brak logo

fameg

Radomsko

Opinie o fameg

wiewiórka 2016-07-14 23:01
to jest prawda piotruś stoi jak kat i wszystkiego sie czepia
4
gość 2016-08-04 15:24
Osobiście nie muszę ich wkładać - mam dobry wzrok, a pracując w tej firmie po prostu widzę "jakość".
morlinka 2016-08-04 20:51
Jestem pracownikiem Famegu i osobiście nie polecam podejmowania tu pracy. Moją opinię podziela raczej większość ostatnio zatrudnionych. Jest to jednak rzecz względna. Najlepiej złożyć CV i postarać się o przyjęcie. Później zawsze można zrezygnować, jeśli rzeczywistość okaże się zbyt brutalna. Wszystko zależy także od tego, jakie ma się wykształcenie i do czego właściciel danego delikwenta "przeznaczy". A pracowników Pan P. poszukuje.
2
BAJERA 2016-08-10 20:24
wyplata jest terminowa ale co to takie pieniadze na te czasy --za male nie mamy nawet gronia premii mowie o wydzialach na natrysku maja
5
w7 2016-08-29 20:42
Polanowski myśli że umowa o prace i wypłata na czas - to już dobre warunki .
Niech sam spróbuje przeżyć miesiąc za 1400 zł, debil jeden.
8
Laleczka 2016-09-11 21:21
Kierownik nowy na pakowni jest. Mlody przystojny koles, kawaler ale kawal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z niego jest. Na niczym sie nie zna tylko o wszystko sie pyta. Pracownik wie lepiej. On zna sie tylko na porzadkach, a robota stoi w miejscu.
4
dick 2016-10-10 16:10
800 to chyba z psami prezesa :-) nie przesadzaj
1
dick 2016-10-10 16:16
długo nie popracował bo był spoko ?
1
Uuu 2016-10-10 20:06
Zupełnie Ci odbiło?Nie wszyscy i nie pij więcej wody z bajora!
2
Paweł 2016-10-13 16:30
Podwyżki były dla kierowników i majstrow , niestety dla pracownikow zabrakło pieniędzy i raczej nigdy nie będzie , a ludzie się śmieją z Indesitu .Tam podwyżki są i premie są a na Famegu jest tylko wyzysk .
7
w9 2016-10-14 16:41
Teto , czemu się nie podpisujesz Tato.
Konkurencja płaci dużo lepiej , dlatego nie możecie pozyskać nowych dobrych pracowników.
2
w9 2016-10-14 16:42
Teto , czemu się nie podpisujesz Tato.
Konkurencja płaci dużo lepiej , dlatego nie możecie pozyskać nowych dobrych pracowników.
1
KS 2016-10-18 19:55
Większość ludzi na halach pracuje za najniższą krajową i oprócz podstawy nie mają żadnej premii. Miód cud i orzeszki!
6
hm 2016-10-20 15:31
Hę!?
1
zgrywus 2016-10-21 09:14
A jakich zarobkow chciałbyś sie spodziewać u pana P. ??? Najniższa krajowa po 15 latach pracy to normalość . A kierownicy i mistrzowie jakby ktoś nie wiedzial to nie mieli żadnych podwyżek ale nowi kierownicy napewno dostaja ho ho wiecej od obecnych !!! Jeden plus to wyplata na czas nic poza tym w ...Famegu jak to mowia niektorzy ;-) .Ale już przyjezdni ludzie tez sie nie sprawdzili z tego co widzimy ostatnio :-)
4
DD 2016-10-26 15:54
I gdzie "O CENZURO" zniknęły wcześniejsze wpisy?
... 2016-11-04 21:22
O, i alkomat mamy na portierni. Dobrze, bo pracownik w miejscu wykonywania swych obowiązków służbowych pod wpływem alkoholu nie powinien być. Niechaj zatem dmuchają. Ale, ale - swoją drogą ciekawe ile też promili wykazałby ów przyrząd w przypadku naszego pryncypała i dobroczyńcy? Zatem, bracia Famegowcy - wypijmy za zdrowie szanowanego obywatela miasta Jarocin. Na zdrowie!
