brak logo

fameg

Radomsko

Opinie o fameg

... 2016-11-04 21:22
O, i alkomat mamy na portierni. Dobrze, bo pracownik w miejscu wykonywania swych obowiązków służbowych pod wpływem alkoholu nie powinien być. Niechaj zatem dmuchają. Ale, ale - swoją drogą ciekawe ile też promili wykazałby ów przyrząd w przypadku naszego pryncypała i dobroczyńcy? Zatem, bracia Famegowcy - wypijmy za zdrowie szanowanego obywatela miasta Jarocin. Na zdrowie!
8
gosc 2016-11-04 21:29
A jak Wam smakowały rogale świętomarcińskie? Nie udławiliście się nimi?
3
GOSC 2016-11-05 13:14
Smakowały.Bardzo dobre!
3
w7 2016-11-08 06:26
w przypadku pryncypała nie potrzebny jest alkomat , wystarczy spojrzeć na jego nos.
Jak on tym samochodem jeździ?Może ktoś by go sprawdził?
10
Laleczka 2016-11-11 20:39
Co to się dzieje ostatnimi czasy na tym famegu. Ludzie nie chorujcie bo was zwolnią. Stary szaleje co dziennie przynajmniej 1 osoba zostaje zwolniona.
10
HO,HO,HO 2016-11-14 19:25
no ale wybaczcie jeden pracuje a drugi symuluje zwolnieniem lekarskim a nie ma potrzeby , a ucierpi ten kogo dopadnie POWAZNA CHOROBA i zostanie ten zwolniony to nie FER TO JEST
5
w7 2016-11-21 20:06
Poważną chorobę to ma Pan Tadek tzw chorobę Rynkowskiego .
5
jajanek 2016-11-22 15:21
Ty w7,Ty naprawdę głupi jesteś czy co?Podpisuj się własnym nickiem i nie szkaluj Wydziału!
Mira 2016-11-23 18:40
Kolejny wypadek na famegu. Masakra. Slyszeliscie??
5
w8 2016-11-29 18:13
Podobno stary zgłupiał na dobre , cha cha
5
Obserwator 2016-12-01 17:16
Prezes Famegu to niestety cham i prostak - taka zresztą obiegowa opinia krąży o nim w mieście... Nie trzeba zatem być pracownikiem tegoż zakładu, aby się o tym przekonać. Nie szanuje nikogo ani niczego, no chyba że zwietrzy jakiś interes - wówczas potrafi być miły i kulturalny. To dziwne, że człowiek mający takie zasoby pieniężne, znajomości i naprawdę bezstresowe życie, jest tak negatywnie nastawiony do tych "gorszych " z pozoru od niego. Nawet jeśli gardzi się swymi podwładnymi, nie należy tego publicznie okazywać, Panie Prezesie. Takie zachowanie bardzo źle świadczy o Pańskiej kulturze i poziomie oraz o rodzinie, z jakiej Pan pochodzi.
16
Obserwator 2016-12-02 21:25
BURAK to chyba ten dość "elegancki" pan krążący po halach Famegu, często z buteleczką wody mineralnej (nawet kolor buźki pasuje), a nie ktoś podpisujący się "w 8". Czyżby ktoś z sympatyków naszego prezesa bronił go?
4
w7 2016-12-13 14:04
pozdrowienia dla buraka
1
zgrywus 2016-12-14 22:54
Niestety panowie P ( z małej litery bo nie zasluzyli na duzą literke ) chca zrobic ( robia ) z reszty dozoru ( o pracownikach nie wspomne ) idiotow !!!! Mysla ze jak przyjechali z podobnej miesciny jak Radomsko ( bo Jarocin to raczej wiocha :-) ) i maja troche kasy ....firmowej bo swojej to nie dolozyli do niczego ani grosza !!! Ktos kto ma jeszcze troche godnosci to zwolnil sie ..lub sie zwolni bo z idiotami sie nie wygra !!! Rzadzic takim zakladem to trzeba umiec a nie udawac jak robia ci panowie trzej :-) czytaj jeden bo tych dwoch to raczej pomagiery starego :-) sami to nawet nie moga jechac swoim autem do domu bo tata nie pozwoli :-)
6
w8 2016-12-14 22:57
Dziękuję!w8
Zenon Staniszkis 2016-12-28 14:35
Witam. Jak wygląda praca kierowców na Famegu?
pracownik 2017-01-01 22:06
Prezes płaci całe 20 groszy za km.
1
SZACH 2017-01-07 21:10
Na ciepłownie zatrudnili Kapo z Borków UWAGA...
10
fam 2017-01-19 09:38
Hm pseudo majstrowa deseczkowni co drugi dzień pijana
7
pracodawca 2017-01-23 09:28
Tak tak ta pseudo majstrowa deseczkowni też powinna brać przykład z prezesa i w poniedziałki chodzić z buteleczka wody . A tak na poważnie to jest żenujące jak patologia rządzi ludźmi.
2
HO HO HO 2017-01-23 18:58
HO HO HO ALE to nic takiego wszyscy daja przyzwolenie na picie ale i monopol nie padnie a ZIMNO TEZ JEST i co sie dziwic \ no to chlusniem/
1
sprzatacz 2017-02-18 11:50
No naprawdę nawet wpis na forum nie odstrasz pseudo majstrowa o picia alkoholu w pracy nawet jest zdolna zostać 16 godz w pracy by się na walić popołudniu w pracy a prezes dniówkę płaci. Dziś sobota pracujaca więc jak tu się nie napić hm-- alkoholizm- myśl przewodnia deseczkowni a kierownik chodzi za nią jak ciele bo bardzo nie lapie o co chodzi no chyba że coś ssie z tego .
4
w7 2017-04-05 20:17
dzisiaj widziałem starego , nieźle był nawalony .
3
Matt 2017-04-25 11:52
Był ktoś na rozmowie kwalifikacyjnej do biura? Przyjęli kogoś ostatnio?
