brak logo

Ośrodek Kształcenia Kierowców Szkolmot Marek Taczkowski

Bydgoszcz

Opinie o Ośrodek Kształcenia Kierowców Szkolmot Marek Taczkowski

Ola 2015-12-21 21:28:11
Szkolmot najlepsza szkoła w Bydgoszczy. Ja też uczyłam się w Szkolmocie i opanowałam poprawne nawyki. Żenada powiedz, który egzaminator naśmiewa się ze Szkolmotu, w Szkolmocie pracują doświadczeni instruktorzy z długoletnią praktyką. Ciekawe ile km przejechał ten egzaminator, który kpi. Oni potrafią tylko naciskać na hamulec, a kierownicą obraca kursant. Z tego co wiem Pan Marek przejechał 5000000 km obracając kierownicą, ćwicząc technikę kierowania samochodem, dlatego m.in. wybrałam tę szkołę. Egzamin zdałam za drugim razem, ponieważ egzaminator powiedział, że na łuku za mało obracałam głowę. Polecam Szkolmot wszystkim, którzy chcą nauczyć się jeździć (kierować) pojazdem ;))
Tadeusz 2015-12-27 21:13:21
Marcin ,mylisz Szkolmoty, ja też uczęszczałem do OKK Szkolmot, przejeździłem 30 godzin jako kierowca i 30 jako obserwator i nie żałuję. Jestem wdzięczny Panu Markowi za przekazaną wiedzę i umiejętności, ponieważ siedząc z tyłu brałem czynny udział w zajęciach - nie siedziałem jak w taksówce (klient płaci, klient wymaga). W Szkolmocie nie jest tanio tylko efektywnie, świadczy o tym plebiscyt na najpopularniejszą szkołę -3.000 oddanych głosów. Jak miałem gorszy dzień i użyłem niecenzuralnego słowa to musiałem wrzucić do skaronki(świnki) złotówkę. Pan Marek jest wymagający ale to procentuje na całe życie. Jestem zadowolony, że wybrałem tę szkołę. Polecam gorąco. Szybko uwierzycie w siebie i swoje umiejętności. Jeszcze dwa miesiące temu nie przyszłoby mi do głowy, że zdam za pierwszym razem. A jednak można. To wszystko dzięki cierpliwości i profesjonalnemu podejściu Pana Marka do kursanta. Wybierzcie tę szkołę a egzamin nie będzie problemem. Wystarczy zapanować nad stresem, bo umiejętności i wiedza są na najwyższym poziomie. Jak były jakieś wątpliwości to były wyjaśniane na bieżąco i na miejscu. Marcinku krytykowanie na forach po skończonym kursie świadczy o dziecinadzie i o tym, że jesteś sfrustrowany konsumpcyjnym życiem - POLECAM OKK SZKOLMOT.
Martyna 2016-01-01 20:09:20
Ja też uważam, że dziecko o imieniu Marcin myli szkoły jazdy. Ja, podobnie jak ci kursanci którzy oddali 3000 głosów na najbardziej popularną szkołę jazdy województwie kujawsko-pomorskim http://www.pomorska.pl/plebiscyt/wyniki/najpopularniejsza-szkola-nauki-jazdy-w-bydgoszczy,30961,t,id.html
polecam Szkolmot z Panem Markiem na czele :)Bardzo dziękuję za naukę :)
Michał 2016-01-01 20:50:41
Bardzo polecam tą szkołę! Instruktorzy prezentują pełen profesjonalizm, w szczególności Pan Mirek, którego rady przydają się zarówno na egzaminie jak i w codziennej jeździe. Zawsze szanuje kursanta, podchodzi do zajęć z dużą cierpliwością i zaangażowaniem. Jeśli robić „prawko”, to tylko z OKK Szkolmot!
Mietek 2016-01-01 21:03:21
Polecam OKK Szkolmot ze względu na instruktora Marka. Profesjonalne oraz pełne pasji podejście do szkolenia kursantów sprawia, że jazda z Markiem to prawdziwa frajda, a przekazana wiedza oraz udzielone rady są bardzo pomocne na egzaminie i w samodzielnym już korzystaniu z uroków posiadania upragnionego prawa jazdy. Gorąco polecam i pozdrawiam.

