brak logo

fameg

Radomsko

Opinie o fameg

dick 2016-10-10 16:10
800 to chyba z psami prezesa :-) nie przesadzaj
2
dick 2016-10-10 16:16
długo nie popracował bo był spoko ?
1
Uuu 2016-10-10 20:06
Zupełnie Ci odbiło?Nie wszyscy i nie pij więcej wody z bajora!
2
Paweł 2016-10-13 16:30
Podwyżki były dla kierowników i majstrow , niestety dla pracownikow zabrakło pieniędzy i raczej nigdy nie będzie , a ludzie się śmieją z Indesitu .Tam podwyżki są i premie są a na Famegu jest tylko wyzysk .
7
w9 2016-10-14 16:41
Teto , czemu się nie podpisujesz Tato.
Konkurencja płaci dużo lepiej , dlatego nie możecie pozyskać nowych dobrych pracowników.
2
w9 2016-10-14 16:42
Teto , czemu się nie podpisujesz Tato.
Konkurencja płaci dużo lepiej , dlatego nie możecie pozyskać nowych dobrych pracowników.
1
KS 2016-10-18 19:55
Większość ludzi na halach pracuje za najniższą krajową i oprócz podstawy nie mają żadnej premii. Miód cud i orzeszki!
6
hm 2016-10-20 15:31
Hę!?
1
zgrywus 2016-10-21 09:14
A jakich zarobkow chciałbyś sie spodziewać u pana P. ??? Najniższa krajowa po 15 latach pracy to normalość . A kierownicy i mistrzowie jakby ktoś nie wiedzial to nie mieli żadnych podwyżek ale nowi kierownicy napewno dostaja ho ho wiecej od obecnych !!! Jeden plus to wyplata na czas nic poza tym w ...Famegu jak to mowia niektorzy ;-) .Ale już przyjezdni ludzie tez sie nie sprawdzili z tego co widzimy ostatnio :-)
4
DD 2016-10-26 15:54
I gdzie "O CENZURO" zniknęły wcześniejsze wpisy?
... 2016-11-04 21:22
O, i alkomat mamy na portierni. Dobrze, bo pracownik w miejscu wykonywania swych obowiązków służbowych pod wpływem alkoholu nie powinien być. Niechaj zatem dmuchają. Ale, ale - swoją drogą ciekawe ile też promili wykazałby ów przyrząd w przypadku naszego pryncypała i dobroczyńcy? Zatem, bracia Famegowcy - wypijmy za zdrowie szanowanego obywatela miasta Jarocin. Na zdrowie!
7
gosc 2016-11-04 21:29
A jak Wam smakowały rogale świętomarcińskie? Nie udławiliście się nimi?
3
GOSC 2016-11-05 13:14
Smakowały.Bardzo dobre!
3
w7 2016-11-08 06:26
w przypadku pryncypała nie potrzebny jest alkomat , wystarczy spojrzeć na jego nos.
Jak on tym samochodem jeździ?Może ktoś by go sprawdził?
10
Laleczka 2016-11-11 20:39
Co to się dzieje ostatnimi czasy na tym famegu. Ludzie nie chorujcie bo was zwolnią. Stary szaleje co dziennie przynajmniej 1 osoba zostaje zwolniona.
10
HO,HO,HO 2016-11-14 19:25
no ale wybaczcie jeden pracuje a drugi symuluje zwolnieniem lekarskim a nie ma potrzeby , a ucierpi ten kogo dopadnie POWAZNA CHOROBA i zostanie ten zwolniony to nie FER TO JEST
5
w7 2016-11-21 20:06
Poważną chorobę to ma Pan Tadek tzw chorobę Rynkowskiego .
5
jajanek 2016-11-22 15:21
Ty w7,Ty naprawdę głupi jesteś czy co?Podpisuj się własnym nickiem i nie szkaluj Wydziału!
Mira 2016-11-23 18:40
Kolejny wypadek na famegu. Masakra. Slyszeliscie??