Kwiatek 2017-04-27 01:58
Witam co możecie powiedzieć o pracy kierowcy kat.b dzwoniłem dzisiaj do famegu i pani z centrali z pok.112 mówiła co i jak i ze do 3500 tys zarabiają kierowcy prawda to czy ściema? A nowy tabor jest czy stare trupy już? Dziękuję za odpowiedź jeśli ktoś taka poda
ona 2017-04-27 20:48
Np dwie panie sekretarki.
1
sp. 2017-05-10 19:58
No na deseczkowni jest lista z punktami za które można wywalczyć premie ale ciężko się przebić bo podobno najwięcej punktow jest za promile we krwi a w tym kierowniczka bije wszystkich i zgarnia wszystko.
odp. 2017-05-12 16:44
No jak mówicie o niej ? Pseudo kierowniczka ? Hm jej trochę alkohol mózg wypalil jeszcze nie wie jak szybko może zostać bezrobotną a jeśli tak dalej będzie dokuczać ludziom w pracy to znajdzie się ktoś kto wykona Tel gdy będzie pijana a o to nie trudno prawie kazda sobota . A jak przysłowie mówi kto pod kim dołki kopie ten sam w nie wypada a ona kopać lubi nawet w czyiś prywatnych sprawach .
swój człówiek 2017-05-13 17:48
Nic jej nie zrobią bo jak pije wódę to swój czlowiek , jest do tego chamska czyli wszystko ok.
ona1 2017-05-15 14:47
to o co chodzi z tym sekretariatem . czemu taka rotacja?
Dziwne 2017-05-15 21:55
Na famegu ciągle kogoś szukają: specjalisty do spraw eksportu, pracownika biurowego, czasem nawet nie podane jest stanowisko. Ogłoszenie zawsze to samo, w dodatku z błędem, inne są tylko wymagane w danym miesiącu języki. Trudno uwierzyć, że firma naprawdę szuka pracownika.
1
jak 2017-05-19 11:19
Czy naprawdę szukają pracownika biurowego, czy to ściema?
Nie tak nie tak 2017-05-19 14:12
Trudno powiedzieć, od co najmniej września tak szukają i nie mogą znaleźć. Zasady rekrutacji mają bardzo dziwne.
Michał 2017-05-29 05:20
Nie wiem jak w famegu,ale w restauracji Kasyno w Jarocinie to Pan ( usunięte przez administratora )byli beznadziejni .Tylko siedzieli przy stoliku przed komputerem i wymyślali głupoty.Przez 4 lata,bo najpierw Andrzej zarządzał 2 lata A potem Piotr to firmę Tak zadluzyli ze praktycznie padła,bo teraz już tam nic nie działa i wszystko stoi puste.
3
Bywalec 2017-06-06 21:31
Najlepszy w Kasynie był żurek , czasem miał nawet tydzień , bo nikt go nie chciał jeść ,oprócz Polanowskich. Według Starego nic zmarnować się nie może.
Bywalec 2017-06-06 21:31
Najlepszy w Kasynie był żurek , czasem miał nawet tydzień , bo nikt go nie chciał jeść ,oprócz Polanowskich. Według Starego nic zmarnować się nie może.
3
moni 2017-06-16 13:48
Czy orientuje się ktoś z Państwa czy nadal szukają kogoś do pracy biurowej?
Ola 2017-06-22 18:58
Znowu dodali ogłoszenie, jak zwykle z błędem.
xxx 2017-07-11 22:25
Nikt ci nie da tyle co prezes obieca.
Dominika 2017-07-20 11:42
@Nie tak nie tak wspominasz, że firma ma dziwne zasady rekrutacji. Możesz powiedzieć co przez to rozumiesz? Na co trzeba być przygotowanym, jeśli chce się aplikować do fameg?
to ja 2017-07-22 11:34
Podczas rozmowy pracownicy firmy odmawiają udzielenia informacji na temat stanowiska na jakie się aplikuje, czasem trzeba czekać ponad godzinę na rozmowę, okazuje się też, że inne są wymagania niż podano w ogłoszeniu, brak kontaktu po rozmowie. Śmiech na sali i kompletny brak szacunku. Popytajcie zresztą ludzi w Radomsku, jak "dobrze" się pracuje w biurze Famegu.
Edek z krainy kredek 2017-07-23 15:39
Mi się tam w Famegu podoba :) ..a najbardziej to przepiękna czarnowłosa dziewczyna na pakowni, którą pozdrawiam! ;)
1
qwerty 2017-07-25 14:43
Mówiąc krótko:
1) co innego mówione jest na rozmowie, a co innego w rzeczywistości,
2) wiarygodność prezesa jest zerowa, dla osiągnięcia celu jest w stanie powiedzieć wszystko co chcesz usłyszeć, później i tak robi swoje i ma cię w d...e.
3) obiecuje stawki z których nie ma zamiaru się wywiązywać. W ogóle to nie radzę wypowiadać umowy ze swoją aktualną firmą, dopóki się nie zobaczy stawki na umowie.
4) Jego podejście do ludzi jest powszechnie znane. Poniżanie to standard (uznaje siebie za wszystkowiedzącego a w rzeczywistości nie ma pojęcia o produkcji). Swego czasu jedną dziewczynę od BHP zwolnił po 2 dniach pracy.
4
HO, HO ,HO 2017-07-27 20:40
@@edek z krainy kredek milo ze pozdrawiasz dziewczyny , ale nie przytnij sobie palca ,uwazaj nie patrz na nogi tylko pod nogi i produkuj krzesla
Ten sam Edek 2017-07-28 18:34
Spokojna Twoja rozczochrana :) ..z Twojej strony miło,że się martwisz o mojego palca.

P.S. Skąd ta pewność,że patrzę na nogi? A może widzę w niej coś więcej niż fizyczność i to mi się podoba..?
Piękno nie jedno ma imię Panie HO HO HO
Pozdrawiam Ciebie tym razem, żebyś nie był poszkodowany (o ile Ty to Pan) ;)
1
Anna 2017-08-07 18:05
Potwierdzam opinię wyżej. Pracownicy biurowi wydają się być przy tym panu zastraszeni.
Daj komuś władzę a przekonasz się jaki jest naprawdę.
Blondi 2017-09-01 16:25
Mam pytanie , w przyszlym tygodniu mam rozmowe o prace z panem prezesem, czy powinnam o czyms wiedziec,pamietac :) chodzi o prace na produkcji .
Dominika 2017-09-04 13:19
@Blondi mam nadzieję, że ktoś będzie w stanie Ci coś podpowiedzieć. Napisz potem jak Ci poszło na rozmowie. Chętnie dowiem się więcej o jej przebiegu. Możesz też zostawić kilka informacji na jej temat tutaj: http://www.gowork.pl/rozmowy_kwalifikacyjne,90605,1,1 Będzie to bardzo pomocne dla osób, które w przyszłości będą w sytuacji w jakiej Ty teraz jesteś.
xyz 2017-09-06 10:51
Proponuje nie podejmować pracy bez podpisania wcześniej umowy o pracę. Co innego prezes gada o stawkach na rozmowie a co innego jest w rzeczywistości. No chyba że zgodziłaś się na najniższą krajową. A jeśli obieca ci że da ci więcej po okresie próbnym to życzę powodzenia jeśli mu uwierzysz. Większego oszusta to nie ma, a ludzi traktuje jak śmieci.
4
Dominika 2017-09-12 15:29
@xyz widzę, że jesteś kolejną osobą, która zwraca uwagę na to, że warunki przedstawione na rozmowie nie zgadzają się z tymi na umowie. Piszesz też o nieodpowiednim traktowaniu pracowników. Możesz powiedzieć o tym coś więcej?
Zostaw swoją opinię o fameg - Radomsko
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie fameg