PS. Lepiej późno niż później :)
ŻANETA 2016-01-12 21:17:19


wszyscy pode mną napisali już co bym chciała i ja. ale jeśli ktoś chce wybrać się na kurs nauki jazdy to nie wyobrażam sobie,by poszedł do innej szkoły niż Szkolmot : ) .! dziękuje pani Kleminie za wiedze teoretyczna i za ogromną cierpliwość pana Marka :)
Wojtek 2016-01-17 19:58:20


Szkoła Szkolmot to moim zdaniem najlepsza szkoła. B zdałem za pierwszym razem, na kurs C napewno to wrócę, jazdy z p.Markiem to bardzo interesujące i pomocne lekcje. Zero stresu na jazdach, o wszystko można zapytać. Teorie z Panem Markiem, będę długo wspominał, bardzo dobrze wyjaśnione każde zagadnienie. Polecam wszystkim znajomym, i osobom czytającym tą stronę :)http://www.pomorska.pl/plebiscyt/wyniki/najpopularniejsza-szkola-nauki-jazdy-w-bydgoszczy,30961,t,id.html
Karol 2016-01-26 19:52:47
Polecam Szkolmot :)Nauczyłem się kierować samochodem. Pracuję jeżdżąc samochodem :)(usunięte przez administratora)
Stefan 2016-01-31 18:17:46
Głosowałem na najbardziej popularną szkołę jazy, który ukazał się na łamach GAZETY POMORSKIEJ(usunięte przez administratora) Co prawda nie zdałam za 1 razem, ale tylko i wyłącznie przez swoją własną głupotę. Baaardzo chciałabym podziękować Panu Michałowi za świetnie prowadzoną teorię, no i oczywiście Panu Marku za bardzo sugestywne przedstawienie zasad techniki kierowania samochodem. Teraz już od dwóch dni śmigam autem i wcale nie bałam się wsiąść sama do samochodu. Polecam wszystkim, którzy chcą być w przyszłości dobrymi kierowcami!
Ps. Mariola przeczytaj książkę ze zrozumieniem to nie będziesz potrzebowała bajkopisarza , a trenera - instruktora :)
Roma 2016-02-01 19:10:55
Bardzo polecam tą szkołę! Instruktorzy prezentują pełen profesjonalizm, w szczególności Pan Marek, którego rady przydają się zarówno na egzaminie jak i w codziennej jeździe. Zawsze szanuje kursanta, podchodzi do zajęć z dużą cierpliwością i zaangażowaniem. Jeśli robić „prawko”, to tylko z OKK Szkolmot!
Kasia 2016-02-01 20:22:18
Swiete slowa. Zgadam sie w 100%
Piotr 2016-02-06 20:18:03
Prawko zacząłem robić dawno temu w innym mieście. Kilka pierwszych podejść do egzaminu zakończyło się porażką. Zniechęcony zrobiłem sobie kilkuletnią przerwę. W końcu trafiłem do Marka. Wystarczyło kilkanaście godzin jazdy, abym diametralnie zmienił moje podejście. Marek jest rewelacyjnym instruktorem. Większości złych nawyków w prowadzeniu auta wyzbyłem się po kilu pierwszych spotkaniach. Po następnych, zacząłem ogarniać sytuację an drodze a ruch drogowy przestał być „czarną magią”. W końcu wzrosła pewność podczas kierowania. Tym sposobem zdałem egzamin praktyczny bez ekstremalnych nerwów. Wystarczyła tylko koncentracja, bo umiejętności wyniosłem z zajęć. Od dobrego instruktora naprawdę wiele zależy. Nie ma się nad czym zastanawiać. Wielkie dzięki za przygotowanie. Pozdrawiam 
olka :) 2016-02-07 11:46:49
zdalam za pierwszym razem :)
Dziekuje Michałowi i Markowi za stalowe nerwy i wytrwalosc :D :) Naprawde polecam Szkolmot :)
Aga 2016-02-08 18:29:53
Marek, to najlepszy instruktor jaki mógł mi się trafić. Jest przede wszystkim świetnym nauczycielem, doskonale wyczuwał, co jeszcze potrzebowałam powtórzyć. Każde zajęcia zaczynaliśmy od jazdy po osiedlu, by ćwiczyć technikę jazdy i najprostsze manewry, a potem wyjechać na ruchliwe ulice Bydgoszczy. Mój instruktor był zawsze opanowany, ale też uśmiechnięty i wyluzowany przez co i mnie nauczył takiego podejścia do jazdy. Nigdy się nie zniechęcał i był bardzo cierpliwy. Co zyskałam? Dużą pewność siebie w prowadzeniu samochodu, poczucie kontroli, świadomość tego, na co zwracać uwagę oraz zdany egzamin :)
Gdybym jeszcze kiedykolwiek potrzebowała się doszkolić nigdy nie zwróciła bym się do nikogo innego.Szkolmot było naprawdę dobrym wyborem.
