lawę zdjąć z dotychczasowej funkcji ponieważ panuje nieład.
zdjecie uzytkownika
patryk - 2015-05-25 00:08:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Cześć, wiele ofert pracy z tej branży i nie tylko znajdziesz na stronie Rekrutacyjnej Rewolucji. Ja właśnie tam znalazłem coś dla siebie. Mają także wiele ofert szkoleń i kursów. Wpisz w wyszukiwarkę "rekrutacyjna rewolucja", wejdź na pierwszą wyszukaną stronę i do dzieła!:)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zorka Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Zorka Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert