Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zorka Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Zorka Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
wyciorexxx - 2015-07-10 01:10:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mozna sobie tutaj nawet czata zrobic hehe akord jest akord pozdrawiamy zlotnika :-)
zdjecie uzytkownika
onkapierdonka - 2015-07-10 10:08:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nierozsadnie jest smiac sie z ludzi takich jak byla tego idioty. Rzucac nazwiskami jest zle? Niech wszyscy wiedza jaki MAREK PRZENIOSLO to palant, zlodziej i szumowina. Zrobil duzo zlego nie tylko tej dziewczynie, ale i innym, Bogu ducha winnym pracownikom. A ona? Co z tego, ze gruba? Znasz ja wogole, ze takie rzeczy piszesz? Bo ja znam. Dobra dzoewczyna. Dobrze pracowala, duzo potrafi zrobic, a ze tak wyglada? To nie jej wina. A i wyglad o czlowieku nie swiadczy tylko to, jaki jest dla innych. W porownaniu z nia, to ten "mistrzunio" jest nikim i cala Zorka o tym wie.
zdjecie uzytkownika
uuuuuuuuu - 2015-07-10 10:56:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak nie jej wina jakby tyle nie wpier..... to by tak nie wygladala hahahah
zdjecie uzytkownika
wyplata - 2015-07-10 12:04:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile sie zarobi na linii lakierniczej chyba UV
zdjecie uzytkownika
wyciorexxx - 2015-07-10 12:16:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hehe widze tutaj osobiste sprawy jakies hehe masakra wcale nie zdziwilabym sie jak to ta o ktorej pisalam wczesniej zal
zdjecie uzytkownika
onkapierdonka - 2015-07-10 12:57:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie martw sie, nie jestem "ta o ktorej pisalas wczesniej". I lepiej zebys nie dowiedziala sie kim jestem. Poza tym, nie wiem kto sie z niej smial, a nawet jezeli to byliscie baaaardzo odwazni. Wiesniaki, cwoki i idioci. Czy chociaz jeden z tych smiejacych sie, byl na tyle odwazny zeby powiedziec jej to prosto w twarz? Zaden z Was. Zachowujecie sie jak banda [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z podstawowki. Cala Zorka wlasnie taka jest. Za plecami wszyscy gadaja, ale jak przychodzi co do czego, to mordy wszyscy zamykacie. Wlasnie dlatego podjelam decyzje o zmianie pracy. I kazdemu normalnemu tez tak polecam zrobic. Zorka to glownie frajerzy, chorzy ludzie, ktorzy musza jakos leczyc swoje kompleksy i kretynizm.
zdjecie uzytkownika
wyciorexxx - 2015-07-10 13:29:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No no tak tak oczywiscie
zdjecie uzytkownika
Król - 2015-07-10 14:27:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wyciorexxx - 2015-07-10 13:29:47]:
Szczerze?onkapierdonka dobrze pisze. Ma dziewczyna racje. Po kolei- Zorka to zbiorowisko najwiekszego syfu i elementu. W wiekszosci to margines spoleczny. Tez zrezygnowalem z tego zakladu. Pracowalem w Sobieszowie, pozniej na nowym. Wcale nie bylo dobrze. Nie zarabia sie tak, jak to wszyscy mowia. Wszyscy kantuja, kazdy tylko patrzy jak cie orznac na kase. Faktycznie- najlepszy w kombinowaniu z kasa jest mistrz M. Sam sie o tym przekonalem bedac na jego zmianie.
Co do przekomarzanek na temat bylej mistrza. Poznalem ja, fajna dziewczyna, a ze "przytyta"? Co z tego? Zawsze usmiechnieta, mila. W calej Zorce tylko jedna osoba moglaby sie do niej przyczepic, bo slyszalem, ze kiedys w szatni przy dziewczynach powiedziala co mysli w twarz jednej glupiej pipie :) Wycior? Czy to Ty Zdzicha? :)
zdjecie uzytkownika
wyciorexxx - 2015-07-10 15:56:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hahaha przytyta hahahahaa dobrze powiedziane
zdjecie uzytkownika
Król - 2015-07-10 16:30:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty na prawde masz jakies kompleksy Wycior...zal mi takich jak Ty
zdjecie uzytkownika
Gosc - 2015-07-10 20:08:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie postawa świadczy o człowieku ale to co ma w głowie i sercu znam je i jest dziewczyna SPOKO
zdjecie uzytkownika
... - 2015-07-10 21:24:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W glowie ...... chyba trociny
zdjecie uzytkownika
Gosc - 2015-07-10 21:41:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty masz chyba tylko jedne komórkę i nic wiecej
zdjecie uzytkownika
Gosc - 2015-07-10 21:42:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty masz chyba tylko jedne komórkę i nic wiecej
zdjecie uzytkownika
wyciorexxx - 2015-07-10 22:03:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Haha patrzcie jaka ona wspaniala a jak sie rozeszli to wszyscy mowili ze bardzo dobrze zrobil bo sie poznali na niej hahaha i juz nie pisz pod wieloma nickami bo to zaloane wielo...rybie hahaha slabe to papusna mordko
zdjecie uzytkownika
Król - 2015-07-10 22:59:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwna jestes kobieto. O co Ci chodzi z tym pisaniem pod wieloma nickami? Jakas mania przesladowcza?
