brak logo

Atos BH Sp. z o.o.

Kraków

Opinie o Atos BH Sp. z o.o.

Real Worker of Atos 2012-02-16 14:24:31
Real Worker of Atos - 2012-02-16 14:23:09

Zarówno jako pracownicy jak i kontrahenci, omijajcie tą firmę. Prowadzi ją dwóch krętaczy, którzy za nic mają szacunek do drugiego człowieka. Szczycą się wspaniałymi kontraktami i technologią (systemami), a jest to jedna wielka fuszerka. Praktycznie każda realizacja jest reklamowana. Nie płacą faktur na czas, często po prostu zmieniają dostawcę materiału, ponieważ długi są dla nich "nieopłacalne do uregulowania". Lepiej wykazać dobrą wolę i płacić drobne kwoty za zaległości - taki system ratalny. Ile mają kont, chyba tylko oni wiedzą, komornicy się zastanawiają i nie są w stanie dotrzeć tego. NAJWAŻNIEJSZE - NOTORYCZNIE ZALEGAJĄ Z WYPŁATAMI DLA PRACOWNIKÓW!!! OBECNIE TO PRAWIE 4 MIESIĄCE!!! Najgorsze, że ciężko w tym mieście (chorym jak jego przedstawiciele w osobach panów [usunięte przez moderatora]) znaleźć godziwą pracę, wszędzie studenci, studenci którzy pracują na zlecenia za pensje miasta powiatowego. Reszta to znajomości. Wystarczy zobaczyć jaki syf w biurach ogłoszeń i na portalac
Real Worker of Atos 2012-02-16 14:26:05
... portalach pracy. W tej firmie trzeba prokuratora (tylko nie ma dowodów... są domysły). OMIJAJCIE TO [usunięte przez moderatora] i wszystko co się z nim łączy oraz miejcie litość dla obecnych i byłych pracowników. Proszę o status kombatanta polskiego kapitalizmu.
radeksam 2012-07-11 11:28:35
kacper skad ty sie urwaleś??? Naslany czy nie znasz realiow tej firmy?
radeksam 2012-07-11 11:33:33
ludzie opamietajcie sie i [usunięte przez moderatora] szybko, bardzo szybko. czeka was spory zawod ze strony waszych pryncypalow. [usunięte przez moderatora]
1
radeksam 2012-07-11 14:46:57
dowody sie znajda. pamietajcie znajdź człowieka a paragraf sie znajdzie. Dowody macie na wyciagniecie reki. Zapytajcie kogo trzeba. Niech rusza jezykami a nie siedzą jak idioci na łasce Pana [usunięte przez moderatora].
Ludzie zacznijcie coś robic .Polaczenie z focusem to kolejna sciema. Ludzie w co wierzycie? W to ze dostaniecie kasę . Ludzie ta firma nic nie ma , ale wystarczy skubnąć[usunięte przez moderatora] za porftel. Sa jeszcze inne sposoby jak ich zmusic do wypłacenia zaleglych pensji. Ludzie sa odpowiednie isnstytucje chetne do sciagania długów
radeksam 2012-07-12 22:53:19
Żal mi nas i żal mi was. Ludzie w co wy wierzycie. Polaczenie z focusem forum to ściema. Grunt sie wali pod nogami więc szukaja deski ratunkowej. nie udalo sie z budowami to trzeba siegnąc tam gdzie jest jakakolwiek kasa. i znalazl kolejnego naiwniaka. kilka miesiecy i będzie to co z wszystkimi i tak jak zawsze, czyli wielka sciema. ludzie przeszli z focusa do atosa bo sie ich pozbyli. a pan kasprzyk jest tak wspaniomyslny ze ich przyjal z otwartymi rekami. przeciez im wiecej nas tym lepiej. szybciej dojdziemy punktu zero, czyli nic. moim zdaniem oszukuja nas wiec nie wierzcie ludzie ze inaczej bedzie was traktowac.
Tomasz 2012-08-02 15:39:08
Czy to prawda że zamknęli już te firmę?
MAŁY 2012-08-24 14:26:29
Pamiętajcie wszystko kiedyś się kończy-ludzie już sami się zwalniają reszta jest kwestią czasu- tak się dzieje jak się nie szanuje pracowników-trzeba będzie zamknąc interes
oszukany jeden z wielu 2012-08-28 15:43:11
nareszcie ktoś pisze o szacunku.
Dziekuje.

