Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o CTL Logistics S.A

Pracowałeś w firmie CTL Logistics S.A i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
admin - 2010-11-08 07:41:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co pracownik to inne zdanie, a jak uważasz Ty? Co myślisz o pracy w CTL Maczki-Bór S.A.? Wyraź własną opinię, Sosnowiec jest niemałą miejscowością na 100% ktoś skorzysta. Opowiedz o swoich przeżyciach. Inni odwdzięczą się własnymi opiniami. Wszelkie wątpliwości będą bardzo przydatne dla przyszłych pracowników.
zdjecie uzytkownika
pomocnik - 2012-03-09 13:24:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolego ..... śmiech na sali jakie dobre zarobki..... hahahaha 1500 brutto to dobry zarobek chyba niezabardzo.... a dyrektor jak cie skubnie to lepiej bo ma wieksza wyplate!!!!
zdjecie uzytkownika
Maszynista MACZKI BÓR - 2012-07-01 21:24:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
USZANOWANIE.JA ROBIŁEM W CARGO I MIAŁEM 3500 NA REKE.TERAZ PRACUJĘ W CTL MACZKI BÓR MAM UPRAWNIENIA NA 2 TRAKCJE A WYCIAGAM NA RĘKĘ Z DODATKAMI 4300 DO 4700 MIESIĘCZNIE.JEŻDŻE NA BOCZNICY NA SPALINCE ALE TEŻ NA DRUCIE ALE SĄ TO TYLKO TRASY LOKALNE W PROMIENIU DO 50 KM.NORMA 170H.OGÓLNIE ROBOTA NIEWIELE RÓŻNI SIE OD TEJ W CARGO ALE ZAROBKI ROZNIA SIE DIAMETRALNIE BO JEST MAŁO JAZDY PO BOCZNICY A DUZO SŁUZB NA DRUCIE LOKALNYCH.
zdjecie uzytkownika
Manewrowy - 2013-01-22 15:39:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robienie ludzi za idiotów, na rozmowie wstępnej wyraźnie powiedziane przez "Panią" [usunięte przez moderatora] . 1400 brutto na dniach szkoleniowych a po zakończeniu kursu 1750 brutto czyli na ręke tyle samo z premiami.A tu nagle ni z gruchy ni z pietruchy "Pani" [usunięte przez moderatora] mówi że dopiero taka stawka PO autoryzacji, a o rozmowie na temat wyższej pensji po kursie na manewrowego nagle nie pamięta... Amnezja [usunięte przez moderatora] Nie polecam nikomu ,ja na szczęście mam plany wyjazdu za granicę w niedługim czasie wiec jeszcze chwile mogę zęby zacisnąć...
zdjecie uzytkownika
Pracownik ctl - 2013-02-01 20:35:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokladnie tak jak mowisz chyba wszyscy dzwonia do pani [usunięte przez moderatora] pytac sie o stawke 1750 brutto tak jak obiecywala ale pewnie kazdemu wciska kit ze po autoryzacji tylko ze u nas na bocznicy wszyscy maja juz autoryzacje ale oczywiscie pani [usunięte przez moderatora] wymyslila bajeczke ze musimy gadac ze swoim kierownikiem i jesli juz wszystko dokladnie sami bedziemy umiec to kierownik moze (ale nie musi) wystapic o podwyzszenie stawki to jest [usunięte przez moderatora] smiech na sali. A niby dlaczego dali umowe odrazu do czerwca? zeby nas przytrzymac z 1400 brutto do konca miesiaca przeciez rownie dobrze mogla dac umowe na okres kursu czyli miesiac jako okres prubny ale [usunięte przez moderatora] szuka naiwnych :/ Wogule ciekaw jestem skad pani [usunięte przez moderatora] wziela 1400zl brutto jezeli w 2012r najnizsza krajowa byla 1500 brutto,pozdro
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-02-01 20:42:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jesli chcecie sie przyjac do tej firmy zastanowcie sie a jesli juz jestescie pewni to za okolo miesiac beda przyjecia bo ludzie sie pokrusza,nikt przeciez nie bedzie [usunięte przez moderatora] za 1400zl brutto. U nas na bocznicy sprzataczka nastawni zarabia 1300zl na reke a ja [usunięte przez moderatora] zaledwie 1200zl i to z premiami a jesli wezme l4 premie zabieraja i na miesiac 1000zl. CTL MACZKI-BÓR syf jak kazda inna firma,nie polecam nikomu
zdjecie uzytkownika
ctl porazka - 2013-02-02 12:47:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moze pip byl bym tym zainteresowany, [usunięte przez moderatora] niema sie co dziwic ze bede co chwile kursy robic bo ludzie beda uciekac,do podpisania lojalki to szybko dali papiery a z angazem [usunięte przez moderatora] tylko kierownik musi ocenic ale moze to czasem wlasnie potrwac do konca umowy.
zdjecie uzytkownika
ctl chujowa firma - 2013-02-02 13:22:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba sie zgrac tzn wszyscy kursanci i jechac do pani [usunięte przez moderatora] bo tak jak kolega wyzej pisze teraz ma amnezje a na rozmowie mowila ze po zdaniu egzaminu mamy 1750 brutto a teraz jakies jaja wychodza [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
manewrowy ctl maczki - 2013-02-26 14:11:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ku zdziwieniu dostałem angaż ze stawka 2000zl brutto a nie tak jak gadała pani [usunięte przez moderatora] 1750zl brutto oczywiscie bardzo sie ucieszylem plus dalej mam te premie po 20% bo z umowa nic sie nie zmienia tylko mam podwyzke z 1400zl brutto na 2000zl brutto. Ale jako z firmy CTL maczki jestem malo zadowolony poniewaz zero kontaktu z nimi i oczywiscie oni nic nie wiedza i wysylaja do mojego kierownika lecz on tez malo wie. Jesli chodzi o zalatwianie jakichkolwiek zaswiadczen czy tego typu to jest na takiej zasadzie ze jak im sie chce i maja humor wiec trzeba sie uzboic w cierpliwosc lub lac [usunięte przez moderatora] te babki ;) Dziwne jest tez to ze na boze narodzenie dostalismy po 350zl bonow a teraz na wielkanoc pytalem pani [usunięte przez moderatora] i dostaniemy 600zl bo zwiazki jeszcze.
zdjecie uzytkownika
Lojalny pracownik oszukiwany - 2013-03-03 15:27:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] ,NIE OPŁACA SIĘ ZATRUDNIAĆ W TEJ FIRMIE, CHYBA ŻE 1300ZŁ NA RĘKE KOMUŚ WYSTARCZA NA ŻYCIE I OPŁATY. OCZYWIŚCIE TYRASZ PO 12H W TYM TEŻ NOCKI. NIE PATRZCIE NA LOJALKI JAK CCECIE SIĘ ZWOLNIĆ BO JA SIE ZWOLNIŁEM KAZALI MI ODDAĆ KASE ZA KURS MANEWROWEGO POWIEDZIAŁEM ZE NIEM TAKIEJ SUMY I ŚWIADECTWO PRACY DALI MI NORMALNIE BO MUSIELI Z TEGO CO SIE DOWIEDZIAŁEM,NAWT MIAŁEM WYPŁATE ZA TYDZIEŃ PRZEPRACOWANY I MYŚLAŁEM ŻE MI ZABIORĄ A TU NIE DOSTAŁEM PARE GROSZY
zdjecie uzytkownika
Świeżak - 2014-01-21 11:54:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiecie czy nie nie szykuje się jakiś kurs na pomocnika albo maszyniste w ctlu?