Izbela 2016-02-08 18:44:36
Polecam! Polecam OKK Szkolmot! A przede wszystkim p. Marka. Miły, fajny facet, który ma bardzo profesjonale podejście do sprawy ! Uczy zarówno bycia bezpiecznym i odpowiedzialnym kierowcą, jak i dobrze zdać egzamin. Atmosfera podczas jazd bardzo przyjazna,twórcza.

Pozdrawiam i dziękuję za cierpliwość, a także za Naukę!
Agata 2016-02-13 18:17:56
Do OKK Szkolmot trafiłam po wieloletniej przerwie z moją przygodą z prawem jazdy, na dodatek po niezbyt udanym kursie w innym ośrodku, więc praktycznie teraz musiałam zaczynać wszystko od początku. Wykupienie godzin w tej szkole to był strzał w dyszkę, a trafienie na Marka jako instruktora to było jak wygranie miliona na loterii. Tak profesjonalnego i pełnego oddania swojej pracy doskonałego nauczyciela życzyłabym każdemu.
Wytrwale i cierpliwie, z uwagą i zaangażowaniem i w prześwietnej atmosferze krok po kroczku uczył mnie wszystkiego i prowadził mnie do celu jakim było uzyskanie w dniu dzisiejszym pozytywnego wyniku z egzaminu ! 
Czego mnie nauczył mój instruktor? Ogarniania sytuacji na drodze, myślenia, większej pewności siebie, skupienia, opanowania, poczucia kontroli. Byłam „przypadkiem” dość nieokiełznanym i lękliwym( bałam się jeździć) , ale dzięki mojemu nauczycielowi w miejsce chaosu wkroczył ład, w miejsce lęku- spokój, w miejsce niezdecydowania- umiejętność podejmowania właściwych decyzji i kontroli, w miejsce stresu- ogromna przyjemność z jazdy. Każda minuta nauki z Instruktorem Krzysztofem była wykorzystana maksymalnie i była ogromną frajdą, bo prócz tego, że jest profesjonalistą w swym zawodzie jest też świetnym, sympatycznym i przyjaznym człowiekiem.
Bardzo dziękuję z całego serducha za ten czas i za przyczynienie się do spełnienia mojego wielkiego, ale jeszcze do niedawna wg mnie nieosiągalnego dla mnie marzenia! Jeżeli Marek zrobił kierowcę ze mnie, to zrobi z każdego! Mam teraz naprawdę solidne podstawy do tego, by jako świadomy kierowca bez lęku wsiąść do samochodu, rozpocząć samodzielną jazdę, zdobywać drogi, a z czasem bezpiecznie dojechać na koniec świat
Robert 2016-02-18 21:33:13
Same tu pozytywne komentarze, ale nie sposób o inne. Nie ma lepszego OKK niż Szkolmot. Profesjonalne szkolenie teoretyczne z Pan Michał oraz przesympatycznym i zabawnym ratownikiem medycznym Sławomirem, tak samo jak i praktyczne. Instruktorzy podchodzą do każdego indywidualnie, ze spokojem oraz z wielkim doświadczeniem. Tłumaczą wszystko dokładnie od podstaw i bardzo zrozumiale. Ze wszystkim można się dogadać. Bardzo przyjemnie jeździ się z Markiem , uwagi przekazują tak aby był z tego pożytek, uczą spokoju oraz opanowania za kierownicą.
