Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Agmar S.A.

Pracowałeś w firmie Agmar S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
www - 2015-07-24 11:11:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fff z lukrem mam do sprzedania.
zdjecie uzytkownika
kupiec - 2015-08-03 12:53:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jakość produkowanych drzwi jak byście ocenili? szukam dobrych drzwi zewnętrznych , przeglądam oferty , opinie i tak trafiłem tutaj. Warto kupić te drzwi?
zdjecie uzytkownika
dobre - 2015-08-03 16:35:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drzwi jakościowo są bardzo dobre mam je zamontowane u siebie od 6 lat i jestem bardzo zadowolony.
zdjecie uzytkownika
DDD - 2015-08-14 12:24:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak Się nazywa ten malarz Pijak
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-08-14 13:30:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nazywa się:
W Szczebrzeszynie chrząszcz brzmi w trzcinie

I Szczebrzeszyn z tego słynie
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-08-14 13:36:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DDD Percepcja mojej mentalności nie obliguje do dalszej konwersacji z tobą
zdjecie uzytkownika
ooo - 2015-08-14 13:39:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
DDD z takim nosem jak Twój nawet Pinokio by wpadł w kompleksy
zdjecie uzytkownika
vvv - 2015-08-14 13:40:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Do DDD Reasumując sprawę dochodzę do konkluzji iż twoja aparycja jest wręcz efemeryczna, jesteś brodzikiem intelektualnym więc z tobą nie konwersuje...
zdjecie uzytkownika
katrina - 2015-08-18 23:47:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OSZUŚCI, WYZYSKIWACZE, KŁAMCY!!!!!!! naobiecuja nie wiadomo jakich pieniędzy, małych godzin pracy a potem okradną !!!!!! nie polecam powinni zamknąć ich! bezprawnie ukradaja Ci pienidze niby za rekrutacje~!!!!!
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-08-19 07:45:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
katrina o jakim mówisz Agmar? o przetwórni? Czy o producencie drzwi drewnianych? Z góry dzięki na info.
zdjecie uzytkownika
zbychu - 2015-08-20 12:03:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chodzi i F.P.H.U. AGMAR producent przetworów?
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2015-08-28 18:16:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę kogoś prawda w oczy boli i ostatnimi postami próbuje pokazać forum w innym świetle gratulacje .
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-08-31 18:51:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedyś zatrudnali ludzi jako hostessy dziewczyny głównie, szukali kogoś do kierowania projektami, a teraz chyba wszystko ucichło, nie słuszałem o zadnych ofertach do nich. A jednak ich systemy chłodzace sa w niektórych większych firmach i to podobnodobrze się trzymaja, nie mają wielu reklamacji z tego co wiem.
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2015-09-15 22:21:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W końcu dobra decyzja góry kierownik utrzymania ruchu zdegradowany na produkcje . Ciekawi mnie czy macgver z młodym chłopaczkiem bez doświadczenia da rade .
zdjecie uzytkownika
WW - 2015-09-16 12:59:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Śpikojad zdegradowany?
zdjecie uzytkownika
WW - 2015-09-17 08:23:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Agmar.... Większość ludzi tak złośliwa jak Ci z ISIS. Jak by mogli to drugego by utopili w łyżce wody bo ma teochę większą stawkę. Z resztą dwa wpisy wyżej to widać jak się gość cieszy bo kierownika utrzymania ruchu zdegradowali. Kiedyś to była całkiem niezła firma ale dzisiaj to chłam.
zdjecie uzytkownika
Luk - 2015-09-21 13:55:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w dziale handlowym takie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e aż strach cokolwiek od nich kupawać
zdjecie uzytkownika
Lotnik - 2015-09-23 13:23:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś udzieli mi odpowiedzi na pup widnieje ogłoszenie na stanowisko :Malarz lakiernik -lider . Na czym polega te stanowisko i jaka atmosfera panuje w firmie? Czy są jakieś systemy premiowania i na ile zmian pracujecie w firmie??
