brak logo

AGMAR S.A.

Mielec

Opinie o AGMAR S.A.

blady 2015-07-06 12:56:29
Widać, że te komentarze negatywne pisze jedna i ta sama osoba tylko z innego nicku. Zwolnienie Pana z nitów było strzałem w dziesiątkę zapewne pisze to właśnie on czyli Jogi co nawet nie umiał policzyć detali tylko cały czas mylił i nie wiedział co ma spakowane. Ogarniał komputery haha proponuje aby wybrał się na kurs podstaw obsługi. Firma bardzo dobra a potwierdzeniem jest przykład wracających starych pracowników z innych firm choć by z PZL. A wynagrodzenie po ostatnich zmianach jedne z lepszych na strefie. Fundusz socjalny bardzo dobry przykład super dzień dziecka a potem impreza integracyjna. Ci co zostali zwolnieni bo nie chciało im się pracować teraz żałują i wylewają swoje żale na forum. Proponuje przełknąć gorycz porażki i szukać pracy do swoich umiejętność Jacku M.
1
Tomasz 2015-07-17 09:45:22
Na czym polega praca montera ? I czy przyjmują absolwentów szkół?
1
WW 2015-07-19 00:04:31
Firma jest okij ale pracownicy a szczególnie ci starzy to dopiero zazdrośnicy . Za 5zł by drugiego w misce wody utopili. A z PZL-u wracaja to co juz AGMAR nie jest taki zły jak go wyzywali przed pójściem na PZL? Kacper to był największy wróg i co teraz do wroga sie wraca? JUDASZE!!! I znów będą bruździc w firmie i zazdrościc drugiemu i żreć się jak psy.
andrzej 2015-07-21 22:16:43
Najlepsze jest to ze ktoś tu wychwala firmę bo przychodzą ofermy z PZL , dla przykładu dawny malarz który po pijaku kiedyś nie odróżniał farby malował czym chciał , nagle po przyjęciu Kacperek chciał go robić liderem w końcu fachowiec i co się okazało po kilku dniach prosił o inne stanowisko . Wiec niech ktoś niech nie wybiela wizerunku firmy pracownikami z pzl każdy z 500 dostał wysoką odprawę w pchają się wszędzie gdzie się da wystarczy z nimi porozmawiać wybrali agmar bo nie mieli wyboru a lepsza na razie praca za grosze i kasa odprawy niż siedzenie na bezrobociu .
zzz 2015-07-22 08:00:34
Sprzedam ziemniaki!
1
ppp 2015-07-22 09:02:18
Mam do zaoferowania czyszczenie tapicerek.
dom 2015-07-22 10:01:28
Kupię kota!
wer 2015-07-22 11:43:56
Sprzedam kota.
oner 2015-07-23 08:52:42
Ok
wp 2015-07-23 09:27:04
Dobrze
essee 2015-07-23 12:22:13
Bardzo dobrze
www 2015-07-24 09:43:01
Jestem z zawodu cukiernikiem sprzedam domowe ciasta!
fff 2015-07-24 09:53:06
www a jakie te placki? Z masą czekoladową?
www 2015-07-24 11:11:30
fff z lukrem mam do sprzedania.
kupiec 2015-08-03 12:53:52
a jakość produkowanych drzwi jak byście ocenili? szukam dobrych drzwi zewnętrznych , przeglądam oferty , opinie i tak trafiłem tutaj. Warto kupić te drzwi?
dobre 2015-08-03 16:35:11
Drzwi jakościowo są bardzo dobre mam je zamontowane u siebie od 6 lat i jestem bardzo zadowolony.
DDD 2015-08-14 12:24:05
Jak Się nazywa ten malarz Pijak
xxx 2015-08-14 13:30:05
Nazywa się:
W Szczebrzeszynie chrząszcz brzmi w trzcinie