Cały ten czas spędzony na jazdach zaowocował tym, iż dziś podszedłem do egzaminu łączonego (po raz pierwszy) i oba zdałem pozytywnie. Po wiedzy jaką mi przekazali potrafiłem sobie poradzić ze stresem, wszystkimi manewrami oraz wymaganiami egzaminu i dobrze wypadłem przed egzaminatorką. Z mojej strony BARDZO POLECAM TĘ SZKOŁĘ JAZDY, nie zawiedziecie się (tania i dobra jak barszcz babci) !!! Po przeszkoleniu u Nich przejdziesz przez egzamin jak Szkolmot xD
Madzia 2016-02-21 12:21:40
Ze szczerego SERCA polecam wszystkim, którzy jeszcze nie zdecydowali się na wybór szkoły nauki jazdy; OKK Szkolmot!! Jestem pod wrażeniem tego czego się nauczyłam. Egzamin zdałam za drugim podejściem, a wszystko to zawdzięczam panu Markowi Taczkowskiemu :) Nauczył mnie spokojnego podejmowania decyzji, czytania znaków-co jest najważniejsze oraz cierpliwości. Zawsze chętnie i miło wszystko mi wyjaśniał i nie zniechęcał do dalszej jazdy. Na pewno Was nie zawiedzie!
Na prawdę polecam!
i równocześnie pozdrawiam Szkolmot
do Kasia 2016-03-03 19:07:54
Przepisac??? dobry żart!!! Własciciel szkolmot M.T. traktuje kursantów jak swoj własność i nie ma mowy o przepisaniu się do innej szkoły jazdy. Facet jest pazerny na kasę i w życiu nie odda pieniedzy za niewykorzystane godziny!!! juz to przerabiałem. Odradzam Szkolmot gdzie dla własciciela liczą się TYLKO pieniądze kursantów, którzy nie mają nic do powiedzenia.
2
Rafał 2016-04-05 20:26:50
http://www.pomorska.pl/plebiscyt/wyniki/najpopularniejsza-szkola-nauki-jazdy-w-bydgoszczy,30961,t,id.html Dlatego i nie tylko zdecydowałem się. Zapisując się na kurs dla kierowców pojazdów silnikowych w Szkolmot Marek Taczkowski Zainteresowałem się jakie mają Prawa kandydaci na kierowców i obowiązki kandydaci na kierowców.:) Zdałem i polecam OKK Szkolmot Marek Taczkowski.
Zbyszek 2016-04-16 19:46:22
Nie potwierdzam słowa Michała ! Właściciel O.K.K. Szkolmot Marek Taczkowski kupuje ok. 20 samochodów egzaminacyjnych i będzie dbał o swoje perełki bardziej jak o WORD-owskie :) Najwięcej zdaje u Taczkowskiego http://express.bydgoski.pl/68021,Najwiecej-zdaje-u-Taczkowskiego.html
Polecam SZKOLMOT Marek Taczkowski. Zdałem i mam pracę :) Szkolmot jest OK !
Krzysztof 2016-04-17 22:17:11
co się uśmiałem :-)))))) dane sprzed prawie 10 lat :-))) troche stare dane. Właściciel widocznie stał się pazerną ś...ą i ma w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] swoich kursantów,licząc tylko na zyski.
