brak logo

AGMAR S.A.

Mielec

Opinie o AGMAR S.A.

www 2015-07-24 09:43
Jestem z zawodu cukiernikiem sprzedam domowe ciasta!
fff 2015-07-24 09:53
www a jakie te placki? Z masą czekoladową?
www 2015-07-24 11:11
fff z lukrem mam do sprzedania.
kupiec 2015-08-03 12:53
a jakość produkowanych drzwi jak byście ocenili? szukam dobrych drzwi zewnętrznych , przeglądam oferty , opinie i tak trafiłem tutaj. Warto kupić te drzwi?
1
dobre 2015-08-03 16:35
Drzwi jakościowo są bardzo dobre mam je zamontowane u siebie od 6 lat i jestem bardzo zadowolony.
DDD 2015-08-14 12:24
Jak Się nazywa ten malarz Pijak
xxx 2015-08-14 13:30
Nazywa się:
W Szczebrzeszynie chrząszcz brzmi w trzcinie

I Szczebrzeszyn z tego słynie
xxx 2015-08-14 13:36
DDD Percepcja mojej mentalności nie obliguje do dalszej konwersacji z tobą
ooo 2015-08-14 13:39
DDD z takim nosem jak Twój nawet Pinokio by wpadł w kompleksy
1
vvv 2015-08-14 13:40
Do DDD Reasumując sprawę dochodzę do konkluzji iż twoja aparycja jest wręcz efemeryczna, jesteś brodzikiem intelektualnym więc z tobą nie konwersuje...
2
katrina 2015-08-18 23:47
OSZUŚCI, WYZYSKIWACZE, KŁAMCY!!!!!!! naobiecuja nie wiadomo jakich pieniędzy, małych godzin pracy a potem okradną !!!!!! nie polecam powinni zamknąć ich! bezprawnie ukradaja Ci pienidze niby za rekrutacje~!!!!!
olo 2015-08-19 07:45
katrina o jakim mówisz Agmar? o przetwórni? Czy o producencie drzwi drewnianych? Z góry dzięki na info.
zbychu 2015-08-20 12:03
Chodzi i F.P.H.U. AGMAR producent przetworów?
andrzej 2015-08-28 18:16
Widzę kogoś prawda w oczy boli i ostatnimi postami próbuje pokazać forum w innym świetle gratulacje .
Andrzej 2015-09-15 22:21
W końcu dobra decyzja góry kierownik utrzymania ruchu zdegradowany na produkcje . Ciekawi mnie czy macgver z młodym chłopaczkiem bez doświadczenia da rade .
WW 2015-09-16 12:59
Śpikojad zdegradowany?
WW 2015-09-17 08:23
Agmar.... Większość ludzi tak złośliwa jak Ci z ISIS. Jak by mogli to drugego by utopili w łyżce wody bo ma teochę większą stawkę. Z resztą dwa wpisy wyżej to widać jak się gość cieszy bo kierownika utrzymania ruchu zdegradowali. Kiedyś to była całkiem niezła firma ale dzisiaj to chłam.
2
Luk 2015-09-21 13:55
w dziale handlowym takie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e aż strach cokolwiek od nich kupawać
Lotnik 2015-09-23 13:23
Czy ktoś udzieli mi odpowiedzi na pup widnieje ogłoszenie na stanowisko :Malarz lakiernik -lider . Na czym polega te stanowisko i jaka atmosfera panuje w firmie? Czy są jakieś systemy premiowania i na ile zmian pracujecie w firmie??
Z góry dziękuje za odpowiedz?
fryzjer 2015-09-30 17:26
Widać nie widziałeś tych krzywizn i reklamacji oraz skandali z tym związanych
zbych 2015-10-01 09:06
Ja dawniej pracowałem w rzeźni wiadomo robota ciężka ale dobrze płatna a wiadomo jak zawód rzeźnika wygląda w żadnej firmie przy tym zawodzie nie ma lekko.
Były pracownik 2015-10-18 23:14
Pracowałem w tej firmie 10 lat. Odszedłem ba po prostu mnie wywalili nie za moje grzechy tylko takiego pajaca metalowca. Ale uważam że w tamtym czasie była to najlepsza firma na strefie. Dzisiaj bym tam wrócił z zamkniętymi oczami, nawet aplikowałem, widocznie tam mam wilczy bilet. Dlatego mam żal do prezesa że nie rozstrzygnął gdzie leży prawda. Ten pan metalowiec to krętacz szuja jakich mało przez niego wielu cierpiało i wiem że on dalej kręci tylko gdzie indziej. W innej firmie jest taki sam. Pozdrawiam.
3
xxx 2015-10-20 11:42
Ta firma to Straszne dziadostwo ....nie polecam
xxx 2015-10-20 11:43
Straszne dziadostwo ....nie polecam
1
Luk 2015-10-21 08:04
Cała ta strefa w tym mielcu to jedna zmowa .Dziadostwo z tym płaceniem wyzysk na ludziach na 100%
2
rafal 2015-10-22 12:37
mozecie cos powiedziec o firmie agmar mediator, a konkretnie o pracy w holandii? niby pelno ogloszen maja, ale nie wiem co myslec. ktos tam pracował?
ARLT 2015-11-12 23:26
Ja odradzam, 2 lata dopiero z decyzją sądu i komornika musiałam czekać na wynagrodzenie za ostatnie moje 2 miesiące pracy w tej firmie i wszystkie nadgodziny.
Kulczyk 2015-12-01 19:14
nierealne terminy, nierealne plany i wszystko jasne, dlaczego praca u nich wygląda jak wygląda... taka branża z jednej strony ktoś może powiedzieć, ale ludki miejmy trochę szacunku do kapitału ludzkiego, który zatrudniacie bo to największy kapitał jaki mógłby się wam przytrafić... walczcie o swoje, pozdro
4
4 2015-12-08 13:54
