Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Agmar S.A.

Pracowałeś w firmie Agmar S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Tomasz - 2015-07-17 09:45:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na czym polega praca montera ? I czy przyjmują absolwentów szkół?
zdjecie uzytkownika
WW - 2015-07-19 00:04:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jest okij ale pracownicy a szczególnie ci starzy to dopiero zazdrośnicy . Za 5zł by drugiego w misce wody utopili. A z PZL-u wracaja to co juz AGMAR nie jest taki zły jak go wyzywali przed pójściem na PZL? Kacper to był największy wróg i co teraz do wroga sie wraca? JUDASZE!!! I znów będą bruździc w firmie i zazdrościc drugiemu i żreć się jak psy.
zdjecie uzytkownika
podstawek - 2015-07-21 14:01:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja trochę nie rozumiem tych ludzi, którzy odchodzą do innej firmy i nagle się im nie podoba i wracają co starej firmy - dwa razy do tej rzeki się nie wchodzi. a co do pracy montera to @tomasz lepiej jak poczytasz o pracy montera nim złożysz swoją aplikacje na takie stanowisko - iśćdo pracy i nie wiedzieć co się będzie robiło?!
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2015-07-21 22:16:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepsze jest to ze ktoś tu wychwala firmę bo przychodzą ofermy z PZL , dla przykładu dawny malarz który po pijaku kiedyś nie odróżniał farby malował czym chciał , nagle po przyjęciu Kacperek chciał go robić liderem w końcu fachowiec i co się okazało po kilku dniach prosił o inne stanowisko . Wiec niech ktoś niech nie wybiela wizerunku firmy pracownikami z pzl każdy z 500 dostał wysoką odprawę w pchają się wszędzie gdzie się da wystarczy z nimi porozmawiać wybrali agmar bo nie mieli wyboru a lepsza na razie praca za grosze i kasa odprawy niż siedzenie na bezrobociu .
zdjecie uzytkownika
zzz - 2015-07-22 08:00:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sprzedam ziemniaki!
zdjecie uzytkownika
ppp - 2015-07-22 09:02:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam do zaoferowania czyszczenie tapicerek.
zdjecie uzytkownika
dom - 2015-07-22 10:01:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kupię kota!
zdjecie uzytkownika
wer - 2015-07-22 11:43:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sprzedam kota.
zdjecie uzytkownika
oner - 2015-07-23 08:52:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ok
zdjecie uzytkownika
wp - 2015-07-23 09:27:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze
zdjecie uzytkownika
essee - 2015-07-23 12:22:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo dobrze
zdjecie uzytkownika
www - 2015-07-24 09:43:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem z zawodu cukiernikiem sprzedam domowe ciasta!
zdjecie uzytkownika
fff - 2015-07-24 09:53:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
www a jakie te placki? Z masą czekoladową?
zdjecie uzytkownika
www - 2015-07-24 11:11:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fff z lukrem mam do sprzedania.
zdjecie uzytkownika
kupiec - 2015-08-03 12:53:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jakość produkowanych drzwi jak byście ocenili? szukam dobrych drzwi zewnętrznych , przeglądam oferty , opinie i tak trafiłem tutaj. Warto kupić te drzwi?
zdjecie uzytkownika
dobre - 2015-08-03 16:35:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drzwi jakościowo są bardzo dobre mam je zamontowane u siebie od 6 lat i jestem bardzo zadowolony.
zdjecie uzytkownika
DDD - 2015-08-14 12:24:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak Się nazywa ten malarz Pijak
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-08-14 13:30:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nazywa się:
W Szczebrzeszynie chrząszcz brzmi w trzcinie

I Szczebrzeszyn z tego słynie
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-08-14 13:36:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DDD Percepcja mojej mentalności nie obliguje do dalszej konwersacji z tobą
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-14 13:37:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
ooo - 2015-08-14 13:39:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
DDD z takim nosem jak Twój nawet Pinokio by wpadł w kompleksy
zdjecie uzytkownika
vvv - 2015-08-14 13:40:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Do DDD Reasumując sprawę dochodzę do konkluzji iż twoja aparycja jest wręcz efemeryczna, jesteś brodzikiem intelektualnym więc z tobą nie konwersuje...
zdjecie uzytkownika
katrina - 2015-08-18 23:47:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OSZUŚCI, WYZYSKIWACZE, KŁAMCY!!!!!!! naobiecuja nie wiadomo jakich pieniędzy, małych godzin pracy a potem okradną !!!!!! nie polecam powinni zamknąć ich! bezprawnie ukradaja Ci pienidze niby za rekrutacje~!!!!!
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-08-19 07:45:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
katrina o jakim mówisz Agmar? o przetwórni? Czy o producencie drzwi drewnianych? Z góry dzięki na info.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-20 12:02:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
zbychu - 2015-08-20 12:03:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chodzi i F.P.H.U. AGMAR producent przetworów?
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2015-08-28 18:16:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę kogoś prawda w oczy boli i ostatnimi postami próbuje pokazać forum w innym świetle gratulacje .
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agmar S.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Agmar S.A.?
Zadaj pytanie
alert