5
w8 2016-11-29 18:13
Podobno stary zgłupiał na dobre , cha cha
5
Obserwator 2016-12-01 17:16
Prezes Famegu to niestety cham i prostak - taka zresztą obiegowa opinia krąży o nim w mieście... Nie trzeba zatem być pracownikiem tegoż zakładu, aby się o tym przekonać. Nie szanuje nikogo ani niczego, no chyba że zwietrzy jakiś interes - wówczas potrafi być miły i kulturalny. To dziwne, że człowiek mający takie zasoby pieniężne, znajomości i naprawdę bezstresowe życie, jest tak negatywnie nastawiony do tych "gorszych " z pozoru od niego. Nawet jeśli gardzi się swymi podwładnymi, nie należy tego publicznie okazywać, Panie Prezesie. Takie zachowanie bardzo źle świadczy o Pańskiej kulturze i poziomie oraz o rodzinie, z jakiej Pan pochodzi.
14
Obserwator 2016-12-02 21:25
BURAK to chyba ten dość "elegancki" pan krążący po halach Famegu, często z buteleczką wody mineralnej (nawet kolor buźki pasuje), a nie ktoś podpisujący się "w 8". Czyżby ktoś z sympatyków naszego prezesa bronił go?
4
w7 2016-12-13 14:04
pozdrowienia dla buraka
1
zgrywus 2016-12-14 22:54
Niestety panowie P ( z małej litery bo nie zasluzyli na duzą literke ) chca zrobic ( robia ) z reszty dozoru ( o pracownikach nie wspomne ) idiotow !!!! Mysla ze jak przyjechali z podobnej miesciny jak Radomsko ( bo Jarocin to raczej wiocha :-) ) i maja troche kasy ....firmowej bo swojej to nie dolozyli do niczego ani grosza !!! Ktos kto ma jeszcze troche godnosci to zwolnil sie ..lub sie zwolni bo z idiotami sie nie wygra !!! Rzadzic takim zakladem to trzeba umiec a nie udawac jak robia ci panowie trzej :-) czytaj jeden bo tych dwoch to raczej pomagiery starego :-) sami to nawet nie moga jechac swoim autem do domu bo tata nie pozwoli :-)
6
w8 2016-12-14 22:57
Dziękuję!w8
Zenon Staniszkis 2016-12-28 14:35
Witam. Jak wygląda praca kierowców na Famegu?
pracownik 2017-01-01 22:06
Prezes płaci całe 20 groszy za km.
1
SZACH 2017-01-07 21:10
Na ciepłownie zatrudnili Kapo z Borków UWAGA...
10
fam 2017-01-19 09:38
Hm pseudo majstrowa deseczkowni co drugi dzień pijana
7
pracodawca 2017-01-23 09:28
Tak tak ta pseudo majstrowa deseczkowni też powinna brać przykład z prezesa i w poniedziałki chodzić z buteleczka wody . A tak na poważnie to jest żenujące jak patologia rządzi ludźmi.
2
HO HO HO 2017-01-23 18:58
HO HO HO ALE to nic takiego wszyscy daja przyzwolenie na picie ale i monopol nie padnie a ZIMNO TEZ JEST i co sie dziwic \ no to chlusniem/
1
sprzatacz 2017-02-18 11:50
No naprawdę nawet wpis na forum nie odstrasz pseudo majstrowa o picia alkoholu w pracy nawet jest zdolna zostać 16 godz w pracy by się na walić popołudniu w pracy a prezes dniówkę płaci. Dziś sobota pracujaca więc jak tu się nie napić hm-- alkoholizm- myśl przewodnia deseczkowni a kierownik chodzi za nią jak ciele bo bardzo nie lapie o co chodzi no chyba że coś ssie z tego .
4
w7 2017-04-05 20:17
dzisiaj widziałem starego , nieźle był nawalony .
