brak logo

Muszkieter

Kielce

Opinie o Muszkieter

Piotr 2011-12-13 23:54:33
Już nie pracuję ale z powodów niezależnych. Wspominam miło, wypłaty zgodne z tym co usłyszałem na rozmowie wstepnej, płacone także rzeczy robone ponad pracę , pensja w miare regularnie -dwa ni poślizgu ale jak sie człowiek upomniał to sporą zaliczke dostal zaraz po 1wszym. Samochody co prawda graty ale teraz jak porownuje to juz chyba ok.Grafik pracy elastyczny. Podejście p.(usunięte przez administratora) do pracowników - bardzo w porządku. W Muszkieterze o niebo lepiej niż w Matbus (tam szefo to narwaniec) czy Orlik( szefowa Wielka DAMA)
x 2013-01-20 23:48:28
pracuje, i zgodze sie ze jest ok
troche przesadzaja z "dzien dobry" ale uczciwi szefowie
Pasażer 2013-07-06 16:14:47
Kurs 05.07.2013 godz. 14:00 z Warszawy do Kielc.
Masakra. Przy aktualnie obowiązujących upałach w busie ok 40 stopni, busy bez klimy. Przeładowane. Kierowca bieże pasażerów pomimo braku miejsc siedzących i płacą jak za miejsce siedzące. Nie polecam za żadne pieniądze. Jeszcze na dodatek kierowca rzuca krzywe teksty polityczne, religijne i kosmate do kobiet.
Kierowcy przez komórkę w czasie jazdy spowiadają sie szefowi ile "bydła" przewozi.
pracownik 2013-07-26 19:54:41
Pracuję w tej firmie i to co kolega (usunięte przez administratora) pisze to jest bzdura. Nigdy nie słyszałem takiego tekstu na temat klientów, a tymbardziej żeby szef kiedykolwiek rozmawiał z kierowcą w czasie jazdy
pracownik 2013-07-26 19:56:01
pracownik - 2013-07-26 19:54:41

Pracuję w tej firmie i to co kolega (usunięte przez administratora) pisze to jest bzdura. Nigdy nie słyszałem takiego tekstu na temat klientów, a tymbardziej żeby szef kiedykolwiek rozmawiał z kierowcą w czasie jazdy
przepraszam nie chodziło o janka tylko pasażera wyżej. Przypuszczam że jakiś zazdrosny przewoźnik ;P
mkl 2014-07-30 11:39:37
Brak klimatyzacji, zdezelowane busy, najgorszy przewoźnik w regionie.
1
Michal 2014-10-09 21:35:32
Dobrze wspominam
1
Rafał 2015-02-18 10:24:33
factor - spoko porozmawiasz z p.Niną lub szefostwem -
dobra atmofera pomiędzy pracownikami to duży plus pracy w Muszkieterze
Michael 2015-05-15 09:02:18
Kacper to ty czy osobiście szef-Rafał?
Zależy kto co szuka- pracownik biurowy czy kierowca? W drugim przypadku najczęściej umowa zlecenie wg. stawki godzinnej. Zainteresowani wejdźcie na stron ę:(usunięte przez administratora) i poczytajcie sobie opinie i sami wywnioskujecie czy warto.
2
Rafal 2015-05-15 09:44:23
factormmmmm
wyslij mi na email tą stronę

