brak logo

fameg

Radomsko

Opinie o fameg

famegowiec 2016-06-05 16:19:36
robi 800 ludzi , starych którzy nie mają wyjścia . Młody przerobi tu góra miesiąc i ma dość. Niech stary podpisze zwolnienia osób które mogą przejść na świadczenie a zostanie 400.Tu nie ma żadnej przyszłości , zarządzanie strachem , ale to ma krótkie nogi.Ci ludzie są porąbani.
6
Bizon 2016-06-08 16:39:53
Spoleczenstwo sie starzeje, to nic nowego.
Nawet prezes famegu jest stary.
7
obcy 2016-06-14 19:44:31
co tam słychać u tych czubów P.?
Dawno nic nowego nie pisaliście.
1
BAJERA 2016-06-14 20:36:51
Adzieje sie duzo ciekawych rzeczy ,a pomyslow sto tysiecy , ze az trudno pomyslec co bedzie dalej
1
Afrodyzjak 2016-06-20 15:51:43
Niektorych myslenie nie boli
5
morlinka 2016-06-23 23:40:05
A co sądzicie na temat nowego kierownika pakowni?
1
Albeer 2016-06-25 14:27:37
Spoko gosc.
2
w7 2016-06-27 20:04:16
Długo nie popracuje , już spadają jego notowania u Starego.
2
byq 2016-07-01 21:54:25
a jak z kierownikiem produkcji się współpracuje?
1
zgrywus 2016-07-03 00:04:19
A o jakim kierowniku produkcji piszecie ? Przeciez takowego nie ma :-) niby byl jakis czas temu ale zdezerterowal po ...kursie dla szambonurkow !!! Ogolnie malo kogo ( czytaj panowie P...) interesuje produkcja a wiecej strasza swoimi idiotycznymi pomyslami !!! Rozpieprza ta fabryke do konca !!! Najwazniejsza jest dla nich kasa ....duzzzzo kasy a niewazne jakim kosztem i zdrowiem ludzi .Ludzi z Polski sciagaja do ....niby rzadzenia a da to odwrotny efekt niz mysla !!!
1
ekstra famegowiec 2016-07-04 18:34:44
Ha, ha...
Coraz czysciej sie robi w/na Famegu.
... a to jeszcze nie koniec 'sprzatania' :-)
2
pepe 2016-07-04 19:32:20
Przyjmuja stolarzy i niewykwalifikowanych pracownikow tez.
Ja pracuje na Famegu kilka miesiecy i jest ok.
2
w7 2016-07-07 19:53:25
Można być niewykwalifikowany , przecież Piotr P. nie ma żadnych kwalifikacji.....nie jest wcale gorszy.
6
w7 2016-07-09 17:12:56
na Famegu rządzi Alkoholik ktorego wspiera 2 debili
12
Paola 2016-07-10 09:39:59
w7 - widac ze twoj czas na Famegu juz sie konczy
2
gość 2016-07-12 00:36:16
A gdzie Ty widzisz tę "dbałość"? Radzę ewentualnie włożyć okularki i przyjrzeć się. Ja bez okularków widzę coś troszkę innego...
1
wiewiórka 2016-07-14 23:01:59
to jest prawda piotruś stoi jak kat i wszystkiego sie czepia
4
gość 2016-08-04 15:24:37
Osobiście nie muszę ich wkładać - mam dobry wzrok, a pracując w tej firmie po prostu widzę "jakość".
morlinka 2016-08-04 20:51:54
Jestem pracownikiem Famegu i osobiście nie polecam podejmowania tu pracy. Moją opinię podziela raczej większość ostatnio zatrudnionych. Jest to jednak rzecz względna. Najlepiej złożyć CV i postarać się o przyjęcie. Później zawsze można zrezygnować, jeśli rzeczywistość okaże się zbyt brutalna. Wszystko zależy także od tego, jakie ma się wykształcenie i do czego właściciel danego delikwenta "przeznaczy". A pracowników Pan P. poszukuje.
2
BAJERA 2016-08-10 20:24:25
wyplata jest terminowa ale co to takie pieniadze na te czasy --za male nie mamy nawet gronia premii mowie o wydzialach na natrysku maja
5
w7 2016-08-29 20:42:01
Polanowski myśli że umowa o prace i wypłata na czas - to już dobre warunki .
Niech sam spróbuje przeżyć miesiąc za 1400 zł, debil jeden.
7
Laleczka 2016-09-11 21:21:15
Kierownik nowy na pakowni jest. Mlody przystojny koles, kawaler ale kawal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z niego jest. Na niczym sie nie zna tylko o wszystko sie pyta. Pracownik wie lepiej. On zna sie tylko na porzadkach, a robota stoi w miejscu.
4
dick 2016-10-10 16:10:20
800 to chyba z psami prezesa :-) nie przesadzaj
1
dick 2016-10-10 16:16:55
długo nie popracował bo był spoko ?
Uuu 2016-10-10 20:06:20
Zupełnie Ci odbiło?Nie wszyscy i nie pij więcej wody z bajora!
2
Paweł 2016-10-13 16:30:42
Podwyżki były dla kierowników i majstrow , niestety dla pracownikow zabrakło pieniędzy i raczej nigdy nie będzie , a ludzie się śmieją z Indesitu .Tam podwyżki są i premie są a na Famegu jest tylko wyzysk .
6
w9 2016-10-14 16:41:40
Teto , czemu się nie podpisujesz Tato.
Konkurencja płaci dużo lepiej , dlatego nie możecie pozyskać nowych dobrych pracowników.
2
w9 2016-10-14 16:42:43
Teto , czemu się nie podpisujesz Tato.