Wojtek 2016-06-02 22:37:04
Szkoła Szkolmot to moim zdaniem najlepsza szkoła. B zdałem za pierwszym razem, na kurs C napewno to wrócę, jazdy z p.Markiem to bardzo interesujące i pomocne lekcje. Zero stresu na jazdach, o wszystko można zapytać. Teorie z Panem Markiem, będę długo wspominał, bardzo dobrze wyjaśnione każde zagadnienie. Polecam wszystkim znajomym, i osobom czytającym tą stronę :) (usunięte przez administratora)
1
Roman 2016-06-05 20:56:30
Szkoła warta polecenia. Wykłady prowadzone w super atmosferze, trochę żartów ale co najważniejsze prowadzone profesjonalnie, rzetelnie, sumiennie. Widać, że prowadzą tą szkołę ludzie z pasją. Jazdy z p. Markiem były najlepszymi chwilami w aucie. Genialna osoba. Mogłabym mówić w samych superlatywach. Miły, spokojny, CIERPLIWY, profesjonalny, sumienny, punktualny, rzetelny, treściwy, przekazujący wiedzę w jasny i klarowny sposób, wie dokładnie jak i czego uczyć. Umie zmotywować i odpowiednio skrytykować, jak potrzeba. Nie owija w bawełnę i mówi od razu jak coś jest nie tak, co osobiście bardzo doceniam. Bardzo się cieszę, że trafiłam na tego instruktora ale jak i całą szkołę. POLECAM KAŻDEMU! :)
1
Eva 2016-06-07 22:02:56
Nie bez przyczyny jest najlepszą szkołą w Bydzi. Zajęcia teoretyczne poprowadzone w bardzo przystępny sposób. Oprócz wiedzy potrzebnej do zdania teoretycznego egzaminu, Prowadzący nauczy kursantów wiedzy potrzebnej do faktycznego prowadzenia samochodu na co dzień. Zdecydowanie polecam zapisanie się na jazdy do Pana Marka! Instruktor z olbrzymim doświadczeniem, dużą cierpliwością i niesamowitym poczuciem humoru :) Dobrze zna trasy egzaminacyjne i zawsze doradzi coś dobrego. Zależy mu, żeby każdy kursant swobodnie czuł się za kółkiem. Przygotowywuje do bycia kierowcą, nie tylko do zdania egzaminu. Do tego, po zakończeniu kursu, zrobi wszystko żeby znaleźć czas na dodatkowe jazdy przed egzaminem! :) Polecam :)
1
kr87 2016-06-12 20:40:02
Dobrze by było sprawdzić adresy IP osoby piszącej w tym wątku, bo ta dyskusja
wygląda na prowokację.
1
Sebastian 2016-06-12 20:50:33
Bardzo ciekawe wykłady prowadzone w przystępny sposób. Podejście instruktora na jazdach profesjonalne i rzetelne. Wszystkie aspekty egzaminu praktycznego przerobione i utrwalone dzięki czemu egzamin zdany za pierwsZym razem. Zdecydowanie polecam zarówno sZkołę jak i instruktora ( Marka ). Grafik jazd elastyczny, profesjonalne podejscie do kursantów, mila atmosfera. Instruktor z powołania a nie przymusu. Oprocz kodeksu garść fachowych porad i praktycznych uwag o tym jak jeździć bezpiecznie, z głowa, ekonomicznie i z kulturą na drodze.
1
Nikodem 2016-06-15 21:53:03
Szkolmot Bardzo dobra szkoła, pomimo, że prawko zacząłem robić dopiero po czterdziestce – nie miałem wcześniej zupełnie styczności z samochodem, nawet w rodzinie nikt nie miał auta! – to, dzięki rewelacyjnym instruktorom zarówno teorię jak i praktykę zdałem bez problemu, za pierwszym razem!!! Wykupiłem co prawda prawie 60 godz. w sumie zanim podszedłem do egzaminu praktycznego (na początku wziąłem pakiet rozszerzony – 40h a potem jeszcze kilkanaście, by niwelować niedociągnięcia – wiadomo, im później się zacznie, tym więcej czasu zajmuje nauka) ale praktyka za pierwszym razem!!! W Bydgoszczy!!! Szok! Polecam jak najbardziej i z całego serca pozdrawiam moich dwóch znakomitych instruktorów – Pana Markiem i Pana Michała – dzięki ich wiedzy i doświadczeniu jestem wreszcie kierowcą – z prawem jazdy!!! :)))
1
Klaudia 2016-06-16 20:54:53