Faktycznie Pan [usunięte przez moderatora] mieszkajacy na [usunięte przez moderatora]-osiedlu bogaczy jak kto nie wiedział za nic ma swoich pracowników. jesli ktoś podniesie głos o nalezne mu pieniadze wynaluje i to z hukiem.Wszyscy pamietamy p.[usunięte przez moderatora] ktory osmielił sie [usunięte przez moderatora] wytknąć że jemu to na pewno nic nie brakuje a on nie za co przeżyć i do garnka co włożyć. Za te slowa został wyrzucony z pracy. To jest fakt autentyczny. Wszyscy pracownicy sa świadkami. Zapytajcie go czy dostał pieniądze -nie oczywiscie że nie. Ludzie omijajcie ta firmę z daleka zwłaszcza Pana [usunięte przez moderatora] i Pana Prezesa [usunięte przez moderatora]- Nastepnego miernote -karzełka u boku [usunięte przez moderatora]. Nie szanuja pracowników ani dostawców. Nie płaca zaległości nawet za nadgodziny za 2010. nie mowiąc o 2011. Nikt kto odszedł albo zostal wyrzucony nie otrzymuje pieniedzy. Czy to jest sprawiedliwość, czy to jest szacunek. Ludzie mieszkajacy na [usunięte przez moderatora] przyglądnijcie sie sąsiadowi -[usunięte przez moderatora]
zainteresowany 2012-08-28 15:48:54
odpowiadajac Tomaszowi---FIRMA ATOS BH ma sie świetnie.

Pieniadze mają.
Tylko co znimi robią, bo na pewno nie płaca pracownikom , dostawcom, podwykonawcom.
Co się dzieje. Gdzie one trafiają?????

Zapytajcie [usunięte przez moderatora] co robia z pieniędzmi. Tyle umów, tyle pracy, tyle kasy. gdzie ona jest?????????????????
maly 2012-08-30 18:16:37
macie racje. Gdzie sa pieniadze?/ Tyle roboty, tyel godzin a nawet nadgodzin. I nigdy nie ma kasy. Co sie dzieje?????

Gdzie ona jest????
[usunięte przez moderatora] Gdzie sa nasze pieniadze????
były pracownik 2012-10-06 15:32:09
Szczególnie odradzam poszukiwania pracy w tej firmie .Prezes [usunięte przez moderatora] jest [usunięte przez moderatora] i naciągaczem.Każdy pracownik który podejmie decyzję o zakończeniu współpracy musi liczyć się z utratą zaległego wynagrodzenia które to niejednokrotnie sięga 4 miesięcy.
Oszykany n-ty 2012-11-16 12:15:04
Ktoś wie gdzie oni teraz mają biuro? Z Berka Joselewicza już uciekli
oszukany 2012-11-19 12:29:49
MADALIŃSKIEGO 17/6 KRAKOW okolice RYBEK DĘBNICKI.

oszukany 2012-11-19 12:31:18
Nie uciekna nam!!!! Nie trudno było ich znaleść!!!!

