logo Media Star

Media Star

Łobez

Opinie o Media Star

ania 2011-05-11 05:01:10
nie wiem komu dobrze płacą bo na pewno nie sprzedawcy w tej firmie tyle że na czas
1
kierowniczka 2012-06-21 18:11:02
Brawo kobiety,jak to dobrze ze mowicie tu otwarcie i szczerze o tej pseudo firmie,moze tym sposobem ochronimy inne dziewczyny ktore chca sprobowac jak smakuje tam praca.NIE POLECAM! bedziecie zalowac i wkurzac sie pozniej same na siebie ze dalyscie sie nabrac na te wszytskie piekne slowa i obietnice o cudownej firmie ktora daje mozliwosc rozwoju i w ktorej panuje mila atmosfera.TO bzdura!
1
Smerfetka 2012-06-24 10:17:43
Dziewczyny, a gdzie w pracy jest super miło i spokojnie? Zna ktoś takie miejsca - to popracuję nawet charytatywnie ;) Pracował ktoś kiedyś na produkcji albo na nocą zmianę? Jaki może to być obóz pracy w małym saloniku??? Czasy są ciężkie i o pracę trudno. Jeśli w Łobzie zwolni się miejsce, to chętnie się sama przekonam i zatrudnię pomimo tych komentarzy. Nie gryzłabym ręki, która mnie karmi.
odp. 2012-06-24 18:41:57
Idz kobieto- powodzenia!!!! Tylko od razu na kokosy nie licz!!! A na inwentaryzacji to trzymaj się za kieszeń... bo to co zarobisz to szybko oddasz!!!!!!!!!! I niech nie komentuje ktoś kto tam nie pracował bo nie wiem co pisze! Odezwij się jak Cie zwolnią to wtedy pogadamy............
2
odpowiedz 2012-06-24 19:32:30
Kobieto slobo inetesujesz sie ta praca w LOBZIE,bo jak bys dobrze poczytala ogloszenia to jest swierzutkie i to wlasnie na tej stronce gdzie dodalas swoj plytki komentarz.Starczewski poszukuje naiwnej do pracy wlasnie w LOBZIE,skaldaj szybko CV bo pewnie miejsc nie bedzie...hahaha
Smerfetka 2012-06-24 22:26:01
Wiem, że szukają sprzedawcy (ogłaszają się też na innych stronach) i dlatego właśnie w necie przeglądam opinie. Myślałam, że znajdę coś bardziej obiektywnego, ale jak widzę opinie pisane są raczej pod wpływem "świeżutkich" emocji, bo złośliwości lecą nie tylko w stronę byłego pracodawcy. Mimo wszystko pozdrawiam.
xxc 2013-05-30 19:46:58
Zgadzam sie ta w blad klakach kombinuje a niewinne osoby placa nigdy nie skladajcie cv w oddziale w slupsku na kołłataja
baza 2013-06-07 20:01:24
jak tu miło ... taka mała firma a tyle negatywnych opinii ? ludzie naprawdę jest aż tak źle ? czy są to wypowiedzi sfrustrowanych byłych pracowników ? pytam poważnie, chcę wysłać Cv
Gośka 2014-01-21 08:45:36
Drogie Panie,
Pracuje tutaj już ponad rok i powiem obiektywnie,
Jeżei nie sprawdzasz aktualnie faktycznego stanu na salonie no to jest to tylko twój bład, to samo jeśli chodzi o zdrapki, nie pilnujesz- placisz, Proste. Zrob sobie zeszyt gdzie bedziesz aktualnie pisać stan magazynu w ten sposób szybko możesz poszukać złodzieja, a koleżanki w pracy ? Nigdy nie było i nie będzie, takwięc moja droga smerfetko nie rzucaj się, do kogoś gdzie pracowałaś, bo tak jak ktoś napisał ręki ktora Cię karmi sie nie .... No własnie, jeśli chodzi o stawki to w sumie jest spoko, ale jak widać smmerfetka woli nie pracować albo siedzieć na zasiłku.
Wszystkim którzy szukają pracy polecam, naprawdę ! :) Można się dogadac z każdym tylko trzeba to bardzo umiejętnie zrobić, całkiem fajny system premi ;)
Ewa 2014-02-15 15:53:34
Media Star to również sklepy monopolowe Kamrat, nie tylko saloniki. Ja pracuję(usunięte przez administratora) już od roku i nie mam co narzekać. Wiadomo nie zawsze jest kolorowo ale to jak wszędzie. Jeżeli chodzi o wypłaty to jestem tego zdania, że jak się chce to można dobrze u nich zarobić. Za siedzenie i udawanie, że się pracuje nikt z was też nie chciałby płacić dobrze swoim pracownikom. Z biurem i regionalnym też nigdy nie było problemu. Oni są po to żeby pomóc, a nie zgnoić tak jak tu większość uważa. Bądź tak na 100% w porządku do nich a oni odwdzięczą ci się tym samym! Pozdrawiam serdecznie
ja 2014-02-15 19:00:38
(usunięte przez administratora)pracy nie polecam!!! Pracowałam tam rok temu przez 6 miesięcy, zniszczyli mi psychikę, nabawiłam się różnych chorób żołądka. Zarobki jak zarobki, da się zyć...jakos. (usunięte przez administratora). Mysla wszyscy ze sa lepsi bo maja umowę o prace i rzadza(usunięte przez administratora). Każą się uczyć obsługi militariów a same ledwo to robia.(usunięte przez administratora)
nowa 2014-08-05 09:47:12
Teraz większość saloników przechodzi w Ajencję ( wiem bo samej mi to zaproponowano) sory ale nie miałam zamiaru mieszać się w to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo za kazdym razm na inwenturze były kosmiczne braki mimo iż stan magazynu zawsze pilnowano.. Stawka żałosna, a te maile które przychodziły z centrali o sprzedaży, że bardziej i więcej trzeba wyciągać z ludzi kasy są żałosne. Człowiek nie wiadomo jakby się starała i tak planu nie spełni w 100 % bo tak to jest zrobione byśmy nie zarobili.. Najlepsze jak przyjeżdża P. Regionalna - która nie szanuje nowych pracowników i traktuje ich jak głupie owce.