Hm,od czego zacząć...więc, mówią "starszawka", a ja twierdzę, że 18 latka z 24 letnim doświadczeniem. Niestety życiowym, a nie motoryzacyjnym. Pomimo tego egzaminy zdane za PIERWSZYM razem. Tu ukłony w stronę Pana Marka, który zmienił mój tok myślenia, że samochód to nie "ufo" tylko wygodny wynalazek ułatwiający życie. Skoła nauki jazdy posiadająca wszystkie pozytywne cechy tzn bezstresowo, dokładnie, cierpliwie .... kurcze IDEALNIE jak u najbliższych znajomych. Innym szkołom nauki jazdy można tylko życzyć powodzenia w próbie osiągnięcia takiej perfekcji, a wiem co drukuję, ponieważ w tym samym czasie koleżanki również uczestniczyły w kursach innych szkół z efektem, hm, cóż nie najlepiej bywało. Jeszcze raz wielkie dzięki i POLECAM SZCZEGÓLNIE TĘ SZKOŁĘ, a żeby moje sowa nie okazały się pustą paplaniną. Polecam Szkolmot Marek Taczkowski
1
Klaudia 2016-06-16 20:57:01
Hm,od czego zacząć...więc, mówią "starszawka", a ja twierdzę, że 18 latka z 24 letnim doświadczeniem. Niestety życiowym, a nie motoryzacyjnym. Pomimo tego egzaminy zdane za PIERWSZYM razem. Tu ukłony w stronę Pana Marka, który zmienił mój tok myślenia, że samochód to nie "ufo" tylko wygodny wynalazek ułatwiający życie. Skoła nauki jazdy posiadająca wszystkie pozytywne cechy tzn bezstresowo, dokładnie, cierpliwie .... kurcze IDEALNIE jak u najbliższych znajomych. Innym szkołom nauki jazdy można tylko życzyć powodzenia w próbie osiągnięcia takiej perfekcji, a wiem co drukuję, ponieważ w tym samym czasie koleżanki również uczestniczyły w kursach innych szkół z efektem, hm, cóż nie najlepiej bywało. Jeszcze raz wielkie dzięki i POLECAM SZCZEGÓLNIE TĘ SZKOŁĘ, a żeby moje sowa nie okazały się pustą paplaniną. Polecam Szkolmot Marek Taczkowski
1
Filip 2016-06-16 21:14:37
Szkolmot jest cool . Lolek nerwowy, chamski . Wyzywa, poniża Właściciela Szkolmotu . Odradza Szkolmot. Nie wierzcie negatywnym opiniom. Po charakterze pisma widać ze to jedna osoba-pewnie Lolek. Zdałem. Dostałem pracę :) Polecam Szkolmot Marek Taczkowski
1
kierowca z Fordonu 2016-06-17 07:05:20
Przestań pisac pozytywne komentarze pod różnymi pseudonimami. Tylko ślepy nie zauważy,że to ta sama osoba chwali Taczkowskiego i Szkolmot. Na własnym przykładzie ODRADZAM tę szkołę jazdy i zmęczonego właściciela,który ma w d..e swoich kursantów. DLa niego liczą się tylko pieniądze.
Tomasz 2016-06-19 11:03:05
Wybierz pracę, którą kochasz, i nie przepracujesz ani jednego dnia więcej w Twoim życiu.” - tylko w ten sposób można opisać mojego instruktora, ( usunięte przez administratora )Człowiek wyrozumiały, bardzo cierpliwy, sumienny, punktualny. Bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu państwowego(zdany za pierwszym razem ^_^). NIE MOGĘ powiedzieć o nim złego słowa. Wszystkie godziny które wyjeździłem podczas kursu nie były godzinami straconymi. Jeszcze raz serdecznie polecam, bo taki instruktor to skarb :) Do zobaczenia na drodze!
1
jacek 2016-06-24 12:03:23
widzę, że wiecej osób "przejechało się" na Szkolmocie. Odradzam komukolwiek zakup "super promocji"kursy na prawo jazdy,czy dodatkowych godzin w Szkolmot Taczkowski na Gruponie czy innych stronach zakupów grupowych. Właśnie po pseudo nauce w Szkolmot będziecie musieli wykupić dodatkowe godziny w innych szkołach jazdy,ale wczesniej bedziecie musieli udać się do lekarza po stresującej, nienormalnej nauce w Szkolmot na odstresowanie, którego na 100% nabawicie się w Szkolmot.Zakupiłem synowi na 18-tkę kurs w Szkolmot Marek Taczkowski i wypisałem syna z Szkolmot w połowie pseudoedukacji. Po ukonczeniu kursu w normalnej,bezstresowej szkole syn zdał egzamin za pierwszym razem i śmiga po mieście, a nie jak własciciel Taczkowski uczył -żart :-) swoich kursantów siedzenia na tylnej kanapie samochody z mapą Bydgoszczy na kollanach :-) to jakaś patologia.
