brak logo

Blue Sky Travel Biuro Lotniczo-Turystyczne

Poznań

Opinie o Blue Sky Travel Biuro Lotniczo-Turystyczne

kasjer 2013-03-08 15:47
fajna firma była kiedyś, byle szefowa tak nie jątrzyła i nie obgadywała pracowników, będąc przyjacielem na " 5 minut" kompletnie zero pojęcia o zarządzaniu pracownikami, no i najlepsi ludzie dawno odeszli.więc to świadczy o zarządzie. Najlepszy będzie student lub pierwsza praca za darmo..
6
robaszek 2016-01-06 19:44
Brak w ogóle jakiegokolwiek zarządzania firmą, chodzi o to, żeby wpływała kasa - ludzie tak naprawdę dla właścicieli się nie liczą, nawet Ci , którzy wiele zrobili dla tej firmy.Można nawet odnieść wrażenie, że chętnie ich żegnają.
Jeżeli firma coś robi dla pracowników to z niechęcią, "koty" jeszcze o tym nie wiedzą.Jeżeli zdecydujesz się na pracę w Blue Sky pamiętaj zawsze, że jesteś tam mało ważny. :-)
5
kiedyś 2016-05-31 09:02
Szefostwo nie interesuje się pracownikiem. Totalny klimat dezinformacji. Rób co masz robić i najlepiej za darmo. A inni pracownicy sobie poleżą i popatrzą jak Ty pracujesz. A kasę wezmą chętnie. Szkoda czasu na taką firmę.
3
Malgorzatka 2016-08-22 23:32
Jedna wielka porażka. Nie dość, że nie szanują pracowników, to jeszcze oszukują klientów.
Byleby tylko wziąć prowizję (opłatę transakcyjną) i najlepiej żeby lot w ogóle się nie odbył..
Zdecydowanie odradzam jakąkolwiek współpracę z Bluesky !
3
Przemek 2016-08-22 23:53
Złapać klienta, wycisnąć jak cytrynkę i jak najszybciej o nim zapomnieć- co najlepiej widać po poziomie rozmowy pracowników infolinii, którzy niejednokrotnie krzyczą na klientów. Ale tak to jest jak się zatrudnia osoby bez doświadczenia i nie organizuje dla nich szkoleń.
Jakby Szefostwo nie miało fiu bździu w głowie to może by coś z tego było.
A tak: był las, nie było Was. Będzie las nie będzie Was :) Taką Wam przyszłość wróżę.
2
Ewa 2016-08-23 00:01
Firma pobrała opłatę transakcyjną za lot po czym otrzymałam informację, że lot się nie odbędzie, nie został mi zaproponowany żaden inny termin w odstępie 3 godzin... Ryanair zwrócił 100% za bilety, a BlueSky opłatę za pośrednictwo, mimo nie wywiązania się z usługi oczywiście przywłaszczyło. Czuję się oszukana. Kompletny brak profesjonalizmu. Zdecydowanie odradzam!!!
Jak najdalej od BlueSky !!!!!
1
Ela 2016-10-20 15:28
Większość pracowników tej firmy pracuje w niej od 10 lub 15 lat
i to jest wystarczający dowód na to, że dobrze się tam pracuje i dobrze zarabia.
Pewnie, że są lepsze i gorsze okresy ale uważam , że pozostałe opinie pochodzą od frustratów i nie są wiarygodne.
5
Ewa 2016-11-27 17:51
Odp.na wcześniejszego email - "Nie ma już większości tych pracowników o ktorych piszesz ELu" w ciagu roku zolniła się spora grupa specjlaistów, - Blue Sky Travel tonie, nie korzystajcie z ich usług , bo nie ma pewności czy zostaną zrealizowane ze względu na sytuacje.
Firma Sp. z o.o. - rodzinna, - zwijają się.
4
ja 2017-06-01 18:57
Jesteś pracownikiem tej firmy?Jak długo? Ciekawe czy odpowiesz.....
Jak wielu innych pracowników zostałaś zmanipulowana....:-)
ilcia 2017-08-22 13:25