Konkurencja płaci dużo lepiej , dlatego nie możecie pozyskać nowych dobrych pracowników.
1
KS 2016-10-18 19:55:31
Większość ludzi na halach pracuje za najniższą krajową i oprócz podstawy nie mają żadnej premii. Miód cud i orzeszki!
4
hm 2016-10-20 15:31:52
Hę!?
1
zgrywus 2016-10-21 09:14:59
A jakich zarobkow chciałbyś sie spodziewać u pana P. ??? Najniższa krajowa po 15 latach pracy to normalość . A kierownicy i mistrzowie jakby ktoś nie wiedzial to nie mieli żadnych podwyżek ale nowi kierownicy napewno dostaja ho ho wiecej od obecnych !!! Jeden plus to wyplata na czas nic poza tym w ...Famegu jak to mowia niektorzy ;-) .Ale już przyjezdni ludzie tez sie nie sprawdzili z tego co widzimy ostatnio :-)
3
DD 2016-10-26 15:54:17
I gdzie "O CENZURO" zniknęły wcześniejsze wpisy?
... 2016-11-04 21:22:41
O, i alkomat mamy na portierni. Dobrze, bo pracownik w miejscu wykonywania swych obowiązków służbowych pod wpływem alkoholu nie powinien być. Niechaj zatem dmuchają. Ale, ale - swoją drogą ciekawe ile też promili wykazałby ów przyrząd w przypadku naszego pryncypała i dobroczyńcy? Zatem, bracia Famegowcy - wypijmy za zdrowie szanowanego obywatela miasta Jarocin. Na zdrowie!
4
gosc 2016-11-04 21:29:16
A jak Wam smakowały rogale świętomarcińskie? Nie udławiliście się nimi?
1
GOSC 2016-11-05 13:14:21
Smakowały.Bardzo dobre!
2
w7 2016-11-08 06:26:56
w przypadku pryncypała nie potrzebny jest alkomat , wystarczy spojrzeć na jego nos.
Jak on tym samochodem jeździ?Może ktoś by go sprawdził?
7
Laleczka 2016-11-11 20:39:12
Co to się dzieje ostatnimi czasy na tym famegu. Ludzie nie chorujcie bo was zwolnią. Stary szaleje co dziennie przynajmniej 1 osoba zostaje zwolniona.
8
HO,HO,HO 2016-11-14 19:25:50
no ale wybaczcie jeden pracuje a drugi symuluje zwolnieniem lekarskim a nie ma potrzeby , a ucierpi ten kogo dopadnie POWAZNA CHOROBA i zostanie ten zwolniony to nie FER TO JEST
4
w7 2016-11-21 20:06:21
Poważną chorobę to ma Pan Tadek tzw chorobę Rynkowskiego .
4
jajanek 2016-11-22 15:21:10
Ty w7,Ty naprawdę głupi jesteś czy co?Podpisuj się własnym nickiem i nie szkaluj Wydziału!
Mira 2016-11-23 18:40:56
Kolejny wypadek na famegu. Masakra. Slyszeliscie??
5
w8 2016-11-29 18:13:38
Podobno stary zgłupiał na dobre , cha cha
4
Obserwator 2016-12-01 17:16:02
Prezes Famegu to niestety cham i prostak - taka zresztą obiegowa opinia krąży o nim w mieście... Nie trzeba zatem być pracownikiem tegoż zakładu, aby się o tym przekonać. Nie szanuje nikogo ani niczego, no chyba że zwietrzy jakiś interes - wówczas potrafi być miły i kulturalny. To dziwne, że człowiek mający takie zasoby pieniężne, znajomości i naprawdę bezstresowe życie, jest tak negatywnie nastawiony do tych "gorszych " z pozoru od niego. Nawet jeśli gardzi się swymi podwładnymi, nie należy tego publicznie okazywać, Panie Prezesie. Takie zachowanie bardzo źle świadczy o Pańskiej kulturze i poziomie oraz o rodzinie, z jakiej Pan pochodzi.
7
Obserwator 2016-12-02 21:25:50
BURAK to chyba ten dość "elegancki" pan krążący po halach Famegu, często z buteleczką wody mineralnej (nawet kolor buźki pasuje), a nie ktoś podpisujący się "w 8". Czyżby ktoś z sympatyków naszego prezesa bronił go?
2
w7 2016-12-13 14:04:55
pozdrowienia dla buraka
1
zgrywus 2016-12-14 22:54:56
Niestety panowie P ( z małej litery bo nie zasluzyli na duzą literke ) chca zrobic ( robia ) z reszty dozoru ( o pracownikach nie wspomne ) idiotow !!!! Mysla ze jak przyjechali z podobnej miesciny jak Radomsko ( bo Jarocin to raczej wiocha :-) ) i maja troche kasy ....firmowej bo swojej to nie dolozyli do niczego ani grosza !!! Ktos kto ma jeszcze troche godnosci to zwolnil sie ..lub sie zwolni bo z idiotami sie nie wygra !!! Rzadzic takim zakladem to trzeba umiec a nie udawac jak robia ci panowie trzej :-) czytaj jeden bo tych dwoch to raczej pomagiery starego :-) sami to nawet nie moga jechac swoim autem do domu bo tata nie pozwoli :-)
2
w8 2016-12-14 22:57:30
Dziękuję!w8
Zenon Staniszkis 2016-12-28 14:35:45
Witam. Jak wygląda praca kierowców na Famegu?
pracownik 2017-01-01 22:06:36
Prezes płaci całe 20 groszy za km.
SZACH 2017-01-07 21:10:44
Na ciepłownie zatrudnili Kapo z Borków UWAGA...
5
Zostaw swoją opinię o fameg - Radomsko
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie fameg