Napisze Ci cos i koniec tematu- tylko Ty masz cos do tej dziewczyny. Cholera! Nikt inny nic zlego nigdy o niej nie powiedzial. Niech sobie bedzie nawet wielorybem, tylko Tobie to przeszkadza, a skoro nikomu innemu, to wyglada na to, ze to Ty masz problemy ze soba. Rozstali sie i basta. To jest ich sprawa, ludzie postronni nie maja nic do oceniania, bo gowno wiedza. Jezeli ktokolwiek poznal sie na kimkolwiek to wlasnie my wszyscy na Tobie Wyciorze. Jestes pusta i glupia. Podejrzewam, ze masz jakies 40-kilka lat, ale nie dorownujesz inteligencja dwuletniemu dziecku.
Faktycznie, zrobil sie tu rasowy kurnik. Opuszczam to forum, bo zajezdza tu wiocha, ktora najbardziej reprezentujesz Ty, dwulicowa idiotko.
Taka wlasnie jest Zorka...
Zegnam.
zdjecie uzytkownika
Gosc - 2015-07-11 20:47:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Królu masz rację i tyle
zdjecie uzytkownika
Gosc - 2015-07-13 19:32:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie co sie z wami dzieje.Piszecie ostatnio tylko o jednym.Zapomnieliscie juz co sie dzieje w zakladzie.Problemy z naliczaniem wyplat wyzysk
zdjecie uzytkownika
lol - 2015-07-15 18:56:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do poprzednika:

No na tym forum dobitnie widać jacy ludzie pracują w zorce... stąd takie tematy... po prostu zajmują się poprawa swoich ego wyśmiewaniem innych no i żeby zapomnieć że ich firma (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
miśka90 - 2015-07-18 02:10:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
popieram niestety, ludzie tutaj na forum zamiast konstruktywnie jak dorośli rozmawiać o sprawach zawodowych to zajmują się plotkami i poprawą swojego ego. a tymczasem firma rozwija sioę a oni stoją w miejscu i narzekają. co do ofert pracy u nich to obecnie jest do wzięcia zatrudnienie jako kontroler jakości w Jeleniej Górze
zdjecie uzytkownika
gość jak nikt inny - 2015-07-18 11:09:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyciorex...hmmm...tak wlasnie myslalam, ze to Zdzislawa, najwiekszy dupoobrabiacz zakladowy :) dzieki takim jak Ty Zorka to zbiorowisko paskudnego elementu. Jeden lepszy od drugiego...
zdjecie uzytkownika
roman z hasioka - 2015-07-20 22:33:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kazdy mierzy swoja miara.skoro wg ciebie wszyscy w zorce to margines i madra w gebie patologia to stannprzed kims i powiedz mu prosto w oczy ze jest cwokiem i marginesem.glupia siksa chciala zablysnac a pokazala tylko ze sama jest marginesem.i pustakiem.
zdjecie uzytkownika
op - 2015-07-21 00:06:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrawiamy WEGLINIEC na bank dobrze trafiłam prawda ????
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Na rozmowie mowia jedno,w praktyce jeat zupelnie inaczej.
Pytania: Ile chcialbys zarabiac?chore pytanie.na jaka odpowiedz liczyl kierownik?
zdjecie uzytkownika
Co to za pusta blacha? - 2015-07-21 14:59:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to za pusta blacha?
zdjecie uzytkownika
Wielki ptak - 2015-07-22 18:40:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pani z broda i wasami to wstretna nie znajaca sie na niczym brygadzistka.nic nie robi jak trzeba .
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zorka Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Zorka Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert