PROGRESS PRO SP. Z O.O. SP. KOMANDYTOWA

Ostrzeszów

Opinie o PROGRESS PRO SP. Z O.O. SP. KOMANDYTOWA

Sistars 2014-10-28 11:41:03
Możesz napisac więcej o warunkach współpracy z ta firma? Jak długo tam pracowales? Zaprosili mnie na rozmowe, ale po tym co czytam to odechciewa się isc...
3
proPROGRESS 2015-05-29 14:47:12
bardzo miło że, w końcu mam chwilę by sobie te bzdury poczytać:) Więc jestem zatrudniony na stanowisku P.H w firmie PROGRESS już PRO od kilku lat więc pani NICK średnią zatrudnienia jest troszkę wyższa!:)Na rozmowie rekrutacyjnej obiecano mi podstawe+%.Nie powiem że,pracuję lekko (a zarazem sumiennie)ale sorry na koncie mi się zgadza:) machlojki,oszustwa stanów magazynowych....więc EMMA z tego co wiem przy każdym otrzymaniu towaru podpisujesz się na stosownym dokumencie-które masz do wglądu. a uwaga! od niedawna P.h posługują się tabletami-sami przyjmują towar i wypsują faktury-więc gdzie tu sa możliwe machlojki??może bardziej niedbalstwo,lub nie uczciwe intencje pracowników którzy sprzedają towar na lewo??:) no ale Emmo ty byłaś pewnie uczciwa:)i jeszcze jedno apropo pana ADHD PRACOHOLIKA-racja nazywajmy tak wszystkich ambitnych ludzi którzy chcą w życiu coś osiągnąć a sami siedzmy w domu na bezrobociu:)podsumowując irytują mnie ludzie którzy czują się oszukani, źle traktowani itp!!!Spójżcie w lustro i weźcie się uczciwie i rzetelnie do pracy:)pozdrawiam wszystkich nierobów co myślą że,wszystko im się należy z przydziału!!!!! Pozdro
4
janek 2015-06-10 17:14:20
jest teraz praca na testera/ wykładowce i to nie tylko lublskim ale też w łódzki i podlaskim, więc jak ktoś mieszka dalej to też może liczyc na zatrudninie u nich. Ciekawa oferta, ale nie podali konkretnych stawek niestety(usunięte przez administratora)
Paweł 2015-09-07 12:09:41
Witam,

Zola czy mogłabyś napisać co wiesz o w/w firmie? Plusy i minusy ;P
1
Czarnaaa26 2016-03-23 21:28:31
Wiecie co, weszłam tu sobie z ciekawości bo pracuję w firmie już kilka miesięcy i nie mogę się zgodzić z aż tak tragicznymi opiniami! od początku: co do umowy dostałam od razu umowę o pracę- podstawa+ prowizja co jest dla mnie mega plusem bo wcześniej nawet jako ph często miałam śmieciówki;(branża jak dla mnie fajna bo kosmetyczno-fryjerska a ja interesuję się tego typu nowinkami, kontakt z klientkami ok chociaż podobno faceci lepiej się z fryjerkami dogadują hehe ale nie narzekam bo wyrobiłam już sobie nowe salony. Szczerze nie rozumiem tej nagonki ponieważ wg mnie wszystko jest kwestią organizacji sobie pracy i czasu...jeśli ktoś myśli,że pojedzie sobie na 8 godz do pracy i od razu będzie zbijać kokosy- to owszem, nie zatrudniaj się! dla mnie pierwszy miesiąc pracy to był chrzest bojowy ale teraz śmiało mogę powiedzieć,że podołałam, wiem jak zorganizować sobie dzień pracy i wiem za co pracuję, także wystarcza więcej niż na ,,waciki",jedynym minusem jak dla mnie jest faktycznie czasem brak konkretnego towaru ale na to akurat nie mam wpływu więc się tym nie przejmuję-klientki muszą po prostu nieco dłużej zaczekać lub robią wcześniej większe zamówienie.Ogólnie rzecz biorąc nie taki diabeł straszny jak go opisują;), ja akurat do leni nie należę więc może dlatego problemu nie widzę...pozdrawiam wszystkich ph!
Feniks 2016-03-26 17:03:49
Warunki w firmie są przyzwoite, trzeba tylko umieć je wykorzystać.Auto, tablet, telefon komórkowy, wynagrodzenie na czas, umowa o pracę. Wszystkie narzędzia potrzebne do pracy na stanowisku PH są. Na wypłatę trzeba się napracować jak wszędzie, ale jeśli ktoś myśli, że objeżdżając 4 punkty dziennie wyrobi sobie premię to jest w błędzie. Targety są do zrobienia, wystarczy się postarać. Negatywne opinie wystawiane są przez, tych którzy zostali zwolnieni na własne życzenie, jeśli ktoś nie potrafi przez kilka miesięcy zrobić targetu,jeździ do klientek nieregularnie, psując opnie firmy to nie powinien dziwić się, że dostaje wypowiedzenie.
2
obecny ph 2016-03-29 10:26:22
Pracuje na stanowisku PH od połowy stycznia 2016 i co mnie najbardziej zaskoczyło to złe opinie nie o firmie ale o byłych ph jako osoby niekompetentne z brakiem wiedzy podstawowej o produktach osoby które podchodziły nierzetelnie do pracy.
Obecnie jest koniec marca plan zrobiony w 100 % jeszcze przed świętami czyli można ale nie zrobiło się to samo tylko przez moja ciężką codzienną pracę w terenie.
1
ro 2016-04-07 09:31:28
kochani ja mam jedno zasadnicze pytanie, bo tych progresów różnych tyle jest teraz na rynku że szok - mówimy o tym co zajmuje kosmetykami gryzjerskimi?
rf 2016-06-20 13:25:01
@czeko z tego co wiem to taki przedstawieciel to sporo moze zarobic
qwerty 2016-10-25 20:29:11
czy poszukują może jeszcze przedstawicieli handlowych?
Zostaw swoją opinię o PROGRESS PRO SP. Z O.O. SP. KOMANDYTOWA - Ostrzeszów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PROGRESS PRO SP. Z O.O. SP. KOMANDYTOWA