6
gosc 2016-11-04 21:29
A jak Wam smakowały rogale świętomarcińskie? Nie udławiliście się nimi?
2
GOSC 2016-11-05 13:14
Smakowały.Bardzo dobre!
3
w7 2016-11-08 06:26
w przypadku pryncypała nie potrzebny jest alkomat , wystarczy spojrzeć na jego nos.
Jak on tym samochodem jeździ?Może ktoś by go sprawdził?
9
Laleczka 2016-11-11 20:39
Co to się dzieje ostatnimi czasy na tym famegu. Ludzie nie chorujcie bo was zwolnią. Stary szaleje co dziennie przynajmniej 1 osoba zostaje zwolniona.
10
HO,HO,HO 2016-11-14 19:25
no ale wybaczcie jeden pracuje a drugi symuluje zwolnieniem lekarskim a nie ma potrzeby , a ucierpi ten kogo dopadnie POWAZNA CHOROBA i zostanie ten zwolniony to nie FER TO JEST
5
w7 2016-11-21 20:06
Poważną chorobę to ma Pan Tadek tzw chorobę Rynkowskiego .
5
jajanek 2016-11-22 15:21
Ty w7,Ty naprawdę głupi jesteś czy co?Podpisuj się własnym nickiem i nie szkaluj Wydziału!
Mira 2016-11-23 18:40
Kolejny wypadek na famegu. Masakra. Slyszeliscie??
5
w8 2016-11-29 18:13
Podobno stary zgłupiał na dobre , cha cha
5
Obserwator 2016-12-01 17:16
Prezes Famegu to niestety cham i prostak - taka zresztą obiegowa opinia krąży o nim w mieście... Nie trzeba zatem być pracownikiem tegoż zakładu, aby się o tym przekonać. Nie szanuje nikogo ani niczego, no chyba że zwietrzy jakiś interes - wówczas potrafi być miły i kulturalny. To dziwne, że człowiek mający takie zasoby pieniężne, znajomości i naprawdę bezstresowe życie, jest tak negatywnie nastawiony do tych "gorszych " z pozoru od niego. Nawet jeśli gardzi się swymi podwładnymi, nie należy tego publicznie okazywać, Panie Prezesie. Takie zachowanie bardzo źle świadczy o Pańskiej kulturze i poziomie oraz o rodzinie, z jakiej Pan pochodzi.
12
Obserwator 2016-12-02 21:25
BURAK to chyba ten dość "elegancki" pan krążący po halach Famegu, często z buteleczką wody mineralnej (nawet kolor buźki pasuje), a nie ktoś podpisujący się "w 8". Czyżby ktoś z sympatyków naszego prezesa bronił go?
4
w7 2016-12-13 14:04
pozdrowienia dla buraka
1
zgrywus 2016-12-14 22:54
Niestety panowie P ( z małej litery bo nie zasluzyli na duzą literke ) chca zrobic ( robia ) z reszty dozoru ( o pracownikach nie wspomne ) idiotow !!!! Mysla ze jak przyjechali z podobnej miesciny jak Radomsko ( bo Jarocin to raczej wiocha :-) ) i maja troche kasy ....firmowej bo swojej to nie dolozyli do niczego ani grosza !!! Ktos kto ma jeszcze troche godnosci to zwolnil sie ..lub sie zwolni bo z idiotami sie nie wygra !!! Rzadzic takim zakladem to trzeba umiec a nie udawac jak robia ci panowie trzej :-) czytaj jeden bo tych dwoch to raczej pomagiery starego :-) sami to nawet nie moga jechac swoim autem do domu bo tata nie pozwoli :-)
5
w8 2016-12-14 22:57
Dziękuję!w8
Zenon Staniszkis 2016-12-28 14:35
Witam. Jak wygląda praca kierowców na Famegu?
pracownik 2017-01-01 22:06
Prezes płaci całe 20 groszy za km.
1
SZACH 2017-01-07 21:10
Na ciepłownie zatrudnili Kapo z Borków UWAGA...