Z góry dziękuje za odpowiedz?
zdjecie uzytkownika
fryzjer - 2015-09-30 17:26:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widać nie widziałeś tych krzywizn i reklamacji oraz skandali z tym związanych
zdjecie uzytkownika
ojoj - 2015-09-30 22:20:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda, że nie mają aktualnych ofert pracy. Kiedyś to poszukiwali kierowników projektów, rzeźników, hostess, a teraz cisza. Na pewno mają niezłe produkty, bo oferują dobrej jakości systemy chłodzące. Wiadomo, że zawsze zdarzają się jakieś reklamacji, ale póki nie ma ich dużo, to powinno być wszystko w porządku.
zdjecie uzytkownika
zbych - 2015-10-01 09:06:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja dawniej pracowałem w rzeźni wiadomo robota ciężka ale dobrze płatna a wiadomo jak zawód rzeźnika wygląda w żadnej firmie przy tym zawodzie nie ma lekko.
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2015-10-18 23:14:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem w tej firmie 10 lat. Odszedłem ba po prostu mnie wywalili nie za moje grzechy tylko takiego pajaca metalowca. Ale uważam że w tamtym czasie była to najlepsza firma na strefie. Dzisiaj bym tam wrócił z zamkniętymi oczami, nawet aplikowałem, widocznie tam mam wilczy bilet. Dlatego mam żal do prezesa że nie rozstrzygnął gdzie leży prawda. Ten pan metalowiec to krętacz szuja jakich mało przez niego wielu cierpiało i wiem że on dalej kręci tylko gdzie indziej. W innej firmie jest taki sam. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-10-20 11:42:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma to Straszne dziadostwo ....nie polecam
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-10-20 11:43:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Straszne dziadostwo ....nie polecam
zdjecie uzytkownika
Luk - 2015-10-21 08:04:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cała ta strefa w tym mielcu to jedna zmowa .Dziadostwo z tym płaceniem wyzysk na ludziach na 100%
zdjecie uzytkownika
rafal - 2015-10-22 12:37:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mozecie cos powiedziec o firmie agmar mediator, a konkretnie o pracy w holandii? niby pelno ogloszen maja, ale nie wiem co myslec. ktos tam pracował?
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-10-31 01:54:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mój znajomy opowiadał mi o nich troche @rafał, jak chcesz do Holandii to chyba jest to najlepsze miejsce biorąc po uwage i prace i warunki w jakich mieszkach, Teraz szukają export managera z tego co wiem, ale jakie Ty chcesz konkretnie stanowisko, jako zwykły pracownik pewnie, mam racje? Daj znać jak coś.
zdjecie uzytkownika
ARLT - 2015-11-12 23:26:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja odradzam, 2 lata dopiero z decyzją sądu i komornika musiałam czekać na wynagrodzenie za ostatnie moje 2 miesiące pracy w tej firmie i wszystkie nadgodziny.
zdjecie uzytkownika
szarak - 2015-11-13 02:30:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widziałem, że pojawiły się teraz u nich nowe oferty pracy, widocznie się cały czas rozwijają. Poszukiwany jest m.in kierownik łańcucha dostaw. Wymagają min 3 lata doświadczenia w dziale zakupów no i znać biegle angielski i pakiet ms office, ale za to zapewniają pakiet socjalny, tylko ciekawe co on zawiera.
zdjecie uzytkownika
czajak - 2015-11-15 18:02:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca u nich może nie jest szczytem marzeń, bo mielec nie jest eldorado :) z drugiej jednak strony to poważny krok ku wiekszym firmom
zdjecie uzytkownika
lakaj - 2015-11-17 21:03:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@czajak myślę że to dobra opcja żeby zdobyć doświadczenie w branży, później z pewnością będzie łatwiej.
zdjecie uzytkownika
miron - 2015-11-20 00:55:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@lakaj, tylko, że tu szukają kierownika i już wymagaja 3 lat doświadczenia, także to nie miejsce, by owe doświadczenie zdobywać.