1
trendel.80 2016-06-25 20:22:14

Jak czytam te opinie to sie zastanawiam, czy sa dwa Szkolmoty w tym
miescie??? Ja jak wiekszosc NORMALNYCH ludzi z peryspektywy czasu
wiem, ze tak naprawde nauczyli nas czegokolwiek Ci, ktorzy wymagali
i nie byli za to lubiani. Na kursie nauczylem sie wszystkiego, co
potrzebne zeby jezdzic i radzic sobie na drodze w kazdej sytuacji.
Pan (usunięte przez administratora)nie nauczyl mnie zadnych sztuczek ani trikow, tylko
obserwowac droge i manewrowac we wlasciwy sposob, i pewnie dlatego
zdalem bez zadnego problemu za pierwszym podejsciem. W samochod
wsiadlem jeszcze tego samego dnia kiedy odebralem prawko i jezdze do
dzis bez wiekszych przygod. Pewnie z tego samego powodu jak ktos
pyta o szkole to ja polecam. Zreszta zamierzam tam wrocic by zrobic
kolejna kategorie. Ci ktorym polecilem Szkolmot tez byli zadowoleni.
1
Kasia 2016-06-30 20:38:55
Szkoła warta polecenia. Wykłady prowadzone w super atmosferze, trochę żartów ale co najważniejsze prowadzone profesjonalnie, rzetelnie, sumiennie. Widać, że prowadzą tą szkołę ludzie z pasją. Jazdy z p. Markiem były najlepszymi chwilami w aucie. Genialna osoba. Mogłabym mówić w samych superlatywach. Miły, spokojny, CIERPLIWY, profesjonalny, sumienny, punktualny, rzetelny, treściwy, przekazujący wiedzę w jasny i klarowny sposób, wie dokładnie jak i czego uczyć. Umie zmotywować i odpowiednio skrytykować, jak potrzeba. Nie owija w bawełnę i mówi od razu jak coś jest nie tak, co osobiście bardzo doceniam. Bardzo się cieszę, że trafiłam na tego instruktora ale jak i całą szkołę. POLECAM KAŻDEMU! :)
1
Kasia 2016-06-30 20:39:39
Szkoła warta polecenia. Wykłady prowadzone w super atmosferze, trochę żartów ale co najważniejsze prowadzone profesjonalnie, rzetelnie, sumiennie. Widać, że prowadzą tą szkołę ludzie z pasją. Jazdy z p. Markiem były najlepszymi chwilami w aucie. Genialna osoba. Mogłabym mówić w samych superlatywach. Miły, spokojny, CIERPLIWY, profesjonalny, sumienny, punktualny, rzetelny, treściwy, przekazujący wiedzę w jasny i klarowny sposób, wie dokładnie jak i czego uczyć. Umie zmotywować i odpowiednio skrytykować, jak potrzeba. Nie owija w bawełnę i mówi od razu jak coś jest nie tak, co osobiście bardzo doceniam. Bardzo się cieszę, że trafiłam na tego instruktora ale jak i całą szkołę. POLECAM KAŻDEMU! :)
1
Agata 2016-06-30 20:53:57
Szkoła jak szkoła. Ale pan Marek... Pan ( usunięte przez administratora ) jest świetnym instruktorem. Bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu (zdałam za drugim razem), wierzył że sobie poradzę, podczas lekcji wykazał się stoickim spokojem, niewyczerpanymi pokładami cierpliwości, poczuciem humoru, empatią. Polecam z całego serca.
1
Barbara 2016-07-02 21:33:38
Świetna szkoła, wspaniali instruktorzy. Szkolenie teoretyczne na wysokim poziomie, pozytywna atmosfera, dużo śmiechu, a przy tym rzetelne przygotowanie do egzaminu. Jeśli chodzi o przygotowanie do egzaminu praktycznego, bez wahania polecam instruktora Marka Taczkowskiego. To jest po prostu MISTRZ! Jak dla mnie - najlepszy instruktor w OKK Szkolmot. Doskonale tłumaczy każdą sytuację na drodze, jest cierpliwy - nie poddaje się, tłumaczy do skutku, aż się tego nie zrozumie. Widział w czym nie czuję się pewnie - przez to prowokował jak najwięcej takich sytuacji, abym tą pewność siebie zdobyła. Daje dużo wiary w siebie, motywuje do pracy. Zawsze służy pomocą i dobrą radą. Na zajęciach było dużo humoru, ciekawych historii - nie tylko związanych z kursem - można było tak naprawdę rozmawiać o wszystkim. Egzamin państwowy miałam łączony - oczywiście zdany za pierwszym razem. Jeśli jazdy z Markiem - nie ma innego wyjścia. :) Polecam!