Nie polecam prazy w tej firmie, no chyba że ktoś jest tak głupi by dokładać do swojej pensji.

Pozdrawiam.
Hexejaha 2014-08-14 01:10:30
Jeśli masz łeb na karku a we łbie nie kiełbie, kontrolujesz biuro na bieżąco, prowadzisz własne rozliczenia, to praca idealna. Polecam.
k 2014-09-15 09:07:54
nie polecam pracy w tej firmie banda oszustow. na pieniadze czekam juz od czwartku.czlowieka traktuja jak smiecia
2
k 2014-09-15 09:09:40
do ideal. nie zawracaj sobie glowy praca w tej firmie.
jooooo 2014-10-07 01:06:42
Najniższą możesz wyrobić na zlecenie o ile nie musisz płacić za inwenture i wyrobisz super plan, który jest zakładany z myślą o niepowodzeniu salonu w sprzedaży :).
natalia 2014-12-07 12:12:11
pracuje w media star od ponad 1,5 roku i nie mogę ogólnie narzekać. Przez pierwszy rok pracowałam jako sprzedawca i na rękę miałam zawsze ok. 900 zł na rękę razem z premią. To wszystko zależy ile godzin ma się wyrobione i jaka premia przyjdzie. Od samego początku premie na salon przychodziły w granicach 600-700 zł, wiec nie mozna narzekać. Fakt, minusem są umowy zlecenie, nawet dla kierowników, ale jeśli ktoś chce pracować i mieć swój własny gros to polecam. Dokładnie, jak sie nie pilnuje stanów to i lecie kasa na inwentaryzacji, to jest fakt. Od niedawna jestem kierownikiem i mam tak mniej wiecej 1400 zł na rękę, nie jest źle. Człowiek nie napracuje sie fizycznie, może bardziej psychicznie bo to jest jednak ciągły kontakt z ludźmi a wiadomo jacy się ludzie. Wypłata do 15 i jest na czas, raz jedyny się zdarzyło że wpłynęła 16. Na swojego regionalnego naprawdę nie mogę narzekać, moja załoga jest wobec niego fer i on wobec nas. Zaproponowano mi ajencje, nie wiem co o tym myśleć.
edrfg 2016-02-29 19:27:11
a mnie zaintereowala oferta na przedstawiecila handlowego - praca w mediach w Krakowie, chodzi o sprzedaż usług i produktów z branży Media, PR, Marketing
PRACOWNIK 2016-07-25 14:50:36
Nie polecam pracy w tej firmie. Zarobki marne a do tego wymagania jak nie wiem co.
PRACOWNIK 2016-08-23 10:23:11
ok 1300 zł na rękę a bywało i mniej. A poza tym umowa zlecenie. Nic przyjemnego
PRACOWNIK 2016-10-18 10:07:21
dla wszystkich . nie ma podziału czy to student czy osoba 40-letnia. Umowę o pracę ma tylko kierownik
romek 2016-10-18 11:40:46
Ajent Salonu Prasowego jest u nich teraz w rekrutacji i widze, że sporo rzeczy zapewniają m.in. stały dochód i atrakcyjny system premiowy, w pełni wyposażony lokal w atrakcyjnej lokalizacji no i optymalnie dobrany asortyment, wiec takie standrdy w sumie z tego co widze.
PRACOWNIK 2016-12-07 08:18:15
hehe, to sie romek zatrudnij. Przekonasz się wtedy jaka to cudowna firma...
PRACOWNIK 2016-12-07 08:19:05
hehe, to sie romek zatrudnij. Przekonasz się wtedy jaka to cudowna firma...
Zostaw swoją opinię o Media Star - Łobez
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Media Star