Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Agmar S.A.

Pracowałeś w firmie Agmar S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
- 2013-09-29 21:37:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a premier pracuje jeszcze?
taki łysy zakuty łeb
niech się zacznie myć bo latem zawsze śmierdzi od niego
zdjecie uzytkownika
alfaromeo - 2013-10-02 12:30:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
- 2013-08-29 22:40:48

- 2013-08-29 22:31:44

Pan [usunięte przez moderatora] to rzeczywiscie z lekka niewychowany osobnik nie umie sie odnosic do wspolpracujacych z nim osob a tych co nie toleruje totalnie zlewa nie wspominajac tutaj o starszych osobach ktorym nalezy sie minimalny szacunek .
sorki za pomylke mialo byc [usunięte przez moderatora]

bo się obrazi [usunięte przez moderatora] jeden
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-02 14:17:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mysle ze czlowiek madry by sie zastanowil a glupi sie obrazil
zdjecie uzytkownika
jatoja - 2014-03-04 22:26:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tragedia...
zdjecie uzytkownika
jeden z wielu - 2014-06-14 14:27:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeśli ktoś myśli o pracy w handlowym niech się zastanowi.
- W 2013 roku przez dział handlowy przewinęło się 17 osób, co miesiąc ktoś był zwalniany
- Teraz w handlowym pracują tylko 2 osoby ( średnio było ok 10 osób )
- Pensja to podstawa + prowizja , ale o prowizji możesz zapomnieć nie zawsze jest wypłacana czasami "przepada".
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
jutek - 2014-07-16 20:37:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Agmar obecnie poszukuje do pracy kierownika łańcucha dostaw. PRaca w mielcu. Wymagania nie sa wygórowane, może warto zaaplikować.
zdjecie uzytkownika
PORYTY - 2014-07-17 23:50:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sprzedam zderzak do Poloneza, mikser po babci i alufelgi do Boeinga 767 (pasują też do 747).
zdjecie uzytkownika
PORYTY - 2014-07-17 23:52:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Oddam żonę, pilne.
zdjecie uzytkownika
PORYTY - 2014-07-17 23:54:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [001 - 2013-08-22 19:12:43]:
Ty i kto jeszcze?
zdjecie uzytkownika
---- - 2014-08-07 16:30:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Niestety praca w tym zakładzie okazuje się być obozem pracy gdzie niczego człowiekowi nie wolno

Stanowiska nierówne i ludzie coraz bardziej gorsi .
Znajomości sie liczą i tyle .
Nie polecamy ;)
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-08-23 19:54:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
kierownika produkcji trzeba wymienić cwaniaczka
zdjecie uzytkownika
Gość 2 - 2014-08-29 19:30:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, Slyszalem ze zmieniaja kierownika produkcji - widzialam ogloszenie - doigral sie "cwaniaczek" - gość z 2014-0-23 - miale nosa brawo!!!
zdjecie uzytkownika
erwin - 2014-09-22 20:44:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
AGMAR to rodzinna firma z ponad 30 letnim doświadczeniem. Siedziba główna oraz zakład produkcyjny znajdują się na terenie Specjalnej Strefy Ekonomicznej w Mielcu. W ramach aktualnej oferty proponują klientom kompleksowe rozwiązania w zakresie systemów obudów metalowych. Od wielu lat ich produkty stosowane są przez operatorów telekomunikacyjnych, zakłady energetyczne, firmy przemysłowe oraz w branży IT.
zdjecie uzytkownika
*.* - 2014-11-15 11:01:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Firma w długach, nie płaci Dostawcom za towar. Prowadzona przez dzieci, którzy bawią się w firmę, nie mają pojęcia ani o zarządzaniu ani o zasadach.
zdjecie uzytkownika
8. - 2014-11-15 11:08:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [BURGHART - 2013-06-22 19:52:44]:
Firma w długach, nie płaci za towar, prowadzona przez dzieci bawiące się raczej w firmę. Stanowczo odradzam!!!!
zdjecie uzytkownika
n - 2014-11-19 08:23:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Fakt również nie polecam, firma w ogromnych długach. Pensje marne a atmosfera okropna.
zdjecie uzytkownika
S.A. - 2014-11-19 21:55:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Prowadzona przez dzieci, którzy bawią się w firmę,haha
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-02-04 16:53:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Firma popada w coraz większy kryzys, kierownik robi ogromny balagan uciekaja z firmy dobrzy pracownicy, mobing chleb powszedni. Ponoć wcześniejsza firma zwolniła go za to samo co robi obecnie.
zdjecie uzytkownika
ktosik - 2015-02-13 20:00:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A mowiliscie ze poprzedni kierownik byl cwaniakiem i takie tam,a co teraz macie powiedziec... Powodzenia
zdjecie uzytkownika
Jan - 2015-02-16 09:49:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Tamten to się na robocie znał a ten nawet nie wie co mówi bo się go zrozumieć nie da.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-05-27 09:02:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no teraz jest dobrze :)
zdjecie uzytkownika
yoanna - 2015-06-03 19:07:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ktosik nie wiem dlaczego masz pretensje do kierowników, skup się na swojej pracy. napisz lepiej jakieś konkrety o pracy. nie wiem na jakim stanowisku w firmie jesteś ale ja uderzam na product marketing managera w mielcu bo wakat jest i oferują dobry pakiet socjalny http://www.pracuj.pl/praca/product-marketing-manager-mielec,oferta,3929506
zdjecie uzytkownika
WW - 2015-06-07 00:54:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wina leży po stronie pracowników i to szczególnie tych starszych stażem (fizycznych) . To oni najwięcej plotkują i im sie wszystko nie podoba. Firma jest do ogarnięcia tylko stare oszołomstwo trzeba wyplewić. Starzy jak widzą nowego że daje sobie radę i od prezesów dostał dobrą ale nie lepszą kasę od nich to aż się gotują i mu non stop świnię podkładają. Typowe zachowanie jak na ludzi z byłego PZL-u lub tzw. tamoków.
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2015-06-10 22:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
zgadzam się z opinią powyżej , podobna sytuacja była niedawno jak świnie podkładał grubas brygadziście z nitów . Gość był jednym z nielicznych który ogarniał ten burdel i miał troskę więcej wiedzy od starszych stażem wiec i mu świnie podłożyli.
zdjecie uzytkownika
cichociemny - 2015-07-01 19:56:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najgorsze jest to ze Kacperek tego nie widzi z pozbywa się wartościowych pracowników. Przykładów można mnożyć choćby opisane powyżej zwolnienie Lidera z nitów który jako jeden z nielicznych ogarniał bajezer w komputerach i chętnie pomagał. Ale to nie jest najgorsze brakuje w tej firmie docenienia starszych i bardziej doświadczonych pracowników przy wynagrodzeniu to największy problem .
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agmar S.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Agmar S.A.?
Zadaj pytanie
alert