10
fam 2017-01-19 09:38
Hm pseudo majstrowa deseczkowni co drugi dzień pijana
7
pracodawca 2017-01-23 09:28
Tak tak ta pseudo majstrowa deseczkowni też powinna brać przykład z prezesa i w poniedziałki chodzić z buteleczka wody . A tak na poważnie to jest żenujące jak patologia rządzi ludźmi.
2
HO HO HO 2017-01-23 18:58
HO HO HO ALE to nic takiego wszyscy daja przyzwolenie na picie ale i monopol nie padnie a ZIMNO TEZ JEST i co sie dziwic \ no to chlusniem/
1
sprzatacz 2017-02-18 11:50
No naprawdę nawet wpis na forum nie odstrasz pseudo majstrowa o picia alkoholu w pracy nawet jest zdolna zostać 16 godz w pracy by się na walić popołudniu w pracy a prezes dniówkę płaci. Dziś sobota pracujaca więc jak tu się nie napić hm-- alkoholizm- myśl przewodnia deseczkowni a kierownik chodzi za nią jak ciele bo bardzo nie lapie o co chodzi no chyba że coś ssie z tego .
4
w7 2017-04-05 20:17
dzisiaj widziałem starego , nieźle był nawalony .
3
Matt 2017-04-25 11:52
Był ktoś na rozmowie kwalifikacyjnej do biura? Przyjęli kogoś ostatnio?
Kwiatek 2017-04-27 01:58
Witam co możecie powiedzieć o pracy kierowcy kat.b dzwoniłem dzisiaj do famegu i pani z centrali z pok.112 mówiła co i jak i ze do 3500 tys zarabiają kierowcy prawda to czy ściema? A nowy tabor jest czy stare trupy już? Dziękuję za odpowiedź jeśli ktoś taka poda
ona 2017-04-27 20:48
Np dwie panie sekretarki.
1
sp. 2017-05-10 19:58
No na deseczkowni jest lista z punktami za które można wywalczyć premie ale ciężko się przebić bo podobno najwięcej punktow jest za promile we krwi a w tym kierowniczka bije wszystkich i zgarnia wszystko.
odp. 2017-05-12 16:44
No jak mówicie o niej ? Pseudo kierowniczka ? Hm jej trochę alkohol mózg wypalil jeszcze nie wie jak szybko może zostać bezrobotną a jeśli tak dalej będzie dokuczać ludziom w pracy to znajdzie się ktoś kto wykona Tel gdy będzie pijana a o to nie trudno prawie kazda sobota . A jak przysłowie mówi kto pod kim dołki kopie ten sam w nie wypada a ona kopać lubi nawet w czyiś prywatnych sprawach .
swój człówiek 2017-05-13 17:48
Nic jej nie zrobią bo jak pije wódę to swój czlowiek , jest do tego chamska czyli wszystko ok.
ona1 2017-05-15 14:47
to o co chodzi z tym sekretariatem . czemu taka rotacja?
Dziwne 2017-05-15 21:55
Na famegu ciągle kogoś szukają: specjalisty do spraw eksportu, pracownika biurowego, czasem nawet nie podane jest stanowisko. Ogłoszenie zawsze to samo, w dodatku z błędem, inne są tylko wymagane w danym miesiącu języki. Trudno uwierzyć, że firma naprawdę szuka pracownika.
jak 2017-05-19 11:19
Czy naprawdę szukają pracownika biurowego, czy to ściema?
Nie tak nie tak 2017-05-19 14:12
Trudno powiedzieć, od co najmniej września tak szukają i nie mogą znaleźć. Zasady rekrutacji mają bardzo dziwne.
Michał 2017-05-29 05:20
Nie wiem jak w famegu,ale w restauracji Kasyno w Jarocinie to Pan ( usunięte przez administratora )byli beznadziejni .Tylko siedzieli przy stoliku przed komputerem i wymyślali głupoty.Przez 4 lata,bo najpierw Andrzej zarządzał 2 lata A potem Piotr to firmę Tak zadluzyli ze praktycznie padła,bo teraz już tam nic nie działa i wszystko stoi puste.
Zostaw swoją opinię o fameg - Radomsko
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie fameg