brak logo

Blue Sky Travel Biuro Lotniczo-Turystyczne

Poznań

Opinie o Blue Sky Travel Biuro Lotniczo-Turystyczne

kasjer 2013-03-08 15:47:53
fajna firma była kiedyś, byle szefowa tak nie jątrzyła i nie obgadywała pracowników, będąc przyjacielem na " 5 minut" kompletnie zero pojęcia o zarządzaniu pracownikami, no i najlepsi ludzie dawno odeszli.więc to świadczy o zarządzie. Najlepszy będzie student lub pierwsza praca za darmo..
1
robaszek 2016-01-06 19:44:22
Brak w ogóle jakiegokolwiek zarządzania firmą, chodzi o to, żeby wpływała kasa - ludzie tak naprawdę dla właścicieli się nie liczą, nawet Ci , którzy wiele zrobili dla tej firmy.Można nawet odnieść wrażenie, że chętnie ich żegnają.
Jeżeli firma coś robi dla pracowników to z niechęcią, "koty" jeszcze o tym nie wiedzą.Jeżeli zdecydujesz się na pracę w Blue Sky pamiętaj zawsze, że jesteś tam mało ważny. :-)
3
kiedyś 2016-05-31 09:02:40
Szefostwo nie interesuje się pracownikiem. Totalny klimat dezinformacji. Rób co masz robić i najlepiej za darmo. A inni pracownicy sobie poleżą i popatrzą jak Ty pracujesz. A kasę wezmą chętnie. Szkoda czasu na taką firmę.
2
Malgorzatka 2016-08-22 23:32:19
Jedna wielka porażka. Nie dość, że nie szanują pracowników, to jeszcze oszukują klientów.
Byleby tylko wziąć prowizję (opłatę transakcyjną) i najlepiej żeby lot w ogóle się nie odbył..
Zdecydowanie odradzam jakąkolwiek współpracę z Bluesky !
2
Przemek 2016-08-22 23:53:01
Złapać klienta, wycisnąć jak cytrynkę i jak najszybciej o nim zapomnieć- co najlepiej widać po poziomie rozmowy pracowników infolinii, którzy niejednokrotnie krzyczą na klientów. Ale tak to jest jak się zatrudnia osoby bez doświadczenia i nie organizuje dla nich szkoleń.
Jakby Szefostwo nie miało fiu bździu w głowie to może by coś z tego było.
A tak: był las, nie było Was. Będzie las nie będzie Was :) Taką Wam przyszłość wróżę.
1
Ewa 2016-08-23 00:01:55
Firma pobrała opłatę transakcyjną za lot po czym otrzymałam informację, że lot się nie odbędzie, nie został mi zaproponowany żaden inny termin w odstępie 3 godzin... Ryanair zwrócił 100% za bilety, a BlueSky opłatę za pośrednictwo, mimo nie wywiązania się z usługi oczywiście przywłaszczyło. Czuję się oszukana. Kompletny brak profesjonalizmu. Zdecydowanie odradzam!!!
Jak najdalej od BlueSky !!!!!
1
Ela 2016-10-20 15:28:51
Większość pracowników tej firmy pracuje w niej od 10 lub 15 lat
i to jest wystarczający dowód na to, że dobrze się tam pracuje i dobrze zarabia.
Pewnie, że są lepsze i gorsze okresy ale uważam , że pozostałe opinie pochodzą od frustratów i nie są wiarygodne.
Ewa 2016-11-27 17:51:04
Odp.na wcześniejszego email - "Nie ma już większości tych pracowników o ktorych piszesz ELu" w ciagu roku zolniła się spora grupa specjlaistów, - Blue Sky Travel tonie, nie korzystajcie z ich usług , bo nie ma pewności czy zostaną zrealizowane ze względu na sytuacje.
Firma Sp. z o.o. - rodzinna, - zwijają się.
Zostaw swoją opinię o Blue Sky Travel Biuro Lotniczo-Turystyczne - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Blue Sky Travel Biuro Lotniczo-Turystyczne