oszukany 2012-11-19 16:03:38
Nie dajmy sie oszustom !!!!
zainteresowany 2012-11-21 14:22:40
wazeliniarzu musisz chadzać innymi ścierzkami bo każda droga ktorą rankiem sie kierujesz prowadzi do Atosa, tj na Madalinskiego ha ha ha
ktos 2012-12-04 22:59:47
to pojechales po garach kolego. Nie miej mu tego za zle. A co ma zrobic biedny chłopak. Pracowac musi bo nic innego nie potrafi robić. Masz mozlwiości więc uciekleś, ale co mają zrobic ci ktorzy zostali bo nie maja wyjscia??
grzesiek 2013-06-05 23:10:13
ściema ściema to podstawa pana [usunięte przez moderatora] !!!zapytajcie pracowników co robia za miecha 1400 bo to rozkaz tego łysego opalonego typa banda [usunięte przez moderatora] omijajcie tą niby firme z dala !!!nie płacą tylko zaliczki [usunięte przez moderatora] mieszka na mega os bogaczy[usunięte przez moderatora] pilnujcie sie i omijajcie ta psełdo firme z daleka!!!!!!!
były pracownik 2014-09-08 15:01:48
jeśli cokolwiek miałeś wspólnego z ta firma spodziewaj się wizyty KOMORNIKA. Właśnie nadszedł czas ze wszyscy dostajemy listy z zadłużeniem Atosa. A niektórzy nas byli pracownikami i to Atos jest winien kasę swoim pracownikom a nie pracownicy -Atosowi. Coś komuś się pomieszało!!!!. Dlaczego KOMORNIK puka do moich drzwi???? Skad ma mój adres?? Dlaczego straszycie moja rodzinne i dzieci????
zainteresowany 2014-09-10 10:48:22
Przeczytaj uważnie te posty wcześniejsze! Opinie różne?? Argumentacja??? Co Ty chcesz wiedzieć więcej??? Czy tam pracować? Czy korzystać z ich usług???
Chyba nie trafione Twoje wątpliwości bo sam nie wiesz chyba co chcesz. A może tylko ciekawość co się dzieje ???
zainteresowany 2014-10-16 09:52:59
hej K. Nareszcie
Jacek Kasprzyk prezes 2014-11-14 02:35:47
ściema i tyle nie płace ni komu
3
obserwator 2015-01-05 17:16:57
oczywiście. Masz racje i pewnie dlatego potrzebujesz wsparcia. Współczuje takiego trenera i ale mimo to życzę powodzenia w 2015 roku
zocha 2015-01-30 17:17:33
Witam,
mój mąż pracuje w tej firmie od kilku miesięcy... Na początku było spoko płacił terminowo natomiast od listopada zeszłego roku zaczęły się problemy! Dziś już mamy prawie luty a kasy jak nie było tak nie ma. Kapie tylko zaliczkami na paliwo, wiecznie jakieś obiecywanki i zwlekanie typu "jeszcze nie dostaliśmy przelewu od Warburdu jak będą pieniądze na koncie firmy to wszystkim wypłacę pensje" i tak dalej... mieszanie ludziom w głowach. Mój mąż jest uczciwym człowiekiem ale niestety daje się w dalszym ciągu wykorzystywać, pracuje jak wół ale za darmo... mam nadzieję, że w końcu zwolni się z tej firmy. Najdziwniejsze jest to, że żona prezesa jest prawnikiem i co nie widzi tego??? W sumie... pewnie radzi mu jak tu jeszcze przykąbinować z kasą, żeby to na ich koncie było coraz więcej w końcu tej mają dzieci, dom na utrzymaniu, drogie samochody, ale zaznaczam, że pracownicy pana prezesa też mają domy i rodziny do cholery!!! Nie pakujcie się w to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
1
slysze 2015-02-18 20:28:09
To ja wam powiem pracownicy darmowi że wasz prezesik Pan T. od kilku jest na nartach w Alpach i śmieje się z was bo wy nie macie co do garnka włozyć a on smiga na nartach i ma was w d.....
1
prawda 2015-02-19 18:30:19
to prawda. Jest we Włoszech na nartach . Fajnie, nie? Pogoda cudna, atmosfera cudna, spokój ducha i co tam zmartwienia. Luz, wypoczynek i heja, szus, szus.... A ty reszto cóż bida, bida
1
obi 2015-02-21 21:24:13
J.K tez dołaczył dzisiaj do TS i razem z rodzinkami sa we Włoszech na nartach. Nas tez stać na ferie za granicą bo na te w Polsce to już nie bardzo. Fajnie, miłego wypoczynku Prezesi najbogatszej firmy w Krakowie. Stać nas wszystkich na wakacje, zwłaszcza pracowników, o których tak bardzo sie matrwicie zjedzajac na nartach i mając wszystkich nas w d.... Pozostawiam to ocenie wam przyjaciele doli i bez komentarza wiecej bo jak ktoś wyzej napisał rozladować zlość zawsze można tylko co to da. Gora zawsze będzie mieć lepiej, góra zawsze wszystko może, góra zawsze mysli o sobie, góra zawsze ma swoich pachołków do czarnej roboty. Ciekawe czy zaplacili zaliczką?
slysze 2015-02-25 19:10:11
słysze że Prezes T.S. wrócił z wakacji, ale grugi Prezes jest we Włoszech na nartach z rodzinką. Ale koniec ferii blisko więc pewnie w przyszłym tygodniu powita Was z miną pokrzywdzonego człeka. bądźcie razem w tej biedzie z Prezesem. Wypoczety napewno bedzie mnóstwo pomysłów jak tu wyjsć z kłopotów, kogo oszukać, komu zapłacić a kogo wyrolować. A pieniądze przecież szczescia nie daja, ale na feriee nie da się jechać bez pieniązków panie przezesie
1
YOKO 2015-03-16 14:50:46
Tak wszyscy płaczą że łysy nie płaci ,a jak tupnie nogą ikaże dłużej w tym tygodniu pracować to wszyscy lecą biegiem i zostają ciekawe ?
1
JAŚ 2016-06-06 13:50:56
Deeed , jakoś nie pamiętam zadowolenia pracowników tej firmy. A te osoby co pozostały to tylko z przyzwyczajenia i zasiedzenia. Z tego co mi wiadomo to wciąż boryka się firma z finansami.
Pewien brygadzista z pewnych lat. 2016-07-07 21:56:03
Dzięki Bogu nie jestem już pracownikiem tej firmy a że kombinowali i zapewne dalej kombinują (kilka spółek sp zoo) to nie udało mi się odzyskać należnej kwoty zasadzonej przez sąd. Pamiętam słowa słomianego prezeska "W życiu nie mógłbym sobie pozwolić aby zalegać komuś złotówkę" Do dnia dzisiejszego z odsetkami wisi mi on jak i jego przydupas prawie 10tys zł. Najbardziej szkoda ludzi którzy dalej tam pracują(starych pracowników) ale cóż zrobić... Każdego kiedyś odpowiednio rozliczą za to czego dokonał. JAŚ dokładnie tak jak piszesz "przez zasiedzenie i przyzwyczajenie"
1
Brutus 2016-10-05 18:14:23
maja problemy, są w postępowaniu sanacyjnym,
asc 2016-10-09 22:25:49
Hej, a wiecie czy niedługo pokażę się u nich jakieś ogłoszenie pracy? Chętnie bym się załapał, bo są niezłe stawki.
Zostaw swoją opinię o Atos BH Sp. z o.o. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Atos BH Sp. z o.o.