Pracowałam w BST kawałek czasu, bo prawie 10 lat. Przez ten okres przeszłam szkolenia z zakresu obsługi klienta a także specjalistyczne dotyczące pracy na samym systemie. Dodatkowo co bardzo ważne koleżanki i koledzy z pracy każdego dnia służyli radą i pomocą dzięki czemu zostałam szybko wprowadzona w kasjerski świat :-) Atmosfera w biurze była świetna, a to bardzo ważne- w końcu to właśnie w pracy spędzamy większość czasu. Właściciele są właściwie cały czas na miejscu ogarniając tematy związane z Firmą, dzięki temu w każdej chwili można porozmawiać i załatwić różne sprawy od ręki. Pracę w Blue Sky Travel wspominam bardzo dobrze i gdyby nie przeprowadzka pewnie nadal pracowałabym w tym samym miejscu.
5
Jack 2017-08-23 22:48
Jack
Pracowałem w BST ponad 5 lat. Jest to firma, która cały czas się rozwija, stawia na zaawansowane technologie, stałe udoskonala procesy sprzedaży imprez i usług turystycznych a także biletów lotniczych. Jeśli chodzi o bilety lotnicze niewątpliwie są liderem na rynku w tej branży. Bardzo ważna w każdej pracy jest atmosfera, w BST zawsze można liczyć na rozmowę z Szefostwem, szybkie rozwiązanie problemów oraz pomoc zgranego zespołu. W końcu atmosferę danego miejsca tworzą ludzie, zapewniam że tej dobrej atmosfery do pracy nie brakuje w Blue Sky Travel. Z żalem rozstalem się z BST, ale zmiana planów życiowych i miejsca zamieszkania spowodowała taką decyzję. Nigdy nie zapomnę tych miłych chwil spędzonych w Blue Sky Travel.
3
Syla 2017-08-27 07:59
W BST pracuje od ponad 5 lat. Pracuje się świetnie. Każdy dzień to nowe wyzwanie. Ktoś kto nie boi się pracy, zaangażowania i zdobywania nowych umiejętności z łatwością odnajdzie się w Blue Sky Travel. Firma zapewnia liczne szkolenia, zarówno z sytemu wewnętrznego jak i systemów specjalistycznych jak np. Amadeus. Atmosfera jest świetna, współpracuje z niesamowitymi ludźmi, którzy w Blue Sky Travel pracują już od wielu, wielu lat. Z szefostwem zawsze można porozmawiać co według mnie jest ogromną zaletą. Znam wiele firm, w których pracownicy nigdy szefa na oczy nie widzieli. W Blue Sky Travel nigdy nie zdarzyła się sytuacja, żeby szefostwo nie znalazło czasu dla swoich pracowników.
3
Ja 2017-08-27 17:34
W BST przepracowalam ponad 10 lat....moglabym wiele napisac i pokazac, :-)..nie zaluje, ze odeszlam, bylo zbyt wiele obludy i oportunizmu, nikomu nie mozna bylo ufac.Ilcia, ale Ty chyba w ciagu tych 10 lat to dwojke dzieci urodzilas, prawda??:-)
Dominik 2017-08-29 21:59
Też pracowałem kilka lat, było raczej fajnie, dużo wyzwań innych niż w przeciętnym biurze. Szefowie spoko, o co wszystkim kwękającym chodzi? Nie ma idealnych miejsc, zawsze ktoś narzeka.
2
Weteran 2017-09-06 10:15
Spędziłem w tej firmie kilka lat pracując w różnych działach. Fajny i zgrany zespół, w którym bardzo dobrze się pracuje. Miła atmosfera i warunki do pracy . Pracodawca dość wymagający, ale pozwalający na dużą elastyczność w działaniu. Zawsze otwarty na rozmowę i pomagający w rozwiązywaniu problemów, nie tylko w pracy.
2
nie fustrat :-)) 2017-09-19 16:15
"było raczej fajnie????".....;-)))to wiesz, że sa tacy, którzy twierdzą, że praca w Blue Sky to jak związek z alkoholikiem,
Syla, a Ty to chyba jakaś "młoda stażem mamusia", cała szczęsliwa, że masz gdzie wrócić - o takich pracowników Blue Sky-owi chodzi - polecenie napisania dobrej opinii wykonane???
Zostaw swoją opinię o Blue Sky Travel Biuro Lotniczo-Turystyczne - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Blue Sky Travel Biuro Lotniczo-Turystyczne