brak logo

AGMAR S.A.

Mielec

Opinie o AGMAR S.A.

xxx 2015-08-14 13:30:05
Nazywa się:
W Szczebrzeszynie chrząszcz brzmi w trzcinie

I Szczebrzeszyn z tego słynie
xxx 2015-08-14 13:36:32
DDD Percepcja mojej mentalności nie obliguje do dalszej konwersacji z tobą
ooo 2015-08-14 13:39:15
DDD z takim nosem jak Twój nawet Pinokio by wpadł w kompleksy
1
vvv 2015-08-14 13:40:19
Do DDD Reasumując sprawę dochodzę do konkluzji iż twoja aparycja jest wręcz efemeryczna, jesteś brodzikiem intelektualnym więc z tobą nie konwersuje...
2
katrina 2015-08-18 23:47:48
OSZUŚCI, WYZYSKIWACZE, KŁAMCY!!!!!!! naobiecuja nie wiadomo jakich pieniędzy, małych godzin pracy a potem okradną !!!!!! nie polecam powinni zamknąć ich! bezprawnie ukradaja Ci pienidze niby za rekrutacje~!!!!!
olo 2015-08-19 07:45:38
katrina o jakim mówisz Agmar? o przetwórni? Czy o producencie drzwi drewnianych? Z góry dzięki na info.
zbychu 2015-08-20 12:03:28
Chodzi i F.P.H.U. AGMAR producent przetworów?
andrzej 2015-08-28 18:16:38
Widzę kogoś prawda w oczy boli i ostatnimi postami próbuje pokazać forum w innym świetle gratulacje .
tomek 2015-08-31 18:51:17
kiedyś zatrudnali ludzi jako hostessy dziewczyny głównie, szukali kogoś do kierowania projektami, a teraz chyba wszystko ucichło, nie słuszałem o zadnych ofertach do nich. A jednak ich systemy chłodzace sa w niektórych większych firmach i to podobnodobrze się trzymaja, nie mają wielu reklamacji z tego co wiem.
Andrzej 2015-09-15 22:21:56
W końcu dobra decyzja góry kierownik utrzymania ruchu zdegradowany na produkcje . Ciekawi mnie czy macgver z młodym chłopaczkiem bez doświadczenia da rade .
WW 2015-09-16 12:59:51
Śpikojad zdegradowany?
WW 2015-09-17 08:23:50
Agmar.... Większość ludzi tak złośliwa jak Ci z ISIS. Jak by mogli to drugego by utopili w łyżce wody bo ma teochę większą stawkę. Z resztą dwa wpisy wyżej to widać jak się gość cieszy bo kierownika utrzymania ruchu zdegradowali. Kiedyś to była całkiem niezła firma ale dzisiaj to chłam.
Luk 2015-09-21 13:55:29
w dziale handlowym takie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e aż strach cokolwiek od nich kupawać
Lotnik 2015-09-23 13:23:05
Czy ktoś udzieli mi odpowiedzi na pup widnieje ogłoszenie na stanowisko :Malarz lakiernik -lider . Na czym polega te stanowisko i jaka atmosfera panuje w firmie? Czy są jakieś systemy premiowania i na ile zmian pracujecie w firmie??
Z góry dziękuje za odpowiedz?
fryzjer 2015-09-30 17:26:39
Widać nie widziałeś tych krzywizn i reklamacji oraz skandali z tym związanych
ojoj 2015-09-30 22:20:49
Szkoda, że nie mają aktualnych ofert pracy. Kiedyś to poszukiwali kierowników projektów, rzeźników, hostess, a teraz cisza. Na pewno mają niezłe produkty, bo oferują dobrej jakości systemy chłodzące. Wiadomo, że zawsze zdarzają się jakieś reklamacji, ale póki nie ma ich dużo, to powinno być wszystko w porządku.
zbych 2015-10-01 09:06:08
Ja dawniej pracowałem w rzeźni wiadomo robota ciężka ale dobrze płatna a wiadomo jak zawód rzeźnika wygląda w żadnej firmie przy tym zawodzie nie ma lekko.