zdjecie uzytkownika
Kulczyk - 2015-12-01 19:14:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
nierealne terminy, nierealne plany i wszystko jasne, dlaczego praca u nich wygląda jak wygląda... taka branża z jednej strony ktoś może powiedzieć, ale ludki miejmy trochę szacunku do kapitału ludzkiego, który zatrudniacie bo to największy kapitał jaki mógłby się wam przytrafić... walczcie o swoje, pozdro
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2015-12-03 17:09:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a mi się wydaje, że wszystko jest kwestią organizacji i rozmowy, walczcie o swoje jasne, ale w sumie nie wiem skąd biorą się takie opinie, bo ja jestem zadowolona z pracy
zdjecie uzytkownika
4 - 2015-12-08 13:54:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jedzie ktos teraz do pakowania miesa
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-12-08 19:31:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nadchodzi dzień sądu ostatecznego w agmarze
zdjecie uzytkownika
5 - 2015-12-09 13:34:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka stawka na pakowaniu mięsa?
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-12-09 21:27:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
5 zł za godzinę plus 2 banany na śniadanie
zdjecie uzytkownika
5 - 2015-12-10 08:12:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
5zł to mało nie opłaca się jechać a banany to chyba jakiś żart...
zdjecie uzytkownika
igor - 2015-12-13 20:24:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może to ktoś potwierdzić, bo ja nie wiem, czy to nie była aby jakaś głupia ironia, zwłaszcza o tych bananach. Powątpiewam też, czy wiele osób byłoby chętne do pracy za 5 złotych, to chyba poniżej minimalnej krajowej.
zdjecie uzytkownika
pianko - 2016-02-07 15:49:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [igor - 2015-12-13 20:24:52]:
no dajcie spokój że wierzycie w takie historie. Przecież nikt nie pracuje za takie pieniadze w tym kraju. Szukają teraz magazyniera. Myślicie że ile on zarabia?
zdjecie uzytkownika
eruioaa - 2016-02-13 20:45:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no akurat magazynier to może i spokojnie 2 tys zarabiać, ale ciekawsza jest na pewno praca jako Specjalista ds. Klientów Kluczowych, bo możesz pracować z ciekawymi klientami.
zdjecie uzytkownika
ziutek - 2016-02-18 18:21:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kurczę faktycznie macie 5 zł na rękę za godzinę czy troszeczkę przesadzacie? to fatalna stawka i jeśli tak jest to chyba tylko fajna atmosfera was trzyma w tej pracy.
zdjecie uzytkownika
leon - 2016-03-03 16:57:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tym bardziej, ze to rodzinna firma i istnieja już 30 lat na rynku i oferuja kompleksowe rozwiazania w zakresie systemów obudów metalowych, ziutek, zakłady znajduą się w mielcu oraz hale produkcyjne,
zdjecie uzytkownika
stary pracownik - 2016-03-06 02:17:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tam w firmie?
zdjecie uzytkownika
pinionnc - 2016-03-06 13:49:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W firmie źle nie jest @stary pracownik, nie wiem jak było wcześniej, no ale w tej chwili na pewno nie można narzekać na atmosferę jaka panuje w firmie, dodatkowo dają głównie umowę o pracę.
zdjecie uzytkownika
stary pracownik - 2016-03-06 21:50:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki pinionnc dawno temu też było ok.Pozdrawiam wszystkich z Agmaru
zdjecie uzytkownika
tomek - 2016-03-08 15:48:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej! jest oferta jako Telemarketer - Fakturzysta i powie Wam, ze premie są wysokie, ale nie podali konkretnych stawek i to mnie torche martwi jednak. Dajcie znac jak z rekrutacją!
zdjecie uzytkownika
ojoj - 2016-04-11 21:50:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej, ale jakie zarobki ma specjalista ds. klientów klcuzowych? Pewnie i tak może liczyć na dwuskładnikowe wynagrodzenie, zwłaszcza, że premie się trafiają.
zdjecie uzytkownika
fiods - 2016-05-12 18:49:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem jak ma Specjalista ds. Klientów Kluczowych @ojoj, ale w przypadku przedstawiciela handlowego wynagrodzenie składa się z właśnie z wynagrodzenia podstawowego oraz premii. Premia natomiast jest zależna od Twoich wyników w pracy, zależy od Ciebie.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Agmar S.A.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agmar S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert