brak logo

Zorka Sp. z o.o.

Jelenia Góra

Opinie o Zorka Sp. z o.o.

nikt 2016-12-16 18:14:12
Z tym czyszczeniem ktoś przesadza zastanow się co głupku wypisujesz ? nic takiego się nie robi nie psuj ludziom opinii człowieku.
Jasio 2016-12-16 19:35:41
Takie rzeczy wyjdą w użytkowaniu mebla lakier zacznie odpadać po roku. Ikea będzie szukać
6
zorek 2016-12-16 20:05:14
Przecież nowy SP mówił że liczy się jakość. Kolesiostwo się kończy , przyszedł też nowy mistrz poczekajmy
3
Cipek 2016-12-16 20:13:48
Co to sp
Tom Hanks 2016-12-16 20:43:48
Guła mi skacze ze ktos zarabia dobra kase kosztem innych.Bo to ktos po was robi poprawki na ktorych sa ciagle te same numery pieczątek,kosztem waszego oszukiwania tracą inni.Tacy jesteście super fajni.
2
diablo 2016-12-16 20:44:48
moze szef produkcji
Wtgczawghy 2016-12-16 20:47:30
wysil sie,wytężonej umysł,użyj szarych komórek i domyśl sie
Cipek 2016-12-16 20:56:47
No i para poszła w gwizdek
4
,,|,, 2016-12-16 22:51:19
poczekaj teraz OGRYZEK stanie się operatorem lini UV i dopiero Będą poprawki każdy wie że to partacz nie chcieli go na maszynowni nie chcą go czyszczeniu już mu mało zostało i dojdzie do swojego działu "POPRAWEK"
SP= Szef Produkcji funkcja PANKA
a ten nowy SP jest taki jak poprzedni tylko każe kierownikom/mistrzom a panek robił borutę wszystkim a wypłaty spadną na łeb na szyję jeszcze jedna taka sama wypłata i ludzie odejdą
1
............... 2016-12-16 23:55:59
a co boisz się zmian a gdzie robisz dobrą robote jak ci nie pasuje to idz gdzie indziej za 1600 i kup pampersy.............
,,|,, 2016-12-17 00:39:25
uuuuu i widzę że i radiu na nocce zapracowany (przez przypadek zobaczyłem monitor) nie ja chcę by mi płacili za to co zrobiłem zgodzie z akordem
,,,,,,,, 2016-12-17 09:50:18
a co olaf robi ??????????????
Ogryzek 2016-12-17 13:56:18
nic
Aparat 2016-12-17 20:49:48
Się olaf odpalił ciołek jeden musi rozdzielczosc zmienic bo nikt nie skuma podjebek
1
bułka z prądem 2016-12-18 10:55:58
a co kogo obchodzi Olaf? Robi to, za co mu płacą, proste
buka 2016-12-18 23:30:51
czyli za nic,kolejny nieprodukcyjny darmozjad,wrzód na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracujących ludzi
m 2016-12-19 22:53:45
nikt nie kuma tego co napisales
lucek 2016-12-19 23:22:19
Czy zna ktoś dziewczynę z sobieszowa z linii lakierniczej brunetke?
3
Aparat 2016-12-20 06:46:46
Było się uczyć to byś zakumał pozdro
Leonardo 2016-12-20 10:48:50
Czy chodzi o dziewczynę która zapierda.. jak koń czy o tą która zajmuje się tylko swoimi paznokciami?
2
Szcc 2016-12-20 11:16:57
Ile Ty masz lat ze piszesz takim prymitywnym językiem?
1
Ula cebula 2016-12-20 11:18:40
Tak,nie jedna osoba ja zna.Jak chcesz poznać i Ty to polecam przestać byc leszczem wypytującym po internecie tylko zwyczajnie podejść,zagadać i zapoznać sie.Ale czego tu wymagać od facetów w tych czasach....
2
Krasna 2016-12-20 12:27:34
Biedna jesteś fluidowa tapeciaro do roboty pasztecie.
1
lucek 2016-12-20 13:08:12
Taka w kręconych włosach,niska.
To jest pomocnik lakiernika na przodzie, śliczna jest.....
2
spoko loko 2016-12-20 13:49:50
Praca w orce czyni wolnym. Ciekawe za ile lat przy pracy w rakotwórczym pyle drzewnym buczynki zaczną się pierwsze zachorowania na meblowej.
1
szzzzzzz 2016-12-20 23:03:01
Nie jestem pedałem zeby czymkolwiek smarowac pysk
Dymek 2016-12-21 07:50:28
Nikt nikogo nie zmusza do pracy w zakładzie o takich warunkach.Widzialy gały co brały,wiec po co ten komentarz?Boisz sie o zdrowie,warunki sa uciążliwe-złóż wypowiedzenie i szukaj czegos bardziej odpowiedniego.
3
,,,,,,,,,,,,,,, 2016-12-24 13:28:06
wesołych świąt!!!!!!!!!!
2
