Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Agmar S.A.

Pracowałeś w firmie Agmar S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
000 - 2013-08-05 21:20:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To mu daj a nie pisz że byś mu dał!!!!
zdjecie uzytkownika
gość - 2013-08-06 18:37:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
spokojnie, przyjdzie odpowiedni moment to się nakryje kopytami wieśniak jeden
zdjecie uzytkownika
/////// - 2013-08-10 14:43:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trzeba uważać tam na dwóch ludziów:mają parcę bo są wtykami
zdjecie uzytkownika
001 - 2013-08-22 19:12:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proponuję się po prostu zwolnić wtedy nie będziesz miał problemów z gościem od muzyki ani z atmosferą którą sam sobie tworzysz... Będziesz na bezrobociu będziesz królem i na pewno będziesz szczęśliwy!!!
zdjecie uzytkownika
001 - 2013-08-22 21:43:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Patrol - 2013-08-22 17:59:15

To, że rządzą dzieci, to prawda. Atmosfera fatalna- wszędzie. Pełna inwigilacja i kablowanie. Sukces to mało robić a dobrze [usunięte przez moderatora]. Ci są dobrzy, co dużo gadają a mało robią. Znacie tego, co wjeżdża i wyjeżdża z pracy z muzyką na ful. Słyszałem, że to jest największy kablarz. Gadają że ważniejszy od prezesów.
Nie bardzo rozumiem o kogo chodzi, czy to taki ciemny podobny do cygana co gra na akordeonie? Otoczony swoimi klaunami ?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-08-25 21:00:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
001 może to ty wjeżdżasz i wyjeżdżasz z pracy z muzyką na ful kapusiu
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-26 21:09:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziewczyny tam pracujące też ani ładne ani mądre, jedna [usunięte przez moderatora] od drugiej
zdjecie uzytkownika
lom - 2013-08-28 19:58:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ty jesteś taki piękny?? Że wypowiadasz się o innych?
Debilizm!!!!
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-28 21:09:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale zazdrość, zawiść, i nie wiem co jeszcze kipi z was ludzie... Opanujcie się jak nie chcecie pracować to można się zwolnić założyć swoją firmę i być prezesem sobie samemu no chyba że jesteś debilem i tylko umiesz pisać?? To już twój problem... Ja pracuję w tej firmie i jestem bardzo zadowolony wspomnę że pracuje tam pewnie około 180 osób to jak nikt nie chce tam pracować?? Zostałeś zwolniony i pewnie nie możesz ze swoją inteligencja znaleźć pracy no to w takim przypadku przykro mi... Zostałeś z tym sam... Pozdrawiam wszystkich z nowej hali
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-29 22:31:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan [usunięte przez moderatora] to rzeczywiscie z lekka niewychowany osobnik nie umie sie odnosic do wspolpracujacych z nim osob a tych co nie toleruje totalnie zlewa nie wspominajac tutaj o starszych osobach ktorym nalezy sie minimalny szacunek .
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-29 22:40:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
- 2013-08-29 22:31:44

Pan Burhard to rzeczywiscie z lekka niewychowany osobnik nie umie sie odnosic do wspolpracujacych z nim osob a tych co nie toleruje totalnie zlewa nie wspominajac tutaj o starszych osobach ktorym nalezy sie minimalny szacunek .
sorki za pomylke mialo byc [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-29 13:12:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bo to [usunięte przez moderatora] oderwany granatem od pługa
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-29 21:37:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a premier pracuje jeszcze?
taki łysy zakuty łeb
niech się zacznie myć bo latem zawsze śmierdzi od niego
zdjecie uzytkownika
alfaromeo - 2013-10-02 12:30:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
- 2013-08-29 22:40:48

- 2013-08-29 22:31:44

Pan [usunięte przez moderatora] to rzeczywiscie z lekka niewychowany osobnik nie umie sie odnosic do wspolpracujacych z nim osob a tych co nie toleruje totalnie zlewa nie wspominajac tutaj o starszych osobach ktorym nalezy sie minimalny szacunek .
sorki za pomylke mialo byc [usunięte przez moderatora]

bo się obrazi [usunięte przez moderatora] jeden
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-02 14:17:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mysle ze czlowiek madry by sie zastanowil a glupi sie obrazil
zdjecie uzytkownika
jatoja - 2014-03-04 22:26:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tragedia...
zdjecie uzytkownika
jeden z wielu - 2014-06-14 14:27:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli ktoś myśli o pracy w handlowym niech się zastanowi.
- W 2013 roku przez dział handlowy przewinęło się 17 osób, co miesiąc ktoś był zwalniany
- Teraz w handlowym pracują tylko 2 osoby ( średnio było ok 10 osób )
- Pensja to podstawa + prowizja , ale o prowizji możesz zapomnieć nie zawsze jest wypłacana czasami "przepada".
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
jutek - 2014-07-16 20:37:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Agmar obecnie poszukuje do pracy kierownika łańcucha dostaw. PRaca w mielcu. Wymagania nie sa wygórowane, może warto zaaplikować.
zdjecie uzytkownika
PORYTY - 2014-07-17 23:50:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sprzedam zderzak do Poloneza, mikser po babci i alufelgi do Boeinga 767 (pasują też do 747).
zdjecie uzytkownika
PORYTY - 2014-07-17 23:52:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Oddam żonę, pilne.
zdjecie uzytkownika
PORYTY - 2014-07-17 23:54:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [001 - 2013-08-22 19:12:43]:
Ty i kto jeszcze?
zdjecie uzytkownika
---- - 2014-08-07 16:30:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niestety praca w tym zakładzie okazuje się być obozem pracy gdzie niczego człowiekowi nie wolno

Stanowiska nierówne i ludzie coraz bardziej gorsi .
Znajomości sie liczą i tyle .
Nie polecamy ;)
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-08-23 19:54:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kierownika produkcji trzeba wymienić cwaniaczka
zdjecie uzytkownika
Gość 2 - 2014-08-29 19:30:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, Slyszalem ze zmieniaja kierownika produkcji - widzialam ogloszenie - doigral sie "cwaniaczek" - gość z 2014-0-23 - miale nosa brawo!!!
zdjecie uzytkownika
erwin - 2014-09-22 20:44:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
AGMAR to rodzinna firma z ponad 30 letnim doświadczeniem. Siedziba główna oraz zakład produkcyjny znajdują się na terenie Specjalnej Strefy Ekonomicznej w Mielcu. W ramach aktualnej oferty proponują klientom kompleksowe rozwiązania w zakresie systemów obudów metalowych. Od wielu lat ich produkty stosowane są przez operatorów telekomunikacyjnych, zakłady energetyczne, firmy przemysłowe oraz w branży IT.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agmar S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x