Były pracownik 2015-10-18 23:14:23
Pracowałem w tej firmie 10 lat. Odszedłem ba po prostu mnie wywalili nie za moje grzechy tylko takiego pajaca metalowca. Ale uważam że w tamtym czasie była to najlepsza firma na strefie. Dzisiaj bym tam wrócił z zamkniętymi oczami, nawet aplikowałem, widocznie tam mam wilczy bilet. Dlatego mam żal do prezesa że nie rozstrzygnął gdzie leży prawda. Ten pan metalowiec to krętacz szuja jakich mało przez niego wielu cierpiało i wiem że on dalej kręci tylko gdzie indziej. W innej firmie jest taki sam. Pozdrawiam.
2
xxx 2015-10-20 11:42:18
Ta firma to Straszne dziadostwo ....nie polecam
xxx 2015-10-20 11:43:17
Straszne dziadostwo ....nie polecam
1
Luk 2015-10-21 08:04:01
Cała ta strefa w tym mielcu to jedna zmowa .Dziadostwo z tym płaceniem wyzysk na ludziach na 100%
1
rafal 2015-10-22 12:37:34
mozecie cos powiedziec o firmie agmar mediator, a konkretnie o pracy w holandii? niby pelno ogloszen maja, ale nie wiem co myslec. ktos tam pracował?
adam 2015-10-31 01:54:58
mój znajomy opowiadał mi o nich troche @rafał, jak chcesz do Holandii to chyba jest to najlepsze miejsce biorąc po uwage i prace i warunki w jakich mieszkach, Teraz szukają export managera z tego co wiem, ale jakie Ty chcesz konkretnie stanowisko, jako zwykły pracownik pewnie, mam racje? Daj znać jak coś.
ARLT 2015-11-12 23:26:43
Ja odradzam, 2 lata dopiero z decyzją sądu i komornika musiałam czekać na wynagrodzenie za ostatnie moje 2 miesiące pracy w tej firmie i wszystkie nadgodziny.
szarak 2015-11-13 02:30:16
Widziałem, że pojawiły się teraz u nich nowe oferty pracy, widocznie się cały czas rozwijają. Poszukiwany jest m.in kierownik łańcucha dostaw. Wymagają min 3 lata doświadczenia w dziale zakupów no i znać biegle angielski i pakiet ms office, ale za to zapewniają pakiet socjalny, tylko ciekawe co on zawiera.
1
czajak 2015-11-15 18:02:03
praca u nich może nie jest szczytem marzeń, bo mielec nie jest eldorado :) z drugiej jednak strony to poważny krok ku wiekszym firmom
lakaj 2015-11-17 21:03:45
@czajak myślę że to dobra opcja żeby zdobyć doświadczenie w branży, później z pewnością będzie łatwiej.
miron 2015-11-20 00:55:08
@lakaj, tylko, że tu szukają kierownika i już wymagaja 3 lat doświadczenia, także to nie miejsce, by owe doświadczenie zdobywać.
Kulczyk 2015-12-01 19:14:17
nierealne terminy, nierealne plany i wszystko jasne, dlaczego praca u nich wygląda jak wygląda... taka branża z jednej strony ktoś może powiedzieć, ale ludki miejmy trochę szacunku do kapitału ludzkiego, który zatrudniacie bo to największy kapitał jaki mógłby się wam przytrafić... walczcie o swoje, pozdro
3
qwerty 2015-12-03 17:09:02
a mi się wydaje, że wszystko jest kwestią organizacji i rozmowy, walczcie o swoje jasne, ale w sumie nie wiem skąd biorą się takie opinie, bo ja jestem zadowolona z pracy
1
4 2015-12-08 13:54:32
jedzie ktos teraz do pakowania miesa
1
Pracownik 2015-12-08 19:31:13
Nadchodzi dzień sądu ostatecznego w agmarze
2
5 2015-12-09 13:34:54
Jaka stawka na pakowaniu mięsa?
Pracownik 2015-12-09 21:27:33