mozę nie wiesz do konca jak jest ale wielu kierowcow wprost nie przyjdzie do mnie porozmawiać a pewne sprawy można omowić
Jak działa to nie naprawiamy
i tu podobnie jak nikt nic nie zgłasza to nie widze problemu
dziękuję Ci z góry za to faktorrrrmmmmmas :)
Xristo 2016-01-26 19:26:58
Muszkieter to totalna porażka. Busy w stanie totalnego rozpadu, poprzerabiane z busów towarowych-do wożenia kartofli nie ludzi. Zawieszenie kompletnie nie przystosowane do przewozu pasażerskiego- na siłe przerabiane, wstawiane szyby. Aż dziw że takie samochody są dopuszczone do ruchu pasażerskiego w kraju unijnym. Przykro na to patrzeć. Komfortu jazdy zero- a narzekaliśmy na autosany PKS-u. To były mercedesy pod względem komfortu. Bez porównania lepsze Busy są na Ukrainie. Wszystkie od początku zaprojektowane do przewozu ludzi- szerokie,z uchwytami, miękkie zawieszenia. Ukraińcy się dziwią jak przyjeżdżają że jeździmy takimi rozpadlinami-na złom. Zdecydowanie nie polecam - i proponuję wprowadzić dokładne kontrole busów, stanu technicznego i ilości pasażerów.
Kierowcy też nie uprzejmi- nie zatrzymują się i kryją się karami 3000zł-wymyślonymi.
Dużo bardziej polecam MAT-Busa. Zatrzymuje się gdzie się zechce -ich 3000zł nie obowiązuje- ;-) i dużo lepsze mają maszyny.
rafal 2016-03-04 13:19:59
Xristo - przecież matBusy też takimi samymi busami jezdzą ?
i NEDy i inni busiarze
Henryk 2016-03-17 18:30:55
Witam
Na wstępie dodam, że często podróżuje busami róznych firm i niestety muszkieter okazał się najgorszą firma dlaczego ?
Mega rozwalone i nie komfortowe busy, nie mili kierowcy i już nigdy więcej nie będę podrózował tym przewoźnikiem
Pozdrawiam
marcel 2016-04-08 00:03:12
muszkiteter wozi ludzi złomami kierowcy jezdza to praci jezdzacy bez rozkładu firma zaniza ceny biletow celowo niszczy konkurencje a potem winduje ostro ceny
paweł 2016-04-08 00:08:04
odradzam prace w tej firmie umowa smieciowa tzw zlecenie słabe zarobki i najgorsze jest to ze trzeba kablowac innych kierowców a jak sie tego nie robi ta obcinaja pensje poprostu porazka
Xristo 2016-05-13 11:13:42
jestem. ogolnie mowile o stanie busow firmy muszkieter. co jak co ale nedy matbusy maja autokary w lepszym stanie.
jony 2016-05-21 09:36:18
Firma Muszkieter nie trzyma się rozkładów jazdy.Kilka razy zdarzyło mi się że bus nie przyjechał o wyznaczonej porze i nikt nie raczył albo zmienić rozkład jazdy albo wycofać busa z danej godziny.W tych czasach taka firma nie powinna istnieć na rynku.Dla mnie to porażka.Nie polecam tej firmy nikomu
1
Michał 2016-06-04 12:05:29
Firma Muszkieter to najlepsza firma przewozowa,busy i autobusy super nowoczesne,komfortowe,w idealnym stanie technicznym,inne firmy ,jak nawet Polski Bus może jedynie pomarzyć o takiej flocie.Standard przewozu i obsługi pasażera na poziomie klasy VIP inni mogą pomarzyć tylko.Kierowcy zatrudnieni na umowach o pracę,przestrzegany czas pracy kierowcy,wypoczęci co podnosi bezpieczeństwo podróży i jej komfort.Praca tam to marzenie niejednego szofera,jednak pracują tylko najlepsi.
Więcej takich przewqożników,a nie "Heńko-busów" z niedomytym kierowcą.
2
Kieres 2016-06-14 20:36:12
Co do ned busa to bym tu się zastanowił że mają idealne samochody a dlaczego bo mają ich nie wiele oraz to są stare strupy więc nie mówmy że ned ma lepsze samochody bo muszkieter ma większy tabor oraz to ludzie chcą z nimi jeździć a nie z nedem nie wspomnę o tym że na portalu społecznościowym mają zdjęcie sprintera z firmy bp tour ciekawe co na to lubelski przedsiębiorca jak by się dowiedział
Adi 2016-06-28 16:42:41
Zakładam, że to wypowiedź pracownika tej firmy. Co do słów, że to praca dla najlepszych kierowców to kwestia sporna. Zdarzają się co prawda dobrzy kierowcy, ale nie generalizujmy jednak.
Józek Busiarz 2016-07-11 17:37:54
pytałem na facebook bp tour i to nie ich auto to bus Neda, zresztą widziany kilkukrotnie w Pradze na podnajmie jak znajdę zdjęcia to dam link.
Kieres 2016-07-14 20:27:24
Co kolega ma do powiedzenia na temat firmy Ned ? Bo ja mam do powiedzenia tyle że nie mają samochodów oraz że jak się choć jeden zepsuje lub polcja dowód zabierze to nie mają samochodu zastępczego to jest akurat moje zdanie.
Józek Busiarz 2016-07-15 09:51:35
Porównując taborowo do innych firm to 4+
Stefan 2016-09-19 07:59:01
flota samochodowa ma średnio 23 lata i to uważasz za OK???? myślę, że oczekujemy innych standardów
Driver 2016-10-19 16:17:20
Jest taka strona bezpiecznyautobus.gov.pl Wystarczy wpisać numer rejestracyjny autobusu, busa i już mamy takie dane jak datę produkcji pojazdu, ważność przeglądu technicznego i ubezpieczenia i inne dane.
word 2016-10-19 20:57:41
Hej, ale czy wypłata jest adekwatna do powierzanych zadań? Nie ukrywam, że kwestie finansowe sa dla mnie najwazniejsze, a jak atmosfera dopisuje to jeszcze lepiej o nich świadczy. A premie jak dorzucają to jeszcze lepiej.
### 2016-11-18 15:12:50
Kierowca zjeżdża z głównej trasy, opuszcza busa w celu zalatwienia swojej prywatnej sprawy po czym wraca po 20 minutach
wlasciciel 2016-11-18 17:26:36
### 2016-11-18 15:12:50
Kierowca zjeżdża z głównej trasy, opuszcza busa w celu zalatwienia swojej prywatnej sprawy po czym wraca po 20 minutach

ciekawe jakby sie wlaściciel dowiedzial to co by taki sio-fer mial za takie cos - bo od policji mandat za zmiane rozkładu jazdy
Zostaw swoją opinię o Muszkieter - Kielce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Muszkieter