Moglibyscie tez napisac jakie dodatki ma pomocnik/ maszynista zeby dorabiac? wiem ze jest kilometrowka jakis rozladunek wagonow i w przypadku maszynistów mozliwosć pracy w weekendy za lepsza stawke.

jak to jest?
zdjecie uzytkownika
Pracownik ctl - 2014-04-15 04:12:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uciekac do ctl jak najdalej,zarobki marne(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
specjalista__ - 2014-07-17 18:26:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzień dobry, chciałbym odświeżyć wątek. bo znalazłem ogłoszenie pasujące do moich kwalifikacji. może praca ustawiacza/manewrowego nie jest jakaś prestiżowa, ale na pewno potrzebna. Orientujecie się jaką stawkę oferuje CTL logistics? bo ostatni wpis jest z kwietnia i mogło się coś w tym temacie zmienić.
zdjecie uzytkownika
luk - 2014-07-25 23:28:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do specjalista

Co do stawki zalezy od doswiadczenia i uprawnien stawka okolo 2000 zł na start z doswiadczeniem .Pracuje ponad 2 lata u nich i jest to firma solidna jak na Polskie warunki !czytam te bajki tutaj to sie mi smiac chce no chyba ze ktos jest lewy to sie mu daje 1300 zl ! zdecydowanie Polecam pełen socjal wczasy pod grusza premie Bony doadatki i nadgodziny !!!!
zdjecie uzytkownika
l - 2014-08-10 11:40:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ile na starcie dostanie maszynista
zdjecie uzytkownika
specjalista__ - 2014-08-11 16:30:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam jakieś już doświadczenie ale pewnie przez niektórych uważane za nie wielkie. teraz się przenoszę do innego miasta i sprawdzam teraz rożne możliwości. chociaż ta ostatnia część Twojej wypowiedzi luk jest mocno niepokojąca albo inaczej po prostu prześmiewcza to nei wiem czy wcześniejsze ifnormacje mam uważać za prawdziwe. luk ty pracujesz czy może bardziej już pracowałeś albo tylko coś słyszałeś o pracy w Ctlu ? zależy mi na prawdziwej opinii osoby, która jest teraz zatrudniona. mam nadzieje, że tutaj uzyskam takie informacje i dowiem się więcej. Pewnie "i " też chciałby się doweidzieć więcej na temat pracy maszynisty.
zdjecie uzytkownika
megapala - 2014-09-08 17:57:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jestem dziobakiem i zarabiam 3 klocki
zdjecie uzytkownika
Nick - 2014-09-09 14:51:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie jak wam nie pasuje 1300zł na start to zawsze zapraszam na jedną nockę orania na CTL MACZKI BÓR tkzw. HAŁDA ,,,, Tam nawet w tygodniu idzie zarobić 2500zł ,,, A ile trzeba się przy tym napierdolić :( ... Panowie nikt nie powiedział że życie będzie łatwe .... A tu kapa :)
NIE SPAĆ ZWIEDZAĆ (usunięte przez administratora)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
tysiacczysta - 2014-09-09 19:07:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a komu by taka kasa pasowala na start, bo ja takiego czlowieka nie znam co do tego orania to co to za praca dokaldniej napisz, bo kasa wydaje sie w porzdku, jak mozna tyfdzien robic i potem miec tydzien rpzerwy to czemu sie na taka prace nie zgodzic. nie maniestety nic za darmo, a szkoda - bo chcialoby sie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CTL Logistics S.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x