3
Matt 2017-04-25 11:52
Był ktoś na rozmowie kwalifikacyjnej do biura? Przyjęli kogoś ostatnio?
Kwiatek 2017-04-27 01:58
Witam co możecie powiedzieć o pracy kierowcy kat.b dzwoniłem dzisiaj do famegu i pani z centrali z pok.112 mówiła co i jak i ze do 3500 tys zarabiają kierowcy prawda to czy ściema? A nowy tabor jest czy stare trupy już? Dziękuję za odpowiedź jeśli ktoś taka poda
ona 2017-04-27 20:48
Np dwie panie sekretarki.
1
sp. 2017-05-10 19:58
No na deseczkowni jest lista z punktami za które można wywalczyć premie ale ciężko się przebić bo podobno najwięcej punktow jest za promile we krwi a w tym kierowniczka bije wszystkich i zgarnia wszystko.
odp. 2017-05-12 16:44
No jak mówicie o niej ? Pseudo kierowniczka ? Hm jej trochę alkohol mózg wypalil jeszcze nie wie jak szybko może zostać bezrobotną a jeśli tak dalej będzie dokuczać ludziom w pracy to znajdzie się ktoś kto wykona Tel gdy będzie pijana a o to nie trudno prawie kazda sobota . A jak przysłowie mówi kto pod kim dołki kopie ten sam w nie wypada a ona kopać lubi nawet w czyiś prywatnych sprawach .
swój człówiek 2017-05-13 17:48
Nic jej nie zrobią bo jak pije wódę to swój czlowiek , jest do tego chamska czyli wszystko ok.
ona1 2017-05-15 14:47
to o co chodzi z tym sekretariatem . czemu taka rotacja?
Dziwne 2017-05-15 21:55
Na famegu ciągle kogoś szukają: specjalisty do spraw eksportu, pracownika biurowego, czasem nawet nie podane jest stanowisko. Ogłoszenie zawsze to samo, w dodatku z błędem, inne są tylko wymagane w danym miesiącu języki. Trudno uwierzyć, że firma naprawdę szuka pracownika.
1
jak 2017-05-19 11:19
Czy naprawdę szukają pracownika biurowego, czy to ściema?
Nie tak nie tak 2017-05-19 14:12
Trudno powiedzieć, od co najmniej września tak szukają i nie mogą znaleźć. Zasady rekrutacji mają bardzo dziwne.
Michał 2017-05-29 05:20
Nie wiem jak w famegu,ale w restauracji Kasyno w Jarocinie to Pan ( usunięte przez administratora )byli beznadziejni .Tylko siedzieli przy stoliku przed komputerem i wymyślali głupoty.Przez 4 lata,bo najpierw Andrzej zarządzał 2 lata A potem Piotr to firmę Tak zadluzyli ze praktycznie padła,bo teraz już tam nic nie działa i wszystko stoi puste.
2
Bywalec 2017-06-06 21:31
Najlepszy w Kasynie był żurek , czasem miał nawet tydzień , bo nikt go nie chciał jeść ,oprócz Polanowskich. Według Starego nic zmarnować się nie może.
Bywalec 2017-06-06 21:31
Najlepszy w Kasynie był żurek , czasem miał nawet tydzień , bo nikt go nie chciał jeść ,oprócz Polanowskich. Według Starego nic zmarnować się nie może.
1
moni 2017-06-16 13:48
Czy orientuje się ktoś z Państwa czy nadal szukają kogoś do pracy biurowej?
Ola 2017-06-22 18:58
Znowu dodali ogłoszenie, jak zwykle z błędem.
xxx 2017-07-11 22:25
Nikt ci nie da tyle co prezes obieca.
Dominika 2017-07-20 11:42
@Nie tak nie tak wspominasz, że firma ma dziwne zasady rekrutacji. Możesz powiedzieć co przez to rozumiesz? Na co trzeba być przygotowanym, jeśli chce się aplikować do fameg?
Zostaw swoją opinię o fameg - Radomsko
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie fameg