1
Monika 2016-07-14 17:03:20
Dla tych niezdecydowanych! Jedna z najlepszych ze szkół w Bydzi w której uczysz się pod okiem cierpliwego instruktora który szybko i bez stresu przekazuje swoją wiedzę i umiejętności. Polecam szczerze. Pan Marek przejechał 60 razy kule ziemską dookoła i ma niezłego nosa do tras.Przed egzaminem miałam jazdę i instruktor zabrał mnie na trasę, po której jeździłam zaraz na egzaminie. Sprawiło to,że poczułam się pewnie i ZDAAAŁAAM!!
1
Roman 2016-08-15 21:35:33
Szkoła warta polecenia. Wykłady prowadzone w super atmosferze, trochę żartów ale co najważniejsze prowadzone profesjonalnie, rzetelnie, sumiennie. Widać, że prowadzą tą szkołę ludzie z pasją. Jazdy z p. Markiem były najlepszymi chwilami w aucie. Genialna osoba. Mogłabym mówić w samych superlatywach. Miły, spokojny, CIERPLIWY, profesjonalny, sumienny, punktualny, rzetelny, treściwy, przekazujący wiedzę w jasny i klarowny sposób, wie dokładnie jak i czego uczyć. Umie zmotywować i odpowiednio skrytykować, jak potrzeba. Nie owija w bawełnę i mówi od razu jak coś jest nie tak, co osobiście bardzo doceniam. Bardzo się cieszę, że trafiłam na tego instruktora ale jak i całą szkołę. POLECAM KAŻDEMU! :)

Oksana 2016-08-31 18:35:15
@ Paweł dlaczego jesteś taki sfrustrowany ? Oblałeś egzamin ? Ja też oblałam pierwszy egz. stres :)
Na drugi egz. poszłam z instruktorem prowadzącym i pojechałam super :) Polecam Szkolmot z Panem Markiem na czele :)
Grzegorz 2016-08-31 18:58:59
Oksana. Na fejsie przeczytałem ranking . Mają
73,68% egzamin teoretyczny, 85,71 egzamin praktyczny 2016 . Uczą efektywnie :) Nie żałuję wyboru :) Polecam :)
Magda 2016-09-03 21:07:20
Ja też widziałam ranking 73,68% egzamin teoretyczny, 85,71 egzamin praktyczny 2016 . Zapisałam się na kurs. Polecam Szkolmot :)
Boguś 2016-09-23 15:17:07
Ja też widziałam ranking 73,68% egzamin teoretyczny, 85,71 egzamin praktyczny 2016 . Zapisałam się na kurs. Polecam Szkolmot :) 1!
Dariusz 2016-10-07 17:34:24
Ja też widziałam ranking 73,68% egzamin teoretyczny, 85,71 egzamin praktyczny 2016 . Jestem dumny , że byłem uczniem Pana Marka. Egzamin praktyczny ( nie placyk) zdałem za pierwszym. Polecam Szkolmot ! Dużo się nauczyłem i mam pracę . Jeszcze raz polecam :)
kasia 2016-10-16 15:47:39
Dobrze, że są takie wyniki a czy potrzeba nowych instruktorów albo recepcjonistki?
lolek 2017-01-01 17:32:13
Odradzam Szkolmot. Wlascicuel ma za nic swoich kursantów. Dla niego licza sie tylko pieniadze!
1
Paweł 2017-01-01 19:51:19
kupił....nawet nie ma ważnych przeglądów technicznych!!!!!!
1
Bydgoszczanin 2017-01-06 13:41:47
ale numer :-))))) Szkolmot wyrokiem Sądu musiał zamknąc działalność :-)))) nareszcie prawda wyszła na jaw. skończy się sztuczne chwalenie na forum przez jedną osobę pod różnymi nickami jak to niby jest super w Szkolmot. Koniec z patologią
1
Zostaw swoją opinię o Ośrodek Kształcenia Kierowców Szkolmot Marek Taczkowski - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ośrodek Kształcenia Kierowców Szkolmot Marek Taczkowski