Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Agmar S.A.

Pracowałeś w firmie Agmar S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-02-04 16:53:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Firma popada w coraz większy kryzys, kierownik robi ogromny balagan uciekaja z firmy dobrzy pracownicy, mobing chleb powszedni. Ponoć wcześniejsza firma zwolniła go za to samo co robi obecnie.
zdjecie uzytkownika
ktosik - 2015-02-13 20:00:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A mowiliscie ze poprzedni kierownik byl cwaniakiem i takie tam,a co teraz macie powiedziec... Powodzenia
zdjecie uzytkownika
Jan - 2015-02-16 09:49:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Tamten to się na robocie znał a ten nawet nie wie co mówi bo się go zrozumieć nie da.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-05-27 09:02:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no teraz jest dobrze :)
zdjecie uzytkownika
yoanna - 2015-06-03 19:07:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ktosik nie wiem dlaczego masz pretensje do kierowników, skup się na swojej pracy. napisz lepiej jakieś konkrety o pracy. nie wiem na jakim stanowisku w firmie jesteś ale ja uderzam na product marketing managera w mielcu bo wakat jest i oferują dobry pakiet socjalny http://www.pracuj.pl/praca/product-marketing-manager-mielec,oferta,3929506
zdjecie uzytkownika
WW - 2015-06-07 00:54:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wina leży po stronie pracowników i to szczególnie tych starszych stażem (fizycznych) . To oni najwięcej plotkują i im sie wszystko nie podoba. Firma jest do ogarnięcia tylko stare oszołomstwo trzeba wyplewić. Starzy jak widzą nowego że daje sobie radę i od prezesów dostał dobrą ale nie lepszą kasę od nich to aż się gotują i mu non stop świnię podkładają. Typowe zachowanie jak na ludzi z byłego PZL-u lub tzw. tamoków.
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2015-06-10 22:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
zgadzam się z opinią powyżej , podobna sytuacja była niedawno jak świnie podkładał grubas brygadziście z nitów . Gość był jednym z nielicznych który ogarniał ten burdel i miał troskę więcej wiedzy od starszych stażem wiec i mu świnie podłożyli.
zdjecie uzytkownika
cichociemny - 2015-07-01 19:56:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najgorsze jest to ze Kacperek tego nie widzi z pozbywa się wartościowych pracowników. Przykładów można mnożyć choćby opisane powyżej zwolnienie Lidera z nitów który jako jeden z nielicznych ogarniał bajezer w komputerach i chętnie pomagał. Ale to nie jest najgorsze brakuje w tej firmie docenienia starszych i bardziej doświadczonych pracowników przy wynagrodzeniu to największy problem .
zdjecie uzytkownika
blady - 2015-07-06 12:56:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widać, że te komentarze negatywne pisze jedna i ta sama osoba tylko z innego nicku. Zwolnienie Pana z nitów było strzałem w dziesiątkę zapewne pisze to właśnie on czyli Jogi co nawet nie umiał policzyć detali tylko cały czas mylił i nie wiedział co ma spakowane. Ogarniał komputery haha proponuje aby wybrał się na kurs podstaw obsługi. Firma bardzo dobra a potwierdzeniem jest przykład wracających starych pracowników z innych firm choć by z PZL. A wynagrodzenie po ostatnich zmianach jedne z lepszych na strefie. Fundusz socjalny bardzo dobry przykład super dzień dziecka a potem impreza integracyjna. Ci co zostali zwolnieni bo nie chciało im się pracować teraz żałują i wylewają swoje żale na forum. Proponuje przełknąć gorycz porażki i szukać pracy do swoich umiejętność Jacku M.
zdjecie uzytkownika
Tomasz - 2015-07-17 09:45:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na czym polega praca montera ? I czy przyjmują absolwentów szkół?
zdjecie uzytkownika
WW - 2015-07-19 00:04:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jest okij ale pracownicy a szczególnie ci starzy to dopiero zazdrośnicy . Za 5zł by drugiego w misce wody utopili. A z PZL-u wracaja to co juz AGMAR nie jest taki zły jak go wyzywali przed pójściem na PZL? Kacper to był największy wróg i co teraz do wroga sie wraca? JUDASZE!!! I znów będą bruździc w firmie i zazdrościc drugiemu i żreć się jak psy.
zdjecie uzytkownika
podstawek - 2015-07-21 14:01:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja trochę nie rozumiem tych ludzi, którzy odchodzą do innej firmy i nagle się im nie podoba i wracają co starej firmy - dwa razy do tej rzeki się nie wchodzi. a co do pracy montera to @tomasz lepiej jak poczytasz o pracy montera nim złożysz swoją aplikacje na takie stanowisko - iśćdo pracy i nie wiedzieć co się będzie robiło?!
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2015-07-21 22:16:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepsze jest to ze ktoś tu wychwala firmę bo przychodzą ofermy z PZL , dla przykładu dawny malarz który po pijaku kiedyś nie odróżniał farby malował czym chciał , nagle po przyjęciu Kacperek chciał go robić liderem w końcu fachowiec i co się okazało po kilku dniach prosił o inne stanowisko . Wiec niech ktoś niech nie wybiela wizerunku firmy pracownikami z pzl każdy z 500 dostał wysoką odprawę w pchają się wszędzie gdzie się da wystarczy z nimi porozmawiać wybrali agmar bo nie mieli wyboru a lepsza na razie praca za grosze i kasa odprawy niż siedzenie na bezrobociu .
zdjecie uzytkownika
zzz - 2015-07-22 08:00:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sprzedam ziemniaki!
zdjecie uzytkownika
ppp - 2015-07-22 09:02:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam do zaoferowania czyszczenie tapicerek.
zdjecie uzytkownika
dom - 2015-07-22 10:01:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kupię kota!
zdjecie uzytkownika
wer - 2015-07-22 11:43:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sprzedam kota.
zdjecie uzytkownika
oner - 2015-07-23 08:52:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ok
zdjecie uzytkownika
wp - 2015-07-23 09:27:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze
zdjecie uzytkownika
essee - 2015-07-23 12:22:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo dobrze
zdjecie uzytkownika
www - 2015-07-24 09:43:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem z zawodu cukiernikiem sprzedam domowe ciasta!
zdjecie uzytkownika
fff - 2015-07-24 09:53:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
www a jakie te placki? Z masą czekoladową?
zdjecie uzytkownika
www - 2015-07-24 11:11:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fff z lukrem mam do sprzedania.
zdjecie uzytkownika
kupiec - 2015-08-03 12:53:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jakość produkowanych drzwi jak byście ocenili? szukam dobrych drzwi zewnętrznych , przeglądam oferty , opinie i tak trafiłem tutaj. Warto kupić te drzwi?
zdjecie uzytkownika
dobre - 2015-08-03 16:35:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drzwi jakościowo są bardzo dobre mam je zamontowane u siebie od 6 lat i jestem bardzo zadowolony.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agmar S.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Agmar S.A.?
Zadaj pytanie
alert