.[;[; 2016-12-25 22:59:18
Niema to jak podszywanie sie pod kogoś innego ... Żenada...
2
,,|,, 2016-12-26 11:37:37
te o co ci biega ?? piszesz ten tekst już 2 raz idź lepiej na pasterkę
3
Gh 2016-12-28 22:40:59
Ko ko ko ko euro spoko
moczymorda 2017-01-09 22:54:57
czy wypłaty w tym miesiącu można uznać za jakiś nad wyraz brutalny żart?
5
... 2017-01-10 14:12:00
A może jaka praca taka płaca?
1
,,,,,,,,,,,,,, 2017-01-10 19:43:06
A w jakiej firmie lepiej płacą? Daj znać jak już znajdziesz
kegermajster 2017-01-10 23:54:11
W biedronce lepiej placa a nie narobi sie człowiek jak niewolnik
Brat wielkiego oka 2017-01-10 23:56:50
nie musisz cudzej pracy oceniać tak kiepsko jak swojej własnej :(
... 2017-01-11 07:31:01
To nie jest ocena cudzej pracy. Wszędzie płacą jednakowo. Umiecie tylko narzekać, a może trzeba też coś od siebie dać. Oczywiście nie ma tak że " czy się stoi czy się leży ".
Mork 2017-01-11 10:58:39
A co zakład nam daje od siebie? 700 złotych mniej niz przy poprzedniej pensji? Z miesiąca na miesiąc jest coraz mniej.Ile by człowiek nie robił,jak by nie robił tak zawsze cos utną.I dlaczego ustawowo podyzwka należy sie wszystkim a my jej nie dostaniemy?
kali 2017-01-15 00:27:51
A jak spisują sie osoby przeniesione z Sobieszowa i Cieplic?
1
Kamil 2017-01-15 17:33:00
Ludzie z Sobieszowa są nauczeni pracy a nie narzekania a panie rewelacja zresztą nie tylko one
2
show me 2017-01-17 15:49:18
szkoda, że Ty nie jesteś nauczony stosowania znaków interpunkcyjnych
spoko kolo 2017-01-17 19:55:46
orka to wspaniała firma w ktorej mozna zrobić karierę od magazyniera do prezesa ( tak jak Obecnie), a choroby zawodowe są pracownikom obce )))
kali 2017-01-17 22:26:28
Dokładnie tak.Kariera w towarzystwie miłych i wiernych kobiet:)
spoko kolo 2017-01-18 18:16:03
Akurat przy przyjmowaniu nikt nie mówił o zapyleniu i w dodatku pyłem rakotwórczym wiec chybiona jest ta uwaga. Niestety mamy taki rynek pracy jak na Czarnym Lądzie, ale w tym masz racje-trzeba szukać czegoś lepszego, tylko szkoda ludzi którzy nie mają wyboru i muszą w takich warunkach pracować- może ciebie to nie rusza, za to mnie tak. Życze wszystkim którzy pracyją w takich warunkach by znależli cos lepszego. Pozdrawiam
spoko kolo 2017-01-18 18:41:21
To jest ciekawy wątek że w Białym Domu jest taki stopień feminizacji,- łatwiej kobiety kontrolowac? czy jakas ciekawsza przyczyna?
taki sobie gosc 2017-01-18 19:13:30
MOZE WARTO BY BYŁO W TEJ FIRMIE W KOŃCU ZAŁORZYĆ JAKIEŚ ZWIĄZKI ZAWODOWE?
MIAŁBY KTO SIĘ ZAJĄĆ WARUNKAMI PRACY NO I OCZYWIŚCIE PŁACY. OBECNIE SKARGI PRACOWNIKÓW NIC NIE DAJĄ. Prosze o opinie znam pare osób które by sie tematem zajeły profesjonalnie..............
Dymek 2017-01-18 19:42:12
To istnieją ludzie, którym trzeba powiedzieć, że praca w takich warunkach grozi różnymi chorobami ? Nie rób jaj człowieku, to nawet dzieci wiedzą. A osobie piszącej o założeniu związku zawodowego radzę, przed zakładaniem czegokolwiek, zainwestować w słownik :)
1
Aneczka 2017-01-19 14:55:36
Sa mądrzejsze,silniejsze ,nie boja sie roboty i sa bardziej zaradne niz faceci.Taka jest przyczyna.
kali 2017-01-20 23:44:43
Racja.
Jeżeli mówimy o zaradności kobiet na przykładzie Białego Domu,to fakt,była tam taka Monika L.Bardzo zaradna i pracowita-).Jak ona ciężko pracowała.Szkoda tylko,że dość często czterema literami.
Dobrze,że w Orce nie ma naśladowczyń.
Oj jak dobrze.Prawda?
Ty dolla sign 2017-01-21 14:28:04
I co,Tobie nie dała wiec żalisz sie na forum? Jej D.upa , jej sprawa chyba?Nie badz taki zazdrosny.
1
Zostaw swoją opinię o Zorka Sp. z o.o. - Jelenia Góra
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zorka Sp. z o.o.