I Szczebrzeszyn z tego słynie
xxx 2015-08-14 13:36:32
DDD Percepcja mojej mentalności nie obliguje do dalszej konwersacji z tobą
ooo 2015-08-14 13:39:15
DDD z takim nosem jak Twój nawet Pinokio by wpadł w kompleksy
1
vvv 2015-08-14 13:40:19
Do DDD Reasumując sprawę dochodzę do konkluzji iż twoja aparycja jest wręcz efemeryczna, jesteś brodzikiem intelektualnym więc z tobą nie konwersuje...
2
katrina 2015-08-18 23:47:48
OSZUŚCI, WYZYSKIWACZE, KŁAMCY!!!!!!! naobiecuja nie wiadomo jakich pieniędzy, małych godzin pracy a potem okradną !!!!!! nie polecam powinni zamknąć ich! bezprawnie ukradaja Ci pienidze niby za rekrutacje~!!!!!
olo 2015-08-19 07:45:38
katrina o jakim mówisz Agmar? o przetwórni? Czy o producencie drzwi drewnianych? Z góry dzięki na info.
zbychu 2015-08-20 12:03:28
Chodzi i F.P.H.U. AGMAR producent przetworów?
andrzej 2015-08-28 18:16:38
Widzę kogoś prawda w oczy boli i ostatnimi postami próbuje pokazać forum w innym świetle gratulacje .
Andrzej 2015-09-15 22:21:56
W końcu dobra decyzja góry kierownik utrzymania ruchu zdegradowany na produkcje . Ciekawi mnie czy macgver z młodym chłopaczkiem bez doświadczenia da rade .
WW 2015-09-16 12:59:51
Śpikojad zdegradowany?
WW 2015-09-17 08:23:50
Agmar.... Większość ludzi tak złośliwa jak Ci z ISIS. Jak by mogli to drugego by utopili w łyżce wody bo ma teochę większą stawkę. Z resztą dwa wpisy wyżej to widać jak się gość cieszy bo kierownika utrzymania ruchu zdegradowali. Kiedyś to była całkiem niezła firma ale dzisiaj to chłam.
Luk 2015-09-21 13:55:29
w dziale handlowym takie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e aż strach cokolwiek od nich kupawać
Lotnik 2015-09-23 13:23:05
Czy ktoś udzieli mi odpowiedzi na pup widnieje ogłoszenie na stanowisko :Malarz lakiernik -lider . Na czym polega te stanowisko i jaka atmosfera panuje w firmie? Czy są jakieś systemy premiowania i na ile zmian pracujecie w firmie??
Z góry dziękuje za odpowiedz?
fryzjer 2015-09-30 17:26:39
Widać nie widziałeś tych krzywizn i reklamacji oraz skandali z tym związanych
zbych 2015-10-01 09:06:08
Ja dawniej pracowałem w rzeźni wiadomo robota ciężka ale dobrze płatna a wiadomo jak zawód rzeźnika wygląda w żadnej firmie przy tym zawodzie nie ma lekko.
Były pracownik 2015-10-18 23:14:23
Pracowałem w tej firmie 10 lat. Odszedłem ba po prostu mnie wywalili nie za moje grzechy tylko takiego pajaca metalowca. Ale uważam że w tamtym czasie była to najlepsza firma na strefie. Dzisiaj bym tam wrócił z zamkniętymi oczami, nawet aplikowałem, widocznie tam mam wilczy bilet. Dlatego mam żal do prezesa że nie rozstrzygnął gdzie leży prawda. Ten pan metalowiec to krętacz szuja jakich mało przez niego wielu cierpiało i wiem że on dalej kręci tylko gdzie indziej. W innej firmie jest taki sam. Pozdrawiam.
3
xxx 2015-10-20 11:42:18
Ta firma to Straszne dziadostwo ....nie polecam
xxx 2015-10-20 11:43:17
Straszne dziadostwo ....nie polecam
1
Luk 2015-10-21 08:04:01
Cała ta strefa w tym mielcu to jedna zmowa .Dziadostwo z tym płaceniem wyzysk na ludziach na 100%
2
rafal 2015-10-22 12:37:34
mozecie cos powiedziec o firmie agmar mediator, a konkretnie o pracy w holandii? niby pelno ogloszen maja, ale nie wiem co myslec. ktos tam pracował?
ARLT 2015-11-12 23:26:43
Ja odradzam, 2 lata dopiero z decyzją sądu i komornika musiałam czekać na wynagrodzenie za ostatnie moje 2 miesiące pracy w tej firmie i wszystkie nadgodziny.
Kulczyk 2015-12-01 19:14:17
nierealne terminy, nierealne plany i wszystko jasne, dlaczego praca u nich wygląda jak wygląda... taka branża z jednej strony ktoś może powiedzieć, ale ludki miejmy trochę szacunku do kapitału ludzkiego, który zatrudniacie bo to największy kapitał jaki mógłby się wam przytrafić... walczcie o swoje, pozdro
4
4 2015-12-08 13:54:32
jedzie ktos teraz do pakowania miesa
1
Pracownik 2015-12-08 19:31:13
Nadchodzi dzień sądu ostatecznego w agmarze
3
5 2015-12-09 13:34:54
Jaka stawka na pakowaniu mięsa?
Pracownik 2015-12-09 21:27:33
5 zł za godzinę plus 2 banany na śniadanie
5 2015-12-10 08:12:49
5zł to mało nie opłaca się jechać a banany to chyba jakiś żart...
stary pracownik 2016-03-06 02:17:21
Jak tam w firmie?
stary pracownik 2016-03-06 21:50:44
Dzięki pinionnc dawno temu też było ok.Pozdrawiam wszystkich z Agmaru
kiedys_gdzies 2016-07-11 13:44:50
W firmie Agmar jest duza rotacja na tym stanowisku, wiele zwolnień skończyło się w sądzie i pracodawca płacił odszkodowanie i zaległe prowizje
2
smiechlem 2016-09-24 01:45:02
prowizja w tej firmie jest jak yeti
1
kaki 2016-09-24 09:37:36
niby mowa o zwolnieniach ale za co kogoś zwlaniaja? w sumie to widzę, że jest oferta na Konstruktora, wiec skoro szukają kogos to też muszą miec kasę by zapłacic komuś za wykonanie pracy, wiec jaki sensn w zwolnieniach?
nikmen 2016-11-23 21:38:10
tak to prawda , tendencja jest następująca: zatrudnić, wykorzystać , pod bylepretekstem-zwolnić
1
Zostaw swoją opinię o AGMAR S.A. - Mielec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AGMAR S.A.