5 zł za godzinę plus 2 banany na śniadanie
5 2015-12-10 08:12:49
5zł to mało nie opłaca się jechać a banany to chyba jakiś żart...
igor 2015-12-13 20:24:52
Może to ktoś potwierdzić, bo ja nie wiem, czy to nie była aby jakaś głupia ironia, zwłaszcza o tych bananach. Powątpiewam też, czy wiele osób byłoby chętne do pracy za 5 złotych, to chyba poniżej minimalnej krajowej.
pianko 2016-02-07 15:49:59
no dajcie spokój że wierzycie w takie historie. Przecież nikt nie pracuje za takie pieniadze w tym kraju. Szukają teraz magazyniera. Myślicie że ile on zarabia?
eruioaa 2016-02-13 20:45:36
no akurat magazynier to może i spokojnie 2 tys zarabiać, ale ciekawsza jest na pewno praca jako Specjalista ds. Klientów Kluczowych, bo możesz pracować z ciekawymi klientami.
ziutek 2016-02-18 18:21:12
kurczę faktycznie macie 5 zł na rękę za godzinę czy troszeczkę przesadzacie? to fatalna stawka i jeśli tak jest to chyba tylko fajna atmosfera was trzyma w tej pracy.
1
leon 2016-03-03 16:57:22
Tym bardziej, ze to rodzinna firma i istnieja już 30 lat na rynku i oferuja kompleksowe rozwiazania w zakresie systemów obudów metalowych, ziutek, zakłady znajduą się w mielcu oraz hale produkcyjne,
stary pracownik 2016-03-06 02:17:21
Jak tam w firmie?
pinionnc 2016-03-06 13:49:33
W firmie źle nie jest @stary pracownik, nie wiem jak było wcześniej, no ale w tej chwili na pewno nie można narzekać na atmosferę jaka panuje w firmie, dodatkowo dają głównie umowę o pracę.
stary pracownik 2016-03-06 21:50:44
Dzięki pinionnc dawno temu też było ok.Pozdrawiam wszystkich z Agmaru
tomek 2016-03-08 15:48:15
hej! jest oferta jako Telemarketer - Fakturzysta i powie Wam, ze premie są wysokie, ale nie podali konkretnych stawek i to mnie torche martwi jednak. Dajcie znac jak z rekrutacją!
ojoj 2016-04-11 21:50:20
Hej, ale jakie zarobki ma specjalista ds. klientów klcuzowych? Pewnie i tak może liczyć na dwuskładnikowe wynagrodzenie, zwłaszcza, że premie się trafiają.
1
fiods 2016-05-12 18:49:00
Nie wiem jak ma Specjalista ds. Klientów Kluczowych @ojoj, ale w przypadku przedstawiciela handlowego wynagrodzenie składa się z właśnie z wynagrodzenia podstawowego oraz premii. Premia natomiast jest zależna od Twoich wyników w pracy, zależy od Ciebie.
kiedys_gdzies 2016-07-11 13:44:50
W firmie Agmar jest duza rotacja na tym stanowisku, wiele zwolnień skończyło się w sądzie i pracodawca płacił odszkodowanie i zaległe prowizje
1
arka 2016-07-11 15:10:12
ogólnie bardzo dużo mają ofert pracy, rotacja wydaje się ogromna - jaki jest szczerze tego powód? prosze o przybliżenie sprawy. jak na firmę z ponad 30 letnim doświadczeniem to nie wiem co mogłoby się wydarzyć
smiechlem 2016-09-24 01:45:02
prowizja w tej firmie jest jak yeti
kaki 2016-09-24 09:37:36
niby mowa o zwolnieniach ale za co kogoś zwlaniaja? w sumie to widzę, że jest oferta na Konstruktora, wiec skoro szukają kogos to też muszą miec kasę by zapłacic komuś za wykonanie pracy, wiec jaki sensn w zwolnieniach?
Zostaw swoją opinię o AGMAR S.A. - Mielec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AGMAR S.A.