jedzie ktos teraz do pakowania miesa
1
Pracownik 2015-12-08 19:31
Nadchodzi dzień sądu ostatecznego w agmarze
3
5 2015-12-09 13:34
Jaka stawka na pakowaniu mięsa?
Pracownik 2015-12-09 21:27
5 zł za godzinę plus 2 banany na śniadanie
5 2015-12-10 08:12
5zł to mało nie opłaca się jechać a banany to chyba jakiś żart...
stary pracownik 2016-03-06 02:17
Jak tam w firmie?
stary pracownik 2016-03-06 21:50
Dzięki pinionnc dawno temu też było ok.Pozdrawiam wszystkich z Agmaru
kiedys_gdzies 2016-07-11 13:44
W firmie Agmar jest duza rotacja na tym stanowisku, wiele zwolnień skończyło się w sądzie i pracodawca płacił odszkodowanie i zaległe prowizje
6
smiechlem 2016-09-24 01:45
prowizja w tej firmie jest jak yeti
2
kaki 2016-09-24 09:37
niby mowa o zwolnieniach ale za co kogoś zwlaniaja? w sumie to widzę, że jest oferta na Konstruktora, wiec skoro szukają kogos to też muszą miec kasę by zapłacic komuś za wykonanie pracy, wiec jaki sensn w zwolnieniach?
1
nikmen 2016-11-23 21:38
tak to prawda , tendencja jest następująca: zatrudnić, wykorzystać , pod bylepretekstem-zwolnić
5
Obserwator 2017-01-19 14:04
Co tam w agmarze.
1
tomaszek 2017-01-20 21:19
Witam wszystkich piszących na tym forum. Chciałbym Was pocieszyć, nie jesteście jedyną firmą na strefie, gdzie traktują pracownika jak murzyna.
U nas jest to samo, to chyba epidemnia wśród kadry kierowniczej na strefie, najszybciej by to wyplenić jakimś może opryskiem.
2
PRACOWNIK 2017-02-07 08:22
Ta firma jest jakaś niepoważna. Byłem u nich na rozmowie kwalifikacyjnej. Gdy usłyszałem proponowaną stawkę to mało nie parsknąłem śmiechem. Ponad 10 lat doświadczenia w branży IT, a oni proponują mi zarobki niewiele wyższe od tych w Tesco na kasie. Najlepiej by było gdyby od razu w ogłoszeniach o pracę pisali, że szukają frajerów gotowych pracować za miskę ryżu. Zdecydowanie odradzam.
9
Paulina 2017-03-01 14:39
@PRACOWNIK, może takie stawki tylko na okresie próbnym?
Paulina 2017-05-08 09:15
@Pracownik15 według Ciebie niektórzy pracownicy biura firmy AGMAR S.A. 'gnębią' nowych pracowników. Co masz konkretnie na myśli? W jaki sposób to się przejawia? Czy spotkała Cię jakaś nieprzyjemna sytuacja?
AutoCAD 2017-05-30 20:11
Nie polecam . Płace minimalne wymagania wygórowane .(usunięte przez administratora) Panie i panowie u tzw. góry nie nadają sie do współpracy z nowymi ludźmi.
4
Lasek 2017-05-31 10:58
Najgorsza firma w jakiej pracowałem. Bałagan i brak organizacji na całej firmie. Placa nieadekwatna do wykonanych czynności obiecana premia której nigdy nikt nie widział . Pakiet socjalny wcale nie jest taki jak obiecują w porównaniu z innymi firmami wypada marnie.
4
Paulina 2017-05-31 11:06
@Lasek w jakim dziale byłeś zatrudniony? Piszesz, że w firmie nie ma dobrej organizacji. Co masz konkretnie na myśli? Wspominasz również o premii, która nie jest wypłacana. Dlaczego tak się dzieję? Czy AGMAR S.A. wspomina o premii, a później jej nie wypłaca? Jak to wygląda?
pracownik77 2017-06-01 20:14
Po wypowiedzi @AutoCAD widać, że ten pracownik jest bardzo niezorientowany w sytuacji firmy. Wspomniany informatyk jest najlepszym co mogło spotkać Agmar. Wdrożył system, codziennie rozwiązuje mnóstwo problemów, sam wszystko ogarnia- jeśli kiedyś odejdzie to nie wróżę tej firmie przyszłości.
11
Praceusz 2017-06-01 22:41
Pracownik @AutoCAD chyba jednak nie był zbyt ambitnym pracownikiem. Siłą argumentu mógłby chyba tylko przekonać rodziców o fakcie że stracił pracę bo się do niej nie nadawał. Praca zaś jest jak w każdej Firmie, atmosfera zależy od samych ludzi. Informatyka w tej Firmie nie ma od paru chyba lat, więc komentarz nie na miejscu. (usunięte przez administratora) Jeśli zaś chodzi o kobiety to z tego co pamiętam to właśnie z nimi najlepiej sie współpracowało, Dział Techniczny wraz z Działem IT i Działem Sprzedaży był i jest nadal solidny, a współpraca nigdy nie odbiegała od norm. Ten kto pisze te szkalujące opinie naprawde albo jest ograniczony umysłowo albo nie nadaje sie do pracy przy nawet tak prostej produkcji, tak więc pozostaje pośredniak albo garnuszek mamusi. Przykre jest to że nawet osoba taka jak Ja pracująca X lat na Produkcji musi czytać takie rzeczy.
9
Paulina 2017-06-02 10:21
Proszę o zamieszczanie komentarzy na temat firmy, nie wspominając przy tym o konkretnych pracownikach.
Zostaw swoją opinię o AGMAR S.A. - Mielec
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AGMAR S.A.